Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Ερωτικά όργια καθηγήτριας της Φιλολογίας με 15χρονο μαθητή της!




Μια 40χρονη καθηγήτρια Φιλολογίας είχε ανάψει ερωτικά - τουλάχιστον για δύο χρόνια- με 15χρονο μαθητή!...
Ο παράφορος έρωτας της γυναίκας (παντρεμένης με καθηγητή πανεπιστημίου και μητέρας τριών παιδιών) με τον μαθητή της, ο οποίος όμως δεν ανταποκρινόταν στον αρρωστημένο έρωτά της, περιγράφεται με αποκαλυπτικό και σκανδαλιστικό τρόπο στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, αφού το πειθαρχικό της παράπτωμα, αυτό της σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκου, απασχόλησε το Πειθαρχικό Συμβούλιο των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων.

Θάβουν ζωντανά παιδιά στον Αμαζόνιο - Ακατάλληλο VIDEO





Δεκάδες παιδιά στον Αμαζόνιο θάβονται κάθε χρόνο ζωντανά στο πλαίσιο μίας τελετής και ως θυσία στον… Αμαζόνιο, ώστε να έρθει η ευημερία στη φυλή τους.

693.329 οι εγγεγραμμένοι άνεργοι του ΟΑΕΔ τον Αύγουστο


Στα 693.329 άτομα ανέρχονται οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ, κατά το μήνα Αύγουστο. Από αυτά 282.935 είναι άνδρες (ποσοστό 40,81%) και 410.394 είναι γυναίκες (ποσοστό 59,19%). Ο αριθμός αυτός παρουσιάζει μείωση κατά -0,90%, σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.

Στα χαρακώματα Μάξιμος Χαρακόπουλος και Ευριπίδης Στυλιανίδης για τις ΜΚΟ


Φούντωσε για τα καλά το παρασκηνιακό κουτσομπολιό για την εμμονή του βουλευτή Λάρισας με το θέμα της χρηματοδότησης και της διαφάνειας των ΜΚΟ.

Ο κ. Χαρακόπουλος, επανήλθε με δεύτερη ερώτηση στη Βουλή και φαίνεται να συντηρεί επί τούτου στην επικαιρότητα το θέμα των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, καθώς θεωρεί πως έχει πολύ «ψωμί» ειδικά μετά και τις αποκαλύψεις για τη συμμετοχή συγκεκριμένων ΜΚΟ στο πρόγραμμα «κοινοφελούς εργασίας», στις οποίες εμπλέκονται στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Ερώτηση προς τον Γιώργο Παπανδρέου και τους φωστήρες του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης…


Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι κ. Παπανδρέου, εσάς και τους φωστήρες του Οικονομικού Επιτελείου της κυβέρνησης σας! Η ερώτηση μου έχει να κάνει με το νέο χαράτσι στο τέλος Ακίνητης Περιουσίας, καθώς και στην εργασιακή εφεδρεία!!!

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΙΚΑΙΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΛΕΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!



Εντός της προθεσμίας θα κατατεθεί η τροπολογία για το τέλος ακίνητης περιουσίας, ώστε αυτή να συζητηθεί στον Ολομέλεια, είπε ο υπουργός Οικονομικών Ευ. Βενιζέλος, ενώ προανήγγειλε την κατάθεση τροπολογίας για τη διακοπή της θητείας των μελών του Δ.Σ. της...
Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) με εξαίρεση τον πρόεδρο της Αρχής, παραδεχόμενος ότι υπήρξαν προβλήματα δυσλειτουργίας μεταξύ τους. 

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΓΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΣΥΝΕΧΗ ΕΞΑΜΗΝΑ



Θα διαγράφονται αυτόματα οι φοιτητές εάν δεν εγγραφούν σε δύο συνεχόμενα εξάμηνα ανέφερε στη Βουλή η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου. 

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΣΑΜΑΡΑ



"ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ"

Αναμενόμενη η δήλωση Καραμανλή. Πριν από πέντε ημέρες, υπήρξε η πρώτη δήλωσή του "ανεβαίνω στη ΔΕΘ για να στηρίξω τον Σαμαρά".

Οι 10 Έλληνες celebrities που κυριαρχούν στο Twitter και γιατί



Από τον Μάνο Μίχαλο

Κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες μια λίστα στο διαδίκτυο και τα social media, όπου αναφέρονται οι 10 πιο δημοφιλείς Έλληνες celebrities στο Twitter, μια άκρως φυσιολογική εξέλιξη, αφού πλέον η σταρόσκονη είναι πλέον μετρήσιμη στο ελληνικό Twitter, όπου η μισή showbiz έχει account, γράφει σε 140 χαρακτήρες και ξέρει πώς να παίζει στα δάχτυλα το @ (για όποιον δεν ξέρει λέγεται mention και χρησιμοποιείται όταν θες να αναφερθείς ή να μιλήσεις σε κάποιον) και το RT (Retweet, δηλαδή αναδημοσιεύεις ένα tweet στους δικούς σου followers).

Έρχεται το ηλεκτρονικό φοιτητικό πάσο



Ηλεκτρονικά θα καταθέσουν τις αιτήσεις τους οι σπουδαστές που επιθυμούν να τους χορηγηθεί φοιτητικό πάσο ΄φέτος. Καινοτομία του υπουργείου Παιδείας. Θα χρησιμοποιείται και στο εξωτερικό

Σύμφωνα με εγκύκλιο που απέστειλε ο ειδικός γραμματέας Ανώτατης Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας Βασίλης Παπάζογλου προς όλα τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, για τη χορήγηση του πάσο οι φοιτητές θα υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους στη διεύθυνση 

Αναστάτωσαν τα όργανα της τάξης



Ο χορός σέξι νεαρών στο Μπρούκλιν της Ν. Υόρκης κατά τη διάρκεια του West Indian Day Parade έφερε τα πάνω κάτω. Μέχρι και οι αστυνομικοί ξέχασαν τη δουλειά τους και παρασύρθηκαν (Vid)

Γυμνή στο διαδίκτυο μέσω Google Street View



Η εικόνα μιας γυναίκας, που βγήκε γυμνή στην πόρτα της, κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Αιτία ένα αυτοκίνητο της Google Street View

Πρώτα στράτευση μετά μεταπτυχιακό



Νέο υπό εξέταση μοντέλο του υπουργείου Άμυνας προβλέπει, οι νέοι να παίρνουν αναβολή στράτευσης μόνο για το χρόνο που απαιτείται από το υπουργείο Παιδείας για το πρώτο πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ

Σύμφωνα με τα "Νέα", εκτός του ενδεχόμενου αύξησης της στρατιωτικής θητείας, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας κατευθύνεται προς την αναβολή μόνο για το πρώτο πτυχίο των νέων, οι οποίοι εάν θέλουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους, στο εσωτερική ή το εξωτερικό, θα πρέπει πρώτα να εκπληρώσουν τη στρατιωτική τους θητεία.

Έκρηξη Ανδρουλάκη κατά Βενιζέλου



Επίθεση στον Ευ. Βενιζέλο εξαπολύει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, μέσα από το προσωπικό του ιστολόγιο. Τον χαρακτηρίζει "πρωθυπουργό σε αναμονή" 

Μεταξύ άλλων, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, τον κατηγορεί ότι "συνήθως φαντασιώνεται ότι είναι Δελφίνος. Πρωθυπουργός σε αναμονή. Ο δελφινισμός είναι το "μεταρρυθμιστικό" του κίνητρο. Η Ελλάδα είναι συχνά μόνο το πρόσχημα", ενώ "πάντα κάποιος άλλος φταίει για τις αποτυχίες του".

Ο "διευθυντής ΙΕΚ" Νίκος Χατζηνικολάου και η δεοντολογία



Ακούμε, σχεδόν καθημερινώς, απο τα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας,το Νίκο Χατζηνικολάου να πανηγυρίζει, απο τη ραδιοφωνική συχνότητα του Real Fm για το πρόστιμο που επιβλήθηκε σε ΙΕΚ το οποίο ψευδώς διαφήμιζε οτι προσφέρει τη δυνατότητα μεταπτυχιακών σπουδών στην Ελλάδα, μετά απο σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας του. Για την ίδια περίπτωση..
μάλιστα αφαιρέθηκε και η άδεια λειτουργίας του εν λόγω ΙΕΚ.

Ο θίασος του Γιώργου θα καταφέρει τελικά να μας βγάλει από το ευρώ



Η συντεχνία των ανίκανων μας παίρνει στο λαιμό της. Ο θίασος της πτώχευσης παίζει τις τελευταίες πράξεις του έργου. Οι θεατές απαιτούν να κατέβει άμεσα το κακόγουστο θέαμα που παρακολουθούν και να πάρουν πίσω τα λεφτά τους. Ο κ. Παπανδρέου και η κυβέρνησή του θα περάσουν στην Ιστορία ως ένα από τα πλέον ανίκανα κυβερνητικά σχήματα που ανέλαβαν τις τύχες του τόπου...

Ξεκινήσαν οι καρδιοπάθειες συντονιστείτε!!!!!!



Οι Nikos Nikou και Alexandros Papaxristos θα είναι και πάλι μαζί σας μετά από 2 μήνες , με το καλύτερο λαικό πρόγραμμα της πόλης, κουβεντούλα και... τις γνωστές άχρηστες σεξοπληροφορίες του Αλέξανδρου!!!

Για την έκτακτη εισφορά ....



Τώρα που θα πάμε να πληρώσουμε καλόν είναι να συνυποβάλουμε την παρούσα δήλωση επιφύλαξης. Δεν ξερει κανείς τί γίνεται στο μέλλον αν η έκτακτη εισφορά κριθεί αντισυνταγματική [αντιγράψτε το σε ένα word]

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Γιάννης Πήλιουρας: Ο Πόλεμος των Κουμπιών



Δημοσιεύθηκε στην free press εφημερίδα Μetropolis (φύλλο 954) 9/09/2011 

ΔΕΚΟ: Κατάλογος ντροπής για πολιτικούς και πλούσιους κοσμικούς



Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Με μεγάλο ενδιαφέρον και περιέργεια αναμένουμε να δούμε με ποιον τρόπο θα εφαρμοστεί η εγκύκλιος του ειδικού γραμματέα ΔΕΚΟ, δια της οποίας καλούνται οι διάφοροι οργανισμοί (151, ζωή νάχουν) να αποστείλουν καταλόγους με το πλεονάζον προσωπικό τους-καταλόγους προγραφών κατ΄ουσίαν-που πρέπει να αποτελεί τουλάχιστον το 10% του προσωπικού.

Πώς δηλαδή μέσα σε έναν χώρο εργασίας θα γίνει αυτή η επιλογή – και με ποια κριτήρια;

Νέος, γιγάντιος πύραυλος της NASA θα μεταφέρει ανθρώπους στους αστεροειδείς


Η αμερικανική διαστημική υπηρεσία παρουσϊασε το σχέδιο για έναν πύραυλο υγρών καυσίμων, παρόμοιο με τους πυραύλους των αποστολών Apollo της δεκαετίας του 1960, με τον οποίο θα πραγματοποιηθεί την επόμενη δεκαετία η πρώτη επανδρωμένη αποστολή σε κάποιον αστεροειδή.

Ένα εκατομμύριο χρόνια βρίσκονταν στα σκαριά οι μεγαλύτεροι κρύσταλλοι του κόσμου


Οι μεγαλύτεροι κρύσταλλοι που έχουν ανακαλυφθεί ως σήμερα στη Γη, εξωπραγματικοί μονόλιθοι διαφανούς γύψου, χρειάστηκαν έως και ένα εκατομμύριο χρόνια για να φτάσουν αυτές τις διαστάσεις σε μια υπόγεια σπηλιά του Μεξικού.

«Έχουμε φθάσει στο όριο μας» λέει για τα πακέτα ευρωστήριξης η Αυστρία



Οι χώρες της Ευρωζώνης δεν αντέχουν να συνεχίζουν να επεκτείνουν τα πακέτα στήριξης για τις ασθενέστερες οικονομίες, τονίζει η Αυστριακή υπουργός Οικονομικών Μαρία Φέκτερ, αντανακλώντας σε μεγάλο βαθμό τις απόψεις που κυριαρχούν πλέον στις πλεονασματικές χώρες του ευρώ.

Ένα βήμα πιο κοντά στον σχηματισμό κυβέρνησης το Βέλγιο



Ένα πρώτο βήμα για την άρση του πολιτικού αδιεξόδου φαίνεται πως έγινε στο Βέλγιο, το οποίο παραμένει χωρίς κυβέρνηση μετά τις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου του 2010.

Σκάνδαλο οικογενειοκρατίας στη ΝΔ;



Την είδηση την πρωτοδιαβάσαμε στο Enimerosi 24: Πράγματι ο γιος του Σταύρου Ψυχάρη τοποθετήθηκε Διπλωματικός Σύμβουλος Β’, κάτω από τον Υψηλάντη που είναι Διπλωματικός Σύμβουλος Α’ του αρχηγού της ΝΔ και προορίζεται για πρέσβης.

20 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΘ...



Στα πάνω του ο Καραμανλής. Χθες Τετάρτη είχε γενέθλια και στο πολιτικό του γραφείο έγινε χαμός. Πέρασαν από εκεί οι Σιούφας, Σουφλιάς, Μπενάκη, Ρουσόπουλος, Παυλόπουλος, Ιωαννίδης, Καμμένος, Mαρκογιαννάκης, Χατζηεμμανουήλ και πολλοί ακόμα βουλευτές και παλιοί συνεργάτες του. Αλλού όμως...

Ρεκόρ παραιτήσεων δημοσίων υπαλλήλων χθες και σήμερα - Φεύγουν κατά χιλιάδες


Μαζικά εγκαταλείπουν το Δημόσιο οι υπάλληλοι που έχουν θεμελιώσει δικαίωμα συνταξιοδότησης. Χιλιάδες είναι οι παραιτήσεις που έχουν υποβληθεί στους προϊσταμένους των υπηρεσιών σχεδόν όλου του Δημοσίου καθώς οι υπάλληλοι πανικόβλητοι, τρέχουν να προλάβουν να βγουν στη....

ΝΟΔΕ Ιωαννίνων: Για τη σωτηρία της Πατρίδας


Η μέδουσα μπορεί να νικήσει τον θάνατο!!



Πρόκειται για ένα είδος υδρόζωου, μία μέδουσα, το οποίο, όταν φτάσει στο ώριμο ενήλικο στάδιο, γυρίζει και πάλι στο πρώιμο στάδιο, σε αυτό του πολύποδα, αρχίζοντας και πάλι από το «σημείο 0» τη ζωή της. Οι επιστήμονες θεωρούν πως η Τurritopsis nutricula αποτελεί το μόνο γνωστό είδος ζωής, το οποίο μπορεί συνεχώς να....

Ο κόσμος καίγεται ... και η ΟΝΝΕΔ χτενίζει ... τον Αντώνη Σαμαρά


Νέα "αγιογραφία" στον Αντώνη Σαμαρά, από τον "εκλεκτό" της καρδιάς του Ανδρέα Παπαμιμίκο.

Με φιέστες και επικοινωνιακά παιχνίδια, η ΟΝΝΕΔ θα αλλάξει τον κόσμο.

Ένας εργαζόμενος ανά οικογένεια



Η δήλωση του πρωθυπουργού πως «βασικός μου στόχος σ αυτή τη δύσκολη περίοδο, να μην υπάρχει οικογένεια χωρίς τουλάχιστον έναν εργαζόμενο» προκάλεσε κάθε είδους αρνητικές αντιδράσεις: από γέλιο μέχρι οργή.

Το ανέκδοτο της δεκαετίας



Τώρα που τα βιβλία έγιναν cd, οι καθηγητές γίνονται.... DJ's!!! Με πρώτη και καλύτερη διδάξασα, την υπουργό Παιδείας κα Άννα Διαμαντοπούλου!! Το ρίχνουμε και λίγο στην πλάκα για να μην το ρίξουμε στα αντικαταθλιπτικά!!

Homo gomenus: Οι πέντε φάσεις της γκομενικής σχέσης



Έχεις καιρό να κάνεις σχέση ε; Δεν πειράζει. Η κρίση (και γενικά η ζωή) θέλει τη σχέση της. Το αν εσύ προτιμάς να μείνεις πολυγαμικός, είναι δικό σου θέμα κι εμείς δεν έχουμε δικαίωμα να σε κρίνουμε. Αλλά εμείς οφείλουμε να ενημερώσουμε εκείνους που μπαίνουν στον πόλεμο των σχέσεων. 

Στο χιούμορ το έριξε ο Σάκης Ιωαννίδης ... δεν αρνήθηκε όμως ότι "γνώριζε"


Καλά τα αστειάκια και τα γελάκια Σάκη ... αλλά γιατί δεν διαψεύδεις το γεγονός;

Ανακοίνωση Νεολαίας Δημοκρατικής Συμμαχίας Θεσσαλονίκης

Η Νεολαία Δημοκρατικής Συμμαχίας Θεσσαλινίκης χαιρετίζει το άνοιγμα της νομικής σχολής του ΑΠΘ.

Οι ανεξάρτητοι σκεπτόμενοι φοιτητές ετιτέλους παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους και αποδεικνύουν ότι η νίκη της κοινής λογικής είναι πλέον γεγονός.

Τα "είπαν" Γ. Παπανικολάου - Κ. Καραμανλής χτες


Επικοινωνία με τον π. Προέδρου της ΝΔ, Κώστα Καραμανλή, λόγω των γενεθλίων του είχε χτες ο Γ. Παπανικολάου. Βλέπετε ... οι δύο άντρες διατηρούν άριστες σχέσεις και δεν είναι λίγοι εκείνοι που διαβλέπουν στο πρόσωπο του πρώην Προέδρου της ΟΝΝΕΔ, ένα συνεχιστή της Καραμανλικής πολιτικής παράδοσης μέσα στη ΝΔ. 

Στα δικαστήρια σέρνει η Τουρκία την Ελλάδα για χρέος 220 εκατ. ευρώ



Στα δικαστήρια θα σύρει η Τουρκία την Ελλάδα για απλήρωτους λογαριασμούς φυσικού αερίου ύψους 300 εκατ. δολαρίων (220 εκατ. ευρώ). Η ΒΟΤΑ, η τουρκική κρατική εταιρία εκμετάλλευσης των πετρελαιαγωγών, θα καταθέσει σε ελβετικό δικαστήριο μήνυση εναντίον της ελληνικής κυβέρνησης, σύμφωνα με....

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Κολοκύθα ζυγίζει σχεδόν όσο ένα Fiat 500

Δύο αδέρφια με απ’ ό,τι φαίνεται αρκετές ικανότητες στην… κηπουρική βάλθηκαν να καλλιεργήσουν τη μεγαλύτερη κολοκύθα!

Οι Ian και Stuart Paton «μεγάλωσαν» μια κολοκύθα 453,6 κιλών, η οποία είναι 60 φορές μεγαλύτερη από το συνηθισμένο μέγεθος αυτού του λαχανικού. Η περιφέρειά της είναι 409 εκατοστά και ζυγίζει όσο και ένα αυτοκίνητο Fiat 500.

Το πιο ακριβό κανό του κόσμου

Δύο δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο για ένα κανό; Και για τα «σπλάχνα από τα σπλάχνα σας;». Δεν νομίζετε ότι είναι πολλά, κ. Παπανδρέου και κ. Βενιζέλε και κύριοι και κυρίες της κυβέρνησης και της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ;

Παραλίγο τραγωδία σε λούνα παρκ

Τα χαμόγελα πάγωσαν και η χαρά των παιδιών έδωσε τη θέση της στον τρόμο, όταν γκρεμίστηκε ένα παιχνίδι του λούνα παρκ στα Γιαννιτσά Πέλλας.

Εκείνη την ώρα βρίσκονταν πάνω δεκάδες παιδιά, τα οποία ευτυχώς γλίτωσαν με ελαφρά τραύματα.

Παπάς στο κύκλωμα πορνογραφίας στην Κρήτη

Απ' άκρη σ' άκρη στην Κρήτη φαίνεται πως έχει απλώσει τα πλοκάμια του το κύκλωμα παιδικής παιδικής πορνογραφίας, μέλος του οποίου φαίνεται πως είναι και ένας ιερέας σύμφωνα με το cretalive.

Μέτρα στο πόδι

Αυτός είναι ο τίτλος του έργου που με το ΠΑΣΟΚ το έχουμε δει ουκ ολίγες φορές. Η πλοκή του; Αρχίζουν να διαδίδονται θεωρίες εξόδου της Ελλάδας απο το ευρώ και την ευρωζώνη, η κυβέρνηση φαίνεται να μην είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τις και λίγο πριν μας σουτάρουν παίρνονται εισπρακτικά μέτρα κατευνασμού, πραγματικά στο πόδι.

Ακροδεξιά παράνοια στο ίντερνετ

Το διαδίκτυο τον τελευταίο (αρκετό) καιρό, έχει γεμίσει με blogs “πατριωτικά”, “ελληνικά”, συνωμοσιολογικά, δήθεν αποκαλύψεων. Όπως μπορεί πολλοί από εσάς να έχετε διαπιστώσει τέτοιου είδους σελίδες αρνούνται οποιαδήποτε επιχειρήματα και γνώση, αποθεώνοντας το παράλογο και την παράνοια. Τα τελευταία χρόνια, απλά τώρα γίνεται πιο ορατό, ακροδεξιά και συνωμοσίες βαδίζουν χέρι-χέρι.

Τσίπρας: «Δεν μισώ το ΠΑΣΟΚ. Το νοσταλγώ»

Σε οργανωμένο αγώνα για την ανατροπή της κυβέρνησης κάλεσε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνέντευξη Τύπου, που έδωσε στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην 76η ΔΕΘ.

Σενάρια διάσπασης στο περιθώριο της χθεσινής Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ

Με τον... δημιουργό του, τον Ανδρέα Παπανδρέου, θα συναντηθεί πολύ σύντομα το ΠΑΣΟΚ. Το άλλοτε κραταίο κίνημα ετοιμάζεται για την τελευταία πράξη, κάτω από το βάρος της οικονομικής κατάρρευσης της χώρας. Η χθεσινή ΚΟ ήταν αποκαλυπτική. Κανείς δεν είπε ότι σκεφτόταν. Δεν υπήρξε εκτόνωση. Μόνο στα πηγαδάκια ειπώθηκαν τα σημαντικά.

Ο Σάκης Ιωαννίδης ήξερε για το ενδεχόμενο επίθεσης αναρχικών σε ΔΑΠίτες;



Σύμφωνα με πληροφορία αναγνώστη μας, ο Γραμματέας της ΔΑΠ ήξερε για το ενδεχόμενο επίθεσης αναρχικών σε ΔΑΠίτες του κέντρου.

Γιατί δεν πείθει η αξιωματική αντιπολίτευση ; Η ευθύνη Σαμαρά για εθνικό σχέδιο

Του Ανδρέα Σταματόπουλου.

Γιατί δεν πείθει η αξιωματική αντιπολίτευση ;

H Νέα δημοκρατία παρά την πρωτοφανή δημοσκοπική κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ , παρά την κυβέρνηση-οπερέτα του ολίγιστου κι επικίνδυνου Γ.Παπανδρέου , εξακολουθεί να μην πείθει . Το μήνυμα που εκπέμπει στους ψηφοφόρους είναι θολό.

Οι ανακολουθίες του Αντώνη Σαμαρά για τη ΔΑΠ



Αποκλειστικά σε εμάς είχατε διαβάσει για τη πρόθεση του Αντώνη Σαμαρά να «αποκαταστήσει» τη ΔΑΠ όταν η ΝΔ γίνει κυβέρνηση (http://4oktovriou.blogspot.com/2011/09/blog-post_3093.html).

Η ΝΔ τελικά συναινεί στο νέο χαράτσι;

Η πρόσφατη σοβιετικού τύπου έκτακτη εισφορά που επιβάλλεται δίκην ποινής στους ιδιοκτήτες ακινήτων και η οποία έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από τον νομικό κόσμο της χώρας για την αντισυνταγματικότητά της, φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν, να έχει ενοχλήσει την Συγγρού.

ΟΝΝΕΔ Νότιας Κυνουρίας: "Μέθοδοι στρουθοκαμηλισμού από την κυβέρνηση"

Αναντίρρητα, διανύουμε μία από τις δυσκολότερες περιόδους της ελληνικής ιστορίας, καθώς η οικονομική κρίση αποτελεί τροχοπέδη στην αναπτυξιακή πορεία της χώρας. Επικεντρώνοντας την προσοχή μας στο νεοσύστατο δήμο Νότιας Κυνουρίας, ανακαλύπτουμε μία σταδιακή μείωση του πληθυσμού κατά τα τελευταία χρόνια, ως απόρροια φυσικά της απομάκρυνσης των νέων από τον τόπο καταγωγής τους.