Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Οι Ελληνίδες όταν ανεβαίνουν στην πίστα, ξέρουν πολύ καλά πως να αποσπάσουν την προσοχή μας από το ακουστικό κομμάτι.!



Τρανή απόδειξη είναι οι εμφανίσεις της

Μαύρο μυρίζεται η Κεφαλογιάννη στην Α΄ Αθηνών



ΤΟΝ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ Η ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ!

ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΔΡΑ ΣΤΗΝ Α' ΑΘΗΝΩΝ

«Καρφί» Λυκουρέντζου σε Μητσοτάκη για τα χρέη της ΝΔ!



Βόμβα... μεγατόνων έριξε σήμερα το πρωί ο Ανδρέας Λυκουρέντζος σχετικά με τα υπέρογκα χρέη της Νέας Δημοκρατίας. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο ραδιόφωνο 9 και αναφερόμενος στο συγκεκριμένο ζήτημα υποστήριξε ότι το πρόβλημα αυτό ξεκινά απο το 1990, «δείχνοντας» έτσι την περίοδο Μητσοτάκη στην προεδρία της ΝΔ.

Μήνυμα χάκερ σε Ν. Γιαννακοπούλου για την κυβέρνηση!



Θύμα χάκερ έπεσε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου!

Στην ιστοσελίδα της http://www.nadiagiannakopoulou.gr/ υπήρχε ένα μήνυμα κατά της... κυβέρνησης, προκαλώντας φόβο και στην ίδια.

Ο Μηταράκης, ο Παπαγιώτης και ο ... λαϊκισμός ...



Ο Νότης Μηταράκης αποκλειστικά στο PRESS-GR... ...μιλά στον Αντώνη-Μάριο Παπαγιώτη, παρουσιάζοντας τον πρότερο εργασιακό βίο του και εκθέτοντας τις απόψεις του για την περίοδο διακυβέρνησης Καραμανλή. 

Ο στενός συνεργάτης του Α. Σαμαρά επιχειρεί να ορίσει την έννοια του λαϊκισμού και του μεσαίου χώρου. 

Η Μπακογιάννη ετοιμάζεται να υπερψηφίσει την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων...



Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο ψήφισης του άρθρου 37 του πολυνομοσχεδίου για την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη. Μιλώντας στον Βήμα 99,5, δήλωσε ότι...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ σχετικά με την αναγκαιότητα αλλαγής της φοιτητικής εκπροσώπησης


Δελτίο Τύπου
Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου σχετικά με τις εξελίξεις στην ανώτατη εκπαίδευση και την πρόταση για ένα νέο μοντέλο φοιτητικής εκπροσώπησης
Αθήνα, 12 Οκτωβρίου 2011
Ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, από την πρώτη στιγμή που τέθηκε ζήτημα για αλλαγές στην ανώτατη εκπαίδευση, κινηθήκαμε έχοντας ως γνώμονα μόνο δύο λέξεις. Υπεύθυνη στάση. Σ’ αυτή τη λογική καταθέσαμε στην πανεπιστημιακή κοινότητα ένα σύνολο τεκμηριωμένων και ρεαλιστικών προτάσεων προκειμένου να μπορέσουν τα ελληνικά Πανεπιστήμια

Οι προτάσεις της Ν.Δ. για νέο φορολογικό σύστημα





Γενικές Παρατηρήσεις

Το φορολογικό μας σύστημα, ενσωματώνει διαχρονικές παθογένειες και αδυναμίες που συντηρούν αδικίες, δημιουργούν στρεβλώσεις και το καθιστούν αναποτελεσματικό. Παρά τα απανωτά κύματα φορολογικών πρωτοβουλιών της κυβέρνησης, η κατάσταση, όχι μόνο δεν βελτιώθηκε αλλά αντίθετα επιδεινώθηκε.

Ορισμός Θεματικών Τομεαρχών ΝΔ



Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε

Τον ορισμό  Θεματικών Τομεαρχών  στις κάτωθι  περιφέρειες ως ακολούθως:

Giorgaki εσύ και τα παληκαρόπουλα δεν κατηγορούσες ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ & Ρουσόπουλο για ΕΦΡΑΙΜ. Πάρε για να έχεις…



Μπορεί επί ένα χρόνο -κατά την διάρκεια διακυβέρνησης Καραμανλή- να ήταν τo κεντρικό πρόσωπο της επικαιρότητας, μπορεί το ΠΑΣΟΚ να τον «δαιμονοποίησε» για να εξυπηρετήσει κομματικούς σκοπούς, αλλά χθες ο Γιώργος Παπανδρέου φωτογραφήθηκε....
χαμογελώντας μαζί του! Ποιό είναι το μυστηριώδες πρόσωπο;

Τα 900 ευρώ θα αγγίξει το κόστος του iPhone 4S στην Ελλάδα!



Απαγορευτικό θα είναι το κόστος του νέου iPhone 4S της Apple στην Ελλάδα.

Στις ΗΠΑ, το iPhone 4S θα κοστίζει 649 δολάρια στην έκδοση με μνήμη 16GB, 749 δολάρια για την έκδοση των 32GB και 849 δολάρια για την έκδοση των 64GB.

Μάθημα προπαγάνδας ΠΑΣΟΚ: το παραμύθι με το άρθρο 37



Οι πολίτες έχουν γίνει πλέον εξπέρ στην προπαγάνδα του ΠΑΣΟΚ και δεν μασάνε στα τεχνάσματα που χρησιμοποιεί. Για παράδειγμα, αυτή τη φορά και προκειμένου να περάσει το πολυνομοσχέδιο, το ΠΑΣΟΚ χρησιμοποιεί την δήθεν διαφοροποίηση κάποιων βουλευτών και στελεχών του με το άρθρο 37 του πολυνομοσχεδίου το οποίο αφορά τις κλαδικές συμβάσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα.

Μ. Γιαννάκου: «Κούρεμα» σημαίνει απόλυτη επιτήρηση



Κατά των σεναρίων περί συγκυβέρνησης τάχθηκε η επικεφαλής της ΚΟ της ΝΔ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Μαριέττα Γιαννάκου, η οποία ταυτόχρονα προειδοποίησε ότι «’κούρεμα’ του χρέους σημαίνει απόλυτη επιτήρηση»....

ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ



Εικοσιτετράωρη απεργία σε όλα δημόσια, δημοτικά και ιδιωτικά ΜΜΕ (εφημερίδες, τηλεόραση, περιοδικά, ραδιόφωνα, διαδίκτυο, πρακτορεία) την Τρίτη 18 Οκτωβρίου κήρυξε η ΕΣΗΕΑ. Η Ενωση καλεί παράλληλα όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στην κοινή... 

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ Δ.Α.Π. - ΑΕΙ ΠΑΤΡΑΣ



Την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου και ώρα 7:30μ.μ. πραγματοποιήθηκε εκτελεστική στα γραφεία της οργάνωσης ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ ΠΑΤΡΑΣ όπου και ανακοινώθηκε από τον Υπεύθυνο της πόλης η διαγραφή του πρόεδρου του Φοιτητικού Συλλόγου χημικών μηχανικών, δις υπευθύνου σχολής στο παρελθόν και επί 5 χρόνια ομιλητή στις συνελεύσεις του προαναφερθέντος Τμήματος.

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Επιτέλους! Δεν υπάρχει ένας πατριώτης;

Δύο περιστατικά, που συνδέονται μεταξύ τους, καθώς και τα δύο έχουν να κάνουν με τις γερμανικές επιχειρηματικές (λέμε τώρα) δραστηριότητες στην Ελλάδα, αποδεικνύουν ότι από την αρχή η κυβέρνηση δεν έθεσε σωστά τις βάσεις της διαπραγμάτευσης με το Βερολίνο.

Καταρρέει πλέον το ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις!!! 11,5% μπροστά η ΝΔ στην μέτρηση της VPRC

Με 11,5 ποσοστιαίες μονάδες διαφορά προηγείται η ΝΔ του ΠΑΣΟΚ στην δημοσκόπηση της VPRC για το περιοδικό «Επίκαιρα».

Πιο συγκεκριμένα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συγκεντρώνει ποσοστό 31%, με την κυβερνώσα παράταξη στο 19,5%. Ακολουθεί το ΚΚΕ με 13,5% ο ΣΥΡΙΖΑ με 8,5%, ο ΛΑΟΣ 8%, η ΔΗΜΑΡ 4%, οι Οικολόγοι 4,5%, το Άρμα Πολιτών 2%,  η Δημοκρατική Συμμαχία 2% και η Χρυσή Αυγή 1,5%. 

Αποσπάσματα συνέντευξης βουλευτή Β΄Αθηνών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στην εκπομπή του Α.Κοκορίκου στον Ρ/Σ Flash 96

Στην εκπομπή 13:00-14:00 με τον Αντώνη Κοκορίκο
ΕΡ: Δεν θα έπρεπε εξίσου να ασχολούνται όλοι και με το ιδιωτικό χρέος όπως και με το δημόσιο;

<<Κοιτάξτε, εδώ υπάρχει ένα τεράστιο πρόβλημα στην Ευρώπη ότι δεν θέλει να παραδεχτεί πραγματικά την λύση του προβλήματος της ρευστότητας το οποίο ζούμε όλοι. Η λύση του προβλήματος της ρευστότητας είναι μία. Η αύξηση του κυκλοφορούν ενεργητικού, δηλαδή να τυπώσουμε περισσότερο χρήμα. Αυτή την λύση δεν την θέλει σε καμία περίπτωση η Γερμανία γιατί θα είναι μία λύση που θα αυξήσει τον πληθωρισμό, όμως φαίνεται ότι σήμερα όλες οι ευρωπαϊκές τράπεζες βγαίνουν από την πρόσβαση που έχουν στην διατραπεζική αγορά, δεν υπάρχουν λεφτά σε καμία περίπτωση πουθενά στην Ευρώπη.

"Τα γαλάζια εμβατήρια": Ναύτης Α.Κωνσταντίνου, "πολιτικό τέκνο" Κ.Κατσαφάδου και στενός συνεργάτης του

Κόσμος και κοσμάκης στο Π.Ν...

"Τα γαλάζια εμβατήρια": Σμηνίτης Α.Παπανικολάου, μέλος Π.Σ.ΟΝΝΕΔ και "τομεάρχης" Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Αυτός είπε να κάνει τη διαφορά! Υπηρέτησε στην Πολεμική Αεροπορία...

"Τα γαλάζια εμβατήρια": Ναύτης Ι.Μαρτάτος, Υπεύθυνος Οργανώσεων Επαρχίας

Λόχος από ναύτες στην ΟΝΝΕΔ..!

"Τα γαλάζια εμβατήρια": Ναύτης Γ.Αντωνάκης, Γραμματέας ΔΑΠ ΤΕΙ

Και ο Γραμματέας ναυτάρας..!

"Τα γαλάζια εμβατήρια": Ναύτης Χ.Παπανικολάου, αναπληρωτής υπεύθυνος Οργανώσεων ΟΝΝΕΔ Αττικής

Πολιτικό τέκνο του Μ.Τσάκα...

"Τα γαλάζια εμβατήρια": Ναύτης Ι.Φετάνης, αναπληρωτής υπεύθυνος Οργανώσεων ΟΝΝΕΔ Αττικής

Και άλλος γαλάζιος ναύτης...!

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΤΗ ΔΑΠ ΠΑΤΡΑΣ

ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΔΑΠ, ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ ΔΑΠ ΑΕΙ ΠΑΤΡΑΣ. ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ!

Σήμερα, Τετάρτη 12 Οκτωβρίου και ώρα 7:30μ.μ. πραγματοποιήθηκε εκτελεστική στα γραφεία της οργάνωσης ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ ΠΑΤΡΑΣ όπου και ανακοινώθηκε από τον Υπεύθυνο της πόλης  η διαγραφή του πρόεδρου του Φοιτητικού Συλλόγου χημικών μηχανικών, δις υπευθύνου σχολής στο παρελθόν και επί 5 χρόνια ομιλητή στις συνελεύσεις του προαναφερθέντος Τμήματος.

Χρησμός από την Πυθία – Τρόικα, νέα μπλόφα Βενιζέλου

Ομολογία αποτυχίας για τον εαυτό της (όσον αφορά τον σχεδιασμό ενός προγράμματος χωρίς καμιά γνώση της ελληνικής οικονομικής και κοινωνικής πραγματικότητας) και συγκεκαλυμμένη κριτική για τις αρρυθμίες, καθυστερήσεις, αδυναμίες και παλινωδίες της κυβέρνησης είναι η έκθεση της τρόικας που με τόση αδημονία αναμενόταν.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΤΑ BARILLA PICCOLINI ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ «ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ MENU ΜΕ ΝΟΥ»

Τα Barilla Piccolini χορηγός της εκδήλωσης «Διατροφικά menu με νου»

Τα Barilla Piccolini συμμετέχουν ως χορηγός στην εκδήλωση «Διατροφικά menu με νου» που διοργανώνουν τα περιοδικά «Παιδί και Νέοι Γονείς» και «Forma» και θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του εορτασμού της «Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής» στις 14 και 15 Οκτωβρίου 2011 στο εμπορικό κέντρο Avenue.

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

«Στο κέντρο του γηπέδου τραγουδάγαμε Ελλάς ολέ, ολέ!»

«Οι κόποι ενάμιση χρόνου ανταμείφθηκαν.Στο κέντρο του γηπέδου τραγουδάγαμε Ελλάς ολέ, ολέ»! Σε αυτά τα λόγια, του Κώστα Κατσουράνη -στο MEGA- περικλείεται η ατμόσφαιρα στο «στρατόπεδο» της Εθνικής μας ομάδας μετά τη νίκη (2-1) επί της Γεωργίας και την πρόκριση στο Euro 2012!

Πιθανή η ισόβια κάθειρξη για τους ληστές με τα καλάσνικοφ

Δέκα βαρύτατα εγκλήματα, που επισύρουν ακόμα και την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, περιλαμβάνει η ποινική δίωξη που ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών εναντίον των έξι κατηγορουμένων που φέρονται ως μέλη της συμμορίας με τα καλάσνικοφ που διέπρατταν ληστείες.

Χρησιμοποιούσε την 13χρονη ανηψιά του ως «βαποράκι»

Την 13χρονη ανιψιά του χρησιμοποιούσε ως «βαποράκι» ένας 25χρονος έμπορος ναρκωτικών, ο οποίος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν σε προκαθορισμένο ραντεβού με υποψήφιους αγοραστές, εμφανίστηκε η ανήλικη μαθήτρια γυμνασίου, κατέχοντας παραπάνω από μισό κιλό ηρωίνη (524 γρ.). Κατά την αστυνομική έφοδο, συνελήφθησαν τόσο οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές -ένας 60χρονος αθίγγανος και η 37χρονη κόρη του- όσο και το 13χρονο κορίτσι.

Με κατάθλιψη το 59% των Ελλήνων εξαιτίας της κρίσης

Η ψυχική υγεία των Ελλήνων βρίσκεται σε κίνδυνο, καθώς τα αποτελέσματα έρευνας που ολοκληρώθηκαν πριν από τη λήψη των έκτακτων οικονομικών μέτρων δείχνουν ότι το 47% των Ελλήνων έχει επηρεαστεί από την κρίση, ποσοστό το οποίο σύμφωνα με τους ειδικούς σήμερα είναι κατά πολύ μεγαλύτερο. Το 59% των Ελλήνων εμφανίζει συμπτώματα κατάθλιψης και το 50,7% εμφανίζει άγχος.

Έρχονται τα ραβασάκια της ΔΕΗ με το ειδικό τέλος για τα ακίνητα

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει η αποστολή από τη ΔΕΗ των πρώτων εκκαθαριστικών σημειωμάτων για την πληρωμή του ειδικού τέλους ακινήτων από τους φορολογούμενους. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ΔΕΗ, η πρώτη παρτίδα θα αφορά περίπου 200.000 εκκαθαριστικά σημειώματα με στόχο μέσα στο Δεκέμβριο να έχει ολοκληρωθεί η αποστολή τους και στα 5,5 εκατομμύρια υπόχρεων για την καταβολή του τέλους.

Νέο τελεσίγραφο από την τρόικα

Τελεσίγραφο 40 ημερών όχι απλά για να ψηφιστούν αλλά και για να εφαρμοστούν τα πρόσθετα μέτρα που θα προβλέπει το πολυνομοσχέδιο, έδωσε στην κυβέρνηση φεύγοντας από την Αθήνα η τρόικα, προκειμένου να δώσουν οι δανειστές την επόμενη δόση στην Ελλάδα.

Εσωκομματικές... συζητήσεις στη ΝΔ για τα ταξί

Εσωκομματικές συζητήσεις προκάλεσε στις τάξεις των στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης η χθεσινή αποστροφή του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά ότι «είναι αντίθετος με όσους νοιάζονται μόνο να διατηρήσουν τα προνόμιά τους, με όσους απειλούν να κατεβάσουν τους διακόπτες, με όσους θεωρούν δικαίωμά τους να παραλύουν την οικονομική ζωή της πόλης με καθημερινές πορείες».

"Τα γαλάζια εμβατήρια": Ναύτης Γ. Μελάς και Ναύτης Δ.Σακαρετσάνος

Για να κάνουμε τις απαραίτητες συστάσεις, ο Γ.Μελάς είναι Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Νεολαίας στο Δήμο Πειραιά.

"Τα γαλάζια εμβατήρια": Ναύτης Δ.Σακαρετσάνος


"Τα γαλάζια εμβατήρια": Υπεύθυνος Οργανώσεων ΟΝΝΕΔ Αττικής, Δ.Σακαρετσάνος

Δεν θα σχολιάσουμε τίποτα...Μόνο φωτογραφίες θα σας δείξουμε...Τα σχόλια δικά σας...

4oktovriou: Τα "γαλάζια εμβατήρια" της ΟΝΝΕΔ

Την προηγούμενη εβδομάδα, η ΟΝΝΕΔ "μετακόμισε" (για λόγους συμβολισμού, όπως είπαν τα μεγαλοστελέχη της) στον ακριτικό Έβρο, για να παρουσιάσει τις προτάσεις της για τη μεταρρύθμιση της στρατιωτικής θητείας.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: "Τα γαλάζια εμβατήρια" μόνο στο 4oktovriou!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: "Τα γαλάζια εμβατήρια" μόνο στο 4oktovriou! Σε λίγο...

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: ΟΥΣΤ ΡΕ ΒΥΣΜΑΤΑ! Προτάσεις ΟΝΝΕΔ για την Υποχρεωτικ​ή Στρατιωτικ​ή Θητεία


ΟΝΝΕΔ-ΝΔ-Π.ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ-Α.ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΛΑΟΣ  δουλεύουνε ΜΑΖΙ!
Σύμφωνα  με το ενημερωτικό δελτίο, «Ολοκληρώθηκε η  παρουσίαση των προτάσεων της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας για την  αναδιάρθρωση της στρατιωτικής θητείας. Η παρουσίαση που έγινε στον ακριτικό  Έβρο, περιείχε δέσμη προτάσεων που αφορούν σε διαρθρωτικές αλλαγές της  υπάρχουσας θητείας, καθώς θεωρούμε πως το υφιστάμενο σύστημα στράτευσης είναι  παρωχημένο».

Γ.Παπανικολάου για Καραμανλή και Μέρκελ...


Δήλωση "έξω από τα δόντια" του νεαρού ευρωβουλευτή της ΝΔ Γ.Παπανικολάου στην σελίδα του στο facebook: 

ΕΡΩΤΗΣΗ Μ.ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ


Προς τον κ. Υπουργό Εθνικής Άμυνας


Θέμα: Μετοχικό Ταμείο Στρατού


Τον Οκτώβριο του 2011 επαναλήφθηκε το φαινόμενο, που «καθιερώθηκε» εδώ και
περίπου ένα χρόνο, η μη δηλαδή εμπρόθεσμη καταβολή του μερίσματος του Μετοχικού
Ταμείου Στρατού στους δικαιούχους του Στρατού Ξηράς και της Ελληνικής Αστυνομίας.
Με ανακοίνωσή του μάλιστα το Μ.Τ.Σ, που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, αναφέρει ότι
η ημερομηνία καταβολής του μερίσματος δεν μπορεί να προσδιοριστεί επακριβώς και
πιθανολογείται κατ’ εκτίμηση για μετά την 17η Οκτωβρίου.

Β.Μπαλάφας - Προτάσεις για τα Περιφερειακά Μ.Μ.Ε.

Στα πλαίσια της λειτουργίας τουΤομέα Πολιτικής Ευθύνης Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής τον Τομεράρχη, βουλευτή Ευβοίας, κ. ΣίμοΚεδίκογλου, κατέθεσα στα τέλη Σεπτεμβρίου ένα πλέγμα προτάσεων σχετικά με το νομοθετικό πλαίσιο και τις ρυθμίσεις που θα μπορούσαν να γίνουν για τη βελτίωση της υφιστάμενης κατάστασης. Μεταξύ αυτών γίνεται και αναφορά - πρόταση για το θέμα της ατέλειας αλλά και την ανάδειξη συγκριτικών πλεονεκτημάτων.

Το κούρεμα οδηγεί σε απώλεια της Δεδηλωμένης


Ακυβέρνητο καράβι που πηγαίνει κατευθείαν στα βράχια είναι αυτή τη στιγμή η Ελλάδα, χωρίς κανείς να είναι σε θέση να προτείνει και να θέσει σε εφαρμογή ένα αξιόπιστο πρόγραμμα διαπραγμάτευσης με τους εταίρους, χωρίς να μπαίνουν κόκκινες γραμμές στους δανειστές, χωρίς να γνωρίζουμε ποια ακριβώς είναι η γνώμη της ελληνική κυβέρνησης για το επερχόμενο «ριζικό κούρεμα».

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Βρείτε το σημείο G

Σημείο G ένα ταξίδι στο υπερπέραν, εκεί που όλοι θέλουν να φτάσουν αλλά λίγοι έχουν πατήσει το πέος τους, αν και μερικοί μπορεί να το έκαναν αλλά δεν το συνειδητοποίησαν. Πού είναι λοιπόν και πως θα το συναντήσουμε;

Oι αντιφάσεις της ιστορίας

Με καθυστέρηση σαράντα λεπτών έφτασε στη Βουλή ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών και αντικαγκελάριος Φίλιπ Ρέσλερ, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Έλληνα ομόλογό του Ευάγγελο Βενιζέλο.

Η είδηση της άφιξης του Γερμανού δημιούργησε πανικό στους άντρες ασφαλείας της Βουλής, που επιχειρησιακά έκαναν σαν να είχαν να αντιμετωπίσουν το γεγονός του… αιώνα!

Έκτακτο Eurogroup και Ecofin ανακοίνωσε ο Χ. βαν Ρομπάι

Για τις 23 Οκτωβρίου αναβλήθηκε η Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ και της ευρωζώνης (αντί της 17ης και 18ης Οκτωβρίου, που ήταν αρχικά προγραμματισμένο) προκειμένου η ΕΕ «να μπορέσει να ολοκληρώσει τη συνολική στρατηγική της για την κρίση χρέους στην ευρωζώνη», αναφέρει, σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα από τις Βρυξέλλες, ο Πρόεδρος της ΕΕ, Χέρμαν Βαν Ρομπάι.

Barclay’s: Δύο τα σενάρια για το ελληνικό «κούρεμα»

Δύο σενάρια βλέπει η Barclay’s αναφορικά με τη νέα συμφωνία ανταλλαγής ελληνικών ομολόγων, το πρώτο θα είναι «εθελοντικό» και το δεύτερο «εξαναγκαστικό».

Η βρετανική τράπεζα σημειώνει ότι με βάση το πρώτο σενάριο, οι βασικές παράμετροι της συμφωνίας ανταλλαγής της 21ης Ιουλίου θα διατηρηθούν και θα τροποποιηθεί το ύψος του κουπονιού και το μέγεθος της επιμήκυνσης του ελληνικού χρέους.

Καρκίνος: Φλέβα Χρυσού για τις Φαρμακοβιομηχανίες. - - - Τα ετήσια κέρδη των φαρμακευτικών ανέρχονται σε πολλά τρισεκατομμύρια δολάρια.

Είναι ότι πιο κερδοφόρο υπάρχει στον κλάδο του εμπορίου με τη διαφορά -σε σύγκριση με άλλα είδη- ότι, είναι νόμιμα και απολύτως απαραίτητα για τη δημόσια υγεία, έχοντας φυσικά τις ευχές των αναρμόδιων «αρμοδίων» που τους παρέχουν άδεια κυκλοφορίας των «αγαθών» που παρασκευάζουν.

Ένας Αλβανός διεκδικεί την μισή Κατερίνη!

Κεραυνός εν αιθρία στην Κατερίνη! Ενας Αλβανός υπήκοος, απόγονος παλαιών κατοίκων της περιοχής, κατέθεσε αγωγή εις βάρος του ελληνικού Δημοσίου, με την οποία ζητεί να του δοθεί κληρονομικώ δικαίω η μισή πόλη! Ο ουρανοκατέβατος «κληρονόμος» υποστηρίζει ότι μια περιοχή έκτασης 300 στρεμμάτων στον συνοικισμό των Καταφυγιωτών ανήκε σε μακρινό συγγενή του, ο οποίος είχε χτίσει έναν… τεκέ του 18ου αιώνα!