Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Οι τελευταίες βουτιές της Μελέτη (φωτο)


Το σαββατοκύριακο πριν την τηλεοπτική της πρεμιέρα η Ελεονόρα Μελέτη πήγε μέχρι την Ανάβυσσο για να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα κάνοντας το αγαπημένο της άθλημα, το σερφ.

Διασυρμός Τσίπρα από το ψέμα στον Guardian

Σοβαρές διαστάσεις, σε επίπεδο πολιτικής αντιπαράθεσης και όχι μόνο, αναμένεται ότι θα λάβει η αντεθνική στάση του Τσίπρα ο οποίος εξέθεσε την Ελλάδα μέσω τουGuardian καταγγέλλοντας δήθεν βασανισμούς κρατουμένων από την Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες η έκθεση του ιατροδικαστή στους προσαχθέντες για τα βίαια επεισόδια την περασμένη εβδομάδα στην πλατεία Αμερικής, καταδεικνύει ότι κανείς τους δεν φέρει εγκαύματα από ηλεκτροσόκ ή αναπτήρες, όπως άκριτα και απαράδεκτα διοχετεύτηκε στη βρετανική εφημερίδα.

Όταν ο Hulk Hogan κυριαρχούσε στο ρινγκ


Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα στο κατς για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι...

Αν μεγάλωσες με το wrestling κι έπαιζες μανιωδώς το ηλεκτρονικό κατς, τότε έχεις σίγουρα μπόλικες αναμνήσεις από τη WrestleMania!

Για να φρεσκάρουμε λοιπόν τα παιδικά και εφηβικά μας χρόνια, ιδού ένα μίνι αφιέρωμα στους αστέρες που κυριάρχησαν στο κατς από το 1985 κι έπειτα.

Τι κάνει σήμερα ο Ευγένιος Γκέραρντ;

Ο Ευγένιος Γκέραρντ γεννήθηκε στο Μπρούνσουμ της Ολλανδίας. Αγωνίστηκε στη Φορτούνα Σίταρντ όμως σταμάτησε την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής σε ηλικία 32 ετών. Τον κέρδισε η προπονητική και έτσι το 1974 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ρόντα ΤΚΚ, στον πάγκο της οποίας παρέμεινε για έντεκα χρόνια.

Όλη η αλήθεια για το κατοχικό δάνειο

Σε 510 δισ. ευρώ ανέρχεται το συνολικό ύψος της γερμανικής οφειλής προς την Ελλάδα, που ακόμα παραμένει ύστερα από εβδομήντα χρόνια ανεξόφλητη. 

Το ποσό αυτό, σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού «Επίκαιρα», αφορά αποκλειστικά στις καταβολές που απαίτησαν και αναγκαστικά έλαβαν από το ελληνικό κρατικό ταμείο οι Γερμανοί κατακτητές την περίοδο της Κατοχής.

Οι ελληνικές θεωρίες συνωμοσίας

Αόρατες δυνάμεις, υπόγειες στοές, το απόλυτο μεγαλείο του ελληνισμού, οι «τσάρκες» των προγόνων στην οικουμένη και βέβαια οι έλληνες εξωγήινοι...

Το μενού περιλαμβάνει θεωρίες συνωμοσίας αμιγώς ελληνικές: εκεί που η μεγαλομανία μπλέκεται με το ελληνικό στοιχείο κυοφορούνται σενάρια για πολλά γέλια. 

Και για κλάματα, καμιά αμφιβολία...

Δ. Θεσσαλονίκης: Ήρθαν οι δαγκάνες για τα παράνομα παρκαρισμένα

Άρχισε να εφαρμόζεται στο δήμο Θεσσαλονίκης το σύστημα των τροχοσφικτήρων (δαγκάνες) για τα παρανόμως σταθμευμένα οχήματα στους κεντρικούς δρόμους της πόλης προκειμένου να αντιμετωπιστεί το κυκλοφοριακό πρόβλημα.

Οι 20 πιο ελκυστικοί εργοδότες στον κόσμο

Αν μπορούσατε να εργαστείτε οπουδήποτε, ποια εταιρεία θα επιλέγατε; Μια νέα έρευνα της σελίδας κοινωνικής και επαγγελματικής δικτύωσης, LinkedIn, φανερώνει πως η Google, η Apple και η Microsoft είναι οι τρεις πρώτες εταιρείες στις προτιμήσεις του κοινού ως ιδανικοί εργοδότες...

Δεν σου δίνουν απόδειξη; -Τρως τσάμπα!

«Μυαλό» τόσο στις επιχειρήσεις όσο και στους καταναλωτές θέλει να βάλει το υπουργείο Ανάπτυξης με το νέο μέτρο που ετοιμάζεται να εφαρμόσει.
Το νέο μέτρο θα επιτρέπει στους καταναλωτές να μην πληρώνουν αν οι επιχειρήσεις εστίασης δεν τους δίνουν απόδειξη, Σκοπός του μέτρου είναι να εμπεδώσει το καταναλωτικό κοινό την πραγματική αξία του ΦΠΑ που πληρώνει.

Δύο νέες λίστες «μαμούθ» με τραπεζικές συναλλαγές ερευνά το ΣΔΟΕ


Δύο νέες λίστες «μαμούθ», με περισσότερους από 500.000 φορολογούμενους που έχουν τραπεζικές συναλλαγές ύψους 300.000 ευρώ μέσα σε ένα χρόνο αλλά και για όσους έχουν λάβει πάσης φύσεως δάνεια άνω των 200.000 ευρώ (με χρονικό βάθος ελέγχου από το 2000) καταρτίζει ο ΣΔΟΕ όπως προκύπτει από δύο έγγραφα που έχει αποστείλει στις ελληνικές τράπεζες.

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Γκολ από το ένα τέρμα στο άλλο στις... Μαλδίβες

Ένα γκολ που θα θυμάται για πολύ καιρό σημείωσε ο τερματοφύλακας των Νιου Ράντιαντ στο παιχνίδι με τη Βίκτορι για το κύπελλο Μαλδίβων, κάνοντας βολέ από τη μία εστία στην άλλη. Σημειώνεται πως ο ίδιος παίκτης έγινε ο 1ος τερματοφύλακας που σκοράρει στη χώρα, έστω κι αν είχε βρει δίχτυα και την περσινή σεζόν, αλλά σε ματς όπου είχε αγωνιστεί ως επιθετικός!

Περίεργα ρεκόρ Γκίνες από τα Βαλκάνια

Υπάρχουν πολλών ειδών ρεκόρ Γκίνες. Κάποια από αυτά οφείλονται στην επιμονή και την υπομονή των ατόμων που συμμετέχουν σε αυτά, κάποια είναι αποτέλεσμα της ...
φύσης ή της τύχης, ενώ άλλα γίνονται για λόγους προβολής ενός τόπου ή ακόμη και μιας εταιρείας.

Τι κάνει σήμερα ο Βαγγέλης Γερμανός;

Ο Βαγγέλης Γερμανός γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Σπούδασε κιθάρα ενώ από πολύ νωρίς συμμετείχε σε διάφορα μαθητικά και συνοικιακά γκρουπ. 

Πέρασε στη Μαθηματική Σχολή του πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης αλλά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα εξασφάλισε τη μεταγραφή του στην Αθήνα. Έκανε και τις πρώτες του εμφανίσεις στο Ροντέο και στο Κύτταρο ενώ από τότε είχε αρχίσει να γράφει τα δικά του τραγούδια.

Οι μεγαλύτερες θεωρίες συνωμοσίας του κόσμου

Από το 1969 και την πρώτη επανδρωμένη προσσελήνωση μέχρι και τον εξωγήινο του Roswell, ιδού οι 10 διαπρεπέστερες θεωρίες συνωμοσίας που στοιχειώνουν τον κόσμο μας...

Πως να "διακόψετε" το χαράτσι στα ακίνητα

Στην εφορία θα πρέπει να καταφύγουν και φέτος όσοι θέλουν να αποσυνδεθεί η πληρωμή του ηλεκτρικού ρεύματος από την καταβολή του Έκτακτου Ειδικού Τέλους Ηλεκτροδοτούµενων ∆οµηµένων Επιφανειών, ενώ όσοι δηλώνουν αδυναμία καταβολής του φόρους...

Ο θρύλος των γηπέδων Zinedine Zidane-Ένα εντυπωσιακό βίντεο για μην ξεχνάμε τι βλέπαμε

Επειδή πολύ μελάνι χύνεται στις μέρες μας για την άτυπη κόντρα Messi και Cristiano Ronaldo για τον μεγαλύτερο παίκτη της υφηλίου, καλό είναι να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους. Γιατί εμείς οι φίλαθλοι έχουμε ένα χαρακτηριστικό: ξεχνάμε γρήγορα! Και τον «Ζιζού» μάλλον τον έχουμε ξεγράψει για τα καλά. Δεν πάνε ωστόσο και πολλά χρόνια από το Μουντιάλ του 2006, την τελευταία «πράξη» στη μεγάλη καριέρα του Ζιντάν. Και με τι τρόπο τέλειωσε την ένδοξη πορεία του! Με την πλέον περίφημη κόκκινη κάρτα στην ιστορία του ποδοσφαίρου...

Aποχωρεί η Coca- Cola από το Χρηματιστήριο Αθηνών


Δύο μόλις ημέρες μετά την ανακοίνωση της ΦΑΓΕ ότι αποχωρεί από την ελληνική αγορά ένας ακόμη όμιλος - κολοσσός η Coca Cola 3E ανακοινώνει την αποχώρησή της. 

Συγκεκριμένα,  η ελβετική εταιρεία Coca – Cola HBC AG προχώρησε στην υποβολή προαιρετικής δημόσιας πρότασης για την απόκτηση του συνόλου των κοινών ονομαστικών μετοχών της Coca-Cola 3E Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για θυγατρική της Kar – Tess Holding η οποία ελέγχεται από την οικογένεια Δαυίδ.

Παρέμβαση Παπαμιμίκου στο Υπ.Οικονομικών για τα μπλοκάκια

Παρέμβαση στο ζήτημα της φορολόγησης των νέων επαγγελματιών που εργάζονται με "μπλοκάκι" έκανε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος

Όπως πληροφορηθήκαμε από σημερινό άρθρο στον Ελεύθερο Τύπο, παρέμβαση στο ζήτημα της φορολόγησης των νέων επαγγελματιών που εργάζονται με "μπλοκάκι" έκανε μέσα στην εβδομάδα ο Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Συναγερμός στο Μαξίμου-Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις


Αγωνία, προβληματισμός και συγκρατημένη αισιοδοξία είναι τα μηνύματα που εκπέμπει το Μέγαρο Μαξίμου ενόψει των εξαιρετικά κρίσιμων εξελίξεων για την Ελλάδα έως τη Σύνοδο Κορυφής της 18ης Οκτωβρίου. Η κυβέρνηση καλείται να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της τρόικας και να κλείσει το επώδυνο πακέτο μέτρων που θα αλλάξει μια για πάντα την εικόνα της Ελλάδας.

Οι παγκόσμιοι ηγέτες στα μικρά τους!

Μια φορά κι έναν καιρό, οι πρόεδροι και πρωθυπουργοί αυτού του κόσμου ήταν όπως κι εμείς: σπούδαζαν, δούλευαν, διασκέδαζαν...Τα χρόνια βέβαια πέρασαν και οι πολιτικές αναζητήσεις ξεκίνησαν, αλλάζοντας το σκηνικό μια για πάντα. Κι από ανέμελα νιάτα μετατράπηκαν σε σοβαρούς πολιτικούς, που διαχειρίζονται πλέον τις τύχες του κόσμου. Αν θέλουμε ωστόσο να δούμε ποιοι είναι πράγματι οι παγκόσμιοι ηγέτες, πρέπει να κάνουμε μια αναδρομή στο παρελθόν...
Πάμε λοιπόν...

Τα παρκόμετρα πιάνουν... λιμάνι

Αναχρονιστική και εκτός πραγματικότητας είναι η επιβολή του μέτρου της ελεγχόμενης στάθμευσης που με τις ψήφους της πλειοψηφίας κατάφερε να περάσει στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. Πειραιά η δημοτική αρχή, όπως επισημαίνει η παράταξη «Πειραιάς Πολιτών Καθαρή Συμφωνία».

Ο Καραμανλής πουλάει το θρυλικό γραφείο του στο Κολωνάκι

Τέλος εποχής για ένα πολιτικό γραφείο, στο εσωτερικό του οποίου γράφτηκαν ορισμένες από τις πιο ενδιαφέρουσες σελίδες της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας της χώρας βάζει ο Κώστας Καραμανλής, σύμφωνα με το «Έθνος». Πληροφορίες της εφημερίδας λένε ότι έβαλε πωλητήριο, στο θρυλικό γραφείο του στο Κολωνάκι.

Πώς θα πληρώσετε τα τέλη κυκλοφορίας

Χωρίς την ταλαιπωρία της προμήθειας του σήματος, αλλά μέσω του Διαδικτύου και τραπεζών, θα πληρώσουν φέτος τα τέλη κυκλοφορίας οι ιδιοκτήτες ακινήτων. Τα σχετικά ειδοποιητήρια θα αναρτηθούν ηλεκτρονικά.

Ο γερμανός κατάσκοπος που απελάθηκε από την Ελλάδα-Το όνομά του... Ρολφ Μέρκελ

Για την Ελλάδα το όνομα Μέρκελ έχει μία πικρή ιστορία. Και δεν είναι μόνο της Άνγκελα Μέρκελ που βρέθηκε πρόσφατα στη χώρα μας. 

Το όνομα Μέρκελ έχει μια θλιβερή ιστορία από τα χρόνια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Στο σημερινό δημοσίευμα των «Επίκαιρων», που βρίσκεται ήδη στα περίπτερα, αναφέρεται ότι λίγο πριν ξεσπάσει ο πόλεμος, έφτασε από το Βερολίνο στην Ελλάδα ο Ρολφ Μέρκελ, ο οποίος μέχρι τότε ήταν διευθυντικό στέλεχος της εταιρείας Klangfilm, θυγατρικής του συγκροτήματος Siemens-Telefunken.

Σκιές και ψίθυροι στον κυβερνητικό συνασπισμό

Λίγες μόνο ώρες κράτησε η ευφορία από την επίσκεψη Μέρκελ καθώς ο κυβερνητικός συνασπισμός έρχεται αντιμέτωπος και πάλι με την ελληνική πραγματικότητα και κυρίως με τις υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψει -ο πρωθυπουργός διαβεβαίωσε την γερμανίδα καγκελάριο γιαυτές- μέσα στις επόμενες 15 ημέρες.

Η Ελλάδα θα είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός χρυσού της Ευρώπης

Η Ελλάδα θα μπορούσε να ξεπεράσει τη Φινλανδία και να γίνει ως το 2016 η μεγαλύτερη χώρα παραγωγής χρυσού της Ευρώπης, αναφέρει σε δημοσίευμά του το Bloomberg. 

Όπως δημοσιεύει το πρακτορείο, οι αρμόδιες ελληνικές αρχές «ξεμπλοκάρουν» συμφωνίες που παρέμεναν «στον πάγο» για περισσότερο από μια δεκαετία, λόγω της γραφειοκρατίας και των περιβαλλοντικών κανονισμών.

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Τα 10 πιο σέξι πράγματα σε μία γυναίκα…!

Αναρωτιέσαι τι θεωρούν οι άντρες σέξι και τι όχι; Το ελκυστικό, το θηλυκό και το σέξι προφανώς και υπόκεινται και σε υποκειμενικά κριτήρια. Υπάρχουν όμως 10 πράγματα που θεωρούνται σέξι από το σύνολο σχεδόν του ανδρικού πληθυσμού!

Τα καλύτερα αυτοκίνητα των Beatles

Τα τέσσερα παλικαράκια από το Λίβερπουλ γούσταραν το στιλ στα αμαξάκια τους. Και το υποβρυχιάκι τους το ήθελαν κίτρινο...

Οι Beatles δεν χρειάζονται φυσικά συστάσεις. Το θρυλικό συγκρότημα έχει αφήσει το στίγμα του παγκοσμίως για πάνω από 40 χρόνια. 

Λίγα πράγματα είχαν τον πολιτιστικό αντίκτυπο της μουσικής των «Σκαθαριών» και ακόμα λιγότερα άφησαν πίσω τους τέτοια κληρονομιά...

Διασημότητες και καρτούν ίδιο και το αυτό!


Βρήκαν τον σωσία τους...

Δείτε την Πάολα να φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με την πανέμορφη κόρη της


Η εκρηκτική τραγουδίστρια Πάολα φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά με την κούκλα κόρη της,  στο περιοδικό ΟΚ! Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό αποκάλυψε πως για δυο χρόνια είχε την εμμονή να γίνει καλόγρια, στην πορεία όμως έφαγε μια καψούρα και ηρέμησε. Η κόρη της έχει το ίδιο όνομα με αυτήν, αλλά τη φωνάζουν Παολίνα!

Πώς να κόψετε το ροχαλητό

Δέκα απλές συμβουλές για να κοιμάστε σαν πουλάκι. Και εσείς και οι άλλοι γύρω σας...

Μα με το ροχαλητό θα ασχολούμαστε τώρα, δεν έχουμε τίποτα πιο σοβαρό στην ατζέντα; Και σιγά ποιος ενοχλείται; 

Αυτά λες και γίνεσαι αστείος! Γιατί δεν είναι μόνο οι άλλοι που υποφέρουν από το ροχαλητό σου, είναι και η υγεία σου που διακυβεύεται. Όπα, ποια υγεία;

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου: Ιστορική πρόταση Νόμου της Χρυσής Αυγής για Ανακήρυξη της Ελληνικής ΑΟΖ

Πάγια θέση του ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ότι η Ελλάς πρέπει να ασκεί τα νόμιμα κυριαρχικά δικαιώματα που της παρέχει το Διεθνές Δίκαιο. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα δοθεί σαφές μήνυμα στη διεθνή κοινότητα ότι το Ελληνικό Κράτος είναι αποφασισμένο να περιφρουρήσει την ανεξαρτησίκα του και τα νόμιμα δικαιώματά του με κάθε τρόπο και μέσο.

Διακοπή καπνίσματος:Οι επιπτώσεις


Μπείτε τώρα στο www.nowdoctor.gr και διαβάστε ό,τι πρέπει να ξέρετε για τη διακοπή καπνίσματος αλλά και τις επιπτώσεις που έχει στην ποιότητα ζωής και στην εξέλιξη της Χρόνιας Αποφρακτικής Πνευμονοπάθειας...

Επτά επώνυμοι Έλληνες απευθύνονται στη Γερμανίδα καγκελάριο


Επτά επώνυμοι απευθύνονται στη Γερμανίδα καγκελάριο και λένε τι… θα της έλεγαν αν τη συναντούσαν…

Δημοψήφισμα για τη Σκωτία

Η Σκωτία αναμένεται να διεξάγει εκλογές το 2014 για την ανεξαρτητοποίησή της, κάτι που μπορεί να οδηγήσει στην ενδεχόμενη διάσπαση της Βρετανίας, δήλωσε, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, βρετανός υπουργός...

Αθωωτική πρόταση εισαγγελέα για την υπόθεση του Ψωμιάδη

Καταπέλτης ο εισαγγελέας κατά της απόφασης του Εφετείου Θεσσαλονίκης για την υπόθεση των προστίμων.

Κοιτάζουν προς ΣΥΡΙΖΑ Παπουτσής-Μαριλίζα

Αν και δεν το παραδέχονται, ακόμη, δημοσίως, αποτελεί κοινό μυστικό

Πλώρη για το ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη έχουν βάλει ο Χρήστος Παπουτσής και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. Το διαχρονικό πολιτικό δίδυμο, από την περίοδο της συνύπαρξής τους στις Βρυξέλλες, έχει αποφασίσει να την κάνει από το ΠΑΣΟΚ του Μπένι.

"Κόκκινη" τηλεφωνική γραμμή


Τη λειτουργία απευθείας «κόκκινης» τηλεφωνικής γραμμής μεταξύ των υπουργείων Αμυνας Ελλάδος και Τουρκίας ανακοίνωσε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος σε δηλώσεις μετά τη συνάντηση που είχε με τον Τούρκο ομόλογό του, Ισμέτ Γιλμάζ, στο περιθώριο των εργασιών της Συνόδου υπουργών Αμυνας του ΝΑΤΟ.

Τα 89 κενά μέχρι να πάρουμε την επόμενη δόση


Σε αγώνα δρόμου έχει επιδοθεί η κυβέρνηση ώστε να κλείσει όλα τα καυτά μέτωπα ώστε το Νοέμβριο να εκταμιευτεί η επόμενη δόση και ο Αντώνης Σαμαράς να μπορεί να θέσει και επισήμως το κρίσιμο ζήτημα της επιμήκυνσης.

Σε τροχιά σύγκρουσης το οικονομικό επιτελείο με την τρόικα για τις τράπεζες


Ξαφνική εμπλοκή παρουσιάστηκε την Τετάρτη στις διαπραγματεύσεις του υπουργού Οικονομικών Γ. Στουρνάρα με την τρόικα. Σημείο τριβής αποτέλεσε σύμφωνα με πληροφορίες η υποχρέωση των τραπεζών να επιστρέψουν μέχρι το τέλος του έτους 555 εκατ. ευρώ στο ελληνικό Δημόσιο με τη μορφή μερίσματος από την κρατική χρηματοδότηση που είχαν λάβει το 2008 με προνομιούχες μετοχές βάσει του νόμου Αλογοσκούφη.

Μονοφόρι 4 χρόνια το σακάκι η Μέρκελ (φωτό)


Όταν είσαι η ισχυρότερη γυναίκα του κόσμου και έχεις σε κάθε σου βήμα τις κάμερες όλων των ειδησεογραφικών πρακτορείων στραμμένες πάνω σου, οφείλεις να είσαι πάντα ντυμένη στην τρίχα.

Υπόθεση Σώρρα, τελική αποτίμηση


Στην μέση της φωτογραφίας ο κ Σώρρας, αριστερά ο Πρόεδρος των END 
Η υπόθεση Σώρρα στηρίζεται σε 40 μετοχές της «Τράπεζας της Ανατολής», η οποία το 1932 εξαγοράστηκε και συγχωνεύτηκε μέσω απορροφήσεως με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος. Εκείνο το καιρό, η τράπεζα φαίνεται να ήταν χρεοκοπημένη και η εξαγορά της από την ΕΤΕ, φαίνεται να ήταν το σκάνδαλο του 1932 .

Η αστειότητα του κειμένου για τα προσωπικά δεδομένα που αναπαράγεται στο ελληνικό Facebook


Με μορφή «επιδημίας» τις τελευταίες ώρες οι  Έλληνες χρήστες του Facebook, ο ένας μετά τον άλλο αντιγράφουν και αναρτούν στο προφίλ τους το παρακάτω κείμενο:

«ΔΗΛΩΣΗ – ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ...

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Ο «καπετάν» μπουρμπουλήθρας


Θέαμα με μια ανάσα...

Κ. Μητσοτάκης: Όταν ήμουν πρωθυπουργός δεν άφησα να υπάρξει φασιστικό κόμμα

«Εμείς, με τις ανοησίες μας την φτιάξαμε», είπε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, σχολιάζοντας την συμπεριφορά της Χρυσής Αυγής στη Βουλή.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, αυτά θα είναι τα νέα μέτρα…

Στην τελική ευθεία, προκειμένου να υιοθετηθεί από την τρόικα και τη Βουλή και να ανοίξει τον δρόμο για την εκταμίευση της δόσης των 31,5 δισ. ευρώ, έχει μπει το νέο πακέτο μέτρων. 

Η σημερινή επίσκεψη της καγκελαρίου της Γερμανίας στην Αθήνα προκειμένου να συναντήσει τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά γίνεται σε μία προσπάθεια να βοηθήσει την Ελλάδα να σταθεροποιηθεί μέσα στην ευρωζώνη» όπως είχε τονίσει χαρακτηριστικά και εκπρόσωπος της Καγκελαρίας.

Η επίσκεψη της Merkel πίσω από τις κάμερες


Στις 13.27 προσγειώθηκε στην Αθήνα το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε η Γερμανίδα καγκελάριος Angela Merkel, η οποία έγινε δεκτή με τιμές αρχηγού κράτους. Την υποδέχθηκε ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ακολουθήθηκε όλο το προβλεπόμενο τυπικό, με την ανάκρουση των δύο εθνικών ύμνων, το τιμητικό άγημα και την μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού.

Μέλισσες παράγουν χρωματιστό μέλι!

Οι μελισσοκόμοι από τη βορειοανατολική Γαλλία ξαφνιάστηκαν όταν οι μέλισσες τους άρχισαν να παράγουν πρασινωπό μέλι. Οι Γάλλοι μελισσοκόμοι στην πόλη Ribeauville απόρησαν -και με το δίκιο τους οι άνθρωποι!- όταν είδαν ότι οι μέλισσές τους παρήγαγαν μπλε, πράσινο και κόκκινο μέλι αυτό το καλοκαίρι!

Αίτηση για ένταξη στο άρθρο 99 κατέθεσε η Μπάμπης Βωβός- Διεθνής Τεχνική

Αίτηση υπαγωγής στις ευεργετικές διατάξεις του άρθρου 99 κατέθεσε τη Δευτέρα η Τεχνική Εταιρεία «Μπάμπης Βωβός». Οι λόγοι που οδήγησαν στην κίνηση αυτή είναι τόσο η κατιούσα πορεία της αγοράς real estate, όσο και η μεγάλη καθυστέρηση στην υλοποίηση της διπλής ανάπλασης στο Βοτανικό.

«Γραμμή» υπέρ των καταλήψεων στα ΑΕΙ από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Γραμμή» υπέρ των καταλήψεων στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ της χώρας και κατά της εφαρμογής του Νόμου Πλαίσιο στην λειτουργία τους,παρά τις αλλαγές που έγιναν το καλοκαίρι, δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα με αφορμή τη χθεσινή ματαίωση των εκλογών στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και στο ΤΕΙ Πειραιά, οι βουλευτές του Τομέα Παιδείας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ουσιαστικά προτρέπουν σε κινητοποιήσεις στο χώρο της ανώτατης εκπαίδευσης με σύνθημα «οι νόμοι 4009/2011 και 4076/2012 δεν θα εφαρμοστούν»!

ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ΠΗΡΕ Η ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Παράταση ενός έτους, ως το 2014, προκειμένου να πετύχει το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής, εξασφάλισε σήμερα η Πορτογαλία, όπως ανακοίνωσε το Συμβούλιο Οικονομικών Υποθέσεων της ΕΕ.