Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

21 Ερωτήσεις - Απαντήσεις, Πολιτικός Σχεδιασμός ΝΔ



21 Ερωτήσεις - Απαντήσεις, Πολιτικός Σχεδιασμός ΝΔ

Ε…όχι και «Σχέδιο Μάρσαλ»!



Του Θανάση Νικολαΐδη. 

ΔΕΝ είναι Αμερικανική η βοήθεια, δεν προβλέπεται από «Σχέδιο Μάρσαλ». Κι ούτε καταστράφηκε η Ευρώπη από παγκόσμιο πόλεμο για να χρειάζεται ανοικοδόμηση και μυστικά κονδύλια για αντικομουνιστική προπαγάνδα. Κι αν τότε κινδύνευε να «διολισθήσει προς τον κομουνισμόν», σήμερα δεν διατρέχει παρόμοιους…κινδύνους. Κι ούτε υπάρχουν έλληνες…τσαρουχάδες για να τους παρατάξει ο αντικομουνισμός αντισοβιετικά, μη μας πάρουν οι μπολσεβίκοι τις κατσίκες, μη μας ατιμάσουν τις γυναίκες. 

FINANCIAL TIMES: Σε καθεστώς χρεοκοπίας θα θέσουν οι 3 οίκοι αξιολόγησης την Ελλάδα



"Greece will become the first western developed world country to default in more than 60 years"
 
Αυτό εκτιμά η Financial Times, υπογραμμίζοντας όμως ότι "δεν θα έχει σημαντική επίπτωση στις αγορές". Η εφημερίδα εκτιμά ότι, παρά το γεγονός, πως οι 3 οίκοι δεν σχολίασαν ακόμη τις χθεσινές εξελίξεις, η Standara & poors, θα υποβαθμίσει την Ελλάδα σε καθεστώς “selective” ή “restrictive” default (επιλεκτική ή περιορισμένη χρεοκοπία) και θα ακολουθήσει η...
Fitch Ratings.

«Κύριοι ,δυστυχώς, επιλεκτικώς επτωχεύσαμεν…»



Επιμέλεια: Γρηγόρης Ζωγραφάκης

Θα μπορούσε να ειπωθεί στο Κοινοβούλιο ως παράφραση της γνωστής φράσης…Δε θα γίνει βέβαια γιατί, όπως πέρυσι, η Κυβέρνηση πανηγύριζε για την υπογραφή του Μνημονίου και την εκχώρηση της Εθνικής κυριαρχίας, σήμερα θα γιορτάσει το ξεπούλημα…

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Ανίκανη κυβέρνηση, χωρίς σχέδιο και βούληση


Η Ελλάδα παρατηρούσε από τα παρασκήνια, ενώ οι Ευρωπαίοι πολιτικοί και τραπεζίτες προσπαθούσαν να επιτύχουν μια δεύτερη συμφωνία διάσωσης, καθώς απέτυχε να προσέλθει στις διαπραγματεύσεις με μια δική της πρόταση. Αυτό επισημαίνουνε μεταξύ άλλων οι Financial Times, σε ένα άρθρο καταπέλτη για την ανικανότητα και την ανεπάρκεια του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης Παπανδρέου.

Τον σκότωσε για παρενόχληση μέσω facebook



Συμπλοκή εφήβων και μαχαιριές στο κέντρο της πόλης

Δολοφονία στην Κέρκυρα για την παρενόχληση κοπέλας μέσω facebook. Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης πολύ κοντά σε κεντρική πλατεία της πόλης.

Αυτή είναι μαγκιά κύριε Πρωθυπουργέ….



Εσείς και η παρέα σας, στην οποία προστέθηκε λίαν προσφάτως ο κ. Βενιζέλος, μας έχετε ζαλίσει με τη χρεωκοπία, την επιλεκτική χρεωκοπία, τη selective default, τα swaps, τα cds και όλα τα υπόλοιπα φληναφήματα. Κουραστήκαμε. Βαρεθήκαμε να βλέπουμε μία τραγική κοινοβουλευτική ομάδα να σύρεται δίκην αγέλης στην ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου για να μην πτωχεύσουμε και τώρα να ακούμε ότι πτωχεύουμε, έστω και επιλεκτικώς.

ΤΟΥΝΕΛ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ



Ρεπορτάζ : Ελένη Κωσταρέλου
(από την Ελευθεροτυπία)

Σε βαθύ τούνελ δανεισμού πάνω από 30 χρόνια, με αβέβαιο μέλλον για την έξοδο της χώρας από το διεθνή οικονομικό έλεγχο και με εμφανή τον κίνδυνο χαρακτηρισμού της ελληνικής οικονομίας «selective default» από τους οίκους αξιολόγησης, έκλεισε η... 

"Δώστε στους Έλληνες αυτό που αξίζουν: Κομμουνισμό !"



Αναγνώστης μας (http://taxalia.blogspot.com/2011/07/blog-post_1856.html )επισημαίνει ένα πολύ σημαντικό άρθρο, που δημοσιεύθηκε στο forbes:

που γράφει μεταξύ άλλων:

Tα σκοτεινά σημεία της Συνόδου



Γράφει ο Αντώνης Καρακούσης

Η σύνοδος κορυφής των ευρωπαίων ηγετών έκανε ένα άλμα ως προς τη διαχείριση του ελληνικού δημοσίου χρέους.

Οι ευρωπαίοι ηγέτες έδωσαν πάμπολλες δυνατότητες στην ελληνική κυβέρνηση να αναδιαρθρώσει το τεράστιο δημόσιο χρέος. Προσέφεραν δυνατότητες επαναγοράς, επιμήκυνσης των δανείων, μείωσης των επιτοκίων και εθελοντικής συμμετοχής του ιδιωτικού τομέα με ανταλλαγή των ομολόγων που κατέχουν κατά τα πρότυπα των δημόσιων συμφωνιών με επιπρόσθετη πτώση επί της ονομαστικής αξίας των τίτλων.

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΚΕΤΟ




Μικρό καλάθι κρατούν στην Συγγρού, μη συμμεριζόμενοι σε πρώτη φάση την αισιοδοξία που υπέρμετρα οι Παπανδρέου, Βενιζέλος και Φαν Ρομπάι και εμφανώς πιο μετριασμένα οι Μπαρόζο και Τρισέ, εξέφρασαν μετά τη λήξη...της έκτακτης Συνόδου Κορυφής. Σε λίγη ώρα, ο Αντώνης Σαμαράς θα έχει σύσκεψη...

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ..



‘Εχει σημασία να ερμηνεύσουμε σωστά, το μήνυμα που έστειλε σήμερα η Ε.Ε, η ευρωζώνη στις αγορές, έστειλε ένα αίτημα για παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση...

Η επιλεκτική χρεοκοπία μιας ευρωπαϊκής μπανανίας…



Του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Η Ελλάδα τράβηξε το δικό της δρόμο χρεοκοπίας, όπως με ακρίβεια είχαμε προβλέψει. Την οδό και τη διαδικασία της επιλεκτικής χρεοκοπίας, όπως ταιριάζει σε μια ευρωπαϊκή μπανανία, η οποία έζησε για μια δεκαετία και κάτι τον μύθο της ισχυρής χώρας. Τώρα γίνεται προσπάθεια από αυτούς που συνέθεσαν αυτόν τον μύθο να ζήσει τον μύθο της μόνης χρεοκοπημένης χώρας που καμώνεται ότι δεν πτώχευσε. Μην ταλαιπωρήστε με τις έννοιες, τα κράτη χρεοκοπούν όταν αθετούν τους όρους της δανειακής σύμβασης που υπογράφουν με τους ομολογιούχους τους. Από εκεί και πέρα η στάση πληρωμών είναι μια άλλη υπόθεση, όπως έχουμε επανειλημμένα εξηγήσει, Στη δική μας περίπτωση έχουμε αλλοίωση των όρων πληρωμής υπό την αιγίδα της ΕΕ (!!) και όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται στο κείμενο συμπερασμάτων της Συνόδου «όλες οι άλλες χώρες της ευρωζώνης επαναλαμβάνουν επισήμως την ακράδαντη αποφασιστικότητά τους να...

Ο απολογισμός της εβδομάδος για τα δρώμενα στην ΟΝΝΕΔ




Κι ενώ ο Ανδρέας και οι συν αυτώ συνεχίζουν να κάνουν επικοινωνιακές δράσεις ανά την Ελλάδα για το "Πληρώνω Δίκαια", οι διαβουλεύσεις των πραγματικών ΟΝΝΕΔιτών σε όλη την Ελλάδα συνεχίζονται.

ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΙΟΔΙΩΝ ΑΦΙΔΝΩΝ- ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3,5 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΑ


Για πανω απο 3,5 ωρες δεκαδες χιλιαδες αυτοκινητα περασαν απο τα διοδια Αφιδνων, την Κυριακη 17/7/11. Οι εκατονταδες συναγωνιστες του κινηματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ με αρτια οργανωση και αγωνιστικη διαθεση, σφυρηλατημενη και απο τα γεγονοτα της πλατειας Συνταγματος, ανοιξαν τις μπαρες, απελευθερωνοντας τον δημοσιο δρομο μας για μια ακομη φορα. 

Το σατανικό σχέδιο των illouminati


Γράφει ο ΕΠΤΑΝΗΣΙΟΣ. 

Σήμερα θα φανεί εάν οι «πεφωτισμένοι» που διοικούν στην πράξη τον πλανήτη και ορίζουν τις τύχες του και κατευθύνουν την πορεία του θα πετύχουν την «ασυνεννοησία» της Ευρώπης μέσα από το «Διαίρει και Βασίλευε».

ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΟΥ Ε/Γ - Ο/Γ ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22.07.11 ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 23.07.11


Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό ότι λόγω τεχνικού προβλήματος του Ε/Γ – Ο/Γ ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ σήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/07/11, το δρομολόγιο από Πειραιά θα εκτελεστεί ως ακολούθως:

Το θαλάσσιο μέτωπο ανήκει στην Πάτρα και στους Πατρινούς




ΝΕ ΟΝΝΕΔ ΑΧΑΙΑΣ                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας “Το θαλάσσιο μέτωπο ανήκει στην Πάτρα και στους Πατρινούς”

            Μετά την απελευθέρωση του παλαιού λιμανιού και την μεταφορά της λιμενικής λειτουργίας στο νέο λιμάνι, οι πολίτες της Πάτρας ανέμεναν να αποδοθεί στη πόλη το θαλάσσιο μέτωπο και να αξιοποιηθεί καταλλήλως προς όφελος των Πατρινών. Περίμεναν να εφαρμοστεί αρχικά η ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του ΟΛΠΑ του 2009 που ανέφερε ότι με την έναρξη λειτουργίας του νέου λιμένα αυτομάτως θα πέσουν τα κάγκελα και θα παραχωρηθεί το τμήμα Παπαφλέσσα – Μόλος Αγ. Νικολάου στους πολίτες της Πάτρας.  

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Σε σκάνδαλο με ιερόδουλες ο Κούκοτς!


Ο Κούκοτς, γνωστός από την τεράστια καριέρα του με τη φανέλα των Chicago Bulls επί εποχής Τζόρνταν, ήταν πελάτης γνωστής πόρνης πολυτελείας στην Κροατία, η οποία συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα.

Ουφ... Επαναγορά χρέους και επιμήκυνση χρόνου αποπληρωμής με χαμηλότερο επιτόκιο

Στον απόηχο της συμφωνίας Μέρκελ-Σαρκοζί για το δεύτερο πακέτο διάσωσης της Ελλάδας και λίγο πριν την έναρξη της κρίσιμης Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε., συναντάται ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με τη γερμανίδα καγκελάριο.Eπαναγορά χρέους, χαμηλότερο επιτόκιο καιεπιμήκυνση στο «τραπέζι» της Συνόδου.

Πως περνάς τον δρόμο στο Βιετνάμ..

Τελικά υπάρχουν και χειρότερα σε σχέση με την Ελλάδα.. Δεν είναι μόνο οι ελληνικοί δρόμοι επικίνδυνοι για τους πεζούς.. Τι εννοούμε;; Δείτε το βίντεο που ακολουθεί..

Θέλουν εμπράγματες εγγυήσεις; Ας τους δοθεί το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο!

Σχετικά με την σημερινή ημέρα – για την οποία πολύ φοβούμαι ότι θα ισχύσει η παροιμία ώδινεν όρος και έτεκεν μυν – αισθάνομαι την ανάγκη να υπενθυμίσω για άλλη μια φορά όλα όσα έχω γράψει και έχω πει τις προηγούμενες ημέρες:

Ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα, η Ελλάδα οφείλει να μην αποδεχθεί οποιασδήποτε μορφής χρεοκοπία.

Συνεχίζει τις προκλήσεις ο Ερντογάν

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε από την κατεχόμενη Αμμόχωστο ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν , ολοκληρώνοντας την επίσκεψη του στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου. Ο κ. Ερντογάν ισχυρίστηκε ότι μετά την φονική έκρηξη στη ναυτική βάση, η οικονομία των Ελληνοκυπρίων, "βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού".

Goldman Sachs: Η τράπεζα που κυβέρνησε τον κόσμο

Το αληθινό μυθιστόρημα μιας τράπεζας που είναι στα χείλη όλων των πολιτών και… πωλητών του πλανήτη, έγραψε ο Γάλλος δημοσιογράφος Μαρκ Ροσέ, που κυκλοφορεί και στην Ελλάδα από τις εκδόσεις Μεταίχμιο: "Η τράπεζα- πως η GOLDMAN SACHS κυβερνά τον κόσμο".

Λέσχη Bilderberg: Μύθοι και πραγματικότητα

«Η Λέσχη Bilderberg είναι μια συνωμοτικά οργανωμένη κλίκα των πλουσιότερων ατόμων, με τη μεγαλύτερη οικονομική και πολιτική ισχύ και επίδραση στη Δύση, που συναντιούνται τακτικά υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας και σχεδιάζουν τις εξελίξεις που, αργότερα, διαπιστώνεται ότι συμβαίνουν» (The Times, London, 12/7/1977).

Αποφυλακίστηκε ο Βασίλης Ξηρός


Την πύλη εξόδου των Αγροτικών Φυλακών Κασσάνδρας Χαλκιδικής, διέβη ο εκ των καταδικασθέντων για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη», Βασίλης Ξηρός.

Η ΟΝΝΕΔ στην Ήπειρο "πληρώνει δίκαια"


Με  κεντρικό σύνθημα «Πληρώνω δίκαια» η Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας παρουσίασε τη νέα της πρωτοβουλία, χθες το απόγευμα στην Άρτα. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο αναπληρωτής υπεύθυνοςΤομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ Ι. Βρούτσης. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο βουλευτής ΝΔ Άρτας Κ.Παπασιώζος, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Α. Καχριμάνης, ο πρώην Νομάρχης Άρτας κος Παπαβασιλείου, ο πρόεδρος ΝΟΔΕ Άρτας Στ.Νάνος, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος ΟΝΝΕΔιτώναπό όλη την Ήπειρο.

Πρόεδρος Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Κορινθίας


Τους τελευταίους μήνες έχω διαβάσει εκατοντάδες απόψεις για την οικονομική κρίση.
Ο καθένας έχει το δίκιο του, ανάλογα τον τρόπο που τη βιώνει. Σε όλες αυτές τιςαπόψεις υπάρχει μία κοινή συνισταμένη. Όλοι οι νέοι άνθρωποι, ανεξαρτήτως ηλικίας,μόρφωσης και πολιτικής επιλογής, βιώνουμε μια οικονομική κρίση την οποία δενδημιουργήσαμε εμείς. Η δική μας γενιά, είναι η πρώτη γενιά μετά από πολλέςδεκαετίες που θα ζήσει χειρότερα από την προηγούμενη γενιά.

Α. Παπαμιμίκος - Η αρχή του τέλους...

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του 4oktovriou, ο Πρόεδρος της "γαλάζιας νεολαίας", Ανδρέας Παπαμιμίκος, εντείνει τις επαφές του στο κόμμα, μέρα με τη μέρα. Ο στόχος προφανής: Προσπαθεί να βρει την εκλογική περιφέρεια, η οποία θα στεγάσει τα πολιτικά του όνειρα...

Mε μια ματιά...

«Έλληνας πρώην τσάρος με υδατοσυλλέκτη στη Σέριφο και αυθαίρετο στο δάσος….»
Δεν γελιέστε είναι αυτός που έψαχνε το google maps για να βρεί τους Έλληνες που έχουν πισίνα…

Η Καγκελάριος της Γερμανίας ακόμη και... τώρα κάνει τη δύσκολη για να παρευρεθεί στη Σύνοδο…Λές και τη καλέσαν να πάει εκδρομή…

Η Avis πρώτη ανοίγει το δρόμο στην μίσθωση φορτηγών ιδιωτικής χρήσης έως 3,5 τόνους με την υπηρεσία «van 4U»


Η Avis, η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία που εγκαινιάζει τη νέα υπηρεσία μίσθωσης φορτηγών ιδιωτικής χρήσεως έως 3,5 τόνους «van 4U» κατόπιν ψήφισης σχετικής νομοθεσίας.
Η νέα πρωτοποριακή υπηρεσία της Avis «van 4U» επιτρέπει τη μίσθωση φορτηγών ιδιωτικής χρήσεως έως 3,5 τόνους και αναμένεται να δώσει νέα πνοή και αέρα εκσυγχρονισμού στον κλάδο ενοικίασης αυτοκινήτων, καθώς τα οικονομικά οφέλη που προκύπτουν, για τους χρήστες Ι.Χ φορτηγών ιδιαίτερα στις δύσκολες εποχές που διανύουμε είναι πολλά.

Για να μην γίνουμε «τα γκαρσόνια της Ευρώπης», θα γίνουμε… γκαρσόνια στην Ευρώπη!

Μπορούμε να πληροφορηθούμε κι’ εμείς τι νόημα έχει να αναθέτεις τον τουρισμό στον Νικητιάδη, την φορολογία στον Παπακωνσταντίνου και τους ταξιτζήδες στον Ραγκούση;

Πρόκειται για τη νέα παραφροσύνη, που θέλει τον έναν να γεμίζει την καρδάρα με το γάλα και τους άλλους να την αδειάζουν - προσπαθώντας μάλιστα να... δικαιολογήσει τους καταστροφείς του έργου του!

«Κρυφή πολιορκία» στην Κύπρο

Οι τελευταίες δηλώσεις Τούρκων αξιωματούχων, με πρώτο τον υπουργό των Εξωτερικών κ. Νταβούτογλου, για ανάγκη επίσπευσης στην διαδικασία εξεύρεσης λύσης στο Κυπριακό και επανένωσης του νησιού πριν από την ευρωπαϊκή προεδρία της Κύπρου, το δεύτερο εξάμηνο του 2012 συναντούν αντιδράσεις και προκαλούν διαφορετικές ερμηνείες στην Τουρκία.

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Επενδύστε έξυπνα σε μέτρα εξοικονόμησης ενέργειας

Σημαντικό μερίδιο της αγοράς «πράσινων προϊόντων» για τον οικιακό-κτιριακό τομέα, έχει αποσπάσει η Τράπεζα Πειραιώς, χάρη στα χρηματοοικονομικά προϊόντα που έχει αναπτύξει, διευκολύνοντας τους καταναλωτές να επενδύσουν στην ηλιακή ενέργεια και σε μέτρα εξοικονόμησης ενέργειας.

Μοναχός-απατεώνας συνελήφθη στην Έδεσσα

Ένας 44χρονος ρασοφόρος «μαϊμού» κίνησε τις υποψίες της αστυνομίας στην Έδεσσα όταν εντοπίστηκε να επαιτεί. Ο 44χρονος προσποιούμενος το μοναχό, ζητούσε από τους πολίτες οικονομική βοήθεια για ενίσχυση του μοναστηριού όπου διέμενε.

Ο 44χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πέλλας, ενώ πάνω του βρέθηκαν 80 ευρώ.

Οι χειρότερες επενδύσεις σε ακίνητα

Με δύο «ταχύτητες» τρέχει πλέον η αγορά ακινήτων. Στη μία βρίσκονται ακίνητα για τα οποία εξακολουθεί να υπάρχει αγοραστικό ενδιαφέρον και στα οποία οι τιμές έχουν καταγράψει πτώση που δεν ξεπερνά το 10%. Στην άλλη «ταχύτητα» είναι ακίνητα τα οποία αραχνιάζουν στα αζήτητα και οι τιμές τους έχουν υποχωρήσει από τότε που ξεκίνησε η κρίση μέχρι σήμερα πάνω από 35%. Η αιτία; Κυρίως η έλλειψη ρευστότητας, η απουσία ενοικιαστών και η υψηλή φορολογική επιβάρυνση.

Έγγραφο που μοιράστηκε στους ηγέτες της ευρωζώνης επικαλείται το Reuters

Οι αξιωματούχοι της ευρωζώνης έχουν υπογραμμίσει τρεις βασικές επιλογές για τη συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα στο δεύτερο πακέτο διάσωσης της Ελλάδας σύμφωνα με ένα έγγραφο που ετοιμάστηκε για την τηλεδιάσκεψη της Τετάρτης, μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.

«Θέλουμε περισσότερες αμερικανικές επενδύσεις στην Ελλάδα»

Με μήνυμα ελπίδας ήρθε στην Ελλάδα η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, όπως δήλωσε σε συνέντευξή της στους Νέους Φακέλους του ΣΚΑΙ.

Η ίδια πρόσθεσε ότι βλέπει ένα μέλλον γεμάτο προοπτικές για τη χώρα επεσήμανε όμως ότι βήματα και θυσίες πρέπει να κάνουν όλοι, και η κυβέρνηση και οι πολίτες , για να διασφαλιστεί το αύριο των Ελλήνων καθώς δεν υπάρχει εναλλακτική λύση από αυτή που ακολουθείται.

Στη Βουλή τα φαινόμενα βίας κατά πολιτικών

Στη Βουλή έρχονται σήμερα τα φαινόμενα βίας κατά πολιτικών, καθώς στις 11.00 συνεδριάζει για το ζήτημα η Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, προκειμένου να γίνει διάλογος μεταξύ των πολιτικών κομμάτων και να διατυπωθούν προτάσεις.

Πιο …αιμοδιψή λόγω ζέστης τα κουνούπια!


O φτερωτός «εχθρός» του εφετινού καλοκαιριού ακούει στο όνομα Culex pipiens. Ενίοτε ενισχύεται στις επιδρομές του και από τον ξενόφερτο, εξ Ιταλίας «σύμμαχό» του, ονόματι Aedes albopictus. Για την καταπολέμηση των δύο αυτών βασικών ειδών κουνουπιών, περί των οποίων ο λόγος, έχουν διατεθεί ήδη περί τα 7 εκατ ευρώ.

"Ο Μπουτάρης έχει πάει σε οίκο ανοχής"

Ο πολύ απελευθερωμένος δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, παραδέχθηκε δημόσια απο το βήμα του Δημοτικού Συμβουλίου ότι "επισκέπτεται" τους οίκους ανοχής. Σε διάλογο που είχε με κάτοικο της περιοχής Γιαννιτσών ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης ρώτησε: "Ξέρεις πόσοι οίκοι ανοχής λειτουργούν νόμιμα;" ρωτάει ο δήμαρχος και ο πολίτης απαντά, "δεν ξέρω! Δεν έχω πάει!" και ο δήμαρχος του ανταπάντησε αποστομωτικά "Εγώ που έχω πάει σου λέω ότι είναι πολλοί".. Μετά απο το παρατεταμένο χειροκρότημα, κάποιοι πάγωσαν.. Γεια σου ρε Μπουτάρη με τις ατάκες σου!!

Ντοκουμέντο: Η επίθεση με πυροσβεστήρες των ΜΑΤ κατά των διαδηλωτών

Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τις συγκρούσεις αστυνομικών των ΜΑΤ με διαδηλωτές, στις 11 Μαΐου 2011 στο κέντρο της Αθήνας, κατά τη διάρκεια των οποίων τραυματίσθηκε βαρύτατα ο 31χρονος σπουδαστής Γιάννης Καυκάς, παρουσιάζει «ΤΟ ΒΗΜΑ». Στις φωτογραφίες που ήδη έχουν ενταχθεί στον δικαστικό φάκελο της υπόθεσης, απεικονίζονται αστυνομικοί των ΜΑΤ να επιτίθενται εναντίον των διαδηλωτών κρατώντας πυροσβεστήρες με τους οποίους φέρεται να έχει χτυπηθεί και ο Γιάννης Καυκάς!

Καταγγελία για αυθαίρετο όροφο στη Βουλή

Μετά το οικογενειακό αυθαίρετο του υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιώργου Παπακωνσταντίνου στη Βραυρώνα Αττικής και τα πολιτικά και ηθικά ζητήματα που ανέκυψαν,  ήρθε σήμερα η ερώτηση του Τομεάρχη Εργασίας της ΝΔ, Νίκου Νικολόπουλου να ταράξει περαιτέρω τα νερά της πολιτικής σκηνής με το σίριαλ των αυθαιρέτων. Αυτή τη φορά  τα βλέμματα στρέφονται προς την ταράτσα της Βουλής! 
Υπάρχει αυθαίρετο κτίσμα στον τελευταίο όροφο του Κοινοβουλίου; 

Σταματήστε να διαφημίζετε την πτώχευση γιατί σύντομα θα νοσταλγήσετε τα γιαούρτια

Είναι απορίας άξιον πώς πρόλαβαν εν ριπή οφθαλμού να «ενημερωθούν» οι εμφανιζόμενοι στα δελτία ειδήσεων βουλευτές και άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ σχετικά με το τι είναι επιλεκτική χρεοκοπία. Μας εξηγούν τι συμβαίνει – και κυρίως τι πρόκειται να συμβεί – με τόση βεβαιότητα, άνεση και πειστικότητα, που λες, δεν μπορεί, έτσι θα είναι, κάτι παραπάνω θα ξέρει αυτός.

THAT's GREECE - Το συγκλονιστικό VIDEO που κατέκτησε Facebook & Youtube

Πατήστε παρακάτω για να το δείτε! Αποστομωτικό για τους "φίλους" του DER SPIEGEL...

Συνάντηση Μακρίδη - Χατζή


Συνάντηση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής ανάμεσα στον Περιφερειακό Σύμβουλο Νίκο Μακρίδη και στον Κώστα Χατζή (υποψήφιο πρόεδρο από τις τελευταίες εκλογές  της ΟΝΝΕΔ Ελλάδος). Η φιλία των δύο νέων παραμένει αναλλοίωτη και η συνεργασία τους διαρκής σε πολλά θέματα.  Την παρέα τους πλαισίωναν ακόμη, πολλά κομματικά στελέχη της Βορείου Ελλάδος καθώς και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπως: ο Παναγιώτης Λαπατίνας (Δημ. Σύμβουλος Κιλκίς, Κεντρική επιτροπή ΟΝΝΕΔ Ελλάδος), ο Μανώλης Μπελιμπασάκης (Κεντρική επιτροπή ΟΝΝΕΔ Ελλάδος), ο Γιώργος Πάλλας, ο Σάκης Τσομαρίδης  (Κεντρική επιτροπή ΟΝΝΕΔ Ελλάδος),ο Παύλος Ταφίδης (Κεντρική επιτροπή ΟΝΝΕΔ Ελλάδος), ο Κώστας Κρεμμύδας (πολιτική επιτροπή) και πολλά ακόμη αξιόλογα στελέχη.

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ,ΦΟΡΕΣΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ!

Δείτε τις φωτογραφίες...

Ποιος είναι ο “ Γιώργος” Α. Παπανδρέου;


Καταγωγή

Ο μικρός Jeffrey γεννήθηκε στην Αμερική το στις 16 Ιουνίου 1952 στο Saint Paul της Μινεσότα των ΗΠΑ.

Κατάγεται από πατέρα Ελληνο-Πολωνό τονΑνδρέα Παπανδρέου-Mineiko (με εβραϊκή καταγωγή) και μάνα εβραία την Margaret Chantκάτοικο Αμερικής με παππού τονDouglas Chant και στέλεχος των Ιεχωβάδων στις ΗΠΑ.

Τι... δεν είπαν Σαμαράς και Κλίντον

Ευήκοα ώτα και προσγειωμένα μυαλά συνάντησε οΑντώνης Σαμαράς κατά τη χθεσινή συνάντησή του με την επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας κ.Χίλαρι Κλίντον και τους επιτελείς της, οι αρμοδιότητες κάποιων εξ αυτών περιστρέφονται αποκλειστικά γύρω από τα θέματα της οικονομίας.

Το ηγεμονικό σχέδιο του Aλέξη Τσίπρα

Η δημοσκοπική άνοιξη των της Αριστεράς φέρνει έντονη κινητικότητα αλλά και τριβές ανάμεσα στα κόμματα του χώρου. Ένας υπόγειος ανταγωνισμός για την ηγεμονία βρίσκεται σε εξέλιξη ανάμεσα στοΚΚΕ που κινείται σταθερά σε όλες τις μετρήσεις πάνω από το 11% και τον ΣΥΡΙΖΑ, που από τον περασμένο Απρίλιο τσιμπάει σε κάθε δημοσκόπηση όλο και κάτι παραπάνω (η τελευταία δημοσκόπηση της Public Issue τον έφερε στο 9%).

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Η αράχνη έχει ηλικία

Σαν τη γιαγιά που δεν βλέπει πια να πλέκει με το βελονάκι, οι αράχνες που γερνούν χάνουν το ταλέντο τους να υφαίνουν τέλειους, γεωμετρικούς ιστούς, διαπιστώνουν οι βιολόγοι. Η μελέτη των ηλικιωμένων αραχνίδων θα μπορούσε να αποκαλύψει στοιχεία και για τα ανθρώπινα γηρατειά, ανέφεραν Γάλλοι ερευνητές στο συνέδριο της Εταιρείας Πειραματικής Βιολογίας, που πραγματοποιείται φέτος στη Γλασκώβη.