Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Τους βλέπουμε θεούς, αλλά είναι μόλις… 1.50! Ποιοι είναι οι πιο κοντοί stars του Hollywood

Το μέγεθος μετράει, λένε, αλλά στην περίπτωσή τους μάλλον αυτό δεν έπαιξε κανένα ρόλο! Ο λόγος για τους stars του Hollywood, που το  μπόι τους μετά βίας φτάνει το ένα 1. 60 (και κάτι παραπάνω για τους άντρες).

Λίνα Μαρίλη: Στη Μύκονο χωρίς εσώρουχα

Θυμάστε ένα ριάλιτι talent show στον Alpha, το «TV Stars Παρουσιάστε»Θυμάστε και ένα κορίτσι με καταγάλανα μάτια που κέρδισε τη πρώτη θέση και ένα «χρυσό» συμβόλαιο εκατό χιλιάδων ευρώ που το λυγάνε Λίνα Μαρίλη; Όχι; Δε πειράζει, διότι η ίδια μπορεί να μην έκανε πολλά πράγματα στην τηλεόραση έκτοτε, αλλά παρουσιάζει λέει, μεγάλες εκδηλώσεις και γκαλά.

Όσα δεν ξέρετε για τα… μισητά κουνούπια!

Το αρχαιότερο γνωστό είδος κουνουπιών βρέθηκε σε ένα κομμάτι κεχριμπάρι στον Καναδά που χρονολογείται περίπου 79 εκατομμύρια χρόνια που σημαίνει ότι αυτό το ενοχλητικό κουνούπι μας τρελαίνει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

«Διάσημα» όπλα σε ταινίες (ΦΩΤΟ)

Τα όπλα που χρησιμοποιούνται στα κινηματογραφικά έργα γίνονται διάσημα όπως και ο χαρακτήρας της ταινίας που… πυροβολεί με αυτά. Σας παρουσιάζουμε μερικά από τα διασημότερα κινηματογραφικά όπλα που άφησαν ιστορία στη μεγάλη οθόνη.

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου -χωρίς ρετούς- απολαμβάνει τις βουτιές της στη Μύκονο [εικόνες]

Aκομπλεξάριστη εντελώς με την εμφάνισή της είναι, όπως αποδεικνύεται, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου η οποία απόλαυσε τα μπάνια της στη Μύκονο αδιαφορώντας για τους παπαράτσι που καραδοκούσαν για να την απαθανατίσουν.

Η «πικρή» αλήθεια για το frozen yogurt (ΒΙΝΤΕΟ)

Η νέα μόδα των frozen yogurt είναι η νέα μανία που  ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια όταν άρχισαν τα καταστήματα που εξειδικεύονται σε αυτό το προϊόν να ξεφυτρώνουν παντού σαν… μανιτάρια. Με μότο ότι αποτελούν μια πέρα για πέρα υγιεινή τροφή προσελκύουν όλο και περισσότερους ανθρώπους που θέλουν να προσέξουν τη διατροφή τους, αλλά χωρίς να στερηθούν το γλυκό τους και μάλιστα επί καθημερινής βάσεως.

Απίστευτο! Από τι πεθαίνουν οι Έλληνες ανά περιοχή;

Οι επιστήμονες από το Εργαστήριο Δημογραφικών και Κοινωνικών Αναλύσεων στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, Μιχάλης Αγοραστάκης και Ζαχαρούλα Μίχου, ανέλυσαν τα στοιχεία θανάτου, ανά νομό και ανά περιοχή και οι διαπιστώσεις τους είναι συγκλονιστικές!!!

Κολομβία: Έπεσε η παραγωγή κοκαΐνης

Παρόλο που η Κολομβία εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση στην παραγωγή κοκαΐνης σε παγκόσμιο επίπεδο, το 2012 μείωσε κατά 25% την επιφάνεια των καλλιεργειών κόκας και κατά 10,4% την παραγωγή κοκαΐνης, σύμφωνα με έκθεση του Γραφείου του ΟΗΕ κατά των Ναρκωτικών και του Εγκλήματος (ONUDC).

Τelegraph: Η Ελλάδα γίνεται το νέο Κόσοβο

Στην εκτίναξη της ανεργίας στην Ελλάδα αναφέρεται δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Τelegraph.

Δείτε το νέο ριάλιτι που ξεκινά το φθινόπωρο στις ΗΠΑ και σπάει όλα τα ρεκορ

Από τον φθινόπωρο ξεκινάει στις ΗΠΑ ένα καινούργιο ριάλιτι που σπάει όλα τα ρεκόρ.
Το ριάλιτι θα αφορά τη ζωή ιερέων.

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Ποιος ήταν ο Ζακ Βερζές, ο πιο αμφιλεγόμενος - και ενδιαφέρων - ποινικολόγος του ευρωπαϊκού 20ου αιώνα που απεβίωσε χθες στο Παρίσι

Κατά τη διάρκεια του μακρού βίου του, έχτισε συνειδητά και με συνέπεια, μέσα από τις πράξεις του, τις επαγγελματικές επιλογές του και τον προκλητικά κυνικό δημόσιο λόγο του, το προφίλ μιας αδιαμφισβήτητα αμφιλεγόμενης περσόνας, από τις πιο σκοτεινές της ευρωπαϊκής ιστορίας των μεταπολεμικών δεκαετιών μέχρι τις μέρες μας.

Βρήκες τη μέρα Άκη ΓεροντόπουλεΑνήμερα της θυσίας των Ελλήνων Καταδρομέων στη Κύπρο.

Σαν σήμερα που ο Αττίλας καταλάμβανε το 40% της μαρτυρικής μεγαλονήσου, ΕΣΥ εγκαινίασες στο χώρο του Τουρκικού Προξενείου της Θεσσαλονίκης την ανακαινισμένη οικία του σφαγέα των Ελλήνων της Ιωνίας, και ιθύνοντα νου της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ που αναγνώρισε Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ, το 1997, Κεμάλ Ατατούρκ !!!!!

Τα πιο αποκαλυπτικά της Εύας Λάσκαρη! (Εκτενές φωτορεπορτάζ)

Η Εύα Λάσκαρη παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Ντίνο Τσιώρη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σταμάτησε να μαγνητίζει τον φωτογραφικό φακό σε κάθε τις καυτή εμφάνιση.

Η Αθήνα πιο καθαρή από ποτέ: ξεκίνησε η εκστρατεία καθαρισμού ιστορικών οδών της πόλης

Η Αθήνα ετοιμάζεται να αλλάξει όψη και να κάνει τους πολίτες της αλλά και τους τουρίστες να την αγαπήσουν περισσότερο, αφού ξεκίνησε ο καθαρισμός των κτιρίων που βρίσκονται σε ιστορικές οδούς της πόλης.

CNN: Η ανεργία βαθαίνει όλο και περισσότερο στην Ελλάδα

Για την αυξανόμενη ανεργία στην Ελλάδα και την ύφεση η οποία «μαστίζει» τη χώρα αναφέρεται το CNN σε δημοσίευμα του, επισημαίνοντας πως «σημάδια οικονομικής ανάκαμψης εμφανίζονται στην Ευρώπη, αλλά όχι στην Ελλάδα».

Ποια τραγουδίστρια μάς δείχνει το… στρινγκάκι της; (ΦΩΤΟ)

Η γνωστή και πολύ αγαπητή τραγουδίστρια Έλενα Γκρέκου αποφάσισε να γίνει λίγο πιο αποκαλυπτική και εκτός από τις φωνητικές της ικανότητες είπε να μας δείξει και το… στρίνγκ της!
Μπράβο στην κοπέλα που όμως δεν έμεινε εκεί και μας έδωσε και μία… τζούρα από το πλούσιο στήθος της που αγκωμαχεί κάτω από τον πιεστικό ζυγό τού επίσης ανελέητα σέξι μαύρου στηθόδεσμού της.

Μίλησε ο Γερμανός κατάσκοπος της Χίου: «Ετσι με στρατολόγησαν οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες»

Τον «ασκό του Αιόλου» άνοιξε η απολογία του 70χρονου Γερμανού κατασκόπου της Χίου ο οποίος είχε στρατολογηθεί από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, με τον ίδιο να υποστηρίζει πως «αναγκάστηκε» να γίνει πράκτορας, καθώς έπαιρνε πολύ χαμηλή σύνταξη από το γερμανικό δημόσιο.

Financial Times: Η Ευρωζώνη θα διαλυθεί αργά ή γρήγορα

Ενα σενάριο- «βόμβα» δημοσιεύουν οι Financial Times, οι οποίοι αναφέρονται στην προοπτική κατάρρευσης της Ευρωζώνης, παρομοιάζοντας την με «ένα μαγαζί γωνία το οποίο δεν πάει καλά», ενώ παράλληλα αναφέρονται και στις ανισότητες που επικρατούν μεταξύ των κρατών-μελών της ΕΕ και την πιθανότητα αποχώρησης μιας χώρας από το ευρώ.

Σοκ στο διαδίκτυο -Σκότωσε τη γυναίκα του και ανέβασε τη φωτογραφία με το πτώμα της στο facebook [εικόνες]

Σοκαρισμένοι δεκάδες χρήστες του Facebook διαπίστωσαν ότι ένας 31χρονος ο Ντέρεκ Μεντίνα σκότωσε την γυναίκα και στη συνέχεια ανέβασε την φωτογραφία του στον προσωπικό του λογαριασμό.

Αυτοί είναι οι συντονιστές για τον εκσυγχρονισμό των Δημοσίων Συμβάσεων που επέλεξε ο Χατζηδάκης

Τους συντονιστές για το πλαίσιο εκσυγχρονισμού των Δημοσίων Συμβάσεων και για θέματα Καινοτομίας επέλεξε ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, οι οποίοι θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αμισθί.

Τα άσχημα «παιδιά» της μητέρας φύσης

Μια προσπάθεια που ξεκίνησε πρόσφατα με το όνομα Ugly Animal Preservation Society (UAPS) είναι σύμφωνα με τον πρόεδρό της, Simon Watt, «αφιερωμένη στην προβολή κάποιων λιγότερο όμορφων και χαριτωμένων "παιδιών" της μητέρας φύσης».

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

"ΠΩΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΑΙ Ο ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"

Θεωρείται ως το «Πάσχα» του καλοκαιριού, καθώς οι προετοιμασίες και η νηστεία για την Κοίμηση της Θεοτόκου αρχίζουν από την 1η Αυγούστου και διαρκεί μέχρι ανήμερα της εορτής. Μακριά από τα αστικά κέντρα και τις παραλίες, η γιορτή σε κάθε γωνιά της χώρας γιορτάζεται με μεγάλη λαμπρότητα.

Ο τορπιλισμός της «Έλλης». 15 Αυγούστου 1940. Αφιέρωμα.

Ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο του 1940 η Ελλάδα συγκλονίζεται από μία απρόκλητη επίθεση της φασιστικής Ιταλίας.

Οι Παναγίες των Ελλήνων (Αφιέρωμα)

Με μεγάλες τιμές εορτάζεται η Κοίμηση της Θεοτόκου σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, αλλά και στο εξωτερικό, σε χώρες με συμπαγή παρουσία Ελλήνων Ορθοδόξων. Πάσχα του καλοκαιριού ονομάζει ο λαός το Δεκαπενταύγουστο, καθώς η «Παρθένος Μαρία» θεωρείται το ιερότερο πρόσωπο της Ορθοδοξίας.

Κοίμηση της Θεοτόκου 15 Αυγούστου - Αφιέρωμα στην Παναγία

Με αυτήν η Εκκλησία μας εορτάζει την Κοίμηση της Θεοτόκου που περιλαμβάνει, πρώτο, το θάνατο και την ταφή της και, δεύτερο, την ανάσταση και τη μετάστασή της στους ουρανούς. Στην Ελλάδα γιορτάζεται με ιδιαίτερη λαμπρότητα σε πολλά μέρη της χώρας, ονομάζεται δε και «Πάσχα του καλοκαιριού».

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ «ΠΕΦΤΟΥΛΕΣ» ΤΟΥ FACEBOOK...

Οι σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και ειδικά το Facebook μας φέρνουν πιο κοντά. Κάποιες φορές όμως, μας φέρνουν τόσο κοντά, που κινδυνεύουμε…να πιάσουμε «τσιμπούρια»! Και δυστυχώς κάποια "καμάκια νέας κοπής" κολλάνε σαν «τσιμπούρια» μέσω facebook και θα κάνουν τα πάντα για να πετύχουν το σκοπό τους...να κλείσουν ένα ραντεβού. Δείτε τη λίστα με τις κατηγορίες των «πέφτουλων» του Facebook, που θα πρέπει να blockάρετε όταν τους αντιληφθείτε, πριν κάνουν τη ζωή σας κόλαση…

Μοιράζει εγκεφαλικά η Οικονομάκου - Η εικόνα με το μπραζίλιαν μαγιό που πόσταρε στο Instagram

Μια φωτογραφία που προβάλει τις τέλειες αναλογίες της ανάρτησε στο Διαδίκτυο η Αθηνά Οικονομάκου. Σέξι τόσο, όσο πρέπει η συγκεκριμένη εικόνα προκάλεσε αίσθηση και απέσπασε πολλά κολακευτικά σχόλια.

Ποιος είναι ο Ντιμίτρι Αρκάκοφ που έφτιαξε μόνος του την τέλεια πιστωτική κάρτα και ξεγέλασε την τράπεζα

Σίγουρα ο 42χρονος Ντιμίτρι Αρκάκοφ εκτός από ταλέντο και ευστροφία είχε και την τύχη με το μέρος του, αφού κατάφερε να δημιουργήσει μια πιστωτική κάρτα με απεριόριστη πίστωση, μηδενικό επιτόκιο και χωρίς επιπλέον χρεώσεις με την έγκριση της τράπεζας.

Αυτή είναι η μοναδική πόλη που ανήκει σε δυο χώρες ταυτόχρονα [εικόνες]

Και όμως δυο δήμοι, δυο διαφορετικών χωρών μπορούν να συνυπάρχουν στην ίδια πόλη θέτοντας μάλιστα τα σύνορά τους επί ποδός. Πρόκειται για την πόλη Baarle, που βρίσκεται στα σύνορα μεταξύ Ολλανδίας και Βελγίου και χωρίζεται σε δυο δήμους.

Η Μαρίνα Σάζη και το μικροσκοπικό μπικίνι της! (ΦΩΤΟ)

Η τραγουδίστρια Μαρίνα Σάζη κάνει ηλιοθεραπεία με μικροσκοπικό μπικίνι σε ξενοδοχείο.

Επίδειξη δύναμης από τη Βρετανία στην Ισπανία για το Γιβραλτάρ

Οι τόνοι δε λένε να πέσουν και οι προκλήσεις συνεχίζονται - Το Βρετανικό Βασιλικό Ναυτικό στέλνει στο Γιβραλτάρ για τέσσερις μήνες έναν μικρό στόλο - Ραχόι: Η Ισπανία θα υπερασπιστεί τα συμφέροντά της...

Γ. Στουρνάρας: Δεν υπάρχει κίνδυνος για «κούρεμα» καταθέσεων

Δε θα ρισκάριζε ο Ομπάμα δήλωση στήριξης αν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά - «Βλέπει» επιστροφή στην ανάπτυξη το 2014 - Βασικός στόχος το πρωτογενές πλεόνασμα στο τέλος του 2013 - Έκκληση για επιστροφή καταθέσεων στις τράπεζες - «Όχι» του υπουργού σε μείωση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης - Το 2013 θα πληρώσουμε το τελευταίο χαράτσι...

Reuters: Σκληραίνει η Ελλάδα με τους «νταήδες» φοροφυγάδες

Reuters: Σκληραίνει η Ελλάδα με τους «νταήδες» φοροφυγάδες

Τους φοροφυγάδες επιχειρηματίες που «κυνηγούν» τους ελεγκτές του ΣΔΟΕ, καθώς και την σκληρή στάση της ελληνικής κυβέρνησης απέναντί τους σχολιάζει το πρακτορείο Reuters, σε δημοσίευμά του με τίτλο «Η Ελλάδα γίνεται σκληρή με τους νταήδες φοροφυγάδες».

Ελεγχοι «πόθεν έσχες» για 240 εφοριακούς

Το 2013 θα διενεργηθούν τουλάχιστον 240 έλεγχοι περιουσιακής κατάστασης σε διευθυντές, υποδιευθυντές, τμηματάρχες και ελεγκτές

Στο στόχαστρο του υπουργείου Οικονομικών μπαίνουν σε πρώτη φάση 240 ανώτερα στελέχη Εφοριών, τελωνείων και του ΣΔΟΕ, καθώς με απόφαση του υπουργού Οικονομικών, Γ. Στουρνάρα, θα ελεγχθεί «το πόθεν έσχες», με στόχο να εντοπιστούν περιπτώσεις διαφθοράς και παράνομου πλουτισμού στο φοροελεγκτικό μηχανισμό.

Oι... ιδιαίτεροι του παρελθόντος

Τερματίζοντας τη διαφορετικότητα...

Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Ο μέγας κινέζος διανοητής Κομφούκιος

Φιλόσοφος, πολιτικός αλλά πάνω από όλα δάσκαλος με την πλήρη σημασία της λέξης, ο Κομφούκιος πέρασε όλη του τη ζωή αναζητώντας την ηθική: εκείνο το μοντέλο ενάρετου βίου δηλαδή που θα ξεκινούσε από την οικογένεια για να γενικευτεί στην κοινωνική αλληλεπίδραση, στη βάση πάντα μιας ιδανικής για τον σκοπό αυτό εκπαίδευσης.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Με κόκκινο μπικίνι καβάλα στο δελφίνι!

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη φωτογραφήθηκε για το cd “Crazy Beach”, που περιέχει, λεει, όλες τις dance επιτυχίες του καλοκαιριού.

Εντολή για έλεγχο πόθεν έσχες σε 436 υπαλλήλους του ΥΠΟΙΚ

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, με επιστολή του προς τους πρόεδρους της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, Γιώργο Ζανιά και της Ένωσης Συνεταιριστικών Τραπεζών Ελλάδος, Νικόλαο Μυρτάκη ζητά την κατά προτεραιότητα απάντηση των τραπεζών στα έγγραφα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων του Υπουργείου Οικονομικών, για τη χορήγηση στοιχείων των 436 προσώπων που ελέγχονται.

«Σούπερ» μικρόβια σε ποτάμια και ακτές - Εντοπίστηκαν σε δείγματα νερού από τον Αχέροντα, τον Καλαμά και από παραλίες του Ιονίου

«Σούπερ» σαλμονέλες, με ιδιαίτερη αντοχή στα αντιβιοτικά, εντόπισαν επιστήμονες σε ποτάμια και θαλάσσια ύδατα της Ηπείρου. Οι ερευνητές απομόνωσαν πολλά βακτηρίδια (λιστέρια, σταφυλόκοκκο, ψευδομονάδα κτλ.), μόνο όμως τα στελέχη της σαλμονέλας εμφάνισαν ανθεκτικότητα στα αντιβιοτικά. Μάλιστα σε ορισμένα από αυτά καταγράφηκε πολυανθεκτικότητα σε περισσότερα από τρία αντιμικροβιακά φάρμακα. Με άλλα λόγια, υπάρχει κίνδυνος αν προσβληθεί κάποιος από τα συγκεκριμένα ανθεκτικά στελέχη να είναι δύσκολη η αντιμετώπιση της μόλυνσης.

Επώνυμες Ελληνίδες με τα μαγιό τους στην παραλία! (Εκτενές φωτορεπορτάζ)

Τρεις αχώριστες φίλες, τρία πανέμορφα και γνωστά κορίτσια βρέθηκαν στο νησί των ανέμων και αναστάτωσαν τον ανδρικό πληθυσμό με τις σέξι εμφανίσεις και τα παιχνίδια τους στη θάλασσα.

Στο στόχαστρο όσοι θεωρούνται ύποπτοι φοροδιαφυγής

Στοιχεία ελεύθερων επαγγελματιών και επιχειρήσεων με αυξημένο κίνδυνο φοροδιαφυγής θα ξεκινήσουν να αποστέλουν άμεσα οι τράπεζες στη Γενική Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων. Πρόκειται για πελάτες των τραπεζών που σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών θεωρούνται ύποπτοι για φοροδιαφυγή.

Μέχρι και 85% φτάνει η φοροδιαφυγή στις τουριστικές περιοχές

Υψηλά ποσοστά φορολογικής παραβατικότητας (μη έκδοση αποδείξεων και όχι μόνο), αποκάλυψαν οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ σε τουριστικές, κατά κύριο λόγο, περιοχές της χώρας, κατά το δεκαήμερο 25 Ιουλίου - 5 Αυγούστου.

Γ. Στουρνάρας: Το 2013 τελευταία χρονιά για χαράτσι - Αρση του παγώματος των πλειστηριασμών ακινήτων

«Εμείς συμπίπτουμε με τις ΗΠΑ στο θέμα ότι η λιτότητα από μόνη της δεν φέρνει αποτελέσματα» είπε ο υπουργός Οικονομικών, ενόψει και των διαπραγματεύσεων που έρχονται.

ΠΡΟΣ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥ ΣΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να μειωθεί ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης ή να αυξηθεί το επίδομα θέρμανσης που λαμβάνουν ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού σύμφωνα με τον υφυπουργό...

Δέκα υπερτροφές που τρώγονται ωμές, ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού και προστατεύουν από ασθένειες

Tα superfoods ή στα ελληνικά υπερτροφές βελτιώνουν την  υγεία μας και ταυτόχρονα προσφέρουν ευεξία. Είναι τροφές με υψηλή διατροφική αξία, αλλά μικρή θερμιδική.
Εχουν την ικανότητα να προλαμβάνουν διάφορες ασθένειες, έχουν αντιοξειδωτική δράση, βοηθούν στην απαραίτητα αποτοξίνωση του οργανισμού, ενώ αποτελούν μία πρώτης τάξεως διατροφική επιλογή για όλους όσοι επιθυμούν να διατηρήσουν το βάρος τους σε σταθερό επίπεδο.

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Αδυνατίζουν, παχαίνουν... εξαϋλώνονται! Τι συμβαίνει με τους διάσημους;

Υπάρχουν celebrities που τους γνωρίσαμε με μερικά (ενίοτε πάρα πολλά) κιλά παραπάνω. Και κάποια στιγμή, εμφανίστηκαν εντυπωσιακά αδυνατισμένοι! Άλλοτε συνέβη και το αντίστροφο: διάσημοι πήραν κιλά και δεν μπορούσες να τους αναγνωρίσεις από το πάχος.

Πώς φαίνεται η Γη από τον Κρόνο (ΦΩΤΟ)

Η φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η NASA απεικονίζει τη Γη από απόσταση 1,4 δισ. χιλιομέτρων,  σαν μια φωτεινή κουκκίδα στον απέραντο διαστημικό ωκεανό! Η λήψη της φωτογραφίας έγινε στις 19 Ιουλίου τη στιγμή που ο Ήλιος είχε μετακινηθεί πίσω από τον Κρόνο, σε σχέση με το σημείο που βρισκόταν το διαστημικό σκάφος.

Σκηνές απείρου κάλλους που άφησαν εποχή στην ελληνική τηλεόραση

Τι να πρωτοθυμηθούμε; Τον άγριο καβγά για ένα χαρτάκι στο Bar; Την Φωτεινή να ορμά στην Άσπα «να της βγάλει τα μάτια» κι εκείνη «να μην καταλαβαίνει την έκρηξή της»; Τον Εθνικό σταρ να συναγωνίζεται τον Μίστερ Μπούτια; Την νομική καλτίλα του Ερωτοδικείου και του Αυτόφωρου; Η ελληνική τηλεόραση μας έχει δώσει αρκετές αφορμές να ξεκαρδιστούμε μέχρι δακρύων.

ΣΤΙΣ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ - ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ...

Στις 14 Αυγούστου θα συνεχιστούν οι συνομιλίες Ισραηλινών - Παλαιστινίων στην Ιερουσαλήμ, ανακοίνωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.

Οι δύο...

Εφαρμογή «εισβάλει» στην ζωή μας και μας παρακολουθεί! (ΦΩΤΟ)

Να κατασκευάσει ένα σύστημα που θα ανταποκρινόταν όχι μόνο στην κίνηση, αλλά και στο πώς δείχνουν οι άνθρωποι, τα ρούχα τους ακόμα και το πρόσωπό τους επιθυμούσε  ο νεοϋρκέζος Jason Sosa.

Η Εύη Χειλά αναστατώνει ολόκληρη πισίνα ξενοδοχείου!(ΦΩΤΟ)

Η τηλεπαρουσιάστρια Εύη Χειλά κάνει διακοπές και την βλέπουμε σε στιγμές χαλάρωσης με μπικίνι σε πισίνα ξενοδοχείου στην Χαλκιδική...