Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Έγιναν άλλοι άνθρωποι


Τι σου κάνει το πείσμα και η γυμναστική...

Διάλογος περί… πίστεως Βαξεβάνη με Αρχηγό ΓΕΕΘΑ στο Twitter!


Kostas-Vaxevanis
Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Μιχάλης Κωστάρακος έχει χρησιμοποιήσει πολλές φορές στο παρελθόν το Twitter, προκειμένου να περάσει μέσω των κοινωνικών δικτύων κάποιο μήνυμά του.

Η «μελαγχολία των γιορτών» ή μια προϋπάρχουσα δυσθυμία;


Οι περισσότεροι από μας ανυπομονούν για τις γιορτές και προσμονούν με χαρά και ενθουσιασμό τις μέρες αυτές. Υπάρχει όμως και ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων που γι αυτούς οι γιορτές ερμηνεύονται μ’ ένα αρνητικό τρόπο... και τις ταυτίζουν με μια περίοδο άγχους και συχνά θλίψης. Το φαινόμενο αυτό που παρατηρείται ονομάζεται «μελαγχολία των γιορτών» (Holiday Blues) και είναι μια μορφή εποχιακής δυσθυμίας που χαρακτηρίζεται από τις παρακάτω ενδείξεις:

Οι δανειστές δείχνουν εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που τους εξαπάτησαν και επιχειρούν να τους εξαπατήσουν ξανά

Δεν θα σταθώ στην ανικανότητα, στους πολιτικαντισμούς και στην αναβλητικότητα του πολιτικού συστήματος να εφαρμόσει όσα έχει δεσμευτεί προς τους δανειστές μας με το πρώτο και δεύτερο Μνημόνιο. Οι πολιτικοί είναι μεσίτες των συμφερόντων των συμμοριών που κρατούν όμηρο την κοινωνία. Οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις προϋποθέτουν συγκρούσεις που το υπάρχον πολιτικό σύστημα δεν θέλει και δεν μπορεί να κάνει.

Νόμιμη η χρήση μαριχουάνας για ψυχαγωγικούς λόγους στις ΗΠΑ


marixouana_496036833
Η Πολιτεία της Ουάσινγκτον έγινε η πρώτη στη χώρα που νομιμοποίησε τη μαριχουάνα για ψυχαγωγική χρήση ενηλίκων, κάτι που γιορτάστηκε από δεκάδες χρήστες κοντά στο περίφημο κτίριο Σπέις Νιντλ του Σιάτλ με μουσική ρέγκε και πυκνούς καπνούς μαριχουάνας.

Για τις 10 Μαρτίου οι πρόωρες εκλογές στην Ιταλία


napolitano
Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα ιταλικά πολιτικά κόμματα εξετάζουν το να προκρίνουν την πρόωρη καταφυγή στις κάλπες την 10η Μαρτίου.

Το Τρίγωνο των Βερμούδων και τα μυστήριά του

Σαν σήμερα το 1945, πέντε βομβαρδιστικά του αμερικανικού ναυτικού με πλήρωμα 14 ανδρών, που συμμετείχαν σε άσκηση, εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς στο διαβόητο Τρίγωνο των Βερμούδων. Η ομάδα αυτή των αεροπλάνων, που θα μείνει στην ιστορία ως το «Χαμένο Σμήνος», δεν είναι φυσικά το μόνο περίεργο περιστατικό εξαφάνισης στην περίφημη θαλάσσια περιοχή. Το Τρίγωνο των Βερμούδων δεν θα το το βρείτε σε κανέναν επίσημο χάρτη, ούτε και θα καταλάβετε ότι κινείστε στα χωρικά του ύδατα.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου: Άφησαν ελεύθερο τον αφγανό δολοφόνο του Θανάση Λαζανά

Ο αδίστακτος αφγανός δολοφόνος του Θανάση Λαζανά αφέθηκε κατ΄ουσία ελεύθερος και η απόφαση αυτή συνιστά πρωτοφανές έγκλημα. Να παραιτηθεί άμεσα και να διωχθεί ποινικά η θλιβερή ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Σαμαράς: Η Δικαιοσύνη για τις κατηγορίες κατά Παπανδρέου


Ï ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÏÓ ÁÍÔÙÍÇÓ ÓÁÌÁÑÁÓ (EUROKINISSI/ ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)
Ο Αντώνης Σαμαράς, ενόψει της επίσκεψής του στην Βαυαρία και της συνάντησής του με τον Χορστ Ζεεχόφερ, πρωθυπουργό του κρατιδίου και πρόεδρο των Γερμανών Χριστιανοκοινωνιστών (CDU), παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Muenchner Merkur.

Τύπωναν πλαστά χαρτονομίσματα σε χαρτί Α4!


plasta-xartonomismata
Είχαν σκοπό να γεμίσουν την αγορά της Μήλου με πλαστά χαρτονομίσματα των 20 ευρώ ένας 22χρόνος Βούλγαρος και ένας 21χρόνος Έλληνας.

Εφιαλτικά στοιχεία για μισθούς και φτώχεια

Φθίνουσα πορεία ακολουθούν οι μισθοί στη χώρα μας, σύμφωνα με έρευνα του Ινστιτούτου Εργασίας των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ...καθώς ο βασικός μισθός κυμαίνεται σε επίπεδα χωρών που βρίσκονται στη δεύτερη ταχύτητα της Ευρωζώνης, όπως η Πορτογαλία, η Ισπανία, η Μάλτα και η Σλοβενία, ενώ δείχνει να διολισθαίνει προς τα επίπεδα των χωρών της τρίτης ταχύτητας, όπως οι πρώην ανατολικές χώρες.

Πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για 2.200 ελεύθερους επαγγελματίες


programmata-OAED
Με κοινή απόφαση των υπουργών Οικονομικών και Εργασίας θα υλοποιηθεί πρόγραμμα επιχορήγησης για 2.200 νέους επαγγελματίες 22-64 ετών.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου: Σκληρά μέτρα και βαρύτερος οπλισμός, ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης των αλλοδαπών με τα καλάσνικοφ

Αλλοδαποί κακοποιοί με πλήρη εξάρτηση μάχης, αλεξίσφαιρα γιλέκα και καλάσνικοφ έχουν μετατρέψει τη χώρα σε "ζούγκλα". Αυτή η εισαγόμενη μορφή οργανωμένου εγκλήματος συνιστά ασύμμετρη απειλή και η αντιμετώπισή της απαιτεί σκληρά κατασταλτικά μέτρα και νέο, βαρύ οπλισμό για την ελληνική αστυνομία.

Το πρόγραμμα του δήμου Αθηναίων για τα Χριστούγεννα

Μουσική, θεατρικά δρώμενα, εκπαιδευτικά προγράμματα, κάλαντα, κλόουν, ακροβάτες, ζογκλέρ, εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους, χορό, ξωτικά και παραμύθια, κουκλοθέατρο και το γνωστό μίμο Ρολαν Ζε (Roland Zee) που έχει μυηθεί στην τέχνη της μιμικής από τη σχολή του Μαρσέλ Μαρσό, επιφυλάσσει για τα Χριστούγεννα ο δήμος Αθηναίων σε μικρούς και μεγάλους.

Από τα σαλόνια των κοσμικών και των «χρυσών» επιχειρήσεων στην πτώχευση και τα χρέη


Αν μπεις στις επιχειρήσεις ή θα πλουτίσεις ή θα καταστραφείς, έλεγαν με στόμφο σοφού οι παλιοί της επιχειρηματικής «πιάτσας».
  
Στην περίπτωση των Γλου μάλλον επιβεβαιώθηκαν και τα δύο. Η πορεία της γνωστής επιχειρηματικής οικογενείας (με αποκορύφωμα τη σύλληψη του Αντώνη Γλου για οφειλές στο Δημόσιο) ήταν μεν πολύπαθη αλλά και ιδιαίτερα... πολυτελής.

Ο βαρύς οπλισμός των καρτέλ ναρκωτικών του Μεξικού

To να βλέπει κανείς τα καρτέλ ναρκωτικών του Μεξικού ως απλές εγκληματικές συμμορίες είναι τουλάχιστον ανακριβές. Και φτωχό να περιγράψει τη δυστοπική πραγματικότητα! Πρόκειται, καλύτερα, για τα θολά όρια μεταξύ οργανωμένου εγκλήματος και παραστρατιωτικών ομάδων, που έχουν εγκαθιδρύσει μια πρωτοφανή ηγεμονία στα μεξικανικά εδάφη, κάνοντας το αδίστακτο έγκλημα καθημερινή πρακτική.

Οι 25 ακριβότερες ταινίες όλων των εποχών

Το πολυαναμενόμενο «Hobbit» έχει ακόμα πολύ δρόμο να καλύψει. 

Γιατί μπορεί το prequel της περίφημης τριλογίας του Peter Jackson «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» να θέτει δεδικασμένο για τα δύο στούντιο που το χρηματοδοτούν [ΜGM και Warner Brothers], με τα 250 εκατομμύρια δολάρια του budget του(!), δεν είναι ωστόσο μόνο οι ταινίες του Jackson που τινάζουν την μπάνκα στον αέρα.

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Γιατί οι ηλικιωμένοι εξαπατώνται ευκολότερα

Την αιτία που οι ηλικιωμένοι πέφτουν πιο εύκολα θύματα εξαπάτησης βρήκαν αμερικανοί επιστήμονες, που μελέτησαν με μηχανήματα απεικόνισης τον εγκέφαλό τους.

Εντυπωσιακή αύξηση των καπνιστών…


smokers
Συγκλονιστικά στοιχεία αναφορικά με το κάπνισμα στη χώρα μας και τον ρυθμό αύξησης των καπνιστών έδωσε στη δημοσιότητα ο καθηγητής Παναγιώτης Μπεχράκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχωρήθηκε από την Εθνική Επιτροπή για τον έλεγχο του Καπνίσματος. Όπως έγινε γνωστό, εκτιμάται πως σε ετήσια βάση το παθητικό κάπνισμα σκοτώνει περισσότερους από 600.000 ανθρώπους, ενώ αυξάνει την παιδική νοσηρότητα και βαρύνει σημαντικά το κόστος Υγείας, καθώς προκαλεί στα παιδιά άσθμα, πνευμονίες, ωτίτιδες, μηνιγγίτιδες, σύνδρομο αιφνιδίου θανάτου νεογνών και επηρεάζει την όσφρηση και τη νοητική ανάπτυξη.

Τροφές που χορταίνουν και δεν παχαίνουν

Ένα πολύ συχνό διατροφικό πρόβλημα είναι η επιλογή κατάλληλων τροφών στην καθημερινή διατροφή, που να παρέχουν τα απαραίτητα διατροφικά στοιχεία και να χορταίνουν, χωρίς να παχαίνουν!

Έτσι θα κόψετε το κάπνισμα...

Καθημερινά και με κάθε τρόπο οι Πνευμονολόγοι προειδοποιούμε για τα προβλήματα υγείας που προκαλεί το κάπνισμα και παρουσιάζουμε αδιαμφισβήτητα νούμερα και στατιστικές για τον...

Ο Κόκκαλης και οι φήμες…


Sokratis-Kokkalis
Ίσως ακόμα περισσότερο κι από το αποτέλεσμα προκάλεσε περισσότερη εντύπωση σε όλους η παρουσία του Σωκράτη Κόκκαλη στα επίσημα του «Γ. Καραϊσκάκης», ύστερα από πολλούς μήνες, στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ.

Η τσικουδιά έγινε... κοκτέιλ


Κρητικός που μένει στη Θεσσαλονίκη μετατρέπει την τσικουδιά, από ποτό του καφενείου, στο καλύτερο κοκτέιλ για μπαρ...
Δείτε το βίντεο:

ΟΝΝΕΔ: Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα 2012 | Δημιουργούμε κοινωνικά παντοπωλεία σε όλη τη χώρα


Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, εν όψει των γιορτών, πραγματοποιούμε τη δράση «Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα», που στόχο έχει την ενίσχυση άπορων οικογενειών σε ολόκληρη την Ελλάδα καθώς και την ενίσχυση της του έργου της οργάνωσης «Κιβωτός του Κόσμου», των Γιατρών του Κόσμου και της Praksis.

Αέριο 427 δισ. νότια της Κρήτης

Για πρώτη φορά και με τον πλέον επίσημο τρόπο ανοίγει στη διεθνή αγορά το θέμα της ύπαρξης κοιτασμάτων φυσικού αερίου νότια της Κρήτης. Το κάνει η γερμανική τράπεζα Deutsche Bank, η οποία με έκθεσή της εκτιμά πως τα υποθαλάσσια αποθέματα φυσικού αερίου ανέρχονται στα 427 δισ. ευρώ. Ο συντάκτης της έκθεσης...

Obama’s Cadillac: 20 πράγματα που δεν ξέραμε...

1 - Κινητηρας 6,50 litre diesel. παρ'ολα αυτα η ταχυτητα του (μεγιστη) ειναι μολις 60 μιλια/ωρα και χρειαζεται ...15 δευτερολεπτα για την πιασει.

Αντ. Σαμαράς: Στόχος η θεαματική αλλαγή της Ελλάδας

Σε θεαματική μεταμόρφωση της Ελλάδας στοχεύει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, όπως αναφέρει σε συνέντευξή του στη γερμανική Bild, εκτιμά πως δεν θα χρειαστεί νέο κούρεμα του χρέους εφόσον υπάρξει ανάπτυξη και παραδέχεται πως η φοροδιαφυγή είναι «ένα από τα μεγαλύτερα διαρθρωτικά προβλήματα της χώρας»...

Μακροχρόνια ακινησία αυτοκινήτου - Τι πρέπει να προσέξουμε όταν το ακινητοποιούμε για μεγάλο διάστημα

Οι λόγοι που μας αναγκάζουν να ακινητοποιήσουμε το αυτοκίνητό μας για μεγάλο χρονικό διάστημα είναι πολλοί. Ένας από τους σημαντικότερους πχ, στο τέλος του χρόνου είναι τα τσουχτερά τέλη κυκλοφορίας, ειδικά στα υψηλού κυβισμού οχήματα.

ΟΝΝΕΔ: «επιχειρώ αλλιώς» στη γεωργία | Ολοκλήρωση παρουσίασης 14 προτάσεων για τη γεωργική ανάπτυξη


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσίαση 14 προτάσεων για τη γεωργική ανάπτυξη, υπό την ονομασία «επιχειρώ αλλιώς» στη γεωργία, που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Αλιάκμονας στην Κοζάνη.

“Κεφαλικός” φόρος-σοκ για τα μπλοκάκια


deltio-paroxis-yphresion
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Δημοκρατία”, ένα από τα σενάρια τα οποία εξετάζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, στην προσπάθεια να ισορροπήσει την ανάγκη αύξησης του επιδόματος που θα εισπράττουν οι πολύτεκνοι και οι τρίτεκνοι, είναι να επιβληθεί “κεφαλικός” φόρος στα μπλοκάκια. Δηλαδή, στους ελεύθερους επαγγελματίες οι οποίοι διατηρούν δελτίο παροχής υπηρεσιών.

 Καταγγελίες-σοκ από τους NYT για τους Έλληνες πολιτικούς


Lavrentis-Lavrentiadis
Με τίτλο, “Για την Ελλάδα, οι ολιγάρχες αποτελούν εμπόδιο για την ανάκαμψη”, οι New York Times δημοσιεύουν ρεπορτάζ για τους Έλληνες επιχειρηματίες και την οικονομική κρίση που βιώνει η Αθήνα, επικεντρώνοντας την προσοχή τους στο πρόσωπο του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, για τον οποίο αναφέρουν ότι περιλαμβάνεται στην περίφημη “λίστα Λαγκάρντ”.

Τι ψάχνουν οι Εισαγγελείς στα μυστικά κονδύλια των υπουργείων


Spyros-Mouzakitis
Θέμα με… ουρά φαίνεται ότι είναι η απόφαση του οικονομικού Εισαγγελέα Σπύρου Μουζακίτη να διενεργήσει έλεγχο για τα απόρρητα κονδύλια τριών υπουργείων, Εξωτερικών, Εθνικής Άμυνας και Προστασίας του Πολίτη, από το 2006 μέχρι και σήμερα, καθώς στο παρασκήνιο κυκλοφορούν φήμες ότι υπάρχουν συγκεκριμένες “κηλίδες” που έχουν εντοπιστεί, και η έρευνα δεν γίνεται… στα τυφλά.

Μέτρα κατά της ανεργίας των νέων προτείνει η Κομισιόν

Επικαλούμενη στοιχεία-σοκ που δείχνουν ότι η ανεργία των νέων έχει φτάσει σε «απαράδεκτα επίπεδα» στην Ευρωπαϊκή Ένωση και κυρίως στην Ελλάδα και την Ισπανία, κατάσταση που έχει μεγάλο οικονομικό και κοινωνικό κόστος στα κράτη-μέλη, η Κομισιόν πρότεινε σήμερα σειρά μέτρων με στόχο να διευκολυνθεί η εκπαίδευση, η κατάρτιση και η είσοδός τους στην αγορά εργασίας.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου: Τρία στα τρία ψέματα οι ράδιο-αρβύλα


Πολύ ασχολείται με την Χρυσή Αυγή το παρεάκι των ράδιο-αρβύλα και είναι βεβαίως δεκτή η σάτιρα, αρκεί να είναι πετυχημένη και όχι κακόγουστη και βέβαια να λέει αλήθειες και όχι ψέματα. Τρεις αναφορές στην Χρυσή Αυγή έκανε χθες ο παρουσιαστής με τα ψεύτικα μαλλιά και κατάφερε να πετύχει το απόλυτο ρεκόρ: Τρία στα τρία ψέματα! Και εξηγούμεθα:

Το "σενάριο" ...και το backstage της ιστορίας!

Όταν μπλέκουν πανούργα μυαλά σε μια ιστορία καταλαβαίνετε ποιο είναι το αποτέλεσμα. Το 4oktovriou όμως, θα σας βοηθήσει να δείτε τι γίνετε πίσω "από τη σκηνή"!

Πιστοποιητικό φορολογικών φρονημάτων ζητούν οι ελβετικές τράπεζες

Την ώρα, που η ελβετική κυβέρνηση καλείται να κλείσει άμεσα τα πολλά ανοιχτά μέτωπα, που έχει με πολλές χώρες -όπως και με την Ελλάδα για τη φορολόγηση των καταθέσεων αλλοδαπών στις τράπεζές της, όλο και περισσότερα πιστωτικά ιδρύματα εκεί γίνονται διαρκώς και πιο προσεκτικά σχετικά με τα χρήματα, που δέχονται για καταθέσεις.

ΠΟΙΟΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ “ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ” ΤΟ ΧΑΡΤΙ “ΕΛΛΑΔΑ”


Ποια είναι  τα hedge funds που έχουν διπλασιάσει τα χρήματά τους στα ελληνικά ομόλογα, και ανάγκασαν την Αθήνα να τους δώσει ακόμα περισσότερα από αυτά που σκόπευε το Eurogroup;

Το παρασκήνιο της σκληρής ανακοίνωσης της ΔΑΠ...

Ψάξαμε το τελευταίο 2ήμερο και μιλήσαμε με πολλούς. Τελικά οι "καλοθελητές" είναι περισσότεροι από όσους νομίζαμε στη διοίκηση της ΟΝΝΕΔ και μας είπαν πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα!

Τσάμηδες: Η πολιτική πτυχή του προβλήματος

Όταν ο Σαλί Μπερίσα (από την Αυλώνα, που στις 28 Νοεμβρίου γιόρταζε τα 100 χρόνια της ανεξαρτησίας της Αλβανίας), μίλησε για την Αλβανία «όλων των αλβανικών εδαφών από την Πρέβεζα μέχρι το Πρέσεβο, από τα Σκόπια μέχρι την Ποντγκόριτσα», γνώριζε πολύ καλά πως θα προκαλούσε την αντίδραση της Αθήνας και την ακύρωση του ταξιδιού του Έλληνα υπουργού των Εξωτερικών.

Οι προφητείες του Νοστράδαμου για την Ελλάδα

Μελετώντας για χρόνια τις διάφορες προφητείες διαφόρων μεγάλων αντρών δεν μπορούσα να μην προσέξω τα τετράστιχα του ελληνόψυχου Νοστραδάμου. Έτσι λοιπόν ξεχώρισα τα παρακάτω τα οποία χωρίς αμφισβήτηση έχουν να κάνουν με...

Oι πιο υπερτιμημένοι ηθοποιοί


Χόλυγουντ σε κρίση. Το περιοδικό Forbes δημοσίευσε λίστα με τους δέκα πιο υπερτιμημένους ηθοποιούς για το 2012.

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Διάσημοι σε νεαρή ηλικία και τώρα

Kate Winslet


Πάμε να δούμε μερικούς ακόμη διάσημους σε παιδική ηλικία… Θα τους αναγνωρίζατε;

Νέα μακάβρια φάρσα σε ασανσέρ… Και νεκρούς ανασταίνει! [video]

Μετά την φάρσα που προκάλεσε τον απόλυτο τρόμο και έσπασε τα κοντέρ στο YouTube, η βραζιλιάνικη εκπομπή έστησε μια νέα μακάβρια φάρσα σε ασανσέρ χωρίς κανένα έλεος για τα ανυποψίαστα θύματα…

ΗΠΑ: Προληπτικά «χάπια της επόμενης ημέρας» για κορίτσια κάτω των 17 ετών

Η Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής προτείνει πλέον στους παιδιάτρους των Η.Π.Α να προβούν στην προληπτική συνταγογράφηση του λεγόμενου «χαπιού της επόμενης ημέρας» ακόμη και σε κορίτσια κάτω των 17 ετών.. Επίσης καλεί τον παιδιατρικό κλάδο να παράσχει συμβουλευτική σε όλες τις έφηβες ασθενείς σχετικά με την επείγουσα αντισύλληψη..

Εφάπαξ με… σειρά προτεραιότητας για τους δημοσίους υπαλλήλους


Giannis-Vroutsis-Xristos-Staikouras
Ο Γιάννης Βρούτσης και ο Χρήστος Σταϊκούρας αποφάσισαν, κατά τη συνάντηση που είχαν σήμερα, να ξεκινήσουν οι διαδικασίες χορήγησης του εφάπαξ στους δημοσίους υπαλλήλους, με σειρά προτεραιότητας, η οποία θα καθοριστεί από την ημερομηνία κατάθεσης των αιτήσεών τους.

Eίμαστε χειρότεροι και από τη Γκάνα


Χειρότερη θέση ακόμα και από την τριτοκοσμική Γκάνα κατέλαβε η Ελλάδα, σε παγκόσμια έρευνα για την επιχειρηματικότητα.
Ειδικότερα, στο ερώτημα σχετικά με το πόσο ευνοϊκό είναι το επιχειρηματικό σκηνικό για την προώθηση και την υλοποίηση επιχειρηματικών σχεδίων, η χώρα μας συγκέντρωσε το χαμηλό "σκορ" (46,2) στο σύνολο των 34 χωρών και βρέθηκε κάτω από τη Βενεζουέλα, την Ουκρανία, τη Γκάνα κλπ.

Τι θα κάνουν οι τράπεζες;


Την Παρασκευή θα αποφασίσουν οι ελληνικές τράπεζες εάν θα συμμετάσχουν στην επαναγορά των ομολόγων, σύμφωνα με τραπεζικές πηγές τις οποίες επικαλείται το Reuters.

Στα 10 εισιτήρια δώρο το 1 απο τον ΟΑΣΑ


eisitiria-OASA
Στα δέκα εισιτήρια δώρο το ένα θα παίρνουν όσοι αγοράζουν δεσμίδα των δέκα τεμαχίων από τα εκδοτήρια του ΟΑΣΑ έως το τέλος Ιανουαρίου 2013.

Τι κάνει σήμερα ο Σωκράτης Αλαφούζος;

Έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές. Έχει παίξει επίσης στο θέατρο αλλά ο Σωκράτης Αλαφούζος δεν αρκείται μόνο σε αυτά. Αναζητεί νέα πράγματα και εδώ και αρκετό καιρό ασχολείται και με την σκηνοθεσία.

Συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ να στρογγυλεύει τον λόγο του...

Σταθερά και προσεκτικά συνεχίζει να στρογγυλεύει τον λόγο του τόσο ο Αλέξης Τσίπρας , όσο και κορυφαία στελέχη του. Σήμερα ένας εκ των ...εν δυνάμει υπουργούς του, ο Δημήτρης Παπαδημούλης τόνισε πως...