Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Τι κάνει σήμερα ο Μιχάλης Μόσιος;

Έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο ρόλο του «Ταμτάκου», του τσιγγάνου από την Αγία Βαρβάρα που πουλούσε πατάτες και… ταλαιπωρούσε το διοικητή του Ναυτικού με τα… καμώματά του. Άλλωστε, αυτό του είχε ανατεθεί.

Τελικά ήταν αλήθεια: Μπήκαν και τα Σκόπια στο PSI!

Δεν μελετούσα καλύτερα… ένα τσουβάλι λίρες;

Όπως αποδεικνύεται, η απάντηση στο ερώτημα που είχα θέσει στο άρθρο μου της 20ής Φεβρουαρίου (εδώ) – «Εντάσσονται και τα Σκόπια στο PSI;» - είναι καταφατική.

Για πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο υιοθέτησε (χωρίς τις ψήφους των Ελλήνων ευρωβουλευτών) μια τόσο αρνητική για την Ελλάδα έκθεση προόδου για τα Σκόπια.

Φωτάκης Βασίλης: Ο Παράκλητος

Οι δονήσεις που έφερε η οικονομική κρίση, συνεχίζουν να ταράσσουν συθέμελα το πολιτικό σύστημα της χώρας. Η πανσπερμία πολιτικών κομμάτων που εμφανίστηκαν στο προσκήνιο, ανεξάρτητα από την ιδεολογική απόχρωση και το τί ευαγγελίζεται το κάθε ένα από αυτά, αποδεικνύει περίτρανα (αναγιγνώσκοντας εις βάθος τα μηνύματα) ότι τελικά η κρίση ήταν η αφορμή. Τα αίτια προϋπήρχαν, ήταν εμφανή καιρό πριν, απλά οι δρόμοι εξουσίας που έως πρότεινος υπήρχαν και όπως λειτουργούσε το ίδιο το κράτος κάποιες δομές  πριν την οικονομική του κατάρρευση, τα σκίαζαν.

Ο Λευκός Οίκος θέλει την Ελλάδα… στο δολάριο!


Στην εποχή της πλήρους παγκοσμιοποίησης ακόμη και των πιο ακραίων σεναρίων, η συζήτηση περί… μεταγραφής της Ελλάδας από την ευρωζώνη, στο νομισματικό σύστημα του δολαρίου, δεν θα έπρεπε να ξενίζει κανέναν. Συνιστά είδηση και το μόνο το γεγονός ότι την καταθέτει δημοσίως ένας σημαντικός οικονομολόγος σαν τον Μάθιου Λιν, ακούγεται στο CNBC και γράφεται στους «Financial Times».

Τα εκλογικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα για τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ


Μάθετε που και πως μπορείτε να ψηφίσετε την Κυριακή για την ανάδειξη Προέδρου στο ΠΑΣΟΚ.
Οι κάλπες θα ανοίξουν την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 στις 09.00 και θα κλείσουν στις 17.00 το απόγευμα. Τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής θα βρίσκονται στις θέσεις τους στο εκλογικό κέντρο στις 08.00. Παράταση της ψηφοφορίας για εξαιρετικά σπουδαίους λόγους μπορεί να υπάρξει με απόφαση της εφορευτικής επιτροπής μέχρι δύο το πολύ ώρες (19:00).

Άρης Σπηλιωτόπουλος για το σχέδιο δολοφονίας του Κ. Καραμανλή


«Για το συγκεκριμένο σχέδιο δεν είχα ενημέρωση.
Συμμετείχα όμως σε συζητήσεις που αποτύπωναν ότι το σχέδιο για να δημιουργηθεί αναστάτωση και κοινωνική έκρηξη στο κέντρο της Αθήνας ήταν οργανωμένο.

Απόφαση σταθμός για τα blogs!!! Απαλλάχτηκε ο Νίκος Βαβατσικλής για τις κατηγορίες εις βάρος του για διαχείριση του Piazza del Popolo


Απόφαση σταθμός για τα blogs, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του «Παρατηρητής της Θράκης», όπου ο Νίκος Βαβατσικλής απαλλάχτηκε από τις κατηγορίες εις βάρος του για διαχείριση του Piazza del Popolo. Η αγωγή που κατέθεσε ο Γιώργος Καρανίκας, απορρίφθηκε τόσο πρωτόδικα, όσο και στο εφετείο. Το ρεπορτάζ του «Παρατηρητή της Θράκης», έχει ως εξής:

Το ΠΑΣΟΚ διέψευσε τον ιδρυτή του


Το ΠΑΣΟΚ δεν διαμοιράζεται σε τιμάρια… Δεν τεμαχίζεται… Δεν κληρονομείται… Έτσι είχε υποστηρίξει ο ιδρυτής του, το μακρινό σήμερα 1995, τότε που η «ομάδα των τεσσάρων» είχε ανοίξει βηματισμό κατάληψης του ΠΑΣΟΚ, με… εκείνον που ο Ανδρέας δεν ήθελε να βλέπει, τον Κώστα Σημίτη, σε ρόλο διαδόχου.

Μέχρι την Δευτέρα η παραίτηση Βενιζέλου


Την παραίτησή του από τη θέση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Οικονομικών την ερχόμενη Κυριακή ή το αργότερο την Δευτέρα προανήγγειλε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Τρελάνε μας κι άλλο.!!!


Τρελάνε μας κι άλλο.!!!

Τα λόγια είνα πραγματικά περιττά... Απολαύστε ακόμη περισσότερες και πιο σκανδαλιστικές φωτογραφίες της Σοφίας Λάττα

O Μπαμπινιώτης θέλει μόνιμο υπουργό Παιδείας!


Υπέρ της παρουσίας ενός μόνιμου υπουργού Παιδείας τάχθηκε ο καθηγητής Γιώργος Μπαμπινιώτης, σε συνέντευξή του σήμερα σε ραδιοφωνικό σταθμό.  

«Λαβράκι» βγάζει η απογραφή των προνοιακών επιδομάτων!


Αν και η προθεσμία για την απογραφή των δικαιούχων προνοιακών επιδομάτων λήγει σήμερα, Παρασκευή, χιλιάδες δικαιούχοι δεν έχουν ακόμη απογραφεί.

«Λογαριασμό» 1.000 ευρώ σε κάθε Έλληνα στέλνει η Κομισιόν!


Πολύ επιστημονικά μας τα είπε η έκθεση της Κομισιόν: «θα επαναξεταστεί το πλαίσιο των φορολογικών απαλλαγών και των ειδικών καθεστώτων που προβλέπονται στη φορολογική νομοθεσία, ακόμη και αυτών που ισχύουν με γεωγραφικά κριτήρια». Να δούμε όμως και τι σημαίνει αυτό το…τεχνοκρατικό στην πράξη;  

Ο Βενιζέλος διέγραψε το Γιώργο


Απεταξάμην το παλιό ΠΑΣΟΚ; Απεταξάμην! Αλλάζοντας τα πάντα στο ΠΑΣΟΚ ο Βενιζέλος επιχειρεί να κάνει μια νέα αρχή στο κόμμα, την προεδρία του οποίου θα αναλάβει από την ερχόμενη Δευτέρα.

Η ευφυής ιδέα του Ράιχενμπαχ


Είναι πολύ ευφυής η ιδέα του κυρίου Χόρστ Ράιχενμπαχ, του επικεφαλής των Δυνάμεων κρούσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να συνοδεύεται κατά τις «επισκέψεις» του στα διάφορα Υπουργεία, στα ανώτατα Δικαστήρια της Χώρας και σε άλλες Υπηρεσίες, και από Έλληνες κοινοτικούς υπαλλήλους.

Ίδρυση επιχείρησης με κεφάλαιο 1 ευρώ


Οι ρυθμίσεις του πολυνομοσχεδίου μεταξύ άλλων προβλέπουν τη δημιουργία και στην Ελλάδα ελεύθερων ζωνών επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Αλλάζει η νομοθεσία για τους υπερχρεωμένους


Αναμορφώνεται η νομοθεσία για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, με τροπολογία που θα ενσωματωθεί στο επικείμενο προς κατάθεση σχέδιο νόμου τού υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, για την αντιμετώπιση τής γραφειοκρατίας.

Εννεακομματική Βουλή δείχνει νέα δημοσκόπηση


Είσοδο εννέα κομμάτων στη Βουλή και μη επίτευξη αυτοδυναμίας δείχνει το Βαρόμετρο της Public Issue που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι.

Προβόπουλος: Ψεύτης ο ΓΑΠ για όσα είπε μετά τις εκλογές του 2009


Ο πολιτικός κόσμος ήταν επαρκέστατα ενημερωμένος προεκλογικά για τους κινδύνους που απειλούν την ελληνική οικονομία και για το ενδεχόμενο εκτροχιασμού του ελλείμματος σε διψήφιο αριθμό, επισήμανε ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής για τα δημοσιονομικά στοιχεία του 2009, ο διοικητής της ΤτΕ, Γ. Προβόπουλος.

Εγκρίθηκε η σύσταση του Ταμείου Εγγύησης για τις ΜμΕ


Εγκρίθηκε η συμφωνία για τη σύσταση Ταμείου Εγγύησης για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, το οποίο θα παρέχει εγγυήσεις και ρευστότητα στις ελληνικές τράπεζες προκειμένου να δώσουν ευνοϊκά δάνεια στις ελληνικές ΜμΕ.

Ο Παπαγιάννης απέναντι στην Κοσιώνη


Μια σημαντική ανατροπή στο status quo που έχει δημιουργηθεί στην ελληνική τηλεόραση, και πιο συγκεκριμένα στον χώρο των κεντρικών δελτίων ειδήσεων των καναλιών, φέρνει η μετακίνηση του Γιάννη Παπαγιάννη στο «Kontra».

Μια… μικρή παρανόηση για τις εκλογές


Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους και προικισμένους πολιτικούς της γενιάς του. Βαίνει ωστόσο τάχιστα στο να καταγραφεί και ως ένας από τους πλέον άτυχους. Αν είχε κληρονομήσει το ΠΑΣΟΚ μετά την ήττα του 2007, ενδεχομένως και να είχε τον χρόνο αλλά και τα εφόδια για να το αλλάξει πραγματικά. Και να το καταστήσει αληθινά χρήσιμο για τον τόπο.

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Η χορεύτρια που έχει «τρελάνει» το Εφετείο Αθηνών!

Απίστευτος συνωστισμός επικρατεί καθημερινά όχι μόνο στις δικαστικές αίθουσες του Εφετείου Αθηνών, αλλά και στο κυλικείο του 4ου ορόφου. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τη Ρωξάνη μία εντυπωσιακή 20χρονη, που φτιάχνει καφέδες στους εισαγγελείς, τους δικαστές και τους επισκέπτες του Εφετείου. Το βράδυ η...

Έχει αλλεργία στο… κρύο

Ο φετινός χειμώνας ήταν πολύ βαρύς για την 12χρονη Abbie Tully από το Bournemouth της Μεγάλης Βρετανίας. Η ανήλικη αναγκάστηκε να περάσει τους τελευταίους πέντε μήνες μέσα στο σπίτι της εξαιτίας μιας εξαιρετικά σπάνιας αλλεργίας…

Μια ακόμη απόδειξη ότι τις καλύτερες διαφημίσεις τις κάνουν οι μπύρες! (video)

Δεν έχουμε δει μέχρι στιγμής κάποια διαφήμιση μπύρας που να μην είναι επιτυχημένη!
Έτσι και αυτή η διαφήμιση το concept της οποίας έχει να κάνει μια μια φάρσα που στήνεται στο παρακάτω ζευγάρι στην αίθουσα του σινεμά! Μπαίνουν να απολαύσουν την ταινία τους και οι μοναδικές κενές θέσεις βρίσκονται ανάμεσα σε 2 τύπους λίγο σκληροπυρηνικούς....!

Η επιστροφή των μαμούθ!

Κάποτε τριγύριζαν σε κοπάδια στις παγωμένες τούνδρες των βόρειων περιοχών της Ευρώπης, της Ασίας και της Αμερικής. Σήμερα τα βλέπουμε μόνο σε μουσεία ή σε κινούμενα σχέδια. Και όμως, τα μαμούθ ίσως να περπατήσουν ξανά στη Γη χάρη στις αμφιλεγόμενες προσπάθειες ορισμένων επιστημόνων.

Η Αυστραλία θέλει Έλληνες ταξιτζήδες


Προσπάθειες για «εισαγωγή» χιλίων οδηγών ταξί από την Ελλάδα καταβάλουν Έλληνες ιδιοκτήτες ταξί της Μελβούρνης, με μισθό περίπου 4.000 δολάρια καθαρά.

Ποιές τράπεζες-μεγαθήρια ''κόπηκαν'' σε τεστ


Τα τέσσερα χρηματοοικονομικά ιδρύματα που κόπηκαν και πρέπει τώρα να ενισχύσουν τα κεφάλαια τους είναι οι :

Τι κάνει σήμερα η Τζένη Χειλουδάκη;

Η γνωστή τρανσέξουαλ που συντάραξε το πανελλήνιο το 1997 με τη σχέση της με τον εισαγγελέα Γιώργο Σακελλαρόπουλο όπως είπε στο newsbeast.gr έχει μετανιώσει για πολλά πράγματα που έγιναν στο παρελθόν αλλά δεν θέλει να μιλήσει για τίποτα από αυτά.

O Κανάκης στην... πολιτική;

Κατεβαίνει ο Αντώνης Κανάκης στην πολιτική; Τι θα κάνει η Κατερίνα Ζαρίφη για χάρη του;
Δείτε πως σχολίασαν την "υποψηφιότητα" του Αντώνη στο "Πρωινό ΑΝΤ1".

“Κοινωνική Συμφωνία” απέναντι στο “νέο ΠΑΣΟΚ”


Το «νέο ΠΑΣΟΚ» του Ευάγγελου Βενιζέλου θα έχει να αντιμετωπίσει στις πρόωρες εκλογές που πλησιάζουν μια Κοινωνική Συμφωνία. Έτσι ονόμασαν η Λούκα Κατσέλη και ο Χάρης Καστανίδης τον νέο πολιτικό σχηματισμό στην ίδρυση του οποίου προχώρησαν σήμερα, με σχετική εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο.

Τι ήθελε η CIA στην Τουρκία;


Πόσο συνηθισμένο είναι αλήθεια να επισκέπτεται μια χώρα, ο επικεφαλής της πλέον διάσημης και… ανθεκτικής στη φθορά του ιστορικού χρόνου μυστικής υπηρεσίας; Που τυγχάνει μάλιστα να είναι η μυστική υπηρεσία της μοναδικής υπερδύναμης η οποία παρέμεινε στον πλανήτη;

Κυριακή των Bαΐων «κλείνει» η Βουλή - Εκλογές 29 Απριλίου ή 6 Μαΐου

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου με την έγκριση όλων των πράξεων νομοθετικού περιεχόμενου που αφορούν στη νέα δανειακή σύμβαση και στην έγκριση τουΕυρωπαϊκού Συμφώνου Δημοσιονομικής Σταθερότητας.

Η εξομολόγηση ενός πρώην στελέχους της Goldman Sachs

Μαύρο πρόβατο στον παγκόσμιο επενδυτικό και μη κόσμο έχει γίνει τους τελευταίους μήνες η κραταιά των επενδύσεων Goldman Sachs εξαιτίας του ρόλου της στο σφοδρό ξέσπασμα της χειρότερης κρίσης από την εποχή του μεγάλου κραχ. Εσχάτως έγιναν γνωστές οι....

Νέες φοβερές αποκαλύψεις από τον Γιώργο Πάλμο: "Με τα Ελληνικά Υπερόπλα θα είχαμε Αιώνια Υπεροχή στο Αιγαίο!"

Θόρυβος προκλήθηκε από τα δημοσιεύματά μας περί ελληνικών υπερόπλων και γεωστρατηγικής ισχύος τηςΕλλάδας στο Αιγαίο, που κάναμε – υπό τη μορφή συγκλονιστικών αποκαλύψεων του σπουδαίου Έλληναερευνητή Γιώργου Πάλμου – σ’ αυτή εδώ την εφημερίδα.

Το μεγάλο κόλπο με τα CDS


Η αίσια έκβαση του PSI, δηλαδή της… υποχρεωτικής, και όχι φυσικά εθελοντικής συμφωνίας των ιδιωτών κατόχων ελληνικών ομολόγων, να αποδεχτούν ότι δεν θα εισπράξουν μελλοντικά τα κέρδη που προσδοκούσαν, ήταν η ικανή και αναγκαία συνθήκη για να διαμορφωθεί το κατάλληλο διεθνές οικονομικό περιβάλλον, που θα… ξεκαρφίτσωνε από τις καθημερινές αφηγήσεις για την Ελλάδα την προοπτική της χρεοκοπίας.

Φτιάχνουν καφέ απο κόπρανα γάτας

Οι περισσότεροι εξ’ ημών μάλλον δεν γνωρίζουμε την ποικιλία καφέ, ονόματι Kopi luwak. Πρόκειται για μια εξαιρετικά σπάνια ποικιλία, προφανώς πανάκριβη, η οποία είναι αποτέλεσμα μιας άκρως «εξωτικής» διαδικασίας παραγωγής και επεξεργασίας, καθώς....

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Ξόδεψε 12.000 ευρώ σε επεμβάσεις για να γίνει Barbie!

Τι μπορεί να πάθει ο άνθρωπος στα καλά καθούμενα… Νομίζει ότι είναι η Barbie! Έχουμε ακούσει μικρά παιδάκια να θέλουν να μοιάσουν με την Barbie, αλλά μια....

Καταδικάστηκε σε κάθειρξη 6.060 ετών

Σε κάθειρξη 6.060 ετών καταδικάστηκε ο πρώην αρχηγός ομάδας των ειδικών δυνάμεων της Γουατεμάλας για τη σφαγή χωρικών, το 1982. Ο Πέδρο Πιμεντέλ, πρώην επικεφαλής των Σωμάτων Καϊβίλες, κρίθηκε ένοχος για τη σφαγή 201 χωρικών στα βόρεια της χώρας. Άλλα τέσσερα μέλη της ίδιας ομάδας είχαν καταδικαστεί στην...

ΠΑΣΟΚ-ισμός ή αντι ΠΑΣΟΚ-ισμός

Ακούμε να λένε πως για να προχωρήσουμε χρειάζεται οι πολίτες να ενωθούμε. Δίκιο έχουν. Μπορούμε όμως να γίνουμε όλοι, κομμουνιστές; αριστεροί; σοσιαλιστές; φιλελεύθεροι; δεξιοί; ακροδεξιοί; αναρχικοί; ελευθεριακοί; κοκ. Δύσκολο αυτό...

Βίωσε το ρατσισμό γιατί είναι Ελληνίδα...

Ρατσιστική αντιμετώπιση εναντίον Ελληνίδας από την αεροπορική εταιρία Aer Lingus που την ανάγκασαν να κάνει τεστ γλωσσομάθειας για να την αφήσουν να ταξιδέψει.
Πρώτο θέμα έχει γίνει....

Ποιοι θα στελεχώσουν το νέο ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου

Ο πρώτος σχεδιασμός για τα πρώτα πρόσωπα με τα οποία θα στελεχώσουν το ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου, έχει γίνει από καιρό και αυτές τις μέρες μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές, ώστε από τη Δευτέρα οπότε θα είναι και τυπικά πρόεδρος να αρχίσουν οι αλλαγές.

Οι 189 υπογραφές υπέρ του Βενιζέλου


Η λίστα με τους 189 που στηρίζουν την υποψηφιότητα του Ευάγγελου Βενιζέλου περιλαμβάνει τους εξής:

Τι κάνει σήμερα ο Πύρρος Δήμας;

Κάθε φορά που ο Πύρρος Δήμας ετοιμαζόταν να αγωνιστεί, είχε τη συμπαράσταση όλων των Ελλήνων. Έκανε τον κόσμο να δακρύζει με τις τεράστιες επιτυχίες του. Και τους αντιπάλους του φυσικά να… τρέμουν στο άκουσμα του ονόματός του.

Μετά την εκλογή και την ψήφο στη νέα δανειακή η παραίτηση Βενιζέλου


Μετά την εκλογή του στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ θα παραιτηθεί από την κυβέρνηση ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος. Όπως όλα δείχνουν, θα περιμένει να ψηφιστεί η νέα δανειακή σύμβαση από τη Βουλή, την επόμενη εβδομάδα, και μετά θα αφοσιωθεί στον προεκλογικό αγώνα και την ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ.

Ιρλανδία: Και δημοψήφισμα θα κάνουν και τα λεφτά παίρνουν!

Στις 28 του Φεβρουαρίου, το ιρλανδικό Νομικό Συμβούλιο του κράτους, στο οποίο είχε καταφύγει ο Ιρλανδός πρωθυπουργός για γνωμοδότηση, αποφάνθηκε ότι το νέο αυστηρό ευρωπαϊκό δημοσιονομικό σύμφωνο που επέβαλαν οι Μερκοζί, πρέπει να τεθεί στην κρίση του λαού.

Το… “θα δούμε” του Χατζηνικολάου


Η δρομολόγηση της εξαγοράς του «Channel 9» από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, τον Κώστα Χαρδαβέλα και την Αγγελική Νικολούλη, προκειμένου να στεγαστεί εκεί το ειδησεογραφικό δυναμικό του «Alter», το οποίο έμεινε… άστεγο, λόγω των πολύμηνων προβλημάτων του καναλιού του Μπουρναζίου, ανοίγει την κουβέντα και για την επάνοδο του Νίκου Χατζηνικολάου στην τηλεόραση.

Ο Πούτιν έρχεται στην Ελλάδα


Ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν αναμένεται να επισκεφτεί την Ελλάδα, και ειδικότερα το Άγιο Όρος, την περίοδο του Πάσχα.
Ο Ρώσος ηγέτης, έχει επισκεφτεί και στο παρελθόν πολλές φορές το Περιβόλι της Παναγιάς, δείχνοντας ενδιαφέρον για τις Μονές που υπάρχουν στην Αθωνική Πολιτεία, και όχι μόνο για εκείνες που έχουν απευθείας αναφορά στη Ρωσική Εκκλησία και το Πατριαρχείο Μόσχας.

Δελτίο Τύπου Νεολαίας Δημοκρατικής Συμμαχίας


Το περασμένο Σαββατοκύριακο (10-11 Μαρτίου) η Νεολαία της Δημοκρατικής Συμμαχίας διοργάνωσε το Ιδρυτικό της Συνέδριο στην Αθήνα.
Στο πλαίσιο του Συνεδρίου παρουσιάστηκαν η ονομασία (ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΕΩΝ), το σήμα (+), εγκρίθηκε το καταστατικό και διεξήχθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη των οργάνων.

Όταν ο Βενιζέλος ίδρυε το 1976 την Σοσιαλιστική Πρωτοβουλία! (ΦΩΤΟ)

Μία άγνωστη πτυχή της πορείας του Ευάγγελου Βενιζέλου φέρνει στο φως το parapolitika.gr


 Ο νεαρός Βαγγέλης συμμετείχε το 1976 στην ίδρυση της Σοσιαλιστικής πρωτοβουλίας, ενός βραχύβιου κόμματος το οποίο ιδρύθηκε από βουλευτές και προσωπικότητες που αποχώρησαν από την ΕΚΝΔ, όπως οι Αλέξανδρος Μαγκάκης, Χαράλαμπος Πρωτόπαπας και Δημήτρης Τσάτσος.

Πολλοί και φημισμένοι ήταν οι «κακοί», αυτοί όμως τα ξεπερνάνε όλα…Τι να ‘ναι αυτό που μας συναρπάζει στους κινηματογραφικούς γκάγκστερ;

Πρώτον, ότι είναι «κινηματογραφικοί», δεν πρόκειται δηλαδή να τους συναντήσεις ποτέ! Από την ασφάλεια λοιπόν της σκοτεινής αίθουσας (ή του καναπέ), μας συνεπαίρνει ο κόσμος του κακοποιού, που φοράει πάντα τα καλύτερα ρούχα, έχει την ωραιότερη γυναίκα (και την ακόμα πιο ωραία ερωμένη), απολαμβάνει όλες τις ανέσεις που προσφέρουν τα αμύθητα πλούτη του, δεν έχει κανέναν φόβο για τον νόμο και επιδίδεται φυσικά στις φρικιαστικότερες βιαιότητες που έχουν καταγραφεί ποτέ…