Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Tι Πρέπει Να Κάνετε Αν Χυθεί Νερό Σε Σημαντικά Έγγραφα


Πώς επαναφέρουμε σε καλύτερη κατάσταση χαρτιά που βράχηκαν
Ένας από τους βασικότερους «εχθρούς» του χαρτιού είναι φυσικά το νερό. Όλοι μας, κάμποσες φορές «θρηνήσαμε» την απώλεια σημαντικών εγγράφων, βιβλίων ή φωτογραφιών με συναισθηματική αξία επειδή από απροσεξία χύθηκε πάνω τους κάποιο υγρό…

ΒΙΝΤΕΟ – ΠΟΥΤΙΝ: Πάμε ολοταχώς για τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο!

Την ομιλία αυτή του Πούτιν την έθαψαν επιμελώς τα ελληνικά και Δυτικά ΜΜΕ για να μην αντιληφθεί η ανθρωπότητα το γεγονός ότι αυτοί που διοικούν τις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση απο το παρασκήνιο θέλουν να οδηγήσουν την ανθρωπότητα σε μία Παγκόσμια Κυβέρνηση=Τυρρανία..

Γιατρός συνελήφθη με φακελάκι στο χέρι - Κατέρρευσε όταν είδε τους αστυνομικούς

Με το φακελάκι στα χέρια συνελήφθη 59χρονος γιατρός χειρουργός - οφθαλμίατρος του νοσοκομείου Καρπενησίου, που σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία. Ο συγκεκριμένος γιατρός, σύμφωνα με την αστυνομία, ζήτησε και πήρε...

Ηλικιωμένοι ασελγούσαν σε 14χρονες με την άδεια των γονιών τους

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι 80χρονοι ασελγούσαν σε ανήλικες ηλικίας 14 και 15 ετών με την άδεια κιόλας των γονιών τους… Συγκεκριμένα, σε 9 χρόνια κάθειρξη και 3.000 ευρώ πρόστιμο καταδικάστηκαν τρεις άνδρες ηλικίας άνω των 80 ετών, από το...

VIDEO: Εισέβαλε με το αυτοκίνητό του μέσα σε αντιπροσωπεία και τα έσπασε όλα

Δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να συνέβη, πάντως ο συγκεκριμένος κύριος είχε αρκετά νεύρα με την συγκεκριμένη αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στη Ρωσία. Δείτε το βίντεο με τη στιγμή που εισέβαλλε με το αμάξι του και κατέστρεψε τα πάντα:

Από το Mega… στο ΠΑΣΟΚ


Αρκετές ήταν οι εκπλήξεις που επεφύλασσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος για τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ, όπως επίσης και η επιβεβαίωση εκτιμήσεων και πληροφοριών που είχαν δει εδώ και καιρό το φως της δημοσιότητας, αναφορικά με τις προθέσεις του νέου Προέδρου του Κινήματος, για τα στελέχη που θα επέλεγε να στελεχώσουν τις λίστες των εκλογών της 6ης Μαϊου.

Ο Σαμαράς επέλεξε την Επιτροπή Εκλογών για τις 6 Μαϊου


Η τυπική ανακοίνωση από τον Λουκά Παπαδήμο στο υπουργικό συμβούλιο της ημερομηνίας διεξαγωγής των πρόωρων εκλογών για τις 6 Μαϊου, σήμανε συναγερμό στη Συγγρού. Έτσι, ο Αντώνης Σαμαράς επέλεξε τα μέλη που θα συγκροτήσουν την Εθνική Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα της Νέας Δημοκρατίας, η πρώτη συνεδρίαση της οποίας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Απριλίου, στις 12 το μεσημέρι.

Ντόρα εναντίον... Μητσοτάκη

Μία ενδιαφέρουσα «κόντρα» είναι πολύ πιθανό να υπάρξει στη Β' Αθήνας εάν αποφασίσει η Ντόρα Μπακογιάννη να είναι υποψήφια.

Οι "έγκυρες" προβλέψεις Καμμένου

Ότι και να πει κανείς, θα είναι λίγο.. Άλλα λέει το πρωί και άλλα το βράδυ ο Καμμένος..Δείτε το βίντεο!

"Κλείδωσαν" και οι φοιτητικές!

Σύμφωνα με πληροφορίες αμέσως μετά τις Εθνικές εκλογές , θα στηθούνε κάλπες και σε όλα τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ της χώρας. Η ΕΦΕΕ κατέληξε  και η ημερομηνία θα είναι την Τετάρτη 16 Μαϊου.

Νεολαία Δημοκρατικής Συμμαχίας: Σε εκφράζει;

Αν κρατήσει ο Καμμένος πάμε για την πρωτιά εκτιμούν στο ΠΑΣΟΚ

Πράσινος βουλευτής σε εκτιμήσεις του πριν λίγο σε συνεργάτη του logia-starata αποκάλυψε πως στο ΠΑΣΟΚ πιστεύουν ότι αν κρατήσει ως και τις εκλογές τη δημοσκοπική δυναμική που δείχνει το νεοσύστατο κόμμα του Πάνου Καμμένου τότε το ΠΑΣΟΚ με το Βαγγέλη Βενιζέλο στο τιμόνι , θα διεκδικήσει στα ίσα την πρώτη θέση από τη Νέα Δημοκρατία.

Πυρηνική συνεργασία Τουρκίας - Κίνας

Έξι συμφωνίες υπέγραψε με τον ομόλογό του στην Κίνα ο Τούρκος πρωθυπουργός Ερντογάν, κατά την «ιστορική», όπως την ονόμασε, επίσκεψή του, στην οποία συνοδευόταν από 300 επιχειρηματίες.

Η ιστορία της Ιεράς Σινδόνης

Πέπλο μυστηρίου και θρύλοι για το ύφασμα που έχει διχάσει

Η Σινδόνη του Τορίνο ή αλλιώς Ιερά Σινδόνη έχει κατά καιρούς προκαλέσει σάλο και αντιδράσεις. Στην ουσία πρόκειται για ένα κομμάτι ύφασμα πάνω στο οποίο έχει αποτυπωθεί η εικόνα και το σώμα ενός άνδρα. Η τοποθέτησή του πάνω στο ύφασμα πιστεύεται ότι ταιριάζει σε σώμα που έχει τραυματιστεί και σταυρωθεί.

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Καυτά σορτς!

Εσώρουχα, μπικίνι, καυτά σορτς (κι όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά)! Το τρίπτυχο της γυναικείας πρόκλησης, όπως έχει διαμορφωθεί διαμέσου των αιώνων, δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο...

Δισεκατομμύρια κατοικήσιμα άστρα στο γαλαξία μας

Μια ευρωπαϊκή ομάδα ανακοίνωσε σήμερα ότι περίπου το 40% των ερυθρών νάνων (άστρα), ο πιο κοινός τύπος στο Γαλαξία μας, έχουν έναν πλανήτη, επονομαζόμενο «υπέρ-Γη», σε τροχιά σε μια κατοικήσιμη ζώνη που θα επιτρέπει στο νερό να ρέει στην επιφάνεια. Δεδομένου ότι υπάρχουν περίπου 160 δισεκατομμύρια....

Στο στόχαστρο του εισαγγελέα η Lidl


Τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης ζήτησε από την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου, ο οικονομικός εισαγγελέας Νίκος Παντελής, για την υπόθεση των τιμών της αλυσίδας super market, Lidl. 

Ο εισαγγελέας θέλει να διερευνηθεί το κατά πόσο έχει...

Δεύτερη πιο ακριβή χώρα στην τιμή της βενζίνης η Ελλάδα


Δεύτερη πιο ακριβή χώρα στην τιμή της βενζίνης η Ελλάδα

Σε ιστορικά υψηλά επίπεδα κυμαίνονται οι τιμές της βενζίνης, κάτι που δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο τους εκδομείς του Πάσχα που διάλεξαν χερσαίους προορισμούς, ειδικά μετά την απεργία της ΠΝΟ.

Στους 712.000 οι απασχολούμενοι στο Δημόσιο


Στους 712.000 οι απασχολούμενοι στο Δημόσιο

Στους 712.000 ανέρχεται το σύνολο των απασχολουμένων στο Δημόσιο σύμφωνα με τα στοιχεία του Μητρώου Μισθοδοτουμένων Ελληνικού Δημοσίου, η παρουσίαση του οποίου έγινε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου από τον Δημήτρη Ρέππα.

13χρονος... σούπερ ήρωας, σταμάτησε την τρελή πορεία του σχολικού! – Δείτε το video

Ένας 13χρονος μαθητής κατάφερε να πάρει τον έλεγχο του λεωφορείου και να το βγάλει με ασφάλεια από το δρόμο, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο λόγω προβλήματος υγείας. 


Το απίστευτο περιστατικό έγινε στην πόλη Μίλτον της Ουάσινγκτον. Πρωταγωνιστής ο 13χρονος Τζέρεμι Γουίτσικ, που μόλις κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά με τον οδηγό, ανέλαβε... δράση.

Σε ποιές περιφέρειες είναι "ανεπιθύμητος" ο Γ.Παπανδρέου

Πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται: Που θα είναι υποψήφιος ο Γιώργος Παπανδρέου; Σε ποιά περιφέρεια; Τρεις είναι οι επικρατέστερες: Η 'Α Αθήνας, η Β Αθήνας και η Αχαϊα.

Ο κύβος ερρίφθη! Προκηρύσσονται οι εκλογές για τις 6 Μαΐου


Στις 17.00 και αφού συγκληθεί για τελευταία φορά το υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο προκειμένου να παραδώσει την εντολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Χρυσή Αυγή: Γίνε μέρος της Ιστορίας


Σε λίγα χρόνια, όταν θα γράφεται η ιστορία της Πατρίδας μας για τα χρόνια που ζούμε τώρα, θα καταγραφεί ένα παγκόσμιο γεγονός που όμοιο του δε θα έχει υπάρξει…

«Ασκήστε πίεση στους Τούρκους»


Μετά την άρση του 30ετούς απορρήτου των βρετανικών αρχείων, δόθηκε στη δημοσιότητα επιστολή του Ανδρέα Παπανδρέου στον Ρόναλντ Ρίγκαν το 1981, με την οποία ζητεί να ασκήσουν πίεση οι ΗΠΑ στην Τουρκία για το θέμα της Κύπρου. Το θέμα δημοσιεύει σήμερα το CNN Turk.
Η επιστολή έχει ως εξής:

Με καθυστέρηση μιας δεκαετίας…


Το ρητό γνωστό, και πολλάκις διατυπωμένο: Η δημοσιογραφία μπορεί να σε οδηγήσει παντού, αρκεί να την εγκαταλείψεις εγκαίρως. Το… κλειδί ωστόσο βρίσκεται στο «εγκαίρως», καθώς κανείς δεν μπορεί να είναι ποτέ σίγουρος ότι η στιγμή της μεγάλης απόφασης, της προσωπικής επιλογής, είναι η δέουσα. Και όταν έρχεται η ώρα να κριθεί η απόφασή αυτή από την Ιστορία και μόνο, ο πρωταγωνιστής μοιάζει εξαιρετικά αδύναμος να αντιτάξει έναν πειστικό αντίλογο, σε τυχόν αρνητική ετυμηγορία. Έχει, βλέπετε, εξαντλήσει εγκαίρως τις προσωπικές εφεδρείες παρεμβατικότητας που διέθετε.

Ν. Νικολόπουλος: Αποκατάσταση της λογικής και του χρέους της Πολιτείας, το εκλογικό επίδομα στα Σώματα Ασφαλείας


«Επιτέλους, οι αρμόδιοι υπουργοί κατάλαβαν το αυτονόητο, αν και όχι στον βαθμό που θα επιθυμούσαμε…» σχολίασε ο βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ, Νίκος Νικολόπουλος, αναφορικά με την τροπολογία με την οποία εγκρίνεται η χορήγηση ειδικής εκλογικής αποζημίωσης στο προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας.

Η Τουρκική Γλώσσα, είναι υποχρεωτική για τους... Ελληνες!!


Όταν το διάβασα κάπου είπα: υπερβολές, αποκλείεται προφανώς αναφέρεται μόνον στην Θράκη, και θα πρέπει να διορθώσουν τα σχόλιά τους…

Τρόποι αντίδρασης σε δηλητηρίαση από φάρμακα

Είναι δυνατή η δηλητηρίαση από κατανάλωση φαρμάκου; Μπορεί να είναι αποτέλεσμα ηθελημένης ή αθέλητης υπερβολικής δόσης ενός φαρμάκου ή κατάχρησης ναρκωτικών.

Η εξέλιξη του παπαγάλου...

Είναι σαν την κάμπια που γίνεται πεταλούδα. Οι φωτογραφίες από τους παπαγάλους σε καταφύγιο στην Κόστα Ρίκα καταγράφουν όλη την εξέλιξή τους από τη στιγμή που βγαίνουν από το αυγό μέχρι την ώρα που γίνονται ολοκληρωμένα πουλιά με το εντυπωσιακό πολύχρωμο φτέρωμά τους.

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

«Πάω στην τουαλέτα να παίξω ένα... σόλο»

Μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό! Αυτές τις μέρες, όταν ένας Βραζιλιάνος λέει ότι πάει στην τουαλέτα για να παίξει ένα σόλο, εννοεί σόλο κιθάρα! Η διαφημιστική AlmapBBDO δημιούργησε το ουρητήριο-κιθάρα για να προωθήσει τη βραζιλιάνικη έκδοση του αμερικανικού μουσικού περιοδικού Billboard.

Μέχρι το 2020 τα πρώτα φθηνά αυτοκίνητα υδρογόνου


Μια νέα μέθοδος παραγωγής κυψελών καυσίμου θα μπορούσε να βοηθήσει στη μείωση του κόστους των αυτοκινήτων υδρογόνου μέσα στα επόμενα 10 χρόνια.

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Κονέκτικατ στις ΗΠΑ ανέπτυξαν αυτή τη μέθοδο κατά την οποία ψεκάζονται ατομικά σωματίδια ενός καταλύτη σε μια μεμβράνη.

Tragic!

Ακόμα ένας γάμος που είχε απρόοπτα.. Δείτε την φοβερή σαβούρα! Βίντεο...

Πώς ο προμηθευτής των Applebees έγινε τελικά ιδιοκτήτης

Είναι γνωστός στην αγορά κυρίως ως ιδιοκτήτης της εταιρείας αθλητικών ειδών Sportiva Hellas. ΟΑθανάσιος Χατζηπανάγος – Φλάμος έχει όμως και μια άλλη παράλληλη επιχειρηματική ζωή.

Κόκκινος συναγερμός σε Συγγρού και Ιπποκράτους

Δύο ημέρες πριν την επίσημη προκήρυξη εκλογών τα κομματικά επιτελεία ειδικά των δύο μεγάλων κομμάτων βρίσκονται σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού.

«Κλείδωσε» η ημερομηνία των εκλογών

Tην Μεγάλη Τετάρτη πρόκειται να ανακοινωθεί η 6η Μαΐου ως ημερομηνία διεξαγωγής εκλογών (πολύ λίγες πιθανότητες υπάρχουν πλέον για την 13η Μαΐου) μετά από συνάντηση του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου και του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια και την ανακοίνωση για τη διάλυση της Βουλής.

Τι πρέπει να προσέξουμε πριν αγοράσουμε ασφάλεια υγείας

Με την κατάσταση που επικρατεί στη δημόσια υγεία, η ιδιωτική ασφάλιση αποτελεί για πολλούς μονόδρομο. Σίγουρα όμως θα έχετε ακούσει ένα φίλο σας ασφαλιστή να κατηγορεί τον «συνάδελφό» του που σας πούλησε ασφάλεια υγείας, ξεχνώντας να σας προειδοποιήσει για διάφορες εξαιρέσεις ή για τα ψιλά γράμματα.

Ρωσική "σφαλιάρα" σε Τουρκία για Κύπρο: "Είστε μια παράνομη κατοχική δύναμη"!

Με μια αιφνιδιαστική κίνηση που στέλνει πολλαπλά μηνύματα σε όλα τα επίπεδα η Ρωσία προχώρησε πριν λίγες ώρες στην ουσιαστική απόρριψη του συνόλου των τουρκικών αιτιάσεων αναφορικά με τα δήθεν δικαιώματα που...

Η Βάνα Μπάρμπα με τον ΛΑ.Ο.Σ. στην Β' Αθήνας

Στα ψηφοδέλτια του ΛΑ.Ο.Σ. του Γιώργου Καρατζαφέρη και η Βάνα Μπάρμπα. Η ηθοποιός – όπως έγινε γνωστό μετά την συνάντηση που είχε πριν από λίγη ώρα με τον πρόεδρο του ΛΑ..Ο.Σ., θα συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της Β’ Αθήνας.

Οι Αλβανοί φεύγουν από την Ελλάδα γιατί "στέρεψαν" από χρήματα

Μετά από χρόνια παραμονής στους στην Ελλάδα, λόγω της κρίσης, οι Αλβανοί αντιμετωπίζουν τεράστια οικονομικά προβλήματα, ενώ πολλοί εξ αυτών μαζί με τα παιδιά τους, που γεννήθηκαν εδώ, επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Σε εκτενές δημοσίευμά του το...

Πως θα γίνει η αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων – 50.000 απολύσεις μετά τις εκλογές

Από συμπληγάδες θα περνούν κάθε χρόνο οι υπάλληλοι του Δημοσίου, με συνεχείς αξιολογήσεις που θα τους εξασφαλίζουν την ανέλιξή τους στη βαθμολογική πυραμίδα, αλλά και θα διαμορφώνουν τις αυξήσεις στους μισθούς τους. Οι ανεπαρκείς θα παραμένουν στάσιμοι, ενώ θα απειλούνται να βρεθούν εκτός Δημοσίου.

Οι “περίεργες” και μοιραίες εκλογές του 2000


Όσο… στρογγυλά κι αν προσεγγίζει κανείς την πολιτική, το βράδυ των «περίεργων» εκλογών του 2000, ανήκει σε εκείνες τις στιγμές στην Ιστορία που στιγματίζουν τη διαδρομή μιας χώρας. Όπως και (τουλάχιστον) μια γενιά.

«Έλατε να δουλέψετε στη Γερμανία»

Η Γερμανία έχει ένα εκατομμύριο κενές θέσεις εργασίας και δε θα έλεγε όχι να τις καλύψει με μετανάστες από τους... φτωχούς του Ευρωπαϊκού Νότου... Ανοιχτή πρόσκληση σε Έλληνες, Πορτογάλους και Ισπανούς να αναζητήσουν δουλειά στη Γερμανία απηύθυνε η υπουργός Εργασίας της χώρας, Ούρσουλα φον ντερ Λάινεν, κατά πολλούς η γυναίκα που θα είναι η διάδοχος της Άνγκελα Μέρκελ!

Η “Αραβική Άνοιξη”… τελείωσε


Για όσους εξακολουθούν να έχουν ψευδαισθήσεις για τις πραγματικές στοχεύσεις της «Αραβικής Άνοιξης», της εξέγερσης δηλαδή των λαών αραβικών κρατών που οδήγησαν στην ανατροπή καθεστώτων τα οποία βρίσκονταν στην εξουσία επί πολλές δεκαετίες, η διεθνής πραγματικότητα αφιερώνει την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Ομάρ Σουλεϊμάν για την προεδρία της Αιγύπτου, στις εκλογές του Μαϊου.

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Η Μαριέττα στηρίζει Όλγα στην Α’ Αθηνών


Η Μαριέττα Γιαννάκου παραμένει διαχρονικά μια από τις πλέον αξιόλογες και διακριτές προσωπικότητες της Κεντροδεξιάς. Με συγκροτημένη πολιτική σκέψη και ιδεολογική κατάρτιση, που την έφεραν πολλές φορές σε σύγκρουση με κατεστημένες νοοτροπίες και συμφέροντα, καθώς ανήκει στη συρρικνωμένη δεξαμενή ενός πολιτικού προσωπικού που προέτασσε πάντοτε το εθνικό και κοινωνικό συμφέρον, έναντι του προσωπικού.

Ψέματα Παπανδρέου με την κάλυψη της ΕΕ

Το γνωρίζαμε, αλλά πλέον υπάρχει και η χειροπιαστή απόδειξη: 

Όσο εύκολο είναι να κατηγορηθεί ένας ολόκληρος λαός ως ψεύτης, απατεώνας, κλέφτης, τεμπέλης και διεφθαρμένος, άλλο τόσο δύσκολο είναι να αποδώσεις τις ίδιες κατηγορίες στους ηγέτες του.

Β.Μπαλάφας - Αρθρογραφία - Κάτι δεν πάει καθόλου καλά

Είναι πλέον πανθομολογούμενο ότι τα τελευταία 2 χρόνια και ιδιαίτερα αυτή η προεκλογική περίοδος δεν έχουν καμία σχέση με όσα γνωρίσαμε στο μεταπολιτευτικό σκηνικό. Σε επίπεδο πολιτικής, όλα μοιάζουν τόσο διαφορετικά που αποκτούν ορισμένες φορές την εντύπωση του παράδοξου, του μη φυσιολογικού, του απόκοσμου. Όλοι μιλούν για εκλογές, αλλά ελάχιστοι θέλουν πραγματικά να ακούσουν, να διαβάσουν, να κρίνουν, να συγκρίνουν. Και η αλήθεια είναι ότι τέτοια πράγματα μοιάζουν «πολυτέλειες» στις μέρες μας, όμως αποτελούν την πεμπτουσία, την προϋπόθεση της δημοκρατίας που όλοι μας, λίγο – πολύ, οραματιζόμαστε και επιζητούμε.

Τι σας συνέβη κ. Καρατζαφέρη;


UDemand Προσεγγίσεις!!
Γράφει ο Διπλωματικός,
Πρέπει να σας ομολογήσω ότι, ως πολιτικός επιστήμονας, παρακολουθώ την πορεία σας εδώ και πολλά χρόνια, χωρίς να είμαι οπαδός σας (ούτε κάποιου άλλου κόμματος βέβαια) αλλά εκτιμούσα και εσάς και τις ιδέες σας.

Το ιστορικό λάθος της Κεντροδεξιάς


Φυσικά και η Ιστορία δεν γράφεται με «αν». Ο υποθετικός σύνδεσμος ωστόσο, βοηθά ουσιαστικά στην εκ των υστέρων καλύτερη κατανόηση των εξελίξεων. Σε πρακτικό αποτέλεσμα δεν οδηγεί φυσικά, από τη στιγμή που η Ιστορία δεν ξαναγράφεται. Μπορεί ωστόσο να χρησιμεύσει δημιουργικά για το μέλλον. Γιατί το μέλλον ξαναγράφεται πολλές φορές, μέχρι να γίνει… παρόν.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Σταμάτης Σπανουδάκης ανοίγει τη ψυχή του στο Pentapostagma.gr!


Σταμάτης Σπανουδάκης: «Σήμερα τον Ρήγα Φερραίο θα τον ταμπέλωναν φασίστα, ακροδεξιό ή γραφικό...»


Συνέντευξη στον Θεόδωρο – Νεκτάριο Ζούμπο για το pentapostagma.gr

Κανείς δεν έχει ξεχάσει


Οι εκλογές της 8ης Απριλίου του 1990, ήταν οι εκλογές της απαλλαγής της Ελλάδας από το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ στο πιο σκληρό και λαϊκιστικό πρόσωπό του, αυτό της πρώτης οκταετίας του Ανδρέα Παπανδρέου.