Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Διάσημοι που μπορούν να ταξιδέψουν στον χρόνο


Ορισμένα διάσημα πρόσωπα έχουν μια αστεία και σε κάποιες περιπτώσεις απίστευτη ομοιότητα με ανθρώπους που έζησαν στο παρελθόν.

Η ζωή τους καρέ καρέ - Δεκαεννέα χρόνια σε ένα άλμπουμ


Η συγκεκριμένη οικογένεια έβγαζε δεκαεννέα χρόνια την ίδια πόζα.

Μουσείο φαλλού στην Ισλανδία

Η Ισλανδία τιμά το αντρικό γένος με ένα μουσείο αλλιώτικο από τα άλλα...

Αυτό που έλειπε από τη διεθνή σκηνή ήταν ένα μουσείο εξολοκλήρου αφιερωμένο στο ανδρικό μόριο.

«Παίρνει» πάνω του τη διαπραγμάτευση ο Α. Σαμαράς

Αποφασισμένος να «πάρει» πάνω του το παιχνίδι της διαπραγμάτευσης με τους Ευρωπαίους είναι ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς και να ζητήσει να υλοποιήσουν όλο το πακέτο των δεσμεύσεων που έχουν αναλάβει για την εκταμίευση της δόσης και τη στήριξη της χώρας.

Τι κάνει σήμερα ο Τζώνυ Βαβούρας;

Είναι ροκ και δεν το κρύβει. Είναι ηθοποιός και το επιβεβαιώνει από το παρελθόν του. Λατρεύει τη μουσική και δεν διστάζει να μιλήσει γι’ αυτή. Βοηθήθηκε στα πρώτα του βήματα από μεγαλύτερους ανθρώπους και γι’ αυτό εκείνος βοηθά τώρα τους νεότερους συναδέλφους του.

Πώς άλλαξε στάση το ΔΝΤ στο θέμα του ελληνικού χρέους

Η αλλαγή στάσης του ΔΝΤ στο θέμα της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους, αλλά και η προειδοποίηση ότι η συρρίκνωση των προϋπολογισμών στις δοκιμαζόμενες χώρες της ευρωζώνης κινδυνεύει να καταστεί πολιτικά και κοινωνικά μη βιώσιμη ουσιαστικά καταδεικνύει την αποφασιστικότητα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου να αποστασιοποιηθεί από τις πολιτικές δεσμεύσεις της τρόικας και να λειτουργήσει ανεξάρτητα κάνοντας πραγματικά αυτό που ξέρει. Να εξυγιαίνει κράτη και να καθιστά βιώσιμες τις οικονομίες τους.

Στις Βρυξέλλες την Τρίτη ο Σαμαράς


samaras
Στις Βρυξέλλες θα μεταβεί την προσεχή Τρίτη ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να έχει σειρά επαφών με ευρωπαίους παράγοντες.

FT: Σπρώχνουν την Ελλάδα στην χρεωκοπία

Για "ακροσφαλή διπλωματία", κοινώς για επικίνδυνα παιχνίδια των Ευρωπαίων με την Ελλάδα κάνουν λόγο σήμερα οι Financial Times.

Βρώμικα παιχνίδια στην πλάτη της Ελλάδας που έχει «ματώσει»


Την ώρα που η ελληνική Βουλή ψήφισε, εν μέσω σφοδρών αντιδράσεων, ένα επώδυνο πακέτο μέτρων και η κοινωνία έχει «ματώσει» από το μπαράζ περικοπών και φορολογικών επιβαρύνσεων, επικίνδυνα «παιχνίδια» σημειώνονται σε Κομισιόν, ΔΝΤ και Βερολίνο για την καταβολή της επόμενης δόσης του δανειακού προγράμματος καθώς η υπερψήφιση των σκληρών μέτρων δεν συνοδεύτηκε από τις αναμενόμενες θετικές δηλώσεις.

Ο ζωολογικός κήπος της ΟΝΝΕΔ #onned @onned

 
Το πουλάκι, το κοκκοράκι, η γαλοπούλα, το περιστέρι, η γάτα, τα πρόβατα και τα άλλα παιδιά ...

 Ανακλήσεις Honda CR-V


crv
Πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων Honda CRV εκτελεί η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ,σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.

Μαριχουάνα... νον-στοπ - Δύο πολιτείες των ΗΠΑ νομιμοποίησαν τη χρήση για ψυχαγωγικούς λόγους

Την Τρίτη, οι Αμερικανοί ψήφισαν για την εκλογή προέδρου, όμως στο ψηφοδέλτιο, υπήρχαν και άλλα ερωτήματα, όπως για παράδειγμα, η νομιμοποίηση της χρήσης κάνναβης για ιατρικούς και για ψυχαγωγικούς λόγους.

Πως είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές της Μεγάλης των Μπάτσων Σχολής


Όλοι θυμόμαστε τις σπαρταριστές γκάφες του Μαχόνι και των υπόλοιπων πρωταγωνιστών της «Μεγάλης των Μπάτσων Σχολής». Πρόκειται για μια σειρά ταινιών που ξεκίνησε το 1984 και είχε συνολικά 7 μέρη γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία. Παρόλα αυτά, οι περισσότεροι εκ των πρωταγωνιστών δεν είχαν ανάλογη συνέχεια στην καριέρα τους.

Για πρώτη φορά γυναίκα επικεφαλής της Interpol!


interpol
Άλλο ένα ανδρικό… «κάστρο» έπεσε, καθώς για πρώτη φορά γυναίκα τίθεται επικεφαλής της Interpol!

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Εντυπωσιακές μεταμορφώσεις ηθοποιών (Photos)


Μερικοί ηθοποιοί γίνονται πραγματικά αγνώριστοι προκειμένου να υποδυθούν κάποιο ρόλο. Δείτε στο 3ο μέρος του αφιερώματος του Otherside.gr, μια σειρά από φωτογραφίες που δείχνουν μερικές από τις πιο εντυπωσιακές μεταμορφώσεις για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Eπιχείρησαν να βιάσουν δημοσιογράφο ενώ ήταν στον αέρα! Σοκαριστικό βίντεο


Άγρια επίθεση από πλήθος πλήθος Αιγυπτίων στην πλατεία Ταχρίρ δέχθηκε η Γαλλίδα δημοσιογράφο Sonia Dridi , την ώρα που ήταν έτοιμη να βγει στον αέρα του France 24. Το περιστατικό συνέβη στις...

Η …κατάρα που έσπασε ο Ομπάμα

Από το 2009 όταν ξέσπασε η παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση κανένας ηγέτης δεν κατάφερε να βγει αλώβητος και να παραμείνει στην εξουσία για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Αναβολή ανασχηματισμού;


Οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ και το ρευστό πολιτικό τοπίο που δημιουργείται, αναβάλλουν τα σενάρια για ανασχηματισμό και δημιουργούν φόβους για πολιτική αστάθεια.

Ρυθμίσεις για τον Μαραθώνιο


Την Κυριακή (9.00-17.30) θα διεξαχθεί ο 30ος Διεθνής Κλασσικός Μαραθώνιος Αθηνών στη διαδρομή: Λ.Μαραθώνος – οδός Μαραθωνοδρόμων – Τύμβος Μαραθώνα – οδός Μαραθωνοδρόμων – Λ.Μαραθώνος – Λ.Μεσογείων – Μιχαλακοπούλου – Φειδιππίδου - Λ.Β.Σοφίας – Ηρώδου Αττικού - Παναθηναϊκό Στάδιο.

Παράλληλα, την ίδια ημέρα και κατά τις ώρες:

Το ΠΑΣΟΚ σε τέσσερα κομμάτια που λαμβάνουν θέσεις μάχης

Θολό τοπίο θυμίζει το ΠΑΣΟΚ μετά τη νέα περιπέτεια που οδήγησε εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας έξι βουλευτές. Το κόμμα είναι πλέον κομμένο σε τέσσερα κομμάτια που θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στο άμεσο μέλλον...

Κλητήρες της Βουλής που ζουν σαν βασιλιάδες!


