Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

18 ζευγάρια στήθη έτοιμα να βάλουν φωτιά στη νύχτα σας!

18 ζευγάρια στήθη έτοιμα να βάλουν φωτιά στη νύχτα σας!

Και να εκτινάξουν τη διάθεσή σας βεβαίως! Με τέτοιο θέαμα, ανοίγει το μάτι, σκάει και το χαμογελάκι στο πρόσωπο… Αέρας αλλαγής πνέει γενικά. Απολαύστε μερικά απίστευτα μπούστα κοριτσιών που θα ήταν ομολογουμένως το όνειρο κάθε άντρα…

Εως μέσα Μαρτίου η πρόταση για την αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ


Έως τα μέσα Μαρτίου αναμένεται να έχει κατατεθεί η πρόταση των συμβούλων για τη διαδικασία αποκρατικοποίησης της ΔΕΗ, όπως επισημαίνει το υπουργείο Περιβάλλοντος για τις υποχρεώσεις του στο πλαίσιο του νέου Μνημονίου.

Το «κίνημα της πατάτας» επεκτείνεται σε όλη τη χώρα… Τώρα και στην Αθήνα

Με χαρά σας είχαμε γράψει πριν λίγες ημέρες για την πρωτοβουλία της Ομάδας Εθελοντικής Δράσης του Νομού Πιερίας και την προσπάθειά τους να βάλουν τέλος στην αισχροκέρδεια των μεσαζόντων, προωθώντας στους καταναλωτές του νομούπατάτες σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές (2.5 ευρώ το δεκάκιλο) κατευθείαν από τους παραγωγούς του Νευροκοπίου, μέσα από τη σελίδα τους www.otoposmou.gr.

To twitter πουλά τα tweets σε διαφημιστικές εταιρείες


Μπορεί να πιστεύαμε ότι τα tweets μας ήταν, σε κάποιο βαθμό τουλάχιστον, προστατευμένα από τα αδιάκριτα βλέμματα αλλά τελικά αυτό απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

"Καμπανάκι" του Δήμου για την κατάσταση γύρω από Νομική-ΑΣΟΕΕ


Την ανάγκη σταθερής παρουσίας ειδικών σωμάτων της Ελληνικής Αστυνομίας (ΥΜΕΤ) πλησίον της Νομικής Σχολής και της ΑΣΟΕΕ επισημαίνει ο δήμος της Αθήνας και καταγγέλλει κατάχρηση της προστασίας του ασύλου, με έγγραφό του, που διαβιβάστηκε στη Βουλή.

Φορολογικές δηλώσεις αποκλειστικά μέσω Internet


H πλειοψηφία των μισθωτών εργαζομένων θα υποβάλει την φορολογική δήλωση αποκλειστικά μέσω Internet σύμφωνα με τις προθέσεις του ΥΠΟΙΚ με το μέτρο αυτό να συνδέεται και με την χθεσινή παράταση της υποβολής όλων των φορολογικών δηλώσεων έως τις 15 Ιουνίου

Δεν υπακούν τον Σόιμπλε οι γερμανοί εφοριακοί


Την αντίθεση του εξέφρασε το συνδικάτο των γερμανών εφοριακών στις προθέσεις Σοίμπλε να στείλει κλιμάκιο 160 εφοριακών στην Ελλάδα με σκοπό την παροχή συμβουλών στα πλαίσια αναδιάρθρωσης του ελληνικού φοροεισπακτικού μηχανισμού και της αποτελεσματικότητας του.

Ο Αστείος τύπος παίρνει το κορίτσι


“He makes me laugh” ήταν η λακωνική απάντηση της Jessica Rabbit, του πιο σέξι καρτούν που σχεδίασε ποτέ ανθρώπου πένα, όταν ερωτήθηκε τι του βρίσκει του κούνελου Roger Rabbit. Με αυτή την εξωπραγματική καλλονή, όμως, συμφωνούν και οι πραγματικές καλλονές

Δημιουργούμε το ελληνικό Sexy Channel



Για την ενημέρωσή σου εμπιστεύεσαι πλέον το διαδίκτυο. Για να μάθεις πόσα γκολ (δεν) έριξε η Παναιτωλικάρα, πάλι το διαδίκτυο εμπιστεύεσαι. Για να παρακολουθήσεις τηλεοπτικές σειρές, σίγουρα δεν αναζητάς την τύχη σου στα ελεύθερα ελληνικά κανάλια. Οπότε τι αξία έχει αυτό το λευκό καλώδιο κεραίας που βγαίνει από τον τοίχο και συνδέεται στην τηλεόρασή σου;

Αντ. Σαμαράς: Αμεση λήψη μέτρων για την ανάπτυξη


Αναπτυξιακές πρωτοβουλίες ώστε να περιορισθεί η ύφεση και να μειωθεί η ανεργία συζήτησε στο πλαίσιο των σημερινών του επαφών με Ευρωπαίους αξιωματούχους στις Βρυξέλλες, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Μειώνεται κατά 22% το επίδομα ανεργίας


Κατά 22% μειώνονται, με υπουργική απόφαση, όλα τα επιδόματα του ΟΑΕΔ και το επίδομα ανεργίας, ακολουθώντας τη μείωση που κατώτατου μισθού κατά το ίδιο ποσοστό. Πλέον το επίδομα ανεργίας διαμορφώνεται στα 359 ευρώ.

Η ελπίδα που φέρνουν οι εκλογές


Η σημερινή Διάσκεψη Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στις Βρυξέλλες, δεν θύμιζε σε τίποτα το… περίεργο κλίμα που είχε συναντήσει στο παρελθόν ο Αντώνης Σαμαράς. Τότε που ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ήταν ο μόνος ο οποίος είχε εντοπίσει αστοχίες και αδιέξοδα στο οικονομικό πρόγραμμα που εφάρμοζε στην Ελλάδα η τρόικα, και η Άνγκελα Μέρκελ δεν δεχόταν κουβέντα, περί αμφισβήτησης και αλλαγών.

Το ΠΑΣΟΚ είναι μέρος του προβλήματος. Όχι της λύσης


Στο (όχι και τόσο) μακρινό 1989, τότε που η Ελλάδα βίωνε μια ιστορική πολιτική και ιδεολογική πόλωση, η καθεστωτικών διαστάσεων εξουσία που είχε προλάβει να εγκαθιδρύσει το ΠΑΣΟΚ της Αλλαγής κατέρρεε, και η τρομοκρατία εκτελούσε κάθε άλλο παρά… τυχαία, αλλά στοχευμένα και μεθοδικά, ένας μάρτυρας της Δημοκρατίας, ο Παύλος Μπακογιάννης πλήρωνε με τη ζωή του μη αναστρέψιμο τίμημα.

1 στους 5 οι άνεργοι - στα ύψη και στην Ευρώπη


Ιδιαίτερα ζοφερό διαμορφωνεται το κλίμα στην αγορά εργασίας τόσο στην Ελλάδα όσο και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Η Ελλάδα καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση στην κλίμακα της ανεργίας στην ευρωζώνη με 19,9%, ενώ στην πρώτη βρίσκεται η Ισπανία με 23,3% και την Τρίτη θέση μοιράζονται οι Πορτογαλία και Ιρλανδία με 14,8%.

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Δε θα πιστέψετε τι κάνουν σε γαλλικό πορνό reality...


Οι Γάλλοι έχουν ξεφύγει τελείως.. δεν καταλαβαίνουμε για ποιο λόγο δεν γυρίζουν απλά μια τσόντα και το έχουν κάνει reality..

Γαλάζιοι «αντάρτες» ξεσκονίζουν τον εφαρμοστικό


Απ’ έξω κι ανακατωτά φαίνεται ότι θα μάθουν κάποιοι τον εφαρμοστικό νόμο.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι πολλοί από τους γαλάζιους διαγραφέντες έχουν πέσει με τα μούτρα στο διάβασμα του εφαρμοστικού προκειμένου να βρουν τι από τα μέτρα μπορούν να ψηφίσουν προκειμένου να επιστρέψουν στη Νέα Δημοκρατία.

Ποιοί παίρνουν πάνω από 5.000 ευρώ στο δημόσιο


Τις κατηγορίες λειτουργών του δημοσίου των οποίων οι συνολικές μικτές μηνιαίες αποδοχές υπερβαίνουν τα 5.000 ευρώ έδωσε στη Βουλή ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Φ.Σαχινίδης απαντώντας σε ερώτηση της Ελίζας Βόζεμπεργκ.
Πρόκειται για :

Οι νέοι μισθοί – Παραδείγματα με τις μειώσεις


Από 14 Φεβρουαρίου και χωρίς να το μάθει καν ο εργαζόμενος οι εργοδότες έχουν το δικαίωμα να μειώσουν αυτόματα του μισθούς με βάση τον νέο νόμο

Οι λιμουζίνες των βουλευτών γίνονται… 500ράκια!

Την περασμένη Τρίτη ήταν η τελευταία μέρα όπου οι βουλευτές καλούνταν να παραδώσουν ταβουλευτικά τους αυτοκίνητα, τα οποία θα αντικατασταθούν με άλλα μικρότερου κυβισμού και λιγότερο «χλιδάτα».

Τι κάνει σήμερα ο Γιώργος Βασιλείου;

«Σκουλήκι» ήταν η λέξη που χρησιμοποιούσε ο Γιώργος Βασιλείου κάθε φορά που ανέκρινε κακοποιούς και δολοφόνους. Στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ζωή», ο ηθοποιός... ζούσε το ρόλο του ταξίαρχου σαν να ήταν πραγματικός αστυνομικός. Ο Στάθης Θεοχάρης, όπως ήταν το όνομά του στη σειρά, σε ρόλο πατέρα και αστυνομικού, προσέφερε γέλιο και συγκίνηση. Βαρύς και ασήκωτος σαν αστυνομικός. Οικογενειάρχης στην οικογένειά του. Γι' αυτό και τον θυμούνται ακόμη και σήμερα ως αστυνόμο Θεοχάρη.

Stratfor: Η «σκιώδης» CIA που αποκάλυψε ο Wikileaks

Μετά τα 250.000 διπλωματικά έγγραφα των ΗΠΑ που δημοσιοποίησε ο ιστότοπος Wikileaks, προκαλώντας διεθνή πάταγο και αποκαλύπτοντας τις «μύχιες» σκέψεις της αμερικανικής κυβέρνησης για όλες τις χώρες του κόσμου, ήρθε το νέο χτύπημα της ιστοσελίδας του Τζούλιαν Ασάνζ, στην υπηρεσία ανάλυσης και μελετών Stratfor. Ποιος είναι όμως ο ρόλος της αμερικανικής υπηρεσίας; Σίγουρα όχι τόσο αθώος όσο αυτή διατείνεται.

Ισίδωρος Κούβελος: «Δεν είμαι πολιτικός- Τα λόγια μου είναι συμβόλαιο»

«Πιστεύω ότι δεν ξέρει τη δουλειά του, όταν μπλέκει δολάρια με ευρώ. Το δολάριο προέρχεται από ναυτιλιακό συνάλλαγμα. Μπορούν να μου πουν από πού φυγάδευσα το εκατομμύριο;», διερωτήθηκε ο Ισίδωρος Κούβελος, σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη, ο οποίος αποδείχθηκε ότι είναι ο άνθρωπος τον οποίο κατήγγειλε στη Βουλή ο πρόεδρος της Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος Παναγιώτης Νικολούδης ότι τον Μάρτιο του 2011 μετέφερε ένα εκατομμύριο ευρώ στο εξωτερικό.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΑ ΑΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ…


Ρεπορτάζ : Απόστολος Λακάσας
(από την Καθημερινή)
Στους ρυθμούς του Συμβουλίου της Επικρατείας κινούνται πρυτάνεις και πανεπιστημιακοί. Στο ανώτατο δικαστήριο αρχίζει την προσεχή Παρασκευή η εκδίκαση των προσφυγών ΑΕΙ που αμφισβητούν τη συνταγματικότητα διατάξεων του νέου νόμου (4009/2011) για την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Μάλιστα, για την Παρασκευή σε διάφορα ΑΕΙ έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις κατά του νόμου, ενώ η Ομοσπονδία Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας...

«Τελειωμένος ο Παπανδρέου με το τρελό αυτό δημοψήφισμα»

Απορία, σύγχυση αλλά ταυτόχρονα και ειρωνεία προκάλεσε στους αναλυτές της Stratfor ανακοίνωση του Γιώργου Παπανδρέου στις 31 Οκτωβρίου ότι θα προχωρούσε σε δημοψήφισμα για τις ευρωπαϊκές αποφάσεις της 26ης Οκτωβρίου. Την ίδια ώρα, μάλιστα, ο ιδρυτής της....

Ν.Ε ΟΝΝΕΔ ΑΧΑΪΑΣ: «Ο αθλητισμός είναι αναφαίρετο δικαίωμα των Πατρινών»

Η απογοητευτική εικόνα που παρουσιάζει το δημόσιο Κολυμβητήριο της Πάτρας «Α.Πεπανός» προκαλεί δικαιολογημένα το αίσθημα της αγανάκτησης στους Πατρινούς. Μια Ολυμπιακή πόλη όπως η Πάτρα δεν μπορεί να μην παρέχει στους αθλητές της τις απαραίτητες και κατάλληλες εγκαταστάσεις.

Ο Μεϊμαράκης αναλαμβάνει “στρατηγός” των εκλογών


Στα χέρια του Βαγγέλη Μεϊμαράκη αναμένεται να περάσει η ευθύνη της προεκλογικής μάχης της Νέας Δημοκρατίας, μετά την πρόσφατη επανενεργοποίηση του άλλοτε Γραμματέα του κόμματος, σε πολιτική συνεννόηση και συνεργασία με τον Αντώνη Σαμαρά.

Ακόμη ένας μεγάλος λιγότερος…


Σε μια εποχή κατά την οποία η καθημερινότητα των Ελλήνων έχει «γκριζάρει» επικίνδυνα, και αναζητούνται εναγωνίως ανάσες γέλιου και ξεγνοιασιάς, ένας ακόμη μεγάλος ηθοποιός του θεάτρου, ο Βασίλης Τσιβιλίκας, έφυγε από τη ζωή.

Β.Μπαλάφας - Αρθρογραφία - Πρώτη προτεραιότητα η κοινωνία

Σε άρθρο μου τον Ιούνιο του 2008 (!), σχετικά με την ανάγκη να τεθούν σε πρώτη προτεραιότητα οι επί του πρακτέου παροχές προς τους πολίτες, σημείωνα τα εξής :

«Οι διευθυντές των Ι.Κ.Α. βγαίνουν στα κανάλια δηλώνοντας ανερυθρίαστα ότι αδυνατούν να ελέγξουν τις υπηρεσίες τους, καθώς στη χώρα μας συνεχίζουμε να βλέπουμε το γιατρό ή το δικηγόρο ως τους μοναδικούς «γραμματιζούμενους» πολίτες και όχι ως μια ακόμα κατηγορία επαγγελματιών όπως εκατοντάδες άλλες.

Γιά πρώτη φορά παράξενο πλάσμα..."πιάστηκε" στην κάμερα σε υπόνομο???Απίστευτο!!!

Δείτε το βίντεο...

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

HOT!!! Η Eva Mendes, topless και αισθησιακή.!

Όταν σε μία πρόταση συνυπάρχουν το όνομα Eva Mendes, και η λέξη topless... όλα τα άλλα είναι περιττά. Εκτός από το ότι η παρακάτω αποκαλυπτική φωτογράφηση της ηθοποιού είναι για περιοδικό μόδας, και συγκεκριμένα για την ιταλική έκδοση της Vogue.!

Βουτιά «θανάτου» σε… τριάντα εκατοστά!

Ονομάζεται -όχι άδικα- «Professor Splash», αφού θεωρείται ειδικός στις βουτιές από μεγάλο ύψος. «Όλη μου τη ζωή ασχολούμαι με τις καταδύσεις, κάνω επικίνδυνες βουτιές τις οποίες κάθε φορά εξελίσσω ακόμη περισσότερο», λέει ο ίδιος. Το νέο του εγχείρημα περιλαμβάνει αυτή τη φορά κάτι εξαιρετικά επικίνδυνο: Μια βουτιά «θανάτου» που κόβει την ανάσα, γιατί, όπως θα δείτε και στο ακόλουθο βίντεο, ο «Professor Splash» ανεβαίνει σε μια εξέδρα 10 μέτρων προκειμένου να βουτήξει μέσα σε μια παιδική πισίνα βάθους μόλις 30 εκατοστών! Γιατί η προσγείωση αποκτά άλλο ενδιαφέρον!

''Χρεοκοπία σε έναν χρόνο, το καλύτερο σενάριο''

Διαβάστε όλο το άρθρο.

''Κανένας δεν πιστεύει πραγματικά σε αυτή τη συμφωνία, ούτε καν εκείνοι που την διαπραγματεύτηκαν. Ο μηχανισμός ξεκινά να δουλεύει, αλλά η Ελλάδα, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα χρεοκοπήσει. Το ερώτημα είναι πότε και πώς.

Πράγματα που όλοι κάνουμε (αλλά δεν το λέμε)!

Υπάρχουν κάποια καθημερινά πράγματα, μερικές μικρές συνήθειες στις οποίες όλοι έχουμε υποκύψει, αλλά είναι τόσο ασήμαντες –ως και ντροπιαστικές- που τις κρατάμε για τον εαυτό μας και δεν τις αναφέρουμε ποτέ.

Άνω-κάτω το ΚΚΕ λόγω του Χαλβατζή

Ενα απρόσμενο χτύπημα στην… καρδιά δέχθηκε πριν λίγες ημέρες το ΚΚΕ καθώς ο γιος του κοινοβουλευτικού του εκπροσώπου Σπύρου Χαλβατζή εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ 11.000 λέξεων και δήλωσε ότι αποχωρεί από το κόμμα...

Κυβερνητικός εκπρόσωπος: «Βέβαιες οι απολύσεις στο Δημόσιο»


«Το ότι θα υπάρξουν απολύσεις στο Δημόσιο είναι βέβαιο, αυτό έχει συμφωνηθεί. Όμως, θα γίνει μετά από αξιολόγηση», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής και σημείωσε ότι θα γίνουν 15.000 απολύσεις υπαλλήλων του ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Τι κάνει σήμερα ο Κώστας Μπίγαλης;

Σε διαγωνισμό ερασιτεχνικών συγκροτημάτων από όπου και βραβεύτηκε άρχισε ο Κώστας Μπίγαλης τη μουσική του καριέρα το 1975.

Άλλο Ντόρα … άλλο Σαμαράς για ορισμένους!


Είχαμε γράψει πριν περίπου 1 μήνα στην Piazza(θυμήσουεδώ) για τις τραπεζικές καταθέσεις του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, οι οποίες σε ποσοστό 90% (!!!) βρίσκονται στο εξωτερικό. Όλα αυτά σύμφωνα με το πόθεν έσχες του ιδίου…

Μια χρυσή λίρα σε νεογέννητα!

Δεν είναι ποντιακό ανέκδοτο αλλά πραγματικότητα: Το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Arsin της Τραπεζούντας αποφάσισε να δίνει μια χρυσή λίρα σε κάθε οικογένεια  της περιοχής του που θα δίνει στα παιδιά της τα ονόματα Τεμέλ, Ντουρσούν, Ιντρίς και Φαντιμέ.

ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΙΤΙΖΟΝΤΑΙ

Το θέμα του υποσιτισμού παιδιών στην Ελλάδα, που καταγράφηκε από τον ελληνικό Τύπο το προηγούμενο διάστημα, έφτασε και στο Ευρωκοινοβούλιο, μέσω ερώτησης ευρωβουλευτή της ΝΔ.  Όπως αναφέρει ο Γ. Παπανικολάου, «Η ύφεση που συνεχίζει...

Quiz - ΟΝΝΕΔ - Νεολαία Ανεξάρτητων Ελλήνων

Ποιο μέλος του Π.Σ. της ΟΝΝΕΔ, ο οποίος (πολιτικο-συνδικαλιστικά) "μεγάλωσε" στην περιοχή της Δάφνης, "ετοιμάζει βαλίτσες" για το κόμμα του Π. Καμμένου??

Αποκάλυψη-σοκ για την προσφυγή στο ΔΝΤ


Όταν ο πρώην Γενικός Διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος-Καν παραδεχόταν ότι οι συζητήσεις για την ένταξη της Ελλάδας στο Μνημόνιο είχαν ξεκινήσει με την κυβέρνηση Παπανδρέου από τα τέλη του 2009, η ελληνική κοινωνία είχε μια πρώτη… υποψία ότι κάτι συνέβαινε.

Η συνάντηση του Χατζή με ΟΝΝΕΔίτες...

Σε κεντρικό μαγαζί του Κολωνακίου συναντήθηκαν αρκετοί φίλοι από τα παλιά. Πρόκειται για ΟΝΝΕΔιτες, είτε παλιούς , είτε νέους, που βρήκαν την ευκαιρία να τα πουν με τον άλλοτε υποψήφιο για την προεδρία της νεολαίας Κώστα Χατζή....

Ντόρα Μπακογιάννη: Ο σύζυγος μου έβγαλε 1 εκατομμύριο ευρώ

Ο σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη, Ι. Κούβελος, είναι ο άνθρωπος που έβγαλε 1 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό. Σύμφωνα με όσα δήλωσε η ίδια η πρόεδρος της Δημοκρατική Συμμαχίας ο άντρας της έβγαλε τα χρήματα στο εξωτερικό για να...

Η Τζούλια ανακοίνωσε το κόμμα της...

Η Τζούλια Αλεξανδράτου το είπε και το έκανε. Ιδρυσε το δικό της κόμμα και αποφάσισε να τα πάει όλα Π.Α.Ν.Ο όπως ονόμασε το κόμμα της. Οι βουλευτές ήδη αρχίζουν να τρέμουν στην ιδέα ότι θα τους πάρει τις έδρες τους η Τζούλια...

H βόμβα του Τσάρου - Η μεγαλύτερη πυρηνική έκρηξη που έγινε ποτέ! [video]


H βόμβα του Τσάρου είναι το ψευδώνυμο του καταστροφικότερου πυρηνικού όπλου

που δημιουργήθηκε ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας. Πρόκειται για μία βόμβα υδρογόνου που κατασκεύασε η Ρωσία και δοκίμασε επιτυχώς το 1961 ως επίδειξη δύναμης σε κάθε πιθανό αντίπαλο. Η αρχική ισχύς ήταν 100 μεγατόνοι TNT αλλά τελικά δοκιμάστηκε μία με την μισή ισχύ. Παρόλα αυτά η βόμβα έμελλε να είναι μέχρι σήμερα ότι πιο ισχυρό όπλο έχει δημιουργηθεί. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την δοκιμή της μητέρας των πυρηνικών όπλων...

ΔΕΙΤΕ:Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στις ΗΠΑ [BINTEO]

Με την «κοιλιά» προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Νιούαρκ ένα αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρείας United Express που εκτελούσε πτήση από την Ατλάντα με εξήντα εννέα επιβάτες, λόγω προβλήματος στο εμπρόσθιο τμήμα προσγείωσης.

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΘΥΜΩΣΕΤΕ ΜΕ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ;


Έχουμε λησμονήσει πολύ σημαντικά γεγονότα της Ελληνικής Ιστορίας. Σε αυτό έχει βοηθήσει η διαχρονική υποβάθμιση της ποιότητας της παιδείας μας ΑΛΛΑ και η ΑΛΛΟΙΩΣΗ της καθημερινής ζωής του Έλληνα μέσα από την τηλεόραση και τις εφημερίδες, που διαδίδουν την τρομοκρατία και τον φόβο.

Ανοησία και διαφθορά: Μίγμα εκρηκτικό

Του Φώτη Σαραντόπουλου

Πιο εκρηκτικό και από τις Μολότωφ των γνωστών αγνώστων ...
Ως πότε θα ανεχόμαστε την αυτοκαταστροφή;
Ως πότε θα ξεχνάμε τα αυτονόητα και τις απλές αλήθεις και αξίες;

Βαρύ το κλίμα στην Συγγρού για τον Ευριπίδη Στυλιανίδη


Έξαλλοι έχουν γίνει υψηλόβαθμα στελέχη της Συγγρού, τα οποία βρίσκονται δίπλα στον πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά, με τα καμώματα του βουλευτή Ροδόπης και πρώην υπουργού Ευριπίδη Στυλιανίδη. Από ημέρες το κλίμα ήταν πολύ βαρύ για αυτόν.

Παραίτηση Παπουτσή από την κυβέρνηση … ελέω ΠΑΣΟΚ!


Επιστολή παραίτησης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη απέστειλε στον πρωθυπουργό ο Χρήστος Παπουτσής. Όπως εξηγεί στην επιστολή του, παραιτείται από την κυβέρνηση προκειμένου να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.