Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Κινέζοι τρέχουν πανικόβλητοι. Για ποιο λόγο; (βιντεο)


Κινέζοι πολίτες τρέχουν να σωθούν από επικείμενη έκρηξη βυτιοφόρου που μετέφερε φυσικό αέριο μετά από ατύχημα σε επαρχιακό δρόμο της αχανούς χώραςΔείτε το βίντεο με την τρομακτική έκρηξη:

Πώς να κάνετε σκόνη ένα iPhone και ένα Galaxy;

Την απάντηση στην ερώτηση, μας τη δίνει μια εταιρεία που κατασκευάζει μπλέντερ, η οποία προκειμένου να αποδείξει πόσο ανθεκτικά είναι τα προϊόντα της, αποφάσισε να κάνει… σκόνη ένα iPhone 5 και ένα Galaxy S3. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την εταιρεία «Blendtec», η οποία μέσα από ένα πρωτότυπο και εντυπωσιακό βίντεο, πολτοποίησε τα κινητά τηλέφωνα, αποδεικνύοντας την ανθεκτικότητα των μπλέντερ της.

Δείτε παρακάτω...

Θρίλερ μέχρι τέλους με τη δόση


Lagarde-Juncker-Schaeuble
Στην πλάτη της Ελλάδας συνεχίζεται το μπρα-ντε-φερ Βερολίνου-ΔΝΤ, για την εκταμίευση της επόμενης δόσης, με κίνδυνο αυτή να αναβληθεί ακόμη και για το Δεκέμβριο.

I Phone 5: Πόσο το πληρώνουμε εμείς και πόσο η υπόλοιπη Ευρώπη; Συγκριτικός πίνακας

Αυτές είναι οι τιμές στην Ευρώπη! Δείτε τον πίνακα πιο κάτω...

Πως είναι σήμερα οι γυναίκες από κλασσικές ταινίες του James Bond


Τα κορίτσια του James Bond, οι Britt Ekland, Eunice Gayson και Tania Mallet βρέθηκαν στην Αγγλία στα πλαίσια της 50ης επετείου της διάσημης σειράς ταινιών και φωτογραφήθηκαν μαζί. Ας δούμε δούμε πως ήταν τότε και πως είναι σήμερα…

Όλοι στον Τειρεσία για να... ανοίγουν πιο γρήγορα οι λογαριασμοί

Όποιος έχει τραπεζικό λογαριασμό, θα μπαίνει στον Τειρεσία. Κανονικός Big Brother δηλαδή για να γίνει πιο εύκολη η πάταξη της φοροδιαφυγής και του μαύρου χρήματος.

Η Αργεντινή κινδυνεύει να ξανα-χρεοκοπήσει''

Financial Times:Μια αναπάντεχη δικαστική απόφαση στην Νέα Υόρκη έχει δημιουργήσει την προοπτική χρεοστασίου της κυβέρνησης της Αργεντινής, προκαλώντας αύξηση στα CDS και τριγμούς στις αγορές ομολόγων. Διαβάστε όλο το άρθρο.

Bloomberg: ''Η Ελλάδα χρειάζεται διαγραφή χρεών, όχι επαναγορά''

''Η περαιτέρω επιδείνωση της ύφεσης είναι σχεδόν βέβαιη.Μετά από πέντε χρόνια ύφεσης που έχουν εξαφανίσει περίπου το ένα πέμπτο της ελληνικής οικονομίας, οι Έλληνες πολίτες αλλά και οι αγορές ομολόγων πρέπει να δουν έναν αξιόπιστο δρόμο προς τη φερεγγυότητα και την ανάπτυξη''. Σε κύριο άρθρο του το πρακτορείο Bloomberg εκτιμά πως ''Η Ελλάδα χρειάζεται διαγραφή χρεών, όχι επαναγορά''. Το δημοσίευμα συνεχίζει εξηγώντας γιατί οριστική λύση είναι η διαγραφή και όχι η επαναγορά του ελληνικού χρέους.

Γεννήθηκε ο πρώτος άνθρωπος που θα ζήσει 150 χρόνια!

Μια συνταρακτική αποκάλυψη ενός Βρετανού επιστήμονα έρχεται να ταράξει τα νερά της σύγχρονης ιατρικής επιστήμης και ειδικότερα της Γενετικής Μηχανικής. Εάν οι προβλέψεις του Aubrey de Grey επαληθευτούν, τότε ο πρώτος άνθρωπος που θα ζήσει για να δει τα 150α γενέθλιά του, έχει ήδη γεννηθεί.Και μάλιστα, ο πρώτος άνθρωπος που θα ζήσει για μία...

Game of Thrones: Πως είναι οι ηθοποιοί στην πραγματικότητα


Η δημοφιλής ξένη σειρά «Game of Thrones» μόλις έφτασε στην ολοκλήρωση του δεύτερου κύκλου και οι εκατομμύρια fans ανυπομονούν για τη συνέχεια, την οποία θα δούμε κατά πάσα πιθανότητα την άνοιξη του 2013.

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Πόσο έχουν αλλάξει οι ηθοποιοί από τη Ζίνα; Ποιος έχει πεθάνει;

Ήταν η σειρά που δημιούργησε ένα φανταστικό ρόλο, μια αρχαία Ελληνίδα πολεμίστρια, την Ζίνα. Η ομώνυμη σειρά ξεκίνησε να προβάλεται το 1995 και ολοκληρώθηκε το 2001. Η Ζίνα και η φίλη της Γκαμπριέλα αγαπήθηκαν πολύ από το ελληνικό κοινό και αυτός ήταν και ο λόγος που η σειρά έπαιξε αρκετές φορές σε επανάληψη.

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ...

Στη 13η θέση της λίστας των 100 πιο ισχυρών παραγόντων στην παγκόσμια οικονομία, βρίσκεται ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, σύμφωνα με το περιοδικό '' WORTH '', για τις διεθνείς αγορές.
Στη 12η θέση, πάνω από τον Αντώνη Σαμαρά, ...

Στη φυλακή υπεύθυνος της ENERGA-HELLAS POWER


Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο ένας από τους πέντε υπευθύνους των εταιρειών παρόχων ηλεκτρικού ρεύματος ENERGA και HELLAS POWER, σε βάρος των οποίων ασκήθηκε συμπληρωματική ποινική δίωξη για λαθρεμπορία και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα σχετικά με τη μη καταβολή δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ από την εμπορία ρεύματος στο Δημόσιο.

Νέα δημοσκόπηση:Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ


Προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ με 23% έναντι 20% της ΝΔ δίνει η νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse RC που δημοσιεύεται στην εφημερίδα "Το Ποντίκι".

Κίνηση ανατροπής του Βενιζέλου!


Evangelos-Venizelos-PASOK
Επιχείρηση ανατροπής του «καταγγέλλει» ο Ευάγγελος Βενιζέλος και δείχνει προς Σκανδαλίδη και Παπανδρέου. Έντονες διεργασίες από πρώην κορυφαία στελέχη, ο ρόλος κλειδί της γενιάς των 40ρηδων, νέες ανεξαρτητοποιήσεις προετοιμάζονται στο παρασκήνιο...

Χρηματοδότηση 18 νέων Ερευνητικών Προγραμμάτων για το 2013 από το Κοινωφελές Ίδρυμα Λάτση


Διαρκής στήριξη της  επιστημονικής έρευνας
από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση

Σημαντική ενίσχυση στην επιστημονική έρευνα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό από Έλληνες επιστήμονες επιχειρεί να δώσει το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση μέσα από τη χρηματοδότηση 18 νέων ερευνητικών προγραμμάτων που θα υλοποιηθούν με την αποκλειστική οικονομική στήριξή του το 2013.

«Ναρκωτικός»… ο ιταλικός αέρας


Μπορεί να είναι δύσκολα πιστευτό, αλλά ο αέρας στις ιταλικές πόλεις, κρύβει ίχνη κοκαΐνης και μαριχουάνας. Ερευνητές του Ινστιτούτου Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης της Ιταλίας δημοσίευσαν τα αποτελέσματα μίας μελέτης, που κράτησε ένα χρόνο, και διενεργήθηκε σε 8 μεγαλουπόλεις. Το Τορίνο, την Μπολόνια, την Ρώμη, την Βερόνα, την Φλωρεντία, την Νάπολι, το Μιλάνο και στο Παλέρμο.

Οι «βαρόνοι» των καρτέλ ναρκωτικών του Μεξικού-Οι απόλυτοι κυρίαρχοι της παγκόσμιας διακίνησης απαγορευμένων ουσιών

Η συνεχιζόμενη πάλη της μεξικανικής κυβέρνησης με το οργανωμένο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών κατέληξε στον θάνατο δύο μεγάλων αφεντικών το 2012 και στη σύλληψη ενός ακόμα το 2011. Αυτές οι «μικρές» επιτυχίες είναι στην πραγματικότητα άθλος εκ μέρους των Αρχών, καθώς οι παντοδύναμοι ηγέτες των καρτέλ ναρκωτικών δεν κάμπτονται εύκολα. Οι στρατοί τους είναι πανέτοιμοι να αντεπιτεθούν.

Τι κάνει σήμερα η Τζένη Βάνου;

Διακρίθηκε για τη χαρακτηριστική της φωνή και έμεινε στο προσκήνιο για αρκετές δεκαετίες. 

Η Τζένη Βάνου γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε με τη γιαγιά της στην περιοχή του Βύρωνα. Υπήρξε παιδί χωρισμένων γονιών. Δυσκολεύτηκε να βλέπει τη μητέρα της στα παιδικά της χρόνια. Είχε βγει απόφαση εναντίον της και έτσι όταν εκείνη προσπαθούσε να συναντήσει την κόρη της, δεν την άφηναν.

Απάντηση στη στοχευμένη επίθεση Βαξεβάνη στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ


Το ΙΚΑ διαψεύδει για δεύτερη φορά, επίσημα, τα συκοφαντικά δημοσιεύματα του HOT DOC

Παρά την επίσημη απάντηση του ΙΚΑ -η οποία διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα δημοσιεύτηκαν περί «χαριστικής ρύθμισης οφειλών στο ΙΚΑ για τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, για 400 χρόνια!», χαρακτηρίζοντας τα σχετικά δημοσιεύματα ως «κατασκευασμένο ψεύδος»- η συκοφαντική δυσφήμιση από πλευράς του κ. Κώστα Βαξεβάνη  στο περιοδικό HOT DOC καλά κρατεί, δίνοντας λύση στην εύλογη απορία εάν πρόκειται για στοχευμένη επίθεση στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, ή είναι απλά ένα ακόμα «δημοσιογραφικό θέμα»…

Προγράμματα 300 εκατ. ευρώ για την ελληνική επιχειρηματικότητα

Περισσότερες από 1.100 μικρομεσαίες επιχειρήσεις χρηματοδοτήθηκαν από το JEREMIE στην Ελλάδα με συνολικό ποσό 50 εκατ.ευρω, όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων.

Παράλληλα και παρά την αρνητική οικονομική συγκυρία, ένας σημαντικός αριθμός αιτήσεων έχει εγκριθεί και επιπρόσθετες εκταμιεύσεις δανείων αναμένονται άμεσα.

Μονομερή διαγραφή του χρέους αν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ προαναγγέλει ο Στρατούλης

Αν δεν περάσουν τα μέτρα και δεν έχει τη δεδηλωμένη η κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ θα θέσει θέμα, για να έρθει νέα κυβέρνηση με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ με μονομερή διαγραφή του χρέους, δήλωσε ο βουλευτής του Συνασπισμού Δημήτρης Στρατούλης στον Σκάι.

Οι μισθοί των «golden boys» της Τράπεζας της Ελλάδος


Μόλις... 7.615 ευρώ το μήνα παίρνει ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργος Προβόπουλος, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που διαβίβασε στη Βουλή η Τράπεζα της Ελλάδος σχετικά με τις καθαρές μηνιαίες αποδοχές του διοικητή, των υποδιοικητών της ΤτΕ και των τριών μελών του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής προς απάντηση ερώτησης που είχε καταθέσει η βουλευτής της ΝΔ, 'Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Το νέο σύνθημα για τον τουρισμό


Με κεντρικό μήνυμα "Greece All Time Classic" η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη παρουσίασε χθες την Επικοινωνιακή Στρατηγική του Ελληνικού Τουρισμού για τη νέα τουριστική περίοδο.

Καταργείται η βενζίνη super

Μέσα στο νέο πλέγμα μέτρων, που ανακοινώθηκε από τα από τα συναρμόδια υπουργεία Ανάπτυξης, Οικονομικών και ΠΕΚΑ, είναι και η κατάργηση της βενζίνης LRP (η γνωστή super)!

Τα «χαράτσια» που θα πληρώσουμε ως το τέλος του έτους

Δεν έφτανε το χαράτσι της ΔΕΗ, που έχει πάρει πλέον μόνιμο χαρακτήρα και έχει ήδη εξαντλήσει τη φοροδοτική ικανότητα των ιδιοκτητών ακινήτων, ήρθε να προστεθεί και η πληρωμή φόρων από τα… παλιά. Ο λόγος για το Φόρο Ακίνητης Περιουσίας, ο οποίος δεν έχει εισπραχθεί και για το 2010 και για το 2011.

Πώς κόβεται ο λόξιγκας-Οι 8 αποδεδειγμένοι τρόποι να απαλλαγείτε από την ενοχλητική του παρουσία

Μόνο ένα πράγμα είναι πιο ενοχλητικό από τον λόξιγκα: να ακούς τον λόξιγκα του άλλου! Για το καλό όλων λοιπόν, να τα 8 μέτρα που μπορείτε να δοκιμάσετε για να τον κόψετε στο άψε-σβήσε. Η επιστήμη λέει ότι το τρικ είναι να διακόψουμε τον κύκλο του λόξιγκα υπερδιεγείροντας το πνευμονογαστρικό νεύρο ή παρεμβαίνοντας με την αναπνοή για να αυξήσουμε την ποσότητα του διοξειδίου του άνθρακα στο αίμα. Και για να συμβεί αυτό δεν χρειάζεται φυσικά να στεκόμαστε στο ένα πόδι και να τρίβουμε το στομάχι με το χέρι!

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Βγήκε βόλτα το.... ζόμπι!!!


Αξέχαστη θα μείνει η συγκεκριμένη πλάκα στα ανυποψίαστα "θύματα".. Δείτε το βίντεο!

Η Κατερίνα Μουτσάτσου, ξαναχτυπά! Δείτε το νέο βίντεο

Ανήμερα της εθνικής επετείου η ηθοποιός Κατερίνα Μουτσάτσου, «ανέβασε» στο Ίντερνετ ακόμα ένα βίντεο, στο οποίο στηρίζει την Ελλάδα, επιτίθεται σε Ευρωπαίους αξιωματούχους και τραγουδά Θεοδωράκη!

Συγκεκριμένα...

Pravda: «Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν τον Γ Παγκόσμιο Πόλεμο»

«Το επόμενο μέρος του σεναρίου εκείνου έχει ήδη ξεκινήσει. Οι εμπρηστές έχουν βάλει μια παγκόσμια πυρκαγιά, έχουν κηρύξει έναν παγκόσμιο πόλεμο, ενώνοντας τις περιφερειακές συγκρούσεις σε ένα ενιαίο σύστημα αστάθειας». «Υπάρχει κανείς...

Τι κάνει σήμερα ο Γιώργος Σιδέρης;

Υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους κυνηγούς του ελληνικού ποδοσφαίρου. Άρχισε από τον Ατρόμητο Πειραιά και το 1959 πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό. 

Σε όλη του την καριέρα δεν αποβλήθηκε ποτέ από παιχνίδι. Του είχαν προσάψει το παρατσούκλι Φώτακας κι εκείνος κάθε φορά που αγωνιζόταν, έδινε τον καλύτερό του εαυτό για να μην απογοητεύσει κανέναν. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι το 1969 κατετάγη 17ος σε δημοψήφισμα για τον καλύτερο παίκτη της Ευρώπης. Πρώτος τότε είχε έρθει ο Μπεκενμπάουερ.

Στη δίνη των «ανταρτών» το ΠΑΣΟΚ - Εκρηκτικοί διάλογοι στην Κ.Ο


Την αποχώρησή του από το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε σήμερα το πρωί, ο βουλευτής Ιωαννίνων, Μιχάλης Κασσής, ο οποίος έχει ήδη γνωστοποιήσει πως θα καταψηφίσει τα μέτρα, λίγες μόλις ώρες μετά τη θυελλώδη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, στη διάρκεια της οποίας ο Ευάγγελος Βενιζέλος έστειλε ένα αυστηρό μήνυμα στους βουλευτές του κόμματος, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όποιος δεν θέλει να ψηφίσει τα μέτρα χωρίζουν οι δρόμοι μας».

Στη Βουλή στέλνει ο Γρηγόρης Πεπόνης τη λίστα Λαγκάρντ


Ο εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης στέλνει, σύμφωνα με πληροφορίες, στη Βουλή τη λίστα Λαγκάρντ και θέτει θέμα περί ευθύνης πρώην υπουργών.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πεπόνης έπειτα από υπόνοιες που είχε για την αυθεντικότητα της λίστας Λαγκάρντ που έλαβε από την κυβέρνηση ζήτησε κατά την προκαταρκτική εξέταση από τον πρώην υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωσταντινου να ζητήσει εκ νέου από τη Γαλλία την αυθεντική λίστα.

ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ : ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Από την σημερινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1...

Περιβόητα ντουέτα κακοποιών

Όταν οι κακοποιοί ενώνουν τις δυνάμεις τους, αυτό μόνο καλό δεν μπορεί να είναι...

Με αφορμή το θρυλικό ζευγάρι Bonnie και Clyde και τον πολυτάραχο βίο τους, ας δούμε μερικά ακόμη διαβόητα ντουέτα κακοποιών.

Σε ισχύ από σήμερα το μειωμένο νυχτερινό οικιακό τιμολόγιο της ΔΕΗ

Σε ισχύ τίθεται από σήμερα Πέμπτη 1η Νοεμβρίου 2012 έως και την 30η Απριλίου 2013, το μειωμένο νυχτερινό οικιακό τιμολόγιο της ΔΕΗ.
Το νέο ωράριο θα είναι...

Στην Αθήνα ακραίοι Αλβανοί για να πουν ότι η μισή Ελλάδα είναι δική τους!

Στην Αθήνα θα πάνε μέλη του ακραίου εθνικιστικού κόμματος της Αλβανίας "Ερυθρόμαυρη Συμμαχία", για να πουν ότι η μισή Ελλάδα τους ανήκει. Όπως ανακοινώθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της στο facebook, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου και ώρα10:00 στο ξενοδοχείο Stanley (πλ. Καραϊσκάκη) πραγματοποιεί συγκέντρωση.

Εντολή για οικονομικό έλεγχο σε Βουλγαράκη- Πελέκη

Εντολή για οικονομικό έλεγχο στον Γιώργο Βουλγαράκη και την Αικατερίνη Πελέκη από ορκωτούς λογιστές έδωσε η αρμόδια επιτροπή της Βουλής. Ο έλεγχος θα είναι αναδρομικός. Ο Οικονομικός Εισαγγελέας Γρ. Πεπόνης ενημέρωσε την αρμόδια επιτροπή ότι στην λίστα Λαγκάρντ περιλαμβάνονται τα ονόματα του πρώην Υπουργού κ. Γεωργίου Βουλγαράκη και της συζύγου του κας Αικατερίνης Πελέκη.

Κύπρος: Εδωσαν άδειες ερευνών στην ΑΟΖ σε Ρωσία, Γαλλία, Ιταλία, Ν.Κορέα!

Με μια κίνηση-ματ η Κύπρος την πιο κρίσιμη στιγμή τηςδιαπραγμάτευσης με την τρόϊκα έδωσε άδειες σε τέσσερς βυθοτεμάχια (¨Οικόπεδα”) της ΑΟΖ της, σε τέσσερα κράτη, εκ των οποίων δύο (Ρωσία και Γαλλία είναι στρατηγικοί της σύμμαχοι αι ουσιαστικά ...

Πάνω από το 90% των βορειοευρωπαίων θα ψήφιζαν Ομπάμα

Περισσότεροι από το 90% των βορειοευρωπαίων θα επέλεγαν τον Μπάρακ Ομπάμα για πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, αν μπορούσαν να ψηφίσουν στις αμερικανικές εκλογές, καθώς θεωρούν πολύ «δεξιό» το Μιτ Ρόνμνεϊ, σύμφωνα με αποτέλεσμα δημοσκόπησης της βρετανικής YouGov. Ενώ στις Ηνωμένες Πολιτείες οι δύο υποψήφιοι δίνουν μάχη στήθος με στήθος, η Ευρώπη εκφράζει ένθερμη στήριξη στον Ομπάμα.

ΜΑΓΕΥΤΙΚEΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Εξαιρετικές βραδιές επεφύλαξαν στο Αθηναϊκό κοινό οι καλλιτεχνικές εμπνεύσεις και οι μουσικές συνθέσεις του Γιώργου Λιάρου και των συντελεστών της παραγωγής του, στο Ίδρυμα Κακογιάννη.

Task Force: Τεχνική βοήθεια ή δημόσιες σχέσεις;


Η δημιουργία της Task Force ήταν μία ιδέα του προέδρου της Επιτροπής κ. Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, που δέχθηκε με ενθουσιασμό ο τότε πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου. Η πρόθεση ήταν να βοηθηθεί η Ελλάδα στην υλοποίηση των διαρθρωτικών αλλαγών μέσω της μεταφοράς τεχνογνωσίας και να επιταχυνθεί η απορρόφηση των Κοινοτικών πόρων. Η απόφαση δημιούργησε εύλογες προσδοκίες μιας και κανείς δεν αμφιβάλει ότι η χώρα μας έχει πολλά να διδαχθεί από τους Ευρωπαίους εταίρους μας.

Καθηλωμένα τα έσοδα από το τέλος ταξινόμησης οχημάτων

Αναθεωρούν στο υπουργείο Οικονομικών τα εκτιμώμενα έσοδα από το τέλος ταξινόμησης οχημάτων καθώς η καταβαράθρωση των πωλήσεων αυτοκινήτων έχει καθηλώσει τις δημόσιες εισπράξεις.

Περίπλοκο το εκλογικό σύστημα των ΗΠΑ-Παρόλα αυτά κανείς δεν θέλει να το αλλάξει εδώ και 200 χρόνια!

Οι προεδρικές εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες διεξάγονται με έμμεση καθολική ψηφοφορία: οι Αμερικανοί στην ουσία εκλέγουν στις 6 Νοεμβρίου μια ομάδα μεγάλων εκλεκτόρων, οι οποίοι αποτελούν το «Κολέγιο Εκλεκτόρων».

Διάσημοι και τα παιδιά τους μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

Μπορεί να μην ακολούθησαν όλοι τα βήματα των πατεράδων τους και να μην επέλεξαν την ίδια καριέρα. Αλλά από εικόνα, σίγουρα μίλησαν τα γονίδια! Δεν είναι λίγοι οι διάσημοι που κοιτάζουν τα παιδιά τους και μοιάζει σαν να κοιτάζουν στον καθρέφτη ή να βλέπουν μια φωτογραφία της νεότητάς τουςΔείτε τις φωτογραφίες:

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Φοβερές φάρσες!


Το γέλιο είναι αφορολόγητο!Τουλάχιστον για την ώρα! Δείτε το βίντεο..

Ελληνικά επώνυμα και η σημασία τους!


Όπως ακριβώς τα ονόματα έτσι και τα επώνυμα όχι μόνο σημαίνουν κάτι, αλλά σε αρκετές περιπτώσεις μπορούν να μας δώσουν στοιχεία για τη γεωγραφική καταγωγή τους, την παλαιότητά, ακόμη και τη γλωσσική τους ιδιαιτερότητα…

Οι τυφώνες είναι γένους θηλυκού! - Γιατί το συγκεκριμένο φαινόμενο «βαφτίζεται» με γυναικεία ονόματα

Η απόδοση ονομάτων στους τυφώνες, το μετεωρολογικό φαινόμενο που παράγει εξαιρετικά σφοδρούς ανέμους και καταρρακτώδεις βροχές, έχει μεγάλη ιστορία.

Παρεμβάσεις για την απελευθέρωση της αγοράς καυσίμων

Την κατάργηση της σούπερ βενζίνης, την εφαρμογή σύστηματος εισροών-εκροών σε όλο το εύρος της εφοδιαστικής αλυσίδας και την τοποθέτηση GPS στα βυτιοφόρα προανήγγειλαν πριν λίγο σε κοινή συνέντευξη Τύπου ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Θανάσης Σκορδάς και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Μάκης Παπαγεωργίου.

Πόσο θα κοστίζε ο James Bond στο Βρετανό φορολογούμενο???


O James Bond είναι ένας από τους θρυλικότερους πράκτορες 007 και έχει γράψει ιστορία με την πορεία του. Εκτός από τα προσόντα που διαθέτει ως πράκτορας, έχει εντυπωσιάσει το κοινό του πολλές φορές και για τα πανάκριβα αυτοκίνητα που οδηγεί και για την πολυτελή ζωή που κάνει σε πανάκριβα ξενοδοχεία. Πόσα χρήματα όμως ξοδεύει όμως ο θρυλικός James Bond; Δείτε το παρακάτω infographic και να είστε έτοιμοι ότι θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό...