Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Απάντηση Τζήμερου σχετικά με τη μήνυση για ξυλοδαρμό ηλικιωμένου

Απάντηση στο θέμα που προέκυψε από τις αποκαλύψεις της εκπομπής "Κίτρινος Τύπος" σχετικά με μήνυση που εκκρεμεί εναντίον του από ηλικιωμένο συντοπίτη του (δείτε εδώ) , ο οποίος τον κατηγορεί για σωματική βλάβη και έργω εξύβριση έδωσε πριν λίγο ο πρόεδρος της Δημιουργίας Θάνος Τζήμερος στο facebook σε ανάρτηση μάλιστα του blog μας Λόγια Σταράτα, που είχε αναρτήσει μέλος του γκρουπ Δημιουργία, Ξανά στο fb.

Πιθανότερη η έξοδος της Ιταλίας παρά της Ελλάδας από το ευρώ

Η Ιταλία και έπειτα η Ιρλανδία θα είχαν τους περισσότερους λόγους να αποχωρήσουν από την Ευρωζώνη από ό,τι η Ελλάδα ή άλλες χώρες, σύμφωνα με ανάλυση της Bank of America Merrill Lynch, που υπενθυμίζει τον κίνδυνο οικειοθελούς αποχώρησης από το κοινό νόμισμα.

Το φιτίλι στην Ευρώπη έχει ανάψει...

Του Βαγγέλη Βιτζηλαίου   

Βλέποντας τις εικόνες στην Ισπανία με τους αιμόφυρτους ανθρακωρύχους, στην Πορτογαλία με τις νέες διαδηλώσεις, στην Ιταλία με το νέο πακέτο μέτρων και τις απανωτές αυτοκτονίες, στηΓαλλία με τις χιλιάδες απολύσεις στην αυτοκινητοβιομηχανία, στην Ελλάδα με την καλπάζουσα ανεργία, την εγκληματικότητα και τους αυξανόμενους αυτόχειρες έρχεται ένα ερώτημα στο νου: Πόσο χειρότερα;

Οι πρώτες εντυπώσεις από τη νέα κυβέρνηση σε δημοσκόπηση της Public Issue


Σε κυρίαρχο στοιχείο αναδεικνύεται η αβεβαιότητα για τα πρώτα βήματα της νέας κυβέρνησης αλλά και την ικανότητά της να αντιμετωπίσει τα προβλήματα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας που πραγματοποίησε η Public Issue για την Καθημερινή και το ΣΚΑΪ.

Ανεκμετάλλευτος χρυσός 272 τόνων ετησίως, στις φορητές συσκευές που πετάμε


Λευτέρης Ξυκομηνός
Οι σύγχρονες συσκευές τεχνολογίας, με τις πολλές μορφές τους, μεγέθη, design και χαρακτηριστικά, αναμφισβήτητα έχουν γίνει πλέον αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς μας. Για τον περισσότερο κόσμο, η είσοδος στον θαυμαστό κόσμο της τεχνολογίας έγινε πριν από δύο δεκαετίες μέσω των κινητών τηλεφώνων, αργότερα αυτή η εξοικείωση αυξήθηκε χάρη στην εξάπλωση των φορητών υπολογιστών (συνάμα με την ακραία διάδοση του Internet), ενώ τα τελευταία χρόνια η νέα μόδα συσκευών που ολοένα και περισσότερο κερδίζει τις προτιμήσεις των καταναλωτών είναι οι υπολογιστές τύπου ταμπλέτας.

Τρεις προτάσεις μέτρων έξω από τα συνηθισμένα στο τραπέζι: Ψάχνουν σωσίβιο σε ιερείς, φοιτητές και φαντάρους

Να ξεφύγει από τη συνταγή της φοροεπιδρομής και των οριζόντιων περικοπών σε μισθούς και συντάξεις παλεύει η κυβέρνηση, αναζητώντας σωσίβιο ακόμη και σε προτάσεις εξοικονόμησης δαπανών που αγγίζουν κληρικούς, φοιτητές και φαντάρους.

Όπως αναφέρουν τα Νέα, τρεις προτάσεις έξω από τα συνηθισμένα έχουν πέσει ήδη στο τραπέζι για την εξεύρεση συνολικών μέτρων ύψους 11,5 δισ. ευρώ που προβλέπουν:

Επιτέλους σχέδια για μία μεγάλη επένδυση στην Ελλάδα

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες η πετρελαική εταιρεία-κολοσσός BP σχεδιάζει να ''περάσει'' από την Ελλάδα τον αγωγό φυσικού αερίου ΤΑΡ.

ΠΡΟΣΟΧΗ που κολυμπάτε: Ψάρι τρώει όρχεις!

Μην βιαστείτε να πείτε ότι ο τίτλος είναι παραπλανητικός. Το γεγονός ισχύει και τα περιστατικά που έχουν αναφερθεί είναι πολλά. Ψάρι εντοπίζει τους άνδρες και ενώ κολυμπάνε ορμάει και ξεσκίζει τα γεννητικά τους όργανα. Θεωρεί δε τους όρχεις, εξαιρετικό μεζέ. Μείνετε ήσυχοι όμως και απολαύστε τα μακροβούτια σας. Το συγκεκριμένο ψάρι δεν ζει στη Μεσόγειο, άρα δεν έχετε φόβο να... ευνουχιστείτε στις θάλασσες μας.

Ανατροπή στη Βουλή από Μεϊμαράκη


Η επιλογή του Αντώνη Σαμαρά να αναθέσει στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη την ευθυνη διαχείρισης, λειτουργίας και αναβάθμισης της Βουλής, από το αξίωμα του Προέδρου του Κοινοβουλίου, έστειλε εξαρχής το μήνυμα της “πολιτικοποίησης”. Με ένα κορυφαίο στέλεχος της Κεντροδεξιάς στο τιμόνι της Βουλής, που όμως έχει ευρεία αναγνώριση και αποδοχή και σε άλλους πολιτικούς χώρους, ήταν προφανές ότι το πιο σύνθετο και πολύχρωμο Κοινοβούλιο στα χρόνια της Μεταπολίτευσης, θα αποκτούσε εξαιρετικό ενδιαφέρον. Όπως και συμβαίνει…

Απάντηση Χρυσής Αυγής σε Ρουπακιώτη για τη διάλυση του σωφρονιστικού μας συστήματος - Επίσκεψη εκπροσώπων μας φυλακές Κορυδαλλού


Οι ελληνικές φυλακές - όπως και ολόκληρη η χώρα - είναι ξέφραγο αμπέλι και οι καθ' ύλην αρμόδιοι υπουργοί σφυρίζουν κλέφτικα και καθησυχάζουν, καλυμμένοι πίσω από την ασφάλεια των δεκάδων ενόπλων συνοδών τους. Είναι αδιανόητο να επικαλείται τους... καρκινοπαθείς ο υπουργός Δικαιοσύνης για να δικαιολογήσει τη διάλυση του σωφρονιστικού μας συστήματος.

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Η σέξι διαφήμιση που... ξεσηκώνει! (vid)

Πρόκειται για μία διαφήμιση που... ας είμαστε ειλικρινείς δεν έχει καμία σημασία τι διαφημίζει αλλά πως το διαφημίζει. Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε.

Πώς εξηγείται η «εμμονή» των σκύλων με τα κόκκαλα

Τη μεγάλη αγάπη των σκύλων για τα κόκκαλα κατάφεραν να εξηγήσουν ερευνητές από το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Κολομβίας.

Όπως επισημαίνουν οι επιστήμονες, που μελέτησαν το γενεαλογικό δέντρο των σκύλων, η ζωή σε κοπάδια και το ομαδικό κυνήγι πριν πολλά χρόνια σταδιακά επέφερε πολύ σημαντικές αλλαγές στο διατροφολόγιο των τετράποδων.

Πεταμένοι θησαυροί από χρυσό και ασήμι

Αστρικό... υπερθέαμα στην Ελλάδα την Κυριακή

Τα ξημερώματα της Κυριακής, 15 Ιουλίου, οι ξενύχτηδες εραστές της αστρονομίας θα έχουν την ευκαιρία να παρατηρήσουν ένα σπάνιο φαινόμενο, το οποίο προσφέρεται ιδιαίτερα και για αστροφωτογραφήσεις. Πρόκειται για την απόκρυψη του πλανήτη Δία και των μεγάλων δορυφόρων του από τη Σελήνη, η οποία θα αρχίσει περίπου, στις 4 τα ξημερώματα.

'Ελειπες από την απογραφή;Δεν παίρνεις σύνταξη


Οδηγία προς όσους συνταξιούχους δεν απεγράφησαν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας απογραφής των συνταξιούχων του Δημοσίου που ολοκληρώθηκε στις 15 Ιουνίου, εξέδωσε ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Μηταράκης: Γιατί παραιτήθηκα


Με δήλωση απαντάει στον Γιάννη Σγουρό ο Νότης  Μηταράκης, με αφορμή τις δηλώσεις του Περιφερειάρχη Αττικής για την παραίτησή του από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής.
Ο κ. Σγουρός σχολιάζοντας την παραίτηση του κ. Μηταράκη είχε επισημάνει ότι είναι αντίθετος στις παραιτήσεις μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι "όταν απευθυνόμαστε στο λαό, πρέπει και να τιμάμε την ψήφο του".

Ξεκινάνε οι κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ.


Για το θέμα αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε συνάντηση το μεσημέρι, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας, με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου...

Αγγλία - Ελλάδα 1-2

Ημέρες 2007 ζει η Εθνική Νέων, καθώς πήρε και πάλι την πρόκριση στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, επικρατώντας με 2-1 της Αγγλίας στην παράταση. Τα παλικάρια του Κώστα Τσάνα έδειξαν τα δόντια τους απέναντι στους πολυνίκεις της διοργάνωσης, καθώς ήταν καλύτεροι καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ είχαν να αντιμετωπίσουν και την κάκιστη διαιτησία του Δανού Χάνσεν.

Νέα συνάντηση των πολιτικών αρχηγών την Τετάρτη

Την πρόταση του Βαγγέλη Βενιζέλου για την δημιουργία εθνικής ομάδαςδιαπραγμάτευσης που θα αποτελείται από πολιτικά πρόσωπα φαίνεται ότι σχεδιάζουν στο Μέγαρο Μαξίμου. Την επόμενη Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί εκ νέου συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών.

Ο Γλέζος προβληματίζει τον Τσίπρα...

Δεν είναι τόσο απλή όπως φαίνεται η μετάβαση του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα νέο ενιαίο κόμμα όπως το ονειρεύεται ο Αλέξης Τσίπρας.Με την τάση αυτή έχουν έντονες διαφωνίες διάφορες συνιστώσεις μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, μία εκ των οποίωνείναι αυτή του Μανώλη Γλέζου. Οι ενεργοί πολίτες όπως ονομάζεται η συνιστώσα του Γλέζου, φοβάται την αστική τροπή που έχει πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ, και δεν είναι διατεθειμμένος να ακολουθήσει αυτή την γραμμή.

Η «Ελλάς ευγνωμονούσα» πήρε και πάλι τη θέση της στο Μέγαρο Μαξίμου


Εν τέλει ο ιστορικός πίνακας του Θεόδωρου Βρυζάκη, «Η Ελλάς ευγνωμονούσα», επέστρεψε στο Μέγαρο Μαξίμου, έπειτα από επιθυμία του Αντώνη Σαμαρά, λαμβάνοντας έτσι και πάλι τη θέση της πίσω από το γραφείο του πρωθυπουργού.

Ο Άκης ζητά να καταθέσουν Σημίτης, Παπανδρέου και Βενιζέλος

Nα εξεταστούν ως μάρτυρες όλα τα μέλη του ΚΥΣΕΑ την περίοδο 1998-1999, καθώς και οι αξιωματούχοι του υπουργείου Εθνικής Άμυνας ζητά ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος, μεταξύ των οποίων ήταν ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης και οι τότε υπουργοί Γιώργος Παπανδρέου και Ευάγγελος Βενιζέλος.

Δέκα στελέχη της Siemens καλούνται να καταθέσουν για τα «μαύρα ταμεία»

Κλήσεις σε απολογία κορυφαίων στελεχών της μητρικής Siemens ετοιμάζουν οι τρεις εφέτες που χειρίζονται την υπόθεση, για το σκέλος της δικογραφίας που αφορά συμβάσεις του ΟΤΕ.

Αν εφαρμοστούν τα συμφωνηθέντα μέτρα, δεν θα υπάρξουν νέα μέσα στο 2012

Δεν θα ληφθούν νέα μέτρα για το 2012 εάν τηρηθούν αυτά που έχουν ήδη ψηφιστεί, δήλωσε κυβερνητική πηγή αμέσως μετά τη διυπουργική σύσκεψη υπό τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Σιωπηρή παράταση για να μην καταρρεύσει το Taxisnet

Την ώρα που στο υπουργείο Οικονομικών είναι αρνητικοί σε οποιοδήποτε σενάριο παράτασης της υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, έρχεται ο εφιάλτης για μία ενδεχόμενη ξαφνική κατάρρευση των συστημάτων ηλεκτρονικής υποβολής δηλώσεων Taxisnet.

Τα χρησιμοποιημένα εισιτήρια έχουν αξία..μην τα πετάτε

Με το σύνθημα «Μην το πετάς, έχει αξία», τα χρησιμοποιημένα εισιτήρια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς αποκτούν νέα αξία, μετασχηματίζονται σε ένα νέο ανταλλακτικό νόμισμα και εξαργυρώνονται σε επιχειρήσεις πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών.

Το Μνημόνιο “γκρεμίζει” και τον Ραχόι


Η Ελλάδα, η Ιρλανδία, η Πορτογαλία, η Ισπανία… Τέσσερις χώρες που, είτε για το σύνολο της οικονομίας τους, είτε για την προστασία του τραπεζικού τομέα τους, υποχρεώθηκαν να προσφύγουν στον μηχανισμό στήριξης του Μνημονίου, με την εκταμίευση πόρων από την Ευρωπαϊκή Ένωση, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Η Μέρκελ δεν αισθάνεται… πολύ άνετα


Ο Μάριο Μόντι ήταν εκ των πραγμάτων μια μεταβατική λύση. Μπορεί ο άλλοτε συμμετέχων στο διοικητικό συμβούλιο της εν Ιταλία Moody’s να κέρδισε πολλούς φίλους και υποστηρικτές στο σύνολο των ευρωπαϊκών κοινωνιών, μετά το… στρίμωγμα της Άνγκελα Μέρκελ στην πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες, αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι άλλαξαν και τα πλάνα του για τη μελλοντική χρησιμότητά του στην πολιτική ζωή της γειτονικής χώρας.

Χρυσή Αυγή: Για τις διαβουλεύσεις κυβέρνησης - κοινωνικών εταίρων

Οποιαδήποτε απόλυση ή περαιτέρω μείωση σε μισθούς και συντάξεις θα αποτελέσει αιτία κοινωνικού πολέμου. Οι όποιες κυβερνητικές δεσμεύσεις ευελπιστούμε ότι θα γίνουν πράξη, παρ' όλο που άλλα μας έχει διδάξει η έως τώρα θλιβερή εμπειρία.

Και τρίτη προσφυγή στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης!


Μέχρι τώρα:
Έχουν κατατεθεί 2 προσφυγές 
Έχουν αποσταλεί εκατοντάδες, ή χιλιάδες επιστολές  Βροχή από e-mail στη Χάγη κατά κυβέρνησης και Γιώργου … και τρέχει σχετικό ηλεκτρονικό αίτημα (petition) προς τον Εισαγγελέα του Δικαστηρίου να επισπεύσει τις διαδικασίες για να τιμωρηθούν οι ένοχοι : Save Greece! Save the cradle of western civilization! ( ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! )
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ….

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Σφραγίσματα τέλος


«Άτρωτα» στην τερηδόνα υπόσχεται να κάνει τα ανθρώπινα δόντια μια νέα χημική ουσία που ανέπτυξαν οι ειδικοί από το Πανεπιστήμιο Γέιλ, στις ΗΠΑ, και το Πανεπιστήμιο της Χιλής.

Ερώτηση βουλευτών Χρυσής Αυγής για λαθρομετανάστες που ευνοήθηκαν από τον νόμο Ραγκούση

Σήμερα το πρωί κατετέθη ερώτηση από βουλευτές του Κινήματός μας προς τον υπουργό Εσωτερικών με την οποία ζητείται ο ακριβής αριθμός των λαθρομεταναστών, που κάνοντας χρήση των διατάξεων του λαθρονομοσχεδίου Ραγκούση απέκτησαν ελληνική ιθαγένεια, εκλογικά δικαιώματα και διορίστηκαν σε Ο.Τ.Α.  Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ερώτησης:

Καλλιμάρμαρο: Μαχαιρίτσας-Αλιάγας


Στιγμές από την υπέροχη βραδιά «Οι Άγγελοι Ζουν Ακόμη στην Μεσόγειο» στο Καλλιμάρμαρο με ερμηνείες των Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Νίκου Αλιάγα...

Ο Πελέ παρέδωσε… πίτσες για χάρη της Σάντος

Πώς θα σας φαινόταν να ανοίγατε την πόρτα και να βλέπατε τον Πελέ να σας παραδίδει την… πίτσα που παραγγείλατε; Έκπληκτοι έμειναν Βραζιλιάνοι, όταν χτύπησε το κουδούνι τους και ο μεγάλος αστέρας του παγκοσμίου ποδοσφαίρου , ντυμένος delivery boy, έκανε την…

Δεν θα πάνε διακοπές οι 7 στους 10 Έλληνες

Στα μεγάλα αστικά κέντρα θα παραμείνει το φετινό καλοκαίρι το 69% των Ελλήνων, που λόγω της κρίσης δεν έχουν τη δυνατότητα να φύγουν έστω και για ολιγοήμερες διακοπές. Ακόμη και όσοι «ξεκλέψουν» κάποιες μέρες, η εξόρμησή τους θα είναι λίγων ημερών, ενώ η μεγάλη πλειοψηφία θα επιλέξει κάποιο φιλικό ή συγγενικό εξοχικό, γλιτώνοντας έτσι τα έξοδα διαμονής. Σε έρευνα...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ MISKO: ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ 100 ΧΡΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ


Η MISKO, η πιο αγαπημένη μάρκα ζυμαρικών της ελληνικής αγοράς, βραβεύτηκε με χρυσό βραβείο για τα 85 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα στο Συμπόσιο 100 χρόνων της ελληνικής αγοράς τροφίμων και ποτών που διοργανώθηκε στο Ζάππειο υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ).

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 1


Σημεία συνέντευξης του  Βουλευτή Β΄ Αθηνών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στον Ρ/Σ Κανάλι 1 του Πειραιά και στην εκπομπή «Δυο ρεπόρτερ, ένα θέμα» με τους Νίκο Μπαρδούνια και Πέτρο Κασιμάτη:

Εφευρέσεις που φιλοδοξούσαν να αλλάξουν τον κόσμο!

Ο Ιταλός Λιμπόριο Πετρατζόλι, όντας και ο ίδιος κολυμβητής, ήθελε να βρει μια μέθοδο που θα δίνει περισσότερη ώθηση στο σώμα μέσα στο νερό. Σύμφωνα με τον εφευρέτη αυτό θα μπορούσε να συμβεί με δύο ομπρέλες στο κάθε χέρι.

Ένα βιολογικό αγγούρι βάρους ...6 κιλών !

Μήκος 70 εκατοστά και βάρος περίπου 6 κιλά έχει το αγγούρι που κόπηκε από το μποστάνι του κ. Μανώλη Καφεσάκη στο Παλαίκαστρο Σητείας

Έλληνας στρατιώτης διώκεται για ...προδοσία!


Έλληνας στρατιώτης διώκεται για ...προδοσία!
Η Στρατιωτική Δικαιοσύνη διώκει φαντάρο ως προδότη...
Ο έφεδρος Α.Τ., βιολόγος - καθηγητής ετών 29, διώκεται για κακούργημα γιατί θέλησε να ενημερώσει τους στρατιώτες που θα υπηρετήσουν στην Κύπρο, βασιζόμενος στην προσωπική του εμπειρία και σε ευρέως γνωστές πληροφορίες σχετικά με την διάρθρωση της ΕΛΔΥΚ και τις συνθήκες που επικρατούν εκεί. Πληροφορίες που μπορεί να αντλήσει ο καθένας σε μια περιήγηση του στο internet.

Πως να ρίξεις την 20άρα, την 30άρα και την 40άρα

Με τη νεότητα έρχεται η ομορφιά, η φιλοδοξία, η ενέργεια, αλλά παράλληλα και η έλλειψη εμπειρίας και η ανασφάλεια.

Όταν το έθιμο μετατρέπεται σε fail!

Πρόκειται για το γνωστό έθιμο με τη νύφη που πετάει την ανθοδέσμη ενώ έχει την πλάτη γυρισμένη στις υπόλοιπες κυρίες που βρίσκονται στο γάμο! Δείτε πώς η ιστορία κατέληξε σε ένα ξεκαρδιστικό fail…

Τα μυστικά της μακροζωίας στην Ικαρία!

Η μεσογειακή διατροφή, οι καθημερινές δουλειές στον κήπο και το σπίτι, η οικογενειακή συνοχή, ο μεσημεριανός ύπνος και οι χαλαροί ρυθμοί της καθημερινότητας συνθέτουν τη συνταγή του «ευ ζην» που χαρίζει χρόνια ζωής.

Αυστηρότερος ο νόμος για την ελληνική ιθαγένεια

Η θέσπιση αυστηρότερων όρων απόκτησης της ελληνικής ιθαγένειας από αλλοδαπούς που διαμένουν μόνιμα και νόμιμα στη χώρα μας είναι άμεση προτεραιότητα της κυβέρνησης, επισήμανε ο υπουργός Εσωτερικών, Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Μανιτάκης: "Δεν έχει απολύσεις"


Τη διαβεβαίωση ότι δεν πρόκειται να γίνουν απολύσεις στο Δημόσιο έλαβε, από τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνη Μανιτάκη, ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, Κώστας Τσικρικάς.

Καρακώστας: Εγώ και ο Χριστοφοράκος


Ο νομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Ιωάννης Καρακώστας σε δήλωσή του υπογράμμισε ότι ουδέποτε συνάντησε τον κ. Χριστοφοράκο, ενώ επιφυλάχθηκε να προσφύγει στη δικαιοσύνη για την αποκατάσταση της αλήθειας σύμφωνα με τον ίδιο.
 Αναλυτικά η δήλωση του κ. Καρακώστα:

Οι Κύπριοι προχωρούν...


Στη σύσταση κοινοπραξίας, με την επωνυμία "Cy Stream Consortium", προχώρησαν επιχειρηματικά συγκροτήματα της Κύπρου, με σκοπό να αναλάβουν την κατασκευή του υποθαλάσσιου αγωγού για τη μεταφορά στην ξηρά του φυσικού αερίου από το οικόπεδο Αφροδίτη στην κυπριακή ΑΟΖ.

Σοκ-Τρώνε τα αδέσποτα


Σοκ στο κέντρο της Αθήνας. Αστυνομικοί της ομάδας "Ζ" έκαναν έφοδο σε κτίριο προκειμένου να σώσουν ένα σκύλο από τα χέρια αλλοδαπών οι οποίοι ετοιμάζονταν να τον σφάξουν για να τον φάνε.

Η γυναίκα του Νικολόπουλου σχολιάζει τα «βελούδινα διαζύγια»

Tην παραίτησή του συζύγου της, πρώην υφυπουργού Εργασίας, Νίκου Νικολόπουλου σχολίασε η γυναίκα του, Αναστασία Μανωλοπούλου, με ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στοFacebook. Η κυρία Μανωλοπούλου τόνισε πως «τα διαζύγια δεν είναι ποτέ βελούδινα και η ελευθερία επιλογών είναι ύψιστο δικαίωμα του ανθρώπου». 


Αναλυτικά το σχόλιό της:

Καραμπόλα τεσσάρων… εδρών


Καραμπόλα με τέσσερις έδρες αναμένεται να προκληθεί σε περίπτωση που γίνει δεκτή η προσφυγή φίλων της ΔΗΜΑΡ στα Γιάννενα που ζητούν να γίνει επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων του κόμματος στα... Τρίκαλα, ελπίζοντας σε ακύρωση 31 ψηφοδελτίων.