Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Νοίκιασε και εσύ τον Γ. Παπανδρέου για ομιλητή!

Έναν διαφορετικό και σημαίνοντα προσκεκλημένο μπορεί να έχει κανείς σε εκδηλώσεις που θέλει να πραγματοποιήσει, καθώς σύμφωνα με το «πρακτορείο ομιλητών» The Harry Walker Agency, μπορείτε να καλέσετε για ομιλητή, είτε αυτή αφορά σε πολιτικές ομιλίες είτε σε οικονομικά φόρουμ τον... Γιώργο Παπανδρέου. Η φωτογραφία και το όνομα του Έλληνα πρώην πρωθυπουργού κατέχει εξέχουσα θέση στην εν λόγω ιστοσελίδα μεταξύ δεκάδων άλλων πολιτικών.
 

Στο βιογραφικό του Γ. Παπανδρέου γίνεται ειδική μνεία για το ρόλο που είχε στην οικονομική κρίση στην Ευρώπη και την Ελλάδα, επί πρωθυπουργίας του. Ο πρώην πρωθυπουργός μεταξύ άλλων κατέχει μία θέση στη λίστα με τους 100 κορυφαίους διανοητές για το 2010, καθώς «έκανε το καλύτερο κατά τη διάρκεια της χειρότερης χρονιάς της Ελλάδας». 

«Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, λίγοι μπορούν όπως ο κ. Παπανδρέου να δουν με διορατικότητα την οικονομική κρίση» σχολιάζει στην περιγραφή του το The Harry Walker Agency. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ιστοσελίδα δε γίνεται αναφορά στο τίμημα που θα πρέπει να καταβάλει κανείς για να καλέσει ως ομιλητή τον πρώην πρωθυπουργό.

Στη σχετική λίστα, συμπεριλαμβάνονται και άλλοι πολιτικοί, όπως ο Μπιλ Κλίντον, ο Ντικ Τσένεϊ, ο Κόφι Ανάν, ο γιος του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ και ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου