Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Νέος γραμματέας της ΝΔ ο Μανώλης Κεφαλογιάννης

Νέος γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας εξελέγη ο Μανώλης Κεφαλογιάννης. 

Σε σύνολο 509 εκλεκτόρων (86,86%), ο κ. Κεφαλογιάννης συγκέντρωσε 301 ψήφους (60,82%), και ακολούθησαν ο Νικήτας Κακλαμάνης με 186 (37,2%) και ο Θεοδόσης Λαμπρόπουλος με 13 ψήφους (2,6%). Καταμετρήθηκαν επίσης εννέα άκυρα/ λευκά.


Η διαδικασία της καταμέτρησης ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 14.30, ενώ στις δηλώσεις του από τα γραφεία του κόμματος στη Συγγρού, ο νέος γραμματέας ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Το μήνυμα της σημερινής ψηφοφορίας είναι μήνυμα ενότητας της παράταξης. Εντολή είναι να τα αλλάξουμε όλα και να βοηθήσουμε την κυβέρνηση να τα αλλάξει όλα. Η ΝΔ είναι μια ιστορική παράταξη που έρχεται από πολύ μακριά και θα πάει πολύ μακριά. Η εντολή που πήραμε είναι συγκεκριμένη και θα τηρηθεί στο ακέραιο. Η τιμή που μου έγινε είναι μεγάλη και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εκλέκτορες και τους συνυποψηφίους μου που κάναμε μαζί έναν δίκαιο αγώνα».

Από την πλευρά του, ο ανθυποψήφιός του, Νικήτας Κακλαμάνης, ευχήθηκε στο νεοεκλεγέντα Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, «δύναμη και επιτυχία στο δύσκολο έργο του».

«Θα σταθώ δίπλα του, χωρίς βεβαίως να εγκαταλείπω τις θέσεις μου, όπου με χρειαστεί» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κακλαμάνης.

Ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων σημείωσε «ευχαριστώ όλα τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., ιδιαίτερα όμως το 38% των συναγωνιστών μου, που αντιστάθηκαν στις πιέσεις και με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους». 

«Συνεχίζουμε για τα δύσκολα, που έρχονται» κατέληξε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου