Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

«Μπάζει νερά» και η γερμανική οικονομία

Φαίνεται πως διαψεύδονται όσοι πίστευαν πως η γερμανική οικονομία θα μπορούσε να είναι εσαεί θωρακισμένη από την κρίση χρέους της ευρωζώνης, αφού τα μηνύματα που λαμβάνει τελευταία η γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ δείχνουν... σύννεφα να μαζεύονται πάνω από το Βερολίνο.

Με τα όπλα παρά πόδα περιμένουν τον Βενιζέλο και την επανίδρυση

Την ερχόμενη εβδομάδα ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναμένεται να δημοσιοποιήσει το σχέδιο επανίδρυσης του ΠΑΣΟΚ και αυτό- όπως όλα δείχνουν φέρνει σε θέσεις μάχης τους κορυφαίους του κόμματος. 

Οκτώ «καυτές πατάτες» στα χέρια της νέας κυβέρνησης

Ούτε ημέρα για χάσιμο δεν έχει η νέα κυβέρνηση, αφού τα μέτωπα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι υπουργοί είναι πολλά, και οι αποφάσεις που θα πρέπει να ληφθούν είναι άμεσες. 



Αρχικά, στη συμφωνία των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, προβλέπεται η επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου, όπου θα ζητηθεί παράταση του χρόνου δημοσιονομικής προσαρμογής για τουλάχιστον δύο χρόνια.

Καρατζαφέρης: «Καλύτερα να σου βγει το μάτι, Αντώνη, παρά το όνομα»

«Καλύτερα να σου βγεί το όνομα παρά το μάτι» αναφέρει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, στο τηλεγράφημά του προς τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, με αφορμή το πρόβλημα υγείας του. 


Αναλυτικά η επιστολή:

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η ΤΡΟΪΚΑ


Την Αθήνα θα επισκεφτεί και πάλι η τρόικα την ερχόμενη Δευτέρα 25 Ιουνίου, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, ενώ το Ευρωπαϊκό Ταμείο Αρωγής (EFSF) θα αποδεσμεύσει ένα δισ. ευρώ για την Ελλάδα «έως το τέλος του...

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επέμβαση στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμάρα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, στο δεξί του μάτι. 


Ο κ. Σαμαράς βρίσκεται τώρα στη φάση της ανάνηψης, ενώ αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από τον θεράποντα ιατρό, τον διευθυντή της Β' Πανεπιστημιακής οφθαλμολογικής Κλινικής, καθηγητή κ. Πάνο Θεοδοσιάδη.

Σταμάτης: Το δυνατό χαρτί του Σαμαρά


Δημήτρης Σταμάτης και Αντώνης Σαμαράς. Βίοι παράλληλοι στην πολιτική και την ίδια την ζωή. Δύο συνεργάτες πάνω από 20 χρόνια, καθώς ο νέος υπουργός Επικρατείας τον ακολούθησε στην Πολιτική Άνοιξη, αλλά υπήρξε συνοδοιπόρος του και τα χρόνια της "πολιτικής ερήμου" του νέου πρωθυπουργού. Πιστός φίλος και πολύτιμος συνεργάτης, μοιραζόταν πάντα τις σκέψεις του και τις πολιτικές του αναλύσεις με τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος πάντα υπολόγιζε και λάμβανε σοβαρά υπ όψιν του την γνώμη του Σταμάτη.

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Xρυσή Αυγή: Δηλώσεις για Εθνική Ελλάδος και δηλώσεις Δένδια


Η Χρυσή Αυγή εύχεται καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου. 

Όλοι ενωμένοι στεκόμαστε στο πλευρό των αθλητών μας, που γίνονται απόψε άξιοι εκπρόσωποι μίας ολόκληρης χώρας που διψά για Νίκες.

Ο Μιχελάκης για Γραμματέας της ΝΔ (;)


Η μετακίνηση του Ανδρέα Λυκουρέντζου στην κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, σε θέση υπουργού Υγείας, δημιουργεί ένα μεγάλο εσωκομματικό κενό στη Νέα Δημοκρατία, που αναμένεται να καλυφθεί άμεσα. Η θέση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής άλλωστε, την οποία κάλυπτε μέχρι πρότινος ο Αρκάς πολιτικός, είναι εξαιρετικά νευραλγική, ειδικά για ένα κόμμα που βρίσκεται στην κυβέρνηση, και χρειάζεται να συνεχίσει να λειτουργεί σε… μάχιμους ρυθμούς.

Η πιο σέξι υπουργός της Ευρώπης στη νέα κυβέρνηση Σαμαρά


Μόνο μία γυναίκα ανέλαβε καθήκοντα υπουργού στη κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά και αυτή είναι η Όλγα Κεφαλογιάννη, η Κρητικιά βουλευτής της ΝΔ που εκλέγεται στην Α’ Αθηνών, που θα αναλάβει το υπουργείο Τουρισμού.

Αποκάλυψη: Στις 8.000 ευρώ το αφορολόγητο από το 2013

Την επαναφορά του αφορολόγητου ορίου από τα 5.000 ευρώ στα 8.000 ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες, από το επόμενο έτος συμφώνησαν στη χθεσινή καταληκτική συνεδρίαση οι αντιπροσωπείες των κομμάτων που απαρτίζουν την κυβέρνηση συνεργασίας.

Το παρασκήνιο της νέας κυβέρνησης: Οι εκπλήξεις, οι διαβουλεύσεις, οι αρνήσεις, οι εμπλοκές...


Το βαθύ γαλάζιο είναι το έντονο στοιχείο της νέας κυβέρνησης, με τη Ν. Δ. να έχει την κυριαρχία, αφού 29 από τα 39 μέλη του νέου υπουργικού συμβουλίου είναι στελέχη της Ν. Δ., αλλά και το γεγονός ότι οι «γαλάζιοι» υπουργοί, με εξαίρεση τον υπουργό Οικονομικών κ. Β. Ράπανο, αναλαμβάνουν όλα τα καυτά χαρτοφυλάκια της καθημερινότητας.

Ποιος είναι ο νέος Υπουργός Οικονομικών!!!


Το μοναδικό πρόσωπο κοινής αποδοχής για τη θέση του επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου, πριν ακόμη από την επίσημη ανακοίνωση του Υπουργικού Συμβουλίου, ήταν ο Βασίλης Ράπανος, πρόεδρος του ΔΣ της Εθνικής Τράπεζας.

Όλα όσα συμβαίνουν στο ΠΑΣΟΚ με το "κούρεμα" των 130 εκ. ευρώ...


Τρέχουν και δεν φτάνουν στο ΠΑΣΟΚ για τα οικονομικά! Το χάος που επικρατεί στην Ιπποκράτους, φαίνεται... παντού! Και οι λύσεις, είμαι μετρημένες στα δάκτυλα και κοστολογημένες..

Τα στατιστικά της νέας κυβέρνησης! Ποιους υπουργούς έβαλαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ


Η κυβέρνηση απαρτίζεται από 39 μέλη, 37 άνδρες και δύο γυναίκες. Από αυτούς οι 25 είναι βουλευτές της ΝΔ, ενώ οι υπόλοιποι 14, εξωκοινοβουλευτικά πρόσωπα. Από αυτούς, οι 13 είχαν προηγούμενη κυβερνητική θητεία, ενώ οι υπόλοιποι 26 ορκίζονται για πρώτη φορά.

Δημήτρης Σταμάτης … ο άνθρωπος του προέδρου! Αυτός θα κάνει όλο το παιχνίδι


Ένας γνώριμος της περιοχής μας, ο πρώην Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Δημήτρης Σταμάτης θα είναι το Α και το Ω της νέας κυβέρνησης. Ο Δημήτρης Σταμάτης είναι ο «αφανής» σύμβουλος για όλα τα θέματα του νέου Πρωθυπουργού!!!

Η ΝΔ… ψάχνει Γραμματέα και Διευθυντή


Η είσοδος του Ανδρέα Λυκουρέντζου και του Θανάση Σκορδά στην κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, δημιουργεί την ανάγκη κινήσεων στην εσωκομματική σκακιέρα της Νέας Δημοκρατίας, καθώς μένουν κενές δυο βασικές θέσεις του οργανωτικού και πολιτικού μηχανισμού της Συγγρού: Αυτή του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής, που κατείχε ο Ανδρέας Λυκουρέντζος, και εκείνη του Γενικού Διευθυντή, που βρισκόταν στα χέρια του Θανάση Σκορδά.

Θέλουν εκλογές σε δυο χρόνια!


Οι ομάδες εργασίες που συγκροτήθηκαν από τη Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Αριστερά, ολοκληρώνουν σήμερα την αποτύπωση σε… χαρτί του προγραμματικού πλαισίου συμφωνίας ανάμεσα στα τρία κόμματα, αναφορικά με τους στρατηγικούς στόχους που καλείται να υπηρετήσει η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά.

Νίκος Χατζηνικολάου : Τα Υπουργεία μουτζούρηδες Εργασίας & Υγείας Δήλωση on air για Νίκο Νικολόπουλο


Ένας μόνο πιστεύω ότι μπορεί να αναλάβει το Υπουργείο Εργασίας, είπε στον αέρα του real fm, ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο εργατικός και μαχητικός Αχαιός Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος.

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Η Εφορία κυνηγάει τον Νικόλα 'Ασημο


 Δεν τα είχαμε δει όλα από την εφορία όπως φαίνεται. Το υπουργείο οικονομικών θυμήθηκε τον διάσημο αυτόχειρα καλλιτέχνη και του έστειλε ειδοποίηση να τακτοποιήσει τις εκρεμμότητές του διότι "αν δεν έχει διακόψει τις εργασίες του ως ελεύθερου επαγγελματία,θα θεωρηθεί οτι άσκησε τη δραστηριότητά του και για το 2011 και θα πρέπει να καταβάλει το τέλος επιτηδευματία.

"Ειρωνεύονται" και οι στοιχηματικές


Στη... σέντρα βγάζουν την εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου και οι στοιχηματικές εταιρείες, μετά τους Γερμανούς... λόγιους που έχουν ξεσαλώσει όλες αυτές τις ημέρες με μεγαλοστομίες και βαρύγδουπες δηλώσεις, εν όψει του μεγάλου αυριανού προημιτελικού με τα "πάντσερ", στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Μάθετε πως να προστατεύεται το λογαριασμό του Facebook

Ακριβώς επειδή το Facebook είναι το πιο δημοφιλές δίκτυο social media είναι γεμάτο και απειλές. Ευτυχώς το να προστατευθούμε δεν είναι και τόσο δύσκολο. Αρκεί να είμαστε κάπως προσεκτικοί.

«Malaka Καραγκούνη»


Η γερμανική εφημερίδα «Bild» έστειλε... κατάσκοπο στο ξενοδοχείο της Εθνικής Ελλάδας και έγραψε τα πάντα για την «γαλανόλευκη» χαρακτηρίζοντας «Malaka» τον Γιώργο Καραγκούνη.

Γράφει τα ...απομνημονεύματά του


Στο Λονδίνο βρίσκεται σήμερα ο Γ. Παπακωνσταντίνου. Ο πρώην υπουργός θα μιλήσει σε συνέδριο που πραγματοποιείται στο Πανεπιστήμιο Κουίν Μέρι με θέμα την κρίση χρέους στην Ευρωζώνη.

Ο Παπούλιας σε επτά χρόνια «άλλαξε» πέντε πρωθυπουργούς!

Αν και η θητεία του στην Προεδρία της Δημοκρατίας μετρά μόλις επτά χρόνια, έχει «αλλάξει»πέντε πρωθυπουργούς!

Στο γήπεδο η πρώτη... συνάντηση Σαμαρά- Μέρκελ

Μεγάλη είναι η πιθανότητα να δώσει το παρών ο νέος πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, στον αγώνα της Εθνικής κόντρα στη Γερμανία και να κάτσει δίπλα στη γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, η οποία θα βρίσκεται στην εξέδρα.

Τα πάνω - κάτω στις βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Η μείωση των αριστούχων, η σταθερότητα στις χαμηλές και μεσαίες επιδόσεις, η επιστροφή στις «παραδοσιακές» σχολές, το σύστημα της ειδικής κατηγορίας υποψηφίωνκαι η επιμονή στις σχολές κοντά στο σπίτι, αναμένεται να κάνουν άνω - κάτω τις φετινές βάσεις εισαγωγής.

Το σοσιαλδημοκρατικό όραμα του Φώτη Κουβέλη

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης καταλαβαίνει ακόμα λίγο καλύτερα από τους άλλους πως σκέφτονται οι παλιοί του σύντροφοι στη ΔΗΜΑΡ, για πολλά χρόνια άλλωστε υπήρξε στέλεχος της ανανεωτικής τάσης του ΣΥΝ.

Με το βλέμμα στο Eurogroup – Τι θα ζητήσει η Ελλάδα και τι (δεν) θα δώσουν οι Ευρωπαίοι

Το απόγευμα, και μετά την ορκωμοσία των μελών της ελληνικής κυβέρνησης αναμένεται να αρχίσει το κρίσιμο Eurogroup όπου η νέα ελληνική ηγεσία θα βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις των Ευρωπαίων εταίρων.Όπως έγινε γνωστό την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει μόνος του ο υπηρεσιακός υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Ζανιάς, ο οποίος χθες έλαβε οδηγίες από την «τρόικα» της κυβέρνησης, Σαμαρά – Βενιζέλο – Κουβέλη, σε μια σύσκεψη όπου παρέστη και ο νέος υπουργός Οικονομικών, Βασίλης Ράπανος.

ΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΠΕΛΑΤΕΣ ENERGA KAI HELLAS POWER

Aμεσα μέτρα για να μη διακοπεί η παροχή ρεύματος προς πρώην πελάτες των εταιρειών Hellas Power και Energa Power Trading πρέπει να λάβει η πολιτεία, υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο Συνήγορος του Πολίτη, με αφορμή τις πρόσφατες...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΣΤΟ BBC NEWS


Στον ανταποκριτή Mark Lowen ανταποκριτή του μεγαλύτερου τηλεοπτικού δικτύου της υφηλίου BBC news παρέθεσε συνέντευξη πριν από λίγο ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Ο κος Βαρβιτσιώτης αφού εξέφρασε την ικανοποίηση του για το εκλογικό αποτέλεσμα της 17ης Ιουνίου και τον επικείμενο σχηματισμό κυβέρνησης στάθηκε στην ανάγκη να περιοριστούν οι πολιτικές λιτότητας αφού ο Ελληνικός λαός έχει υποστεί πολλές μισθολογικές περικοπές μέχρι σήμερα και πλέον δεν αντέχει άλλες θυσίες χωρίς αντίκρισμα.

Xρυσή Αυγή: Δήλωση για την συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και χρηματοδότηση των κομμάτων


Ο κ. Σαμαράς ζητούσε προεκλογικά την ψήφο του ελληνικού λαού για να... διώξει την Αριστερά. Σήμερα επιβάλλει ως κυβέρνηση τους αλήστου μνήμης παράγοντες του μνημονιακού ΠΑΣΟΚ, αλλά και το κόμμα του κ. Κουβέλη και της κ. Ρεπούση, που είχε εκφράσει την απαράδεκτη και αντεθνική άποψη περί "συνωστισμού στην προκυμαία της Σμύρνης".

Σε ειδικό ρόλο ο Βορίδης


Το πολιτικό βέτο που, σύμφωνα με πληροφορίες έθεσαν ο Φώτης Κουβέλης και η Δημοκρατική Αριστερά, προκειμένου να μην συμμετάσχουν στην κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας πρώην στελέχη του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού που έχουν προσχωρήσει στη Νέα Δημοκρατία, κρατά σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις εκτός κυβερνητικού σχήματος τον Μάκη Βορίδη.

Μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου - Β.Μπαλάφας


Δηλώσεις του Β.Μπαλάφα, μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και μέλους της ΝΟ.Δ.Ε. ΝΔ Κορινθίας μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, στην εκπομπή "ΕΚΛΟΓΕΣ 2012" με τον Β.Ζώη, στο TV Super.

Η Συγγρού γέμισε… βιογραφικά


Την ώρα που ο Αντώνης Σαμαράς και οι στενοί συνεργάτες του βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων και των ζυμώσεων με το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Αριστερά, για την οριστικοποίηση της συμφωνίας συγκρότησης κυβέρνησης συνεργασίας, και φυσικά της στελέχωσής της, η Συγγρού έχει… πνιγεί στα βιογραφικά.

Ορκίζεται σήμερα η νέα κυβέρνηση


Ορκίζεται σήμερα η νέα τρικομματική κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος ορκίστηκε χθες το απόγευμα.

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Χαλκιάς, ο χειρότερος του Euro


Πρώτος στην δεκάδα με τους χειρότερους παίκτες του Euro στην φάση των ομίλων, βρίσκεται ο Κώστας Χαλκιάς σύμφωνα με αξιολόγηση ξένης ιστοσελίδας, ενώ στην 9η θέση είναι ο Φορτούνης.

ΔΕΙΤΕ: Πως ήταν η Λιάνα Κανέλλη πριν από 40 χρόνια! (pic)


Ήταν η εποχή που η Λιάνα Κανέλλη ήταν εκφωνήτρια των ειδήσεων στην ΕΡΤ.

Τσίπρας: Αργά ή γρήγορα θα είμαστε κυβέρνηση

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η μόνη παράταξη που μπορεί να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα, τονίζει σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Reuters ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, προσθέτοντας πως αργά ή γρήγορα θα δοθεί αυτή η ευκαιρία.

Αντικείμενο σκληρής αναδιαπραγμάτευσης αναμένεται να γίνει το Μεσοπρόθεσμο

Το διαπραγματευτικό πλαίσιο που θα θέσει η νέα κυβέρνηση θα προσδιορίσει το εάν η Ελλάδα θα λάβει πρόσθετο χρόνο από την τρόικα προκειμένου να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις που δεν υλοποίησε στο διάστημα Απριλίου - Ιουνίου ή εάν θα υπάρξει ένα νέο διαφορετικό πρόγραμμα.

Για πρώτη φορά μπαίνουν στο Κοινοβούλιο 60 γυναίκες

Αυξημένο κατά 2,7% σε σχέση με τις εκλογές του 2009 είναι το ποσοστό των γυναικών που μπαίνουν στην ελληνική Βουλή μετά τα αποτελέσματα των εκλογών της 17ης Ιουνίου, δηλαδή ποσοστό της τάξεως του 20%.
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αναδείχθηκαν 60 γυναίκες στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

Τα λεφτά "επαναπατρίζονται"


Σταδιακή επιστροφή καταθέσεων προς το εγχώριο τραπεζικό σύστημα παρατηρείται από το τελευταίο τριήμερο σύμφωνα με συγκλίνουσες εκτιμήσεις τραπεζικών στελεχών.

Τα φαβορί για τις κυβερνητικές θέσεις

Αναβαθμισμένη αναμένεται να είναι η συμμετοχή τεχνοκρατών σε κρίσιμα υπουργεία και σε τομείς-κλειδιά, στο νέο κυβερνητικό σχήμα. 

Τα ονόματα που ακούγονται για σημαντικές θέσεις στο οικονομικό επιτελείο, που θα αναλάβει και το μεγαλύτερο βάρος στην κυβέρνηση αυτή είναι, όπως δημοσιεύει το Έθνος, τα εξής:

Λοβέρδος: «Απαράδεκτες οι τεχνοκρατικές λύσεις για κυβέρνηση»


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, η οποία φαίνεται ότι οδηγεί το κόμμα σε ραγδαίες εσωκομματικές εξελίξεις.

Ποιοι θα μπουν στη νέα κυβέρνηση

Στην τελική ευθεία έχει μπει η διαδικασία επιλογής των προσώπων που θα στελεχώσουν τη νέα κυβέρνηση με το κύριο βάρος να πέφτει στους ώμους της Νέας Δημοκρατίας.
 
Κυρίαρχη είναι η εκτίμηση ότι το νέο υπουργικό συμβούλιο θα επιδιωχθεί να είναι ολιγομελές με στόχο να αποτελείται από 15 υπουργούς και 20 υφυπουργούς και με τη Νέα Δημοκρατία να είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει θέσεις στους κυβερνητικούς της εταίρους.

Πέταξαν το γάντι στον Τσίπρα για “ομάδα διαπραγμάτευσης”


Από τις δηλώσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με τον Φώτη Κουβέλη, προέκυψε και “είδηση”. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μίλησε για την ανάγκη να συγκροτηθεί μια ομάδα εθνικής διαπραγμάτευσης, που θα αναλάβει να σηκώσει το βάρος της συζήτησης με την πολιτική ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να συμφωνηθιύν ουσιαστικές αλλαγές στο Μνημόνιο και τα δυσβάσταχτα για την κοινωνία μέτρα που προβλέπει.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ


Για άλλη μια φόρα η ΟΝΝΕΔ απέδειξε πόσο την ενδιαφέρουν οι εθνικές εκλογές, καθώς και πόσο θέλουν να δουν πρωθυπουργό της χώρας τον Α. Σαμαρά. Αποκαλύφθηκαν πλέον  οι κρυφοί σκοποί τους που δεν είναι άλλοι, από την πτώση του μέχρι τώρα υποστηρικτή τους και την επικράτηση των νέων πλέων ¨αφεντικών¨, και όλα αυτά με το αζημίωτο φυσικά.

ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΟΝΝΕΔ - ΔΑΠ-ΝΔΦΚ


Δεν μπόρεσε ούτε τους τύπους, αλλά ούτε και λίγες μέρες να κάνει υπομονή, η Ντόρα πριν σηκώσει τα μανίκια και ανασκουμπωθεί για να εξολοθρεύσει τον δύσμοιρο Αντωνάκη.
Φυσικά όχι η ίδια αλλά αυτά τα ¨καλόπαιδα¨ στην ΟΝΝΕΔ και στην ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Ποιος θα διαδεχθεί την Παπαρήγα;


Έστω σε… φιλολογικό επίπεδο, στον Τύπο αλλά και τα πολιτικά παρασκήνια έχει ξεκινήσει από χθες η συζήτηση για το μέλλον του ΚΚΕ. Δηλαδή, για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, για το ενδεχόμενο αλλαγής ηγεσίας, με την Αλέκα Παπαρήγα να αποχωρεί από το πόστο της Γενικής Γραμματέως, μετά από 20 χρόνια θητείας.

Το ΠΑΣΟΚ μετακομίζει στην… Κλαυθμώνος


Οι πρωτόγνωρες ιστορικά στιγμές τις οποίες βιώνει το ΠΑΣΟΚ, λόγω της διπλής εκλογικής συντριβής του, στις 6 Μαϊου και στις 17 Ιουνίου, οδηγούν τον Ευάγγελο Βενιζέλο σε απρόβλεπτες κινήσεις και μεγάλες αλλαγές. Λένε ότι σχεδιάζει να αλλάξει το όνομα του ΠΑΣΟΚ, να βάλει ορκωτούς λογιστές για να ελέγξει την παπανδρεϊκή περίοδο, να πτωχεύσει προκειμένου να αποφύγει τα τεράστια χρέη.