Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Απόρρητα έγγραφα της ΕΥΠ αποκαλύπτουν αποσταθεροποίηση και ανατροπή

Στο αποκλειστικό ρεπορτάζ στα "ΕΠΙΚΑΙΡΑ" που θα κυκλοφορήσουν αύριο Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011, αποκαλύπτεται ότι οι Τούρκοι ετοίμαζαν την κατάληψη της νήσου Ρω το 2009. Επίσης έρχονται στη δημοσιότητα έγγραφα για τα γεγονότα του Δεκέμβρη του 2008 και το ρόλο των ξένων μυστικών υπηρεσιών. Νέα έγγραφα-φωτιά, που αποκαλύπτουν το ρόλο φίλιων δυνάμεων στην προσπάθεια αποσταθεροποίησης της χώρας και εν μέρει εξηγούν το πώς οδηγηθήκαμε στη σημερινή ζοφερή κατάσταση, φέρνουν στη δημοσιότητα τα «Επίκαιρα».

Στην Ιταλία ο Μπουρούσης

Ο Γιάννης Μπουρούσης σύμφωνα με τα ιταλικά δημοσιεύματα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αρμάνι Μιλάνο. Ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού, όπως υποστηρίζει η ιστοσελίδα “solobasket” έδωσε τα χέρια με την διοίκηση της ομάδας του Μιλάνου. Απομένουν τα τυπικά για να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, στους «μιλανέζους» που πλέον θα έχει συμπαίκτη τον Αντώνη Φώτση.

Αποφασίζουν για το μέλλον τους οι πλατείες

Κρίσιμο θα είναι το Σαββατοκύριακο, 9-10 Ιουλίου, για τη συνέχιση του κινήματος των «Αγανακτισμένων», καθώς θα κληθούν οι λαϊκές συνελεύσεις από όλη τη χώρα να αποφασίσουν για το πως θα κινηθούν από εδώ και στο εξής.

Περί ασύμμετρων απειλών...


Οι ασύμμετρες απειλές είναι και πάλι στην μόδα. Όχι αυτή την φορά την φράση δεν χρησιμοποίησε οΒύρων Πολύδωρας αλλά ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Στις 15 Ιουλίου ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις


Την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011 ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις και λήγουν την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011 και λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης αναμένεται τα ποσοστά των εκπτώσεων να είναι μεγάλα, ενώ ήδη οι καταναλωτές στα περισσότερα μαγαζιά βρίσκουν σημαντικές προσφορές.

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ

ΜΟΝΟ ΣΤΟ FIMOTRO
ΕΠΑΝΗΛΘΕ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΣΤΟΝ REAL FM ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΗΜΙΤΗ!

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΜΙΝΗ ΓΙΑ “ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ” ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ


Πρωτοβουλία να σταματήσει η κατάληψη του δημόσιου χώρου στην πλατεία Συντάγματος και να αποκατασταθεί η εύρυθμη λειτουργία της, αναλαμβάνει ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης,  ο οποίος σήμερα το πρωί πραγματοποίσησε συνάντηση και από κοινού...

"Άναψε πράσινο" για τα ορυχεία στη Χαλκιδική. Η εταιρεία Ελληνικός Χρυσός πήρε την άδεια και ο κ.Γ.Παπακωνσταντίνου δήλωσε ότι θα προβεί σε ανακοινώσεις στο τέλος του μήνα.

Ο κύβος ερρίφθη. Tέλη Ιουλίου θα δοθεί η περιβαλλοντική άδεια στην εταιρεία Ελληνικός Χρυσός από το ΥΠΕΚΑ και θα εκκρεμεί μόνο η υποβολή τεχνικής μελέτης για την εκμετάλλευση τριών ορυχείων στη Χαλκιδική. «Βρισκόμαστε στο τέλος της διαδικασίας

Φραστική επίθεση στον Ευριπίδη Στυλιανίδη από φοιτητές στην Κομοτηνή!

Το περιστατικό συνέβη στην Κομοτηνή, το σαββατοκύριακο που πέρασε, όταν και ο πρώην υπουργός βρισκόταν στην πόλη μαζί με την οικογένεια του. Πιο συγκεκριμένα συνέβη στην γνωστή ταβέρνα του Ευριπίδη (σύμπτωση ε;) στην Πλατεία Ειρήνης.

Νέες φωνές για τους «οίκους» - μεταξύ άγνοιας και υποκρισίας

 
Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Τον προηγούμενο Μάρτιο, όταν οι διεθνείς οίκοι υποβάθμισαν – όχι χωρίς λόγο, έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να το λέμε, αλλά εξαιτίας των ολέθριων αποφάσεων της 11ης Μαρτίου στο Eurogroup – την Ελλάδα, δέκα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είχαν υποβάλει ερώτηση στον τότε υπουργό των Οικονομικών, ζητώντας να μάθουν τι θα γίνει με τους οίκους αξιολόγησης σε εσωτερικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Αγωγή Χρυσής Αυγής κατά Καρχιμάκη




Το πολιτικό κόμμα "Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή" καταθέτει αγωγή κατά του γραμματέα του εθνικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Καρχιμάκη, για συκοφαντική δυσφήμιση. Αφορμή οι χθεσινές δηλώσεις του περί... μίγματος Χρυσαυγιτών και Συριζαίων που ευθύνονται για τις επιθέσεις κατά των κυβερνητικών βουλευτών.

Ο Κρατισμός Δοκιμάζει την Προβιά της Λαϊκής Δεξιάς!




Δεν ξέρω αν ποτέ κι εσύ έχεις συλλάβει τον εαυτό σου να εύχεται κάτι που εκ των προτέρων γνωρίζει ότι το απεχθάνεται.

Συγκλονιστική μαρτυρία του Φώτη Δήμου: “Έδωσα αίμα για το μακελειό στο Ρέντη και με έχουν μέσα για αναρχικό!”

«Πήγα να διαμαρτυρηθώ στην πορεία της 11ης Μάιου και βρέθηκα στη φυλακή… Έφαγα πολύ ξύλο από τα ΜΑΤ και μου «φόρτωσαν» μια τσάντα με μολότοφ.. Δεν είμαι αντιεξουσιαστής, δεν πέταξα πέτρες και μολότοφ στους αστυνομικούς. Στις 2 Μαρτίου πήγα να δώσω αίμα για τους τραυματίες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ από το μακελειό στου Ρέντη. Είναι τουλάχιστον αντιφατικό από τη μία να δίνω το αίμα μου για τους αστυνομικούς και από την άλλη να τους πετάω μολότοφ»!

ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΗ ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΑΜΥΝΑ - ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ - ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ

Δεν μπορούμε απλώς να λέμε ότι είναι θέμα χρόνου, πρέπει να αποφασίσουμε, ξεσκίζοντας την μόνη τους άμυνα, την προπαγάνδα, να τους δείξουμε εμπράκτως ότι ο χρόνος τους τέλειωσε δια παντός. 

Γιατί φωνάζετε κυρία Μερεντίτη για τον Γραμματέα της Δ. Οργάνωσης που διαμαρτυρόταν;

Γιατί κυρία Μερεντίτη; Γιατί φωνάζετε για τον Τσουκαρέλη που φώναζε;
Γιατί τον αποκαλείτε "ΣΥΡΙΖΑιο;"

Αρνούνται οι Εισαγγελείς να δώσουν εντολή στην ΕΛ.ΑΣ. να δώσει τα ονόματα των διμοιριτών των ΜΑΤ. Και πάλι στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο Σταύρος Βιτάλης.


Από Εισαγγελέα σε Εισαγγελέα στέλνουν οι Εισαγγελείς της Εισαγγελίας Αθηνών, τον Εκπρόσωπο του Πατριωτικού Μετώπου κ. Σταύρο Βιτάλη, αρνούμενοι στην ουσία, να δώσουν εντολή στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. να δώσει τα στοιχεία των διμοιριτών των ΜΑΤ, που διέταξαν την μαζική και απρόκλητη επίθεση στον Λαό που διαμαρτύρονταν ειρηνικά στο Σύνταγμα.

ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΑΠΟ ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΚΑΙ ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Έντονη κινητικότητα παρατηρείται τον τελευταίο καιρό στα γραφεία της ΝΔ  στην λεωφόρο Συγγρού στον 2ο όροφο, στην αίθουσα συσκέψεων.

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΑ ΜΜΜ . ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΜΜ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8/7 ΣΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΣΥΝΤΑΓΜΑ





ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΑ ΜΜΜ . ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΜΜ ΤΗΝ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8/7 ΣΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΣΥΝΤΑΓΜΑ. 
ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΡΟΣΕΧΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 17/7, ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΡΑΣΗ ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΛΕΙΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. 
ΟΣΕΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ Ή ΑΠΛΑ ΑΤΟΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΜΕΗΛ epitropes2010@gmail.com

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Κανείς δεν μπορεί να φάει μόνο ένα...



Οι ερευνητές, με επικεφαλής την καθηγήτρια φαρμακολογίας Ντανιέλε Πιομέλι της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου της Καλιφόρνια-Ιρβάιν, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο περιοδικό Πρακτικά της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ (PNAS),συμπέραναν ότι τα ενδοκαναβινοειδή στο έντερο παίζουν σημαντικό ρόλο, καθώς αποτελούν ζωτικό κρίκο ενός κύκλου που ωθεί το άτομο να λαχταρά ακόμα ένα πατατάκι, κι άλλο ένα κ.ο.κ. 

Μπέος: "Παρεξήγησαν τους διαλόγους μου..."



Θύμα παρεξήγησης, υποστηρίζει ότι έπεσε ο Αχιλλέας Μπέος, ενώ παράλληλα αρνείται όλες τις κατηγορίες που του έχουν ασκηθεί γύρω από την υπόθεση με τους στημένους αγώνες, στο απολογητικό υπόμνημά του προς τον 9ο τακτικό ανακριτή, Γιώργο Κασίμη.

Στην ανάγκη τόνωσης των επενδύσεων στην Ελλάδα συμφώνησαν Βενιζέλος-Σόιμπλε



Στην ανάγκη άμεσης εφαρμογής του Μεσοπρόθεσμου αλλά και ώθησης για υποστήριξη της ανάπτυξης με ενίσχυση των ιδιωτικών επενδύσεων συμφώνησε ο υπουργός Οικονομικών Ευ.Βενιζέλος και ο Γερμανός ομόλογός του Β.Σόιμπλε στη διμερή συνάντησή τους στο Βερολίνο την Τετάρτη. 

WSJ:”Όλοι γνωρίζουν ότι ο Σαμαράς έχει δίκιο”



‘Επιτέλους μιας πρόταση υπέρ της ανάπτυξης στην Ελλάδα” είναι ο τίτλος κύριου άρθρου στην σημερινή έκδοση της Wall Street Journal , το οποίο δίνει συνέχεια στην χθεσινή συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά στην ίδια εφημερίδα εμβαθύνοντας στις απόψεις του. Το γεγονός ότι το άρθρο αυτό δημοσιεύεται στην μεγαλύτερη οικονομική εφημερίδα του κόσμου, στην σημερινή δύσκολη για την Ελλάδα συγκυρία, δηλώνει από μόνο την μεταστροφή που σημειώνεται διεθνώς υπέρ των απόψεων Σαμαρά:

«Σκουπίδια» και τα πορτογαλικά ομόλογα



Κλιμακώνεται η σύγκρουση ΕΕ με τους οίκους αξιολόγησης

Η επιθετική υποβάθμιση της Πορτογαλίας και τα εμπόδια που ορθώνονται στη συμμετοχή ιδιωτών στο νέο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα οδηγούν στην κλιμάκωση της σύγκρουσης των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων με τους αμερικανικούς οίκους πιστοληπτικής αξιολόγησης.

Το σκίτσο της εβδομάδας

Οι anonymous απειλούν την Ελλάδα με επιθέσεις


Η διεθνής ομάδα χάκερ «anonymous», τα μέλη της οποίας είναι υπεύθυνα για επιθέσεις σε ιστοσελίδες σε όλο τον κόσμο, ανάρτησαν πρόσφατα δύο βίντεο με τα οποία απειλούν με επίθεση σε Ελληνικές τράπεζες, αστυνομία, κυβερνητικούς οργανισμούς ακόμα και πολιτικούς.

Επανεκκίνηση... φόρων


Η πολιτική του Μνημονίου αναφέρεται ως υπεύθυνη για την ύφεση της ελληνικής οικονομίας. Είτε πρόκειται για την ελλιπή εφαρμογή όσων είχε προβλέψει, είτε αφορά τον άθλιο σχεδιασμό μέτρων πολιτικής. Η κριτική αυτή διαθέτει αληθινά επιχειρήματα. Ομως, ο θεμελιώδης λόγος για τον οποίο χάνει έδαφος η οικονομία είναι η ελλιπής διαθεσιμότητα νέων κεφαλαίων. Καμία οικονομία δεν μεγεθύνεται αν δεν διαθέτει νέες πιστώσεις. Αυτό ακριβώς συμβαίνει από το φθινόπωρο του 2008 και μετά.

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Πασίγνωστος ηθοποιός στα δίχτυα τοκογλύφων

Στα δίχτυα αδίστακτου κυκλώματος τοκογλύφων έπεσε ένας από τους διασημότερους έλληνες ηθοποιούς. Τα χρήματα που δανείστηκε τα επέστρεψε μέσα σε 48 ώρες και μάλιστα με τόκο 200%.

Σύμφωνα με την Εspresso, πρόκειται για «μεγάλο όνομα» του χώρου, με δεκάδες εμφανίσεις σε σίριαλ και θέατρα και υψηλό κασέ.

Στο στομάχι ποντικών 45.000 ευρώ!: Τα ανακάλυψαν στην κρυψώνα που τα είχε βάλει ο κάτοχός τους

Ακριβά πλήρωσε τους ψιθύρους για πτώχευση της Ελλάδας, επιστροφή στη δραχμή και όλα τα σχετικά των ημερών ένας συνταξιούχος, ο οποίος είδε όλες τις οικονομίες του να γίνονται... εκλεκτός μεζές των ποντικών, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Νέα Κρήτη».

Πόσα παίρνει η νέα επικεφαλής του ΔΝΤ;

Στους… υψηλόμισθους κατατάσσεται η νέα γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ, που ανέλαβε σήμερα τα καθήκοντά της και θα λαμβάνει μισθό ύψους 551.700 δολαρίων το χρόνο, όπως ανακοίνωσε το ΔΝΤ.

Δεν του πήρε κανείς την πιατέλα, τελικά τα έφαγε μόνος του

Διαψεύδει κατηγορηματικά ο Θ. Πάγκαλος την «είδηση» περί επεισοδίου με πρωταγωνιστή τον ίδιο σε ταβέρνα του Πειραιά, όπου πελάτες του άρπαξαν την πιατέλα με τα ψαρικά που έτρωγε και του... τα έφαγαν.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κάνει λόγο για ασύστολα ψεύδη και κατηγορεί τη Ν.Δ. ότι βρίσκεται πίσω από το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου του κ. Πάγκαλου:

Χρ. Παπουτσής: «Μακριά τα χέρια από τη γυναίκα μου και το παιδί μου»

Σε σοβαρές καταγγελίες για επιθέσεις εναντίον της οικογενειακής του εστίας προχώρησε στη Βουλή ο Χρήστος Παπουτσής, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί τέτοια φαινόμενα.

«Κάποιοι επιδίδονται ακόμη και σε επιθέσεις κατά του σπιτιού μου και της οικογενειακής εστίας. Για όλους εκείνους τους ανήθικους, ανέντιμους και δειλούς, τους προειδοποιώ: Μακριά τα χέρια από τη γυναίκα μου και το παιδί μου!» τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και συμπλήρωσε:

Μασάζ της Συγγρού στους «γαλάζιους» συνδικαλιστές

Επιχείρηση κατευνασμού των «γαλάζιων» συνδικαλιστών επιχειρεί η Συγγρού επιδιώκοντας να ελαχιστοποιήσει τις αντιδράσεις που αφορούν στις ιδιωτικοποιήσεις μιας σειράς από ΔΕΚΟ με τις οποίες η ΝΔ εμφανίζεται να συμφωνεί αλλά και να διαχωρίσει τη θέση της από το ζήτημα των απολύσεων το οποίο τις τελευταίες ώρες αναδείχθηκε από την πλευρά της κυβέρνησης, η οποία εκ παραλλήλου προσπάθησε να μετακινήσει την ευθύνη και προς την ΝΔ, εμφανιζόμενη ότι υιοθετεί τη «γαλάζια» πρόταση για την εργασιακή εφεδρεία.

Νέος γύρος αποδοκιμασιών βουλευτών με συνθήματα και αφίσες

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στον γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Καρχιμάκη, οι «Αγανακτισμένοι». 

Δεκάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν έξω από το Grand Hotel όπου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης για τα 15 χρόνια από τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου. 

Εισαγγελική παρέμβαση...για αφίσες!

Την θέση ότι χρειαζόταν εισαγγελική παρέμβαση για τις αφίσες που στοχοποιούσαν και χαρακτήριζαν «νενέκους» τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που υπερψήφισαν το μεσοπρόθεσμο, εξέφρασε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Πεταλωτής, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

Αφίσα της ΔΑΠ Μαθηματικού για την υπουργό Παιδείας...


AΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: ΚΟΠΑΝιστός ΑέραΣ


"Αλαζονεία , πολλαπλές αντιμισθίες ,υποσκελισμός των άλλων συμβούλων και υπέρμετρες πολιτικές φιλοδοξίες κρύβονται πίσω από τη θέση του θεματικού περιφερειάρχη ,που κατέλαβε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ (ακόμη;) και περιφερειακός σύμβουλος Αργύρης Κοπάνας. Το αντικείμενο του φυσικά ποιο είναι στην πράξη δεν το γνωρίζουμε. Μήπως η ανεργία ; Μήπως η ανάπτυξη; Ο τουρισμός ; Οι μεταφορές και οι συγκοινωνίες ; Το παρεμπόριο ; Η στήριξη των επαγγελματιών του Βόλου; Τα κλειστά καταστήματα λόγω μειωμένης αγοραστικής... ζήτησης;

Ολοκλήρωση του 1ου Summer School της ΟΝΝΕΔ


Στα πλαίσια της προσπάθειας για επιμόρφωση και συνεχή ενημέρωση των νέων ανθρώπων σχετικά με την πολιτική πραγματικότητα, διοργανώθηκε από την Πολιτική Ακαδημία της ΟΝΝΕΔ, το πρώτο επιμορφωτικό Summer School για μέλη της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Δεν θα πάνε διακοπές φέτος οι Έλληνες

Η πρόεδρος της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος της ΓΣΕΕ Γιάννα Καραντινάκη μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα 99,5 ανέφερε πως έξι στους δέκα Έλληνες φέτος δεν θα πάνε διακοπές λόγω των οικονομικών προβλημάτων και του υψηλού κόστους των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.

ΟΙ 35ΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΡΥΠΑ ΝΑ...ΤΡΟΥΠΩΣΟΥΝ

Πράγματι τον τελευταίο καιρό υπάρχουν αρκετοί μπαρμπα-οννεδίτες ...που “ψάχνονται”. Αν, μάλιστα, σκεφτεί κάποιος ότι εδώ και καιρό έχουν μείνει “εκτός παιχνιδιού”, λογικό ακούγεται. Δεν είχαν συνηθίσει έτσι άλλωστε. Μόνο που “ψάχνονται”σε λάθος στιγμές, την ώρα που η Ελλάδα καίγεται αυτοί...χτενίζονται. Κι έτσι δείχνουν ότι παραμένουν απελπιστικά κλεισμένοι στο μικρόκοσμό τους, όπως οι δάσκαλοί τους.

Προπηλακισμοί: Η εξέγερση των εξαπατημένων

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη...
Ποτέ μου δεν κατάλαβα τι νόημα έχει μια ανακοίνωση ή μια δήλωση καταδίκης οποιουδήποτε περιστατικού.

Υπάρχει, βέβαια, η έννοια της πολιτικής καταδίκης, αλλά πρόκειται για κάτι το εντελώς θεωρητικό.

Απ’ όσο γνωρίζουμε, όμως, καταδίκες εκδίδουν τα δικαστήρια και άφεση αμαρτιών δίνει η Εκκλησία.

Σας το είπα... "είναι υπόσχεση". --- Τα ηρωϊκά ΜΑΤ με κίνδυνο της ζωής τους υπερασπίζονται την δημοκρατία από τους κουκουλοφόρους...

Δείτε τις υπόλοιπες φωτό... είναι άκρως "αποκαλυπτικές"...

Τρέχουμε για την έκτη δόση, πριν καν να πάρουμε την πέμπτη!

Πριν καλά-καλά εκταμιευθεί η 5η δόση και ενώ οι αποφάσεις για τον τρόπο συμμετοχής των ιδιωτών στο επόμενο πακέτο διάσωσης της Ελλάδας δεν θα ληφθούν αν δεν περάσουν μερικές εβδομάδες, άρχισε κιόλας η συζήτηση για την… έκτη δόση!

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η «συγχώνευση» Ηρακλή-Καβάλας

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και τα δικαιοδοτικά όργανα της Πολιτείας θα ελέγξουν κάθε πτυχή της συγχώνευσης των ομάδων της Καβάλας και του Ηρακλή και εφόσον διαπιστωθεί εικονικότητα ή παρανομία, «η δαμόκλειος σπάθη της Δικαιοσύνης δεν θα την επιτρέψει» ανέφερε στην Βουλή, ο υφυπουργός Πολιτισμού, Γιώργος Νικητιάδης, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του Δημήτρη Παπουτσή (ΠΑΣΟΚ).

Τελεσίγραφο από την UEFA για τα «στημένα»

Τελεσίγραφο στην ΕΠΟ έχει αποστείλει η UEFA και ζητά την άμεση διαλεύκανση των υποθέσεων με τα στημένα για να ξεκαθαρίσει ποιες ομάδες θα μπορούν να παίξουν στις διοργανώσεις της!

Η Στάη στηρίζει... ΣΥΡΙΖΑ!

Απίστευτο και όμως απολύτως αληθινό! Οι ένοικοι του Μεγάρου Μαξίμου- όλοι ανεξαιρέτως, έχουν πεισθεί ότι το πολύ τελευταίο χρονικό διάστημα, με αφορμή τις κινητοποιήσεις των «αγανακτισμένων» και τα επεισόδια στο Σύνταγμα, η ΕΡΤ δίνει πολιτικό στίγμα... ΣΥΡΙΖΑ!

Έδιωξαν τη Μερεντίτη από τηλεοπτικό σταθμό

«Μπούκαραν» σε τηλεοπτικό στούντιο σήμερα το μεσημέρι οι «αγανακτισμένοι» των Τρικάλων διακόπτοντας την συνέντευξη της βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Σούλας Μερεντίτη μην ανέχοντας άλλο, όπως φώναζαν, τα «ψέματά» τους.

Έπεσε η «αυλαία» των Special Olympics με την τελετή λήξης

Με την τελετή λήξης των Παγκοσμίων Αγώνων των Special Olympics στο Καλλιμάρμαρο, η Αθήνα αποχαιρέτισε απόψε τους περίπου 7.000 αθλητές, τους προπονητές και τις οικογένειές τους, από 180 χώρες του κόσμου, οι οποίοι με τη συμπαράσταση 25.000 εθελοντών συμμετείχαν τις τελευταίες δέκα ημέρες στην «επανάσταση της αξιοπρέπειας».

Επίθεση σε διμοιρία των ΜΑΤ στο κέντρο της Αθήνας

Επίθεση από ομάδα αγνώστων δέχτηκε πριν από λίγη ώρα η διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν στη διασταύρωση των οδών Ναβαρίνου και Μαυρομιχάλη, πλησίον των γραφείων του ΠΑΣΟΚ.

Οικονομική «κατοχή» με μάνατζερ και τεχνοκράτες

Τη μαύρη τρύπα στα έσοδα του κράτους επιχειρεί να καλύψει η κυβέρνηση, εφαρμόζοντας σκληρά και επώδυνα μέτρα που θα πλήξουν κυρίως χαμηλόμισθους, χαμηλοσυνταξιούχους και μισθοσυντήρητους. Μάλιστα ασκούνται ασφυκτικές πιέσεις από τους δανειστές για άμεση εφαρμογή των μέτρων. Οι Ευρωπαίοι τονίζουν εξάλλου πως «η Ελλάδα διατηρεί τα προνόμιά της», παρά το γεγονός ότι «περιορίζεται» η εθνική της ανεξαρτησία.

Παραιτούνται ομαδικώς στα ΜΑΤ μετά τα επεισόδια!

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στην Ελληνική Αστυνομία μετά το «καυτό» διήμερο στο κέντρο της πρωτεύουσας την Τρίτη και Τετάρτη 28 και 29 Ιουνίου.Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Δημοκρατία», μετά τις εκατοντάδες καταγγελίες και επιστολές διαμαρτυρίας που έχει δεχθεί η ΕΛ.ΑΣ., η ηγεσία της καλείται να αντιμετωπίσει δεκάδες αιτήσεις μεταθέσης (οι οποίες μάλιστα αυξάνονται συνεχώς) από τα ΜΑΤ ως αποδοκιμασία για τις εντολές για βίαιη καταστολή στις συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα!

Τρόικα: Είστε πλούσιοι, αλλά και ανίκανοι!

Πλούσιο κράτος, φτωχοί πολίτες που ζουν με επιδόματα, δανεικά και χάρη στην παραοικονομία και την φοροδιαφυγή:

Αυτή είναι η εικόνα που σχημάτισαν οι ελεγκτές της τρόικας και αποτυπώνεται στην έκθεση για την τέταρτη αξιολόγηση δημοσιονομικής προσαρμογής.