Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Ένας στους τρεις Ρώσους «πιστεύει ότι ο Ήλιος περιφέρεται γύρω από τη Γη»!

Το 32% των Ρώσων έχει την εντύπωση ότι η Γη είναι το κέντρο του Ηλιακού Συστήματος, προκύπτει από δημοσκόπηση κρατικής εταιρείας ερευνών. «Είναι απίστευτο» σχολίασε η Όλγκα Καμέντσουκ της εταιρείας VsTIOM, η οποία πραγματοποίησε την έρευνα τον Ιανουάριο σε δείγμα 1.600 ατόμων σε όλη τη ρωσική επικράτεια.

Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο

Καλύτερα, ανοιξιάτικο φιλανθρωπικό BAZAAR για την ενίσχυση των πόρων του ελληνικού δημοσίου. Ακούγεται πιο chic! Στη συλλογή μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία εισηγμένων και μη εταιρειών του Δημοσίου, τράπεζες, καζίνο, ξενοδοχεία, εταιρείες ηλεκτρισμού, φυσικού αερίου, ύδρευσης, λιμάνια, αεροδρόμια, τραίνα, αστικές συγκοινωνίες και, φυσικά, πάνω από 200 ακίνητα -φιλέτα σε προνομιακές τοποθεσίες.

Ξεκινούν οι διαδικασίες της Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ

Οι διαδικασίες που θα οδηγήσουν στην Πανελλήνια Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ, θα αρχίσουν από την μεθεπόμενη εβδομάδα και την έναρξή τους θα κηρύξει το Εθνικό Συμβούλιο, το οποίο αναμένεται να συνεδριάσει στο τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Επιστολή Κακλαμάνη στον Καμίνη

Στοιχεία για τη συνάντηση που είχαν ο γενικός γραμματέας του δήμου Θ. Λιβάνιος και οι πέντε οικονομικοί διευθυντές και προϊστάμενοι του δήμου με εκπροσώπους της τρόικας ζητεί με επιστολή του προς το δήμαρχο Αθηναίων  Γ. Καμίνη ο επικεφαλής της παράταξης «Αθήνα πόλη της ζωής μας» Ν. Κακλαμάνης.

«Όχι» στη συναίνεση από τον Αντώνη Σαμαρά!

«Το Μνημόνιο είναι η Πολιτική δέσμευση για μια επ’ άπειρον μόνιμη ασφυξία της Ελληνικής Οικονομίας. Κάτι τέτοιο ούτε το στηρίξαμε, ούτε το στηρίζουμε, ούτε και πρόκειται να το στηρίξουμε», τόνισε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της Ν.Δ., απαντώντας έτσι στο έμμεσο αίτημα του Γιώργου Παπανδρέου για συναίνεση όλων των κομμάτων ενόψει νέας επικαιροποίησης του μνημονίου.

Πόσες πληροφορίες μπορεί να αποθηκεύσει η ανθρωπότητα;

Με την ολοκλήρωση του περάσματος από την αναλογική στη ψηφιακή εποχή οι επιστήμονες προχώρησαν σε ένα υπολογισμό της συνολικής τεχνολογικής ικανότητας του κόσμου, μετρώντας δηλαδή πόσες πληροφορίες είναι σε θέση να αποθηκεύσει και να επεξεργαστεί η ανθρωπότητα.

Μύθοι και αλήθειες για το τσιγάρο

Το κάπνισμα είναι μια βλαβερή συνήθεια, ωστόσο πολλές είναι οι γυναίκες που καπνίζουν. Μάθετε όλα όσα αφορούν το τσιγάρο, τις αλήθειες και τους μύθους γύρω από αυτό.

Ημέρα της Ερυθράς Χειρός

Η Ημέρα της Ερυθράς Χειρός ή Ημέρα του Κόκκινου Χεριού γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 12 Φεβρουαρίου με σκοπό να θυμήσει και να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες του κόσμου για τα παιδιά που στρατεύονται παρά τη θέλησή τους σε πολέμους και ένοπλες συγκρούσεις. Πρόκειται για τη χειρότερη μορφή παιδικής κακοποίησης.

Τα ευεργετικά ροφήματα του χειμώνα

Ο Ιπποκράτης και αργότερα ο Θεόφραστος και ο Διοσκουρίδης, εστίασαν και κατέγραψαν με σχολαστική επιμέλεια τη θεραπευτική δράση εκατοντάδων βοτάνων, αιώνες πριν. Η γνώση αυτή μεταδόθηκε από γενιά σε γενιά, εμπλουτισμένη κάθε φορά με καινούρια στοιχεία και παρατηρήσεις. Σήμερα δεκάδες τεκμηριωμένες μελέτες, έρχονται να επιβεβαιώσουν τα οφέλη υγείας πολλών βοτάνων.

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Κίνημα “ Δεν πληρώνω”: Ε, όχι και να μας απειλούν με φυλακή οι φίλοι του Τσουκάτου!!!

undefined
ΑΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ, ΑΣ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ 0,40 ΕΥΡΩ
- Την προηγούμενη εβδομάδα η Συντονιστική Επιτροπή Φορέων και Κατοίκων Β.Α. Αττικής κλήθηκε σε απολογία για τη δράση της υπέρ της κατάργησης των διοδίων, κατόπιν μήνυσης των μεγαλοεργολάβων.

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ EΠOXHΣ» (NEW AGE)



Παγκοσμιοποίηση είναι η επιβολή στον πλανήτη του Αμερικανικού μοντέλου στα πάντα!

Χένρυ Κίσσιγκερ

Το παγκόσµιο κίνηµα της Νέας Εποχής είναι η µαζική αναβίωση του αποκρυφισµού και της αρχαίας ειδωλολατρίας. Πρόκειται για µίγµα αποκρυφισµού, ασιατικής κοσµοθεωρίας, ανθρωπιστικής ψυχολογίας και θεωρίας φυσικών επιστηµών. 

Δείτε τους Προέδρους των Νομαρχιακών Επιτροπών της ΟΝΝΕΔ σε όλη την Επικράτεια

ΑΑ      Νομαρχιακή Επιτροπή       Πρόεδρος

1         Αιτωλοακαρνανίας             Θανάσης Μαυρομάτης
2         Αργολίδας                        Γιάννης Μπούνος          
3         Αρκαδίας                          Βάλια Μαυραϊδοπούλου          
4         Άρτας                               Γιώργος Αποστολόπουλος    

Σιδηρά πειθαρχία εφαρμόζει ο Γιάννης Μαρτάτος στο Επαρχιακό


Ο επικείμενος ανασχηματισμός στην ΟΝΝΕΔ έχει ανάψει φωτιές σε όλα τα μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου της Οργάνωσης.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η πειθαρχία που απαιτεί ο Γιάννης Μαρτάτος, Υπεύθυνος Οργανώσεων Επαρχίας της ΟΝΝΕΔ, που ήδη ετοιμάζει συνολικό απολογισμό δράσεων ανά νομό. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό να γίνει και σχετική παρουσίαση στην επικείμενη Κεντρική Επιτροπής της Κυριακής.

Η ιστορία της λέξης “άσυλο”


24γράμματα. Ηλεκτρονικό περιοδικό για τη Γλώσσα, την Ιστορία και τον Πολιτισμό.

Η λέξη της εβδομάδας από τα 24γράμματα: Η ιστορία της λέξης “άσυλο”.  

Γράφει ο Γιώργος Δαμιανός

Παρουσίαση με λίγα λόγια: 

Δεν είναι πρώτη φορά στην Ιστορία που γίνεται λόγος για τον περιορισμό του Ασύλου.

Δείτε τι έγραψε η Julia στο Facebook της για το νέο της DVD...



Αυτοί που όχι μόνο δεν έπαθαν ζημιά από την οικονομική κρίση, αλλά βγάζουν και κέρδος όλο αυτό το διάστημα, είναι οι προποτζήδες, οι Βαρδινογιάννηδες, οι τράπεζες και η Τζούλια. Και μαγκιά της, αφού θα κάνει ζωή χαρισάμενη στα γεράματά της (δηλαδή μόλις πατήσει τα τριάντα).

Iστορική καταδίκη της Ελληνικής Βουλής από το Ευρωπαικό Δικαστήριο!



Η καθαρά Συντεχνιακή Απόφαση των Ελλήνων Βουλευτών να αρνηθούν να αφαιρέσουν τη Βουλευτική Ασυλία της

Ιωαννίδης - Παπαμιμίκος ή κάποιος άλλος ?



Γράφει ο Γαλάζιος Τσολιάς


Έντονη αντίδραση ετοιμάζει μεγάλη μερίδα σχολών της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ  με αφορμή την μετακόμιση των γραφείων της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ από την οδό Λυκούργου , στην οδό Μεσογείων...

Το κοινωνικό πρόσωπο της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΟΝΝΕΔ Αχαΐας

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε για ακόμα μια φορά η ΟΝΝΕΔ Αχαΐας τα μέλη της οποίας επέλεξαν να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στο Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο «Μέριμνα».

ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΑΠΡΙΛΙΟΥ


Μόνο μέσω πιστωτικής, χρεωστικής κάρτας ή τραπεζικής επιταγής θα γίνονται από την 1η Απριλίου οι συναλλαγές των καταναλωτών για αγορές άνω των 3.000 ευρώ, σύμφωνα με το σχέδιο της υπουργικής απόφασης που επεξεργάζεται ο γ.γ. του υπουργείου Οικονοµικών με στόχο την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής...

Εσύ δηλαδή θα "έδινες" τον Παλαιοκώστα;


Πριν λίγες μέρες, για άλλη μια φορά, η αστυνομία απέτυχε να συλλάβει τον Βασίλη Παλαιοκώστα. Κατηγορείται πλέον και για τρομοκρατία, μετά από την απόφαση του 13ου ανακριτή Αθηνών, που τον συνδέει με τον θάνατο του άτυχου Βασιλάκη, υπασπιστή του Χρυσοχοϊδη. 

Δ. Σακαρετσάνος: "Η φωνή μας προ-καλεί, αμφισβητεί και προτείνει"



Το Τμήμα Οργανώσεων Αττικής αποτελούσε απο την ίδρυση της ΟΝΝΕΔ το συνδετικό κρίκο μεταξύ των γειτονιών του Λεκανοπεδίου, των περιοχών της Αττικής και της Κεντρικής Διοίκησης της ΟΝΝΕΔ. 

Τα τελευταία χρόνια όμως, η απουσία της ΟΝΝΕΔ απο τις τοπικές κοινωνίες της Αττικής γιγαντώθηκε, με αποτέλεσμα να χαθεί η επαφή με τα πραγματικά προβλήματα των νέων. 

3η Τακτική Σύνοδος Κ. Ε. ΟΝΝΕΔ


Την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 10:00, θα πραγματοποιηθεί η τρίτη τακτική σύνοδος της Κ.Ε. ΟΝΝΕΔ στην αίθουσα ΚΗΠΟΥ της Ρηγίλλης.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ

Νέα ταλαιπωρία σήμερα για το επιβατικό κοινό - Ποια μέσα θα απεργήσουν

undefined
Ταλαιπωρίας συνέχεια για το επιβατικό κοινό της Αθήνας την Παρασκευή, καθώς οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς προχωρούν σε νέες στάσεις εργασίας.

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Ετοιμάζουν παραπομπή του Μπερλουσκόνι



Η εισαγγελία του Μιλάνου προτίθεται να ζητήσει αύριοΤετάρτη την άμεση παραπομπή σε δίκη του Ιταλού πρωθυπουργού, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, και για τα δυο αδικήματα της έρευνας για την υπόθεση «Ρούμπι-Γκέιτ»...

“Πάγωσε” η κυβέρνηση απο τις απαιτήσεις της Τρόικας




H Τρόικα “πάγωσε” χθες την κυβέρνηση με τις απαιτήσεις της. Δεν μας έφτανε η σκληρή λιτότητα για τη διετία 2012 – 2014, τώρα μάθαμε ότι και το 2015 θα πρέπει να σφίξουμε κι άλλο το ζωνάρι προκειμένου να δημιουργήσουμε… πλεονάσματα. Αυτό σημαίνει δημοσιονομική προσαρμογή μέχρι το 2015 όπως λέγεται κομψά ή σκληρά μέτρα άνω των 12,5 δισ. ευρώ.  

"Πιάτσα" το μεσημέρι, στο κέντρο της ολατείας Πάρκου!



Εδώ και πάρα πολύ καιρό, στην πλατεία Πάρκου στη Λαμία, αλλοδαπές «κυρίες» κάνουν πιάτσα και «ψωνίζουν» κυρίως ηλικιωμένους...

Η Τσέλσι θελει Φάμπρεγας


Μετά την απόκτηση του Φερνάντο Τόρες, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς σχεδιάζει μια ακόμη σπουδαία μεταγραφή. Ο αγγλικός Τύπος αποκαλύπτει σήμερα ότι ο διεθνής αμυντικός μέσος της Αρσεναλ, Σεσκ Φάμπρεγας, είναι ο πρωταρχικός μεταγραφικός στόχος της Τσέλσι για το καλοκαίρι.  

Γεωστρατηγικοί ελιγμοί




Tι μπορούν να σημαίνουν οι εξελίξεις στην Αίγυπτο και άλλες βορειοαφρικανικές χώρες για τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα; Πρόκειται για ένα σημαντικό ερώτημα που οφείλουμε να αρχίσουμε να σκεπτόμαστε, γιατί κάθε μεγάλη κρίση στη γειτονιά μας εμπεριέχει πιθανά οφέλη, ευκαιρίες για νέες συμμαχίες και βεβαίως ρίσκα.   

Ο ΣΥΡΙΖΑ της …..κεντροδεξιάς και η στρατηγική της Ν.Δ



Οσο καταρρέει η Κυβέρνηση του μνημονίου, θα επανέρχονται στο προσκήνιο τα γνωστά σενάρια περί επανένωσης της κεντροδεξιάς.  Τι μας λένε, με απλά λόγια, οι θιασώτες της ιδέας; Αν ενωθούν όλα τα κόμματα του ευρύτερου κεντροδεξιού φάσματος, αθροίζουν υψηλότερο ποσοστό από αυτό του ΠΑΣΟΚ, άρα έτσι έχουν περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν τις εκλογές.  Επειδή δημιουργούνται εντυπώσεις, θα επιχειρήσουμε να  απαντήσουμε...

Έσπασε το φράγμα του 10% ο Google Chrome



Σύμφωνα με την εταιρεία Net Applications, ο Chrome κατάφερε να σπάσει το φράγμα του 10% τον προηγούμενο μήνα.

Άνθρωποι στους -130 βαθμούς C



Και όμως είναι αλήθεια. Υπάρχουν άνθρωποι που μπαίνουν για καλό σε θερμοκρασία -130 βαθμών Κελσίου!  

Στη κατάρτιση Αρχαιολογικού Κτηματολογίου προχωρεί το υπουργείο Πολιτισμού



Στη ψηφιακή καταγραφή και τεκμηρίωση των αρχαιολογικών χώρων, των ιστορικών τόπων και των ζωνών προστασίας στοχεύει το πρόγραμμα «Αρχαιολογικό Κτηματολόγιο» που δρομολογεί την παρούσα περίοδο το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού.  

Δε θα αλλάζει η ώρα στη Ρωσία


Ο Ρώσος πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ ανακοίνωσε ότι θα σταματήσουν να ισχύουν στη Ρωσία οι αλλαγές της ώρας. Έτσι το φθινόπωρο θα παραμείνει στη θερινή ώρα. 

Οδηγίες για την προστασία από την γρίπη έστειλε στα σχολεία το υπουργείο Παιδείας


Με αφορμή την έξαρξη της γρίπης, το υπουργείο Παιδείας έστειλε την Τετάρτη οδηγίες στα σχολεία για την λήψη μέτρων προφύλαξης των μαθητών. Πρόκειται για μέτρα ατομικής υγιεινής, καθώς και οδηγίες καθαρισμού και απολύμανσης των χώρων, επιφανειών και αντικειμένων.

Ωρολογιακή βόμβα η έλλειψη ύπνου!


Οι άνθρωποι που τους λείπει ύπνος, αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο για διάφορα προβλήματα υγείας, όπως εγκεφαλικό, καρδιά ή καρκίνο του παχέoς εντέρου, που μπορούν να οδηγήσουν σε πρόωρο θάνατο, σύμφωνα με δύο νέες επιστημονικές έρευνες. 

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Εθελοντές γέμισαν δεκάδες μεγάλες σακούλες απορριμμάτων

Το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου ολοκληρώθηκε επιτυχημένα η πρώτη δράση των Komotinistas. Μέσα σε 3 μόλις μέρες, δεκάδες άτομα κάθε ηλικίας, πολλοί άγνωστοι μεταξύ τους, ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στο κάλεσμα για καθαρισμό του Βυζαντινού Φρουρίου Κομοτηνής.

Ξεκίνησε διεθνής διαγωνισμός του ΟΠΑΠ

Την έναρξη της διαγωνιστικής διαδικασίας για την επιλογή νέου τεχνολογικού παρόχου ανακοίνωσε η ΟΠΑΠ ΑΕ. Ειδικότερα, με τη δημοσίευση (σε ελληνικά και διεθνή ΜΜΕ, αλλά και το site της εταιρίας) της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προεπιλογή υποψηφίων, ξεκίνησε η διαγωνιστική διαδικασία για την επιλογή νέου τεχνολογικού παρόχου «για την προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία όλου του απαραίτητου εξοπλισμού,

Εντολές Σαμαρά προς τομεάρχες

Μαχητικότητα και συστράτευση ζήτησε ο Α.Σαμαράς από τους τομεάρχες στην σύσκεψη που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.Τους υποσχέθηκε μάλιστα ότι η γραμμή του κόμματος θα συναποφασίζεται.

«Μάχη» της πολεοδομίας στον Πειραιά

Αντιμετωπίζουμε με υπεράνθρωπες προσπάθειες τα προβλήματα που προκύπτουν από την ελλιπή στελέχωση της πολεοδομίας, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος και προσθέτει ότι από τα 64 άτομα που στελέχωναν την Πολεοδομία όταν την ευθύνη είχε η Νομαρχία Πειραιά, μόνο 32 μεταφέρθηκαν στο Δήμο.

Φώτης Κουβέλης: «Η συνεχής εκλογολογία βλάπτει τη χώρα»

Η συνεχής «εκλογολογία» βλάπτει τη χώρα, ανέφερε από το Ηράκλειο ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί εν όψει του πρώτου συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από 31 Μαρτίου έως 3 Απριλίου, όπου και θα αποφασιστούν οι προγραμματικές θέσεις και το καταστατικό.

Πότε πρέπει να καταθέσετε το Ε9;

Το Υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε σήμερα ότι σύμφωνα με την ΠΟΛ 1022 3/2/2011 Απόφαση Υπουργού Οικονομικών, οι προθεσμίες υποβολής των δηλώσεων στοιχείων ακινήτων (Ε9) έτους 2011 ορίζονται ως εξής:

Η κυβέρνηση ψάχνει «κρυμμένους» λογαριασμούς στην Ελβετία

Με την υποψία φοροδιαφυγής βάζει στο μάτι τις καταθέσεις των Ελλήνων σε ελβετικές τράπεζες και φιλοδοξεί να εισπράξει φόρους αρκετών εκατομμυρίων ευρώ. H συμφωνία με την Ελβετία φαίνεται να έχει κλείσει. Και μάλιστα σε επίπεδο πρωθυπουργών. Οι καταθέσεις θα φορολογηθούν, για να μην ελεγχθούν, και το σχέδιο θα βασίζεται στη συμφωνία που έχει συνάψει η Ελβετία με Γερμανία και Αγγλία.

Τι αποζημίωση δικαιούσθε αν απολυθείτε

Απολυθήκατε και θέλετε να μάθετε τι χρήματα θα εισπράξετε ως αποζημίωση; Διαβάστε προσεκτικά τι ισχύει πλέον ώστε να γνωρίζετε τις τροποποιήσεις που τίθενται σε εφαρμογή βάσει του Ν. 3863/10 του Μνημονίου.

ΑΠΟΛΥΣΗ ΜΕ ΠΡΟΜΗΝΥΣΗ

Τέλη Φεβρουαρίου ξεκινά η απόσυρση των Ι.Χ.

Εντός της τρέχουσας εβδομάδος θα υπογραφεί, σύμφωνα, με δήλωση του υφυπουργού Οικονομικών Δημ. Κουσελά, η κοινή απόφαση των υπουργών Οικονομικών, Περιβάλλοντος και Μεταφορών με την οποία θα καθορίζεται λεπτομερώς η διαδικασία εφαρμογής του μέτρου που προβλέπει φορολογικά κίνητρα για την απόσυρση από την κυκλοφορία των αυτοκινήτων παλαιότητας άνω των 12 ετών.

Τον αντικαπνιστικό νόμο επιβάλλει ο Σαμαράς


Τον αντικαπνιστικό νόμο έχει εφαρμόσει πλήρως η ηγεσία της Ν.Δ. στα νέα της γραφεία στη Συγγρού. Και σαν να μην έφτανε αυτό , ο ίδιος ο Σαμαράς … επιτηρεί τον χώρο πραγματοποιώντας συχνές επισκέψεις στα γραφεία των πολιτικών και κομματικών στελεχών.

Νέα πρόσκληση σε διάλογο για την υγεία...αλλά μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου!!!

Πρόσκληση στους επιστημονικούς φορείς, στους εκπροσώπους των γιατρών και των φαρμακοποιών, σε διάλογο την επόμενη μέρα από την ψήφιση του νομοσχεδίου επί συγκεκριμένων ζητημάτων για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και με μόνο γνώμονα την εξυπηρέτηση του πολίτη, απηύθυνε από το βήμα της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κουτρουμάνης.

Τι γίνεται με τα Blackberries της ΟΝΝΕΔ?

Πριν 1-2 μήνες, η ΟΝΝΕΔ παρουσίασε το "Πρόγραμμα εσωτερικής επικοινωνίας". Μπορεί να μην ήταν πρωτότυπη ιδέα, μιας και το σκέφτηκαν πρώτοι άλλοι (Νεολαία ΠΑΣΟΚ), αλλά σίγουρα ήταν κάτι που έπρεπε να είχε γίνει από καιρό!

Ένα βήμα πιο κοντά στον πρώτο κοινό φορτιστή κινητών τηλεφώνων βρίσκεται από σήμερα η ΕΕ. Η Μπρίτζετ Κοσγκρέιβ, γενική διευθύντρια της Digitaleurope, η οποία είναι η μεγαλύτερη ένωση του ευρωπαϊκού κλάδου ψηφιακής τεχνολογίας, παρέδωσε σήμερα στον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και αρμόδιο για τη βιομηχανία και την επιχειρηματικότητα επίτροπο Αντόνιο Ταγιάνι δείγμα του κοινού φορτιστή κινητών τηλεφώνων, που θα είναι συμβατός με κινητά τηλέφωνα οποιασδήποτε εταιρείας.

Ο πιο επιτυχημένος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ είναι ο ...



... Κωστής Χατζηδάκης!


Έλλειξε η ψηφοφορία για την ανάδειξη του πλέον επιτυχημένου Προέδρου της ΟΝΝΕΔ. Συνολικά ψήφισαν 311 άτομα, με μοναδικό δικαίωμα ψήφου ανά χρήστη. Τα αποτελέσματα έφεραν πρώτο τον Κώστα Χατζηδάκη, μία ιδιαίτερα αγαπητή προσωπικότητα της κεντροδεξιάς παράταξης και πρώην Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ με μεγάλη παρακαταθήκη.

Ράδιο Αρβύλα - Χατζηγιαννης

Τι ανακάλυψαν πάλι οι Ράδιο-αρβύλα? Πρόκειται για το Μ. Χατζηγιάννη... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Πέντε νέες τεχνολογίες θα σώζουν ζωές

Ένα μέλλον χωρίς ατυχήματα στους δρόμους οραματίζονται επιστήμονες και μηχανικοί οι οποίοι αναπτύσσουν τεχνολογικές καινοτομίες που περιορίζουν στο ελάχιστο τις πιθανότητες αυτοκινητιστικών συγκρούσεων. Πλησιάζει η εποχή που η ζώνη ασφαλείας θα είναι περιττή;