Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Οι 10 αξέχαστες τόπλες σκηνές του σινεμά

Δεν είναι και λίγες οι σταρ που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ξεφορτωθούν την μπλούζα τους για τις δραματουργικές ανάγκες της ταινίας, καταλήγοντας να «αναβαθμίσουν» την καριέρα τους εν μία νυκτί. Κάποιες βέβαια έχουν ισχυριστεί ότι θα έκαναν γυμνό μόνο με τον «κατάλληλο ρόλο», ενώ άλλες απορρίπτουν παντελώς ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Υπάρχουν βέβαια και αυτές που έχουν πετάξει τα ρούχα τους με τιμή, έχοντας επισκιάσει ολόκληρη την ταινία...

Ανοδική η πορεία των ελληνικών εξαγωγών και το 2013

Ενδείξεις ανάκαμψης του εξωτερικού εμπορίου της Ελλάδας, για το 2013, επιβεβαιώνουν τα προσωρινά στοιχεία του περασμένου Οκτωβρίου για το εξωτερικό εμπόριο της χώρας, που ανέλυσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων και το Κέντρο Εξαγωγικών Ερευνών και Μελετών (ΚΕΕΜ).

Τι κάνουν σήμερα τα Ημισκούμπρια;

Ήταν φίλοι πολλά χρόνια και έγραφαν στίχους για οτιδήποτε τους ενοχλούσε. Υπήρξαν από τα σπουδαιότερα σατιρικά χιπ χοπ συγκροτήματα. Τα τρία μέλη του συγκροτήματος και συγκεκριμένα οι Δημήτρης Μεντζέλος, Μιθριδάτης και Πρύτανης έχουν πει ότι το όνομα του γκρουπ τους ήταν ένας όρος παρεΐστικος ενώ έχουν δηλώσει ότι αυτό χαρακτηρίζει τον άνθρωπο που μπορεί και ελίσσεται στις δύσκολες ώρες σαν το «σκουμπρί».

Φόροι σε χωράφια και εκτός σχεδίου οικόπεδα

Στην επέκταση των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας, αλλά και στη φορολόγηση όλων των αγροτεμαχίων, μέσω της ένταξής τους στο νέο ενιαίο φόρο των ακινήτων, προχωρά το υπουργείο Οικονομικών.

Επιζήμιες για την ανάπτυξη οι περικοπές των δαπανών

Έρευνα που διεξήγαγε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο έδειξε ότι το «σφίξιμο των λουριών» στις αναπτυγμένα οικονομικά χώρες ίσως δεν αποτελεί πλέον τον κύριο παράγοντα για την προώθηση της ανάπτυξης, σε σχέση με την περίοδο όπου η οικονομική κρίση βρισκόταν στο ζενίθ, εντούτοις όμως οι κυβερνήσεις θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές όσον αφορά τις δραστικές περικοπές δαπανών.

Νέα «τρύπα» στα έσοδα από φόρους, πετρέλαιο και πινακίδες


Σε έναν φαύλο κύκλο υπέρμετρης αύξησης των φόρων για να κλείσουν οι δημοσιονομικές τρύπες, οι οποίες όμως διευρύνονται εξαιτίας της αδυναμίας των φορολογουμένων να σηκώσουν το βουνό των πρόσθετων επιβαρύνσεων και προκαλούν έτσι την ανάγκη νέας αύξησης των φόρων για να καλυφθούν οι νέες τρύπες των εσόδων, έχει εγκλωβιστεί το υπουργείο Οικονομικών.

«Καυτά» μικρόφωνα και γκάφες πολιτικών

Τα ανοιχτά μικρόφωνα κάνουν τον λόγο του πολιτικού «ξύλινο». Παπαγαλίζει το γραπτό κείμενο, το οποίο και είναι «χτενισμένο» στην εντέλεια. Όταν ωστόσο νιώσει ο ηγέτης ότι τα μικρόφωνα είναι κλειστά, η γλώσσα του λύνεται και η σκέψη του αφήνεται σε όλη της τη μεγαλοπρέπεια. Κι αυτά τα κλειστά μικρόφωνα, που είναι ωστόσο σε λειτουργία, αποκαλύπτουν τις μεγαλύτερες γκάφες των δημόσιων προσώπων! Ας δούμε λοιπόν μια σειρά από γκάφες ολκής πολιτικών αντρών, όταν ένιωσαν ασφαλείς από τα «κλειστά» μικρόφωνα...

Αναταράξεις στο ΣΥΡΙΖΑ για τη λίστα Λαγκάρντ

Δύο αντικρουόμενες τάσεις στο εσωτερικό της Κουμουνδούρου οι οποίες εκπροσωπούν δύο διαφορετικούς τρόπους αντίληψης του πολιτεύεστε και στο μέλλον πολλοί αναμένουν ότι θα διασταυρώσουν εκ νέου τα ξίφη τους σε μια σειρά από θέματα, ανέδειξε ο χειρισμός της λίστας Λαγκάρντ.

Γιατί δεν μπήκε στη φυλακή το 2011 ο βιαστής της Ξάνθης

Χωρίς δικηγόρο είναι ο 27χρονος από την Ξάνθη, ο οποίος βίασε και έκαψε την 34χρονη γειτόνισσά του, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο με το φρικτό έγκλημα.

Τα χειρότερα αφεντικά του κόσμου

Η κατάχρηση εξουσίας και οι ανήθικες πρακτικές δεν λείπουν από τον χώρο εργασίας, ούτε και είναι σπάνιο φαινόμενο το αφεντικό να «ξεφεύγει». Εδώ ωστόσο μιλάμε για περιπτώσεις που κάνουν το «κακό αφεντικό» να μοιάζει... αυστηρός νηπιαγωγός! Η κατάφωρη καταστρατήγηση των εργασιακών κεκτημένων, ο τρόμος της απόλυσης και η καταπάτηση των δικαιωμάτων του υπαλλήλου βρίσκουν εδώ τον μέγα δάσκαλό τους. Ας δούμε λοιπόν κάποια από τα χειρότερα αφεντικά που πέρασαν ποτέ και πάτησαν κυριολεκτικά επί πτωμάτων. Των υπαλλήλων τους φυσικά...

Όταν οι μανιακοί του σινεμά... γελάνε!


Όταν ακούμε αυτό το χαιρέκακο και πολλά υποσχόμενο γέλιο, ξέρουμε ότι κάτι σατανικό θα συμβεί. Το σατανικό γέλιο που ακολουθεί ή προηγείται κάποιας επίσης σατανικής δήλωσης του κακού της ταινίας είναι από τα μεγαλύτερα κλισέ του κινηματογράφου. Πόσες και πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει το σαρδόνιο γέλιο να αντηχεί στα τοιχώματα του δωματίου όπου «βασανίζεται» ο ήρωας;

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Οι απολύτως καλύτερες δουλειές της showbiz

Ο «κακομαθημένος» κόσμος των celebrities προσφέρει σε κοινούς θνητούς επαγγελματικές ευκαιρίες... άλλου τύπου. Όπως η βοηθός της Candice Swanepoel, που ξεπλένει τα οπίσθια της μοντέλας για τη φωτογράφιση στην αμμουδιά. Καθαρά αντρική δουλειά, την έκλεψε η κυρία την τελευταία στιγμή. Κάποιος έπρεπε να ξεπλύνει το πίσω σύστημα του «άγγελου» της Victoria’s Secret από την άμμο, έργο δύσκολο που ανέλαβε ωστόσο με επαγγελματικό ζήλο η βοηθός. Κι όταν κάποιος έπρεπε να απλώσει αντηλιακό στα καλοσχηματισμένα οπίσθια του μοντέλου, η βοηθός ήταν και πάλι εκεί! Με αφορμή το στιγμιότυπο αυτό, ας δούμε μερικές ακόμα «τυχερές» δουλειές του συναρπαστικού κόσμου της showbiz...

Διασώσεις... θαύματα


Το ακραία δύσκολο και εξαιρετικά ανθρωπιστικό έργο των σωστικών συνεργείων δεν χρειάζεται φυσικά συστάσεις. Όπου υπάρξει καταστροφή, φυσική ή και ανθρώπινη, οι διασώστες είναι οι πρώτοι που τρέχουν, βάζοντας σε κίνδυνο τη δική τους ζωή για να σώσουν τη ζωή του συνανθρώπου. Οι υπεράνθρωπες προσπάθειές τους παραμερίζουν κρατικές οντότητες και αντιπαλότητες χωρών, με τα συνεργεία να μην καταλαβαίνουν από έθνη, τάξεις και φυλές.

Πόκερ: Η τέχνη της μπλόφας (video)


Είναι φορές που δεν χρειάζεται να έχεις το δυνατότερο «χέρι» για να κερδίσεις μια παρτίδα πόκερ. Μπορείς να το κάνεις ακόμα και αν θεωρήσεις ότι οι κάρτες σου είναι «λευκές». Φτάνει να πείσεις τον άλλον ότι... υπολείπεται. Δείτε παραδείγματα και... πάρτε μαθήματα.

Λίστα Λαγκάρντ: Τα 12 καυτά ερωτήματα που ζητάνε απαντήσεις Πηγή: Λίστα Λαγκάρντ: Τα 12 καυτά ερωτήματα που ζητάνε απαντήσεις


Η έλευση της αυθεντικής λίστας Λαγκάρντ άνοιξε τον ασκό του Αιόλου με την αποκάλυψη ότι από το αρχικό USB έλειπαν ονόματα συγγενών του κ.Παπακωνσταντίνου. Πέρα από το βασικό ερώτημα -γιατί δεν έχει αξιοποιηθεί καθόλου η λίστα- προκύπτουν ακόμα 12 ερωτήματα.

Ξέσπασε πόλεμος στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί ο Αλέξης Τσίπρας έβγαλε από την Προκαταρκτική τον Παπανδρέου


Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε στον ΣΥΡΙΖΑ η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να βγάλει από το «κάδρο» της Προκαταρκτικής Επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ τον πρώην Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Αλλαγές στους δήμους της χώρας


Εβδομάδα αλλαγών στους δήμους της χώρας, καθώς οι δήμαρχοι μπορούν να προχωρήσουν στην αντικατάσταση των αντιδημάρχων και στην εκλογή νέων συλλογικών οργάνων, στα δημοτικά συμβούλια και δημοτικές επιτροπές.

Έλεγχος «αντι-ντόπινγκ» στους φοιτητές!

Στο -όχι τόσο μακρινό- μέλλον οι φοιτητές μπορεί να υποχρεωθούν να περνάνε από ένα είδος ελέγχου «αντι-ντόπινγκ», προτού δώσουν εξετάσεις, προκειμένου να φανεί αν έχουν «ντοπάρει» τον εγκέφαλό τους με τα ειδικά χάπια που τονώνουν τις νοητικές ικανότητές τους, αποκτώντας έτσι αθέμιτο πλεονέκτημα έναντι των συμφοιτητών τους που δεν έχουν πάρει τέτοια φαρμακευτικά σκευάσματα.

Τι κάνει σήμερα η Ελένη Καστάνη;

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σητεία όμως από την Κρήτη έφυγε περίπου στα 15 της, όταν ακόμη ήταν μαθήτρια γυμνασίου. Ήρθε με την οικογένειά της στην Αθήνα και συγκεκριμένα αποφοίτησε από σχολείο των Εξαρχείων. Πέρασε στο πανεπιστήμιο, στη Βιομηχανική Θεσσαλονίκης κι αμέσως μετά στη δραματική σχολή του Βεάκη.

Μειώσεις στα τιμολόγια της ΕΥΔΑΠ


Stelios-Stavridis
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ, Στέλιος Σταυρίδης, υποστήριξε πως θα έρθουν μειώσεις στα τιμολόγια του νερού, μέσω του εξορθολογισμού κάποιων χρεώσεων.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ GUARDIAN ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΟΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ... ΝΟΜΙΣΜΑ


Στην υποκατάσταση του ευρώ από εναλλακτικές μονάδες που στηρίζονται στην ανταλλαγή προιόντων αναφέρεται δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Guardian. Η δημοσιογράφος, Helena Smith, επισκέφτηκε την πόλη του Βόλου για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασοι πώς οι κάτοικοι απαντάνε στην κρίση υιοθετώντας το δικό τους... νόμισμα.

ΤΡΑΠΕΖΕΣ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΞΕΡΑΜΕ – Μισθοί, εγκρίσεις, διαγραφές δανείων,”εξυπηρετήσεις” σε φίλους και κόμματα


Έρχονται  από τις 16 Ιανουαρίου οι Επίτροποι στις τέσσερις συστημικές τράπεζες, που ανακεφαλαιοποιούνται από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας. Η  άσκηση διοίκησης στις τράπεζες θα βρίσκεται υπό την αυστηρή εποπτεία των πιστωτών.

Θέμα χρόνου πλέον η ανακήρυξη ΑΟΖ από την Ελλάδα...

Η κίνηση ριψοκίνδυνη. Οι περιπλοκές πολλές. Η επιλογή επιβεβλημένη. Αναδεικνύει το χαμένο γεωπολιτικό ρόλο της χώρας. Ανοίγει νέους ορίζοντες και δίνει φως στο τούνελ. Πολλές οι Κασσάνδρες που θα διαψευσθούν. Οι τολμηροί νικούν, όπως έλεγαν και οι Ρωμαίοι. Ο Αντώνης Σαμαράς το γνωρίζει και δεν κάνει πίσω. Ακολουθεί τα βήματα του Τάσσου Παπαδόπουλου και της μικρής, αλλά γενναίας Κύπρου, που τόλμησε.

Διάλογοι ΦΩΤΙΑ - Ψευδώνυμα, κωδικοί και λέξεις-κλειδιά που καίνε το κύκλωμα

Τα ναρκωτικά ήταν οι «ζάντες» και η φράση «θα τις αλλάξουμε από το αυτοκίνητο» σήμαινε ότι ένα πακέτο από την ηρωίνη που είχε κατασχεθεί από την αστυνομία θα πήγαινε ως «μίζα» στους εγκεφάλους του κυκλώματος. Οι τελευταίοι ήταν...

Η Τουρκία αλλάζει τις ισορροπίες στο Αιγαίο


turkish-naval-forces
Το πρώτο αεροπλανοφόρο της σχεδιάζει να αποκτήσει η Τουρκία, μια εξέλιξη με προφανείς επιπτώσεις στην ισορροπία δυνάμεων στο Αιγαίο, καθώς το τουρκικό ναυτικό θα έχει επί της ουσίας στη διάθεσή του μια πλωτή στρατιωτική βάση, όταν το σχετικό project υλοποιηθεί.

Δεν θα καταστρέφονται οι πινακίδες των ανενεργών ΙΧ

Την αναστολή καταστροφής των πινακίδων κυκλοφορίας των ΙΧ οχημάτων που τίθενται σε προσωρινή ακινησία προβλέπει...απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών, Γ.Μαυραγάνη.

Oι τρείς τελευταίες επιθυμίες του Μεγάλου Αλεξάνδρου λίγο πριν ξεψυχήσει!

Τις τρεις τελευταίες του επιθυμίες ανέφερε στους στρατηγούς του ο Μέγας Αλέξανδρος λίγο πριν ξεψυχήσει. Ευρισκόμενος στα πρόθυρα του θανάτου τους είπε τι ήθελε να κάνουν όταν πεθάνει:

Το μέλλον της μοτοσυκλέτας

Πρόσφατα η Yamaha Motor Co. έδωσε στη δημοσιότητα το καινούργιο της «New Medium-term Management Plan», δηλαδή το μεσοπρόθεσμο επιχειρηματικό σχεδιασμό της -αφορά τα επόμενα τρία χρόνια. Αρνητικό ρόλο για την ιαπωνική παραγωγή αυτήν την εποχή είναι το ισχυρό γιεν, που κάνει τις ιαπωνικές εξαγωγές πολύ ακριβές. Όμως το κίνητρο είναι τεράστιο: το 2009 κατασκευάστηκαν 52 εκατομμύρια μοτοσυκλέτες, το 2010 έφτασαν τα 59 εκατομμύρια, ενώ το 2011 ανήλθαν στα 63 εκατομμύρια! Δηλαδή 21% αύξηση σε 3 χρόνια. Χρειάζεται πολλή φαντασία για να καταλάβουμε από πού προήλθε;

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Top 10 λάθη των γυναικών στο Sex


Οφείλουμε να είμαστε δίκαιες. Στήνουμε κάθε τόσο τους άντρες στα πέντε μέτρα κατηγορώντας τους ότι δεν φέρονται σωστά στις γυναίκες, ότι δεν τις ικανοποιούν στο σεξ, ότι κάνουν λάθη και φέρονται εγωιστικά. Το χειρότερο είναι ότι συχνά αντιδρούμε έτσι όταν η ερωτική μας ζωή έχει πάρει την κατιούσα και ψάχνουμε απλά έναν υπαίτιο, ο οποίος φυσικά δεν είμαστε ποτέ εμείς. Μεταξύ μας, όμως, πολλές φορές φταίμε εμείς.

Λεωφορεία που ξεχώρισαν από τον σωρό

Στην πρόσφατη προεκλογική του περίοδο, ο πρόεδρος Ομπάμα εγκαινίασε το νέο του λεωφορείο περιοδείας, αξίας 1,1 εκατ. δολαρίων. Ο ρεπουμπλικανός υποψήφιος πήρε βέβαια κι αυτός ένα όμοιο για τις ανάγκες της δικής του τουρνέ. Τα περίφημα αυτά λεωφορεία δεν είναι βέβαια τα μόνα με χαρακτήρα και ονοματεπώνυμο. Υπήρξαν στην Ιστορία λεωφορεία που, αν και φτηνότερα από τα προεδρικά, πήγαν ωστόσο τους επιβάτες τους σε προορισμούς... δυσθεώρητους.

Γιορτές στο χειρουργείο για τον Γιάννη Στουρνάρα

Στο χειρουργείο εισήχθη ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας και δεν είπε σε κανέναν τίποτα.

Η τρίτη δόση μοιράζεται στα κόμματα


kommata
Η τρίτη δόση, για το 2012, κατανέμεται στα πολιτικά κόμματα, ύψους 7.720.000 ευρώ, σύμφωνα με κοινή απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα.

Από Φεβρουάριο οι μετακινήσεις των πρώτων 2.500 δημοσίων υπαλλήλων


Συνολικά 2.500 δημόσιοι υπάλληλοι, που έχουν ενταχθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας, αναμένεται να μετακινηθούν στις νέες θέσεις εργασίας, έως και τα μέσα του επόμενου μήνα. Μάλιστα στόχος του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης είναι μέσα στο 2013 να έχουν μετακινηθεί συνολικά 25.000 υπάλληλοι.

Επίδομα ανεργίας και στους ελεύθερους επαγγελματίες


Επίδομα ανεργίας θα παίρνουν πλέον και οι ελεύθεροι επαγγελματίες που ελέω κρίσης, αναγκάστηκαν να βάλουν λουκέτο στις επιχειρήσεις τους, ή να διακόψουν τη δραστηριότητα τους.

Το νέο μέτρο, σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», θα τεθεί σήμερα στο τραπέζι, σε σύσκεψη του Υπουργείου Εργασίας, υπό τον Γιάννη Βρούτση, με τις διοικήσεις των Ταμείων των ελεύθερων επαγγελματιών.

Από golden boy… άστεγος


Συνήθιζε να περνάει τις ημέρες των γιορτών σε χλιδάτες αίθουσες ακριβών ξενοδοχείων της Αγγλίας και της Αμερικής κάνοντας παρέα με άλλα golden boys. Φέτος, ο Κέβιν Μπράουν από την Αγγλία πέρασε τις γιορτές σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στο Λονδίνο και ευχαριστεί τον Θεό που το βρήκε και αυτό…

Τι κάνει σήμερα η Νένα Μεντή;

Η Νένα Μεντή γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο θέατρο με τον θίασο της Κατερίνας Ανδρεάδη στο έργο «Μαθήματα Ηθικής» και έτσι άρχισε ουσιαστικά την καριέρα της.

Οι Γερμανοί ετοιμάζουν μπαράζ αποκαλύψεων

Ραγδαία ανατροπή των πολιτικών, οικονομικών και συστημικών δεδομένων στην Ελλάδα, μέσα από αποκαλύψεις για σκάνδαλα, μεγάλες περιπτώσεις φοροδιαφυγής αλλά και αποκαλύψεις που θα αγγίξουν το κομματικό και επιχειρηματικό κατεστημένο προβλέπουν καλά ενημερωμένες πηγές που έχουν πρόσβαση σε σχετικές συζητήσεις στην Αθήνα, στις Βρυξέλλες και στο Βερολίνο.

Ο Μηνάς Σαμαντζίδης στη Διοικούσα της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη


Minas-Samantzidis
Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, ορίζεται ο κ. Μηνάς Σαμαντζίδης ως Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης.

Η εφορία καλεί 14.000 μεγαλοκαταθέτες του εξωτερικού

Εντός των επόμενων ημερών θα περάσουν από το... ταμείο της εφορίας οι πρώτοι φορολογούμενοι από τη λίστα των 54.000 που έβγαλαν μεγάλα ποσά καταθέσεων στο εξωτερικό χωρίς να δικαιολογούνται από τα εισοδήματά τους.

Μπαλλής: Έδινα 25.000 ευρώ το μήνα στην Τζένη Μπαλατσινού!


Ο στενός συνεργάτης του προφυλακισμένου επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, επίσης κατηγορούμενος για τα παράνομα δάνεια της Proton Bank, Κωνσταντίνος Μπαλλής απολογήθηκε στην 2η ειδική ανακρίτρια Ιωάννα Χατζάκη και αφού... σταύρωσε τον μέχρι πρότινος «ευεργέτη» του, ενέπλεξε και το ζεύγος Κωστόπουλου στην υπόθεση.

Έκπληξη: Το Χρηματιστήριο Αθηνών καλύτερο στην Ευρώπη για το 2012!


Athens-stock-exchange
Ακόμη και οι ίδιοι οι συντάκτες του CNN που υπογράφουν το σχετικό ρεπορτάζ, δηλώνουν δημοσίως την έκπληξή τους: Σε πείσμα λοπόν της γενικότερης εικόνας που διαμορφώθηκε για την Ελλάδα σε διεθνές επίπεδο το προηγούμενο διάστημα, και ειδικά πριν από τις εκλογές του Ιουνίου και την άνοδο της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά στην εξουσία, το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών κατάφερε να αναδειχθεί πρώτη σε απόδοση αγορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μπροστά ακόμη και από το DAX της Γερμανίας!

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για πλαστογραφία μετά χρήσης κατά του Δημοσίου ασκήθηκε κατά των Σοφοκλή Ξυνή, Αθηνάς Ξυνή και Αικατερίνης Ξυνή, μέλη του Δ.Σ. του ομίλου Ξυνή.

Νέος πρόεδρος στο Ινστιτούτο «Κ. Καραμανλής»

Με απόφαση του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, τη θέση του Προέδρου του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής», αναλαμβάνει ο βουλευτής Επικρατείας Γιάννης Μιχελάκης.

Φοροαρμαγεδών το 2013 – Μια 11αδα φόροι για μισθωτούς και συνταξιούχους! Κίνημα... «δεν έχω, δεν πληρώνω» τα ληξιπρόθεσμα!

- 14 δισ. ευρώ ελπίζει να «βγάλει» το κράτος από το νέο τσουνάμι φόρων
- Τι περιμένει τους φορολογούμενους το 2013
- Οι 9+2 φόροι που θα κληθούν να πληρώσουν
- 55,5 δισ. ευρώ οι ληξιπρόθεσμες οφειλές αφού ο κόσμος δεν... βγαίνει...

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                        
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ,                                                            
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 

                                                                                   
ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ – ΝΕΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ»


ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Ο  Διαγωνισμός «Καινοτομία  – Νέα Επιχειρηματική Ιδέα» (εφεξής ο «Διαγωνισμός») της 
Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς (εφεξής η «Διοργανώτρια») έχει ως αντικείμενο νέες 
πρωτότυπες και καινοτόμες ιδέες / προτάσεις, οι οποίες αφορούν τις «Θεματικές Ενότητες» 
όπως αυτές ορίζονται παρακάτω.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου: Η Χρυσή Αυγή απαιτεί τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής όχι μόνο για Βενιζέλο-Παπακωνσταντίνου, αλλά ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΝΔ, ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ είναι απολύτως συνένοχοι για τη συγκάλυψη της διαφθοράς
Σαμαράς και Κουβέλης καλύπτουν απόλυτα τις ποινικές ευθύνες του συνεταίρου τους στην εξουσία Βενιζέλου. Ο Σύριζα, ενώ το μεσημέρι αναφερόταν – ορθώς - στις ποινικές ευθύνες Παπανδρέου, το βράδυ πραγματοποίησε την πλέον θεαματική κυβίστηση. Εξαίρεσε τον πρωθυπουργό του μνημονίου και του ΔΝΤ από την πρότασή του για σύσταση προανακριτικής επιτροπής.

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ LEVI STRAUSS & Co ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Πριν λίγη ώρα, λάβαμε επιστολή-απάντηση εκ μέρους της Levi Strauss & Co, στην οποία, συνοπτικά, αναφέρονται τα εξής:

Πρεμιέρα στις 15 Ιανουαρίου για τις χειμερινές εκπτώσεις

Στις χειμερινές εκπτώσεις, που θα αρχίσουν την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013 και θα διαρκέσουν έως την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013, ελπίζει πλέον ο εμπορικός κόσμος, μετά τις κακές επιδόσεις της εορταστικής περιόδου, οπότε ο τζίρος των καταστημάτων παρουσιάσθηκε μειωμένος ακόμη και κατά 60% σε σχέση με το 2011.

Τα καλύτερα καμουφλάζ της φύσης

Θηρευτές και θηράματα έχουν ένα κοινό στοιχείο… είναι οι καλύτεροι στο καμουφλάζ. Τα ζώα στην άγρια φύση βρίσκουν πάντα ένα τρόπο να κρύβονται και πολλές φορές γίνονται σχεδόν… αόρατα. Σε κάθε μία από τις εντυπωσιακές εικόνες του φωτογράφου Art Wolfe κρύβεται ένα ζώο μέσα σε δέντρα, φύλλα και βράχους.

Οι ακριβότεροι δρόμοι του Λονδίνου

Η διάσημη οδός Κένσιγκτον, αλλά και η Τσέλσι στο δυτικό Λονδίνο είναι οι πιο ακριβού δρόμοι του Λονδίνου, σύμφωνα με έρευνα που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα και έχει στη διάθεσή του το Bloomberg.