Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

H Κελλυ απο τις ταινιες της Sirina σε μερικες ακομα αποκαλυπτικες φωτο απο το Facebook της


"Αποκαλύπτονται οι σκοπιμότητες"


Η θέση της κυπριακής κυβέρνησης στο θέμα της αξιοποίησης των φυσικών πόρων -άρα και των υδρογονανθράκων- είναι ξεκάθαρη και αμετάβλητη, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου.

Ο Νικολόπουλος twitt-άρει...


Διάβασα πριν απο λίγο στο twitter του Νικολόπουλου.. τι να έχουν άραγε να πουν άραγε στη Βουλή;

Προκαλεί ο Νταβούτογλου


«Γκριζάρει» εκ νέου ελληνικές βραχονησίδες και νησιά στο Αιγαίο η Άγκυρα, καθώς ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου θέτει με έμμεσο τρόπο θέμα κυριαρχίας για το Φαρμακονήσι και το Αγαθονήσι και καθαρά ότι υπάρχουν θέματα με την κυριότητα ορισμένων νησίδων και βραχονησίδων .

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου: Να ακυρωθεί άμεσα η επονείδιστη συμφωνία με τη Siemens

H συμφωνία συμβιβασμού μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και των Εταιριών Siemens A.G.  και Siemens Α.Ε., είναι νομικώς απαράδεκτη και ζημιογόνος για τα ελληνικά συμφέροντα.

«Συστήνεται ομάδα εργασίας για την επιστροφή στη δραχμή»


Ομάδα εργασίας υπό τον υφυπουργό Οικονομικών έχει συσταθεί στη Γερμανία και μελετά τις πιθανές οικονομικές συνέπειες μιας εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, όπως μεταδίδει το Reuters, το οποίο επικαλείται δημοσίευμα των FT Deutschland, την ώρα που η Άνγκελα Μέρκελ ετοιμάζεται να συναντήσει τον έλληνα πρωθυπουργό.

Σαμαράς: Θα φέρουμε αποτέλεσμα εάν ανασάνουμε - Μέρκελ: Θέλουμε την Ελλάδα στο ευρώ

Ολοκληρώθηκε σε καλό κλίμα η συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και της γερμανίδας Καγκελάριου Άνγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο.

Ο έλληνας πρωθυπουργός κλήθηκε να δώσει το πρώτο του επίσημο «τεστ» απέναντι στο Βερολίνο για τις επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης. Ο ίδιος δεσμεύτηκε για τη συνέχιση των διαρθρωτικών αλλαγών αλλά και για την τήρηση των όσων προβλέπονται στο μνημόνιο, ενώ δεν έθεσε ανοικτά το ζήτημα της επιμήκυνσης αλλά ζήτησε ένα περιθώριο από τη γερμανική πλευρά για «να ανασάνει η χώρα». Εξάλλου όπως έχει ήδη δηλώσει το θέμα θα το θέσει επίσημα στην επικείμενη Σύνοδο Κορυφής τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Χατζηδάκης: Σύντομα οι αποκρατικοποιήσεις των αεροδρομίων

Αποκρατικοποιήσεις στα περιφερειακά αεροδρόμια και επανεξέταση των τελών αεροδρομίων προανήγγειλε ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης, μετά τη συνάντηση που είχε με την ΗΑΤΤΑ. 

Ο κ. Χατζηδάκης τόνισε ότι η χώρα θα πρέπει να γίνει πιο ελκυστική για τους τουρίστες, γι' αυτό πρέπει να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια και σύντομα.

ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν από εκείνη την ώρα να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου (εδώ) πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά...

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Τα εσώρουχα που τρελαίνουν τους άντρες (φωτό)


Ως γνωστών μπορεί ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα να εξιτάρει τους άντρες, ωστόσο όπως λένε οι περισσότερες γυναίκες «το σεξ έχουν στο μυαλό τους».
Όταν βλέπουν μια σέξι γυναίκα με αποκαλυπτικά ρούχα την φαντάζονται με τα εσώρουχά της και φυσικά ονειρεύονται ότι μια τόσο σέξι γυναίκα δεν μπορεί παρά να φοράει και σέξι εσώρουχα.

Τα γεγονότα στην Υδρα είχαν παγκόσμια απήχηση. Του Αντώνη Γρυπαίου



Αν εξαιρέσουμε την οικονομική παραβατικότητα των γεγονότων, θα θέλαμε να πούμε ότι τα σκληρά οικονομικά μέτρα της εσωτερικής κυβερνητικής τρόϊκας, φέρνουν θύελλα αντιδράσεων των Ελλήνων καθάπασαν την επικράτειαν.

Γιατί ο Γιουνκέρ δεν είδε τον Τσίπρα

Και ξαφνικά, νέο μεγάλο πρόβλημα ανέκυψε στη χρεοκοπημένη χώρα: Ο επικεφαλής του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιουνκέρ, ο άνθρωπος δηλαδή που θα προσπαθήσει να κατεβάσει τους (εναντίον της Ελλάδας) τόνους στην προσεχή συνεδρίαση των υπουργών των Οικονομικών της Ευρωζώνης και έχει ήδη υψώσει τη φωνή του κατά της πολιτικής της Γερμανίας, δεν δέχθηκε να συναντήσει τον Αλέξη Τσίπρα και να ακούσει τις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Έτσι τσεπώνουν το ΦΠΑ οι μαγαζάτορες και έτσι τον πληρώνουν τα κορόιδα!


Χθες βράδυ βρέθηκα σε ένα όμορφε cafe-μεζεδοπωλείο κάπου στην Αθήνα. Λόγω της θέσης του και ορισμένων άλλων χαρακτηριστικών το μαγαζί δουλεύει στο φουλ. Ήταν γεμάτο κόσμο και όποιο τραπέζι άδειαζε, λίγο μετά ήταν πιασμένο.

Ποιος πολιτικός μίλησε σε περιοδικό για UFO


Του Άρη Σπίνου
Η απελπισία του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. φαίνεται ότι έχει φτάσει στον πάτο. Αφού είδε ότι τα δελτία Τύπου που εκδίδει δεν «παίζουν» πουθενά, έδωσε συνέντευξη σε μηνιαίο περιοδικό που ασχολείται με τη σπηλιά Νταβέλη και τους εξωγήινους που θα έρθουν στη χώρα.

Τι κρύβει η ανατίναξη σε πυλωτή πολυκατοικίας


Του Άρη Σπίνου
Με την ανατίναξη στην πυλωτή πολυκατοικίας επί της οδού Σαχτούρη 32 στο Κάτω Χαλάνδρι, πριν αρκετούς μήνες, λίγοι ως ελάχιστοι είχαν ασχοληθεί. Στην αρχή την υπόθεση ανέλαβε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, αλλά ύστερα ο φάκελος πέρασε στην Κρατική Ασφάλεια.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου: Τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής

Σήμερα τα ξημερώματα στις 02:30 οι "γνωστοί - άγνωστοι" κατέστρεψαν ολοσχερώς την επιχείρηση που διατηρεί ο Βουλευτής Κορινθίας της Χρυσής Αυγής, Ευστάθιος Μπούκουρας. Οι δράστες με γκαζάκια και βόμβες μολότωφ κατέκαψαν το αναψυκτήριο του κ. Μπούκουρα στο Περιστέρι, καθώς και δυο οχήματα.

«Ας σκεφτόμαστε, πριν καταναλώσουμε…» Της Θέκλας Παρασκευούδη, Προέδρου ΔΣ ΕΟΠ


Η ενασχόληση με το Περιβάλλον, αποτελεί καθήκον. Μια αντίληψη που οφείλουμε να υιοθετήσουμε όλοι μας ανεξαιρέτως, καθώς η προστασία του περιβάλλοντος είναι πρωταρχικής σημασίας για την ίδια την ποιότητα της ζωής μας. Τα τελευταία χρόνια, περισσότερο από ποτέ, έχει γίνει επιτακτική η ανάγκη, της εναρμόνισης της σύγχρονης ζωής με πρακτικές φιλικότερες προς το περιβάλλον. Οφείλουμε να συνειδητοποιήσουμε, ότι βρισκόμαστε σε ένα κομβικό σταυροδρόμι για το μέλλον μας! Ένα μέλλον, το οποίο εξαρτάται αποκλειστικά από τον άνθρωπο.

Ποια είναι η «γυναίκα σκιά» στην Τράπεζα Πειραιώς



Του Άρη Σπίνου
Τα ολοσέλιδα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών που αφορούν στη συγχώνευση Πειραιώς και Αγροτικής γέμισαν τις εφημερίδες. Οι τεχνικοί όροι και οι προδιαγραφές που καθορίζουν την ισχυρή πλέον δομή μιας μεγάλης τράπεζας αποτελούσαν μέρος του περιεχομένου τους.

Ποιους καίνε οι μίζες στα εξοπλιστικά


Έρχεται νέος σεισμός και νέα πολιτική θύελλα, εφάμιλλη μεν με αυτή που δημιούργησε η προφυλάκιση του Ακη, αλλά ακόμα πιο σπουδαία, γιατί ανοίγει την πόρτα της μίζας των εξοπλιστικών…

Θα υπάρχουν αγροτικές ενισχύσεις και μετά το ευρώ;

Κάτι που πέρασε εντελώς απαρατήρητο, είναι ότι την περασμένη εβδομάδα η Κομισιόν ενέκρινε την προκαταβολή, μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, του 50% των αγροτικών ενισχύσεων για το 2012, τουτέστιν, 1,1 δις ευρώ.

Το συνολικό ποσό είναι 2,2 δις ευρώ και ήταν προγραμματισμένο να καταβληθεί στα τέλη του Δεκεμβρίου.

Α.Σαμαράς:''Εαν δεν πάρουμε την επόμενη δόση η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει''

- Με συνέντευξη του στην Suddeutsche Zeitung ο Πρωθυπουργός κατηγορεί εμμέσως τον Ρέσλερ και άλλους Γερμανούς πολιτικούς για σαμποτάζ
- ''Πώς να μπορέσω να ιδιωτικοποιήσω κρατικές επιχειρήσεις; Ποιος επιχειρηματίας επενδύει ευρώ σε εμάς, εάν υπάρχει πιθανότητα να πάρει πίσω δραχμές;''
- ''Εγγυώμαι προσωπικά πως η Ελλάδα θα πληρώσει στη Γερμανία πάνω από 100 δις ευρώ σε δάνεια''
- Ο Α.Σαμαράς παραδέχεται πως ''πολλοί Έλληνες δεν πληρώνουν τους φόρους τους''

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Από μία πισίνα σε κάθε όροφο!


Οι ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων διαμερισμάτων θα πρέπει να προειδοποιούν τους καλεσμένους τους σε κάθε πρόσκληση για πάρτι δίπλα στη πισίνα.

Την έκαναν...μούσκεψα live!


Η όμορφη δημοσιογράφος του γερμανικού Sky Sportς, Τζέσικα Κάστροπ, έγινε μούσκεμα όταν το μηχάνημα αυτομάτου ποτίσματος άνοιξε κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης.

Δείτε το βίντεο.

Η ΝΑΣΑ θα "τρυπήσει" τον Άρη


Mόλις δύο εβδομάδες μετά τη μεγάλη επιτυχία της ασφαλούς προσεδάφισης του οχήματος Curiosity στην επιφάνεια του Αρη, η NASA ανακοίνωσε τα σχέδια της για την επόμενη αποστολή στον κόκκινο πλανήτη το 2016.

Δείτε το πακέτο των νέων μέτρων


Δείτε σε πίνακες το πακέτο των μέτρων που περιλαμβάνει περικοπές σε συντάξεις και μισθούς.
Αναλυτικά στο βίντεο από τη πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Το επιδόρπιο των 1000 δολαρίων!


Επιδόρπιο σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης, κοστίζει 1000 δολάρια! Πρόκειται για ένα παγωτό με σιρόπι, η συνταγή του οποίου παραμένει άγνωστη και το οποίο προσφέρεται στους θαμώνες, αλλά μόνο σε εκείνους που το παραγγείλουν 48 ώρες νωρίτερα και φυσικά πληρώσουν τα 1000 δολάρια.
Δείτε το επιδόρπιο των 1000 δολαρίων από το Μέγκα:

Η κρίση θέλει...καυσόξυλα


Όλο και περισσότεροι καταφεύγουν στη λύση των ξύλων και της σόμπας, για να αντικαταστήσουν το πετρέλαιο θέρμανσης, τον ερχόμενο χειμώνα. Η τιμή των καυσόξυλων, κυμαίνεται στα 180 ευρώ ο τόνος.
Δείτε αναλυτικά τις τιμές στο βίντεο από το Μέγκα.

Ζουν 5 χρόνια πιο πολύ οι γυναίκες


Αύξηση του μέσου όρου ζωής στην Ελλάδα, με τις γυναίκες να ζουν περισσότερο, καταδεικνύουν τα αποτελέσματα μελέτης του ερευνητή στο Εργαστήριο Δημογραφικών και Κοινωνικών Αναλύσεων του τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Μιχάλη Αγοραστάκη.

Η...γυμνή αλήθεια της Άνιστον


Αν και δεν έχει ανάγκη να ντουμπλάρεται, εντούτοις η Τζένιφερ Άνιστον δεν γδύνεται μπροστά από το φακό αλλά αφήνει σε άλλη να κάνει τη … βρομοδουλειά.

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Τα νέα μέτρα "φωτιά" για την διετία 2013 - 2014

Όλο και περισσότερο φουσκώνει ο λογαριασμός για τους Έλληνες πολίτες και κυρίως για τους συνταξιούχους και τους δημοσίους υπαλλήλους.Μετά την χθεσινοβραδινή συνάντηση του Γ.Στουρνάρα στο Μέγαρο Μαξίμου δόθηκε και επίσημα από...

Η Γερμανία θα κερδίσει εώς και 68 δις από την κρίση

Αυτό γράφουν σήμερα γερμανικές εφημερίδες. Πως αποδεικνύουν τους υπολογισμούς; Η Ελλάδα βρήκε Τα λεφτά να πληρώσει το ομολογο των 3,2 δις που κατείχε η ΕΚΤ, με την μεγάλη έκδοση...

Νέο θρίλερ στην Πάρο - Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά σε παραλία


Δραματικό το φετινό καλοκαίρι για το κυκλαδίτικο νησί.Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι από τη μακάβρια καταγγελία, που αποδείχθηκε απολύτως ακριβής. Λίγες μέρες μετά την κακοποίηση της 15χρονης στην παραλία της Χρυσής Ακτής από έναν Πακιστανό και τη...

Έρχεται νέο πενθήμερο κύμα καύσωνα

Ένα ακόμα πενθήμερο με υψηλέςθερμοκρασίες προβλέπει η ΕΜΥ με τον υδράργυρο να τραβά την ανηφόρα από την Πέμπτη, οπότε αναμένεται και εξασθένηση των βόρειων ανέμων οι οποίοι τοπικά στο Αιγαίο δεν θα...

Πρόλαβαν νέα ληστεία του Θεοφίλου

Ενα ακόμη χτύπημα σε τράπεζα ετοίμαζε ο 30χρονος ΑναστάσιοςΘεοφίλου μερικά μόλις 24ωρα μετά τη δολοφονία του 53χρονου οδηγού ταξί Δημήτρη Μίχα στην Πάρο,σύμφωνα με την Αστυνομία. Σε έρευνα που....

Τα σενάρια για την αποπληρωμή των στεγαστικών


Οι τράπεζες επεξεργάζονται σειρά ρυθμίσεων, προκειμένου να διευκολυνθούν όσοι δυσκολεύονται να αποπληρώσουν το στεγαστικό τους δάνειο. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής, στόχος είναι το ποσό της μηνιαίας δόσης να μην ξεπερνά το 30% των αποδοχών του δανειολήπτη ή ακόμα και το 25% για τις περιπτώσεις των εξαιρετικά χαμηλών εισοδημάτων.

Στα 13,5 δισ. «ανέβηκε» ο λογαριασμός των νέων μέτρων

Με εξοικονόμηση επιπλέον 2 δισ. ευρώ επί των 11,5 δισ. ευρώ θα αναχωρήσει για το Βερολίνο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, όπως προέκυψε από την χθεσινοβραδινή συνάντηση του με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα.

Η επιστροφή της “Ελευθεροτυπίας”


Ίσως η πιο «ενδιαφέρουσα» εφημερίδα που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα στα χρόνια της Μεταπολίτευσης, ετοιμάζεται να επιστρέψει στα περίπτερα, με άλλη μορφή και ονομασία, με την ίδια ωστόσο αφοσίωση στο λειτούργημα.

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Επίκαιρη ερώτηση Χρυσής Αυγής για πυρκαγιές

''Στην Ελλάδα του μνημονίου, οι περικοπές στα μέσα Δασοπυρόσβεσης αποδεικνύονται όχι μόνο καταστροφικές για τη χώρα, αλλά και θανατηφόρες''

Επίκαιρη ερώτηση προς τους Κυρίους Υπουργούς:

Η Ελληνική Γλώσσα είναι η Αρχαιότερη στον Κόσμο!


Ένα υπέροχο άρθρο από το moriasnews
Η Αγγλική γλώσσα έχει 490.000 λέξεις από τις οποίες 41.615 λέξεις είναι από την Ελληνική γλώσσα… βιβλίο Γκίνες).Η Ελληνική με την μαθηματική δομή της είναι η γλώσσα της…πληροφορικής και της νέας γενιάς των εξελιγμένων υπολογιστών, διότι μόνο σε αυτήν δεν υπάρχουν όρια. (Μπιλ Γκέιτς).Η Ελληνική και η Κινέζικη… είναι οι μόνες γλώσσες με συνεχή ζώσα παρουσία από τους ίδιους λαούς και στον ίδιο χώρο εδώ και 4.000 έτη. Όλες οι γλώσσες θεωρούνται κρυφοελληνικές, με πλούσια δάνεια από την μητέρα των γλωσσών, την Ελληνική. (Francisco Adrados, γλωσσολόγος).

Χρυσή Αυγή: Φυλάκιση των εμπρηστών, διώξεις για όσους δεν πράττουν το καθήκον τους

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ανδρών της Πυροσβεστικής και του Ελληνικού Στρατού, οι φωτιές καίνε ανεξέλεγκτα την ελληνική γη, αποδεικνύοντας ότι η πολιτεία μας είναι ανοχύρωτη απέναντι σε κάθε απλή ή ασύμμετρη απειλή.

Κόλαση στον ΣΥΡΙΖΑ για την γκάφα Δρίτσα


Βαρύ είναι το κλίμα στην Κουμουνδούρου για τον Θοδωρή Δρίτσα, ο οποίος με αφορμή τα θλιβερά γεγονότα της Ύδρας έκανε λόγο για σόου επίδειξης αυταρχισμού από την κυβέρνηση.

Και ξαφνικά ο ΣΥΡΙΖΑ ταυτίστηκε με τον Άξονα!

Αν και τίποτε δεν έχει διαψευστεί τόσες πολλές φορές όσο η περίφημη ρήση του Ουμπέρτο Έκο σύμφωνα με την οποία «τον Αύγουστο δεν υπάρχουν ειδήσεις», αυτές τις μέρες διαπιστώσαμε ότι διάφορα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έβαλαν τα δυνατά τους να διαψεύσουν και αυτοί με τη σειρά τους τον Ιταλό συγγραφέα.

Δείτε τι παραμύθια λέει για να δικαιολογήσει τις "απαγωγές" ο εκπρόσωπος των πακιστανών!


Ενας εισαγγελέας θα παρέμβει; δείτε τι δικαιολογίες λέει ένας από τους γνωστούς εκπροσώπους των πακιστανών!!

Απλα απιστευτο!!! Καμουφλαρισμένες κεραίες δικτύων κινητής τηλεφωνίας

Καμουφλαρισμένες κεραίες δικτύων κινητής τηλεφωνίας (1)
Ορισμένες κεραίες δικτύων κινητής τηλεφωνίας συχνά καμουφλάρονται με την μορφή γιγάντιου δέντρου, προκειμένου να περνούν απαρατήρητες και να αφομοιώνονται καλύτερα από το περιβάλλον στο οποίο βρίσκονται.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΖΕΡΒΟΣ: Κύριε Υπουργέ..


Κύριε Υπουργέ,
Όταν βγαίνετε στην τηλεόραση και δηλώνεται ότι (τι τις θέλουν τις συντάξεις τις μεγάλες οι συνταξιούχοι!) και ότι πρέπει να τις κόψεις για να μας πεθάνεις μια ώρα νωρίτερα από την πείνα.

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Δέκα παράξενα πράγματα που έχουν συμβεί σε όλους μας!!

Υπάρχουν πράγματα – αρκετά περίεργα! – που έχουν συμβεί σε όλους μας τουλάχιστον μία φορά στη ζωή μας και μάλλον όλοι θα ευχηθήκαμε να μην είχαν συμβεί σε εμάς!

Τι κάνει σήμερα η Νατάσα Μανίσαλη;

Η μάνατζερ των διασήμων από τη σειρά του MEGA «Εμείς κι Εμείς» ήταν η ηθοποιός, Νατάσα Μανίσαλη. Αυτός ο χαρακτήρας βέβαια ανήκει στο παρελθόν, κάπου στο 1994. 

Κάποιοι θα τη θυμούνται και στον ρόλο της αδελφής του οξύθυμου με τις οικογενειακές καταστάσεις χαρακτήρα, που υποδυόταν ο Παύλος Ευαγγελόπουλος στους «Μικρομεσαίους» το 1992.

Το απόλυτο άθλημα του καλοκαιριού




















Δεν υπάρχει καλύτερο από το να κρατάς μια παγωμένη μπύρα στο χέρι και να παρακολουθείς 
beach volley γυναικών…
Δροσίζεσαι και ανάβεις συγχρόνως…

Η φυλή των Καλάς· η παρουσία των Ελλήνων στην ινδική ήπειρο

Το Φεβρουάριο του '98 επισκέφτηκαν το χωριό μας μια ομάδα παιδιών της φυλής των Καλάς από το μακρινό Πακιστάν, με τους συνοδούς των. 'Ολη η ομάδα ξεναγήθηκε στον αρχαιολογικό χώρο και στο μουσείο της Πέλλας, στο εργαστήριο εκμαγείων καθώς και στο συνεταιρισμό ψηφιδωτών. Ο όμιλος μάς ακολούθησε και κάλυψε φωτογραφικά την επίσκεψή τους. Πριν την αναχώρησή τους, στο γραφείο του ο κ. Δήμαρχος χάρισε στα παιδιά αναμνηστικά του ιστορικού μας δήμου. Ποιοι είναι οι Καλάς; Αναδημοσιεύουμε το σχετικό φυλλάδιο που μας δώσανε:

ελληνίδα μάνα: 25 κατηγοριοποιημένες ατάκες"

"1. ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ
 "Αν πρόκειται να σκοτωθείς με τον αδερφό σου, πηγαίνετε έξω. Μόλις τελείωσα το σφουγγάρισμα."

Χαμάληδες της Τουρκίας ονομάζει τους Έλληνες εργοδότες ο τούρκος υπουργός Εργασίας


Οι πρώην Έλληνες εργοδότες αναζητούν δουλειά ως απλοί εργάτες στην Τουρκία, δηλώνει ο υπουργός Εργασίας της Τουρκίας, Ομέρ Τσελίκ.

Τι κάνει σήμερα ο Ζάχος Χατζηφωτίου;

Γεννήθηκε στην Πλάκα και αποφοίτησε από το πειραματικό σχολείο του πανεπιστημίου Αθηνών. Στα δεκαεπτά του απέδρασε στην Αίγυπτο και πήρε μέρος σε πολεμικές επιχειρήσεις. Μετά το τέλος του πολέμου επέστρεψε στην Ελλάδα και εργάστηκε στις επιχειρήσεις της οικογένειάς του μέχρι το 1956. Από εκείνη τη χρονιά και για έξι χρόνια διετέλεσε διευθυντής εκδοτικού οίκου στο Παρίσι.