Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Τρόφιμα αντί για εισιτήριο


 Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στον "Μαραθώνιο στήριξης", που διοργανώθηκε από το Σωματείο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Μαγνησίας, με στόχο την συλλογή τροφίμων διαρκείας τα οποία διατέθηκαν στο Κοινωνικό Παντωπολείο Βόλου, αλλά και στο Γηροκομείο του Βόλου.

Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν περίπου 6.500 θεατές και ο "Μαραθώνιος στήριξης" εκφράστηκε μέσα από μια συναυλία, στην οποία συμμετείχαν μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, όπως οι Ελένη Τσαλιγοπούλου, Διονύσης Τσακνής και Δημήτρης Ζερβουδάκης, ενώ στην προσπάθεια αυτή συνέβαλε και ο ταλαντούχος Βολιώτης τραγουδοποιός και ερμηνευτής Απόστολος Μόσιος.
Η συναυλία πραγματοποιήθηκε χωρίς εισιτήριο, αλλά με τρόφιμα. Στο τέλος της βραδιάς συγκεντρώθηκαν 8,5 τόνοι τροφίμων, με την Ελένη Τσαλιγοπούλου να σημειώνει πως είναι η πρώτη φορά που τραγουδά χωρίς εισιτήριο, αλλά με τρόφιμα, δηλώνοντας βέβαιη πως θα το κάνει ξανά και με τον Διονύση Τσακνή να ευχαριστεί τον κόσμο που έδειξε αλληλεγγύη, απευθύνοντας του κάλεσμα να βρεθούν το ίδιο αλληλέγγυοι και στους δρόμους.

Δείτε το βίντεο από τη συναυλία: 




 Πηγή: kala-nea.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου