Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Ολονύχτιο σεξ, λεσβιακά «πειράματα» και άφθονη κοκαΐνη

Το χρήμα έρεε, η τζαζ είχε την τιμητική της και τα μοδάτα κορίτσια του Λονδίνου, του Παρισιού και της Νέας Υόρκης της δεκαετίας του 1920 παραμέριζαν συλλήβδην τα συντηρητικά ήθη της εποχής για χάρη της κοινωνικής απελευθέρωσης: κοντές φούστες, ηδονισμός και αχαλίνωτη διασκέδαση!

Το τελευταίο επεισόδιο "Τομ και Τζέρι" που λίγοι ξέρουν

Το τελευταίο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς κινουμένων σχεδίων είναι κάπως διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα.

Η ερωτική απογοήτευση που βιώνουν και οι δυό τους μάλλον τους έπεσε βαριά...

Ο Κουτσούμπας ανακοίνωσε το… restart του ΚΚΕ

koytsoumpas
Με αρκετά έντονο τοπικό χρώμα καθώς και με αναφορές σε ιστορικά στελέχη του ΚΚΕ, όπως ο Άρης Βελουχιώτης και ο Τάκης Φίτσιος, ήταν η ομιλία του γενικού γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, στη Λαμία, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Ο Βουλευτής Αχαΐας Θανάσης Νταβλούρος το 2011 είχε προσφύγει στη δικαιοσύνη για το χαράτσι γιατί το θεωρούσε παράνομο! Αλλά το 2013.... το ψήφισε!!!! Απίστευτο και όμως αληθινό...

Ο Βουλευτής Αχαΐας Αθ. Νταβλούρος σύμφωνα με όσα κατήγγειλε το μέλος του Συλλόγου των Πολυτέκνων Πατρών και περιχώρων Θ. Κανελλόπουλος, το 2011 ως πολίτης είχε καταφύγει στο Πρωτοδικείο Πατρών (αρ.απόφασης 4513/11) και ζητούσε να μην γίνει προσωρινή διακοπή στο λογαριασμό του, προκειμένου να μην πληρώσει το χαράτσι, το οποίο θεωρούσε παράνομο.

Οι πλέον γελοίες δικαστικές μάχες στα ποινικά χρονικά

Παρά το γεγονός ότι έχουμε προοδεύσει ως ανθρωπότητα και έχουμε γίνει ωριμότεροι λες στις αποφάσεις μας, υπάρχουν πράγματα που σε βγάζουν από τα ρούχα σου. Και ξεχνάς την κοινή λογική και την καλή σου προαίρεση και επιδίδεσαι σε -τουλάχιστον- αστείες δικαστικές περιπέτειες με αμφίβολο αποτέλεσμα! Κι αυτό γιατί δεν είναι λίγοι αυτοί που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τα τρωτά του ποινικού συστήματος ή τα «παραθυράκια» του νόμου για να αποκομίσουν προσωπικά οφέλη και δυσανάλογα μεγάλα ποσά.

Ο Χριστιανοδημοκράτης Δρακούλης καρφώνει τον Νταβλούρο!

Με status που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Γιώργος Δρακούλης άδραξε την ευκαιρία και κάρφωσε τον Βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ, Θανάση Νταβλούρο διότι πριν εκλεγεί δεν ήθελε να πληρώσει το χαράτσι θεωρώντας το παράνομο, ενώ μετέπειτα ως Βουλευτής το υπερψήφισε!

Προικοσύμφωνο του 1671: Η νύφη παίρνει προίκα δύο μισοφόρια ολόγερα και μπουγαδιασμένα, 1,5 ζευγάρι κάλτσες...

Mπορεί το προικοσύμφωνο σήμερα να είναι μια άγνωστη λέξη, ή... σχεδόν άγνωστη, αφού δεν είναι λίγοι και αυτοί με μεγάλη περιουσιακή κατάσταση που προκειμένου να έχουν το... κεφάλι τους ήσυχο καταφεύγουν στην υπογραφή προγαμιαίου συμβολαίου, ωστόσο στο παρελθόν δεν γινόταν γάμος αν προηγουμένως δεν είχε συμφωνηθεί ανάμεσα στις δύο οικογένειες τι δίνει ο ένας και τι παίρνει ο άλλος.

«Σόιμπλε δώστα όλα έρχονται εκλογές» - Η Μέρκελ διατάζει και υπόσχεται παροχές 30 δισ. ευρώ

Οι εκλογές στη Γερμανία είναι προ των πυλών, οι αντίπαλοι μπαίνουν στην τελική ευθεία και, όπως ήταν αναμενόμενο, οι υποψήφιοι έχουν ξεκινήσει τις υποσχέσεις και την παροχολογία, ωστόσο, η Ανγκελα Μέρκελ φαίνεται πως ήδη το έχει παρακάνει.

«Η Ελλάδα χάνει σήμερα τα καλύτερα παιδιά της»

Στην ανεργία που μαστίζει τις χώρες της κρίσης όπως την Ελλάδα, Ισπανία, Πορτογαλία αναφέρεται η αυστριακή εφημερίδα «Kleine Zeitung».

Πανελλήνιες 2013: «Πέφτουν» Φυσικομαθηματικές και Πολυτεχνικές σχολές, «ανεβαίνουν» οι Νομικές

Η δυσκολία των θεμάτων σε όλα σχεδόν τα μαθήματα των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων επιτρέπει μια πρώτη προσέγγιση των πτωτικών ή ανοδικών τάσεων που θα παρατηρηθούν στα 5 επιστημονικά πεδία. H γενική πρώτη εκτίμηση που προκύπτει είναι ότι οι Φυσικομαθηματικές και Πολυτεχνικές σχολές θα ακολουθήσουν πτωτική τάση στις βάσεις τους ενώ οι θεωρητικές σχολές αναμένεται να παρουσιάσουν αύξηση των βάσεων.

ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ FACEBOOK...

Το  Facebook εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για τους ανήλικους, σε μερικές περιπτώσεις ακόμη και για ενήλικες, προειδοποιεί ο επικεφαλής του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης, καλώντας σε εγρήγορση όλη την κοινωνία.

Νέα ΜΕΡΑ: «Τα κατεστημένα καταχρεωμένα κόμματα να καταθέσουν τα στοιχεία της δανειοδότησής τους από τα τραπεζικά ιδρύματα.»

Με αφορμή την άρνηση της Τράπεζας της Ελλάδος  να ενημερώσει τη Βουλή των Ελλήνων για τα δάνεια των Κομμάτων, το Γραφείο Τύπου του Κόμματος «Νέα ΜΕΡΑ» εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Μια φωτογραφία της Eurostat εκθέτει ανεπανόρθωτα τις Βρυξέλλες

unemployment 2
Αν κάποιες φωτογραφίες διαθέτουν την ίδια δύναμη όση χίλιες λέξεις, η συγκεκριμένη διεκδικεί επάξια ακόμα μεγαλύτερη μνεία.

IIF: Μετά το 2020 έξοδος της Ελλάδας στις αγορές

IIF: Μετά το 2020 έξοδος της Ελλάδας στις αγορές

Επίφοβη χαρακτηρίζει το Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Ινστιτούτο μία έξοδο της Ελλάδας στις αγορές το 2014, όπως επισημαίνει σε έκθεσή του, συνιστώντας προσεκτικούς χειρισμούς σε ό,τι αφορά το χρόνο.

Ο αναμορφωτής της Κίνας Μάο ΤσεΤούνγκ

Μια από τις κορυφαίες μορφές του 20ού αιώνα, ο άνθρωπος που άλλαξε τον ρου της κινεζικής ιστορίας ενοποιώντας τη χώρα, δεν έχει ακόμα κριθεί τελεσίδικα από την Ιστορία.

Η αμφιλεγόμενη πολιτική του υπόσταση και τα πεπραγμένα του εγείρουν ακόμα συζήτηση, με τις πρακτικές του να αντλούν ευθέως από τον μαρξισμό-λενινισμό, πριν κατασταλάξει η σκέψη του στη συλλογιστική που έμεινε γνωστή ως μαοϊσμός.

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Ιστορίες βγαλμένες από την τουαλέτα...

Λίγα θέματα παραμένουν ακόμα τόσο ταμπού όσο ό,τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες του WC. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ανθρώπινη ανάγκη, τείνουμε να «θάβουμε» όσα εκτυλίσσονται στους χώρους της τουαλέτας, περιβάλλοντάς τα με αμήχανο χιούμορ ή κατάφωρη ντροπή. Ας δούμε λοιπόν ιστορίες που έχουν εκτυλιχθεί στην τουαλέτα ή την αφορούν, άλλες κωμικές και άλλες αποκρουστικές, σε μια προσπάθεια να φανούν οι διαφορές μεταξύ μας και να τονιστούν κυρίως οι τρόποι που είμαστε ίδιοι...

Τι γίνεται στον οργανισμό μας την ώρα του σεξ;

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί τι είναι αυτό που μας «απογειώνει» την ώρα του οργασμού και για ποιον λόγο μοιάζει να σταματάει ο χρόνος; Την απάντηση δεν ήξεραν μέχρι πριν από λίγα χρόνια ούτε καν οι ειδικοί, αφού ουδείς είχε μελετήσει σε αληθινές συνθήκες τι συμβαίνει στν εγκέφαλο – και κατ’ επέκταση σε όλο τον οργανισμό - την ώρα του σεξ.

Ο σολίστ του μπουζουκιού Μανώλης Χιώτης

Ο Χιώτης ήταν από τις προσωπικότητες που άλλαξαν τον ρου της ελληνικής μουσικής με μια απλή κίνηση. Η καινοτομία των τεσσάρων χορδών που εισήγαγε στο μπουζούκι το έκανε αποδεκτό και σε κύκλους εκτός των «κακόφημων», συγκεντρώνοντας τη μήνη βεβαίως των παραδοσιακών λαϊκών τριχορδάδων. Κι έτσι το απαγορευμένο και «χαρακτηρισμένο» όργανο μπήκε στα σαλόνια της πλατιάς μάζας, γινόμενο σύμβολο της ελληνικής λαϊκής μουσικής.

Όταν η προπαγάνδα αποδεικνύεται ψέμα

Για αιώνες, η προπαγάνδα έχει χρησιμοποιηθεί για κάθε θεμιτό και αθέμιτο σκοπό. Θες να εμπνεύσεις το έθνος; Προπαγάνδα. Θες να κάνεις τον εχθρό να φαντάζει κτήνος; Προπαγάνδα. Θες να αυξηθεί η βιομηχανική παραγωγή και η προσχώρηση των πολιτών στις τάξεις του στρατού κατά τη διάρκεια πολέμου; Προπαγάνδα! Κι ενώ κάποτε οι μετρ της πρακτικής έλυναν και έδεναν ανενόχλητοι, σήμερα αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα: η εποχή του Ίντερνετ και της ακαριαίας επικοινωνιακής πράξης έχουν υπονομεύσει καθοριστικά την πατροπαράδοτη προπαγανδιστική λειτουργία.

Επιστρέφουν στην Ελλάδα 118 αργυρά νομίσματα

Επιστρέφουν σήμερα στην Ελλάδα, 118 αργυρά νομίσματα που είχαν κατασχεθεί τον Νοέμβριο 2011 στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, τα αρχαία κατασχέθησαν  εις  χείρας του Κωνσταντίνου Βανχεερσβιγγελς, βέλγου υπηκόου και μονίμου κατοίκου Ελλάδας.

Ο ΦΠΑ στην εστίαση και η μείωσή του στην ατζέντα της συνάντησης στο Mαξίμου

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως δεν συμφώνησαν ότι συζητήθηκε το «κούρεμα» του χρέους στη συνάντηση με τον πρόεδρο του Eurogroup ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος υπό τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.

Τα κυπριακά ΜΜΕ κάνουν λόγο για «πάγωμα» περιουσιακών στοιχείων του Ανδρέα Βγενόπουλου

Για πάγωμα περιουσιακών στοιχείων του Ανδρέα Βγενόπουλου και του διευθύνοντος συμβούλου της Marfin Ευθύμιου Μπουλούτα, συνολικού ύψους 3,79 δισ. ευρώ, αλλά και του Κυριάκου Μάγειρα ύψους 1,5 δισ.ευρώ, με διάταγμα παγκόσμιας εμβέλειας που εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας κάνουν λόγο τα κυπριακά ΜΜΕ.

11 «μνηστήρες» για τις μαρίνες Αλίμου, Νέας Επιδαύρου, Πόρου και Υδρας

Συνολικά 11 είναι οι «μνηστήρες» που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τις μαρίνες και τα λιμάνια, ενώ δύο επενδυτικά σχήματα περνούν στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού για την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ.

Σε θέση-κλειδί ο Ευ. Αντώναρος


Και επισήμως ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος διετέλεσε και κυβερνητικός εκπρόσωπος επί κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή, αναλαμβάνει καθήκοντα εξωτερικού συμβούλου επικοινωνίας για την Ελλάδα και την Κύπρο στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων. Το γεγονός επισημοποίησε σήμερα, με ανακοίνωσή της, η ίδια η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.

Το... ξέσπασμα του Σαμαρά στο ΚΥΣΕΑ


Ενα ξαφνικό ξέσπασμα του Αντώνη Σαμαρά για τις διαμαρτυρίες των ένστολων σχετικά με τη δραστική μείωση του μισθού τους εκδηλώθηκε πριν από την έναρξη της συνεδρίασης του ΚΥΣΕΑ. Οπως αναφέρει το «Εθνος» περιμένοντας και τα υπόλοιπα μέλη του ΚΥΣΕΑ ο πρωθυπουργός συνομιλεί με την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Άμυνας, όπου ευθέως τους ζητά να βγουν και να πουν στα σώματα των στρατιωτικών όλη την αλήθεια για τις περικοπές της μισθοδοσίας τους.

Ζήγρας: Άνοιξε μπροστά μου βαλίτσα με 80 εκατ. δραχμές

Να επιβεβαιώσει τα «περί χρημάτων σε βαλίτσα», που -δια του συνηγόρου του- δήλωσε χθες πως παρέλαβε από τον πρώην υπουργό της Κύπρου, Ντίνο Μιχαηλίδη και παρέδωσε στον Άκη Τσοχατζόπουλο κλήθηκε από την εισαγγελέα ο ξάδελφος του πρώην υπουργού, Νίκος Ζήγρας.

Τι λέει η έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την τρομοκρατία στην Ελλάδα

DOS-Exterior
Σειρά σχετικά μικρής ισχύος επιθέσεων με αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς από αναρχικές οργανώσεις που ως απώτερο στόχο δεν είχαν να προκαλέσουν θύματα, αλλά να εκπέμψουν πολιτικά μηνύματα, καταγράφει η ετήσια έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την τρομοκρατία, η οποία χαρακτηρίζει «ισχυρή» τη συνεργασία των ελληνικών Αρχών με τις ΗΠΑ στον τομέα της αντιτρομοκρατίας και της προστασίας αμερικανικών συμφερόντων στην Ελλάδα. Η έκθεση αναφέρεται στην τρομοκρατική δραστηριότητα σε όλο τον κόσμο κατά το 2012 και δόθηκε στη δημοσιότητα την Πέμπτη.

ΒΙΝΤΕΟ-Κακλαμάνης: Απευθύνομαι στον Πρωθυπουργό

«Λυπάμαι που απευθύνομαι στον Πρωθυπουργό, δε θα ‘πρεπε», είπε ο βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης στην πρωινή εκπομπή του ANT1 και συνέχισε: «ο Αντώνης Σαμαράς θα έπρεπε σήμερα να ασχολείται με το πώς δεν θα υποκύψει σε πιέσεις για να πουληθεί η ΔΕΠΑ 800 εκατομμύρια και όχι 1,3 εκατομμύρια, θα έπρεπε να ασχολείται με τα εθνικά θέματα και όχι να ασχολείται με την εγκύκλιο του ΙΚΑ…»,
Δείτε αναλυτικά τη δήλωση του κ. Κακλαμάνη στο βίντεο του ΑΝΤ1:

Tο IIF “φρενάρει” την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές

Greece-Mnimonio
Μπορεί ο Υπουργός Οικονομικών να προαναγγέλλει έξοδο στις αγορές το 2014, χωρίς πάντως να προσδιορίζει το ποσό της έκδοσης, όμως η διεθνής των τραπεζιτών σπεύδει να χαμηλώσει τον πήχη των προσδοκιών.

Όταν απολύει το ΚΚΕ

Τρεις ακόμα απολύσεις χθες από το ΚΚΕ, από τον Ριζοσπάστη, προστέθηκαν στις πολλές που έχουν γίνει μέχρι τώρα. Όχι, το ΠΑΜΕ δεν εξέδωσε πύρινη ανακοίνωση, ούτε θα κλείσει σήμερα το Σύνταγμα. Ούτε, πολύ περισσότερο, θα απαγορεύσει τη είσοδο στο Ριζοσπάστη σε όσους επιθυμούν σήμερα να δουλέψουν. Το ΠΑΜΕ δεν θα κάνει τίποτα από όσα κάνει συστηματικά, σχεδόν κάθε φορά, που σε μία επιχείρηση, υπάρχει μία απόλυση…

ΟΝΝΕΔ - Αλλαγή σκυτάλης

Το βίντεο που προβλήθηκε στην αλλαγή σκυτάλης στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ...

Με εντολή Δένδια επανεξετάζονται οι άδειες οπλοφορίας των βουλευτών

dendias2
Η εκπυρσοκρότηση του όπλου του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Αντώνη Γρέγου, στο «Ελ. Βενιζέλος» προκάλεσαν εξελίξεις στο θέμα των αδειών οπλοφορίας των βουλευτών.

Μιχελάκης: Η αβάσταχτη ελαφρότητα της Ρεπούση

mixel
Με ένα σχόλιο στο facebook ο Γιάννης Μιχελάκης αναφέρθηκε στις πρόσφατες απόψεις της Μαρίας Ρεπούση για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας.

Οι 5 σοβαρότατοι κίνδυνοι που ενέχει η αποτρίχωση των γεννητικών οργάνων

Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει, ολοένα και περισσότερες γυναίκες (και άντρες) αναμένεται να «ξεφορτωθούν» το τρίχωμα των γεννητικών οργάνων τους, χωρίς όμως να λαμβάνουν υπόψη τις αρνητικές επιπτώσεις αυτής της πρακτικής.

Μυστικές αδελφότητες και απόκρυφες κοινότητες

Οι ερμητικές συγκεντρώσεις ανθρώπων έχουν επισύρει ιστορικά τη μήνη των τοπικών κοινωνιών, με τη μυστική τους δράση να θεωρείται ότι αντιστρατεύεται το γενικό καλό. Οι αδελφότητες υπάρχουν ωστόσο πολύ παλιότερα απ' όσο ενδεχομένως πιστεύουν κάποιοι, με αναρίθμητες θεωρίες συνωμοσίας να περιβάλλουν τις συγκεντρώσεις τους. Όσο για τη δράση των μυστικών αυτών κοινοτήτων, ποικίλει φυσικά και έχει πάντα να κάνει με το ποιος αποκαλύπτει και τι για τα πεπραγμένα τους. Ας δούμε λοιπόν μια σειρά από τις γνωστότερες μυστικές αδελφότητες του κόσμου, παρά το γεγονός ότι κάποιες δεν υπήρξαν ποτέ...

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Οι 10 πιο παράξενες παροχές ξενοδοχείων στον κόσμο


Τα ξενοδοχεία, ειδικά εκείνα των 5 αστέρων, φτιάχτηκαν για να ικανοποιούν κάθε ανάγκη και γούστο των πελατών τους.
Όμως κάποια πήγαν την εξυπηρέτηση ένα βήμα πιο μπροστά. Δείτε μερικές παροχές που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό:

ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ-ΦΑΡΣΑ ΤΗΣ NIVEA


Mια απίστευτη και πρωτότυπη διαφήμιση-φάρσα σκαρφίστηκε η Nivea για να λανσάρει το καινούριο της προϊον, το Nivea Deo που προστατεύει από το στρες. Η εν λόγω φάρσα γυρίστηκε σε αεροδρόμιο της Γερμανίας και με πρωταγωνιστές ανυποψίαστους πολίτες. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι ακριβώς έγινε..

Ζήγρας: Μαύρο χρήμα σε βαλίτσες

Για διακίνηση μαύρου χρήματος σε βαλίτσες έκανε και πάλι λόγο στη δίκη για τις μίζες των εξοπλιστικών ο Νίκος Ζήγρας, εξάδελφος του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Ο Β. Καπερνάρος αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ

Ο βουλευτής Βασίλης Καπερνάρος ορίστηκε και επίσημα αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, από τον πρόεδρο του κόμματος, Πάνο Καμμένο.

Οι επώνυμοι που τόλμησαν να φλερτάρουν με την Χρυσή Αυγή

Καλλιτέχνες, ηθοποιοί, αθλητές, δημοσιογράφοι, μοντέλα, ηθοποιοί ακόμη και πολιτικοί επιχειρούν να βγουν άλλοτε από την αφάνεια, άλλοτε από την λήθη και άλλοτε να αποκτήσουν απλά δημόσιο λόγο κάνοντας έντονο φλερτ με τη Χρυσή Αυγή.

Γ. Κουράκος, Ν. Σταυρογιάννης: «Η κυβερνητική αβελτηρία οδηγεί στο «λουκέτο» χιλιάδες επιχειρήσεις που ενισχύθηκαν σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία»

Ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών και τον Υπουργό Ανάπτυξης κατέθεσαν οι βουλευτές του Κόμματος «Νέα ΜΕΡΑ» Νίκος Σταυρογιάννης και Γιάννης Κουράκος, με αφορμή την απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που κρίνει παράνομες τις ενισχύσεις σε χιλιάδες επιχειρήσεις –κυρίως της Βορείου Ελλάδας- για την περίοδο 1993 – 2005.

Επέκταση προγράμματος για άνεργους πτυχιούχους ΑΕΙ-ΤΕΙ

H ηγεσία του υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, προχώρησε στην επέκταση προγράμματος ΟΑΕΔ επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη ανέργων πτυχιούχων ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα, έως και 35 ετών με επιπλέον 2.200 νέες θέσεις εργασίας.

Απάτη μαμούθ με προϊόντα μαϊμού

Μία καλοστημένη επιχείρηση παραγωγής και διακίνησης απορρυπαντικών και καλλυντικών μαϊμού είχε στηθεί στο Λάκκωμα Χαλκιδικής, τα οποία στη συνέχεια διοχετεύονταν στη γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ «Αρβανιτίδης».

Ολες οι αλλαγές στα ενοίκια -30% έως 40% κάτω οι τιμές από το 2008

Σημαντικές ανατροπές καταγράφονται στην αγορά ενοικίων των διαμερισμάτων με βάση την ποσοτική εικόνα που παρουσιάζουν έξι αντιπροσωπευτικές, ως προς την πληθυσμιακή κατανομή και το εισοδηματικό επίπεδο, περιοχές της Αττικής.

Γ. Στουρνάρας: Ανάπτυξη 1% και έκδοση ομολόγου το 2014

Την πεποίθησή του ότι η Ελλάδα θα επιστρέψει στην ανάπτυξη με ρυθμό κοντά στο 1% εξέφρασε την Τετάρτη στο Παρίσι ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας.

Οι "Μαύροι Πάνθηρες" απειλούν τη Χρυσή Αυγή

Ευθείες απειλές για πόλεμο μέχρις εσχάτων με τη Χρυσή Αυγή εκτοξεύει ένας μετανάστης από την Κένυα, που ισχυρίζεται ότι έχει συστήσει μαζί με φίλους του οργάνωση Αφρικανών με την επωνυμία ¨Μαύροι Πάνθηρες"...

Νέο βίντεο - ντροπή από τον Παναγιώταρο

Νέο βίντεο - ντροπή από τον Παναγιώταρο

Ακόμη ένα σοβαρό κρούσμα βίας, τρομοκρατίας και θρασύτατης αντιποίησης αρχής με διεθνείς αυτή τη φορά προεκτάσεις έρχεται να φωτίσει το πραγματικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής και τον βλαπτικό της ρόλο για τη χώρα.

Ανεξάρτητοι Ελληνες: Ο Β. Καπερνάρος στη θέση του Τ. Κουίκ

Τον βουλευτή Β' Αθηνών Βασίλη Καπερνάρο τοποθέτησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος στη θέση του Τέρενς Κουίκ.

ΙCAP: «Σχεδόν 9 στις 10 ελληνικές βιομηχανίες απειλούνται με πτώχευση»

Στη ζώνη υψηλού πιστωτικού κινδύνου κατατάσσει πλέον το 87,1% των βιομηχανικών επιχειρήσεων της χώρας, από 64,7% έναν χρόνο πριν, η εταιρεία οικονομικών ερευνών ICAP, η οποία έχει αναγνωριστεί από την Ευρωπαϊκή Εποπτική Αρχή - Ευρωπαϊκή Αρχή Κινητών Αξιών και Αγορών (ESMA) ως οργανισμός αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας (CRA).

«Αλλαγή φρουράς» στην ΟΝΝΕΔ σήμερα

Η  Ώρα που ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης θα διαδεχθεί επίσημα τον Ανδρέα Παπαμιμίκο έφτασε. Σήμερα στις 6 το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η αλλαγή ηγεσίας της «γαλάζιας» νεολαίας, με εκδήλωση που θα διοργανωθεί  στα γραφεία της.