Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Προσπάθεια να λειτουργήσουν οι 7 νέοι σταθμοί μετρό

Έχει πεισματώσει ο Μάκης Βορίδης να αλλάξει την εικόνα σε όσα θέματα του Υπουργείου Υποδομών είχαν μείνει πίσω προκειμένου να διαμορφώσει μία θετική για αυτόν εικόνα. Μετά το θέμα της εφεδρείας και των ταξί, τώρα φαίνεται πως θέλει να θέσει σε λειτουργία επτά σταθμούς του μετρό που έχουν ολοκληρωθεί αλλά δεν λειτουργούν λόγω «Siemens», και συγκεκριμένα του εξωδικαστικού συμβιβασμού που αναμένεται.

Η Μέρκελ όρισε Γερμανό υφυπουργό για θέματα Ελλάδας!


Στενό συνεργάτη της και υφυπουργό της κυβέρνησής όρισε η γερμανίδα 

καγκελάριος,Άγκελα Μέρκελ, «εντεταλμένο της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης», με στόχο, 

όπως ισχυρίζεται το Βερολίνο να αναζωογονήσει τηνελληνογερμανική φιλία και 

συνεργασία στη βάση συγκεκριμένων προοπτικών.

ΤΑ ΞΗΛΩΝΕΙ ΟΛΑ!


Χαμός από την ανακοίνωση με την τοποθέτηση του Γ.Μουρούτη, ως αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου. Ηδη άρχισαν να κρύβονται οι  παρακρατικοί της Συγγρού  που είχαν στήσει ανυπόληπτα ιστολόγια και έκαναν τις βρώμικες δουλειές τους μέσα από τα γραφεία του κόμματος...

TI ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ


Σε ελάχιστες περιπτώσεις θα αναστέλλεται η διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος ενώ στο μειωμένο τέλος 0,5 ευρώ/τμ εντάσσονται και τα πρόσωπα που παρουσιάζουν κάθε είδους αναπηρία από 80% και άνω, όπως ενδεικτικά πρόσωπα με εγκεφαλική παράλυση, με σοβαρή νοητική αναπηρία, αυτισμό, σύνδρομο down, κ.λ.π.

Ο Μουρούτης βγαίνει μπροστά


Στην ουσιαστική πολιτική αναβάθμιση του Γιώργου Μουρούτη προχώρησε ο Αντώνης Σαμαράς, τοποθετώντας τον διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας σε θέση αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου, στο πλευρό του Γιάννη Μιχελάκη.

Επιπλέον 450 εκ. ευρω στους δήμους. Θετική χαρακτηρίζει την εξέλιξη η ΚΕΔΕ


Το άμεσο πρόβλημα της μειωμένης απόδοσης πόρων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με βάση τις προβλέψεις του προϋπολογισμό 2012 ήταν το αντικείμενο σημερινής της συνάντησης που έγινε την Πέμπτη κατόπιν αιτήματος της ΚΕΔΕ στο υπουργείο Οικονομικών.

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Sexy κορίτσια αυτοφωτογραφίζονται και μας τρελαίνουν!!!

Sexy κορίτσια αυτοφωτογραφίζονται και μας τρελαίνουν!!! 
 
Είναι η στιγμή που η μπαταρία του i-phone εξαντλείται όμορφα … όχι με τηλεφωνήματα αλλά στα χέρια σέξι κοριτσιών που φωτογραφίζονται μπροστά στον καθρέπτη τους! Η μία πιο καυτή από την άλλη, ποζάρουν και τρελαίνουν κόσμο!

Dogs & Girls [video]


Δείτε τι μπορεί να κάνει ένα καλά εκπαιδευμένο σκυλάκι!!

ΠAOKτζής ο Σαρκοζί‏...

 
 
Οι Άγγλοι δεν μπορούν να πιστέψουν
ότι  στους 11 που τους νίκησαν οι 7 είναι Έλληνες

Η Microsoft φέρνει το Office στο iPad!

Παρά την αρχική της άρνηση για κάτι τέτοιο, η Microsoft φαίνεται πως ετοιμάζει τη σουίτα εφαρμογών Office για μεταφορά στο … iPad.

Alpha Bank: Ενστάσεις για τις προβλέψεις του Μεσοπρόθεσμου 2013-2015

 
 
Ενστάσεις για τις προβλέψεις του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2015, που αφορούν την επικαιροποίησή του, διατυπώνει στο εβδομαδιαίο δελτίο της η Διεύθυνση Οικονομικών Μελετών της Alpha Bank.

Αποχωρεί από το ΔΝΤ ο Ρουμελιώτης


Σύμφωνα με πληροφορίες, τον ερχόμενο μήνα, ο Έλληνας εκπρόσωπος στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο Παναγιώτης Ρουμελιώτης θα υποβάλει την παραίτησή του, προκειμένου να αναλάβει καθήκοντα μη εκτελεστικού αντιπροέδρου στην Τράπεζα Πειραιώς. 

Σπάνια μορφή του HIV εντοπίστηκε στο Παρίσι


Παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS χθες, αλλά οι δυσάρεστες ειδήσεις για την εξάπλωση του ιού συνεχίζουν να κάνουν τον … γύρο του κόσμου. Μια πολύ σπάνια μορφή του ιού του AIDS, η οποία είναι ενδεχομένως πιο παθογόνος αλλά μέχρι σήμερα είχε βρεθεί μόνο σε ελάχιστους ασθενείς στο Καμερούν, εντοπίστηκε για πρώτη φορά σε άλλη χώρα. 

Επιστολή 6 βουλευτών για να φύγει ο Παπανδρέου



Με ένα άρθρο παρέμβαση 6 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζητούν μέσα από 10 + 1 σημεία από το Γιώργο Παπανδρέου να αποχωρήσει άμεσα από την ηγεσία ώστε να διευκολύνει τις διαδικασίες.  

Δικαστήριο δίνει εντολή σε Google, Facebook να μην οδηγούν σε sites με προϊόντα «μαϊμού»


Όταν η Coco Chanel ήθελε να πετύχει κάτι, κινούσε γη και ουρανό για να το καταφέρει. Και το κατάφερνε. Έτσι και η εταιρία της, η γνωστή Chanel, αποφάσισε πως πρέπει να κινηθεί εναντίον όλων εκείνων των websites που πουλάνε ή προωθούν προϊόντα Chanel «μαϊμού». Ο αριθμός των sites είναι τεράστιος, αλλά αυτό δεν φαίνεται να πτοεί την Chanel που καταφέρθηκε εναντίον 600 sites προς το παρόν. 

Πήρε «φωτιά» το iPhone, Μέρος Β’: Τώρα και στη Βραζιλία


Φαίνεται ότι η Αυστραλία δεν είναι η μόνη χώρα, στην οποία το iPhone αποδεικνύεται ιδιαίτερα «εκρηκτική» συσκευή.

Steve Jobs: Χαίρομαι που δεν κατέληξα ως έκτρωση!


Από το θάνατο του Steve Jobs τον Οκτώβριο, πολλοί σχολιαστές, έχουν συνδέσει το γεγονός το ότι ο Jobs ήταν υιοθετημένος με το θέμα της άμβλωσης, τονίζοντας πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος μας εάν η μητέρα του Jobs έπρεπε απλά να επιλέξει να διακόψει την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη της.

Άρθρο - αποκάλυψη της Μασωνίας και της Εωσφορικής Συνωμοσίας εναντίον της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού


 Το θέμα της Μασσωνίας είναι τόσον τεράστιον, που ασφαλώς δεν θα επαρκούσαν ογκωδών τόμων, δια να την περιγράψη κανείς σε πλήρη έκτασι. Το θέμα είναι σοβαρόν, σοβαρώτατον, διότι δεν αφορά απλώς μια μικρή ομάδα παρανοϊκών ή ανοήτων ανθρώπων, αλλά κάτι βαθύτερο...

Ένταση στην Συγγρού με την Τζότζολα!!!

 
Ένταση επικράτησε χθες στη Συγγρού, καθώς ενώ ο πρόεδρος της ΝΔ είχε ζητήσει τις παραιτήσεις των γραμματέων του κόμματος που επιθυμούν να πολιτευθούν στις επόμενες εκλογές, ορισμένοι δεν τις κατέθεσαν ως όφειλαν! Μία που δεν την κατέθεσε ήταν και η Βασιλική Τζότζολα.

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Θα καταψηφίσει τον προϋπολογισμό ο Καμμένος

Με ανάρτηση στη σελίδα του στο facebook, ο Π. Καμμένος ανακοίνωσε ότι θα καταψηφίσει τον προϋπολογισμό ενώ ο βουλευτής επιμένει να ρίχνει βολές κατά Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου.

Ράιχενμπαχ: Κόψτε τις δαπάνες... όχι άλλους φόρους

«Η Ελλάδα θα πρέπει να επικεντρωθεί περισσότερο στις περικοπές δαπανών αντί της αύξησης της φορολογίας στην προσπάθειά της να μειώσει το έλλειμμα του προϋπολογισμού της», δήλωσε ο επικεφαλής του task force για την Ελλάδα.

Κραχ και Παγκόσμιο Πόλεμο «βλέπουν» οι Financial Times!

Η έγκυρη οικονομική εφημερίδα «Financial Times» σε ένα δραματικό δημοσίευμα κάνει λόγο για καταστάσεις Μεγάλου Κραχ και χρησιμοποιεί όρους όπως «κατακλυσμός» και «παγκόσμιος πόλεμος», περιγράφοντας το κρίσιμο σταυροδρόμι στο οποίο βρίσκεται η Γηραιά Ήπειρος.

"Γλυκόλογα" από τον Harry Klynn - Σιωπή από την Ν.Δ...

Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο…

Ένα-ένα θα σκάνε τα εγκλήματα που διέπραξε σε βάρος του Ελληνικού λαού ο μυαλοτσιμενταρισμένος ο οποίος εν λευκώ εξουσιοδότησε τον τριγωνικέφαλο
Κοζανίτη βαψομαλλιά, ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, να ξεπουλάει την Ελλάδα.

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΝ ΚΑΨΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟ ΤΟΝ ΨΥΧΑΡΗ!!!

ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΣΑΜΑΡΑ
Και τώρα ο Ψυχάρης θα είναι αναγκασμένος να ζητάει χάρες από τον Καψή. Αφού τον είχε στη δίαιτα και τον είχε ξεπετάξει σε ένα μικρό γραφείο στον όροφο του Ψυχάρη, επειδή δεν είχε αντικείμενο για να ...

Ποιοι έβαλαν “κοριούς” στον Ερντογάν;

Το θυελλώδες πέρασμα του Ταγίπ Ερντογάν από την πολιτική ζωή της Τουρκίας, επιβεβαίωσε όσους θεωρούν ότι τις πραγματικές ανατροπές τις κάνουν οι… εξαιρέσεις. Εκείνοι δηλαδή που διαψεύδουν τις πιθανότητες, και εν πολλοίς σταματούν τον χρόνο, προκειμένου να αφήσουν το δικό τους ιστορικό αποτύπωμα.

Ν. Νικολόπουλος: ο Διοικητής του ΟΚΑ παραδέχθηκε και αύξησε την δαπάνη της «χρυσής» ιστοσελίδας

Για «αβάσιμους ισχυρισμούς» κάνει λόγο το ΙΚΑ, αναφερόμενο στις δηλώσεις του βουλευτή Αχαϊας και Τομεάρχη Εργασίας της ΝΔ, Νίκου Νικολόπουλου, περί του κόστους του διαδικτυακού του τόπου. Ας δούμε λοιπόν, ποιος κάνει «αβάσιμους ισχυρισμούς».

Quiz - ΟΝΝΕΔ: Γιατί η ΟΝΝΕΔ τηλεφωνεί σε όλα τα μέλη της?

Προσφάτως, ξεκίνησαν οι ΟΝΝΕΔ-ίτες να τηλεφωνούν σε όλα τα μέλη της οργάνωσης, βασιζόμενοι στους εκλογικούς καταλόγους, οι οποίοι συγκροτήθηκαν στην εκλογική μάχη για την Προεδρία της ΟΝΝΕΔ πριν 1,5-2 χρόνια.

«Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ»

Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ
Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 24 Νοεμβρίου 2011 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου, η εσπερίδα που οργάνωσε η ΕΕΔΕ Τμήμα Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδας, στο πλαίσιο της Εθνικής Εβδομάδας Επιχειρηματικής Αριστείας Ποιότητας 2011, με την υποστήριξη του Δήμου Βόλου, του ΣΒΘΚΕ και της Περιφέρειας Θεσσαλίας με θέμα :

Τα ΜΑΤ απέτρεψαν τη διακοπή του ρεύματος στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση!

Συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ στη Λάρισα επιχείρησαν να κόψουν το ρεύμα αλλά βρέθηκαν αντιμέτωποι με ισχυρή αστυνομική δύναμη.
Ενταση δημιουργήθηκε το πρωί της Τετάρτης όταν συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ της Λάρισας θέλησαν να προχωρήσουν στη συμβολική διακοπή του ρεύματος στο κτήριο της γενικής γραμματείας αποκεντρωμένης διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας επί της οδού Σωκράτους, λόγω του υψηλού ποσού που η διοίκηση χρωστάσει στη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού!

Στο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ ο Καψής!

Η επιλογή του Παντελή Καψή για τη θέση του εκπροσώπου της κυβέρνησης Παπαδήμου, δεν ξένισε κανέναν. Το άλλοτε κορυφαίο στέλεχος του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, που βρέθηκε εκτός διεύθυνσης του «Βήματος της Κυριακής», μετά από φημολογούμενη κόντρα με τον Σταύρο Ψυχάρη, έτρεχε εξαρχής… χωρίς αντίπαλο για την θέση, από τη στιγμή που ο Λουκάς Παπαδήμος δεν βρήκε κάποιον πανεπιστημιακό με ειδίκευση στην οικονομία, που να ενδιαφέρεται.

Γιατί “πείραξαν” το έλλειμμα του 2009

Δηλαδή, μισό λεπτό. Η Κομισιόν, το διευθυντήριο της ζωής και της καθημερινότητάς μας, έρχεται με τον πλέον επίσημο και κατηγορηματικό τρόπο και αποκαλύπτει ότι ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκε η κυβέρνηση Παπανδρέου την τελική αποτίμηση του ελλείμματος του 2009, προέκυψε… από τον σωλήνα.

Τα είπε όλα ο Μαρκεζίνης στην παρουσίαση του νέου του βιβλίου.

Απλά απολαυστικός ο καθηγητής Μαρκεζίνης στην παρουσίαση του νέου του βιβλίου «Γράφοντας για τον εαυτό μου».
Αφού περιέγραψε στιγμές από την ζωή του, μπήκε στα πολιτικά ζητήματα και τα ανέλυσε όπως μόνο εκείνος ξέρει. Έχει τέτοια ευρύτητα γνώσεων και τέτοια παιδεία που πραγματικά αναλύει σημαντικά προβλήματα με τέτοιο τρόπο που σε κάνει να προβληματίζεσαι για καταστάσεις που δεν είχες σκεφτεί.

Τί πιθανότητα υπάρχει, να συμπέσουν τόσες προφητείες τυχαία σε ένα πρόσωπο;

Peter Stoner
Ένας Αμερικανός, ο Peter Stoner (Πήτερ Στόνερ) έχει γράψει για το θέμα των προφητειών που ΕΚΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ στο πρόσωπο του ΧΡΙΣΤΟΥ, ένα βιβλίο που τιτλοφορείται: Ομιλεί η επιστήμη (Πηγή: Stoner, P.-Newman, R.C. Science Speaks, Chicago 1976, σελ.. 106-112.).
Σήμερα έχει προσελκύσει την προσοχή του επιστημονικού κόσμου η μαθηματική θεωρία των πιθανοτήτων.

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Κράτος. Δημοκρατία.


Μετά από την πλύση εγκεφάλου που έχει υποστεί ο σημερινός μαζάνθρωπος, η επικρατέστερη αντίληψη για το κράτος είναι ότι δήθεν αυτό ανήκει ή πρέπει να ανήκει στο λαό. Αυτό είναι ψέμα και συκοφαντία. Το ψέμα αυτό έχει κακές προθέσεις. Στην πραγματικότητα ποτέ κανένα κράτος δεν ανήκε στο παρελθόν, δεν ανήκει στο παρόν και δεν θα ανήκει στο μέλλον σε κανέναν λαό. Σε όλα τα κράτη υπάρχουν οι πραγματικοί διαχειριστές και αφεντικά και ο κύκλος αυτής της ελίτ είναι πολύ στενός. Όταν αυτός ο κύκλος έχει την ίδια εθνική καταγωγή και την ίδια εθνική συνείδηση όπως όλος ο λαός, τότε αυτό το κράτος πραγματικά θα νοιάζεται για το λαό (με την προϋπόθεση ότι ο λαός θα είναι ενεργός και αγωνιζόμενος).

Οι Έλληνες στο Facebook: πόσοι, ποιοι και τι τους αρέσει


Αυξάνονται συνεχώς οι Έλληνες που ανοίγουν έναν νέο λογαριασμό στο Facebookσύμφωνα με τα διεθνή sites που δίνουν στοιχεία για το Facebook .
Πόσοι είναι λοιπόν οι Έλληνες χρήστες στο Facebook, είναι περισσότεροι άνδρες ή γυναίκες και τι τους αρέσει να διαβάζουν;

Στήριγμα σε Παπαδήμο αναζητά ο Γκρουέφσκι

Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Νίκολα Γκρούεφσκι απέστειλε επιστολή προς τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Λουκά Παπαδήμο, σχετικά με το ενδεχόμενο έναρξηςενταξιακών διαπραγματεύσεων μεταξύ της ΠΓΔΜ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), ενόψει και του επερχόμενου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, το Δεκέμβριο, ανακοινώθηκε από το γραφείο του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ.

Επικίνδυνες οι πολλές... κεφαλιές


Ιδιαίτερα επικίνδυνες είναι οι αλλεπάλληλες κεφαλιές στις οποίες επιδίδονται οι ποδοσφαιριστές καθώς προκαλούν τραυματισμούς στον εγκέφαλο σύμφωνα με αμερικανούς επιστήμονες.

Οι ερευνητές υπέβαλλαν σε μια εξελιγμένη μορφή μαγνητικής τομογραφίας 32 ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και διαπίστωσαν ενδείξεις τραυματισμού παρόμοιες με αυτές που παρατηρούνται σε ανθρώπους που έχουν υποστεί  εγκεφαλική διάσειση.

«Βαριά σκιά πολέμου πάνω από την Ευρώπη»


Όταν λίγες μέρες πριν ο γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου και προειδοποιούσε πως τυχόν κατάρρευση του ευρώ θα άνοιγε τις πύλες της Κολάσεως, όλοι έπεσαν να τον «φάνε». Πολλοί ήταν που βιάστηκαν να τον κατακρίνουν ως κινδυνολόγο που γίνεται κήνσορας της καταστροφής για να εξυπηρετήσει τα σχέδια του και τα συμφέροντα της Γαλλίας.

Εξωπανεπιστημιακές μαφίες στις φοιτητικές εστίες


«Καταφύγιο» στις φοιτητικές εστίες της Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου, καθώς και σε εστίες της υπόλοιπης χώρας, έχουν βρει εξωπανεπιστημιακά άτομα, τα οποία έχουν κάνει κατάληψη σε δωμάτια, ενώ το τελευταίο διάστημα παρατηρούνταν σχεδόν σε καθημερινή βάση κλοπές.

Βατοπαίδι...Όλη η Ιστορία: Επεισόδιο 27/11/2011 23:00 ΣΚΑΪ

Πώς άρχισε να ξετυλίγεται η υπόθεση το Φθινόπωρο του 2008. Τι λένε οι πρωταγωνιστές και ποια επιχειρήματα χρησιμοποιήθηκαν σε πολιτικό και δικαστικό επίπεδο. Γιατί ονομάστηκαν «σκανδαλώδεις» οι ανταλλαγές ακινήτων του δημοσίου με τη μονή και ποιοι μιλούσαν για «γήπεδα γκολφ» και «αμαρτωλές τροπολογίες στη Βουλή».

Τράγκας: Αγκαλιά με την διαπλοκή η Ν.Δ. του Σαμαρά


Σκληρή επίθεση προσωπικά στον Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε μέσα από την συχνότητα του Real Fm, ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, με αφορμή την συμπλήρωση δύο χρόνων από την εκλογή του Μεσσήνιου πολιτικού στην αρχηγία της Ν.Δ. Και τι δεν είπε ο Τράγκας. Περιέγραψε τους βασικούς λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να στηρίξει τον Σαμαρά. «Ήθελα να φύγουν τα τζάκια από το κόμμα» είπε χαρακτηριστικά.

Online το site του Γ.Παπανικολάου!

Να μηδενίσει την απόσταση ανάμεσα στην Αθήνα και τις Βρυξέλλες επιδιώκει ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ. κ. Γιώργος Παπανικολάου μέσω της ιστοσελίδαςwww.giorgospapanikolaou.gr  το οποίο είναι «στον αέρα» από προχθές τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου!

ΟΝΝΕΔ Π.Φαλήρου: Καλό ταξίδι Μανώλη


Απο σήμερα η παρέα μας είναι φτωχότερη...

Σε γέλιο, σε ζωντάνια, σε ιδέες.

ΟΝΝΕΔ ΗΜΑΘΙΑΣ: ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΛΟΓΙΚΗΣ


Με τις διατάξεις του άρθρου 53 του Ν. 4021/2011 θεσπίστηκε το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.), το γνωστό σε όλους «χαράτσι» επί των ακινήτων, η είσπραξη του οποίου ορίστηκε ότι θα γίνεται μέσω των λογαριασμών της Δ.Ε.Η. ή των λοιπών εναλλακτικών παρόχων ηλεκτρικού...ρεύματος, με επαπειλούμενη συνέπεια της μη πληρωμής του την άμεση διακοπή ηλεκτροδότησης των ακινήτων.

