Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Φεύγει από την Ελλάδα η αλυσίδα ξενοδοχείων Marriott

marriot
Αποχωρεί από την Ελλάδα η γνωστή αλυσίδα ξενοδοχείων Marriott.Ο διεθνής ξενοδοχειακός κολοσσός δε θα δέχεται πια κρατήσεις για ημερομηνίες μετά την 1η Ιανουαρίου και από τις 31/12 το ξενοδοχείο Ledra Marriott στη λεωφόρο Συγγρού δε θα λειτουργεί υπό την επωνυμία της.

Οι αποδείξεις που περνάνε στην εφορία

apodeixeis1
Οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι βρίσκονται και φέτος αντιμέτωποι με το χαρτοβασίλειο των αποδείξεων, καθώς θα πρέπει να συλλέξουν αποδείξεις αξίας ίσης με το 25% του εισοδήματός τους και με μέγιστο απαιτούμενο όριο τα 10.500 ευρώ.

Μαχαίρωσαν γραμματέα ανακρίτριας στην Ευελπίδων!

dikastiria
Νεαρός αλλοδαπός μαχαίρωσε γραμματέα του Πρωτοδικείου Αθηνών στο κτίριο 10 της οδού Ευελπίδων, όπου στεγάζονται τα ανακριτικά γραφεία.
Στο σημείο βρέθηκαν τραυματιοφορείς και η υπάλληλος μεταφέρθηκε άμεσα στον Ευαγγελισμό, όπου βρίσκεται εκτός κινδύνου.  Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός είναι ιρανικής καταγωγής και τραυμάτισε την γραμματέα σε θώρακα, κοιλιά και χέρια.

Καρατζαφέρης: Να στείλει κόκκινα τριαντάφυλλα ο Σαμαράς στον Τσίπρα

karatzaferis2
Με τον γνωστό του καυστικό λόγο ο Γιώργος Καρατζαφέρης σχολίασε την πρόταση μομφής που υπέβαλε ο Αλέξης Τσίπρας.

Τι σημαίνει για τους δανειολήπτες η μείωση στο επιτόκιο του ευρώ

Mario-Draghi-ECB
Επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά τον τίτλο του “Σούπερ Μάριο”, που του αποδίδουν αναλυτές και αγορές, ο επικεφαλής της ΕΚΤ, τάραξε για άλλη μια φορά τα νερά και, σε πείσμα όλων των προβλέψεων, ανακοίνωσε την πτώση του ευρωπαϊκού επιτοκίου δανεισμού στο ιστορικό χαμηλό του 0,25%, αφήνοντας μάλιστα ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο, εάν χρειαστεί να δούμε ακόμη και…μηδενικά επιτόκια!

Φλωρίδης – Διαμαντοπούλου: Υπάρχει έλλειψη πολιτικού σχεδίου

diamantopouloy
Για έλλειψη εθνικού σχεδίου, κατηγόρησε η Άννα Διαμαντοπούλου το ελληνικό πολιτικό σύστημα, μιλώντας σε εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η ΔΡΑΣΗ και το κόμμα των Ευρωπαίων Φιλελευθέρων(ALDE) με θέμα “Για μια άλλη Ευρώπη”.

Σαμαράς: Η Δημοκρατία δεν φοβάται τις μομφές

antonisamaras12
Σε ομιλία του ο Αντώνης Σαμαράς στην εκδήλωση αποφοίτων του Χάρβαρντ έδωσε την δική του απάντηση στην πρόταση δυσπιστίας του Αλέξη Τσίπρα.
«Η Δημοκρατία δεν φοβάται την αλήθεια, δεν φοβάται τις μομφές από τα υπολείμματα του παρελθόντος επειδή εφαρμόζουμε το νόμο και αποδίδουμε στον Έλληνα φορολογούμενο ένα δημόσιο κτίριο» τόνισε ο Πρωθυπουργός.

Η Δικαιοσύνη… ακουμπάει τον Γιάννο. Όπως τον Άκη

Giannos-Papantoniou
Στα… βήματα του Άκη Τσοχατζόπουλου φαίνεται να βαδίζει ο Γιάννος Παπαντωνίου, καθώς η Δικαιισύνη άσκησε σήμερα ποινική δίωξη κατά του πρώην υπουργού, για φοροδιαφυγή σε βαθμό πλημμελήματος.

Εξαιρούνται από τη διαθεσιμότητα οι Ολυμπιονίκες

kiriakosvouli
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε δεκτό το αίτημα των Ολυμπιονικώ ν και τους εξαίρεσε από το μέτρο της διαθεσιμότητα στο Δημόσιο.

Η ΕΚΤ αποφάσισε (;) να σώσει την ευρωζώνη

Angela-Merkel-Mario-Draghi
Η… μηχανή κοπής χρήματος που είναι εγκατεστημένη στη Φρανκφούρτη, αποτελούσε πάντοτε τη φυσική απάντηση μιας Ευρώπης που έγινε έρμαιο των αγορών και των κερδοσκόπων, ώστε να καταφέρει η ευρωζώνη να σταθεί στα πόδια της, να ανακάμψει, και να αφήσει πίσω της τα χρόνια της μεγάλης ανατριχίλας, και της διαρκούς απειλής χρεοκοπίας, λόγω της Ελλάδας, της Ισπανίας ή της Ιταλίας.

Απελευθέρωση των… εξώσεων απαιτεί η τρόικα!

troika-Megaro-Maximou
Περισσότερες από δυο ώρες κράτησε η συνάντηση του Υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη με τους επικεφαλής του κλιμακίου της τρόικας που βρίσκονται στην Αθήνα για να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν τις διαπραγμάτευσεις με την ελληνική κυβέρνηση.

Συνάντηση ΠΕΠΤΕΓ - Ανδρέα Λοβέρδου


Με τον κ. Ανδρέα Λοβέρδο πρόεδρο της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα συναντήθηκε αντιπροσωπεία της ΠΕΠΤΕΓ με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο της Πανελλήνιας ένωσης γεωπόνων τεχνολογικής εκπαίδευσης κ.Ανδρέα Σταματόπουλο.

Μένουμε Αθήνα, ψηφίζουμε Αθήνα;

Η ιδέα είναι γνωστή: Να αφήσουμε τα εκλογικά μας δικαιώματα στο χωριό, να μη φαίνεται ότι φθίνει συνεχώς ο πληθυσμός στην επαρχία μας, είναι και τα κτήματα που έχουμε εκεί, είναι και που βλέπουμε τους συγγενείς στις εκλογές….

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Η Ελλάδα πλησίασε την Τουρκία στην 11η θέση

Olympiacos-2
Η νίκη του Ολυμπιακού επί την Μπενφίκα αύξησε ελαφρά τη διαφορά της Ελλάδας από την Ελβετία στη βαθμολογία της UEFA, ενώ πλησιάσαμε αρκετά τους Τούρκους.

 Η τρόικα και η προθεσμία των τριών ημερών

greek-troika
Χωρίς να μπουν στην “καυτή πατάτα” του δημοσιονομικού κενού του 2014 και των μέτρων που θα το καλύψουν, έφυγαν χθες οι δανειστές από το υπουργείο Οικονομικών δίνοντας προθεσμία τριών ημερών για να λάβουν πειστικές απαντήσεις για το πώς θα καλυφθεί.

 Η Ελλάδα… μετά: Ανάπτυξη 2,9% το 2015

European Commision
Αισιόδοξες για την Ελλάδα παραμένουν οι προβλέψεις των Βρυξελλών, όπως τις παρουσίασε σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Σύμφωνα με τα σχετικά στοιχεία, σε μια ευρωζώνη που αδυνατεί ακόμη να σταθεί στα πόδια της και να ανακτήσει αλματώδεις ρυθμούς ανάπτυξης, που θα την παρασύρουν μακριά από την κρίση, η Ελλάδα θα έχει ανάπτυξη 2,9% το 2015, ενώ για το 2014, πρώτο έτος της εξόδου από την εξαετή ύφεση, η ελληνική οικονομία θα τρέχει με ρυθμό ανάπτυξης 0,6%.

Καταγγελίες Νικήτα κατά Καμίνη για τα οικονομικά

Nikitas-Kaklamanis-Giorgos-Kaminis
Η δημοτική παράταξη του Νικήτα Κακλαμάνη αποχώρησε από τη σημερινή ψηφοφορία για τον προϋπολογισμό του Δήμου Αθηναίων.
Η σχετική ανακοίνωσή της έχει ως εξής:

Ελεγκτικό Συνέδριο: Μείωση του χρέους κατά 62 δισ.

vouliarthro
Την ετήσια έκθεση του 2012 παρέδωσε, σήμερα, ο πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, Ιωάννης Καραβοκύρης στον πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη, δηλώνοντας ότι ο απόλυτος αριθμός του εθνικού χρέους από 365 δισ. ευρώ μειώθηκε κατά 62 δισ. ευρώ.

Κικίλιας: Θέλουν κλειστά και τα “παράθυρα” στον κόσμο

Vassilis-Kikilias
Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter,  o βουλευτής Α’ Αθηνών Βασίλης Κικίλιας σχολίασε την κριτική που δέχτηκε η εξαγγελία του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για Wi-Fi παντού.

Παπαμιμίκος: Ας συζητήσουμε επί προγραμμάτων

Andreas-Papamimikos
Στη στρατηγική της κατάθεσης συγκεκριμένων προτάσεων, με… διεύθυνση και τηλέφωνο, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που καλείται να υπερβεί η ελληνική κοινωνία, στρέφεται η Νέα Δημοκρατία.

Αντώναρος: Δεν είναι άκρο ο ΣΥΡΙΖΑ

Evangelos-Antonaros
Κάθετα αντίθετος με όποιον προσδιορίζει τον ΣΥΡΙΖΑ ως “άκρο”, στο πλαίσιο της σχετικής θεωρίας των δυο άκρων, εμφανίστηκε ο τελευταίος εκπρόσωπος των κυβερνήσεων Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, με συνέντευξη την οποία παραχώρησε στο ραδιόφωνο του “Alpha 9.89″  και τον δημοσιογράφο Σπύρο Χαριτάτο.

Βόμβες εσωστρέφειας στη Νέα Δημοκρατία

Σε θύελλα για τη Νέα Δημοκρατία και την κυβέρνηση απειλεί να μετατραπεί ο… άνεμος αντίδρασης με το νέο φόρο στα ακίνητα, τη στιγμή που αναζωπυρώνονται σενάρια εσωστρέφειας μετά τη χτεσινή ηχηρή απουσία του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή από την ψηφοφορία για τις τηλεοπτικές άδειες.

Στα «βουβά» οι εκλογές της ΟΝΝΕΔ

Για ακόμα μια φορά στις εκλογές της ΟΝΝΕΔ της προηγούμενης Κυριακής για την ανάδειξη νέων προέδρων νομαρχιακών επιτροπών επικράτησαν οι κλειστές πόρτες και οι κλειστές διαδικασίες. Η γραμμή που δόθηκε από τα Κεντρικά ήταν σαφής και «δημοκρατική» τρέξτε μόνοι σας, να βγείτε πρώτοι…που πάει να πει ένας υποψήφιος σε κάθε Νομό.

Νέες απαιτήσεις στο… παρά ένα από την τρόικα

troika-Megaro-Maximou
Σε νέο θρίλερ οδηγείται η διαπραγμάτευση με την Τρόικα, καθώς οι δανειστές, ακόμη και στο παρά ένα των συζητήσεων βάζουν νέες απαιτήσεις στο τραπέζι.
Έτσι μετά από τα “έρχονται-δεν έρχονται”, της περασμένης Παρασκευής, τώρα ανεβάζουν τον πήχη των πρόσθετων μέτρων στα 2,9 δισ. ευρώ.

“Μπλόκο” του ΙΚΑ σε 200.000 επιχειρήσεις

IKA
Φρένο στην πληρωμή ασφαλιστικών εισφορών μόνο στα χαρτιά, επιχειρεί να βάλει το υπουργείο Εργασίας, με δέσμη μέτρων που θα μπλοκάρουν την έκδοση φορολογικής ενημερότητας στους εργοδότες που δεν καταβάλλουν εισφορές.

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Έφοδος εισαγγελέων στην ΕΠΟ

epo
Έφοδο πραγματοποίησαν στα γραφεία της ΕΠΟ τρεις εισαγγελείς, αλλά και η οικονομική αστυνομία, ώστε να ελεγχθούν έγγραφα της επιτροπής ιδιότητας μεταγραφών και φορολογικών ενημεροτήτων.

28.000 θέσεις εργασίας με 5μηνες συμβάσεις

dimosioi1
Στην τελική φάση επεξεργασίας από το ΑΣΕΠ βρίσκεται η προκήρυξη για τους άνεργους πτυχιούχους και αποφοίτους λυκείου. Οι προσλήψεις θα γίνουν με κοινωνικά κριτήρια. Καλύπτονται ανάγκες δήμων, δικαστηρίων, Ταμείων, μητροπόλεων.

Πρόσβαση του ΣΔΟΕ σε τραπεζικούς λογαριασμούς

sdoe1
Πρόσβαση σε χιλιάδες τραπεζικούς λογαριασμούς θα αποκτήσει σύντομα το ΣΔΟΕ καθώς θα τεθεί σε ισχύ το Μητρώο Τραπεζικών Λογαριασμών.
Στο στόχαστρο θα μπουν υποθέσεις όπου υπάρχουν ενδείξεις ξεπλύματος μαύρου χρήματος ή παράνομου πλουτισμού.

Τσίπρας: Καταστροφική για την Ευρώπη η έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη

tsipras
«Μία έξοδος της Ελλάδας ή οποιασδήποτε άλλης χώρας σε κρίση θα ήταν μια καταστροφή για την Ευρώπη», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας σε εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο του Τέξας για την κρίση στην ευρωζώνη.
Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας παρενέβη και στην απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να διερευνήσει τα αίτια της αποτυχίας των πολιτικών που εφαρμόζονται στις χώρες του ευρωπαϊκού νότου και την Ιρλανδία και ζήτησε να υπάρξει η δυνατότητα κλήσης πρώην και νυν πρωθυπουργών και υπουργών Οικονομικών και δεσμεύθηκε, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα συμβάλει προς αυτή την κατεύθυνση.

Αποκαλυπτικές μαρτυρίες για την υπόθεση του Οίκου του Ναύτου

oikos
Το ενδεχόμενο εμπλοκής και άλλων προσώπων στην υπόθεση του Οίκου του Ναύτου διαφαίνεται από την καταγραφή τηλεφωνικών συνομιλιών των κατηγορουμένων στην υπόθεση απάτης σε βάρος του ταμείου (οι κατηγορούμενοι απολογούνται αύριο στον ανακριτή).
Η δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση περιλαμβάνει τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, της απάτης σε βάρος του Δημοσίου και της πλαστογραφίας.

Σαμαράς: Η Τρόικα οφείλει να σεβαστεί τις θυσίες του ελληνικού λαού. Εκλογές στο τέλος της τετραετίας

samaras
«Δεν πρόκειται να επιτρέψω η δημοκρατία να υποκύψει στην εγκληματική βία», είναι το μήνυμα που έστειλε μέσω της συνέντευξής του στην εκπομπή Ανατροπή του Γιάννη Πρετεντέρη, που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας  στο Mega, ο Πρωθυπουργός Aντώνης Σαμαράς.

ΥΠΟΙΚ: Υπέρβαση στόχου των εσόδων Σεπτεμβρίου κατά 37,2%

ÁÈÇÍÁ-Ðáñïõóßáóç íÝùí óõóôçìÜôùí áíôéìåôþðéóçò êáõóßìùí áðü ôï ÓÄÏÅ// ÏÉÊÏÍÏÌÏÕ-ÄÉÙÔÇÓ.(EUROKINISSI)
Σημαντική υπέρβαση του στόχου των εσόδων Σεπτεμβρίου κατά 37,2%, ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών.
Η υπέρβαση του στόχου των εσόδων του Σεπτεμβρίου μείωσε την απόκλιση των εσόδων από 5,7% το οκτάμηνο σε 1,4% σε επίπεδο εννιαμήνου 2013.

ΙΟΒΕ: Ελαφρά επιδείνωση του οικονομικού κλίματος

iove
Στις 91,2 διαμορφώνεται ο δείκτης οικονομικού κλίματος στην Ελλάδα τον Οκτώβριο, σύμφωνα με έρευνα οικονομικής συγκυρίας του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ) από 93,1 μονάδες τον προηγούμενο μήνα. Η επιδείνωση των επιχειρηματικών προσδοκιών στη βιομηχανία και τις κατασκευές αποτέλεσαν τα αίτια της υποχώρησης του συνολικού δείκτη, που δεν αποτράπηκε από τη μικρή βελτίωση του κλίματος στις υπηρεσίες και το λιανικό εμπόριο, αλλά και την ενδυνάμωση της καταναλωτικής εμπιστοσύνης.

Παπαμιμίκος: Οι ανθρώπινες ζωές δεν ζυγίζονται

papamimikos
Ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος, μίλησε στον Real Fm για τη στυγνή δολοφονία των μελών της Χ.Α, αλλά και την διαπραγμάτευση με την τρόικα.
«Είναι πολύ επικίνδυνη η περίοδος. Ευθύνες δεν έχουν μόνο τα πολιτικά κόμματα και η κυβέρνηση. Όλη η ελληνική κοινωνία, με ωριμότητα και με σύνεση, πρέπει να αντιμετωπίσει αυτά τα φαινόμενα», σχολίασε αρχικά ο κ. Παπαμιμίκος και συνέχισε:

O Σκλαβενίτης είπε «ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ»

Η αλυσίδα supermarket Σκλαβενίτης είναι από τις λίγες επιχειρήσεις που αξίζουν τα συγχαρητήρια μας. Η επιχείρηση μέσα στην κρίση δεν  απέλυσε κανέναν, δεν μείωσε μισθούς, αλλά αντίθετα, άνοιξε κι άλλα υποκαταστήματα! Όπως μας λένε εργαζόμενοι, η επιχείρηση τους φροντίζει με την ίδια φροντίδα που τους φρόντιζε ο μπάρμπα-Σπύρος (να αναπαύεται η ψυχή του). Όσο αφορά τώρα τους καταναλωτές, οι τιμές είναι από τις φθηνότερες & το 80% των εμπορευμάτων του είναι Ελληνικά. Εκτός όλων αυτών όμως, ο Σκλαβενίτης είπε :Ποτέ την Κυριακή!

Κορκίδης: Εάν κάνουμε την Κυριακή καθημερινή θα χάσουμε

korkidis
Περίπου το 33% των εμπορικών καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα και το 50% των καταστημάτων της Αττικής λειτούργησε χθες Κυριακή, στο πλαίσιο σχετικής της πρωτοβουλίας του υπουργείου Ανάπτυξης, όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ), Βασίλης Κορκίδης, σημειώνοντας πως η αγορά «έδειξε ποιες περιοχές και ποιες αγορές» έχει νόημα να λειτουργούν τις Κυριακές.

Την επόμενη Δευτέρα “ανοίγει” η εφαρμογή για τα τέλη κυκλοφορίας

teli
Τηv επόμενη Δευτέρα (11 Νοεμβρίου) είναι προγραμματισμένη η έναρξη λειτουργίας της ηλεκτρονικής εφαρμογής, μέσω Taxisnet, για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας οχημάτων και μοτοσυκλετών για το 2014, όπως δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χ.Θεοχάρης μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Guardian: Συνεργασία 5 ευρωπαϊκών χωρών στις παρακολουθήσεις

BND NSA GCHQ DGSE
Οι υπηρεσίες πληροφοριών της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ισπανίας και της Σουηδίας έχουν θέσει σε εφαρμογή συστήματα μαζικής παρακολούθησης των τηλεφωνικών επικοινωνιών και αυτών στο Ίντερνετ σε “στενή συνεργασία” με την βρετανική υπηρεσία πληροφοριών GCHQ, αποκαλύπτει σήμερα η βρετανική εφημερίδα ” Guardian”...

Νέος πρόεδρος στην Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος

Areios-Pagos
Νέος πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος, μετά τον θάνατο του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ρούσσου- Εμμανουήλ Παπαδάκη, είναι ο μέχρι τώρα β΄ αντιπρόεδρος της Ένωσης, αντεισαγγελέας Εφετών Κωνσταντίνος Τζαβέλλας, ενώ για την κενωθείσα θέση του β΄ αντιπρόεδρου εξελέγη ομόφωνα το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, εισαγγελέας Πρωτοδικών Παρασκευάς Αδάμης.

ΝΔ: Παράδοση τροφίμων στην Ιερά Μητρόπολη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως

papamimikos
Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Στηρίζω», κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενο από τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής κ. Ανδρέα Παπαμιμίκο, το Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κ. Θανάση Μπούρα, τον Υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Θανάση Σκορδά και βουλευτές, παρέδωσαν σήμερα τρόφιμα στην Ιερά Μητρόπολη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως για τη στήριξη των συσσιτίων της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Νέοι Πρόεδροι των Ν.Ε. της ΟΝΝΕΔ


Από την εκλογική διαδικασία της 3ης Νοεμβρίου 2013, προέκυψαν οι νέοι Πρόεδροι των Νομαρχιακών Επιτροπών της ΟΝΝΕΔ:

Η ΕΣΗΕΑ ζητάει παρέμβαση της Δικαιοσύνης για τον Κουρή

ESHEA
Με ανακοίνωση που εξέδωσε, η ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει τη νέα εκδοτική προσπάθεια του Γιώργου Κουρή, με την κυκλοφορία της εφημερίδας “Kontra News”.
Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ έχει ως εξής:

Ιγνατίου: Να σταματήσει ο Πάγκαλος να περιφέρεται ως “αρκούδα”

Mixalis-Ignatiou
Την άποψή του για τον Θεόδωρο Πάγκαλο και τη διαχρονική παρουσία του στον δημόσιο βίο καταγράφει ο Μιχάλης Ιγνατίου με σημερινό άρθρο του στο “Έθνος της Κυριακής”, με αφορμή όσα έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα, όταν το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, με τις δηλώσεις του για παρακολουθήσει ξένων διπλωματών από την ελληνική κυβέρνηση.

To ΣτΕ μπλοκάρει την ιδιωτικοποίηση ΕΥΔΑΠ-ΕΥΑΘ

Symvoulio-Tis-Epikrateias
Μείζον θέμα που ανατρέπει τους σχεδιασμούς του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης προκαλεί η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να μπλοκάρει τις εν εξελίξει ιδιωτικοποιήσεις της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ.

Επιστροφή στη δραχμή προτείνει η Kontra News

KontraNews
Την επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή, μετά από την επιδίωξη εξόδου της χώρας από την ευρωζώνη προτείνει η εφημερίδα “Kontra News”, που κυκλοφορεί για πρώτη φορά αύριο Δευτέρα 4 Νοεμβρίου.

Οι νέοι πρόεδροι στις Νομαρχιακές της ΟΝΝΕΔ

onned
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανάδειξης των νέων Προέδρων σε 63 Νομαρχιακές Επιτροπές της ΟΝΝΕΔ. Οι εκλογές διεξήχθησαν από τις 10.00 μέχρι τις 18.00 σε εκλογικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα, με πάνω από 8.500 μέλη των Νομαρχιακών Επιτροπών της ΟΝΝΕΔ να εκλέγουν τους νέους επικεφαλής της Οργάνωσης σε κάθε περιοχή.

Καταγγελία ΟΕΝΓΕ: «Ο Γεωργιάδης μοιράζει σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τις θέσεις διοικητών στα νοσοκομεία»

Κομματικά κριτήρια χρησιμοποιεί, ο πρώην τηλεβιβλιοπώλης και νυν υπουργός Υγείας, Α. Γεωργιάδης, για τους διορισμούς των διοικητών στα νοσοκομεία, όπως καταγγέλλει η ΟΕΝΓΕ σε ανακοίνωσή της.

O Άδωνις διόρισε διοικητή νοσοκομείου τον πρώην βουλευτή Ζήση Τζηκαλάγια

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε τους νέους διοικητές νοσοκομείων [εδώ]. Μεταξύ αυτών και ο πρώην βουλευτής Καστοριάς της Ν.Δ. Ζήσης Τζηκαλάγιας [photo] o οποίος μάλιστα καταψήφισε το μνημόνιο ΙΙ με μακρόσυρτη επιστολή, ξεκινώντας με το γνωστό ''Αγαπητοί μου συμπατριώτες και Συνέλληνες'' και περιεχόμενο καμιά δεκαριά όχι με κεφαλαία [εδώ]. Τον αντιμνημονιακό του αγώνα τίμησε ο Άδωνις Γεωργιάδης και τον επέστρεψε στο μαντρί, με διορισμό στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσνικης... 

ΔΤ-Εκλογές ανάδειξης Προέδρου Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Δράμας

Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 03/11/2013, οι εκλογές για την ανάδειξη του Προέδρου Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Δράμας.

Oι διαγωνισμοί ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΕΕΣΣΤΥ προχωρούν στη Β’ Φάση

treno-ose
Τα τρία (3) επενδυτικά σχήματα που εισέρχονται στη Β’ φάση του διαγωνισμού για την απόκτηση ποσοστού 100% του μετοχικού κεφαλαίου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενέκρινε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ.