Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Δέκα ηθοποιοί που έχουν αφαιρέσει ανθρώπινες ζωές [εικόνες]

Από τον Τζον Γουίλκς Μπουθ που δολοφόνησε τον Αβραάμ Λίνκολν και την Φαίη Ντε Βιτ που κατακρεούργησε τον άντρα της με ένα σελιδοκόπτη, μέχρι τον Μάθιου Μπόντερικ και την Εϊμι Λοκέιν, υπάρχουν ηθοποιοί που έχουν αφαιρέσει ανθρώπινες ζωές.
Είτε ηθελημένα, είτε από αμέλεια, σημασία έχει ότι έχουν δικαστεί και καταδικαστεί οι περισσότεροι εξ αυτών. Δείτε δέκα χαρακτηριστικές περιπτώσεις:

H 46χρονη Πάμελα Άντερσον στις παραλίες της Χαβάης [εικόνες]

Στο πλευρό του πρώην άντρα της, Ρικ Σάλομον (σ.σ. του παρτενέρ της Πάρις Χίλτον στο sex tape) βρέθηκε πάλι η Πάμελα Άντερσον, με τους παπαράτσι να τους αποθανατίζουν στις παραλίες της Χαβάης.

Ρετρό βουτιά στην κιτς δεκαετία του '80 μέσα από φωτογραφίες διάσημων σταρ

Ηταν η πιο ανέμελη, αλλά η πιο κακόγουστη δεκαετία της σύγχρονης ιστορίας. Τα 80's με τα φουντωτά μαλλιά, τις βάτες, τα κολλητά παντελόνια και τις ανεκδιήγητες στυλιστικές τάσεις έχουν πολλούς νοσταλγούς. Το πρόβλημα είναι οι φωτογραφίες της εποχής που οι περισσότεροι θα ήθελαν να κάψουν για να μην θυμούνται πως κυκλοφορούσαν.
Η Huffington Post κάνει μια ρετρό βουτιά στο παρελθόν του Χόλιγουντ μέσα από απολαυστικές φωτογραφίες.

Οι Μαυροσκούφηδες, τα τεθωρακισμένα και η μοναδική ιστορία τους!

«Όπου η δόξα και το καθήκον», προστάζει το έμβλημα του όπλου των τεθωρακισμένων, δίνοντας το γενικό πρόσταγμα της δράσης του. 

Οι χιαστί σπάθες με το πέταλο και το άρμα μάχης του εμβλήματος φανερώνουν την εξέλιξη του ιππικού στα σύγχρονα τεθωρακισμένα οχήματα: εκεί όπου κάποτε το ιππικό ελισσόταν έφιππο και μαχόταν λυσσαλέα έδωσε προοδευτικά τη θέση του στο άρμα μάχης, το κύριο όπλο των τεθωρακισμένων, ένα σύμβολο ισχύος πυρός και κρούσεως. 

Έλα… μαγιό στον τόπο σου! (ΦΩΤΟ)

Μπορεί οι χολιγουντιανοί σταρ να κάνουν διακοπές ωραίοι και χαλαροί, οι παπαράτσι όμως χτυπούν υπερωρίες στις δημοφιλείς ανά τον κόσμο παραλίες, έτοιμοι για το μαγικό κλικ. Όταν λοιπόν το λάθος γίνει, η φωτογραφία αποκτά ενδιαφέρον. Τώρα το κατά πόσο το λάθος είναι λάθος, μόνο εκείνοι ξέρουν. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τις πιο σέξι, κατά λάθος ή επίτηδες, στιγμές, και στις παρουσιάζουμε. Και ευχόμαστε να ξανασυμβούν.

Με «CCC» αξιολογεί την Ελλάδα ο DBRS

Στη βαθμίδα «CCC» κατατάσσει την πιστοληπτική ικανότητα της ελληνικής οικονομίας ο καναδικός οίκος αξιολόγησης DRBS, με αρνητικές τάσεις.

«Φωτιά» στις τσέπες των φορολογούμενων

«Μαζικά» αρχίζουν να αποστέλλονται τα εκκαθαριστικά σημειώματα φόρου εισοδήματος από τη Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων, βάζοντας φωτιές στις τσέπες των φορολογούμενων.

ΤΙ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ Η ΓΕΥΣΗ ΠΑΓΩΤΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙ

Tη σύνδεση ανάμεσα στις γεύσεις παγωτού που προτιμά ο καθένας και την προσωπικότητά του προσπάθησε να εντοπίσει η εταιρεία Baskin-Robbins, σε συνεργασία με έναν ειδικό σε θέματα όσφρησης. Τα αποτελέσματα άκρως εντυπωσιακά.

«Σαρώνουν»τα έξυπνα κινητά -Οι παγκόσμιες πωλήσεις τους ξεπέρασαν εκείνες των συμβατικών

Οι πωλήσεις «έξυπνων» συσκευών κινητής τηλεφωνίας ξεπέρασαν σε παγκόσμιο επίπεδο εκείνες των συμβατικών συσκευών κινητής τηλεφωνίας, την περίοδο από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο του 2013, σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας Gartner.

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Πώς ο αυτοδημιούργητος Ελληνοαμερικανός Τζον Κατσιματίδης έφτασε να είναι δισεκ/ούχος, κολλητός Προέδρων και να διεκδικεί τη δημαρχία της Νέας Υόρκης [εικόνες+βίντεο]

Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την προσωπικότητα, τη σταδιοδρομία, την προσωπική ιστορία και όλα εκείνα τα στοιχεία που απαρτίζουν την περίπτωση «Τζον Κατσιματίδης». Απλά, ο άνθρωπος ενσαρκώνει με απόλυτο τρόπο την πιο στερεότυπη εικόνα που μας έρχεται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε τις λέξεις «Ελληνοαμερικανός», «μετανάστης», «φτωχός», «δαιμόνιος», «καταφερτζής», «πείσμων», «αυτοδημιούργητος δισεκατομμυριούχος» και «Ρεπουμπλικάνος» μαζί στην ίδια πρόταση ή μάλλον... περίοδο.

Το αληθινό πρόσωπο της Μέρκελ -Η Γερμανίδα πολιτικός ανέβασε το άλμπουμ της ζωής της στο διαδίκτυο [εικόνες]

Λίγο πριν την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση στη Γερμανία η Καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ αποφάσισε να κάνει ακόμα ένα βήμα για να βελτιώσει την εικόνα της και να έρθει πιο κοντά στους ψηφοφόρους. Δημιουργήσει την ιστοσελίδα www.angela-merkel.de και εκεί ανέβασε φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή.

Νικολέττα Καρρά: Στη θάλασσα με φιδίσιο κορμί και φίδι τατουάζ! (φωτό)

Εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση της Νικολέττας Καρρά στη Μύκονο, όπου μαγνήτισε τα ανδρικά βλέμματα!

Αυτά είναι τα 500 καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο - Γιατί η αξιολόγηση θεωρείται αμφιλεγόμενη

Όχι. Τα ελληνικά πανεπιστήμια δεν θα τα βρείτε εύκολα στην εν λόγω κατάταξη, αφενός εξαιτίας της απόστασης που τα χωρίζει από την αγορά και την παραγωγή, αφετέρου εξαιτίας των αμφιλεγόμενων κριτηρίων που χρησιμοποιεί αυτή η κατάταξη. Το βέβαιο είναι ότι παραδοσιακά καταλαμβάνουν τις τελευταίες θέσεις.

Πασίγνωστος Ελληνας τραγουδιστής αποκαλύπτει: Είχα σκεφθεί να βάλω τέλος στη ζωή μου

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση πασίγνωστος Ελληνας τραγουδιστής κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξης που παραχώρησε αποκάλυψε ότι είχε φθάσει ένα βήμα πριν την αυτοκτονία.

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου ανεβάζει τη θερμοκρασία στη Τζιά!

Νησί για νησί δεν έχει αφήσει η Ζέτα Θεοδωροπούλου, που είπε να αναστατώσει όλο το νησιωτικό σύμπλεγμα φέτος το καλοκαίρι, συνεχίζοντας το sexy tour της στη Τζιά!Έτσι γιατί αν η Ζέτα δεν πάει Τζιά… καλοκαίρι δεν ξεκινά.

Επιμένει η ακρίβεια στα τρόφιμα -Πόσο αυξήθηκαν οι τιμές και γιατί δεν πέφτουν

Σε σοβαρό πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας αλλά κυρίως για τα νοικοκυριά τα οποία βλέπουν τα τελευταία χρόνια τα εισοδήματα τους να συρρικνώνονται, εξελίσσεται η ακρίβεια που δείχνει να... επιμένει στα είδη διατροφής.

Τα επαγγέλματα που θα έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση στο μέλλον -Ποιες θα είναι οι τάσεις για το 2020

Την ώρα που οι μισθοί συνεχώς μειώνονται και πολλοί νέοι με πτυχία και μεταπτυχιακά αναγκάζονται να φύγουν από την Ελλάδα αφού δεν μπορούν να βρουν δουλειά στον τομέα εξειδίκευσης τους το Ευρωπαϊκό Κέντρο για την Ανάπτυξη της Επαγγελματικής Κατάρτισης δημοσιοποίησε έρευνα για τις δουλειές που προβλέπει πως το 2020 θα έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση.

Τα έξι παράβολα που σώζουν τα αυθαίρετα -Τι θα κληθούν να πληρώσουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων [λίστα]

Ο νέος νόμος για τα αυθαίρετα προβλέπει έξι παράβολα υπέρ του Δημοσίου και το κόστος τους κυμαίνεται από 500 έως 1.000 ευρώ, ενώ για τους επαγγελματικούς χώρους μπορεί να φθάσει και τα 10.000 ευρώ. Οπως αναφέρουν και ΤΑ ΝΕΑ τα ποσά αυτά θα κληθούν να πληρώσουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων προκειμένου να «σώσουν» τις περιουσίες τους.

H Ελλάδα είναι ανάμεσα στους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς για οικογενειακές διακοπές

Ερευνα της εταιρείας One Poll για το διεθνή ταξιδιωτικό οργανισμό Thomas Cook ανέδειξε την Ελλάδα στους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς για οικογενειακές διακοπές. Η χώρα μας βρίσκεται στην 3η θέση παγκοσμίως για τις οικογένειες που θέλουν απολαυστικές και ξεκούραστες διακοπές.

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Ετσι είναι οι ψείρες: Εντυπωσιακές εικόνες από το ενοχλητικό έντομο στο κεφάλι μίας γυναίκας [βίντεο]

Η ψείρα της ανθρώπινης κεφαλής, είναι ένα έντομο ιδιαίτερα ενοχλητικό που κάνει την εμφάνιση του κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες και ταλαιπωρεί μεγάλους και μικρούς. Πώς είναι όμως από κοντά αυτός ο ανεπιθύμητος επισκέπτης.

Χριστίνα Αλούπη: To ατίθασο κορίτσι της θάλασσας! (Εκτενές φωτορεπορτάζ)

Δηλώνει πως κάνει διεθνή καριέρα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Εντούτοις τη χώρα της, την Ελλάδα, την αγαπά πολύ και φροντίζει να έρχεται συχνά πυκνά στα πάτρια εδάφη και ιδιαίτερα στις ελληνικές θάλασσες. Είναι άλλωστε κορίτσι του Βυθού. Ο λόγος για την Χριστίνα Αλούπη, την οποία που την χάνεις που την βρίσκεις, με ένα μαγιό θα την δεις.

Νέα βόμβα των εμπόρων: Η Τρόικα πιέζει για μείωση μισθών έως και 32%

Νέες διαστάσεις στην κόντρα που έχει ανοίξει ανάμεσα στους εμπόρους και τους εμποροϋπαλλήλους για τις ενδεχόμενες μειώσεις των αποδοχών των τελευταίων μετά από τις δηλώσεις του προέδρου της ΕΣΕΕ Βασίλη Κορκίδη πως η Τρόικα που ανακατεύεται, όπως είπε, παντού, πιέζει για μειώσεις μισθών στο λιανεμπόριο της τάξης του 32%.

Ιταλία: Δίνουν δάνεια με ενέχυρο την παρμεζάνα!

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι αν θέλαμε να πάρουμε δάνειο βάζαμε υποθήκη από σπίτια και οικόπεδα μέχρι πολύτιμα κοσμήματα. Οι Ιταλοί όμως έρχονται να αλλάξουν τα δεδομένα στον τραπεζικό δανεισμό. Κι όμως για να πάρουν δάνειο και μάλιστα με χαμηλό επιτόκιο 3-5% υποθηκεύουν την πολύτιμη και... χρυσή παρμεζάνα. Ναι καλά διαβάσατε!

Ινστιτούτο Bruegel: Πρόωρες οι εκτιμήσεις για τέλος της ύφεσης στην Ευρωζώνη

Τα στοιχεία της Eurostat δείχνουν βελτίωση της οικονομίας στην Ευρωζώνη, ωστόσο ο επικεφαλής του ινστιτούτου Bruegel, Γκούντραμ Βολφ, υποστηρίζει ότι «δεν υπάρχει λόγος για πανηγυρισμούς», επισημαίνοντας μεταξύ άλλων την υψηλή ανεργία στις χώρες του ευρω-Νότου.

Τα καυτά μπικίνι απο τα πιο σέξι κορίτσια φέτος το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι συνεχίζεται, το ίδιο και οι διακοπές των διασήμων! Είτε σε κάποιο νησί είτε σε κάποιον παραθαλάσσιο προορισμό του εξωτερικού είτε ακόμα και σε κάποια πισίνα, οι celebrities δεν σταματούν να μας χαρίζουν ενσταντανέ από τις ξέγνοιαστες στιγμές τους!
Την τιμητική τους έχουν, βεβαίως, οι κυρίες της showbiz, ελληνίδες και ξένες, που ανεβάζουν τη θερμοκρασία στα ύψη με τις sexy εμφανίσεις τους στην παραλία με μπικίνι και τα καλογυμνασμένα κορμιά τους.

Τα επόμενα βήματα για τη διαθεσιμότητα και τις μετατάξεις στο Δημόσιο

Διευκρινίσεις σχετικά με τις διαδικασίες για την υλοποίηση του προγράμματος κινητικότητας δίνονται με εγκύκλιο που εξέδωσε σήμερα το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Γιάννης Εμίρης: Κανένας ιδιώτης δεν θα καθορίζει αναξέλεγκτα τις τιμές του νερού

779407DF14ADC14A737D73B25477B760
Ο διευθύνων σύμβουλος του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων Γιάννης Εμίρης μιλά στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα για την επικειμένη ιδιωτικοποίηση της Εταιρίας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης.

Στο 63%-29% το σκορ Μέρκελ-Στάινμπρουκ

Angela-Merkel-Peer-Steinbrück
Στις εκάστοτε εκλογές, οι κοινωνίες προσέρχονται παρακινημένες συνήθως από το πρόσωπο του ηγέτη που καλούνται να στηρίξουν ή να αποδοκιμάσουν, και η περίπτωση της Γερμανίας δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

«Ο Σόιμπλε κρύβει την αλήθεια από τους Γερμανούς φορολογούμενους»

soimple3000
Η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine σε σημερινό ρεπορτάζ της υπογραμμίζει ότι ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δεν έχει πει όλη την αλήθεια στους Γερμανούς φορολογούμενους αναφορικά με τη συνδρομή τους στην κρίση στην ευρωζώνη.

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

To Hollywood στα τραγελαφικά του

Οι χειρότερες σκηνές θανάτου...

Μισέλ Ομπάμα: Οι ΗΠΑ είναι έτοιμες για γυναίκα Πρόεδρο

MIchelle-Obama-Hillary-Clinton
Στο εξώφυλλο του περιοδικού “Parade ” εμφανίζεται αυτή την εβδομάδα η Μισέλ Ομπάμα. Η Πρώτη Κυρία παραχωρεί και μια μεγάλη συνέντευξη, στην οποία εξηγεί γιατί… βαρέθηκε τις αφέλειες που έκανε στα μαλλιά της, και φτάνει στο σημείο να μιλήσει για την πρώτη γυναίκα Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, που κατά τη γνώμη της… έρχεται.

Οι αψεγάδιαστοι γλουτοί της νεόνυμφης Κατερίνας Λέχου [εικόνες]

Στην Πάτμο επέλεξαν να περάσουν τον μήνα του μέλιτος τους η Κατερίνα Λέχου με τον Μάνο Στρατάκη. Εκεί που τους εντόπισε ο φωτογράφος εβδομαδιαίου περιοδικού.

50 (!) περιοδείες σε 37 μέρες για τη Μέρκελ

Angela-Merkel-CDU
Η “Άντζι” ξεκίνησε και επίσημα την προεκλογική εκστρατεία της για μια μάχη που φαντάζει εκ των προτέρων κερδισμένη, η ίδια ωστόσο δεν δείχνει να εφησυχάζει.

Ο Κουβέλης “βλέπει” εκλογές Οκτώβριο-Νοέμβριο!

Fotis-Kouvelis
(Photo Eurokinissi)
Το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών στην Ελλάδα τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο, επισημαίνει με σημερινές δηλώσεις του ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, σπεύδοντας να ξεκαθαρίσει ότι μια τέτοια προοπτική δεν ανήκει σε ευκταίες για το σενάριο του μελλοντος της χώρας.

Η υγρή Αλεξανδράκη και το δελφίνι (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Η  Δήμητρα Αλεξανδράκη σε καυτές φωτογραφίες απ΄το Crazy Beach…αναστατώνει με τις πόζες τις όχι μόνο όλο τον αντρικό πληθυσμό  αλλά και τα φουσκωτά δελφίνια !

Alpha Bank: Μεγάλη η αύξηση του τουρισμού από το εξωτερικό

¦ É Ä ¿ ³ Á ± Æ ¯ ±
Toν Αύγουστο η τουριστική κίνηση στη χώρα μας φαίνεται να διαμορφώνεται σε πολύ υψηλά επίπεδα, αφού σε αυτό τον μήνα καταγράφονται και σημαντικές αυξήσεις στις τιμές των εγχώριων ξενοδοχειακών μονάδων, αναφέρουν οι οικονομικοί αναλυτές της Alpha Bank, στο τελευταίο εβδομαδιαίο δελτίο της Τράπεζας.

Μόνο το 15% των επιχειρήσεων πέρασε τη μείωση του ΦΠΑ στις τιμές

fpa-estiasis
Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΓΣΕΒΕΕ, μόλις το 15% των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην εστίαση πέρασε στις τιμές των  καταλόγων του τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση.

Τι προβλέπει το πρόγραμμα για τον κοινωνικό τουρισμό

koinonikos-tourismos
Από σήμερα μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για συμμετοχή στο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του ΟΑΕΔ όσοι το επιθυμούν και πληρούν τις προϋποθέσεις, ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.oaed.gr.

Oι 577 με τα περισσότερα μόρια για τη ΔΤ

dt
Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Οικονομικών και τον ειδικό διαχειριστή του παθητικού και ενεργητικού της πρώην ΕΡΤ ΑΕ, Γκίκα Μάναλη, τα ονόματα των 577 που έχουν υποβάλει αίτηση για να εργαστούν στον μεταβατικό φορέα της Δημόσιας Τηλεόρασης και έχουν συγκεντρώσει τα περισσότερα μόρια.

Ο Λοβέρδος “κλέβει” την 3η του Σεπτέμβρη από το ΠΑΣΟΚ

Andreas-Loverdos-3rd-September
Την 3η του Σεπτέμβρη επέλεξε ο Ανδρέας Λοβέρδος για να εγκαινιάσει τα γραφεία του κόμματος Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα, και να παρουσιάσει τη δική του πολιτική και ιδεολογική διακήρυξη, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του “Μικροπολιτικού” των “Νέων”.

Σταυρίδης: Μέχρι το τέλος του 2013 η ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ

stavridis1
Ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Στέλιος Σταυρίδης, εξέφρασε την εκτίμηση μιλώντας στο MEGA ότι μέχρι το τέλος του 2013 θα έχει ολοκληρωθεί η ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ.

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Ο θεμελιωτής της πολιτικής οικονομίας Άνταμ Σμιθ

Ο περίφημος οικονομολόγος θα κατάφερνε με τον «Πλούτο των Εθνών» του να στρέψει το παγκόσμιο ενδιαφέρον σε μια νέα επιστημονική πειθαρχία, η οποία γεννήθηκε εν πολλοίς χάρη στο δικό του έργο.

Η Αγγελική Νικολούλη με μπικίνι στην Εύβοια [εικόνες]

Τον Αγιόκαμπο στην βόρεια Εύβοια επέλεξε η Αγγελική Νικολούλη για να περάσει ένα τριήμερο. Εκεί που την εντόπισε ο φακός του παπαράτσι εβδομαδιαίου περιοδικού να μπαινοβγαίνει στην παραλία.

Σάλο προκαλεί το λαθρεμπόριο δερμάτων λύκου από την Ελλάδα στην Κίνα [εικόνες]

Σάλο προκαλούν οι φωτογραφίες που δημοσίευσε το πρακτορείο Reuters από το λαθραίο εμπόριο που βρέθηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πεκίνου.

Τους θυμάστε; Πώς είναι σήμερα οι αγαπημένοι μας τηλεοπτικοί stars!

Εσύ ποιες τηλεοπτικές σειρές έβλεπες; Και ποιοι ήταν οι αγαπημένοι σου πρωταγωνιστές; Οι ηθοποιοί που γνώρισαν την επιτυχία μέσα από αυτές, ακόμα και αν αυτή ήταν η πρώτη τους μεγάλη εμφάνιση, μεγάλωσαν, άλλαξαν και σήμερα απολαμβάνουν συχνά επιτυχία που και οι ίδιοι δεν θα μπορούσαν ίσως να φανταστούν!

To ασύλληπτο κορμί της «εξαφανισμένης» Αποστολίας Ζώη [εικόνες]

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία με μπικίνι που πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter η Αποστολία Ζώη. Αποδεικνύοντας την εκτίμηση που συνεχίζει να της τρέφει το αντρικό κοινό.

Απροστάτευτα τα απόρρητα προσωπικά δεδομένα των Ελλήνων φορολογουμένων

«Χέρι» σε όλα τα απόρρητα στοιχεία σχεδόν του συνόλου των φορολογουμένων Ελλήνων είχαν βάλει εταιρείες καθώς δεν παρέχονταν καμία προστασία από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, η οποία επέβαλε βαρύ πρόστιμο στην εν λόγω υπηρεσία του υπουργείου Οικονομικών και διέταξε τη λήψη μέτρων προκειμένου να αποτραπούν αντίστοιχες διαρροές στο μέλλον.

Μνήμες μιας άλλης εποχής που κρύβονται πίσω από τις παλιές ονομασίες γνωστών περιοχών των Αθηνών [λίστα]

Η «πλατεία Αγάμων», οι «Αέρηδες», τα «Αλώνια» είναι μόνο μερικές από τις ονομασίες που έχουν συνδεθεί με την παλιά Αθήνα φανερώνοντας τον αέρα μιας άλλης εποχής πολύ πιο απλής και νοσταλγικής.

Έφεση Κεδίκογλου κατά της διαγραφής του από την ΕΣΗΕΑ

Simos-Kedikoglou
Έφεση κατά της απόφασης της ΕΣΗΕΑ να προχωρήσει στη διαγραφή του από τις λίστες των δημοσιογράφων, λόγω της στάσης που κράτησε στο θέμα της ΕΡΤ και όσων υποστήριξε σε κατά καιρούς δηλώσεις του, κατέθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και βουλευτής Ευβοίας της Νέας Δημοκρατίας, Σίμος Κεδίκογλου.

Υποπτα για διαφθορά και παράνομο πλουτισμό 10 μεγαλοστελέχη της εφορίας

Στο μικροσκόπιο της υπηρεσίας εσωτερικών υποθέσεων του υπουργείου Οικονομικών βρίσκονται 10 ανώτερα στελέχη του φοροελεγκτικού και φοροεισπρακτικού μηχανισμού καθώς, έπειτα από ελέγχους που διενεργήθηκαν, προέκυψαν ύποπτα στοιχεία.