Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Προσλαμβάνει ιδιώτες για τη συλλογή φόρων

Την πρόθεση του να αναθέσει τη συλλογή φόρων σε ιδιωτική εταιρεία γνωστοποιεί με συνέντευξη του στη γερμανική έκδοση των Financial Times ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

ΦΠΑ με δόσεις αλλά και «πρόστιμο

Ένα επιπλέον 2% θα πρέπει να πληρώνουν με κάθε δόση οι επιτηδευματίες που θα επιλέξουν να καταβάλουν τμηματικά τον ΦΠΑ στην εφορία και με την μέθοδο των δόσεων. Όπως διευκρινίζεται σε εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών η προκαταβολή θα πρέπει να φθάνει στο 40% του οφειλόμενου ΦΠΑ και το υπόλοιπο ποσό θα καταβάλλεται σε δύο ισόποσες μηνιαίες δόσεις προσαυξημένο κατά 2%.

Συνεχίζεται η έρευνα για τις ΜΚΟ

Αταλάντευτη χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Γρηγόρης Δελαβέκουρας τη βούληση του υπουργείου για πλήρη έλεγχο και διαφάνεια όσον αφορά τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ).

Οι μειώσεις στα διόδια... κόλλησαν!

Δεν πέφτουν οι τιμές των διοδίων, παρά τις υποσχέσεις. Όπως είπε ο ίδιος ο υπουργός στη Βουλή το θέμα κολλάει στις διαπραγματεύσεις. Σύμφωνα με τον κ. Μαγκριώτη “τράπεζες και παραχωρησιούχοι δεν δέχονται συζήτηση καθώς θεωρούν ότι τα έργα δεν είναι βιώσιμα, η ευθύνη είναι στην πλευρά των τραπεζών, εμείς διαφωνούμε με αυτή την εκτίμηση, τους καλούμε να ξεκινήσουν την επαναχρηματοδότηση ώστε να ολοκληρωθούν τα έργα”

ΜΑΚΙ-ΟΝΝΕΔ: Δωρεάν Παιδεία μόνο στα χαρτιά

Σε μια εποχή που η οικονομική κρίση μειώνει το εισόδημα της ελληνικής οικογένειας, η κα. Διαμαντοπούλου και το ΠΑΣΟΚ επιλέγουν να αποκομίσουν κέρδη από την Παιδεία.

"Παράβολο" 80 ευρώ για να μπορέσουν οι μαθητές να δουν τα γραπτά τους στις Πανελλήνιες, κατάργηση δωρεάν συγγραμμάτων, αύξηση κόστους σπουδών από την κατάργηση της πτυχιακής εξεταστικής, κ.α.

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ | Ανακοίνωση σχετικά με το νέο σχέδιο νόμου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση

Το γεγονός πως η ανώτατη εκπαίδευση χρειάζεται αλλαγές εδώ και τώρα δε χωράει καμία αμφισβήτηση. Χρόνια προβλήματα έχουν διογκωθεί συνθέτοντας ένα μείγμα αποσύνθεσης, από το οποίο χρειάζεται να απαλλαγεί άμεσα.

ΣΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ; ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΤΟ ΤΩΡΑ !

Πώς θα αχρηστευτεί στα χέρια τους το κινητό που σου έκλεψαν;
ΜΑΘΕ ΠΩΣ...

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Οι πιο εντυπωσιακές τσιρλίντερ του αμερικάνικου φούτμπολ



Το αμερικάνικο φούτμπολ είναι ένα σκληρό παιχνίδι που απαιτεί ικανότητα, ταχύτητα και στρατηγική. Είναι επίσης το παιχνίδι που έκανε ευρύτερα γνωστό τον όρο "τσιρλίντερ". Εμείς σας παρουσιάζουμε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες που διασκεδάζουν τον κόσμο στα ημίχρονα των αγώνων του NFL.

Ορίστε γιατί το ευρώ ευθύνεται για την κακή οικονομική κατάσταση της Ελλάδας




Στο γράφημα αυτό από την Wikipedia (κάντε κλικ πάνω του για να το δείτε σε μεγέθυνση) μπορούμε να δούμε την εξέλιξη του ΑΕΠ της χώρας (μαύρη γραμμή) σε δις ευρώ (δεξιός άξονας) καθώς επίσης και το δημόσιο χρέος της χώρας (κίτρινη γραμμή) επίσης σε δις ευρώ.Ορισμένα συμπεράσματα είναι εξαιρετικά χρήσιμα.

Μικρή Αμοργός: Δεν πωλείται το νησί σε Τούρκους



Η "Μικρή Αμοργός" έγινε γνωστή μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας περί...πώλησής της από το ελληνικό κράτος σε Τούρκο επιχειρηματία.

Τι σημαίνει για την Ελλάδα “Selective Default” ;



Πρακτικά, selective default είναι η αδυναμία ενός δανειζόμενου να εκπληρώσει επακριβώς (όχι μόνο ποσοτικά αλλά και χρονικά) τις υποχρεώσεις τις οποίες έχει αναλάβει, σε ένα μέρος του χρέους του, και όχι αδυναμία αποπληρωμής των χρεών του συνολικά. Αυτό σημαίνει ότι πρόκειται κατ’ αρχάς για προσωρινή κατάσταση.

Η ΟΝΝΕΔ «Πληρώνει δίκαια.»


Αθήνα , 14 Ιουλίου 2011

Με κεντρικό σύνθημα «Πληρώνω δίκαια» η Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας παρουσίασε σήμερα τη νέα της πρωτοβουλία, όπου μέσα από 14 συγκεκριμένες προτάσεις επιχειρεί να ευαισθητοποιήσει τους νέους για την ανάγκη μείωσης της φορολογίας.

Πληρώνω δίκαια | Δράση ενημέρωσης των νέων ανθρώπων για την αναγκαιότητα μείωσης των φορολογικών συντελεστών



Αθήνα, 12 Ιουλίου 2011

Η σημερινή κατάσταση της χώρας δεν επιδέχεται διαφορετικές ερμηνείες. Νεκρή αγορά, συνεχείς οριζόντιες περικοπές εισοδημάτων και μηδενικές προοπτικές ανάπτυξης. Μέσα σε όλα αυτά καλείται μια γενιά όπως η δική μας να θέσει τις βάσεις για μια νέα Ελλάδα.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ



Εντελώς περιστασιακά υπέπεσε στην αντίληψη μου η εξής δήλωση και θεσμοθετημένου φιλελληνισμού της Αμερικής, και μάλιστα με τον λεγόμενο δημόσιο νόμο ( public law 99-532 ).

Η φιμωμένη είδηση του μήνα


 
  
Η φιμωμένη είδηση του μήνα, που δεν προβλήθηκε από την ελληνική τηλεόραση!!!  

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ!



ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ: Με την παρούσα επιστολή μου, σας γνωστοποιώ την πρόθεση μου, να μην πληρώσω την συμμετοχή μου στην κρίση 

Αξιότιμοι κύριοι του υπουργείου Οικονομικών.

Με την παρούσα επιστολή μου, σας γνωστοποιώ την πρόθεση μου, να μην πληρώσω την συμμετοχή μου στην κρίση που περνάει η χώρα μου.

Το νέο DVD της Μαριάννας Ντούβλη! Ο βιασμός της καμαριέρας…


Κυκλοφορεί το νέο dvd της βραβευμένης ηθοποιού Μαριάννας Ντούβλης, το οποίο θα αποτελέσει … γροθιά στο κατεστημένο! Μία ταινία φιλική με την κρίση και το Μεσοπρόθεσμο της Κυβέρνησης. Η Μαριάννα Ντούβλη και η εταιρία Sirina δείχνουν την δυσαρέσκεια τους στην εργατική τάξη, γι’ αυτό και ο τίτλος της καταπληκτικής αυτής ταινία. «Ο βιασμός της καμαριέρας»!!!

O @NChatzinikolaou και ο @nmitarakis τα χώνουν στον @EVenizelos !



Ο Χατζηνικολάου και ο Μηταράκης κατακεραυνώνουν τον Βενιζέλο για το "Selective Default"

Ο @EVenizelos, τα ΜΑΤ και ο Γιούνκερ!



Βίοι παράλληλοι ...

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: "Αθήνα του 1941 και των ναζί κατακτητών - Αθήνα του 2011 και του Μνημονίου... εβδομήντα χρόνια μετά η ιστορία επαναλαμβάνεται."


Γράφει ο "τρόμο κράτης". 

Σκηνή Νο1: Στη χωματερή Άνω Λιοσίων. Κάθε σούρουπο ορδές πεινασμένων ορμάνε στον σκουπιδότοπο εκεί που ρίχνουν αποφάγια, χαλασμένα σκεύη σπιτιού, ληγμένες κονσέρβες και σάπια φρούτα για να βρουν κάτι για να βάλουν στο στόμα τους. Δύο περιπολικά που γυρνάνε γύρω γύρω από τον ΧΥΤΑ Λιοσίων δεν παρεμβαίνουν ποτέ. Οι αστυνομικοί κάνουν τα στραβά μάτια σε αυτούς τους πεινασμένους, απελπισμένους της Αθήνας.

Σε παγκόσμια πρώτη και στου κασίδη το κεφάλι το πείραμα της επιλεκτικής χρεοκοπίας



Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Σε πλήρη ανάπτυξη βρίσκεται το νέο κυβερνητικό σχέδιο παραπληροφόρησης, καθώς πολύ σύντομα ξεκινά σε παγκόσμια πρώτη το πείραμα εφαρμογής (στου κασίδη το κεφάλι) αυτού που έχει αποκληθεί «επιλεκτική χρεοκοπία».

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011



Αιχμές σε βάρος του Κυριάκου Μητσοτάκη που παρέδωσε το βουλευτικό του αυτοκίνητο και αποποιήθηκε της αποζημίωσης του από συμμετοχή σε κοινοβουλευτικές επιτροπές άφησε ο βουλευτής της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Κέρδισε 185.000.000 ευρώ στο λόττο!



Νεο ρεκόρ για το παιχνίδι Euromillions αποτελεί το ποσό των 185.000.000 ευρώ που κέρδισε ένας Βρετανός.
Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα Daily Mail, ο τυχερός κάτοχος του δελτίου, είναι από χθες το βράδυ, ο 498ος πλουσιότερος πολίτης του Ηνωμένου Βασιλείου.
Το ποσό είναι μυθικό και μάλιστα η εφημερίδα έκανε μερικούς πρόχειρους υπολογισμούς, σύμφωνα με τους οποίους, τα χρήματα σε δεσμίδες νομισμάτων των 50 ευρώ θα ξεπερνούσαν κατά 4 φορές το ύψος του Big Ben!

www.perierga.gr

Κόντρα στην έδρα του προέδρου της ΟΝΝΕΔ

Το  40%  της οργάνωσης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Θεσσαλονίκης απείχε χθες από τις εκλογές για την ανάδειξη της Γραμματείας Πόλης.
 
Οι μεγαλύτερες οργανώσεις της Θεσσαλονίκης δεν έλαβαν μέρος στην καλά σκηνοθετημένη διαδικασία, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Ανδρέα Παπαμιμίκο.

Στα δύο η ΔΑΠ Θεσσαλονίκης

Η ανακοίνωση την οποία υπογράφουν 4 από τις μεγαλύτερες σχολές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Σήμερα στις 13/07/2011 πραγματοποιήθηκαν εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη της Γραμματείας Πόλης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Θεσσαλονίκης. Με την
παρούσα επιστολή εκφράζουμε:

Διαφημιστικός λαϊκισμός



Η εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων Sixt, που έβγλαε την διαφήμιση «Έλληνες, τώρα δεχόμαστε και δραχμές», μπορεί να περιμένει μέχρι να αποκτήσουμε δραχμές. 

Η Λιβύη κατέθεσε μήνυση στο γ.γ. του ΝΑΤΟ



Μιλώντας σήμερα στον ξένο Τύπο από την Τρίπολη ο λίβυος γενικός εισαγγελέας Μοχάμεντ Ζέκρι Μαχτζούμπι δήλωσε ότι κατέθεσε μήνυση στα λιβυκά δικαστήρια εναντίον του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ Αντερς Φο Ράσμουσεν για «εγκλήματα πολέμου», καθώς περισσότεροι από 1.000 άμαχοι έχουν χάσει τη ζωή τους και ακόμη 4.500 έχουν τραυματιστεί στη διάρκεια των επιχειρήσεων του ΝΑΤΟ στη Λιβύη.

Βιτόλο, με "πράσινα" γράμματα



Για τα επόμενα τρία χρόνια ο Βίκτορ Βιτόλο θα φοράει την πράσινη φανέλα, καθώς υπέγραψε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό.

Ο Fitch υποβάθμισε την Ελλάδα στο επίπεδο CCC





Ο αμερικανικός οίκος αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας Fitch υποβάθμισε την Ελλάδα στη βαθμίδα CCC.

O Fitch σημειώνει ότι η νέα αυτή υποβάθμιση αντανακλά την απουσία ενός νέου, πλήρως χρηματοδοτούμενου και αξιόπιστου προγράμματος της ΕΕ και του ΔΝΤ για την Ελλάδα, σε συνδυασμό με την αβεβαιότητα για το ρόλο των ιδιωτών σε μελλοντική χρηματοδότηση, καθώς και με την εξασθενημένη μακροοικονομική προοπτική της Ελλάδας. 

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

«Τελειώνετε με τους ΧΥΤΑ» λέει η Κομισιόν

Δεδομένου ότι η Ελλάδα δεν συμμορφώνεται με τις ευρωπαϊκές επιταγές και δεν έχει ακόμη, ως όφειλε, κοινοποιήσει στις Βρυξέλλες τα σχέδιά της για τη διαχείριση απορριμμάτων (η προθεσμία έληξε στις 12 Δεκεμβρίου 2010), η Κομισιόν αποφάσισε να παραπέμψει την χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για την επίλυση του θέματος.

«Αναπόφευκτη η ελληνική χρεοκοπία, αλλά δεν χρειάζεται να γίνει ατάκτως»

Παρέμβαση στη διαχείριση της κρίσης του ευρώ κάνει ο μεγαλοεπενδυτής Τζόρτζ Σόρος με άρθρο του στους Finanacial Times. Όπως τονίζει ο ουγγρικής καταγωγής μεγαλοεπενδυτής η χρεοκοπία για την Ελλάδα είναι αναπόφευκτη, αλλά κάτι τέτοιο δεν πρέπει να γίνει ατάκτως. Καλεί μάλιστα τους ευρωπαίους να κάνουν ένα βήμα παρακάτω προχωρώντας σε πολιτική ενοποίηση.

Κούκλες του σεξ με διαταγή Χίτλερ!

Μία πρωτοποριακή μέθοδο βρήκε ο Αδόλφος Χίτλερ για να μην αφήνουν οι στρατιώτες του τα πόστα τους και να τρέχουνε στους οίκους ανοχής.

Σύμφωνα με έρευνα του Βρετανού Graeme Donald, ο Χίτλερ ζήτησε από Γερμανούς κατασκευαστές να δημιουργήσουν κούκλες του σεξ βρίσκοντας έτσι προσωρινή λύση στις ανάγκες των στρατιωτών.

Στη δικαιοσύνη όπως όλοι και τα πολιτικά πρόσωπα

Το νομοσχέδιο για την εκδίκαση υποθέσεων που αφορούν διαφθορά πολιτικών προσώπων συζητά σήμερα το υπουργικό συμβούλιο. Πρόκειται για νομοσχέδιο που είχε καταρτιστεί επί υπουργίας Καστανίδη σε μια προσπάθεια να πάψει να υφίσταται το απυρόβλητο του πολιτικού συστήματος.

12 πράγματα που μάθαμε από τις διαφημίσεις!

1. Ότι τα πάντα στη ζωήβγάζουν λεξάριθμο 11888.

2. Ότι για τέλεια μαλλιά, οι γυναίκες πρέπει να λούζονται σε ποτάμια.

3. Ότι το "κουτσουμπιλό"ανήκει στα ανέκδοτα τραγούδια του Μπομπ Μάρλεϋ, μαζί με το "Ασοδεσέριφ"!!!. 

4. Ότι για να πιεις σωστά ένα αναψυκτικό, πρέπει να γείρεις το κεφάλι πίσω και να σηκώσεις το μπουκάλι ψηλά.

"Έπαιζε" με CDS ο Αντρίκος Παπανδρέου??

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Ελευθεροτυπία, τον Μάρτιο του 2009, η εταιρεία, που έχει γραφεία σε Γενεύη, Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Παρίσι και Σιγκαπούρη, είχε προχωρήσει σε μια παρουσίαση με τρίτο “Εnvironmental Sustainability The Private Equity Edge”, όπου αναφέρεται ο κ. Παπανδρέου ως μέλος της Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασμού μαζί με τον Bertrand Piccard.

Η ΝΕΑ ΠΟΡΝΟΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΝΤΟΥΒΛΗ: "Μαρία Ντούβλη και ο Βιασμός της Καμαριέρας της"

Ηταν να μην κάνει την αρχή..Η Ντούβλη που έλεγε πως δεν θα ξαναπρωταγωνιστήσει σε πορνοταινία, γύρισε και δεύτερο DVD το οποίο θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή στα περίπτερα.. Η πορνοστάρ και στο δευτερο μέρος υποδύεται μια πλούσια κυρία που ερωτοτροπεί με τον γυμναστή... Μεγαλεία!!

Ξεκινά η αποτίμηση και της οικονομικής καταστροφής στην Κύπρο...

Μεγάλο είναι το βάρος που καλείται να σηκώσει η κυπριακή οικονομία, μια μέρα μετά την τραγωδία στη ναυτική βάση της Εθνικής Φρουράς, ενώ την ίδια ώρα η Κύπρος βρίσκεται υπό την απειλή μιας ενεργειακής κρίσης με απρόβλεπτες συνέπειες. Τα γεγονότα είναι ακόμα νωπά και στο Υπουργείο Οικονομικών αποφεύγουν να κάνουν εκτιμήσεις για την κοστολόγηση της οικονομικής καταστροφής αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο θα πληρωθεί το τίμημα.

Έκοψαν το ρεύμα της ΟΝΝΕΔ στα κεντρικά της γραφεία !


Όχι δεν οφείλεται στη στάση του Αντώνη Σαμαρά που τάσσεται υπέρ της ιδιωτικοποίησης της Δ.Ε.Η., ούτε και δάκτυλος των συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ για να τιμωρήσουν τις επιλογές του αρχηγού τους, αλλά απλά επειδή ξέχασαν να πληρώσουν το λογαριασμό!

Οι κακοί δαίμονες της Κύπρου

Κάποτε, αλλά και σήμερα, ο κακός δαίμονας της Κύπρου ήταν η Μ. Βρετανία. Μετά έγινε ο ΟΗΕ. Τώρα προστέθηκαν και οι πολιτικοί της.

Η τραγωδία που έπληξε την μεγαλόνησο έρχεται να αποκαλύψει πτυχές πολιτικής συμπεριφοράς που δεν θα περίμενε κανείς να υπάρχουν σε ένα νησί που έχει υποστεί - αλλά και έχει διδαχθεί - πολλά, τόσο επί βρεταννικής αποικιοκρατικής κατοχής, όσο και αργότερα, με την εισβολή και την Κατοχή του 1974.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

γράφει ο Γιώργος Γ. Αδαλής
Είναι η Ελλάδα το απείθαρχο και ατίθασο παιδί της Ευρώπης και ένα από τα πλέον ατίθασα παγκοσμίως;

Μας αξίζει που το Focus χρησιμοποιεί τα αγάλματα των προγόνων μας για να μας κάνει άσεμνες χειρονομίες με το δάχτυλο;

Είμαστε τεμπέληδες και κατά το κοινώς λεγόμενο μπαταξήδες που δεν πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας στους δανειστές μας;

Κι άλλη παραίτηση στην ΟΝΝΕΔ Μυκόνου

Προς: Πρόεδρο Νομαρχιακής
Γραμματέα Τ.Ο
Εκτελεστικό Γραφείο ΟΝΝΕΔ


Παρακαλώ όπως κάνετε δεκτή την παραίτησή μου από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΝΝΕΔ Μυκόνου και ζητώ τη διαγραφή μου από τα μητρώα της ΟΝΝΕΔ.

Τα νέα σήματα του ΛΑ.Ο.Σ. και της νεολαίας του!

Μετά τις αλλαγές στο σήμα της "νέας" Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ...
Ακολούθησε ο ΛΑ.Ο.Σ. του Γ. Καρατζαφέρη και η νεολαία του...

ΣΑΚΗΣ ΓΚΑΤΖΙΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΤΡΙΚΑΛΩΝ:Ο κόσμος τούτος έχει ψεγάδι


Ήταν αρχές Νοέμβρη, όταν στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του πνευματικού κέντρου Τρικάλων, εναποθέταμε τις ελπίδες μας για το μέλλον ολόκληρης της Θεσσαλίας και στηρίζαμε με «πάθος», τον μετά από λίγες μέρες πρώτο αιρετό Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, τον Κώστα τον Αγοραστό.

Η φιμωμένη είδηση του μήνα, που δεν προβλήθηκε από την ελληνική τηλεόραση!!!


Η δικαστής Γρεβενών κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα, όταν έβγαλε στην φόρα παρτίδα κονδυλίων που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς.

Από αντιπρόεδρος... αναπληρωτής πρωθυπουργός ο Βενιζέλος

Συμφωνα με το προφίλ του Ευάγγελου Βενιζέλου στο twitter, η κυβέρνηση δεν έχει δύο αντιπροέδρους, αλλά δύο πρωθυπουργούς! Έναν κανονικό, βλέπε Γιώργο Παπανδρέου, και έναν αναπληρωματικό, τον... Ευάγγελο Βενιζέλο.

Υποκλοπές και διαπλοκή: Πώς οι «άρχοντες του σκότους» σκοτώνουν την Ενημέρωση

Το λουκέτο που μπήκε χθες στη βρετανική εφημερίδα «News of The World», αποτελεί χωρίς αμφιβολία την πιο μαεστρική κίνηση του μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης ιδιοκτήτη της, Ρούπερτ Μέρντοχ, προκειμένου να περισώσει την θέση του ως… μέλους του υπουργικού συμβουλίου της Βρετανίας.

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Η Άννα, ο Πανάρετος και οι κάλπες

Κόντεψε να πάθει «εγκεφαλικό» η Άννα όταν είδε τον Πανάρετο ως σύμβουλο του πρωθυπουργού να συμμετέχει στη χθεσινή σύσκεψη για την Παιδεία. Η υπουργός κράτησε την οργή της για τον εαυτό της, μιλώντας όμως σε συνεργάτες της δεν έκρυψε την ανησυχία της για την επιλογή το νομοσχέδιο να ψηφιστεί τον… Σεπτέμβριο! Άμα γεμίσουν τα αμφιθέατρα τα πράγματα θα γίνουν δύσκολα. Εκτός κι αν η κυβέρνηση θέλει κοινωνική αναταραχή για να κάνει εκλογές; Με θύματα την Παιδεία και την Αννούλα που δε θα προλάβει να γιορτάσει υπουργός στου Δεκέμβρη της 9!

Σοκ με απαγωγή γνωστού πανελίστα

Τον τρόμο και την αγωνία βίωσε στα χέρια των αδίστακτων απαγωγέων του για 16 ολόκληρες μέρες 27χρονος πανελίστας χωρίς να γνωρίζει αν θα τον αφήσουν ελεύθερο ή όχι.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της 24ης Ιουνίου, όταν ο βγήκε από το σπίτι του και κατευθύνθηκε προς το σημείο που είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του για να πάει στον προορισμό του. Δεν πρόλαβε, αφού τέσσερις άντρες με καλυμμένα τα πρόσωπά τους τον άρπαξαν με τη βία και τον επιβίβασαν μέσα στο αυτοκίνητό τους. Του έδεσαν τα μάτια και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Επανέρχονται τα εκλογικά σενάρια

Εντείνονται οι πιέσεις προς τον Γ. Παπανδρέου από επιτελείς του, ενώ δημοψήφισμα και δανειακή σύμβαση συντηρούν την εκλογολογία, παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις.

Όσο προχωράει το καλοκαίρι τόσο πυκνώνουν οι εισηγήσεις και οι πιέσεις που δέχεται ο Πρωθυπουργός από στενούς συνεργάτες του να καταφύγει σε πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο.

Συγγενής πολιτικού ενδιαφέρθηκε για τα ορυκτά της Θράκης!

Μία ωραία ιστορία για το κλείσιμο του ΙΓΜΕ, τα ευρήματά του στη Θράκη και έναν συγγενή ανώτατου στελέχους της κυβέρνησης Παπανδρέου...

Μια από τις πλουσιότερες κοιτασμολογικές περιφέρειες της Ευρώπης, με βεβαιωμένα μεταλλευτικά αποθέματα στρατηγικών ορυκτών, όπως είναι ο χρυσός, ο άργυρος, το νικέλιο, ο χαλκός, ο μόλυβδος κι ο ψευδάργυρος συνολικής αξίας 20 δισ. ευρώ, είναι η ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας και της Θράκης.