Του Βελισσάριου Δραγάτση
Με τσιρίδες, τσαμπουκάδες, κυνηγητό στους διαδρόμους της Βουλής και προπηλακισμούς δημοσιογράφων διαμαρτυρήθηκαν οι πραιτωριανοί του πολιτικού κατεστημένου στην ανάγκη να προσαρμοστούν στις νέες κοινωνικές συνθήκες που επιβάλλουν η κρίση και τα Μνημόνια, τα οποία υπογράφουν όσοι τους διόρισαν με ρουσφέτια.

Τι κάνει σήμερα η Νάντια Μουρούζη;

Η Νάντια Μουρούζη έχει συμμετάσχει σε αρκετές παραστάσεις στο θέατρο αλλά έχει παίξει και στην τηλεόραση. Εκτός αυτού έχει πάρει μέρος στη συγγραφή ενός βιβλίου με τους Αχιλλέα Χαρίτο και Ντίνο Διαμαντόπουλο.

Το εναλλακτικό σχέδιο Σαμαρά


Antonis-Samaras-Jean-Claude-Juncker
Με το βλέμμα στραμμένο στην εκταμίευση της δόσης βρίσκεται η κυβέρνηση αν και πλέον φαίνεται πως πολύ δύσκολα στο Eurogroup της Δευτέρας θα υπάρξει μια ξεκάθαρη απόφαση για την εκταμίευση του συνολικού ποσού των 31,5 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Δωρεάν Wi-Fi από το Facebook με… ανταλλάγματα


facebook-new-look-logo-big
Νέα πρωτοποριακή υπηρεσία έχει στα σκαριά το Facebook,η οποία θα επιτρέπει σε επιχειρήσεις και καταστήματα να προσφέρουν δωρεάν wi-fi στους πελάτες τους με την προϋπόθεση να κάνουν check in στο κοινωνικό δίκτυο.

Public Issue: Καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Σαμαράς


SAMARAS2
Ο Αντώνης Σαμαράς παραμένει σταθερά ως ο καταλληλότερος για πρωθυπουργός με ποσοστό 39%, σύμφωνα με το Βαρόμετρο Νοεμβρίου της Public Issue για τον ΣΚΑΙ.
Ακολουθεί ο Τσίπρας με οκτώ μονάδες διαφορά (31%), ενώ το 27% ισχυρίζεται ότι κανένας δεν είναι ο καταλληλότερος.

Πικραμμένος: Οι δικαστές να αμείβονται βάσει απόδοσης

Να αμείβονται οι δικαστές βάσει της απόδοσης τους και το Συμβούλιο της Επικρατείας να γνωμοδοτεί για τη συνταγματικότητα και τη νομιμότητα ή μη των νομοσχεδίων που κατατίθενται στη Βουλήπρότεινε ο τέως υπηρεσιακός πρωθυπουργός, Παναγιώτης Πικραμμένος, κατά την τελετή αναγόρευσής του σε επίτιμο διδάκτορα της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (Κομοτηνή).

Ανησυχία Ρεν για το ιταλικό χρέος

Η Επιτροπή εκτιμά πως το δημόσιο χρέος της Ιταλίας θα φθάσει το 126,5% του ΑΕΠ της το τρέχον έτος. Oι νέες εκτιμήσεις υπολογίζουν ότι το δυσθεώρητο χρέος της Ιταλίας δεν πρόκειται να παρουσιάσει κάμψη πριν από το 2014, υποστήριξε ο Ευρωπαίος επίτροπος αρμόδιος για την Οικονομία, Όλι Ρεν, καλώντας την Ιταλία να συνεχίσει τις προσπάθειές της για την τήρηση των μέτρων αυστηρής λιτότητας.

Οι Γάλλοι ξαναστέλνουν την λίστα Λαγκάρντ – Αιχμές Βενιζέλου

Οι αρχές της Γαλλίας πρόκειται να αποστείλουν για δεύτερη φορά στην Αθήνα τα ονόματα των Ελλήνων φοροφυγάδων που διαθέτουν τραπεζικούς λογαριασμούς στην Ελβετία, τα οποία περιλαμβάνονται στον κατάλογο που έχει στην κατοχή της η γαλλική κυβέρνηση, ανταποκρινόμενη σε σχετικό αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης, η οποία διαβεβαιώνει πως την έχει απολέσει, είπε σήμερα πηγή του υπουργείου Οικονομικών.

Πιπιλή σε Καμμένο: Είσαι ανεπάγγελτος πολιτικός και συνταξιούχος βουλευτής από τα 25 σου...

Εντονη αντιπαράθεση ξέσπασε χθές στην αίθουσα της Ολομέλειας ανάμεσα στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο και την βουλευτή της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή. Η κυρία...

Στο ΣΥΡΙΖΑ ο τραγουδιστής Στάθης Δρογώσης

«Αγαπητοί φίλοι δε θα είμαι για καιρό ανένταχτος. Αποφάσισα να ενταχθώ στον ΣΥΡΙΖΑ. Με όλα τα προβλήματά του αποτελεί λύση για την χώρα», έγραψε ο τραγουδιστής γνωστοποιώντας την απόφασή του.
Δείτε το Tweet του Στάθη Δρογώση:

Η Ελλάδα στα πρόθυρα του εμφράγματος


Greece-collapse
Μερικά άρθρα σου αρέσουν και δεν θέλεις να τα «πειράξεις». Απλά προσπαθείς να μεταφέρεις τις σκέψεις του συγγραφέα όσο πιο πιστά γίνεται και ελπίζεις τα λόγια να αγγίξουν και τον αναγνώστη ή έστω να βρει κι αυτός ένα ενδιαφέρον.
Το παρακάτω σχολιαστικό άρθρο ανήκει στην Christiane Schlötzer και δημοσιεύθηκε απόψε το βράδυ στην ιστοσελίδα της Süddeutsche Zeitung.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου: Απάντηση στα ανυπόστατα ψεύδη του ΚΚΕ για τα επεισόδια στο ΕΠΑΛ Λαγκαδά

Την Τετάρτη 07/11 την ημέρα που ψηφίζονταν τα αντεθνικά μέτρα στην βουλή ομάδα ατόμων της ΚΝΕ πραγματοποίησαν αφισοκόλληση ενάντια στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο ΕΠΑΛ του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.  Έξω από το δημόσιο σχολείο, όπου απαγορεύονται οι πολιτικές δράσεις,  η παραπάνω ομάδα συναντήθηκε με δύο νεαρούς συναγωνιστές μας, οι οποίοι τους ζήτησαν να μην κολλούν τέτοιου είδους θέματα έξω από το σχολείο διότι ο χώρος δεν ενδείκνυνται για πολιτικές δράσεις.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ AVIS: TRUE LEADER ΓΙΑ 2η ΧΡΟΝΙΑ Η AVIS ΕΛΛΑΣ


Η Avis Ελλάς βραβεύτηκε για 2η χρονιά στο πλαίσιο του θεσμού «True Leaders»  που διοργανώνεται από την ICAP GROUP, για να αναδείξει εταιρείες, επιχειρήσεις και ομίλους που συνεχίζουν να έχουν επιτυχή πορεία και υψηλές αποδόσεις παρά τις συνεχιζόμενες δυσμενείς οικονομικές συνθήκες.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ BARILLA: TA BARILLA PICCOLINI ΣΤΟ HOMETASTE ΤΟΥ GOLDEN HALL


Γεύση από Barilla στο Home & Taste του Golden Hall:


Η Barilla και τα Barilla Piccolini θα υποδέχονται τους καταναλωτές από 15 Οκτωβρίου μέχρι 10 Νοεμβρίου στις κουζίνες του Golden Hall, στο πλαίσιο της εκδήλωσης Home & Taste που στόχο έχει να ενημερώσει τους καταναλωτές για τις επιλογές ευ ζην μέσω της γεύσης, διακόσμησης κλπ...

Στο 25,4% η ανεργία τον Αύγουστο


anergia
Νέο… limit up στο ποσοστό της ανεργίας, που «σκαρφάλωσε» στο 25,4 τον Αύγουστο, από 18,4% που ήταν τον Αύγουστο του 2011 και 24,8% τον Ιούλιο του 2012, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΣΤΑΤ.

Οι μνηστήρες για τη θέση της Χίλαρι


Hillary-Clinton
Ποιος (α) θα πάρει τη θέση της Χίλαρι, λοιπόν;  Όχι, ο Bill Clinton, ο οποίος συνέβαλε καθοριστικά στην προεκλογική εκστρατεία δεν αποφάσισε να αλλάξει … κατεύθυνση, απλώς η σύζυγός του Hillary Clinton έχει ήδη εκφράσει την επιθυμία της να αποχωρήσει από το State Department αλλά και την πολιτική, και ο επανεκλεγείς Barack Obama καλείται να βρει ποιος θα την αντικαταστήσει.

Οι ΗΠΑ αποκτούν 51η Πολιτεία!


puerto-rico-statehood
Και το όνομα αυτής Πουέρτο Ρίκο.
Σε δημοψήφισμα που πραγματοποιήθηκε στο νησιωτικό σύμπλεγμα της Καραϊβικής, το οποίο έως το 1898 αποτελούσε ισπανική αποικία, οι κάτοικοί του αποφάσισαν την πλήρη προσάρτησή του στις ΗΠΑ.

Όλα ξεκινούν από το βιογραφικό


right-CV
Στην αρχή της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας, είχα την τύχη να παρακολουθήσω ένα εξαιρετικό και απόλυτα χρήσιμο σεμινάριο, σχετικά με το πώς φτιάχνουμε ένα σωστό βιογραφικό.

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Πως είναι σήμερα τα παιδιά που πρωταγωνίστησαν στην ταινία «Hook»


Η ταινία του Steven Spielberg «Hook», που αποτελεί το sequel των περιπετειών του Πίτερ Παν, κυκλοφόρησε το 1991. Δείτε πως είναι σήμερα τα παιδιά που πρωταγωνίστησαν στην ταινία.

Ποιος James Bond είχε τους περισσότερους σκοτωμούς, τις περισσότερες κατακτήσεις και τα περισσότερα Μαρτίνι;


Ο James Bond γιορτάζει τα 50 χρόνια με το Skyfall να είναι η 23η του ταινία. Αν και έχουν περάσει, όμως, τόσα χρόνια, τα χαρακτηριστικά-κλειδιά του πράκτορα παραμένουν τα ίδια. Ο Bond είναι πάντα ο άντρας του Μαρτίνι και η ικανότητά του να ρίχνει γυναίκες συνδυάζεται με την ικανότητά του να σκοτώνει. Ποιος από όλους τους James Bond, λοιπόν, είναι ο πιο θανατηφόρος, ο πιο μεθυστικός και ο πιο σέξι;

Οι χρήστες κάνουν ιδιαίτερα εύκολη τη ζωή των χάκερ

Συνεχώς διαβάζουμε άρθρα και παραινέσεις ειδικών και εταιρειών ασφάλειας στο διαδίκτυο που συστήνουν να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην επιλογή την κωδικών που χρησιμοποιούμε στον κόσμο των υπολογιστών.

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά εκλογές τώρα (και όχι πριν από είκοσι ημέρες)

Τι άλλαξε μεταξύ της 15ης Οκτωβρίου και της 4ης Νοεμβρίου;

Τι το διαφορετικό, τι το επιπλέον συνέβη, ώστε ο κ. Τσίπρας να ζητά (με τον τρόπο που το ζητά) εκλογές;

Είναι προφανές πως όλα ήσαν γνωστά έκτοτε – και φυσικά από πολύ νωρίτερα. Και τα μέτρα και το μεσοπρόθεσμο και ο προϋπολογισμός.

Τι είναι η Βουλή των Ελλήνων και ποιες είναι οι αρμοδιότητες της


Η Βουλή των Ελλήνων είναι ένα συλλογικό πολιτικό όργανο, μέσω του οποίου οι Έλληνες πολίτες διά αντιπροσώπου αποφασίζουν για τα θέματα του κράτους.  Πιο συγκεκριμένα,  ψηφίζουν τους νόμους που συμφωνούν με το Σύνταγμα (νομοθετούν), εκλέγουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, παρέχουν ψήφο εμπιστοσύνης στην διορισμένη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κυβέρνηση και την  ελέγχουν διαρκώς, αναθεωρούν το Σύνταγμα, ψηφίζουν τον προϋπολογισμό του Κράτους κλπ.

Εξαγοράσιμες πλέον οι ποινές φυλάκισης μέχρι πέντε ετών

Μέχρι πέντε χρόνια οι ποινές φυλάκισης οι οποίες θα επιβάλλονται από τα δικαστήρια θα είναι εξαγοράσιμες, σύμφωνα με το πολυνομοσχέδιο το οποίο ψηφίζεται την Τετάρτη...
Η ανάλογη διάταξη προβλέπει ότι οι ποινές μέχρι ένα έτος μετατρέπονται σε χρηματικές ή πρόστιμο, οι αντίστοιχες από ένα έως πέντε έτη μετατρέπονται σε χρηματικές.
Αυτό όμως εάν ο δράστης δεν είναι υπότροπος και το δικαστήριο με ειδικά αιτιολογημένη απόφασή του κρίνει ότι απαιτείται η μη μετατροπή της ποινής για να αποτραπεί ο δράστης από την τέλεση άλλων αξιόποινων πράξεων.

Τι αλλάζει για τους μακροχρόνια ανέργους

Αλλαγές για τους μακροχρόνια ανέργους φέρνει το πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή. Συγκεκριμένα, από το 2014 οι χιλιάδες επί μακρόν άνεργοι, για τους οποίους έχει λήξει η 12μηνη τακτική επιδότηση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ, θα λαμβάνουν επίδομα έως 200 ευρώ.

Τι κάνει σήμερα η Βέρα Λάμπρου;

«Το νινί σέρνει καράβι» τραγουδούσε η Βέρα Λάμπρου και τραβούσε τα φώτα της δημοσιότητας τόσο για τις εμφανίσεις της όσο και για τις πιο… τολμηρές της φωτογραφίες. Ξανθιά και άκρως αποκαλυπτική, γνώριζε να παίζει με το φακό…

Υπέρ του πλήρους «ανοίγματος» του επαγγέλματος οι οδηγοί ταξί

Τη συμφωνία του με την προοπτική απελευθέρωσης των εναλλακτικών υπηρεσιών ταξί σημειώνει το Σωματείο Οδηγών Ταξί Αττικής, το οποίο, με ανακοίνωσή του προτρέπει το υπουργείο Υποδομών και Ανάπτυξης, «να προχωρήσει στην πλήρη κατάργηση των εμποδίων εισόδου στο επάγγελμά μας»...

Ποιος είναι ο Γιώργος Κασαπίδης που διέγραψε ο Σαμαράς

Ο βουλευτής Κοζάνης Γιώργος Κασαπίδης προκάλεσε τηδυσάρεστη «έκπληξη» στη Νέα Δημοκρατία, στην ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο, αν και δεν είχε προϊδεάσει για το «όχι»,το οποίο οδήγησε στη διαγραφή του από τον πρόεδρο του κόμματος, Αντώνη Σαμαρά.

Οίκος ανοχής χορηγεί σύλλογο γονέων

Χορηγία σε Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου της Πάτρας αποφάσισε να παραχωρήσει η Χ.Α, ιδιοκτήτρια του οίκου, μετά από αίτημα των μελών του συλλόγου,επειδή αδυνατούσαν να καλύψουν τα λειτουργικά του έξοδα. Σύμφωνα με...

Επαφές Σαμαρά για να φτάσει η δόση στα 41 δισεκατομμύρια ευρώ!


Antonis-Samaras
Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Αντώνης Σαμαράς μετά την έξοδο του από τη Βουλή, έπειτα από την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας για την υπερψήφιση του νομοσχέδιου των μέτρων του νέου Μνημονίου, που συγκέντρωσε τελικά 153 θετικές ψήφους.