Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Άλλη ράτσα, ίδια φάτσα...


Καρμπόν τα πρόσωπα...

Το πρόβλημα υγείας που κλόνισε την Κατερίνα Λέχου

Για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε, και τα χειρουργεία που αναγκάστηκε να κάνει μίλησε η ηθοποιός Κατερίνα Λέχου. 

Μάλιστα, χαρακτήρισε την περίοδο αυτή στην εφημερίδα News, ως την χειρότερη στη ζωή της: «Μού έτυχε ένα πολύ σοβαρό θέμα υγείας. Κάτι που με έκανε να χάσω τη γη κάτω από τα πόδια μου και να θέλω να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο. Τη στιγμή που πάσχεις, τα πράγματα είναι πολύ ζόρικα.

Περίφημοι ελληνικοί στρατοί

Η ελληνική στρατιωτική ιστορία βρίθει από ένδοξες στιγμές και χρυσές πολεμικές σελίδες.

Από την αρχαιότητα μέχρι και τη σύγχρονη ιστορία, οι ελληνικές δυνάμεις μετρούν ανά τους αιώνες αποφασιστικές νίκες και δαφνοστεφανωμένες εκστρατείες.

Όλες οι μειώσεις σε μισθούς Δημοσίου και ειδικά μισθολόγια

Αναδρομικά, από την 1η Αυγούστου, εφαρμόζονται οι μειώσεις στα ειδικά μισθολόγια, αλλά και η διάταξη, βάσει της οποίας οι εργαζόμενοι σε ΔΕΚΟ και οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης εντάσσονται στο ενιαίο μισθολόγιο. Η εγκύκλιος, που εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών, προβλέπει ακόμα περαιτέρω μείωση στις αποδοχές του γενικού γραμματέα υπουργείου, οι οποίες και αποτελούν την οροφή για όλους τους δημοσίους υπαλλήλους.

Το χρονοδιάγραμμα εκταμίευσης της δόσης


Antonis-Samaras-Summit-Brussels
Καθαρή και άμεση λύση επιδιώκει η Αθήνα από τη συνεδρίαση του Eurogroup τη Δευτέρα με τη διαφορά να βρίσκεται στη μείωση των επιτοκίων στην οποία φαίνεται να έχουν συμφωνήσει οι εταίροι επί της αρχής, υπάρχει όμως τεράστια ακόμα απόσταση για το πόσο θα είναι αυτή η μείωση και κυρίως για το ποιά θα είναι η επιβάρυνση σε κάθε κράτος-μέλος ξεχωριστά.

Ο Μουρούτης “διόρθωσε” τον Χατζηνικολάου. “Διάλογος” στο Twitter


Giorgos-Mouroutis
Η θέση του διευθυντή του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, συνήθιζε στο παρελθόν να… απονευρώνει και να αδρανοποιεί τον κάτοχό της. Υπό την έννοια ότι, λόγω ενός μανδύα… καθωσπρεπισμού, κάθε παρέμβαση “εκτός πλαισίου” μπορούσε να παρεξηγηθεί.

 Ευρωπαϊκό Δικαστήριο: 1.100 € σε κάθε άτομο για χαμένη βαλίτσα σε πτήση


Iberia
Σύμφωνα με σημερινή απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, οι αεροπορικές εταιρείες υποχρεούνται να αποζημιώνουν με μάξιμουμ 1.100 ευρώ κάθε άτομο, σε περίπτωση που χάνεται βαλίτσα στα πλαίσια αεροπορικής μεταφοράς.

Ετοιμάζονται για το συνέδριο στο ΠΑΣΟΚ


Προχωρούν  οι διαδικασίες για το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ που θα γίνει τον Φεβρουάριο του 2013 και στο πλαίσιο αυτό ορίζεται η Εθνική Οργανωτική Επιτροπή. Οι τρεις μεγάλοι στόχοι του συνεδρίου, που θα έχει συντακτικό χαρακτήρα, είναι :

Bloomberg και Γερμανοί πολίτες κατά ΕΚΤ/ Bloomberg & German Citizens against ECB


The European Central Bank was sued over its proposal to buy unlimited bonds from debt-laden countries to regain control of interest rates in nations that make up the monetary union.

Δωρεάν εμβόλια για τα παιδιά των ανασφάλιστων και των απόρων


emvoliasmoi
Δωρεάν θα πραγματοποιούνται οι εμβολιασμοί σε άπορους, ανασφάλιστους, μετανάστες και γενικότερα σε άτομα που για διάφορους οικονομικούς ή πολιτισμικούς λόγους έχουν προβλήματα πρόσβασης σε υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας του Δημόσιου ή Ιδιωτικού Τομέα, σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Υγείας.

Εντολή-βόμβα του Ιωάννη Τέντε κόβει τους μισθούς των δικαστικών που κάνουν στάσεις εργασίας


Να περικόπτονται οι αποδοχές όσων δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών απέχουν των καθηκόντων τους ή συγκεκριμένα κατέρχονται σε στάσεις εργασίας, έδωσαν εντολή  ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Τέντες και ο προϊστάμενος της επιθεώρησης των δικαστών και δικαστηρίων, αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Γεώργιος Χρυσικός.

Nomophobia: Η φοβία του να μην έχεις κινητό

Όσο ο κόσμος η αλλάζει -και η τεχνολογία παίζει καθοριστικό ρόλο γι' αυτό- νέες φοβίες αναδύονται στα μυαλά των ανθρώπων. Η τελευταία τεχνολογική φοβία αφορά το να μείνει κανείς χωρίς κινητό τηλέφωνο και αποκαλείται στα...

Η μηχανή που απαντά σε κάθε ερώτηση

Το WolframAlpha είναι μία «μηχανή απαντήσεων» που δημιουργήθηκε από τη Wolfram Research και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2009. 

Οι προγραμματιστές της Wolfram Research κατάφεραν να δημιουργήσουν μια online υπηρεσία που να μπορεί να απαντήσει σε πραγματικές ερωτήσεις, άμεσα, κάνοντας υπολογισμούς και αφού επεξεργαστεί αποθηκευμένα δεδομένα.

Μνημόσυνο του Αβέρωφ την Κυριακή στην Κηφισιά!

Πνευματικό Μνημόσυνο του Ευάγγελου Αβέρωφ θα τελέσει ο Σύλλογος Αποφοίτων της Φοιτητικής Εστίας Τοσίτσα στην Κάτω Κηφισιά μεθαύριο Κυριακή 25 Νοεμβρίου.

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Περίεργες αλήθειες για τις γυναίκες και το σεξ!

Από το φαγητό και το χτύπημα του τηλεφώνου μέχρι τα κοπλιμέντα, το Facebook αλλά και τα διαδικτυακά παιχνίδια, πέντε σπουδαίες αλήθειες φέρνουν τη γυναικεία σεξουαλικότητα στο προσκήνιο, δίνοντας απαντήσεις σε καίρια ζητήματα!

Διάσημοι σε νεαρή ηλικία και τώρα


Θέλετε να μάθετε πως ήταν στην παιδική τους ηλικία κάποιοι από τους διάσημους του Hollywood; Στο πλούσιο φωτογραφικό αφιέρωμα που ακολουθεί μπορείτε να τους θαυμάσετε!

Η κυπριακή κυβέρνηση ανακοίνωσε τη συμφωνία με την τρόικα


cuprus
Την επίτευξη σύγκλισης μεταξύ της Κύπρου και της τρόικας επί των προτάσεων για συνομολόγηση Μνημονίου δανειοδότησης της Κύπρου από τον Μηχανισμό Σταθερότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ανακοίνωσε η επίσημα η Λευκωσία.

15.000 παιδιά εγκαταλείπονται κάθε χρόνο στις πρώην κομμουνιστικές χώρες

Η πρακτική που ίσχυε επί κομμουνισμού να εγκαταλείπονται δηλαδή μικρά παιδιά στη φροντίδα του κράτους παραμένει, και κάθε χρόνο 15.000 παιδιά εγκαταλείπονται σε 21 χώρες του πρώην κομμουνιστικού μπλοκ στην Ευρώπη...

Οι εθνικιστές επενδύουν στο Facebook!


Μία ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης έκανε την εμφάνιση της στο ίντερνετ τις τελευταίες ημέρες, η οποία μοιάζει πολύ στο γνωστό σε όλους Facebook.

Άνθρωποι που την «πάτησαν» χοντρά από το Facebook

Σε περίπτωση που δεν είναι ακόμη σαφές, το Facebook δεν παρέχει καμία ασφάλεια, καταστρατηγώντας κάθε έννοια ιδιωτικότητας...

Οι πληροφορίες που ανεβάζει κάποιος στη σελίδα του μπορούν να τον «κάψουν», κι αυτό έχει αποδειχτεί με περισσότερους τρόπους απ' όσο ενδεχομένως φαντάζεστε.

Το Facebook έχει κλείσει τα καλύτερα σπίτια, αφού είναι σήμερα μια από τις σημαντικότερες αιτίες διαζυγίων στην Αμερική!

Το «Football Manager» τον έκανε γενικό διευθυντή σε ομάδα

Από τα εικονικά στα πραγματικά γήπεδα βρέθηκε ένας 21χρονος Σουηδός με μόνα διαπιστευτήρια τις επιδόσεις του στο… παιχνίδι «Football Manager»!

Ο χάρτης των εθνικιστικών κινημάτων στα Βαλκάνια

Εθνικιστικά κινήματα που αυξάνουν διαρκώς την επιρροή τους δρουν και αναπτύσσονται στα Βαλκάνια, έχοντας στη φαρέτρα τους δηλητηριώδη βέλη κατά γειτονικών χωρών, υποδαυλίζοντας εντάσεις και διακατεχόμενα από μεγαλοϊδεατισμό, κυρίως τα αλβανικής προέλευσης.

Όταν οι celebrities αλλάζουν το όνομά τους

Προσφάτως, ο ράπερ Snoop Dogg (γεννημένος ως Calvin Broadus) άλλαξε και πάλι την καλλιτεχνική του ταυτότητα σε Snoop Lion, μετά τη... θεία έμπνευση που είχε λέει στην Τζαμάικα! 

Ο Snoop Dogg δεν είναι βέβαια -αλίμονο!- ο μόνος διάσημος που απαρνήθηκε το όνομά του και υιοθέτησε νέο καλλιτεχνικό ψευδώνυμο.

Επανάσταση στις online αγορές ρούχων φέρνει e-μεζούρα


Shopping trolley on button of computer keyboard
Πολλοί από τους καταναλωτές που  θέλουν να κάνουν αγορές μέσω διαδικτύου σε ρούχα, είναι επιφυλακτικοί γιατί μπορεί οι τιμές να είναι πολύ χαμηλές…  αλλά φοβούνται ότι εξ αποστάσεως  δεν θα παραγγείλουν  το σωστό νούμερο, καθώς σύμφωνα με έρευνές το 30% έως και το 60% των ρούχων που αγοράζονται μέσω ιντερνέτ επιστρέφονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Τα tweets των πολιτικών αρχηγών


Ιδιαίτερη αδυναμία φαίνεται πως έχουν οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφού αποτελεί ένα σύγχρονο μέσο για να προβάλλουν δραστηριότητές τους και αν επικοινωνήσουν με τους απλούς πολίτες.

Σαφές χρονοδιάγραμμα για τη δόση θα ζητήσει ο Αντώνης Σαμαράς


Καθοριστική χαρακτηρίζουν πλέον από το Μέγαρο Μαξίμου τη λήψη απόφασης για το ελληνικό πρόγραμμα στο Eurogroup της Δευτέρας και επισημαίνουν την αναγκαιότητα να υπάρξει χωρίς άλλη καθυστέρηση σαφές χρονοδιάγραμμα για την ελληνική χρηματοδότηση.

Κάτι ήξερε ο Κασιδιάρης, που άρχισε στα χαστούκια την Κανέλλη


«Αυτό, υπογράφω με το αίμα μου, αν το δείτε να συμβαίνει αυτά να με χτυπάνε συνεχώς για το υπόλοιπο του βίου μου» είχε πει η Λ. Κανέλλη σε εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά.. Το αστείο....

Πρωτιά για Σόιμπλε, 17ος ο Στουρνάρας


Wolfghang-Schaeuble-Giannis-Stournaras
Σύμφωνα με τη σχετική λίστα κατάταξης που παρουσιάζουν στο τέλος κάθε χρόνου οι “Financial Times”, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε θεωρείται ο πιο πετυχημένος υπουργός Οικονομικών της ευρωζώνης για το 2012.

Μέσα στην ημέρα η επίσημη ανακοίνωση για το Μνημόνιο

Σήμερα αναμένεται πιθανόν να ανακοινωθεί από τις Βρυξέλλες, σύμφωνα με τον κύπριο κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέφανο Στεφάνου, η κατ' αρχήν συμφωνία της Λευκωσίας με την τρόικα για το κυπριακό μνημόνιο.

Οι ατάκες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον Τατσόπουλο

Όπως ήταν αναμενόμενο, η δήλωση του Π. Τατσόπουλου, ότι «έχει πηδήξει τη μισή Αθήνα» έχει προκαλέσει "πανικό" στο twitter. Διαβάστε μερικά από τα πιο πετυχημένα tweets:

Financial Times:Το ΔΝΤ έχει δίκιο για την Ελλάδα

'Αντιμέτωποι με μία ακόμη αποτυχία, οι Ευρωπαίοι ηγέτες θα κουνήσουν και πάλι το δάχτυλο στην ελληνική κυβέρνηση, επιρρίπτοντάς της την ευθύνη για τη μη πλήρη εφαρμογή του προγράμματος''.

Σε διαθεσιμότητα όλοι! Κόβονται δώρα, συντάξεις! Δουλειά έως και 25 χρόνια παραπάνω!


- Όλοι οι υπάλληλοι Δ.Ε. σε διαθεσιμότητα
- Με 18 εγκυκλίους κόβονται δώρα και συντάξεις
- Όλοι στα 67 και αυξήσεις σοκ για ορισμένες κατηγορίες
- 1/1/2013 η χώρα γυρίζει δεκαετίες πίσω...

Δέκα άνθρωποι που ευθύνονται για την παγκόσμια κρίση

Κακόβουλες προθέσεις, αισχροκέρδεια, πλημμελής διοίκηση και απληστία είναι τα κλειδιά πίσω από την κατάρρευση της διεθνούς οικονομίας...

Σε έναν κόσμο που βλέπει το οικονομικό του σύστημα να καταρρέει, συμπαρασύροντας αναπόφευκτα τον τρόπο ζωής του, ευθύνες μπορούν να αποδοθούν προς πάσα κατεύθυνση.

Η γενικευμένη οικονομική ύφεση πλήττει την οικουμένη και κάποιοι κρύβονται επιμελώς πίσω της, είτε εσκεμμένα είτε επειδή δεν είδαν το κακό να έρχεται.

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Τα πιο συχνά αντρικά ψέματα για να σε... ρίξουν στο κρεβάτι!


Ότι οι άντρες θα έκαναν τα πάντα προκειμένου να τους βρει η νύχτα να κάνουν sex, είναι λίγο πολύ γνωστό. Και αν όχι όλοι, η συντριπτική τους πλειοψηφία! Ένα από αυτά φυσικά, είναι κάποια ψεματάκια τα οποία ξεστομίζουν και τα οποία, ας είμαστε ειλικρινείς, ούτε κι εσείς η ίδια πιστεύετε, ή μάλλον δε θέλετε να πιστέψετε. Είτε από φόβο μη χαρακτηριστούν λιγούρια είτε από φόβο μη σας διώξουν μακριά, μπορούν να σκαρφιστούν την πιο χαζή και αφελή δικαιολογία προκειμένου να βρεθούν μόνοι μαζί σας και τα υπόλοιπα είναι θέμα χρόνου, ατμόσφαιρας και πάνω απ' όλα έλξης! Ας δούμε λοιπόν τα πιο συχνά ψέματα που λένε οι άντρες προκειμένου να σε ρίξουν στο κρεβάτι...

Dancing with the Stars: Τα ζώδια και η δημοφιλία των αστέρων


Δέκα από τα δώδεκα ζώδια είναι παρόντα στο φετινό Dancing, με τον Τοξότη και τον Αιγόκερω να... λάμπουν διά της απουσίας τους!

Μια αφίσα χωρίς.... φαντασία απο τους υπαλλήλους της Βουλής (φωτό)


Μια αφίσα που δεν αποτελεί προϊόν... πρωτότυπης έμπνευσης έβγαλαν υπάλληλοι της Βουλής για να σχολιάσουν τα «πυρά» που δέχονται.

Τα οκτώ είδη νοημοσύνης


Ναι, η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει μόνο ένα είδος νοημοσύνης που να μας χαρακτηρίζει. Μέχρι πριν από κάποια χρόνια επικρατούσε η αντίληψη, πως ο έξυπνος, ευφυής και προικισμένος άνθρωπος είναι αυτός που έχει υψηλό δείκτη νοημοσύνης.

Στο 35% η ανεργία στην Ελλάδα!


Giorgos-Kasimatis
Στα όρια του κοινωνικού σοκ οδηγείται ο δείκτης της ανεργίας στην Ελλάδα, στο περιθώριο της συρρίκνωσης της οικονομίας λόγω των συνεπειών της ύφεσης και των μέτρων του Μνημονίου.

Βίζα πενταετούς διάρκειας για αγορές ακινήτων αξίας άνω των 300.000 ευρώ


hatzid
Βίζα πενταετούς διάρκειας θα μπορούν να λαμβάνουν οι υπήκοοι τρίτων χωρών που θα επενδύσουν στη χώρα μας σε ακίνητο αξίας 300.000 ευρώ και άνω, ενώ για όσους ασχοληθούν επιχειρηματικά και πραγματοποιήσουν επένδυση άνω των 100 εκατ. ευρώ θα μπορούν να εξασφαλίσουν άδεια παραμονής για δέκα στελέχη τους, προκειμένου να εργαστούν στη χώρα μας.

Οι νέες διοικήσεις ΟΑΣΑ, ΣΤΑΣΥ


Το υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ανακοίνωσε την τοποθέτηση νέων διοικήσεων στους εποπτευόμενους οργανισμούς και επιχειρήσεις αστικών συγκοινωνιών του υπουργείου.

Οι νέοι πρόεδροι και διευθύνοντες σύμβουλοι είναι οι εξής:

Η Μέρκελ δεν σκοπεύει να χάσει τις εκλογές εξαιτίας… της Ελλάδας


Angela-Merkel-Bundestag
Για 11 ολόκληρες ώρες, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε έκανε μέσα στην κλειστή αίθουσα της συνεδρίασης του Eurogroup στις Βρυξέλλες, τη… βρώμικη δουλειά. Είναι άλλωστε ένας ρόλος που έχει συνηθίσει ο ισχυρότερος υπουργός Οικονομικών μιας χώρας, στη σύγχρονη ιστορία της Ενωμένης Ευρώπης.

 Τότε που η “17 Νοέμβρη” προσπάθησε να σκοτώσει τον Βαρδή


Vardis-Vardinogiannis
Το πρωί της 20ης Νοεμβρίου του 1990 ήταν… διαφορετικό για τους κατοίκους των Βορείων Προαστίων. Για τον Βαρδή Βαρδινογιάννη. Αλλά και συνολικά για μια Ελλάδα που βίωνε έντονα πολιτικά πάθη, με τις δολοφονίες πρωταγωνιστών του δημοσίου βίου να αποτελούν “αγαπημένη συνήθεια” για την τρομοκρατική οργάνωση “17 Νοέμβρη”. Την οργάνωση-φάντασμα, που μόλις στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας εξαρθρώθηκε, αφού όμως πρώτα είχε προλάβει να παρέμβει στη γονιδιακή εξέλιξη της ελληνικής κοινωνίας. Κάτω από τον μανδύα της δήθεν “επανάστασης”, που φυσικά δεν είχε καμία σχέση με αξίες και ιδανικά. Παρά μόνο με άνανδρες εκτελέσεις.

Έχασε το «παιχνίδι» της τηλεθέασης ο Λάκης Λαζόπουλος


Oι τίτλοι τέλους στο «Αλ Τσαντίρι» έπεσαν το βράδυ της Τρίτης, όπου προβλήθηκε η τελευταία εκπομπή για τον φετινό χρόνο.

Δύσκολα τα πράγματα για τον ΕΟΠΥΥ


eopyy
Με πολύ γλαφυρό τρόπο περιέγραψε ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, Λευτέρης Παπαγεωργόπουλος τα προβλήματα που απασχολούν τον οργανισμό, με βασικότερο την υποστελέγχωση. Όπως είπε χαρακτηριστικά, , κάθε διοικητικός υπάλληλος καλείται να εξυπηρετήσει 9.000 ασφαλισμένους.

Ο Πούτιν παρεμβαίνει για την κρίση


Vladimir-Putin-coach
Για την οικονομία της Ρωσίας στα χρόνια της κλιμακούμενης παντοδυναμίας του Βλαντιμίρ Πούτιν έχουν ακουστεί πολλά. Όπως άλλωστε πολλά έχουν ακουστεί συνολικά για τον τρόπο με τον οποίο ο τελευταίος τσάρος της άλλοτε υπερδύναμης ασκεί την εξουσία, παραμερίζοντας πολιτικούς αντιπάλους, αντιρρησίες, ακτιβιστές και διεθνείς ανταγωνιστές.

Mανιτάκης: Όσο είμαι υπουργός, δεν θα υπογράψω απόλυση στο Δημόσιο


Την διαβεβαίωση πως δεν πρόκειται να υπογράψει την απόλυση δημοσίων υπαλλήλων έδωσε σήμερα στη Βουλή ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνης Μανιτάκης, τονίζοντας: «Όσο είμαι υπουργός, δεν θα βάλω την υπογραφή μου σε απόλυση».

Απλήρωτοι οι υπάλληλοι των δήμων που δεν έστειλαν τις λίστες


poe_ota111112
Σκληραίνει τη στάση του το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, καθώς με δεύτερη εγκύκλιο γνωστοποιεί ότι όσοι φορείς δεν αποστείλουν τις λίστες με τους υπαλλήλους προς διαθεσιμότητα θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα με την μισθοδοσία των υπαλλήλων οι οποίοι εξαιρούνται του νόμου.

Ο Γιάννης Οικονόμου ο νέος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του διοικητικού συμβουλίου στις Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε. (ΟΣΥ)


Νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του διοικητικού συμβουλίου αναλαμβάνει ο κ. Ιωάννης Οικονόμου. Είναι πτυχιούχος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και μεταπτυχιακος φοιτητής στο Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) στο τμήμα διασφάλισης ποιότητας.

Η ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης για τις Ένοπλες Δυνάμεις

Η σημερινή ημέρα είναι ημέρα γιορτής αφιερωμένη στις ένοπλες δυνάμεις της πατρίδας μας. Στους ανθρώπους που μέρα και νύχτα, από αέρα, ξηρά και θάλασσα υπερασπίζονται την εδαφική μας ακεραιότητα και διαφυλάσσουν την ελευθερία μας.

Πρόσκληση από το σωματείο "Οι Φίλοι του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός"


Το σωματείο "Οι Φίλοι του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός" σας προσκαλούν στην διάλεξη του δημοσιογράφου Ελευθερίου Γ. Σκιαδά...