Τι συμβαίνει στην ΔΑΠ;


Αγαπητό Antinews,
Είμαι ένας νέος 20 ετών, αναγνώστης σας εδώ και πολύ καιρό και μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ εδώ και ένα χρόνο. Πριν από ένα χρόνο περίπου κι αφού πείστηκα ύστερα από αρκετό ψάξιμο ότι η τωρινή ηγεσία της ΝΔ είναι ένα από τα τελευταία χαρτιά για την Ελλάδα καθώς εκφράζει τα γνήσια ιδανικά της λαϊκής ελληνικής βάσης, αποφάσισα να βοηθήσω ενεργά στην διάδοση των θέσεων της ΝΔ.

Στον προθάλαμο της ιστορίας - Β.Μπαλάφας


Τα σενάρια των δυνάμεων που διαχρονικά προσπαθούν να κατευθύνουν την κοινή γνώμη στη χώρα μας και να επιβάλλουν τη δική τους άποψη ως «αυθεντία», δίνουν και παίρνουν τον τελευταίο καιρό. Το σχέδιο που έχει ξεκινήσει να εφαρμόζεται τα τελευταία 3-4 χρόνια στην Ελλάδα, βρίσκεται στα τελευταία του στάδια, προτού βέβαια ξεκινήσει το επόμενο. Σε αυτά τα στάδια το πλάνο επιζητά διακαώς την ισοπέδωση των πάντων, την εξίσωση προς τα κάτω στο οτιδήποτε, την εξαφάνιση οποιασδήποτε κοινωνικής δομής, την εξάλειψη και το «θάψιμο» της όποιας διαφορετικής ή άξιας πολιτικής φωνής, την απαξίωση της τρέχουσας κοινοβουλευτικής δημοκρατίας και των λειτουργιών της.

Ο Σημίτης “θέλει πίσω” το ΠΑΣΟΚ


Η «μεταβλητή Σημίτης» δεν θα μπορούσε εκ των πραγμάτων να απουσιάζει από τη συζήτηση για την «επόμενη μέρα» στο ΠΑΣΟΚ, δηλαδή ευρύτερα στην Κεντροαριστερά, και άρα… στη χώρα, από τη στιγμή που το Κίνημα το οποίο ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου πριν από 37 χρόνια, παραμένει σημείο αναφοράς για το ισοζύγιο εξουσίας στη χώρα μας.

«Στοπ» στη διακοπή ρεύματος λόγω χαρατσιού. Το Πρωτοδικείο Ιωαννίνων δικαίωσε πολίτη.


Όλο και περισσότεροι είναι οι πολίτες που ζητούν συμβουλές και προσφεύγουν σε επίσημα όργανα, όπως ο συνήγορος του Πολίτη και της Επιχείρησης στην Περιφέρεια Ηπείρου, για το θέμα του χαρατσιού της ΔΕΗ, αλλά και τα δάνεια από τις τράπεζες, όπως επίσης και στα δικαστήρια.

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Δεκαπέντε χρόνια φυλάκιση για ένα «Like»

Οι αρχές της Ταϊλάνδης έχουν προειδοποιήσει τους χρήστες του Facebook ότι θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν 3 έως 15 έτη φυλάκιση, εάν τολμήσουν να πατήσουν το «Κοινοποίηση» ή «Μου αρέσει (κοινώς like)» σε εικόνες ή άρθρα προσβλητικά ή που έστω δεν κολακεύουν την μοναρχία της χώρας.

Πρόβα… εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ κάνει η ICAP

Ηλεκτρονικές πλατφόρμες υπολογισμού συναλλαγματικών ισοτιμιών που περιλαμβάνουν και τη δραχμή ετοιμάζει η ICAP, σύμφωνα με αποκαλύψεις ανώτατων στελεχών της που επικαλείται η Wall Street Journal.

Παπαρήγα: Θα διαιρέσουν την Ευρώπη σε τμήματα

«Κατά τη δική μας εκτίμηση, ένα από τα σενάρια που συζητιούνται είναι αυτό της διαίρεσης της Ευρωζώνης σε τμήματα και αυτό θα συνοδευθεί από ένα ευρώ με διαφορετική εσωτερική αξία για τα διάφορα τμήματα».