Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Πάτρα : Ιερέας πρωταγωνιστής σε ταινία πορνό;


Ιερέας αποκάλυψε ο ίδιος ότι πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σεταινία πορνό και αυτό επειδή ήταν αδύνατον να αρνηθεί την "παχιά" αμοιβή που του προσέφεραν. Πρόκειται για εν ενεργεία ιερέα στην Πάτρα ο οποίος υποστήριξε σε τηλεοπτικό συνεργείο πως θα πρωταγωνιστήσει σε ταινία πορνό και μάλιστα θα αμειφθεί πλουσιοπάροχα.

Η είδηση έκανε το γύρο της Πάτρας και μάλιστα πολύ υποστήριζαν πως ο ιερέας προφανώς έκανε «πλάκα» .'Άλλοι πάντως υποστηρίζουν ότι τέτοιοι ισχυρισμοί δεν συνάδουν με το ιερό ράσο και το λειτούργημα ενός ιερέα που υπηρετεί τον Θεό και την Εκκλησία. Πόσο μάλλον όταν ο συγκεκριμένος παπάς προχώρησε και σε... λεπτομέρειες σε σχέση με την ταινία.

Ο ιερέας ανάφερε πως η συμμετοχή του στην συγκεκριμένη ταινία πορνό «αξιολογήθηκε» στα 150.000 ευρώ και αποκάλυψε και το όνομα της ταινίας: «Κόλαση στο παρεκκλήσι»!

Σύμφωνα με το dete.gr, τα μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου έμειναν... άναυδα. Δεν πίστεψαν τους ισχυρισμούς του ιερέα, όμως εκείνος έδειχνε να επιμένει. Μάλιστα ο εικονολήπτης έβγαλε και φωτογραφία τον ιερέα (έχοντας λάβει την άδειά του) προκειμένου να επιβεβαιώσει το αληθές των ισχυρισμών του.

Οι πληροφορίες του τηλεοπτικού συνεργείου και η φωτογραφία του ιερέα (με αλλοιωμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του) έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα τα σχόλια που αναρτήθηκαν αποτύπωναν με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο τον αποτροπιασμό της κοινής γνώμης για την πρόθεση του παππά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου