Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Σωσίες από άλλες δεκαετίες

«Ταξίδεψαν» στον χρόνο οι διασημότητες...

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Η Ρία Αντωνίου ξέρει να τραβάει τα φλας

Τη γνωρίσαμε στα καλλιστεία του 2008 και από τότε δεν έχει σταματήσει να μας αναστατώνει με τις άκρως αποκαλυπτικές και καυτές εμφανίσεις της.

Οι 17 πιο συχνές σκέψεις των ψυχαναγκαστικών

1. Συχνές είναι οι αμφιβολίες “μήπως δεν έχω κάνει το σωστό” ή “ο φόβος “μήπως έχω κάνει κάποιο λάθος”. Επίσης, ιδεοληπτικά εμφανίζεται η πιθανότητα κάποιας παράλειψης ή πρόκλησης κακού ή λάθους π.χ. “μήπως άφησα ανοιχτό το παράθυρο ή τον θερμοσίφωνα”, “μήπως δεν έχω κλείσει τον φούρνο ή το μάτι της κουζίνας”. Παρομοίως υπάρχουν και πιο πολύπλοκα περιεχόμενα όπως: “μήπως χτύπησα κάποιον με το αυτοκίνητο¨.

Τι κάνει σήμερα η Ρένια Λουιζίδου;

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και φοίτησε στο αμερικανικό κολλέγιο Ανατόλια. Έχει εμφανιστεί σε αρκετές γνωστές ελληνικές τηλεοπτικές σειρές, όπως για παράδειγμα «Οι Απαράδεκτοι». Εμφανίστηκε ακόμη στην σειρά «Μάνα είναι μόνο μία», «Της Ελλάδος τα παιδιά», «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» και φυσικά ήταν από τις πρωταγωνίστριες στη σειρά «Το Καφέ της Χαράς» που έγραψε ο Χάρης Ρώμας.

Με ένα καφέ στο χέρι- Η πόλη όπου οι κάτοικοι πίνουν το 1/3 της ποσότητας του καφέ όλης της Ελλάδας

Μην βιαστείτε να πείτε ότι η πόλη-πρωταθλήτρια είναι η Θεσσαλονίκη, καθώς τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι οι κάτοικοι της πόλης που κατέχουν τα πρωτεία είναι άλλοι! Οι αριθμοί δείχνουν ότι οι Λαρισαίοι πίνουν το ένα τρίτο του καφέ που καταναλώνεται στη χώρα.

Σοκ: Από 6,5 εκατ, Ελληνες μόνον οι 500.000 έχουν υποβάλει φορολογική δήλωση

Σε σύνολο 6,5 εκατομμυρίων φορολογουμένων, μέχρι στιγμής έχουν υποβάλει φορολογική δήλωση μόνον οι 500.000. Η ανεργία, η αδυναμία ανταπόκρισης στα εκκαθαριστικά σημειώματα, η γραφειοκρατία και η προσδοκία για παράταση είναι οι βασικοί λόγοι.

Financial Times: Η Ιταλία μπήκε στο ευρώ με πλαστά στοιχεία - Εμπιστευτική έκθεση του υπ. Οικονομικών της χώρας

«Η Ρώμη ''ωραιοποιούσε'' τους λογαριασμούς της», γράφουν οι Financial Times, σε ένα δημοσίευμα που ουσιαστικά εκθέτει την Ιταλία, υπονοώντας ότι η χώρα μπήκε στο ευρώ με πλαστά στοιχεία.

Βαρβιτσιώτης: Το Λιμενικό θα είναι το πρώτο σώμα που θα κάνει νέες προσλήψεις

Το Λιμενικό θα είναι από τα πρώτα Σώματα που θα προβούν σε νέες προσλήψεις, προκειμένου να καλύψει ανάγκες για τη θωράκιση του Αιγαίου, σύμφωνα με τον υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Από αυτούς τους δήμους θα ξεκινήσει το ξήλωμα...των 12.500 υπαλλήλων

Το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Εσωτερικών ξεκινά τη διαδικασία διαθεσιμότητας των 12.500 υπαλλήλων από 30 δήμους.

Στον «πάτο» των ξένων επενδύσεων η Ελλάδα

Απογοητευτικές είναι οι επιδόσεις της Ελλάδας στον τομέα προσέλκυσης ξένων επενδύσεων, καθώς η χώρα μας εμφανίζεται στον… «πάτο» έκθεσης της Παγκόσμιας Υπηρεσίας Επενδύσεων (World Investment Report).

Oι τάσεις της MRB–Όλη η έρευνα

Στις εξαμηνιαίες τάσεις της ΜRB και στην έρευνα που έγινε μετά τη δημιουργία της νέας κυβέρνησης συνεργασίας ΝΔ & ΠΑΣΟΚ, προκύπτουν, σε ότι αφορά την πρόθεση ψήφου ότι η ΝΔ έχει προβάδισμα με ποσοστό 22%, ενώ ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 20,8%. Τρίτο κόμμα αναδεικνύεται η Χρυσή Αυγή με 9,1% και ακολουθούν:  ΠΑΣΟΚ (6,1%), Ανεξάρτητοι Έλληνες (5,5%), ΚΚΕ (5,1%) και  Δημοκρατική Αριστερά (3%). Το ποσοστό της "Αδιευκρίνιστης Ψήφου" αγγίζει το 21,7%.

Αιχμές για κυβέρνηση η Διαμαντοπούλου: Παγκόσμια πρωτοτυπία της κυβέρνησης

Για «παγκόσμια πρωτοτυπία της κυβέρνησης» κάνει λόγο μέσω Twitter η πρώην υπουργός, Άννα Διαμαντοπούλου, σχολιάζοντας τον ανασχηματισμό που ανακοινώθηκε το βράδυ της Δευτέρας.

Ποιος είναι ο νέος εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Καθήκοντα νέου εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ ανέλαβε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος ανήκει στην «γενιά των 30άρηδων» του Κινήματος όταν στα τέλη του 2010 ο Ευάγγελος Βενιζέλος επιχείρησε να «ανανεώσει» το κόμμα του με την προώθηση φρέσκων προσώπων.

Αυτοί είναι οι δημοφιλέστεροι πολιτικοί της Βουλής (Αναλυτικοί Πίνακες)

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα στοιχεία που προκύπτουν από τις εξαμηνιαίες τάσεις της ΜRB για την εικόνα των πολιτικών προσώπων.

«Χέρι» και στις καταθέσεις κάτω των 100.000 ευρώ βάζει το Ecofin

Οι επενδυτές και οι μεγαλοκαταθέτες θα επωμιστούν το κόστος των μελλοντικών τραπεζικών καταρρεύσεων, προβλέπει η απόφαση του συμβουλίου Ecofin. Το σχέδιο ορίζει ότι οι μέτοχοι, οι ομολογιούχοι και οι καταθέτες με ποσά άνω των 100.00 ευρώ θα πρέπει να επωμίζονται το κόστος της διάσωσης τραπεζών (bail - in), ενώ τα ποσά κάτω των 100.000 ευρώ είναι διασφαλισμένα.

ΟΑΣΑ: Εκπτώσεις στις κάρτες επιβατών λόγω κινητοποιήσεων

MMM
Εκπτώσεις στις τιμές πώλησης των μηνιαίων καρτών απεριορίστων διαδρομών για τον Ιούλιο ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων στα  Μέσα Μαζικής Μεταφοράς τον Ιούνιο.

Ο Παπαμιμίκος δηλώνει “έτοιμος” για Γραμματέας της ΝΔ

Andreas-Papamimikos-Antonis-Samaras
Την υποψηφιότητά του για το αξίωμα του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας προαναγγέλλει ο Ανδρέας Παπαμιμίκος με συνέντευξη την οποία παραχωρεί στον “Ελεύθερο Τύπο”.

Επιστροφή στην ύφεση για την Ιρλανδία!

irish fin min
Δυσάρεστη έκπληξη από την μεγάλη αναθεώρηση των οικονομικών στοιχείων της Ιρλανδίας: Η χώρα επιστρέφει στην ύφεση.

Η “αλεπού” (Νίκος Ανδρουλάκης) στο “παζάρι” (Συνέδριο ΝΔ)

Nikos-Androulakis
Ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης θα εκπροσωπήσει το Κίνημα στην αυριανή έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας στο ΤΑΕ-ΚΒΝ-ΝΤΟ.

Για τις εξελίξεις στην προανακριτική επιτροπή

Από την διερεύνηση του σκανδάλου Λαγκάρντ έχουν προκύψει βαρύτατες ποινικές ευθύνες για το δίδυμο Βενιζέλου - Παπανδρέου. Ο πρώτος όμως προστατεύεται από την ΝΔ και ο δεύτερος από τον Σύριζα, που από κοινού αγωνίζονται για τη διαιώνιση της διαφθοράς και της κλεπτοκρατίας.

Χρήστος Ζώης: «Το νέο «δόγμα» διάσωσης των τραπεζών αυξάνει περαιτέρω το έλλειμμα ανταγωνιστικότητας Νότου – Βορρά»

Με αφορμή την απόφαση του  Ecofin για τη διάσωση των Τραπεζών, ο Πρόεδρος του Κόμματος «Νέα ΜΕΡΑ» κ. Χρήστος Ζώης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η «βασίλισσα του εγκλήματος» Αγκάθα Κρίστι

Η πένα της γέννησε τον περίφημο επιθεωρητή Ηρακλή Πουαρό και την επίσης ξακουστή Μις Μαρπλ, ανάμεσα βέβαια σε πλήθος άλλων ντετέκτιβ. 

Μια από τις σημαντικότερες συγγραφείς του αστυνομικού είδους, με τις 80 περίπου ιστορίες μυστηρίου που έδωσε στον κόσμο, έθεσε τις βάσεις για την εξέλιξη του αστυνομικού, με τα βιβλία της να γίνονται φυσικά ανάρπαστα: 1 δισεκατομμύριο αντίτυπα στην αγγλική και 1 δισεκατομμύριο σε 103 άλλες γλώσσες!

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Οι σταρ πριν και μετά το... photoshop

Όλοι ξέρουμε ότι οι φωτογραφίες διάσημων περνούν από photoshop πριν δημοσιευτούν. Όπως είναι φυσικό άλλες πόζες έχουν υποστεί μεγαλύτερη επεξεργασία και άλλες λιγότερη. Ακολουθούν οι πόζες με τα πρόσωπα της showbiz πριν και μετά το photoshop. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η αλλαγή έγινε προς το καλύτερο…

Σόιμπλε: Οι μέτοχοι και οι πελάτες θα πληρώνουν για τις τράπεζες (που βρίσκονται υπό πτώχευση)!

Wolfgang-Schaeuble
Το κράτος θα αποτελεί μελλοντικά την ύστατη λύση: Το Συμβούλιο των υπουργών Οικονομικών συμφώνησε σε κανόνες για τράπεζες που βρίσκονται υπό πτώχευση. Εφεξής θα πληρώνουν οι μέτοχοι, οι πιστωτές και οι πελάτες.

Για το κούρεμα των καταθέσεων κάτω από 100.000 ευρώ

Η καταλήστευση των μικροκαταθετών είναι ο επόμενος στόχος των τοκογλύφων. Η ευρωζώνη έγινε ο μεγαλύτερος εφιάλτης του ελληνικού λαού. Μόνη λύση για την Ελλάδα η επανεκκίνηση της πραγματικής οικονομίας και η επιστροφή στην εθνική παραγωγή με στόχο την αυτάρκεια της χώρας.

Aβραμόπουλος: o δημοφιλέστερος υπουργός της Νέας Δημοκρατίας!

Παραμένει και μετά τον ανασχηματισμό, μακράν πρώτος σε δημοφιλία ο Δ. Αβραμόπουλος. Στη δημοσκόπηση "Εξαμηναίες Τάσεις" της MRB ο σημερινός υπουργός Εθνικής Άμυνας είναι πολύ μπροστά σε δημοφιλία από τα πρόσωπα που ανήκουν στη Νέα Δημοκρατία. Παράλληλα έχει τις λιγότερες αρνητικές γνώμες. Ακολουθούν η...

Ευθείες βολές στον Σαμαρά έριξε η Χριστιανοδημοκρατική Νεολαία!

Δριμύτατη κριτική άσκησε ο Πρόεδρος της Χριστιανοδημοκρατικής Νεολαίας, Γιώργος Δρακούλης στον Αντώνη Σαμαρά για τον ανασχηματισμό της Κυβέρνησης. Συγκεκριμένα σε δήλωσή του ανάφερε ότι ο Αντώνης Σαμαράς μοίρασε οφίτσια για να κρατηθεί στην εξουσία «αλλάζοντας» την Κυβέρνηση για το θεαθήναι, η κοινωνία όμως δεν «αλλάζει» αλλά συνεχίζει να «βουλιάζει» στον μνημονιακό «βούρκο».

''ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ'' ...ΕΚΤΕΝΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΚΟΛΑΦΟΣ ΤΗΣ DAILY MAIL ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ...

Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα έχει προκαλέσει πόνο και κακουχίες σε όλη τη χώρα. Σε μία κοινωνία, όμως όπου ο θεσμός της οικογένειας αποτελεί μέρος της καθημερινότητας, τα παιδιά σηκώνουν τα μεγαλύτερα βάρη αυτής της κρίσης...

“Το ελληνικό χρέος θα κουρευτεί σταδιακά για να συνεχίζονται οι μεταρρυθμίσεις”

kai
Ένα κοινό μυστικό αποκάλυψε σήμερα ο ερευνητής του Ινστιτούτου Ifo, Kai Carstensen, όσον αφορά στη δυνατότητα ή μη της Ελλάδας να αποπληρώσει τα δάνεια που έχει λάβει από τους διεθνείς πιστωτές της. Η Γερμανία και οι λοιποί θα πρέπει να αποποιηθούν μέρους των απαιτήσεών τους μετά τις γερμανικές εκλογές και το «κούρεμα» αυτό θα λάβει χώρα σταδιακά.

Στις 18 Ιουλίου στην Ελλάδα ο Σόιμπλε

soimple
Την Αθήνα θα επισκεφθεί στις 18 Ιουλίου ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, προσκεκλημένος του ομολόγου του Γιάννη Στουρνάρα, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο ίδιος, μιλώντας σε Επιτροπή του γερμανικού Κοινοβουλίου.

Ο Κ. Τασούλας νέος πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας

ÔÁÓÏÕËÁÓ Ê ÅÊËÏÃÇ ÃÑÁÌÌÁÔÅÁ ÊÏ ÍÄ
Τα καθήκοντα προέδρου του Ινστιτούτου Δημοκρατίας, «Κωνσταντίνος Καραμανλής» αναλαμβάνει με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, ο βουλευτής Ιωαννίνων κ. Κωνσταντίνος Τασούλας.

Ευρωβουλευτής της χρονιάς ο Γιώργος Κουμουτσάκος!

koumoutsakos
Οι ελληνικές πρωτιές στην Ευρώπη σπανίζουν και σίγουρα η διάκριση του Γιώργου Κουμουτσάκου είναι ξεχωριστή.

Χρυσή Αυγή: Η Ελλάδα ενεργειακός δορυφόρος της Τουρκίας

xa
«Η συμμετοχή στον αγωγό TAP των τουρκόφωνων Αζέρων μετατρέπει την Ελλάδα σε ενεργειακό δορυφόρο της Τουρκίας» αναφέρει η Χρυσή Αυγή σε σχόλιό της σχετικά με την επιλογή του αγωγού για τη μεταφορά φυσικού αερίου στην κεντρική Ευρώπη.

Πολλαπλά τα οφέλη από την κατασκευή και λειτουργία του αγωγού TAP

H διαφαινόμενη επιλογή του αγωγού ΤΑP για τη μεταφορά φυσικού αερίου από την περιοχή της Κασπίας στην Κεντρική Ευρώπη συνιστά θετική για τη χώρα μας εξέλιξη.

Handelsblatt: Επανήλθε το Grexit -Γερμανοί βουλευτές αμφισβητούν τον Σαμαρά

Για τις τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα μετά και την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση και το ναυάγιο στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΠΑ ασχολείται η γερμανική εφημερίδα Handlesblatt, η οποία επισημαίνει ότι «οι οπαδοί του Grexit επανήλθαν». Παράλληλα φιλοξενεί δηλώσεις ενός Χριστιανοδημοκράτη βουλευτή, ο οποίος υποστηρίζει ότι η Ελλάδα πρέπει να αποχωρήσει άμεσα από το ευρώ.

Η Αρβελέρ κατακεραυνώνει την Ρεπούση: Αλλο να ξέρεις Ιστορία και άλλο να κάνεις ιδεολογία

Η διεθνούς κύρους βυζαντινολόγος Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ, φανερά ενοχλημένη δήλωσε πως η ιστορικός και βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση μπερδεύει τους ρόλους της και εξήγησε τι πραγματικά συνέβη το 1922 στη Σμύρνη.

Θερμό Σαββατοκύριακο για τη Ν.Δ...

Ο αναγκαστικός εναγκαλισμός Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ στην εξουσία κάνει ιδιαιτέρως ενδιαφέρον το Συνέδριο της Ν.Δ. που ακολουθεί αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ξεκίνησε η μετακόμιση...

Τα στελέχη στην Ιπποκράτους έλαβαν τις κούτες και τακτοποιούν τα πράγματά τους για μεταφορά στη Χαρ. Τρικούπη 50, στα παλιά γραφεία. Ήδη το ΙΣΤΑΜΕ άρχισε τη μετακόμισή του στους δυο ορόφους της Χαρ. Τρικούπη 45.

Βουλευτές χωρίς διοικητική εμπειρία καλούνται μέσα σε ελάχιστες ημέρες να ενημερωθούν και να διαπραγματευτούν με την τρόικα

Ψυχρή υποδοχή είχε η ανακοίνωση της νέας κυβέρνησης από τα περισσότερα ελληνικά αλλά και από ξένα ΜΜΕ. Με τα προβλήματα να συσωρεύονται και το πολιτικό σύστημα να προσπαθεί απεγνωσμένα να διατηρήσει τα τελευταία ίχνη αξιοπιστίας του, οι επιλογές σε κρίσιμα υπουργεία προκαλούν πολλά ερωτήματα. Βουλευτές χωρίς διοικητική εμπειρία καλούνται μέσα σε ελάχιστες ημέρες να ενημερωθούν για τα χαρτοφυλάκιά τους και να διαπραγματευτούν με την τρόικα ζητήματα από τα οποία εξαρτάται η ομαλή χρηματοδότηση της Ελλάδας.

Θα παραστεί αλλά δεν θα παρέμβει ο Καραμανλής στο Συνέδριο της ΝΔ!

«Η μέχρι σήμερα στάση του Κώστα Καραμανλήήταν να μην μιλήσει δημοσίως για την πενταετία διακυβέρνησης από τον ίδιο και την Νέα Δημοκρατία. Πολλές φορές μάλιστα κάποιοι επιχείρησαν να λοιδορήσουν την στάση του αλλά και να τον υβρίσουν. Ούτε σε αυτή την περίπτωση παρασύρθηκε».

Ο «γκουρού» του νεοφιλελευθερισμού Λυκ Φερύ στο Συνέδριο της ΝΔ

Σημαντικές διεθνείς προσωπικότητες αναμένεται να επισκεφθούν αυτό το Σαββατοκύριακο την Αθήνα, προκειμένου να παραστούν στο 9ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

«Ο Σαμαράς δίνει άφεση αμαρτιών στον Παπανδρέου» (φωτό)

Ολομέτωπη επίθεση κατά του Παντελή Καψή εξαπολύει μέσω Facebook ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος με αφορμή την τοποθέτηση του δημοσιογράφου στη θέση του υφυπουργού για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση.

Ο επικός ποιητής Όμηρος

Ο άνθρωπος που θα άφηνε το στίγμα του βαθιά στον ελληνικό πολιτισμό και κατόπιν στον δυτικό κόσμο δεν έχει ανάγκη από εισαγωγές. 

Γεννημένος κάπου μεταξύ 12ου-8ου αιώνα π.Χ. στα παράλια πιθανότατα της Μικράς Ασίας, ο Όμηρος θα δημιουργούσε μια μακρά λογοτεχνική παράδοση, με το αφηγηματικό του ύφος να μένει φάρος στους κατοπινούς συγγραφείς της οικουμένης.

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Εμφανίσεις της Πετρούλας που αναστατώνουν

Τη γνωρίσαμε ως παρουσιάστρια στο δελτίο καιρού του STAR και από τότε δεν χάνει ευκαιρία να μας δείχνει τα κάλλη της. Η Πετρούλα Κωστίδου «ειδικεύεται» στις αποκαλυπτικές εμφανίσεις που κόβουν την ανάσα.

Παναγιωτόπουλος: Ο Σαμαράς με άφησε να επιλέξω

Panos-Panagiotopoulos
Στο ραδιόφωνο του “Alpha 9.89″ παραχώρησε συνέντευξη ο νέος Υπουργός Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος, εκθέτοντας τις σκέψεις τους για τον ανασχηματισμό, την αποχώρησή του από το Πεντάγωνο μετά από έναν χρόνο θητείας στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, και την ανάληψη της πολιτικής ευθύνης για τον χώρο του πολιτισμού.

Ο Κουβέλης “σέρνει” τη ΔΗΜΑΡ σε Συνέδριο

Fotis-Kouvelis
(Photo Eurokinissi)
Συνέδριο Αρχών και Θέσεων αναμένεται να ανακοινώσει ο Φώτης Κουβέλης στην προσεχή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς, επιχειρώντας φυγή προς τα εμπρός, για να διαλυθούν τα σύννεφα που έχουν συγκεντρωθεί στο εσωτερικό του κόμματος, λόγω της στάσης που κράτησε στο θέμα της κυβέρνησης συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ.

ΕΙΣΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ; ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑ E-AWARDS!!!

Δοθήκανε λέει τα Ελληνικά Βραβεία Διαδικτύου!!

Κριτές για το 2013 οι Ι. Αχλαδιώτης, Ε. Ακρίτα, Δ. Γαλάνη, Δ. Γιαγτζόγλου, Ν. Μπαρδάκης, Η. Σούσης, Β. Σωτηρόπουλος ...μέχρι εδώ μια χαρά...λέμε τώρα :)

συνέχισα και εγώ για να δω...ποιοί τέλος πάντων βραβεύτηκαν...και βλέπω...

Διαγωνισμοί ΤΑΙΠΕΔ: Πώς γίνεται να τους διεκδικούν πολλοί και να μένει μόνο ένας (ή κανένας);

Με αφορμή τη χθεσινή ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ για τον ΟΠΑΠ, τίθενται πολύ σοβαρά ερωτήματα για τις δραστηριότητες του ΤΑΙΠΕΔ και της κυβέρνησης ευρύτερα, σε σχέση με τις αποκρατικοποιήσεις και τις πωλήσεις ακινήτων του δημοσίου.

Die Welt: «Στη νέα κυβέρνηση πρωταγωνιστούν και πάλι οι παλιοί»

Στην συγκρότηση της νέας δικομματικής κυβέρνησης αναφέρεται η γερμανική εφημερίδα Die Welt, η οποία σε δημοσίευμα τονίζει πως «οι κύριοι πρωταγωνιστές της νέας κυβέρνησης είναι οι παλιοί, όπως και τα προβλήματα της χώρας».

Επέστρεψε το σήμα της ΕΡΤ

Έφυγε το μαύρο από την ΕΡΤ. Μία μέρα μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης τα τρία κανάλια της δημόσιας τηλεόρασης, η ΕΤ1, η ΝΕΤ και η ΕΤ3 μεταδίδουν πρόγραμμα.