Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Eλίνα Καντζά... ολόγυμνο κορμί σκέτο ηφαίστειο.. για όσους αντέχουν την ζέστη!

Eλίνα Καντζά... ολόγυμνο κορμί σκέτο ηφαίστειο.. για όσους αντέχουν την ζέστη!


Δεν χρειάζονται συστάσεις όταν υπάρχουν τέτοιες πόζες..

Τι είναι πάλι αυτό;;...


Γράφει η Πόπη Σουφλή
http://attikanea.blogspot.com/

ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ και ευχαριστώ τον ανώνυμο φίλο, που μου έστειλε το παρακάτω αποκαλυπτικο σκανδαλώδες υλικό...

Κυριάκος: Να τεθούν σε εφεδρεία όσοι διορίστηκαν μέχρι το '94



«Έχουμε μια Κυβέρνηση η οποία δεν μπορεί ή δεν θέλει να κυβερνήσει» τόνισε ο βουλευτής Β’ Αθήνας και Τομεάρχης Περιβαλλοντικής Πολιτικής της ΝΔ κ. Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας, σήμερα, στο ραδιοφωνικό σταθμό FLASH και στους δημοσιογράφους κ. Γιώργο Κύρτσο και κυρία Αγγελική Σπανού.

Η εξομολόγηση του Φυσικού, πρώην Ειδικού Γραμματέα ΥΠΕΕ, κ. Μ. Τσάκα


Οι ψυχολογικές αναζητήσεις του κ. Τσάκα ...

Νεκρός ο Καντάφι


Ο ανατραπείς Λίβυος ηγέτης Μουαμάρ Καντάφι υπέκυψε στα τραύματα που υπέστη κατά τη σύλληψή του κοντά στη Σύρτη. Στη γενέτειρά του οι δυνάμεις των αντικαθεστωτικών. Το πτώμα του έχει ήδη μεταφερθεί σε μυστική τοποθεσία για λόγους ασφαλείας.

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ Η ΔΕΗ - ΒΙΝΤΕΟ


Στις δύσκολες στιγμές που μας έχει καταδικάσει η κυβέρνηση Τσολάκογλου η διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος επειδή δεν έχουμε να πληρώσουμε τον λογαριασμό, ισοδυναμεί για πολλές οικογένειες με αργό... θάνατο.

Κατήγγειλε τις δολοφονικές επιθέσεις των κουκουλοφόρων η Παπαρήγα



Η πρόεδρος του ΚΚΕ κατήγγειλε τις δολοφονικές όπως είπε επιθέσεις των κουκουλοφόρων εναντίον των μελών του ΠΑΜΕ και τόνισε ότι η συντονισμένη επίθεση απέτυχε.

Το Άρθρο 37 ούτε είναι, ούτε μπορούσε να είναι απαίτηση της τρόικας



Γράφει ο Προκόπης Παυλόπουλος

Όπως προκύπτει από τις παρατηρήσεις που έπονται –και τις οποίες έχω συνοψίσει στο σημείωμα το οποίο αποτυπώνει τις παρεμβάσεις μου στη Βουλή κατά τη διάρκεια της πρώτης ανάγνωσης- οι σχετικές διατάξεις του σχεδίου νόμου, μέσα από μια βάναυση παραβίαση των οικείων διατάξεων του Συντάγματος, μια ισοπεδωτική λογική σε βάρος των δημόσιων υπαλλήλων και της αξιοκρατίας και μια προκλητική άγνοια βασικών δεδομένων της διοικητικής επιστήμης, είναι αδύνατο –ευτυχώς- να εφαρμοσθούν.

ΚΟΤΕΨΕ ΠΑΛΙ Η ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...



ΚΟΤΕΨΕ ΠΑΛΙ Η ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...

Η σχέση Βίσση - Σαμαρά



Αφού πρώτα πέρασε τα... σαράντα κύματα, το ριάλιτι του Alpha, μέσα από το οποίο θα παρακολουθήσουμε άγνωστες πτυχές από την καριέρα, αλλά κυρίως από τη ζωή της Αννας Βίσση, έκανε χθες πρεμιέρα. Η γνωστή τραγουδίστρια, λοιπόν, άφησε για λίγο στην άκρη τον τίτλο της «απόλυτης Ελληνίδας σταρ» και άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι της ζωής της, αποκαλύπτοντας στιγμές από την καθημερινότητά της. Μέχρι ότι παίρνει χάπια για την εμμηνόπαυση δε δίστασε να ομολογήσει η Άννα!

Απόψεις: "Ανήκομεν εις την Δύσην;"



Γράφει ο Α. Γρυπαίος*.

Όταν ο «Εθνάρχης» Κων/νος Καραμανλής, ανεφώνησε το ιστορικό πλέον ρητό, «Ανήκομεν εις την Δύσην», έγινε «χαμός», και η φράση αυτή έγινε δόγμα για τους σύγχρονους πολιτικούς εφιάλτες. Έκτοτε κύλησε πολύ νερό στο μύλο του Ελληνισμού.

Λόγος Ελλήνων: Τότε και Τώρα!



Οι στιγμές είναι ιστορικές. Αδιαμφισβήτητα. Έχει λοιπόν ενδιαφέρον να δούμε πως μέσα από το λόγο τους - τον πολιτικό, τον υπηρεσιακό, τον επίσημο - αξιολογούσαν ή ανταπαντούσαν στις προκλήσεις των καιρών τότε και τώρα οι πολιτικοί και άλλοι ηγέτες. Καλό θα ήταν να "παίξει" κανείς με τις φράσεις, προσπαθώντας να βάλει ας πούμε τον Περικλή να λέει φράσεις του Παπανδρέου ή το αντίστροφο και στη συνέχεια να φανταστεί το προκύπτον ιστορικό αποτέλεσμα! Δοκιμάστε το!

Les Grecs



Δείτε το video σατυρικής γαλλικής εκπομπής ...

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Η Πατρίδα Δεν Εξαγοράζεται. Κερδίζεται.


Οι απόψεις μου περί των τρεχόντων είναι γνωστές, μέσα από την αρθρογραφία μου στο ιστολόγιο. Ναι, θεωρώ ότι μοναδική ορθή διέξοδος για τη χώρα είναι να ακολουθήσει αυτά που περιγράφονται στα προγράμματα προσαρμογής -γνωστά ως "Μνημόνιο"-  με μια ουσιαστική και θεμελιώδη διαφορά:

Νέο βίντεο με το νεκρό Καντάφι - Προσοχή σκληρές εικόνες


Νέο βίντεο κυκλοφόρησε με το νεκρό Καντάφι, ο οποίος, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, υπέκυψε στα τραύματα που υπέστη κατά τη σύλληψή του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Καντάφι συνελήφθη κοντά στη γενέτειρά του, Σύρτη, μετά από ΝΑΤΟϊκή αεροπορική επιδρομή εναντίον αυτοκινητοπομπής στην οποία επέβαινε, ενώ προσπαθούσε να διαφύγει.

Δήλωση Γ.Παπανικολάου για τον τραγικό θάνατο του συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ

Διαβάστε τι έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και τ.Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ...

Ανοίγει το θέμα του κατώτατου μισθού η τρόικα!

Διάλογο της κυβέρνηση με τους κοινωνικούς εταίρους στον οποία θα είναι ανοιχτά όλα τα θέματα για μισθούς και συμβάσεις ζητά με την έκθεση της η τρόικα. Ρίχνει μάλιστα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και τον κατώτατο μισθό και την εθνική συλλογική σύμβαση εργασίας.

Νεκρός 53χρονος οικοδόμος κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης στην πλατεία Συντάγματος


Νεκρός είναι ένας 53χρονος οικοδόμος, ο οποίος μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό από την πλατεία Συντάγματος, όπου εξελίσσονταν η διαδήλωση για το πολυνομοσχέδιο. Σύμφωνα με την εικόνα που δίνει το νοσοκομείο,ο 53χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο νεκρός, χωρίς τραύματα. Έγινε προσπάθεια ανάνηψης από τους γιατρούς, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Σκληρή απάντηση των εισαγγελέων της Αθήνας στον Γιώργο Παπανδρέου

Το γάντι που έριξε με τις πρόσφατε δηλώσεις του για τους δικαστές ο Πρωθυπουργός μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του σήκωσε χθες η Ολομέλεια των Εισαγγελέων Εφετών Αθηνών.

Κατήγγειλε τις δολοφονικές επιθέσεις των κουκουλοφόρων η Παπαρήγα

Η πρόεδρος του ΚΚΕ κατήγγειλε τις δολοφονικές όπως είπε επιθέσεις των κουκουλοφόρων εναντίον των μελών του ΠΑΜΕ και τόνισε ότι η συντονισμένη επίθεση απέτυχε.

Παράλληλα τόνισε ότι η όποια επίθεση των κουκουλοφόρων που όπως είπε υποστηρίζονται από κρατικές και παρακρατικές οργανώσεις.

Παρά την επίθεση των κουκουλοφόρων κανένας πολίτης δεν έφυγε!

Οι διαδηλωτές είναι αποφασισμένοι να μην φύγουν ό,τι και να γίνει...
Παρά τις μολότοφ και τις πέτρες των κουκουλοφόρων κανένας διαδηλωτές δεν έφυγε και όλοι μαζί συνεχίζουν να ...

Οι 20 καλύτεροι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ

Θαυμάστε τους!

Η ομιλία του Π.Καμμένου στη Βουλή...Δείτε το!

Η ομιλία του Π.Καμμένου στη Βουλή...Δείτε το βίντεο...

ΜΑΚΙ Ξεπουλάτε τα πάντα! Όχι και την εθνική μας συνείδηση κύριοι!

Δελτίο Τύπου σχετικά με την απαγόρευση συμμετοχής στις παρελάσεις
Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011
Έκπληκτοι είδαμε το έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας, που υπογράφει ο Ειδικός Γραμματέας Μιχάλης Κοντογιάννης (Αρ. Πρωτ. : 119333 / Γ4), σύμφωνα με το οποίο τα σχολεία που είχαν καταλήψεις πάνω από τέσσερις ημέρες δεν πρόκειται να λάβουν μέρος στις παρελάσεις, ώστε να μη χαθούν διδακτικές ώρες για τις πρόβες!

Ραντεβού στα τυφλά, ο τελευταίος εκβιασμός στους βουλευτές

Ώδινεν όρος και έτεκεν μυν υπ’ αριθμόν 2. Την ώρα που η χώρα βρίσκεται επί ξυρού ακμής και τα μέσα ενημέρωσης απεργούν, οι επικεφαλής της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης αυτής της άτυχης χώρας που λέγεται Ελλάς συναντήθηκαν χθες χωρίς κανένα αποτέλεσμα!

«Ρίξτε με, δεν αντέχω τη μοναξιά του να παίρνω μέτρα χωρίς αποτέλεσμα, δεν αντέχω την πίεση. Θέλω μία πολιτική οδό διαφυγής»

Ομιλία Βουλευτή Β΄Αθηνών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στη συνεδρίαση ολομέλειας της βουλής για το Σχέδιο νόμου του υπουργείου Οικονομικών «Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, ενιαίο μισθολόγιο-βαθμολόγιο, εργασιακή εφεδρεία και άλλες διατάξεις εφαρμογής του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου της Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012-2015»  19/10/2011

Το σύνθημα της δεκαετίας : “Έτσι γ@@άνε αυτοί που σας χρωστάνε”!

Το σύνθημα της δεκαετίας : “Έτσι γ...άνε αυτοί που σας χρωστάνε”! Μπορεί ο Παπανδρέου να δηλώνει ηττοπαθής, ο Ολυμπιακός όμως απέδειξε ότι ξέρει να κερδίζει τους πρωταθλητές Γερμανίας! Οι ...

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

ΟΝΝΕΔ: Το Υπουργείο Υγείας οδηγεί σε απόγνωση τον νέο γιατρό

Προ λίγων ημερών το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ανακοίνωσε το προσχέδιο νόμου για την απόκτηση της ιατρικής ειδικότητας. Μετά λύπης παρατηρούμε, ότι πρόκειται για ένα πρόχειρο νομοσχέδιο, με τρομερές ελλείψεις και καταστροφικό για τον νέο ιατρό.

Αστυφύλακας με καταθέσεις άνω των 2 εκατ. €

Στα δίχτυα του ΣΔΟΕ έπεσε ένας αστυφύλακας με μισθό που δεν ξεπερνούσε τις 27.000 ευρώ (το χρόνο), αλλα με καταθέσεις 2,3 εκατ. ευρώ.. Το ΣΔΟΕ έψαξε λίγο παραπάνω και βρήκε στοιχεία πως ο ίδιος άνθρωπος έχει μια εταιρεία στοιχημάτων στην Αυστρία. Μάλιστα εμφανιζόταν μάλιστα ως ιδιοκτήτης και χορηγός ποδοσφαιρικής ομάδας στο Κορδελιό και ύστερα εμφανίζεται να θέλει να αγοράσει ομάδα της football league. Τώρα τελευταία το όνομά του εμφανίστηκε και πάλι στην έρευνα για τα στημένα.

Παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας απο τους ξένους αποκάλυψε αξιωματούχος

Η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό δεν είναι και η καλύτερη.. Απεργίες παντού, πορείες, διαδηλώσεις και γενικότερα η αντίσταση του Ελληνικού λαού στο ξεπούλημα της χώρας, έχουν φέρει τους Ευρωπαίους σε απόγνωση.. Σύμφωνα με το Reuters, κορυφαίος αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποκάλυψε πως μελετάτε σενάριο ευρείας παρέμβασης στα εσωτερικά της χώρας, προκειμένου να υλοποιηθούν τα σχέδια των δανειστών.

Προπαγανδιστικά πυρά ενόψει της «Μητέρας των Μαχών»

Φωτό: Αθηνά Λεκκάκου
Σε καθαρά προπαγανδιστικές κινήσεις τακτικισμού, αποπροσανατολισμού και εντυπωσιασμού ενόψει της ψηφοφορίας της Πέμπτης επιδίδονται η κυβέρνηση, ο πρωθυπουργός προσωπικά, ο υπουργός των Οικονομικών και οι υπουργοί μεμονωμένα ή ομαδικά.

Β.Μπαλάφας - Αρθρογραφία - Η δικτατορία της φασαρίας - 15/10/2011

Μέχρι πρόσφατα όταν κάποιος έκανε αναφορά στην Ελλάδα στις λέξεις «δικτατορία» ή «χούντα», θεωρείτο αυτονόητο ότι αναφερόταν στα σκοτεινά χρόνια της «επταετίας». Το μυαλό του Έλληνα είχε εμποτιστεί με αυτό το συνειρμό στο πέρασμα των ετών και αυτομάτως γινόταν ο συνδυασμός της λέξης με την πολιτική περίοδο. Το ίδιο ίσχυε και όταν θέλαμε να περιγράψουμε μια κατάσταση ολοκληρωτισμού, περιορισμού των ατομικών ελευθεριών, της ελευθερίας του λόγου ή της άποψης, της καταπίεσης σε επίπεδο δραστηριοτήτων έτσι όπως τις αντιλαμβανόμαστε σήμερα, με τις γνωστές συγχύσεις που κάνουμε κατά καιρούς με την έννοια της ασυδοσίας.

Η «άλλη Ελλάδα» που μας κρύβουν

Η βραβευθείσα καθηγήτρια στο Purdue,
κ. Δήμητρα Ευαγγέλου
Η είδηση πέρασε εντελώς απαρατήρητη, αν και είναι από τις λιγοστές στιγμές που η Ελλάδα προβάλλεται θετικά στο εξωτερικό. Το προεδρικό Βραβείο PECASE, απονεμήθηκε φέτος από τον ίδιο τον Πρόεδρο Ομπάμα σε δύο Ελληνίδες καθηγήτριες, ζωντανή απόδειξη ότι η χώρα μας έχει όλα τα εχέγγυα και τις εφεδρείες σε ανθρώπινο δυναμικό για να σταθεί στα πόδια της.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΝΝΕΔ ΑΙΓΙΟΥ

Η πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση της τρόικας , έχει οδηγήσει στη φτώχεια και την εξαθλίωση τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους νέους, τους συνταξιούχους…

Η κρίση χτυπάει κόκκινο, η ανεργία εκτινάσσεται σε ανατριχιαστικά ύψη (στα 700.000 άτομα ανέρχονται οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ κατά το μήνα Σεπτέμβριο),  το βιοτικό επίπεδο του έλληνα επιστρέφει δεκαετίες πίσω, η οικονομία βυθίζεται ολοένα και πιο βαθιά στο φαύλο κύκλο της ύφεσης, με αποτέλεσμα η ελληνική κρίση να εξελίσσεται σε τραγωδία.

Ο Ψηλο-Παπαδομιχελάκης με τις πυτζαμούλες του

Φυσικά δεν έκανε τίποτα κακό ο "Ψηλός"...απλά φανταζόμαστε την εικόνα..!!

NEO IΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΑΙΓΙΟΥ

Aνήμερα της συμπλήρωσης 37 χρόνων από την ίδρυση της ΟΝΝΕΔ σας παρουσιάζουμε το νέο ιστολόγιο της τ.ο. ΟΝΝΕΔ ΑΙΓΙΟΥ,

Μιχαλολιάκος κατά «νταβατζήδων» στο Δημοτικό Συμβούλιο

Νικόλαος Μιχαλολιάκος: «Μετά τα δημόσια έργα, τις τράπεζες και τα κανάλια θέλουν να πάρουν και τα σκουπίδια. Κουνάνε σα μαριονέτες τους πολιτικούς του κατεστημένου. Εγώ δεν θα τους πω «ιδιώτες», θα τους πω νταβατζήδες. Και στη θέση των εργαζομένων βρίσκεται ολόκληρος ο ελληνικός λαός, βρίσκεται η Πατρίδα».

Αρλούμπες Αυτοκριτικής Ανίκανων Πολιτικών...

Μελέτησα με προσοχή το άρτι αναρτηθέν άρθρο της νεοτευχθείσας εγχώριας πολιτικής "τρόικας" - Διαμαντοπούλου, Λοβέρδου, Ραγκούση (αλφαβητική η σειρά...)- καθώς ενόψει των επερχομένων εξελίξεων οι πολιτικές ζυμώσεις θα εντείνονται ραγδαία και θα παρουσιάζουν το ανάλογο ενδιαφέρον. Απογοήτευση.

Απόψεις: "Ποιοί ελέγχουν τελικά την Τράπεζα της Ελλάδος; "

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου. Η τράπεζα της Ελλάδος είναι η κεντρική τράπεζα της χώρας και ιδρύθηκε το 1927. Η λειτουργία της άρχισε τον Μάιο του 1928 με απόφαση της τότε Κοινωνίας των Εθνών. Τα κεφάλαια για την ίδρυση και λειτουργία της, προήλθαν από τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο με την μεσολάβηση της Κοινωνίας των Εθνών προκειμένου να σταθεροποιηθεί η χειμαζόμενη τότε Ελληνική οικονομία.

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Γ.Α.Π ΣΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ

Δεδομένης της ολοένα και χειρότερης αντι-ανθρωπιστικής και κατάφωρα αντι-δημοκρατικής και ανθελληνικής κατάστασης στην Ελλάδα υπό την μη δημοκρατικώς νομιμοποιούμενη κυβέρνηση του Γεωργίου Α. Παπανδρέου, ο οποίος όπως προδήλως αποδεικνύεται αναρριχήθηκε στην εξουσία με ψευδεπίγραφο προεκλογικό πρόγραμμα, κατάργησε, περιόρισε ή κατάφωρα αγνόησε κάθε Δημοκρατικό θεσμό ενώ επιδίδεται μέχρι και σήμερα σε όργιο τρομοκρατίας, παραπληροφόρησης και καταδίωξης των Ελλήνων Πολιτών,

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Ντόρα Μπακογιάννη: Μόνη λύση η συστράτευση όλων των δυνάμεων που θέλουν η Ελλάδα να συνεχίσει να είναι χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του πυρήνα της Ευρωζώνης.

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, στην ομιλία της στη 2η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κινήματος, επανέλαβε την πρότασή της για τη σύγκληση από τον Πρόεδρο Δημοκρατίας του Συμβουλίου Δημοκρατίας με τη συμμετοχή των πολιτικών αρχηγών και των πρώην πρωθυπουργών, για το σχηματισμό υπερκομματικής κυβέρνησης εκτάκτου ανάγκης.

Δελτίο Τύπου-Ανακοίνωση Αστρολογικού Συνεδρίου

O Σύλλογος Πάμε Αστρολογία είναι μία ομάδα Ελλήνων Αστρολόγων αλλά και απλών μελετητών της αστρολογίας που πήρε την πρωτοβουλία να ανακηρύξει το έτος 2012 ως Έτος Αστρολογίας. Πρόκειται για μια κίνηση η οποία ξεκίνησε με αφορμή την έως τώρα αντιμετώπιση του 2012 ως πρόσφορο πεδίο για την διάδοση καταστροφολογίας και στοχεύει στην αντιμετώπιση του φαινομένου μέσα από την αποκατάσταση της ορθής λειτουργίας της Αστρολογίας και την προώθηση μιας αναβαθμισμένης μορφής της.

Σκληρή κόντρα Βενιζέλου με το δημοσιογράφο Κ. Βαξεβάνη

«Φωτιά» πήρε το τηλεοπτικό στούντιο του Alter όταν ο δημοσιογράφος Κ. Βαξεβάνης έκανε λόγο για καταθέσεις τριών εκατ. ευρώ του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών σε τηλεφωνική του παρέμβαση κατηγόρησε ευθέως τον κ. Βαξεβάνη για μεροληπτική στάση αναφέροντας μάλιστα και την ιδιότητά τού ως δημοσιογράφου σε κρατικό μέσο. Παράλληλα τόνισε ότι είναι συνδικαιούχος σε τραπεζικούς λογαριασμούς συγγενικών του προσώπων και ότι τα χρήματα αυτά είναι προϊόν επιχειρηματικής δραστηριότητας πολλών δεκαετιών.

Επιμένει στο «όχι» η Λούκα Κατσέλη

Επιμένει στο «οχι», το οποίο ψήφισε επί της αρχής για το άρθρο 37, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Λούκα Κατσέλη, η οποία μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων, σημείωσε ότι δεν έχει γίνει καμία αλλαγή από αυτές, στις οποίες αναφέρθηκε καταψηφίζοντας το άρθρο.

Συνάντηση Παπανδρέου-Σαμαρά απόψε στις 19:00

Την ύστατη προσπάθεια για τη συγκρότηση «εθνικού μετώπου» ενόψει της Συνόδου Κορυφής της Κυριακής, καταβάλλει ο πρωθυπουργός το τελευταίο 48ωρο υπό την πίεση των εξελίξεων στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ και χωρίς αυτή τη στιγμή να είναι ορατό τι θα συμβεί εάν η πολιτική απομόνωση του ΠΑΣΟΚ συνεχιστεί και ενταθεί.

Το απεργιακό δελτίο στις αστικές συγκοινωνίες

Με στάσεις εργασίας θα συμμετάσχουν στην 48ωρη απεργία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, αύριο και την Πέμπτη, οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες. Την Τετάρτη και την Πέμπτη το μετρό θα λειτουργήσει από τις 9 το πρωί έως και τα μεσάνυχτα. Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα τραβήξουν «χειρόφρενο» και τις δύο ημέρες, από την έναρξη της βάρδιας ως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ μέχρι τη λήξη της βάρδιας.

Τι υποστηρίζει ο εμπνευστής του σχεδίου «ΕΥΡΗΚΑ»

Η Ελλάδα τα θα πρέπει να χρησιμοποιήσει την επιστροφή στη δραχμή ως διαπραγματευτικό χαρτί. Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο εκπρόσωπο της HSBC, που διαπραγματεύεται με εντολή του ελληνικού κράτους το κούρεμα του 21%, ο εμπνευστής του σχεδίου «Εύρηκα» Μάρκους Κραλ θεωρεί τα σενάρια για επιστροφή στη δραχμή «διαπραγματευτικό χαρτί», ενώ υποστήριξε ότι η Ελλάδα θα καταφέρει να μειώσει άμεσα το χρέος της στο 88% του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος, μεταβιβάζοντας σε εταιρία συμμετοχών της Ευρωπαϊκής Ένωσης κρατική περιουσία ύψους 125 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Γιούχαραν τον Απόστολο Κακλαμάνη κι αυτός φώναζε «είστε μόνο πέντε άνθρωποι» (vid)

Έντονη ήταν η αντίδραση συγκεντρωμένων πολιτών κατά του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Απόστολου Κακλαμάνη σε τελετή για τα αποκαλυπτήρια προτομής του Ν. Μανδηλαρά στο Γαλάτσι. Οι εμφανώς αγανακτισμένοι πολίτες εξέφραζαν την αντίθεση τους σε κάθε κυβερνητική απόφαση και φώναζαν «Τα παιδιά μας δεν έχουν σχολεία και εσείς υπογράφετε Μνημόνια». «Λεηλατείται η ζωή μου. Πάρε το μικρόφωνο και πες μου, που έχω άδικο» επαναλάμβανε  ένας αγανακτισμένος.

Νέες περιπέτειες για τον Στρος-Καν

Δεν έχουν τέλος οι περιπέτειες του Ντομινίκ Στρος-Καν, αφού το όνομά του εμπλέκεται τώρα στις έρευνες που διεξάγουν οι γαλλικές Αρχές, στο πλαίσιο εξάρθρωσης κυκλώματος πορνείας στην πόλη Λιλ της Γαλλίας.

Σκοτωμένα σκυλιά προς "πώληση" στο κέντρο της Αθήνας

Πληθώρα καταγγελιών φθάνει στα γραφεία της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας για την εγκληματική συμπεριφορά αλλοδαπών Ασιατών, που έχει σχέση με τη βρώση σκύλων και γατιών. Συγκεκριμένα, επώνυμες καταγγελίες για την απίστευτη εικόνα που βίωσαν Έλληνες πολίτες, βλέποντας κρεμασμένα ανάποδα σκοτωμένα σκυλιά προς πώληση στην οδό Αγησιλάου στο κέντρο της Αθήνας από Κινέζους «πωλητές» επιβεβαίωσαν δεκάδες άλλες καταγγελίες για εξαφάνιση αδέσποτων σκύλων και γατιών σε περιοχές όπου ζουν Ασιάτες.

Τι έγραψε ο "Νέος Πολίτης" για τη διαγραφή στελέχους της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και τον Α.Λυκουρέτζο...

Μέσα στην εβδομάδα προέκυψε εσωκομματικό θέμα στη ΔΑΠ, με τη διαγραφή ενός στελέχους της παράταξης στην Πάτρα. Κανονικά δεν θα ασχολούμασταν με κάτι τέτοιο, αλλά φαίνεται ότι υπάρχει «μεγάλη ουρά» στο θέμα. Το διαγραφέν στέλεχος ήταν πλέον απλό μέλος της παράταξης, καθώς δεν έχει εκλεγεί στα νέα όργανα, όμως παραμένει πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών σε τμήμα της πόλης. Το συμβούλιο πόλης της ΔΑΠ αποφάσισε να τον διαγράψει για θέματα που δεν έχουν ουσιαστική πολιτική σημασία, απ' ό,τι ακούμε.