Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Video του βουλευτή Διαμαντόπουλου ντυμένου… Superman!


Η Χρυσή Αυγή έβγαλε σήμερα στη δημοσιότητα video που δείχνει τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλη Διαμαντόπουλο, να έχει ντυθεί  Superman σε καρναβαλική παρέλαση στην Καστοριά.

Ο Νικήτας θέλει να είναι ξανά υποψήφιος Δήμαρχος



Nikitas-Kaklamanis
Την πρόθεσή του να είναι ξανά υποψήφιος για τη Δημαρχία της Αθήνας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, εξεδήλωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης σε εσωτερική σύσκεψη των συμβούλων της παράταξής του, σύμφωνα με την εφημερίδα “Παραπολιτικά”.

Ποιοί… ονειρεύονται επιστροφή Παπαδήμου


Lukas-Papadimos
Η περίπτωση του Λουκά Παπαδήμου, και το ενδεχόμενο επιστροφής του στην κεντρική πολιτική ζωή, με την ανάληψη πρωτοβουλιών και την ανάθεση ρόλων, αποτελεί και πάλι αντικείμενο συζητήσεων στα πολιτικά παρασκήνια.

Νέες επιθέσεις σε γραφεία ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΑΤΜ


empristikes-epitheseis
Νέες εμπρηστικές επιθέσεις είχαμε το βράδυ, με στόχους αυτή τη φορά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, καθώς και ΑΤΜ τραπεζών.

 “Κατά λάθος” αποφυλάκιση των ληστών με τα καλάσνικοφ!


kalasnikov
Έντονες αντιδράσεις και πολλά ερωτηματικά προκαλεί η “κατά λάθος” αποφυλάκιση ενός εκ των ληστών με τα Καλάσνικοφ, οι οποίοι είχαν κάνει πολλές ληστείες στην Αθήνα και τα Φάρσαλ, όπου πριν από δύο χρόνια τραυμάτισαν και έναν αστυνομικό.

Οι φρικιαστικότερες εφευρέσεις βασανιστηρίων

Η εποχή που είναι γνωστή ως «Σκοτεινά Χρόνια», ο φοβερός και τρομερός ευρωπαϊκός Μεσαίωνας, λογίζεται ως μια από τις πλέον βίαιες ιστορικές εποχές. Οι ανισότητες και η βαρβαρότητα ταλάνισαν το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης από τον 5ο έως τον 15ο αιώνα, κάπου 1.000 σκοτεινά και αιμοδιψή χρόνια. Ένα από τα πλέον αποτρόπαια χαρακτηριστικά της μεσαιωνικής πρακτικής ήταν η μακάβρια εφευρετικότητα των ανθρώπων, που γέννησε μια πληθώρα μεθόδων βασανισμού.

Οι Ράδιο Αρβύλα στο κλιπ των Onirama

Οι Ράδιο Αρβύλα στο κλιπ των Onirama...

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Διάσημοι ποδοσφαιριστές σε παιδική ηλικία και τώρα

Εδώ στο Otherside.gr έχουμε κάνει πολλά αφιερώματα που παρουσιάζουν διάσημους σε παιδική ηλικία και τώρα, όμως μέχρι σήμερα δεν είχαμε ασχοληθεί με μεγάλους σταρ του ποδοσφαίρου (εν ενεργεία αλλά και βετεράνους)… Ήρθε η σειρά τους λοιπόν!

Τι κάνει σήμερα ο Τάσος Κωστής;

Έγινε ηθοποιός από τύχη. Είχε πάει στη σχολή για έναν φίλο του, είδε ωραία κορίτσια εκεί και έμεινε. Αυτό τουλάχιστον έχει παραδεχτεί δημοσίως.

Κατάσκοποι σε γερμανικά σουπερμάρκετ!


index
Ένας πρώην «ντετέκτιβ» καταστημάτων, που δούλευε στο γερμανικό σουπερμάρκετ Aldi, μέσω του περιοδικού «Der Spiegel» αποκαλύπτει πως η διεύθυνση του καταστήματος ζητούσε από αυτόν όχι μόνο να επαγρυπνεί για τυχόν κλέφτες, αλλά και να κατασκοπεύει τους υπαλλήλους και να εγκαταστήσει κρυφές κάμερες.

Χρυσή Αυγή: “Φορολόγηση βουλευτών από το πρώτο ευρώ” - ΒΙΝΤΕΟ


Η Χρυσή Αυγή κατέθεσε τροπολογία-προσθήκη στο φορολογικό νομοσχέδιο με την οποία προτείνει τη φορολόγηση της βουλευτικής αποζημίωσης από το πρώτο ευρώ. Θεωρούμε απαράδεκτο να τυγχάνουν ιδιαίτερης μεταχείρισης οι βουλευτές, την ώρα που ο λαός τσακίζεται φορολογικά. Τίθεται επίσης και ζήτημα αντισυνταγματικότητας, καθώς σύμφωνα με το Άρθρο 4 του Συντάγματος "Όλοι οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του Νόμου".

“Νέος θα πει να διορθώσεις τον κόσμο” γράφει ο Στράτος Γρομπανόπουλος

Με αυτή τη φράση του Ν. Καζαντζάκη θέλω να προτρέψω τους νέους και όσους νιώθουν ακόμη νέοι να αποτινάξουν από πάνω τους το πρότυπο του συμβιβασμένου μέσου Έλληνα πολίτη. Το πρότυπο αυτό που πλέον δεν τον νοιάζει αν ζήσει τη ζωή του όπως την ονειρεύτηκε. Σκεφτείτε απλά πόσο απέχει το όνειρο του τι θα θέλαμε να κάνουμε στην παιδική μας ηλικία με αυτό που κάνουμε σήμερα. Και αυτό γιατί κάποιοι συμβιβαστήκαμε.

O Σόιμπλε «καρφώνει» τον Τσίπρα πριν τη συνάντηση στο Βερολίνο


Πολλές απορίες δημιουργούν οι διαρροές από τον γερμανικό Υπουργείο Οικονομικών σχετικά με τη συνάντηση Σόιμπλε-Τσίπρα. Προφανώς η γερμανική πλευρά δέχτηκε τη συνάντηση μόνο και μόνο για να εκθέσει τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, με τις διαρροές ότι συνεννοήθηκε προηγουμένως για αυτό με την ελληνική κυβέρνηση, η οποία δεν πρόβαλε σχετικά καμία αντίρρηση.

H «έκρηξη» της Κεφαλογιάννη για το βρετανικό ριάλιτι με τα όργια


Την παρέμβαση της υπουργού Τουρισμού, Όλγας Κεφαλογιάννη προκάλεσε η μετάδοση ριάλιτι σόου από το αγγλικό κανάλι «channel 4» που δυσφημεί την Ελλάδα στο εξωτερικό, παρουσιάζοντας εικόνες από τις διακοπές Βρετανών τουριστών στην Κέρκυρα.

«Ψαλίδι» σε 130 τμήματα - Μειώνονται χιλιάδες θέσεις σε ΑΕΙ και ΤΕΙ


Σε δραστικό περιορισμό του αριθμού των εισακτέων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ οδηγεί η μείωση των τμημάτων τους. Το μέτρο συνοδεύεται από τα νέα δεδομένα που ισχύουν στις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές, καθώς και από την επαναφορά της βάσης του «10».

Μπαράζ επιθέσεων με γκαζάκια σε σπίτια γνωστών δημοσιογράφων


Αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς, αποτελούμενους από γκαζάκια, τοποθέτησαν άγνωστοι κατά τη διάρκεια της νύχτας σε σπίτια πέντε γνωστών δημοσιογράφωνΟι επιθέσεις σημειώθηκαν σε Άλιμο, Αγία Παρασκευή, Λυκαβηττό, Πεντέλη και ΜαρούσιΗ αρχή των εμπρηστικών επιθέσεων με τα γκαζάκια έγινε στις 03:40 στο Κολωνάκι στην είσοδο πολυκατοικίας όπου διέμενε ο παρουσιαστής του Mega Γιώργος Οικονομέας και τώρα διαμένουν τα παιδιά του.

Φοροτεχνικό Γραφείο η «ΟΝΝΕΔ»


Οδηγίες προς τους ενοικιαστές, για να αντιμετωπίσουν το μπάχαλο με το τέλος ακινήτων του 2011 δίνει η ΟΝΝΕΔ στο site της, epixeiro.info.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!! Πρόγραμμα «Αναβάθμιση της Επαγγελματικής Θέσης Εργαζομένων» 10 εκατ. ευρώ στην Ο.Ε.ΣΥ.Ν.Ε.

Έκπληξη προκαλεί για τους γνωρίζοντες το γεγονός ότι η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλλων «επέλεξε» να αναθέσει την υλοποίηση του Προγράμματος «Αναβάθμιση της Επαγγελματικής Θέσης Εργαζομένων, Αυτοαπασχολούμενων…

Οι περιφερειακοί διευθυντές Εκπαίδευσης

Tα ονόματα των εκπαιδευτικών που τοποθετούνται σε θέσεις Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης, ύστερα από αίτησή τους ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας.

Τι λέει η "άλλη πλευρά" για την ΟΝΝΕΔ και τα περί βιλών

Το χώμα που αγωνίζεται να γίνει φτερούγα κι ο βούρκος της ΟΝΝΕΔ.

Προς Εθνική Τράπεζα: Τελικά πόσα καταστήματα θα κλείσετε; Και πόσοι θα απολυθούν;


ΧΘΕΣ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, στο bankwars είχαμε αναρτήσει θέμα με τίτλο “Απολύσεις τραπεζουπαλλήλων unte portas! Προαναγγελία από κορυφαίο στέλεχος της ΕΤΕ”.

Απολύσεις τραπεζουπαλλήλων unte portas! Προαναγγελία από κορυφαίο στέλεχος της ΕΤΕ


Ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΕΘΝΙΚΗΣ Π. Χριστοδούλου, αναφερόμενος χθες στη συγχώνευση της  ETE με τη Eurobank, είπε  ότι το 25% του δικτύου του νέου ομίλου θα μπορούσε να αναδιαρθρωθεί. (Όλοι γνωρίζουμε τι θα πει  στην Ελλάδα η λέξη «αναδιάρθρωση»).

Επιστημονικές ανακαλύψεις που έγιναν κατά λάθος


Ποιος μπορεί να ξεχάσει την ανακάλυψη που έσωσε εκατομμύρια ζωές και βασίστηκε σε καθαρή τύχη;

Το καλύτερο βίντεο με εμφανίσεις UFO για το 2012

Υπήρξαν πολλές συλλογές βίντεο με UFO για το 2012, αλλά αυτό είναι μακράν το καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο που είναι διαθέσιμο.

Περιλαμβάνει θεάσεις, και εκθέσεις ειδήσεων για το έτος του 2012.

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Σαρώνει στην ψηφοφορία ο Γκάλης!

Ο Νίκος Γκάλης είναι υποψήφιος για το Hall of Fame και στην ψηφοφορία που έχει ξεκινήσει στο διαδίκτυο... σαρώνει, συγκεντρώνοντας για την ώρα εντυπωσιακό ποσοστό!

Μουστάκια για όλα και άλλα γούστα


Χόμπι τους οι... τρίχες...

Μείωση επιπλέον 70.000 υπαλλήλων του δημοσίου συστήνει η τρόικα έως το 2015


Μέχρι το 2015 θα υπάρξει και νέα μείωση προσωπικού στο δημόσιο κατά 70 χιλιάδες αναφέρει ο κοινοτικός επίτροπος Όλι Ρεν σε απάντησή του στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Χουντή. Όπως αναφέρει, η μείωση των δημοσίων υπαλλήλων θα «βασίζεται στην τρέχουσα κατάρτιση των….

Δημιουργούνται πάνω από 62.000 θέσεις εργασίας

Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την απασχόληση των νέων αναμένεται να παρουσιάσουν σήμερα ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Γιάννης Βρούτσης, ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Κωστής Χατζηδάκης και ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Κωσταντίνος Αρβανιτόπουλος.

Αλλάζουν τα πάντα σε τηλεφωνικές συνομιλίες και internet!

Ο ευρωπαϊκός επίτροπος Χ. Αλμούνια με τους επικεφαλής των μεγαλύτερων ομίλων της Ευρώπης, όπως Deutsche Telekom, France Telecom, Telecom Italia και Telefonica, μελετούν την δημιουργία πανευρωπαϊκού δικτύου υποδομής που θα έχει καταναλωτικά οφέλη, όπως ενιαία τιμολόγηση για τις υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών και internet σε όλη την Ευρώπη.

Ποιες αποδείξεις δεν αναγνωρίζει η εφορία


Στη μάχη για τη συλλογή αποδείξεων θα «ριχθούν» και φέτος μισθωτοί και συνταξιούχοι, προκειμένου να εξασφαλίσουν την πολυπόθητη έκπτωση φόρου.

Για να συμβεί αυτό οι φορολογούμενοι θα πρέπει, σύμφωνα με τις ρυθμίσεις του φορολογικού νομοσχεδίου, να συλλέξουν αποδείξεις που ανέρχονται στο 25% του εισοδήματός τους, με ανώτατο όριο τα 10.500 ευρώ. Στην περίπτωση που υπάρχει διαφορά μεταξύ του ποσού των αποδείξεων που θα πρέπει να συγκεντρώσουν και των αποδείξεων που συγκεντρώθηκαν θα επιβάλλεται φορολογική «ποινή» 22%.

Υποθηκευμένα όλα τα περιουσιακά στοιχεία της χώρας!


Σαρωτικές αλλαγές στους όρους του μνημονίου θα περιλαμβάνει ο νόμος που φέρνει με τη διαδικασία του κατεπείγοντος η κυβέρνηση για ψήφιση τη Δευτέρα στη Βουλή. Αναλυτικότερα σύμφωνα με το νέο νόμο σε περίπτωση που η Ελλάδα αθετήσει τις υποχρεώσεις της προς τους δανειστές της, τότε οι δανειστές μας θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε κατάσχεση οποιουδήποτε περιουσιακού στοιχείου που κατέχει το Δημόσιο, ακόμα και η Τράπεζα της Ελλάδας.

Τι κάνει σήμερα η Ισαβέλλα Βλασιάδου;

Έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή «Άλλα Κόλπα» και εμφανιζόταν στο πλευρό του Βλάσση Μπονάτσου. Πήρε μέρος στην πολύ επιτυχημένη σειρά «Οι Αυθαίρετοι» παρουσίαζε όμως και το «Ραντεβού στα Τυφλά». Αργότερα ήρθαν πολλές γκεστ εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές όπως για παράδειγμα αυτή στον ΑΝΤ1 και στο «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Συνεχίζεται η εισροή των καταθέσεων στην Ελλάδα

Περαιτέρω άνοδο σημείωσαν οι καταθέσεις στο εγχώριο τραπεζικό σύστημα τον Νοέμβριο, σύμφωνα με τους αναλυτές της Alpha Bank, οι οποίοι αποδίδουν την εισροή καταθέσεων κυρίως στην ενδυνάμωση της εμπιστοσύνης του ιδιωτικού τομέα ότι η κρίση χρέους στη χώρα μας θα ξεπερασθεί.

Στο "μικροσκόπιο" το πόθεν έσχες του Δούκα


Με τον Πέτρο Δούκα ασχολήθηκε η κοινοβουλευτική Επιτροπή ελέγχου των οικονομικών των κομμάτων και των βουλευτών, εκτός από τους τρεις πολιτικούς των οποίων οι σύζυγοι περιλαμβάνονται στην επίμαχη λίστα Λαγκάρντ.

Αλλάζουν τα πάντα στα διπλώματα το 2013


Τα πάνω κάτω στην έκδοση διπλωμάτων οδήγησης έρχονται με το προεδρικό διάταγμα 51/2013, με τη ελληνική νομοθεσία εναρμονίζεται με την ευρωπαϊκή. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι θα γίνουν αυστηρότερα τα μέτρα για την απόκτηση της άδειας οδήγησης, και το…

Πώς θα βρείτε δουλειά στο εξωτερικό

Η ανεργία που «σκαρφάλωσε» στο 26% το Σεπτέμβρη του 2012, αλλά και οι χαμηλοί μισθοί όσων εξακολουθούν να εργάζονται στη χώρα μας, φέρνει πολλούς Έλληνες πιο κοντά στην αναζήτηση ευκαιριών για δουλειά στο εξωτερικό. Οι νέοι εργαζόμενοι όπως και οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μετακινούνται ευκολότερα, ωστόσο η εύρεση εργασίας σε άλλες χώρες δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση.

Διαβάστε την επιστολή του «ανεξάρτητου» Χρ. Αηδόνη-Τι γράφει για τον Βενιζέλο


Ανεξάρτητος βουλευτής είναι πλέον ο Χρήστος Αηδόνης που πριν από λίγο έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής με την οποία γνωστοποιεί ότι αποχωρεί από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ...

«Για την βίλα πολλά…για την λίστα κουβέντα…»

Η ΟΝΝΕΔ,όπως συνηθίζει να κάνει για σοβαρά κοινωνικοπολιτικά θέματα,έβγαλε αφίσα για να καυτηριάσει και δικαιολογημένα την υπόθεση της βίλας Αμαλίας…

Ολική ανατροπή στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ

Μπορεί χθες να έγινε γνωστό από δικαστικές πηγές ότι το αρχείο – που είχε στα χέρια του ο Ευ. Βενιζέλος και παρέδωσε στο Μέγαρο Μαξίμου - αντιγράφτηκε στις αρχές Ιουλίου του 2011, κάτι που στοχοποιεί τον Ιωάννη Διώτη, ωστόσο το «στικάκι» που έχει το περιοδικό «Hot Doc» δημιουργήθηκε πολύ νωρίτερα και συγκεκριμένα στις αρχές Αυγούστου του 2010.

QUIZ - ΟΝΝΕΔ

Ποιος δελφίνος της Διοίκησης της ΟΝΝΕΔ...

Στη δικαιοσύνη ο Βουλγαράκης


Στη τακτική Δικαιοσύνη παραπέμπεται ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Βουλγαράκης, για την μη καταγραφή στο δικό του πόθεν έσχες του έτους 2007, των καταθέσεων της γυναίκας του, Κατερίνας Πελέκη στην Ελβετία, οι οποίες εμφανίζονται στη λίστα Λαγκάρντ.

Αναγνωρίζετε τον τραγουδιστή της φωτογραφίας;

Η φωτογραφία απεικονίζει τον τραγουδιστή στην εφηβεία του και φυσικά απέχει αρκετά από τη σημερινή του εικόνα. 

Ο λόγος για τον...

Προστασία του αυτοκινήτου από το κρύο και το χιόνι

Ιδιαίτερα συχνό είναι το φαινόμενο σχηματισμού πάγου επάνω στις επιφάνειες του αυτοκινήτου, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, αλλά και εξαιτίας μιας ενδεχόμενης χιονόπτωσης. Τι θα πρέπει να κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις και ποια μέτρα προφύλαξης μπορούμε να πάρουμε; Διαβάστε ορισμένες πρακτικές συμβουλές, που ο κάθε οδηγός μπορεί να εφαρμόσει σε αυτές τις περιπτώσεις.

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Το καλύτερο γκολ του 2012


Μπορεί ο Μέσι να έκλεψε την παράσταση, καθώς κατέκτησε τη «Χρυσή Μπάλα» για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, αλλά μια σημαντική διάκριση απέσπασε και ο Μίροσλαβ Στοκ.

Ο σλοβάκος παίκτης της Γαλατασαράι ήταν ο μεγάλος νικητής του φετινού FIFA Puskas Award, καθώς σημείωσε το καλύτερο γκολ του 2012.

Βίντεο: 8 λεπτά με απολαυστικές φάρσες!

Δείτε στο επόμενο βίντεο 8 λεπτά non stop φάρσες για να ξεχαστείτε λίγο από την καθημερινότητα!

Οκτώ «τρωκτικά» του υπ. Οικονομικών διαρρέουν φορολογικά στοιχεία

Τουλάχιστον 30.000 πελάτες είχε η εταιρεία «Info C…..», κυρίως εισπρακτικές εταιρείες που λειτουργούν για λογαριασμό τραπεζών, ενεχυροδανειστήρια, επιχειρηματικοί όμιλοι και «τοκογλύφοι». Πως δρούσε το κύκλωμα που πωλούσε σε κάθε ενδιαφερόμενο λίστες με προσωπικά δεδομένα εκατομμυρίων Ελλήνων.

Καταιγίδα μετατάξεων στο Δημόσιο – Αδειάζουν ολόκληρες υπηρεσίες από υπαλλήλους

Ως και 50% μειώνονται οι θέσεις με τα νέα οργανογράμματα των υπουργείων
“Μοντέλο” μετατάξεων τα υπουργεία Περιβάλλοντος και Διοικητικής Μεταρρύθμισης
Η άρνηση μετάταξης σημαίνει απόλυση για τον υπάλληλο
Πως θα προκύψουν 25.000 άτομα για διαθεσιμότητα-απόλυση.

Ο Όμιλος ΛΑΡΣΙΝΟΣ «αποχαιρετά» την Πρόεδρό του Ευγενία Λαρσινού


Κόρινθος, 09 Ιανουαρίου 2013 – Ο Όμιλος ΛΑΡΣΙΝΟΣ «αποχαιρετά» την Πρόεδρό του Ευγενία Λαρσινού. Έπειτα από άνιση μάχη που έδινε το τελευταίο διάστημα, η μεγάλη κυρία της Κορινθίας  και ισχυρή γυναίκα του Ομίλου  ΛΑΡΣΙΝΟΣ άφησε την τελευταία της πνοή την Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2013, στο θεραπευτήριο όπου νοσηλευόταν.

Ο Καραμανλής, ο Παπακωνσταντίνου και οι… αυλές των πολιτικών


Konstantinos-Karamanlis-Manolis-Andronikos
Η πολιτική εξομολόγηση του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στην κρατική τηλεόραση και την Έλλη Στάη, προσφέρεται για μωσαϊκό συμπερασμάτων και εκτιμήσεων. Αναφορικά με την ποιότητα του πολιτικού προσωπικού που κατά διαστήματα αναλαμβάνει τις τύχες της χώρας, τις προτεραιότητες και τη συνειδητοποίηση του πόσο εύκολα μπορεί να γίνει… ζημιά. Και πόσο βαθιά μπορεί να είναι η ζημιά αυτή.

Τι θα δημοσιεύσει ο Βαξεβάνης για τη λίστα Λαγκάρντ;


Εδώ και αρκετές μέρες, ο Κώστας Βαξεβάνης φρόντισε να “σηκώσει” μέσω Twitter το θέμα της λίστας Λαγκάρντ, αφήνοντας ξεκάθαρες αιχμές κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου, για τον ρόλο που διαδραμάτισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στη διαχείρισή της.