Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Η απολογία του νικητή του "Mission"


"Δεν έχω καμία σχέση με όσα μου καταλογίζοντα. Δεν ήμουν καν στο χωριό, όταν έγινε το φονικό στο κατάστημα του αδερφού μου στον προφήτη Ηλία. Ούτε κυνήγησα, ούτε πυροβόλησα εναντίον του πατέρα του θύματος", ισχυρίστηκε ο 35χρονος άντρας, στην απολογία του στο Ηράκλειο.

Φρίκη.Σκότωσαν βρέφος.Του έδιναν ηρωίνη


Ζευγάρι γειτόνων από την Φιλαδέλφεια κατηγορείται για το θάνατο από υπερβολική δόση ναρκωτικών (!) του μόλις 9 μηνών Milton Rojas και ενώ το μωρό ήταν υπό την επίβλεψή τους (επί 39 ώρες).

Tεράστια ψείρα – παράσιτο αντικαθιστά τη γλώσσα των ψαριών

Το Cymothoa exigua που απαντάται στις ακτές της Καλιφόρνιας συγκεντρώνει το παγκόσμιο ερευνητικό ενδιαφέρον αφού πρόκειται για μια τεράστια ψείρα που αντικαθιστά τη γλώσσα των ψαριών…με τον εαυτό της. Το παράσιτο που ανήκει στην οικογένεια Cymothoidae έχει λευκό σώμα με συνολικό μήκος από 3 έως 5 cm.

Πορτογαλία: Αντισυνταγματική κρίθηκε η περικοπή του 13ου και 14ου μισθού


Αντισυνταγματική κρίθηκε σήμερα από το Συνταγματικό Δικαστήριο της Πορτογαλίας η κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού των δημοσίων υπαλλήλων και των συνταξιούχων, ένα από τα μέτρα που έλαβε η κεντροδεξιά πορτογαλική κυβέρνηση στο πλαίσιο της πολιτικής λιτότητας που υιοθέτησε μετά το δάνειο που δόθηκε στη χώρα από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ).

Τέλος τα αυτοκόλλητα τέλη κυκλοφορίας - Πως «έκλεβαν» σήματα οι ιδιοκτήτες Ι.Χ.

Το κόστος για τα αυτοκόλλητα σήματα των τελών κυκλοφορίας που τοποθετούνταν στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων και τις μοτοσικλέτες, καθώς και τα ειδοποιητήρια που αποστέλλονται στους ιδιοκτήτες φτάνει τα 80 εκατομμύρια ευρώ, ποσό απαγορευτικό πλέον για τη χώρα.

Οννεδίτικα νέα...

Ισχύει ό,τι ο κ.Ράζος (κολλητός του Παπαμιμίκου), ο γνωστός και ως ο "κύριος Politics", θα αναλάβει...

Ο συνεργάτης του Παπαμιμίκου...

Προβλήματα αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό ο Α.Παπαμιμίκος με συνεργάτες του. Κάποιοι τα έχουν "φορτώσει όλα στον κόκκορα", ενώ υπάρχει και περίπτωση ανθρώπου που έχει ανοιχτές υποθέσεις με τη Δικαιοσύνη.

Nέο «ψαλίδι» στις τιμές των φαρμάκων εξετάζει το υπουργείο Υγείας

Νέο ψαλίδι μπαίνει στις τιμές των φαρμάκων με τις τιμές των γενοσήμων να είναι οι πρώτες που κουρεύονται. 


Σύμφωνα με τα «Νέα», το χαμένο έδαφος προσπαθεί να ανακτήσει το υπουργείο Υγείας σε ό,τι αφορά την εφαρμογή των μέτρων που στοχεύουν στη δραστική μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης, καθώς το μεσημέρι τα οικονομικά της Υγείας μπαίνουν στο μικροσκόπιο της τρόικας.

Η πρόβλεψη για τις γερμανικές εκλογές


Οι αριθμοί της τελευταίας δημοσκόπησης πολιτικής απήχησης στη Γερμανία, μιλούν από μόνοι τους. Η Άνγκελα Μέρκελ καταγράφει ποσοστό αποδοχής των πολιτικών πρωτοβουλιών της, 66%, που είναι και το υψηλότερο για τη Γερμανίδα Καγκελάριο τα τελευταία τρία χρόνια.

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Απίστευτα FAILS!!!

Έτσι για να γελάσουμε και λίγο! Δείτε το βίντεο...

Ερεθίζεται με τα.. πάντα


Η Joleen Baughman, παντρεμένη και μητέρα 2 παιδιών, μετά απο το τροχαίο απέκτηση μια σπάνια πάθηση.

Μετακομίζει η Ντόρα Μπακογιάννη

Λίγες εβδομάδες μετά την εκλογή της στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, η Ντόρα Μπακογιάννη αποφάσισε να κλείσει τα γραφεία της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Τα σενάρια που εξετάζονται για το χαράτσι της ΔΕΗ

Την ώρα που χιλιάδες πολίτες αναμένουν στις ουρές της ΔΕΗ είτε για να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς είτε για να ζητήσουν να τους κόψουν το ρεύμα αφού δε μπορούν να πληρώσουν, η κυβέρνηση αναζητά άλλους τρόπους για να πληρώνεται το ειδικός τέλος ακινήτων.

Xρυσή Αυγή: Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, υπέρ της αναρχικής γιάφκας της Βαλτετσίου

(Το λημέρι του 29χρονου πληρωμένου δολοφόνου των 5 στην Κύπρο)
Όπως είναι γνωστό, ο 29χρονος (γράφουμε «29χρονος» γιατί οι αρχές δεν έχουν δώσει το όνομά του στη δημοσιότητα – γιατί άραγε;) μαφιόζος-δολοφόνος των 5 ατόμων στην Κύπρο, είναι δραστήριος αναρχοκομμουνιστής και διέμενε στην «κατάληψη» που έχουν κάνει ομοϊδεάτες του σε κτίριο της οδού Βαλτετσίου, στα Εξάρχεια.

Ο Σαμαράς αιφνιδιάζει με Γραμματέα


Η πόλωση που τείνει να επικρατήσει στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας γύρω από την εκλογή νέου Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής, φαίνεται ότι οδηγεί τον Αντώνη Σαμαρά στην απόφαση να παρατείνει για μερικές εβδομάδες την αβεβαιότητα.

Τα λεφτά γυρίζουν πίσω...


Συνεχίζεται η εισροή καταθέσεων, που ξεκίνησε μετά τις εκλογές του Ιουνίου, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με συγκλίνουσες τραπεζικές εκτιμήσεις, τις τελευταίες τρεις εβδομάδες να έχουν εισρεύσει στο τραπεζικό σύστημα άνω των 4 δισ. ευρώ, περίπου. Σημαντική συμβολή στην εισροή καταθέσεων, διαδραματίζουν και τα υψηλά επιτόκια που προσφέρουν οι εγχώριες τράπεζες που για τις προθεσμιακές λύσεις, ξεπερνούν σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και το 5,5%.

Στη φυλακή παίκτης reality


Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο Στέφανος Κοκολογιάννης, ο νικητής του reality "Mission", μετά την πολύωρη απολογία του στους δικαστικούς λειτουργούς Ηρακλείου.

Ποιοι αρνήθηκαν να πάρουν βουλευτικό αυτοκίνητο!

Μόλις 35 από τους 300 βουλευτές αρνήθηκαν το προνόμιο του βουλευτικού αυτοκινήτου, με ονόματα αρκετών νεοεκλεγέντων να περιλαμβάνονται στη λίστα.Μεταξύ των βουλευτών που δήλωσαν ότι δεν επιθυμούν να πάρουν βουλευτικό ΙΧ είναι, σύμφωνα με το...

Η Χρυσή Αυγή πήρε τα βουλευτικά αυτοκίνητα, αλλά...

Tι έκανε η Χρυσή Αυγή τα βουλευτικά αυτοκίνητα που πήρε; Ποια ήταν η εντολή του Νίκου Μιχαλολιάκου για τα βουλευτικά αυτοκίνητα; Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής μετά από σχετική οδηγία του κ. Νίκου Μιχαλολιάκου θα παραλάβουν μεν τα βουλευτικά αυτοκίνητα, δεν θα...

Έξωση στο ΠΑΣΟΚ λόγω χρεών

Άστεγο κινδυνεύει να μείνει το ΠΑΣΟΚ. Ο ιδιοκτήτης του νέου,υπερσύγχρονου κτιρίου της Ιπποκράτους, που εγκαινιάστηκε ως έδρα του ΠΑΣΟΚ επί Γ. Παπανδρέου,προχωρά τις διαδικασίες για έξωση, καθώς έχει να πάρει ενοίκιο εδώ και επτά μήνες. Το ενοίκιο του κτιρίου ανέρχεται σε 70.000 ευρώ το μήνα. Και αν και ο Ευ. Βενιζέλος έλεγε πως το ΠΑΣΟΚ θα «επιστρέψει» στο παλιό του κτίριο (το οποίο διατηρεί), στη Χαριλάου Τρικούπη, ούτε αυτό γίνεται. Όπως αποκαλύπτει η iTabloid, του κάνουν έξωση και από εκεί!

Περισσότερα για ΟΝΝΕΔ αύριο...

Θα αφιερώσουμε και αύριο μερικές αναρτήσεις στην ΟΝΝΕΔ.

Ποιον θέλει η ΟΝΝΕΔ για Γενικό Γραμματέα Νέας Γενιάς?

Η γαλάζια νεολαία θέλει για Γ.Γ.Ν.Γ. να πάει ο...

Quiz: Ποιο στέλεχος της ΟΝΝΕΔ...

Ποιο στέλεχος της διοίκησης Παπαμιμίκου έχει "χοντρά μπλεξίματα" με τη δικαιοσύνη?

Καυτό quiz για ΟΝΝΕΔίτη σε λίγο στο 4oktovriou!!

Χρωστάει της Μιχαλούς...Σε λίγο το quiz...

Δραστική μείωση των συμβασιούχων και κατάργηση οργανικών θέσεων στο Δημόσιο

Τεράστιες ελλείψεις σε δομές που παρέχουν κρίσιμες υπηρεσίες στους πολίτες θα δημιουργήσει η οριζόντια περικοπή προσωπικού χωρίς προηγούμενη αξιολόγηση και εκτίμηση των αναγκών των υπηρεσιών, επισημάνθηκε στη συνάντηση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντ. Μανιτάκη με τον υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα την Τετάρτη στο γραφείο του πρώτου, συνάντηση που έγινε ενόψει των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης

Φωτάκης Βασίλης: Γραφειοκρατούντες

Η πιο σημαντική πληγή της Ελληνικής οικονομίας είναι αυτή της Γραφειοκρατίας, της δημόσιας διοίκησης . Μιας πληγής που κοστίζει σύμφωνα με επίσημα στοιχεία (Ε.Ε., Ο.Ο.Σ.Α.) στους Έλληνες φορολογούμενους 15 δις ευρώ!!!

Κόμμα Πειρατών Ελλάδας: Το τέλος της ACTA στην Ευρώπη!


Λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδας) σήμερα Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012 το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο απέρριψε αρχικά την πρόταση αναβολής της ψηφοφορίας για την ACTA που υπέβαλε το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και κατόπιν απέρριψε την ίδια την ACTA, τη χειρότερη "νομοθεσία" που φτιάχτηκε ποτέ, κρυμμένη κάτω από τον μανδύα εμπορικής συμφωνίας.
Πρόκειται για την σημαντικότερη μέχρι σήμερα ήττα της διορισμένης Κομισιόν από τους εκλεγμένους αντιπροσώπους μας στο Ευρωκοινοβούλιο, με 487 ΚΑΤΑ, 39 υπέρ και 165 αποχές.

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Στην 12η θέση η εθνική


Η επιτυχημένη πορεία της Εθνικής Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, την ανέβασε τρεις θέσεις ψηλότερα στην κατάταξη της ΦΙΦΑ και πλέον κατέχει την 12η.

Ομαδικό budgee jumping

Απίστευτο εγχείρημαπραγματοποίησαν 135 άνθρωποι στην Ρωσία..Έκαναν ομαδικό budgee jumping καταρρίπτοντας τα ρεκορ.. Δείτε το βίντεο!

Στα 450 ευρώ μεικτά θέλει τον κατώτατο μισθό η τρόικα

Η τρόικα απαιτεί νέα μείωση του κατώτατου μισθού από τα 586 ευρώ (μεικτές αποδοχές) στα 450 ευρώ. 

Λίγες ώρες πριν ξεκινήσουν οι επίσημες συζητήσεις με τους δανειστές μας, διαρροές από τα κλιμάκια της τρόικας ανοίγουν ξανά θέμα αποδοχών στον ιδιωτικό τομέα και περαιτέρω μείωση του κατώτατου μισθού.

Εξελέγη ο νέος πρόεδρος της Δράσης

Η Κεντρική Επιτροπή της Δράσης εξέλεξε σήμερα Πρόεδρο του κόμματος τον Αντύπα Καρίπογλου και αντιπρόεδρο την Αντιγόνη Λυμπεράκη.

Μόνο 35 στους 300 αρνήθηκαν το βουλευτικό αυτοκίνητο

Αρνητικοί στο ενδεχόμενο να παραιτηθούν από τα προνόμιά τους εμφανίζονται τόσο οι νεοεκλεγέντες όσο και οι «παλιοί» βουλευτές.

Avis WiFi: Internet on the go!


Η Avis για μία ακόμα φορά πρωτοπορεί, δίνοντας στους πελάτες της τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση στο internet όπου κι αν βρίσκονται μέσω ειδικής συσκευής που διατίθεται από επιλεγμένους σταθμούς Avis σε όλη την Ελλάδα.

Ο Τσίπρας “γέρασε” πρόωρα…


Ηλικιακά αλλά και πολιτικά, ο Αλέξης Τσίπρας είχε τη δυνατότητα να εκφράσει το νέο και το διαφορετικό. Τη γενιά που έρχεται, για να διορθώσει το… έπος της Γενιάς του Πολυτεχνείου, που οδήγησε την Ελλάδα στο γκρεμό, αγκιστρώνοντας στο εθνικό dna παθογένειες και στρεβλώσεις τις οποίες κουβαλά περίπου ως εθνική προίκα για τις γενιές που έρχονται.

Χωρίς επίδεσμο αλλά με εμφανές πρήξιμο στο μάτι ο πρωθυπουργος στην ορκομωσία Στουρνάρα, Κεδίκογλου και Τσιάρα


- O Σίμος Κεδίκογλου ορκίστηκε ως υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ
- Ο Κωνσταντίνος Τσιάρας, ως υφυπουργός Εξωτερικών
- ΤΩΡΑ:συνάντηση Στουρνάρα - Τρόικας
- Στις 13.00 συνάντηση Σαμαρά - Τρόικας
- ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Σπάνιο video: η καταστροφή της Σμύρνης


Δείτε το κινηματογραφικό ντοκουμέντο για την καταστροφή της Σμύρνης (13-17 Σεπτεμβρίου 1922) με την υπογραφή του Ρόμπερτ Νταβίντιαν.

Λιποθύμησε ζωντανά στον αέρα – Βίντεο

Δημόσια κατακραυγή έχει δεχτεί γυναίκα βουλευτής στην Αυστραλία, που είδε τον διπλανό της στο πάνελ να λιποθυμάει σε ζωντανή εκπομπή και… δεν έκανε τίποτα!

Το μεγάλο ξεκαθάρισμα στο Δημόσιο – Ποιοι φεύγουν και πως μέχρι το 2015 – Όλο το σχέδιο που θα καταθέσει η κυβέρνηση στην τρόικα

«Μειώστε το κράτος» είναι μια από τις βασικές απαιτήσεις της τρόικας. Και αυτό σημαίνει απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων. Είναι η πιο... «καυτή πατάτα» στα χέρια της κυβέρνησης ενόψει του ελέγχου των τροϊκανών.

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Το σεξ το κόβω! Το Internet ποτέ!

Σύμφωνα με έρευνα προτιμάμε να κόψουμε το sex, την σοκολάτα μέχρι και τα τακτικά ντους προκειμένου να σερφάρουμε… Προτιμάμε δηλαδή να κόψουμε βασικές ανάγκες και ευχάριστες συνήθειες από το να μην είμαστε συνδεδεμένοι με το διαδίκτυο. Συγκεκριμένα, πάνω από ένα άτομο στα πέντε, θα επέλεγε να μην συνευρεθεί με το ταίρι του για να μπαίνει σε sites…

Από το 2.500 π.Χ. οι Αιγύπτιοι το μετέφεραν μαζί τους ως πηγή νερού-Το καρπούζι και οι ευεργετικές του ιδιότητες

Πόσες φορές το καλοκαίρι δεν έχετε ξυπνήσει από τη μεσημεριανή σιέστα από τη φωνή του πλανόδιου  πωλητή καρπουζιών; Πόσες φορές δεν έχετε ξανακαθαρίσει την κουζίνα ή το καθιστικό από κάποια ξεχασμένα κουκούτσια καρπουζιού;

Οι αυξήσεις έγιναν ...παροχές


«Στην οικονομία τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, έχουμε μπροστά μας ανηφόρα, ελπίζουμε ότι θα φανούν οι πρώτες αχτίδες φωτός για να μπορέσει να διακοπεί η ελεύθερη πτώση να σταθεροποιηθεί η κατάσταση και να αρχίσουμε να ανεβαίνουμε» είπε ο Πάνος Παναγιωτόπουλος στον Real fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Δεν διακρίθηκαν οι τέσσερις της Εθνικής

Τελικά οι εκπρόσωποι της Εθνικής Ελλάδας δεν τα κατάφεραν στην ψηφοφορία που διενήργησε η ιστοσελίδα της UEFA για την καλύτερη ενδεκάδα και προπονητή του Euro 2012.

Πιθανή η παράταση της υποβολής των δηλώσεων

Το γεγονός ότι τα 2/3 των φορολογικών δηλώσεων θα υποβληθούν τον Ιούλιο οδηγεί το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης να εξετάζει την πληρωμή του φόρου σε παραπάνω από δύο δόσεις.

Οι top 10 «υπέρβαρες» χώρες του πλανήτη!

Ο πληθυσμός της Γης είναι πάνω από 18 εκατομμύρια τόνους υπέρβαρος, κάτι που ισοδυναμεί με επιπλέον 300 εκατομμύρια κανονικού βάρους ανθρώπους! Κι αν η περιφέρεια των ανθρώπων συνεχίσει να μεγαλώνει στους ρυθμούς των Ηνωμένων Πολιτειών, θα απαιτηθούν επιπλέον ανθρώπινοι πόροι που ισοδυναμούν με τις ανάγκες μισού δισεκατομμυρίου ανθρώπων!

Λειτουργούν 27 βασανιστήρια


Οι μυστικές υπηρεσίες της Συρίας λειτουργούν κέντρα βασανισμού σε ολόκληρη τη χώρα, όπου οι κρατούμενοι υφίστανται ξυλοδαρμούς, με καλώδια και ρόπαλα, καίγονται με οξύ, βιάζονται, όπως καταγγέλλεται σε έκθεση της οργάνωσης Human Rights Watch που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Χρυσή Αυγή:"Φαγητό μόνο σε... ελληνικό αίμα"


Παντοπωλείο έχει δημιουργήσει η Χρυσή Αυγή, για να βοηθηθεί κόσμος που το έχει ανάγκη, ωστόσο, όπως είπε σε δηλώσει του στο CNN Turk, ο βουλευτής, Ηλίας Παναγιώταρος, «δεν είναι απαραίτητο να είναι μέλη της Χρυσής Αυγής,αρκεί να είναι Έλληνες. Αυτοί μπορούν να έρθουν για να τους βοηθήσουμε».

Αυτοί είναι οι υπουργοί του ίντερνετ


Την κορυφή στη λίστα των υπουργών που αναφέρονται περισσότερο στις σελίδες του διαδικτύου, κατακτά με άνεση, ο νέος τσάρος της οικονομίας Γιάννης Στουρνάρας με 322 αναφορές το τελευταίο 24ωρο! Δεύτερος σε παρουσίες στο διαδίκτυο, ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος, με 165 αναφορές.

Στο ίδιο τραπέζι Καμμένος, Βορίδης και Γεωργιάδης!

Ένας γάμος ήταν η αιτία για να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι οι πολιτικοί «αντίπαλοι» Μάκης Βορίδης, Άδωνις Γεωργιάδης και Πάνος Καμμένος.

Εφεδρεία τριών ταχυτήτων για 50.000 δημοσίους υπαλλήλους

Εν μέσω ισχυρών πιέσεων από την τρόικα, η κυβέρνηση βγάζει από το... ντουλάπι την εφεδρεία για να γλιτώσει τις απολύσεις στο Δημόσιο. Οι δανειστές επιστρέφουν για να ζητήσουν να εφαρμοστεί η δέσμευση να φύγουν 150.000 υπάλληλοι μέχρι το 2015.

Ο Τσίπρας δεν θέλει να είναι πια το «τρομερό παιδί του συστήματος»

Στις αρχές Ιουνίου, στην εκδήλωση για την παρουσίαση του αναθεωρημένου προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας είχε μιλήσει για «βίαιη ωρίμανση» του ΣΥΡΙΖΑ. Στο πρόγραμμα, αυτό δεν γινόταν σαφές η διάθεση για σύγκρουση με την τρόικα ήταν ακόμα εμφανής και ο ΣΥΡΙΖΑ έδειχνε να αμφιταλαντεύεται απέναντι σε προαπαιτούμενα για ένα κόμμα εξουσίας.