Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Ελένη Μενεγάκη: Οι πιο... καυτές πόζες της στην Άχλα!

Με ένα μικροσκοπικό τιρκουάζ μπικίνι η παρουσιάστρια κάνει ηλιοθεραπεία και δεν διστάζει να φιλάει και να αγκαλιάζει τον σύντροφό της Μάκη Παντζόπουλο μέσα στη θάλασσα. Εντύπωση έχουν προκαλέσει οι φωτογραφίες στις οποίες ο Μάκης Παντζόπουλος φαίνεται να αλείφει με αντιηλιακό την αγαπημένη του. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο περιοδικό ΟΚ! αλλά και στο CIAO μιλούν από μόνες τους.

Κουρουμπλής:'' Οι μισθοί των κληρικών δεν είναι και τόσο μεγάλοι''

Πολύ κακό για το ... τίποτα, είναι το θέμα της μισθοδοσίας των κληρικών για τον κ. Κουρουμπλή

Τα στοιχεία της μισθοδοσίας των κληρικών, των Μητροπολιτών και του Αρχιεπισκόπου, έδωσε χθες στη δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας.

Δολοφονήθηκε η «Βασίλισσα της κοκαΐνης»

Μια ζωή βγαλμένη από γκανγκστερική ταινία έζησε ηκολομβιανή Griselda Blanco, η οποία δολοφονήθηκε τη Δευτέρα, από άντρα για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους. Η κολομβιανή γιαγιά που είχε ονομαστεί «Η Βασίλισσα της....

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ... ΟΜΠΑΜΑ

«Γιατί οφείλει μόνο η Ρωσία να επανεξετάσει τη στάση της; Ίσως να είναι οι εταίροι μας εκείνοι που θα πρέπει, στην πορεία των διαπραγματεύσεων, να επανεξετάσουν τη δική τους θέση». Αυτό δήλωσε χθες ο Βλαντιμίρ Πούτιν, σε...

Τεράστιος γεωσκώληκας γίνεται ατραξιόν στην Κίνα


Ατραξιόν έχει γίνει για τους ντόπιους ένα τεράστιο σκουλήκι που βρέθηκε στην αυλή ενός σπιτιού, στη νοτιοδυτική Κίνα.

Ο γεωσκώληκας έχει μήκος μισό μέτρο και βρέθηκε από τον Li Zhiwei.

«Η μεγάλη των μπάτσων σχολή»… μεγάλωσε

Η πρώτη ταινία βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 1984. Οι περιπέτειες και οι γκάφες των δόκιμων αστυνομικών της Αστυνομικής Ακαδημίας γνώρισαν μεγάλη επιτυχία σε όλον τον κόσμο με αποτέλεσμα να γυριστούν επτά συνέχειες της «μεγάλης των μπάτσων σχολής»!

Από τον Κλιντ Ίστγουντ στη… Σκάρλετ


Η πολιτική, επικοινωνιακή και… αισθητική υπεροχή του Συνεδρίου των Δημοκρατικών στη Σάρλοτ έναντι του αντίστοιχου των Ρεπουμπλικανών στην Τάμπα της Φλόριντα, μπορεί να διαφανεί και από τους αστέρες του Χόλιγουντ που στάθηκαν στο πλευρό του Μπαράκ Ομπάμα και του Μιτ Ρόμνεϊ αντίστοιχα.

Απελευθερώνεται το επάγγελμα του ενεργειακού επιθεωρητή

Στην απελευθέρωση του επαγγέλματος του ενεργειακού επιθεωρητή προχωράει με εγκύκλιό του το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής που υπογράφει ο αναπληρωτής υπουργός Σ. Καλαφάτης.

Διαχείριση ενδοκυβερνητικής... ανισορροπίας καλείται να κάνει ο Σαμαράς

Σε διαδικασία αναζήτησης εσωτερικών ισορροπιών βρίσκεται η κυβέρνηση με τονπρωθυπουργό να καλείται να διαχειριστεί ενδοκυβερνητικούς κλυδωνισμούς που, κατά βάσιν προκαλούνται από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ.

Εγκύκλιος ΥΠΟΙΚ: Μονο ως φορολογούμενο προσμετράται το αναλώσιμο κεφάλαιο στα τεκμήρια διαβίωσης

Με την επίκληση εισοδημάτων παρελθόντων ετών, οι πολίτες μπορούν να αποφύγουν την «παγίδα» των τεκμηρίων, αρκεί, όμως, τα εισοδήματα αυτά να έχουν αποδεδειγμένα φορολογηθεί ή έχουν απαλλαγεί νόμιμα από τον φόρο.

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Κόντρα στη φύση για την είδηση


Μάχιμοι ρεπόρτερ...

Ο Πούτιν πέταξε με γερανούς!

Η αγάπη του για τα ζώα είναι γνωστή. Έχει φωτογραφηθεί με δελφίνια και πολικές αρκούδες, οπότε δεν μας κάνει πολλή εντύπωση το νέο εγχείρημα του Βλαντιμίρ Πούτιν. 

O Ρώσος πρόεδρος πέταξε, με ένα μικρό μηχανοκίνητο αερόπτερο, μαζί με γερανούς, οδηγώντας τους στο μεταναστευτικό τους ταξίδι. 

Δείτε τις φωτογραφίες...

Ένας πύθωνας στον... καρδιολόγο

Απ’ ότι φαίνεται δεν πάνε μόνοι οι άνθρωποι στον καρδιολόγο. Ένας πύθωνας επτά μέτρων είναι καλωδιωμένος στο Ζωολογικό Κήπο του Chester στην Αγγλία για καρδιογράφημα και υπέρηχο.

Δελτίο Τύπου Ε.Ο.Π (Ελληνικός Οργανισμός Περιβάλλοντος Μ.Κ.Ο )


Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε το έργο YOUTH AND FIRST DEMOCRATIC and CIVIL NEW CONSTITUTION, Νεολαία - Πρώτο Δημοκρατικό και Πολιτικό Σύνταγμα,  του ευρωπαϊκού προγράμματος Youth In Action (Νεολαία σε Δράση), στην πόλη  Ικόνιο της Τουρκίας με συμπράττοντες φορείς τον Ελληνικό Οργανισμό Περιβάλλοντος – ΕΟΠ και την ΜΚΟ System and Generation.

Δελτίο τύπου ΕΕΔΕ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: “ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ” ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ 2007-2013


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ και ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ
στο πλαίσιο του έργου: “Ενίσχυση του Ανθρώπινου Δυναμικού των ΜΜΕ σε θέματα Εξωστρέφειας”

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων, ως τελικός δικαιούχος του έργου “Ενίσχυση του Ανθρώπινου Δυναμικού των ΜΜΕ σε θέματα Εξωστρέφειας” , που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και σε συνεργασία με τους: Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), Σύνδεσμο Εξαγωγέων Κρήτης (ΣΕΚ), Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εξαγωγέων (ΠΣΕ), Ελληνικό Οργανισμό Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ), καλεί τους ενδιαφερόμενους (εργαζόμενους, επιχειρηματίες ή αυτοαπασχολούμενους) για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής.

Κεφαλογιάννης:Πρώτα η Ελλάδα και μετά το κόμμα

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, συναντήθηκε σήμερα με τον Υπουργό Μακεδονίας-Θράκης κ. Θεόδωρο Καράογλου.

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Μ. Κεφαλογιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου: Ομόφωνα αθώος ο Χρήστος Ρήγας - Κατέπεσε η σκευωρία ενώπιον του ακροατηρίου


Ομόφωνα αθώος ο Χρήστος Ρήγας - Κατέπεσε η σκευωρία ενώπιον του ακροατηρίου
Το έχουν βουλώσει τα λαλίστατα ΜΜΕ, οι επίορκοι αστυνομικοί και τα ξεφτιλισμένα κόμματα της αριστεράς που μιλούσαν για… «Χρυσαυγίτη δολοφόνο»..

Βυθίζεται το ΠΑΣΟΚ σε μονοψήφια νούμερα! Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή…


Μια νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse που δημοσιεύει την Πέμπτη το ΠΟΝΤΙΚΙ, ανάβει «φωτιές» στο πολιτικό σκηνικό. Πιο συγκεκριμένα:

«Το ενδεχόμενο εξόδου από το ευρώ απομακρύνεται»

«Υπάρχει άνεμος αλλαγής για την Ελλάδα», τόνισε ο πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κωνσταντίνος Μποτόπουλος, σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Bloomberg, στο πλαίσιο του 7ου Roadshow του Χρηματιστηρίου Αθηνών στο Λονδίνο.

Πόσοι βλέπετε τα τουρκικά;


Αυτά είναι τα νούμερα, που σημείωσαν την Τετάρτη 05 Σεπτεμβρίου, τα τέσσερα τουρικικά σήριαλ, που προβάλλονται από την ελληνική τηλεόραση.

Οι Αμερικανοί προτιμούν τη...φέτα


Εντυπωσιακή άνοδο σε αξία, κατά 87,1%, έχουν σημειώσει οι εξαγωγές της ελληνικής φέτας στις ΗΠΑ, κατά το πρώτο εξάμηνο του 2012, φθάνοντας τα 5,039 εκ. δολάρια έναντι 2,693 εκ. δολάρια συγκριτικά με την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους. Η σημαντική αυτή ενίσχυση οδήγησε στην άνοδο της χώρας μας στην τρίτη θέση του σχετικού πίνακα, υπερσκελίζοντας τις γειτονικές Βουλγαρία και Ιταλία.

ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΝΤ Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Δεν δέχεται τους όρους του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για το δάνειο των 15 δισ. ευρώ η κυβέρνηση της Ουγγαρίας, καθώς τους θεωρεί απαράδεκτους, όπως μεταδίδει...
το Bloomberg.

Τιμά τον Γκάλη η UEFA

Πρόσκληση για τον τελικό του Champions League, που θα γίνει το Μάιο στο «Γουέμπλεϊ», έλαβε από την UEFA ο Νίκος Γκάλης, σύμφωνα με το Goal. Ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, Θόδωρος Θεοδωρίδης, είχε πρώτος την ιδέα, την οποία μοιράστηκε με τους επικεφαλείς του, τον Μισέλ Πλατινί και τον Τζιάνι Ινφαντίνο, που την αποδέχτηκαν με ενθουσιασμό.

Τα 5 λάθη του Τσίπρα και το παιδομάζωμα του ΠΑΣΟΚ...

Αχός βαρύς ακούστηκε και πολλά ..ντουφέκια έπεσαν για τις δύοεκδηλώσεις της «3ης Σεπτέμβρη», που έγιναν, η μία από το ΠΑΣΟΚ στο μουσείο Μπενάκη, με ομιλητή τον Ευάγγελο Βενιζέλο, και η άλλη στη Νίκαια, με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα! Η παρείσακτη εκδήλωση της Νίκαιας ήταν λάθος του Τσίπρα.

Δεσμεύονται οι περιουσίες 121 μεγάλων φοροφυγάδων από το ΣΔΟΕ

Στη δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών, μετοχών και ακινήτων 121 φυσικών προσώπων και εταιρειών που ενέχονται σε υποθέσεις φοροδιαφυγής προχώρησε το ΣΔΟΕ όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών.

ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ

Στη δημοσιότητα έδωσε το υπουργείο Παιδείας (κλικ) τα στοιχεία της μισθοδοσίας των κληρικών, των Μητροπολιτών και του Αρχιεπισκόπου, παρουσιάζοντας, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση «τα πραγματικά δεδομένα». Το υπουργείο ανήρτησε...

Προϊόντα Amita Motion με δυσάρεστη γεύση


Την ανίχνευση του μη παθογόνου μικροοργανισμού Alicyclobacillus spp.σε προϊόντα Amita Motion τα οποία παρασκευάζονται από την εταιρεία «Coca cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιάλωσης Α. Ε.», ανακοίνωσε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).

Έλληνες καθηγητές μεταναστεύουν σε πανεπιστήμια της Αλβανίας!

«Ζητούνται Έλληνες καθηγητές για να διδάξουν σε πανεπιστήμια. Πολύ καλές αποδοχές. Μετακινήσεις, στέγη και έξοδα διαμονής, όλα καλυμμένα». 

Η εν λόγω αγγελία δημοσιεύτηκε στον αλβανικό και βουλγαρικό Τύπο και καλεί Έλληνες καθηγητές να διδάξουν σε πανεπιστήμια, φυσικά με το αζημίωτο.

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Τα σκυλιά μας καταλαβαίνουν καλύτερα

Οι λάτρεις των σκύλων το ξέρουν από καιρό. Τώρα όμως και οιεπιστήμονες επιβεβαιώνουν την άποψη ότι τα σκυλιά συμπάσχουν μαζί μας όταν είμαστε στενοχωρημένοι. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με μια έρευνα που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση Animal Cognition οι σκύλοι ανταποκρίνονται στα συναισθήματα του ανθρώπου περισσότερο από κάθε άλλο ζωικό είδος… ανάμεσα σε αυτά και τους ανθρώπους!

Έχασε έξι θέσεις ανταγωνιστικότητας η Ελλάδα

Οικονομίες σαν την Ελλάδα δυσκολεύονται να ανταγωνισθούν άλλες ευρωπαϊκές χώρες, γεγονός που υπογραμμίζει το αυξανόμενο χάσμα ανάμεσα στις χώρες της ευρωζώνης, σύμφωνα με έκθεση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, στη Γενεύη.

Ανοίγει ο δρόμος της Εξεταστικής για το Μνημόνιο

Στη Βουλή έφτασε η δικογραφία με τις καταγγελίες Ρουμελιώτη για την προσφυγή στο ΔΝΤ. Ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης απέστειλε στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε τη δικογραφία της υπόθεσης που σχηματίστηκε από τις δηλώσεις του Παναγιώτη Ρουμελιώτη.

Αυτά έκανε ο "Ξένιος Ζευς"


Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός μήνα από την ημέρα εφαρμογής της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς» (04.08.2012), ανακοινώνονται τα αποτελέσματα που έχουν σημειωθεί στο  ευρύτερο κέντρο της Αθήνας, αλλά και την περιοχή του Έβρου.
Ειδικότερα στην Αττική, μέχρι στιγμής, από τους αστυνομικούς ελέγχους:

Το χαλί ειδοποιεί για κλέφτη!


Ένα «έξυπνο» χαλί, το οποίο δημιούργησαν Βρετανοί ερευνητές, μπορεί να ανιχνεύσει πότε κάποιος έχει πέσει, πάει να πέσει ή, ακόμα, πότε  το πατάνε άγνωστα πόδια, όπως αυτά ενός κλέφτη...

Νέος φόρος σοκ στα ακίνητα από το 2013

Την επιβολή ενιαίου φόρου κατοχής ακίνητης περιουσίας σε 5,6 εκατομμύρια φυσικά και ένα εκατομμύριο νομικά πρόσωπα σχεδιάζει το οικονομικό επιτελείο. Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο» ο ενιαίος φόρος θα αντικαταστήσει το «χαράτσι» που...

Ποιες είναι οι σκέψεις του νέου γραμματέα της Ν.Δ. για την επικοινωνία κόμματος - πολιτών


Καραμανλής, Κεφαλογιάννης και ίντερνετ
Με μεγάλο ενδιαφέρον πολλοί περίμεναν να γίνει η συνάντηση του νέου γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη με τον πρώην πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση των δύο ανδρών έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα.

A. Μικρoύτσικος: Άσπρισε! Δείτε την εντυπωσιακή αλλαγή του! (Φωτό)


Σας προϊδεάζουμε ότι ο Μικρούτσικος που θα δείτε δεν έχει καμμία σχέση με αυτό της πάλαι ποτέ τηλεοπτικής του αυτοκρατορίας. Τα μαλλιά του άσπρισαν, το βάρος του μειώθηκε αισθητά, αλλά έστω κι έτσι κάνει όνειρα...

Αυτοί θα βρουν τα πετρέλαια


Η εταιρεία PGS (Petroleum Geo-Services) είναι η εταιρεία που αναλαμβάνει τις σεισμικές έρευνες στην Κρήτη για την ανεύρεση κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου, όπως προέκυψε σήμερα στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

Η επίθεση του Μίκη Θεοδωράκη στον Τσίπρα και η νέα πολιτική κίνηση

Σφοδρή επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και του Aλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο κ. Μίκης Θεοδωράκης, με γραπτή εισήγησή του προς την Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών, που ο ίδιος ίδρυσε.

Σε πρόωρη συνταξιοδότηση 35.000 δημόσιοι υπάλληλοι

Την πιθανότητα να επιταχυνθεί η συνταξιοδότηση όσων δημοσίων υπαλλήλωνσυμπληρώνουν τον αναγκαίο χρόνο το 2016 και το 2017 εξετάζουν τα υπουργεία Οικονομικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Κεφαλογιάννης: «Η κρίση έχει όνομα… Ανδρέας Παπανδρέου»

Οι νοοτροπίες του ΠΑΣΟΚ μετακομίζουν στο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τις πολιτικές ευθύνες, δηλώνει ο νέος Γραμματέας της Ν.Δ.

Την θέση της Ν.Δ. απέναντι στη στάση του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει εξεταστική επιτροπή για το πώς φτάσαμε στο μνημόνιο εξέφρασε ο νέος Γραμματέας της Ν.Δ. Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Ο Τσίπρας διόρισε στη Βουλή τον πρώην γραμματέα της Νεολαίας του

Όλοι τηρούν τον … θεσμό!

Τον πρώην γραμματέα της Νεολαίας του ΣΥΝ διόρισε στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας.

Βόμβες της Δήμητρας Λιάνη – Παπανδρέου: Ο Γιώργος Παπανδρέου διέπραξε προδοσία κατά της Ελλάδας!

Για προδοσία κατά της Ελλάδας, με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ, κάνει λόγο η πάλαι ποτέ ισχυρή κυρία του Μαξίμου,σύζυγος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου, Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου. Η κα Παπανδρέου μιλώντας στην τηλεόραση....

Για ποιο άλλο λόγο είναι σημαντική η Ελλάδα για την Ευρωζώνη


«Η κρίση στην Ελλάδα προκαλεί φόβο για αστάθεια στα Βαλκάνια», είναι ο τίτλος με τον οποίο επιγράφει άρθρο της η Handelsblatt. «Οι ευρωλαϊκιστές ξεχνούν στη συζήτηση που γίνεται για την Ελλάδα μια αποφασιστική παράμετρο, ισχυρίζονταιειδικοί σε θέματα εξωτερικής....

ΕΝΝΕΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ-ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ

Ρεπορτάζ : Μίνα Μουστάκα
(από ΤΑ ΝΕΑ)


Εννέα εταιρείες, που ήταν έως τώρα άγνωστες στις ανακριτικές αρχές και οι οποίες φέρονται να χρησιμοποιήθηκαν ως «οχήματα» στη διαδρομή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος από τις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων και... 
συνδέονται - κατά τις δικαστικές Αρχές - με τον προφυλακισμένο πρώην υπουργό Εθνικής Αμυνας Ακη Τσοχατζόπουλο, βρίσκονται στο στόχαστρο του ανακριτή που ερευνά την υπόθεση.

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Ζευγάρια που αντέχουν στο χρόνο

Συνήθως τα διαζύγια είναι αυτά που μονοπωλούν τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων στο Χόλιγουντ. Παρόλα αυτά υπάρχουν και επώνυμοι που έχουν καταφέρει να διατηρήσουν τον έρωτα και το πάθος ζωντανό κάνοντας τον γάμο τους να διαρκέσει.

Ποια προϊόντα πρέπει να παρέχουν τα κυλικεία των σχολείων

Τα σχολικά κυλικεία πρέπει να παρέχουν ασφαλή για την υγεία των μαθητών προϊόντα. Συγκεκριμένα, το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών δημοσιεύει τον κατάλογο με τα προϊόντα που πρέπει να βρίσκονται στα ράφια των κυλικείων των δημοτικών σχολείων.

Στο φως η σύμβαση Βαρδινογιάννη-Παναθηναϊκής Συμμαχίας

Από την Παναθηναϊκή Συμμαχία δόθηκε στη δημοσιότητα το πλήρες κείμενο της συμφωνίας που υπεγράφη μεταξύ του σωματείου και του Γιάννη Βαρδινογιάννη προκειμένου να πραγματοποιηθεί η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η ανακοίνωση:

Στο Ψυχικό οι πιο πλούσιοι Έλληνες

Το ρεκόρ πλούτου το κατέχουν 13 δήμοι της Αττικής, ψηλά στη λίστα και δύο δήμοι στη Θεσσαλονίκη. 
Παραμένουν οι πιο φτωχές περιοχές της χώρας η Ήπειρος και η Ροδόπη. 
Όλα αυτά βέβαια με βάση το τι δήλωσαν οι πολίτες και όχι τα πραγματικά εισοδήματα που ως γνωστός σε πολλές περιπτώσεις είναι κατά πολύ μεγαλύτερα.

Ο Τσίπρας δεν θέλει να γίνει το νέο ΠΑΣΟΚ, θέλει όμως τα περιουσιακά του στοιχεία

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ θα αναζητήσει κανείς μάταια το όνομα του Νέου Αγωνιστή ανάμεσα στις συνιστώσες. 

Η πραγματικότητα είναι ότι ο Νέος Αγωνιστής, όπως όλοι οι πασοκογενείς που στεγάζονται σήμερα στο ΣΥΡΙΖΑ, συνεργάζεται με τη συμμαχία από την άνοιξη του 2012. Επισήμως συνιστώσα του, δεν είναι καμία από αυτές τις «πασοκικές συλλογικότητες» - για να θυμηθούμε τον χαρακτηρισμό του Αλέξη Μητρόπουλου.

Το top 10 των beach parties


Τα δέκα καλύτερα beach parties σύμφωνα με το huffingtonpost.com. Η έκπληξη έγκειται στο ότι στη λίστα φιγουράρει η Ψαρού και όχι το Super Paradise... Ιδού: