Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Η βόμβα του πατέρα έσκασε στα χέρια του γιου του…

Δεν ξέρουμε αν οι τρέχουσες εξελίξεις αποτελούν το τέλος της Μεταπολίτευσης. Εξάλλου αυτό πια λέγεται συνεχώς, φανερώνοντας την ελπίδα να αλλάξουμε πολιτική σελίδα επιτέλους στην χώρα…!
Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι ήρθε το τέλος του Παπανδρεϊσμού. Δεν χρειάζεται να απορεί κανείς! Αυτό ήρθε νομοτελειακά και εξηγούμαστε αμέσως…

19 Νοέμβριου του 1958 : Τιμή και Δόξα στον Κυριάκο Μάτση. "«Ού περί χρημάτων τον αγώνα ποιούμεθα, αλλά περί αρετής»!

"«Ού περί χρημάτων τον αγώνα ποιούμεθα, αλλά περί αρετής»!

«Ο Μάτσης ήταν ο στρατιώτης του καθήκοντος, αγνός και τίμιος, υπόδειγμα, εις τους υφισταμένους του εμψυχωτής, εισήλθεν εις τον αγώνα με την φλόγα της αυτοθυσίας και την δίψαν να επιτελέσει έργον μεγάλο».

Το Κομματόσκυλο

Το Κομματόσκυλο είναι υβριδική ράτσα καθαρόαιμου λαμπραντόρ σε συνδυασμό με ημίαιμο κομματικό στέλεχος.
Οφείλει την ονομασία του στο γεγονός πως στις προτάσεις του αρέσκεται να χρησιμοποιεί ποικίλα σημεία στίξης, με προεξάρχον το κόμμα.

Θ. Παρασκευούδη: «Μετατρέπουν σε… φιλοδώρημα το πρόγραμμα μείωσης της νιτρορύπανσης»

Με αφορμή τα δημοσιοποίηση των οικονομικών μεγεθών που αφορούν στην προκήρυξη του νέου προγράμματος μείωσης της νιτρορύπανσης, η υπεύθυνη περιφερειακών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Δημοκρατικής Συμμαχίας κ. Θέκλα Παρασκευούδη προέβη στην εξής δήλωση:

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΑΗΛΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ

«Θέλω να μου σχολιάσετε το νέο θέμα που έχει προκύψει εντός της παράταξης σας μετά τις δηλώσεις του κ. Κρανιδιώτη, στενού φίλου του Αντώνη Σαμαρά, περί νεοφιλελεύθερων στη Νέα Δημοκρατία που είναι μειοψηφία και που σύμφωνα με τον κ. Κρανιδιώτη «αποτελούν το πιο ακραίο, βάρβαρο και φασιστικό πράγμα γιατί πρεσβεύουν την κοινωνική ανθρωποφαγία»;

Ένας προϋπολογισμός με… ιδιαιτερότητες

Μετά τη σχετική συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, υπό τον Λουκά Παπαδήμο πλέον, ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατέθεσε στη Βουλή τον προϋπολογισμό για το 2012. Μια δύσκολη «ζαριά» για τη νέα κυβέρνηση, η οποία προέκυψε από τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, της Νέας Δημοκρατίας και του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού.

Ν. Νικολόπουλος: «Ομπρέλα οικονομικής ανάπτυξης μέσω της ενέργειας στη Μεσόγειο»

Την ανάγκη ενεργοποίησης των χωρών της Μεσογείου για την προώθηση της χρήσης των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και τη δημιουργία της «Μεσογειακής Ενεργειακής Κοινότητας», επεσήμανε ο βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. Νίκος Ι. Νικολόπουλος, μετέχοντας, ως εκπρόσωπος του Ελληνικού Κοινοβουλίου στις εργασίες της Ευρωμεσογειακής Κοινοβουλευτικής Συνόδου, στη Νάπολη της Ιταλίας.

Τρίτη Γενοκτονία στη Μ. Ασία

Δεν έφθανε που τους ξεσπίτωσε ο Εγκέλαδος, τη σκυτάλη πήρε τώρα ο Ερντογάν!

Η κυβέρνηση του κ. Ερντογάν  που υπερηφανεύεται  για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας, αδυνατεί να αντιμετωπίσει την καταστροφή που προκάλεσε ο Εγκέλαδος στην περιοχή του Βαν.

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Τα κορίτσια μας δείχνουν τον πλούσιο… εσωτερικό τους κόσμο!!!

Τα κορίτσια μας 
δείχνουν τον πλούσιο… εσωτερικό τους κόσμο!!!

Κυριολεκτικά… και πλούσιος και μας τον δείχνουν! Κι εμείς απολαμβάνουμε… 

Η εκδίκηση των πιθήκων (video)




undefined
Ένας άνδρας που είχε πιει λίγο παραπάνω αποφάσισε να παίξει με τους πιθήκους ζωολογικού κήπου. Η ενέργειά του δεν εκτιμήθηκε ιδιαίτερα

Το Πολυτεχνείο και η πραγματικότητα...

 
Από τον Αναστάσιο Κουτσούκο
 
Το Πολυτεχνείο και η πραγματικότητα... 
 
Αλήθειες και ψέματα μιας προδομένης γενιάς... 
 
Η φωνή του Πολυτεχνείου ή η "βρώμικη φωνή" του Πολυτεχνείου;

ΙΔΟΥ Η ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΣΥΝΤΡΙΨΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ!

undefined
Διαβάστε τις απίστευτες αποκαλύψεις που προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν στην αφάνεια τα ΜΜ”Ε” αλλά και οι επίορκοι του πολιτικού συστήματος. Νέα αποκάλυψη: ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΜΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Γιούνκερ: "Με ανησυχεί το γερμανικό χρέος"


Η κρίση βαθαίνει και μαζί ο διχασμός στην ευρωπαϊκή ηγεσία. Ενδεικτική η δήλωση του προέδρου του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ σε γερμανική εφημερίδα ότι το ύψους του γερμανικού χρέους είναι υψηλότερο από της Ισπανίας, αποκαλώντας το «ανησυχητικό». Χαρακτηρίζει δε «καταστροφική» πιθανή έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.

Το υπουργείο Υγείας χρωστά στη ΔΕΗ και φυσικά κόπηκε το ρεύμα......

Εκοψε ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ το ρεύμα στο Υπουργείο Υγείας, γιατί είχε οφειλές εκατομμυρίων!!!! Καλά ο κ. Λοβέρδος πρώτα τακτοποιεί υποτίθεται τα Νοσοκομεία και κάνει περικοπές διάφορες, και τα του Υπουργείου του όχι; Ελπίζουμε να μην ειναι μόνο του φαίνεσθαι τα νοικοκυρέματά του στην Υγεία, αλλά του είναι. Αλλα άν...

Η Όλγα Κεφαλογιάννη για την συνάντηση με το προεδρείο του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών άνευ Πληρωμάτων

 

«Συναντήθηκα σήμερα με το Προεδρείο του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών άνευ Πληρωμάτων και συζητήσαμε από κοντά όλα τα μεγάλα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο τους και γενικότερα τον τομέα του θαλάσσιου τουρισμού. 

Το iPhone ξεπερνά το BlackBerry στις προτιμήσεις των επαγγελματιών

 









Έρευνα που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα σε 2,300 εργαζομένους σε εταιρείες ανά τον κόσμο έδειξε ότι το iPhone ξεπέρασε το κλασικό πλέον BlackBerry στις προτιμήσεις των επαγγελματιών χρηστών αφήνοντας πίσω και το Android.

Για πρώτη φορά ΜΑΤ μπήκαν στο ΑΠΘ

undefined 
Στους χώρους του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης εισήλθαν διμοιρίες των ΜΑΤ, καταδιώκοντας διαδηλωτές. Προχώρησαν σε μια προσαγωγή

20 λάθη που κάνεις στο κρεβάτι! Ναι και εσύ!

undefined 
Πόσους ρόλους αλλάξεις στο κρεβάτι; Πόσο γρήγορα τελειώνεις; Δε φροντίζεις τα δάχτυλα σου; Τελικά πόσο καλός νομίζεις ότι είσαι στο σεξ; Διάβασε, μάθε και μην τα ξανακάνεις.

Η Ελληνική Μουσική

Για σου, φίλε!
Η Μουσική, όπως και ο Λόγος, έχουν την αρχήν απροσδιόριστον. Χάνονται εις τα βάθη των χιλιετιών. Η φύσις με τον άνεμον, το άσμα των πτηνών, τον θρουν των φύλλων έδωκεν εις τον άνθρωπον την ιδέαν του ήχου. Ασφαλές είναι, ότι το πρώτον μουσικόν όργανον ήτο η φωνή του ανθρώπου.

Εικόνα από τη χθεισνή πορεία του Πολυτεχνείου

ΝΤΡΟΠΗ!!!!

Ποιον θα υποστηρίξει ο Σημίτης;

 


Το σκηνικό που ζούμε, δεν σας θυμίζει λίγο… επιστροφή στο 1996; Τότε που ο Κώστας Σημίτης και το θεώρημα περί «εκσυγχρονισμού» βρήκαν πρόσφορο έδαφος στην κοινωνία, διέτρεξαν οριζόντια τους κομματικούς συσχετισμούς, και εξασφάλισαν στην «σοβαρή» εκδοχή του ΠΑΣΟΚ, την παραμονή του στην εξουσία για άλλα οκτώ χρόνια;

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΡΑΤΖΗ: ΈΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ 6 MW

Ξεκίνησε εντός του Νοεμβρίου 2011 η λειτουργία 4 διασυνδεδεμένων φωτοβολταϊκών σταθμών του Ομίλου ΚΑΡΑΤΖΗ, συνολικής ισχύος 6 MW, στους Νομούς Βοιωτίας και Λάρισας. Οι νέοι σταθμοί είναι εγκατεστημένοι στη θέση Χουνδρή Θήβας (2 MW), στη θέση Κόνιζος Θήβας (2 MW), στη θέση Σπιθάρθι Θήβας (1 MW) και στη στέγη του βιομηχανοστασίου της εταιρείας ΚΑΡΑΤΖΗ στη Λάρισα (1 MW).

Απόψεις: "ΝΑΤΟ, ο μεγάλος εχθρός."

Το ΝΑΤΟ ως γνωστόν είναι μια πολιτική και στρατιωτική οργάνωση κρατών του ΒορειοΑτλαντικού συμφώνου, με στρατιωτικούς και πολιτικούς σκοπούς, ιδρύθηκε δε μετά το Β! Παγκόσμιο πόλεμο, ως αντίπαλο δέος της τότε ΕΣΣΔ, και της στρατιωτικής αυτής παρουσίας στην Ανατολική Ευρώπη.

Γκρίνια των “φιλελεύθερων” για Καμμένο

Σχόλια και εκνευρισμό προκάλεσε σε ορισμένα μέλη της «γαλάζιας» κοινοβουλευτικής ομάδας, η «μισή» διαγραφή του Πάνου Καμένου. Η απόφαση της ηγεσίας να διαγραφεί ο βουλευτής από την κοινοβουλευτική ομάδα, αλλά όχι από το κόμμα-όπως έγινε με τον Σωτήρη Χατζηγάκη- δημιούργησε την αίσθηση ότι υπήρξε ένα είδος «συμφωνίας» ώστε ο βουλευτής να επανέλθει στο κόμμα στις εκλογές.

Η ΟΝΝΕΔ γκρέμισε τους μύθους…

Αν δεν ξεκινήσουν την επανάσταση οι νέοι, δεν θα την ξεκινήσει κανείς…
Σε μια εποχή κατά την οποία η συλλογική αμφισβήτηση προς την πολιτική, τους θεσμούς και τα κατεστημένα προσλαμβάνει μορφή αυτονόητης εξέγερσης, η ΟΝΝΕΔ άνοιξε μια δημόσια συζήτηση για τον ρόλο που διαδραμάτισε η Γενιά του Πολυτεχνείου, στη χάραξη της «εθνικής διαδρομής» της Ελλάδας, από το 1974 μέχρι και σήμερα.

Γιατί στηρίζουμε την κυβέρνηση Παπαδήμου ! Άρθρο Ελίζας Βόζεμπεργκ στα «Λόγια Σταράτα»

Η στήριξη της κυβέρνησης Παπαδήμου από τη Νέα Δημοκρατία έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη, όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο, όχι μόνο ποικίλα σχόλια, αλλά και έντονες αντιδράσεις. Με …λόγια σταράτα λοιπόν θα προσπαθήσω να εξηγήσω γιατί στηρίζουμε την νέα κυβέρνηση και ποια θα είναι η από δω και στο εξής στάση μας απέναντί της.

Φωτογραφικό αφιέρωμα στην εξέγερση του Πολυτεχνείου το 1973

Δείτε σε πολύ καλή ανάλυση, φωτογραφίες εκείνης της εποχής, που απεικονίζουν όσο πιο γλαφυρά γίνεται τα γεγονότα του τριημέρου της εξέγερσης κατά της ξενοκίνητης χούντας στο Πολυτεχνείο. Πολλές από τις φωτογραφίες είναι αυθεντικές και σκαναρίστηκαν ειδικά για το διαδίκτυο και το ιστολόγιο μας!

Αφιέρωμα στην εξέγερση του Πολυτεχνείο με 4 ντοκιμαντέρ από την Piazza Live TV

Άλλη μια φορά έφτασε ο Νοέμβρης, αυτός ο παράξενος Νοέμβρης, ο Νοέμβρης του «Πολυτεχνείου», ο Νοέμβρης της εξέγερσης. 38 ολόκληρα χρόνια πέρασαν από τότε. Όσο το «Ψωμί, Παιδεία, Ελευθέρια» συνεχίζει να μένει ανεκπλήρωτο, τόσο οι αγώνες θα συνεχίζονται! Από σήμερα η PIAZZA del POPOLO TV θα εκπέμπει σπάνιο αρχειακό οπτικοακουστικό υλικό με θέμα την εξέγερση των φοιτητών Πολυτεχνείου. Δείτε:

Φόρτωσαν τη δουλειά στον Παπαδήμο και ελπίζουν στην... μετά θάνατον ζωή!

Ψήφο εμπιστοσύνης με το βλέμμα στο «κούρεμα» έλαβε η κυβέρνηση Λουκά Παπαδήμου, ο οποίος αμέσως μετά ξεκίνησε τις διαβουλεύσεις με τον επικεφαλής του αρμόδιου (για το κούρεμα) φορέα, Τσαρλς Νταλάρα.

Νέα σενάρια για Χατζηνικολάου

Η συγκρότηση της κυβέρνησης Παπαδήμου σήμανε ουσιαστικά ένα νέο ξεκίνημα για το πολιτικό σκηνικό. Και επανέφερε το ενδιαφέρον της κοινωνίας για την πολιτική, με φόντο τις ζυμώσεις που προηγήθηκαν, και τις εξελίξεις που ακολουθούν, ενόψει των πρόωρων εκλογών της 19ης Φεβρουαρίου.

Ο Κώστας Σκανδαλίδης θέτει (εμμέσως) θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ

Θέμα αλλαγής ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ έθεσε εμμέσως ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξη, καλώντας τον Γιώργο Παπανδρέου να εμφανίσει τάχιστα τις πρωτοβουλίες για την ανάταξη του πολιτικού χώρου στον οποίο ανήκει.

Κατά της διαγραφής Πάνου Καμμένου τίθεται ο Νίκος Νικολόπουλος

Δεν επιθυμεί τη διαγραφή του Πάνου Καμμένου ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Νικολόπουλος, σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις του σε Μέσα Ενημέρωσης της Πάτρας. Οι δηλώσεις Νικολόπουλου έρχονται σε ευθεία αντίθεση με τις δημόσιες τοποθετήσεις του προέδρου της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΝΔ, Γιάννη Τραγάκη, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι όποιος βουλευτής της Νέας Δημοκρταίας δεν ακολουθήσει την κομματική γραμμή για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση, θέτει εαυτόν εκτός κόμματος.

Ο Γιώργος και η θέση του Γ.Γ. του ΝΑΤΟ

Η φημολογία για το ενδεχόμενο να καταλάβει ο Γιώργος Παπανδρέου κάποια κορυφαία θέση σε διεθνή Οργανισμό, τείνει να λάβει πλέον διαστάσεις… αστικού μύθου, από τη στιγμή που δεν εκπληρώνεται ως «προφητεία».

Σενάρια συνωμοσίας για το “κούρεμα”

Για τον ρόλο της BlackRock, της εταιρείας διαχείρισης περιουσιακών αποθεμάτων, που ανέλαβε σύμβουλος της κυβέρνησης Παπανδρέου για να ελέγξει τα δανειακά χαρτοφυλάκια των ελληνικών τραπεζών, έχουν ειπωθεί και γραφεί πολλά, στα όρια των… σεναρίων συνωμοσίας.

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 2011: ΤΡΙΑΝΤΑ ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ META ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ…

Τότε (την περίοδο της χούντας), ο εκλεκτός για να βγάλει τα «κάστανα από την φωτιά» ήταν ένας στρατιωτικός. Και ο ασθενής (η κοινωνία) μπήκε αμέσως στο «χειρουργείο» ή αλλιώς στο «γύψο».

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Πιείτε τζιν τόνικ με λεμόνι, κάνει καλό!


Είναι το μόνο ποτό με αλκοόλ που χρησιμοποιήθηκε αρχικά ως θεραπεία στην ιατρική πριν γίνει δημοφιλές ως ένα κοινωνικό ποτό.

Η Κρήτη αγοράζει γάλα... ενώ το δικό της περισσεύει


Χωρίς γάλα για τα παιδιά μας εμείς εδώ, στην Κρήτη, που "πνίγεται" από το αγνό, γίδινο και πρόβειο γάλα της κρητικής αιγοπροβατοτροφίας; Κι όμως. Ενώ οι κτηνοτρόφοι είναι σε απόγνωση, αναγκάζονται πολλές φορές να αφήνουν στους ορεινούς όγκους τα ζώα τους να "στειρεύουν" αντί να τα αρμέγουν.

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ


…. επειδή σχηματίστηκε για να διενεργήσει εκλογές και όχι για να κυβερνήσει ! 

Στις 4.11.2011 η βουλή έδωσε εντολή στη κυβέρνηση να προχωρήσει σε εκλογές. Στις 9.11.2011 η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός παραιτήθηκαν για να προκαλέσουν εκλογές.  Στις 11.11.2011 σχηματίσθηκε η παρούσα κυβέρνηση για να τις διοργανώσει .  

Τι προβλέπει το Σύνταγμα : 

Ενας -ενας ανοιγει την πορτα και φευγει..


Ένα απο τα κορυφαια στελεχη της ΟΝΝΕΔ και υποψηφιος προεδρος της αποχωρει απο την Ν.Δ.Ο Κ.Χατζης γαλουχηθηκε και ανδρωθηκε στην Ν.Δ . ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ δεν εχεις κανενα καλύτερο στελεχος απο τον Χατζη. Απεχει παρασαγγας σε πολιτικη σκεψη απο τους συμβούλους σου. Έπρεπε να τον εχεις αξιοποιησει .

Πάνος Καμμένος: Η δανειακή σύμβαση “ανοίγει” τον δρόμο στην κατάσχεση μέχρι και της ιδιωτικής περιουσίας

Δείτε το βίντεο!

Το εκρηκτικό πακέτο της νέας κυβέρνησης...


Η διαπραγμάτευση σε ασφυκτικό χρονοδιάγραμμα και υπό την απειλή μη εκταμίευσης της έκτης δόσης ενός «εκρηκτικού πακέτου», που θα περιλαμβάνει σε ενιαίο κείμενο το νέο μνημόνιο και τη νέα δανειακή σύμβαση, είναι το βαρύ φορτίο που καλείται να σηκώσει ο νέος πρωθυπουργός της χώρας, όπως κατέστησαν σαφές χθες στον κ. Eυ. Βενιζέλο στις Βρυξέλλες ο Όλι Ρεν και ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Χρυσή Αυγή: έκανε την πρώτη συγκέντρωση ενάντια στη νέα κυβέρνηση


ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΡΟΙΚΑ (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ)

Σάββατο 12/11 5μ.μ. Πλατεία Αγίου Νικολάου Νίκαια
Κεντρικός ομιλητής: Νικόλαος Μιχαλολιάκος

Καλά οργανωμένο το σχέδιο περί δήθεν πραξικοπήματος


Το θέμα είναι πολύ σοβαρό για να περάσει στα μουλωχτά.  Δημοσιεύθηκε ως πληροφορία στον γαλλικό Τύπο (Λιμπερασιόν) και επανήλθε με μαρτυρίες από το defencenet.gr.

Ένα, ακόμη, Quiz: Ποιος "κωλοτούμπας"...

Ποιος "κωλοτούμπας"...

Quiz: Ποιος γνωστός "ΟΝΝΕΔίτης"...

Ποιος γνωστός "ΟΝΝΕΔ-ίτης"...

Ν. Νικολόπουλος για ανεργία


Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Αχαΐας, κ. Νίκος Νικολόπουλος, με αφορμή την ανακοίνωση Τύπου της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής για την Ανεργία του Αυγούστου του 2011, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Θ. Παρασκευούδη:Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, το αντίδοτο στην οικονομική κρίση;



Η τεταμένη οικονομική περίοδος που διανύουμε έχει αφήσει τα αποτυπώματα της σε κάθε πτυχή της κοινωνίας μας. Η περίοδος αυτή απέχει μακράν από φάσεις ανάπτυξης και άνθησης της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Στασιμότητα και δυσπραγία χαρακτηρίζουν το επιχειρηματικό περιβάλλον. Η δύσκολη κατάσταση φανέρωσε πιο έντονα τις αδυναμίες της κάθε επιχείρησης ξεχωριστά αλλά και τις λάθος κινήσεις.

Ο μύθος του “πολυτεχνείου”


Στην Ελλάδα την Ιστορία ξανα «γράφουν» τα Μεσα Αποβλακωσεως. Είτε από ραδιοφώνου είτε από των στηλών των εφημερίδων ή των τηλεοπτικών σταθμών η Ιστορία παραποιειται. Ούτως η μεγαλύτερη σύγχρονη «Εθνική» εορτή των Νεοελλήνων, ίσως περισσότερο και από την εορτή των ερωτευμένων του Αγίου Βαλεντίνου, είναι η « γιορτή του Πολυτεχνείου».