Σάββατο 26 Μαΐου 2012

"Ημέρα καριέρας" για φοιτητές


Οι φοιτητές παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους και προσκαλούν φοιτητές και απόφοιτους Τεχνολογικών και Οικονομικών Σχολών στην ημερίδα καριέρας "Jobfair" την Τετάρτη 30 Μαΐου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.

Τι δείχνουν τρεις δημοσκοπήσεις του σαββατοκύριακου! Σε δύο προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ και σε μία η ΝΔ


Επιβεβαιώνουν την διάσταση ενός εκλογικού «θρίλερ» μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ τρεις νέες δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας την Παρασκευή. Σε δύο από τις τρεις ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται να προηγείται στην εκτίμηση ψήφου, ενώ η ΝΔ παρουσιάζει ξεκάθαρη πρωτιά και στις τρεις όσον αφορά στην παράσταση νίκης.

Συνέλαβαν το δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη

Συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου, στο σπίτι του, από τους άνδρες της Δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης, ο οποίος φέρεται ως διαχειριστής του διαδικτυακού blog, Fimotro.

Οι απόστρατοι στο ΛΑΟΣ


Τη στήριξη του ΛΑ.Ο.Σ ανακοίνωσε σήμερα ο Πρόεδρος του Εθνικού Ριζοσπαστικού Κινήματος (κόμμα αποστράτων), Παναγιώτης Καρδαμίτσης.

«Ο πατέρας μου αρνείται τη Δημοκρατία»


«Η χώρα δεν πρέπει να παραδοθεί στην Αριστερά» είπε ο Θάνος Πλεύρης στον Real fm και την Κάτια Μακρή.
Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ μιλώντας για την αποχώρησή του από το ΛΑΣΟΣ τόνισε ότι «λειτούργησα θεσμικά και συμμετείχα στα όργανα του ΛΑΟΣ, εισηγήθηκα την πρόταση για συνεργασία και έχω τη συνείδησή μου ήσυχη».

Η είσοδος της Ντόρας και οι μουρμούρες των συνεργατών της


Ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου της ΝΔ, Κώστας Μπούρας συνόδευσε την Ντόρα Μπακογιάννη στην αίθουσα της συνδιάσκεψης της ΝΔ.

Τι κάνει σήμερα ο Αντύπας;

Γεννήθηκε στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης και, όπως λέει ο ίδιος: «Είμαι Νεαπολίτης γέννημα, Θεσσαλονίκης θρέμμα». Τελείωσε το γυμνάσιο στη συμπρωτεύουσα και την ίδια περίοδο άρχισε να παίζει ερασιτεχνικά ποδόσφαιρο στην ομάδα του Άρη. Όμως, είχε ένα ακόμη έμφυτο ταλέντο, εκτός από τη «στρογγυλή θεά», που δεν άργησε να το καταλάβει.

«Δημιουργία, ξανά!»: Πολιτικό κόμμα ή Παραθρησκευτική Σέκτα των «Ψευτομαρτύρων του Ιεχωβά»;

Πολλοί εξεπλάγησαν με τα περιέργως ψηλά ποσοστά που κατέγραψε το «Δημιουργία, ξανά!» του Θάνου Τζήμερου, όχι μόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα (κάτι το οποίο είναι φυσιολογικό και ίσχυσε και στην περίπτωση της Δράσης), αλλά κυρίως στην επαρχία. Σε περιοχές με μηδενική προβολή και...

Δημοσκόπηση ALCO: Προηγείται η ΝΔ με διαφορά 2,6% του ΣΥΡΙΖΑ

Μάχη «μονάδα με μονάδα» δίνουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ όπως προκύπτει από τις δημοσκοπήσεις του Σαββατοκύριακου. Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ φαίνεται να προηγείται καθαρά του ΣΥΡΙΖΑ στην παράσταση νίκης, σύμφωνα με δημοσκόπηση τηςALCO για λογαριασμό της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».

Πανεθνικό κάλεσμα Σαμαρά για να διασωθεί το ευρωπαϊκό μέλλον της χώρας

Εν μέσω συνεχών ζυμώσεων, ανακοινώσεων νέων προσχωρήσεων στελεχών, αλλά και εσωκομματικών αναταράξεων άρχισε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας η εθνική συνδιάσκεψη της ΝΔ.

Προσέξτε που παρκάρετε – Μόδα το “σπάσιμο” αυτοκινήτων


Έχει παραγίνει το κακό, καθημερινά πλέον το “αστυνομικό δελτίο” καταγράφει διαρρήξεις σε αυτοκίνητα που φαίνεται πως και πάλι έχουν αρχίσει να μπαίνουν στο στόχαστρο κλεφτών που αναζητούν εύκολο “μεροκάματο”.

"5 από τα 19 μέλη της διοικούσας επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μάρτυρες υπέρ της 17 Νοέμβρη στο δικαστήριο"


Συγκινημένη δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη αρχίζοντας την ομιλία της στην Εθνική Συνδιάσκεψη της ΝΔ , στην επανεμφάνισή της δηλαδή μετά από δυόμιση χρόνια σε κομματική εκδήλωση. Εκφράζοντας την εκτίμηση πως έκανε το σωστό συστρατευόμενη με τη ΝΔ η κα Μπακογιάννη χαρακτήρισε δύσκολη την απόφαση που πήρε με τον Αντώνη Σαμαρά, ξεκαθάρισε όμως πως ήταν πολιτικά και ηθικά σωστή.

ΣΟΚ ! Tokyo Mitsubishi-UFJ : η Ελλάδα βγαίνει από το ευρώ το Σαββατοκύριακο 2-3 Ιουνίου

Aν η εκτίμηση του επικεφαλής οικονομολόγου της Citigroup, W. Βuiter, πως η Ελλάδα θα αποχωρήσει από το ευρώ την 1η Ιανουαρίου 2013 επέφερε ισχυρούς κλυδωνισμούς στις αγορές, τότε η πρόβλεψη της ιαπωνικής Tokyo Mitsubishi-UFJ πραγματικά σοκάρει!

Τζήμερος : H αποπομπή από την Ευρωζώνη το πιο πιθανό σενάριο για τους εταίρους μας . Να παραιτηθούν όσοι υπονομεύουν την προσπάθεια εισόδου στη βουλή των μεταρρυθμιστικών δυνάμεων .

Να παραιτηθούν όσα μέλη του πολιτικού συμβουλίου της Δημιουργίας Ξανά διαφωνούν με τη συνεργασία και την κοινή κάθοδο στις επόμενες εκλογές με τη Δράση καλεί ο πρόεδρος του κόμματος Θάνος Τζήμερος με ανάρτηση - μήνυμα στην σελίδα του κόμματος στο facebook . Ο κύριος Τζήμερος βρισκόταν στις Βρυξέλλες ,όπου συναντήθηκε με τον πρώην πρωθυπουργό του Βελγίου και πρόεδρο της ALDE, Guy Verhofstandt συζητώντας νέα σχέδια που μπορούν να βοηθήσουν στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας μας . Αίσθηση , ωστόσο , προκαλεί η αναφορά του ότι το πιο πιθανό σενάριο για τους εταίρους μας ,είναι η αποπομπή μας από την Ευρωζώνη .Διαβάστε αναλυτικά τα όσα γράφει ο κ.Τζήμερος

Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ ΑΧΑΪΑΣ : «Όσο το μεταναστευτικό πρόβλημα της Πάτρας παραμένει άλυτο…τόσο θα απειλείται η κοινωνική συνοχή…»


Το τραγικό περιστατικό της στυγνής δολοφονίας του συμπολίτη μας Θανάση Λαζανά, συντάραξε το Πανελλήνιο και ανέδειξε με τον πιο θλιβερό τρόπο το μεταναστευτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Πάτρα.

Γεμάτο ψέμματα το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ - Είναι ηλίθιο και τρέλα!


Τον αποκαλούν ο κόκκινος Ντάνι. Είναι η ηγετική φιγούρα του Μαη του '68 και τα έβαλε με την Αριστερά στην Ελλάδα.

Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι έλληνες της Αυστραλίας

Πλουσιότερος Έλληνας της Αυστραλίας είναι ο πρώην ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής Κώστας Μακρής με 910 εκατομμύρια δολάρια. Τα προηγούμενα χρόνια ο κ. Μακρής ήταν ο μοναδικός ομογενής δισεκατομμυριούχος αλλά, σύμφωνα με το περιοδικό τον τελευταίο χρόνο έχασε 97 εκατομμύρια δολάρια. Ο Κώστας Μακρής και ο γιός του Ρος είναι οι μεγαλύτεροι ιδιοκτήτες ακινήτων στη Νότιο Αυστραλία και όχι μόνο.

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Σε δίκη για το σκονάκι

Ηλεκτρονικό «σκονάκι» επιστρατεύτηκε για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 17χρονη μαθήτρια από την Πτολεμαΐδα. Έγινε όμως αντιληπτοί και συνελήφθη μαζί με δύο συνεργούς της.

Διπλώματα οδήγησης... από το σπίτι!


'Ερευνα διεξάγεται από την Ασφάλεια Ηρακλείου προκειμένου να εξεταστούν καταγγελίες για κύκλωμα που φέρεται να ...παρέδιδε διπλώματα οδήγησης, χωρίς καν οι εξεταζόμενοι εμφανιστούν στις εξετάσεις!

Εξι Πειρατικοί νόμοι που δεν κοστίζουν τίποτα!


Σ’ αυτές τις εκλογές τα παλιά κόμματα, με συγκεκριμένους συμμάχους, προσπαθούν να σε πολώσουν.
Δεξιά ή Αριστερά;
ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ;
Σαμαράς ή Τσίπρας;
Μνημόνιο ή μνημόνιο light;

Η Συγγρού ανακοινώνει τις λίστες


Τη Δευτέρα θα δώσει, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, στη δημοσιότητα τις λίστες με τους υποψηφίους βουλευτές της για την εκλογική αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου η Νέα Δημοκρατία.

Νέα προβλήματα για το Facebook

Mετά λοιπόν τα δικαστικά προβλήματα που είχε με το θέμα την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του τώρα στρέφονται εναντίον του και οι αυτοί που αγοράσαν τις μετοχές του. Ήδη έχουν κατατεθεί πολλές αγωγές εναντίον του...

Τι κάνει σήμερα η Ελένη Δήμου;

Από την ηλικία των 16 ετών η Ελένη Δήμου άρχισε να τραγουδά επαγγελματικά. Το 1980 εμφανίστηκε στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και κέρδισε το 3ο βραβείο. Ένα χρόνο αργότερα απέσπασε το πρώτο βραβείο στο ίδιο φεστιβάλ. Από το 1982 άρχισε ενεργά τη δισκογραφία έχοντας είκοσι δίσκους, εννέα εξ αυτών χρυσούς και τρεις πλατινένιους με πολλές συμμετοχές.

"Νίκος": Ο image maker του Άκη


Ρεπορτάζ: Στεφανία Κασίμη
 Οι σημειώσεις του Άκη Τσοχατζόπουλου που ήταν κλειδωμένες στα συρτάρια του γραφείου του και κατασχέθηκαν από τις αρχές αποκαλύπτουν την επικοινωνιακή τακτική που σχεδίαζε ο πρώην υπουργός μετά την αποκάλυψη των σκανδάλων, προκειμένου να αποκαταστήσει τη δημόσια εικόνα του.

Οι "βασιλικές" παραγγελίες του Άκη


Ρεπορτάζ : Στεφανία Κασίμη
Νέα «καυτά» στοιχεία αποκαλύπτονται μέσα από το προσωπικό αρχείο του Άκη Τσοχατζόπουλου. Μεταξύ αυτών, τραπεζικοί λογαριασμοί off shore αλλά και νέες off shore, ιδιωτικά συμφωνητικά για μεταβιβάσεις μετοχών, σημειώσεις σχετικά με τα μέλη προανακριτικής επιτροπής που ασχολήθηκε με την υπόθεσή του και αλληλογραφία για τις υποθέσεις των υποβρυχίων και των TOR M1.

Παράνομη είσοδος σε κάποια χώρα και οι επιπτώσεις

"-ΕΑΝ ΔΙΑΣΧΙΣΕΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ...ΤΡΩΤΕ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΗΡΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
-ΕΑΝ ΔΙΑΣΧΙΣΕΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ.ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΕΠ' ΑΟΡΙΣΤΟΝ.
-ΕΑΝ ΔΙΑΣΧΙΣΕΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ...

Δείτε τα «κουφά» επιδόματα υπαλλήλων ΔΕΗ-ΟΣΕ-ΗΣΑΠ

Εν μέσω βαθιάς ύφεσης αλλά κάποια επιδόματα δίδονται αφειδώς… παρά το γεγονός ότι δεν έπρεπε να είχαν θεσπιστεί καν. Τα πιο απίθανα επιδόματα, υπάρχουν για να δικαιολογούνται κάποιες αυξήσεις στους πενιχρούς μισθούς, παραμένουν όμως προκλητικά. Σύμφωνα με την...

CITIGROUP: ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΤΗΝ 1/1/2013

Έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ την 1/1/2013, κατακόρυφη υποτίμηση του νομίσματος και δραματική συρρίκνωση της οικονομικής δραστηριότητας το 2013, προβλέπει σε νέα της αναφορά η Citigroup. Τονίζει πάντως ότι έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ, εάν συμβεί, δεν θα σημάνει και το...

ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗ ΝΔ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ!

Να και ένα στέλεχος που έχει αξιοπρέπεια και δεν αποδέχεται να μπει σε λίστα κόμματος με το οποίο δεν είχε εκλεγεί την τελευταία φορά. Ο λόγος για τον στενό συνεργάτη της Ντόρας ΜπακογιάννηΓιάννη Οικονόμου που όπως ο ίδιος ανακοίνωσε...

Αποκλειστική συνέντευξη του Nando Parrado που επιβίωσε στις Άνδεις μετά από αεροπορικό δυστύχημα

Ο Nando Parrado είναι ένας από τους επιβάτες της μοιραίας πτήσης 571, που στις 13 Οκτωβρίου του 1973 συνετρίβη στις Άνδεις. Στην καμπίνα του αεροσκάφους βρίσκονταν μια ομάδα ράγκμπι, συγγενείς και φίλοι των παικτών.

Ίδρυσε πολιτικό κόμμα ο Γιώργος Τράγκας!

Ο γνώστος δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκαςανακοίνωσε μέσα από το Facebook την διακήρυξη για ίδρυση νέου πολιτικού φορέα με την επωνυμία «Ελλάδα Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο», τα αρχικά του οποίου είναι Ελλάδα- ΕΑΜ.

Nέα δημοσκόπηση Public Issue: ΣΥΡΙΖΑ 30%, ΝΔ 26%, ΠΑΣΟΚ 15%

Πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ με διαφορά τεσσάρων μονάδων από τη ΝΔ δίνει νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Public Issue για τον ΣΚΑΙ και τηνΚαθημερινή, στην οποία εμφανίζεται τρίτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ και οκτακομματική Βουλή.

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Τι «τρέχει» με τις... καταθέσεις;

Σε τεντωμένο σκοινί κινείται το τραπεζικό σύστημα, καθώς μία άσχετη δήλωση, έστω και με καλή πρόθεση, από έναν εκ των μονομάχων στις προσεχείς εκλογές ή ένα τηλεγράφημα διεθνούς πρακτορείου μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση των εκροών καταθέσεων. Η Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ) διέψευσε το Σάββατο δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο υπήρξε μυστική σύσκεψη τραπεζιτών, όπου συζητήθηκε η επιβολή....έκτακτων μέτρων (πλαφόν στις αναλήψεις και μεταφορά κεφαλαίων στο εξωτερικό).

Πώς και γιατί βγήκε η παροιμία: «Έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας»

Η προέλευση της παροιμίας που λέμε ότι κάποιος «έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας», ανάγεται σε αρχαίες προλήψεις και δεισιδαιμονίες.

Την απόδοση μαγικών ιδιοτήτων σε πουλιά, μπορούμε να συναντήσουμε από τα αρχαία χρόνια. Τότε το πουλί δεν ήταν βέβαια η νυχτερίδα, αλλά η σουσουράδα.

Ο τρόμος των αποδείξεων - ΟΛΟΙ υποχρεούνται να τις υποβάλουν - Που κρύβονται οι παγίδες


- Ακόμη και όσοι έχουν εισόδημα κάτω από 5.000 ευρώ πρέπει να “μαζέψουν” αποδείξεις
- Πως πρέπει να υπολογίσετε αποδείξεις και τεκμήρια
- Ποια είναι τα ποσά αποδείξεων που πρέπει να συγκεντρώσετε

Εισιτήρια του ΟΑΣΑ και στα σούπερ μάρκετ!


Εφόσον συναφθεί συμφωνία με αλυσίδα/ες σούπερ μάρκετ θα πωλούνται δεσμίδες 10 εισιτηρίων.

Αλλαγές στις πανελλαδικές εξετάσεις λόγω εκλογών

Ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας η τροποποίηση του προγράμματος διεξαγωγής των Επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων και των Εξετάσεων των Ειδικών Μαθημάτων λόγω των εκλογών της 17ης Ιουνίου.

Τα δέκα πιο επώδυνα τσιμπήματα στον πλανήτη

Οι περισσότεροι από εμάς προτιμούμε να αποφύγουμε μία συνάντηση με τα συνηθισμένα κεντριά μιας μέλισσας ή μιας σφίγγας. Ένας εντομολόγος όμως «δοκίμασε» εκατόν πενήντα τσιμπήματα από διαφορετικά έντομα στο όνομα της επιστήμης, προκειμένου δηλαδή να αξιολογήσει την έντασή τους και τον πόνο που προκαλούν και να τα κατατάξει.

Συνδυασμός που σκοτώνει αποδείξεις και τεκμήρια-Νέες οδηγίες και διευκρινίσεις από το υπουργείο Οικονομικών

Είχε προβλεφθεί από όλους με μαθηματική ακρίβεια. Το φωνάζαμε επί μήνες, γιατί το έδειχναν όλες οι εκτιμήσεις και οι προβλέψεις. Τα πρώτα εκκαθαριστικά σημειώματα, που απεστάλησαν στους φορολογούμενους, απλώς το επιβεβαίωσαν.

Τρία σενάρια για το μέλλον της χώρας και την πορεία του ευρώ

Τρία σενάρια σχετικάμε το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ αλλά και στο ποιος θα είναι ο αντίκτυπος στην ισοτιμία ευρώ - δολαρίου διατυπώνει σε νέα έκθεσή της η Citigroup.

Σοκ – Ιερόδουλη φορέας του AIDS: Εχω κοιμηθεί με 50 άντρες και θα συνεχίσω

Τρόμο προκαλούν οι δηλώσεις της Ρουμάνας ιερόδουλης που έχει μολυνθεί από τον ιό του AIDS, και υποστηρίζει πως θα συνεχίσει να κοιμάται με άνδρες, αφού όπως η μοίρα της έπαιξε άσχημο παιχνίδι, έτσι και αυτή θα κάνει όσο περισσότερο κακό μπορεί και σε άλλους ανθρώπους.

Indymedia : ''Ταξικός αδερφός μας σκότωσε τον φασιστάκο Λαζανά στην Πάτρα'' (VIDEO)

Με αφορμή τα επεισόδια στην Πάτρα και την επίθεση κατοίκων και μελών της Χρυσής Αυγής σε λαθρομετανάστες, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ότι νωρίς το πρωί, δέχθηκε ένα μήνυμα στο twitter, από το indymedia. Όπως είπε το στέλεχος της ΝΔ, το μήνυμα έγραφε τα εξής: ''Οι δυνάμεις...

«Δεν της δίνουν το νεογέννητο παιδί της αν δεν πληρώσει!»

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του BBC αναφέρει πως δεν δίνουν τα νεογέννητα παιδιά στις μητέρες τους επειδή δεν έχουν να πληρώσουν τα νοσήλια.

Έτσι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, όταν αναγκάζονται να πάνε στα νοσοκομεία είναι υποχρεωμένοι να πληρώσουν αφού καλύπτονται από ασφάλιση. Και αν δεν έχουν ιδιωτική ασφάλιση τότε τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα.

Να απολυθούν 400.000 δημόσιοι υπάλληλοι λέει (πάλι) ο Μάνος

Σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, ουποψήφιος βουλευτής Στέφανος Μάνος, ο οποίος προχώρησε και σε συνεργασία με τον Θάνο Τζήμερο, της Δημιουργίας Ξανά, έκανε μεγαλεπίβολες προεκλογικές δηλώσεις που άφησαν άφωνους (πάλι) ακροατές και δημοσιογράφους.

Άκης σε Σμπώκο: Με κοροϊδεύεις, ενώ έμαθα ότι καθάρισες για τον ΓΑΠ!

Σχεδόν καθημερινή ήταν η επικοινωνία του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου τον μήνα Σεπτέμβριο του 2011 με τον συνεργάτη του, Γιάννη Σμπώκο. Οι δύο άνδρες αντήλασαν συχνά ηλεκτρονική αλληλογραφία με αποκορύφωμα τα αγωνιώδη mail που έστελνε ο Άκης στον «Γιάννη», όπως τον ανέφερε και στα ημερολόγια του.

Τσιπραντρέου!

Ειλικρινά τώρα, δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο ο Αλέξης Τσίπρας ξαναθυμήθηκε με τόσο υποτιμητικό τρόπο τον Γ. Παπανδρέου.

Εντάξει, ήθελε να απαξιώσει τον Ολάντ, που χρησιμοποίησε «ανάρμοστη» για σοσιαλιστή γλώσσα αναφερόμενος στις υποχρεώσεις της Ελλάδας. Και κυρίως επειδή δεν έσπευσε, αν και αρχηγός Κράτους, να συναντήσει τον νέο αυτοκράτορα - σωτήρα της Ελλάδας.

Συνέντευξη Β.Μπαλάφα στην "Ημερησία Κορίνθου" και τον δημοσιογράφο Τ.Καραβούλια

Συνέντευξη στην εφημερίδα "Ημερησία Κορίνθου" και τον δημοσιογράφο Τρύφωνα Καραβούλια.

Η συνέντευξη δημοσιεύτηκε στις σελίδες 6,7 και 8, την Παρασκευή 18 Μαΐου 2012 και προέρχεται από απομαγνητοφώνηση μιας συζήτησης που διήρκεσε περίπου 3 ώρες !

Ολόκληρο το κείμενο της συνέντευξης :

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Τα ασανσέρ έχουν περισσότερα μικρόβια από τις τουαλέτες

Την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιήσετε το ασανσέρ, μην ξεχάσετε να πλύνετε τα χέρια σας. Μια νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι τα μπουτόν κλήσεως των ορόφων στα ασανσέρ περιέχουν 40 φορές περισσότερα μικρόβια από τις… δημόσιες τουαλέτες!

«Δεν είναι γάμος, είναι άθροισμα ψήφων»

Υπάρχει μία κοινή ιδεολογική βάση, είπε ο επικεφαλής του κόμματος «Δημιουργία Ξανά» Θάνος Τζήμερος, μιλώντας για την κοινή κάθοδο στις επικείμενες εκλογές με τη «Δράση» του Στέφανου Μάνου.

Το χάος στην Ελλάδα θα συνεχιστεί, αλλά τελικά λύση θα βρεθεί

Για τον κίνδυνο κλιμάκωσης των μαζικών αναλήψεων καταθέσεων από τις ελληνικές τράπεζες, προειδοποιεί στην τελευταία έκθεσή της με τίτλο «Greek chaos continues but solution ultimately found» (Το χάος στην Ελλάδα θα συνεχιστεί, αλλά τελικά λύση θα βρεθεί) η μεγαλύτερη τράπεζα της Δανίας, η Danske Bank.