Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Διάσημοι σε νεαρή ηλικία και τώρα


Ένα ακόμη ενδιαφέρον αφιέρωμα με φωτογραφίες διάσημων ηθοποιών και τραγουδιστών σε παιδική ή νεαρή ηλικία! Η αλλαγή σε ορισμένες περιπτώσεις είναι απίστευτη…

 Άρθρο-φωτιά του Χρύσανθου Λαζαρίδη για το Πολυτεχνείο


Ο βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας Χρύσανθος Λαζαρίδης, ένας από τους πλέον στενούς και διαχρονικούς συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, αποτυπώνει σήμερα με βαρυσήμαντο άρθρο του στο “Antinews” μια διαφορετική ανάγνωση των γεγονότων του Πολυτεχνείου.

Τι κάνει σήμερα ο Ορφέας Περίδης;

Ο Ορφέας Περίδης σπούδασε μουσική σε διάφορα ωδεία και πήρε πτυχίο αρμονίας και κλασσικής κιθάρας. Το 1989 πήρε μέρος στο δίσκο του Νίκου Παπάζογλου «Σύνεργα» με τα τραγούδια «Μάτια μου», «Φεύγω», «Θάνατο θέλω τραγικό». Δύο χρόνια αργότερα στους αγώνες τραγουδιού της Καλαμάτας, απέσπασε το τέταρτο βραβείο με το τραγούδι «Ο Ρομπέν των καμένων δασών». Κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο το 1993 με τον τίτλο «Αχ ψυχή μου φαντασμένη». Σε αυτή του τη δουλειά περιέχονταν τα πολύ γνωστά τραγούδια «Φωτοβολίδα» και «Ζηλεύει η νύχτα» αλλά και κάποια ακόμη.

Τα πρωτοσέλιδα τις ημέρες της εξέγερσης του Πολυτεχνείου


Πως αποτύπωναν όσα συνέβαιναν μέσα και έξω από το Πολυτεχνείο οι εφημερίδες της εποχής;

 Σύμβουλος του Σόιμπλε προαναγγέλλει “κούρεμα” του ελληνικού χρέους


Clemens-Fuest
Η γερμανική κυβέρνηση προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποκλείσει το ενδεχόμενο του «κουρέματος» του ελληνικού χρέους, αλλά φαίνεται ότι θα πρέπει να ξοδέψει κάποιον από τον πολύτιμο χρόνο της, για να πείσει τους ίδιους τους συμβούλους της.

Αύξηση-σοκ στους Έλληνες μετανάστες προς τη Γερμανία


Greeks-immigration
Η οικονομική κρίση έφερε ανεργία και η ανεργία φέρνει… μετανάστευση. Κατά σχεδόν 80% αυξήθηκε ο αριθμός των Ελλήνων που εγκαταστάθηκαν στην Γερμανία,  το πρώτο εξάμηνο του 2012 σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της γερμανικής στατιστικής υπηρεσίας.

Ποιοι πιστεύουν ότι η Γη είναι επίπεδη...


Τα μέλη της «Εταιρείας Επίπεδη Γη» είναι πεπεισμένα ότι αφού οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται την επιφάνεια της Γης ως επίπεδη, γιατί να μην είναι κιόλας;

 “Δωράκι” του Πούτιν σε Μέρκελ και… Siemens


Vladimir-Putin-Angela-Merkel
Με δωράκι υποδέχθηκε ο Ρώσος Πρόεδρος, Vladimir Putin, την Γερμανίδα Καγκελάριο, Angela Merkel, η οποία προσγειώθηκε νωρίτερα σήμερα στην Μόσχα.

Προσγείωση στην οικονομική


Με το αεροπλάνο της γραμμής θα πραγματοποιούν όλα τους τα ταξίδια στην Ευρώπη οι υπουργοί της κυβέρνησης. Το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, σύμφωνα με τη σχετική εντολή του Αντώνη Σαμαρά, θα απογειώνεται μόνο όταν δεν υπάρχουν απευθείας συνδέσεις, όπως και στα ταξίδια εκτός Ευρώπης.

Φωτογραφικό αφιέρωμα στην εξέγερση του Πολυτεχνείου το 1973


Δείτε σε πολύ καλή ανάλυση, φωτογραφίες εκείνης της εποχής, που απεικονίζουν όσο πιο γλαφυρά γίνεται τα γεγονότα του τριημέρου της εξέγερσης κατά της ξενοκίνητης χούντας στο Πολυτεχνείο. Πολλές από τις φωτογραφίες είναι αυθεντικές και σκαναρίστηκαν ειδικά για το διαδίκτυο και το ιστολόγιο μας!

Το «Πολυτεχνείο» ως η καθεστωτική εορτή της χρεοκοπημένης Μεταπολίτευσης


Το 1973, στα γεγονότα του «Πολυτεχνείου», συνέβη κάτι πραγματικά εκπληκτικό: Έλληνες φοιτητές διακινδύνευσαν την ζωή τους και την ελευθερία τους με τον πλέον σαφή τρόπο, προκειμένου να διαδηλώσουν ενάντια στην Χούντα των Συνταγματαρχών – και, ει δυνατόν, να την ρίξουν. Αυτός ο έρωτας ελευθερίας σίγουρα αξίζει να τιμηθεί και να εορταστεί. Να μείνει ζωντανός στην μνήμη, να διδάσκει.

Διοργάνωση Ανοικτού Συνεδρίου με στόχο την συνένωση δυνάμεων για την δημιουργία φιλοευρωπαϊκού, μεταρρυθμιστικού πολιτικού φορέα


Συνέντευξη τύπου παραχώρησε η Δράση, κατά την οποία ανακοίνωσε την διοργάνωση Ανοικτού Συνεδρίου στις 1 & 2 Δεκεμβρίου. Στόχος του συνεδρίου είναι η συνένωση όλων όσων πιστεύουν στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, στην δημοκρατία και στο δικαίωμα των Ελλήνων πολιτών και των επομένων γενεών να ζήσουν σε μια ανοικτή και ευημερούσα κοινωνία, προκειμένου να δημιουργηθεί ένας υπεύθυνος φιλοευρωπαϊκός και μεταρρυθμιστικός πολιτικός φορέας.

Τέλος στις δωρεάν μετακινήσεις στρατιωτών – Θα πληρώνουν από την τσέπη τους

Έρχονται περικοπές και στις δωρεάν μετακινήσεις που είχαν οι στρατιώτες, αφού πλέον η κατάσταση επιβίβασης περιορίζεται σε μία από δύο που ήταν με αποτέλεσμα όσοι υπηρετούν στον Εβρο, στα νησιά ή σε άλλες παραμεθόριες περιοχές να μην μπορούν να επωφεληθούν από την άδεια που δικαιούνται και να επιστρέψουν για λίγες ημέρες σπίτι τους...

Η ΟΝΝΕΔ παρέδωσε τα 21.000 είδη ρουχισμού (ΦΩΤΟ)

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πρωτοβουλίας "Στηρίζω", η ΟΝΝΕΔ παρέδωσε 21.000 είδη ρουχισμού που συγκέντρωσε. "Παράδοση των προσφορών που συγκεντρώθηκαν στο κατάστημα συλλογής της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και εκπροσώπους οργανώσεων πολυτέκνων", αναφέρει η σελίδα της οργάνωσης στο facebook, ενώ κοινοποιήθηκαν και οι εξής φωτογραφίες:

Δελτίο Τύπου της ΟΝΝΕΔ για τα 39 χρόνια από την κατάληψη του Πολυτεχνείου


Τα οράματα της γενιάς του Πολυτεχνείου ναυάγησαν και μαζί τους βυθίστηκε η Ελλάδα
Αθήνα, 16 Νοεμβρίου 2012
Αύριο συμπληρώνονται 39 χρόνια από την εκδήλωση της μεγαλύτερης αντίδρασης απέναντι στο ανελεύθερο καθεστώς της Δικτατορίας. Τότε που χιλιάδες νέοι άνθρωποι έστειλαν το μήνυμα της απόρριψης στον ολοκληρωτισμό και με την πράξη τους συνέβαλαν στην πτώση της Χούντας.

Αποκαλυπτικές «προφητείες» για το τέλος του κόσμου

Εκτός συναγωνισμού η προφητεία των Μάγιας, καθώς η δικαίωσή της... εκκρεμεί! Ο ευαγγελιστής Harold Camping που αναστάτωσε με τα «προφητικά» του λόγια το 2011 δεν μπορεί να ξεχαστεί εύκολα. Το τέλος του κόσμου που θα συνέβαινε στις 21 Μαΐου 2011 έκανε πολλούς ανθρώπους να ανησυχήσουν, ενώ άλλους τόσους να πάρουν μέτρα για το σκηνικό καταστροφής που σκιαγραφούσε ο Camping.

Οι 8 μεγαλύτερες τραγωδίες σε κινηματογραφικά γυρίσματα


Ο θάνατος του Μπράντον Λι και το ραδιενεργό set. Δείτε τις 8 μεγαλύτερες τραγωδίες που έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια κινηματογραφικά γυρισμάτων του Χόλιγουντ!

Προειδοποίηση-σοκ από την αμερικανική πρεσβεία


american-embassy-in-Athens
Ανακοίνωση εξέδωσε η Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ελλάδα, με την οποία προειδοποιεί τους Αμερικανούς υπηκόους για κίνδυνο ρατσιστικών επιθέσεων. Συγκεκριμένα αναγράφεται:

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Τι λέει το αγαπημένο σου φαγητό για τη σεξουαλική σου ζωή


Κι όμως, ορισμένοι υποστηρίζουν ότι το αγαπημένο μας φαγητό μπορεί να δείξει πτυχές της σεξουαλικής μας ζωής.
Διαβάστε παρακάτω 7 παραδείγματα και επιβεβαιώστε την έρευνα:

Διάσημοι σε νεαρή ηλικία και τώρα


Συνεχίζοντας το φωτογραφικό αφιέρωμα στις φωτογραφίες διασήμων σε νεανική ηλικία και τώρα, σας παρουσιάσουμε μια ακόμη σειρά αρκετά ενδιαφέροντων προσώπων!

Από ποιόν ξακουστό Έλληνα πήρε το πρώτο όνομα της η εταιρεία Zara

Ήταν το 1969, πέντε χρόνια μετά την πρώτη προβολή, όταν ο Amancio Ortega ιδιοκτήτης των καταστημάτων Zara, είδε τον Anthony Quinn να ενσαρκώνει στην μεγάλη οθόνη τον ρόλο της ζωής του, τον αξέχαστο Ζορμπά. Ο 76χρονος σήμερα Ισπανός, συγκινήθηκε τόσο από...

Ηλικιωμένες γυναίκες ξεσαλώνουν σε ριάλιτι!

Οι ερωτικές σχέσεις ηλικιωμένων γυναικών με αρκετά νεότερους άντρες  είναι το θέμα  ενός νέου αμερικανικού ριάλιτι, που αναμένεται να  φέρει αντιδράσεις!

Οι κυβερνήσεις παρακολουθούν όλο και περισσότερο τη διαδικτυακή δραστηριότητα των πολιτών τους

Σχεδόν 21.000 αιτήματα δέχθηκε η Google από διάφορες κυβερνήσεις σε ολόκληρη την υφήλιο, προκειμένου να τους εγκρίνει πρόσβαση στα δεδομένα της διαδικτυακής της μηχανής αναζήτησης. Σύμφωνα με την έκθεση Διαφάνειας της Google, οι περιπτώσεις κυβερνητικής παρακολούθησης πολιτών που "σερφάρουν" στο διαδίκτυο αυξάνονται με ιδιαίτερα γοργούς ρυθμούς.

Τα «κρυφά» σημεία του οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ


Μια και η επίσημη Ευρώπη δεν του αποδίδει ιδιαίτερη σημασία, ο Αλέξης Τσίπρας διαπραγματεύεται μέσω συνεντεύξεων. Με ένα νέο μπαράζ σε ξένα μέσα, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ επανέφερε στο προσκήνιο τα αγαπημένα του μοτίβα.Κατάργηση των μνημονίων, διαγραφή χρέους, μορατόριουμ, ρήτρα ανάπτυξης, όλα κατά τα πρότυπα της «διευθέτησης του εξωτερικού χρέους της Γερμανίας, με τη συνθήκη του Λονδίνου το 1953».

Η συναρπαστική ιστορία της Apple - Οι 10 μεγαλύτερες στιγμές της εταιρίας-κολοσσού!

Την ώρα που η απώλεια του Steve Jobs στοιχειώνει ακόμα την Apple, ας δούμε τα ορόσημα της «αιρετικής» εταιρίας που έμελλε να γίνει τεχνολογικός θεσμός. Η Apple δεν χρειάζεται συστάσεις: οι οπαδοί της φανατικοί, οι πολέμιοι ακόμα φανατικότεροι! Σπάνια εταιρία τεχνολογίας συγκεντρώνει τόσο μελάνι και δημόσιο λόγο όσο ο κολοσσός με το φαγωμένο μηλαράκι.

Με τα… ρετιρέ της ΕΠΟ θα ασχοληθεί κάποιος;


epo-
 Για τους υπαλλήλους της Βουλής και τα προκλητικά προνόμια που απολαμβάνουν έγινε η σχετική φασαρία. Για τους υπαλλήλους της ΕΠΟ θα ασχοληθεί κάποιος; Υπάρχουν αρκετοί οι οποίοι αμείβονται με μισθούς της τάξης των 8-9 χιλιάδων ευρώ μηνιαίως και μάλιστα χωρίς να έχουν τα απαραίτητα εφόδια για να… υποστηρίξουν αυτές τις αποδοχές.

Έκτακτες ρυθμίσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Σε ισχύ τίθενται από σήμερα οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που προωθεί η Τροχαία λόγω της 39ης επετείου του Πολυτεχνείου, στους δρόμους γύρω από το Μετσόβειο έως την πλατεία Κάνιγγος.

Επιχείρηση αλλαγής του προφίλ του Α. Τσίπρα

Για το μόνο που δεν πρέπει να έχει παράπονο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι το ενδιαφέρον των ξένων ΜΜΕ για το πρόσωπό του. Σε σημείο μάλιστα που ο Α. Τσίπρας νοιώθει εσχάτως ποιο οικεία με τους ξένους δημοσιογράφους παρά μιλώντας στα ημεδαπά ΜΜΕ.

Μόνη λύση για την Ελλάδα η διαγραφή του χρέους - Bloomberg: Η Κ. Λαγκάρντ είναι ο μόνος «ενήλικος» στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων

Σύμφωνα με το Bloomberg, οι διεθνείς δανειστές είτε θα αποφασίσουν να χάσουν κάποια χρήματα τώρα προσφέροντας σημαντική ανακούφιση στην Ελλάδα από το χρέος της είτε θα το κάνουν αργότερα ως μέρος μιας άτακτης χρεοκοπίας και της αποχώρησης της Ελλάδας από την ευρωζώνη.

Τα πρώτα ραβασάκια στους καταθέτες του εξωτερικού

Αποστέλλονται σήμερα Παρασκευή οι πρώτες επιστολές σε όσους απέκρυψαν εισοδήματα και τα οποία έβγαλαν στο εξωτερικό. Συνολικά θα αποσταλούν 15.000 επιστολές και το υπουργείο ελπίζει ότι θα εισπράξει 2 δισ. ευρώ.

Ρουπακιώτης: Εγώ θα παραμείνω υπουργός, δεν θα παριστάνω τον υπουργό


roupakiotis
Ο Αντώνης Ρουπακιώτης συνεχίζει να εκφράζει ανοικτά τις διαφωνίες του με την κυβερνητική πολιτική κι αυτή τη φορά στο «στόχαστρό» του βρέθηκε το υπουργείο Οικονομικών.

Πόσα παίρνουν οι ευρωπατέρες;


Εκτός συναγωνισμού είναι οι ευρωβουλευτές, όσον αφορά τις αμοιβές τους. Άμεσα ή έμμεσα στοιχίζει ο καθένας τους περίπου 400.000 ευρώ το χρόνο.

Πόσα παίρνουν οι εθνοπατέρες;


Οι Ιταλοί είναι οι πλέον υψηλόμισθοι, οι Ούγγροι οι "φτωχοί" και οι Ελληνες κάπου στη μέση. Ο λόγος για τους βουλευτές της Ευρωπαϊκής Ενωσης και τις βασικές αμοιβές τους, οι οποίες, αν και διαφέρουν από χώρα σε χώρα, έχουν έναν κοινό τόπο: δεν είναι ποτέ ατόφιες, αφού πάντα συμπληρώνονται από πρόσθετες απολαβές, οι οποίες ενίοτε ξεπερνούν ακόμα και το βασικό μισθό.

Ξεπέρασε τους 10.000 followers ο Κυριάκος


kyriakos_mitsotaki
Το φράγμα των 10.000 followers στο Twitter ξεπέρασε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας ήταν από τους πρώτους που “επένδυσαν” πολλά στα social media, παρουσιάζοντας τις δραστηριότητές του τόσο στο Twitter όσο και στο Facebook.

Σκέψεις για δωρεάν μετακινήσεις με ΜΜΜ για τους μακροχρόνια άνεργους

Να μετακινούνται δωρεάν με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς οι μακροχρόνια άνεργοι, εξετάζει η κυβέρνηση. Στην ίδια κατεύθυνση προσανατολίζεται και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Δέκα πράγματα που μπορεί να μην ξέρετε για το χρήμα

Από την αρχαία Κίνα μέχρι και τις μέρες μας, η εξέλιξη του χρήματος κρύβει εκπλήξεις, αναπάντεχα γεγονότα και κωμικοτραγικές καταστάσεις. Την ώρα που οι κυβερνήσεις προσπαθούν να βρουν οριστική λύση με την παραχάραξη χρήματος, το λανσάρισμα του τραπεζογραμματίου των 100 δολαρίων υποτίθεται ότι θα τελειώνει μια και καλή με το ψηφιακό κοπιάρισμά του.

"Μίλησε" με τη σκέψη του


Διχάζει την επιστημονική κοινότητα η περίπτωση ενός Καναδού, ο οποίος ενώ βρισκόταν σε κώμα τα τελευταία 12 χρόνια, με μια ειδική εξέταση φάνηκε τελικά ότι έχει συνείδηση και μπορεί να επικοινωνεί με το περιβάλλον μέσω της σκέψης του.

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Βάνα Μπάρμπα: Tο απόλυτο sex symbol της δεκαετίας του '90

Η Βάνα Μπάρμπα δεν ήταν ποτέ η άριστη μαθήτρια, το καλό κορίτσι της διπλανής πόρτας και το αγνό μαθητούδι του σχολείου. Κακή μαθήτρια, αρχηγός στις αποβολές και τις κοπάνες και μεγάλη καρδιοκατακτήτρια έκανε τα Γιάννενα να παραμιλάνε και γι' αυτό έφυγε κακήν κακώς αναζητώντας μία καλύτερη τύχη στην Αθήνα.

Διάσημοι σε νεαρή ηλικία και τώρα


Δημοφιλείς καλλιτέχνες και διάσημα πρόσωπα όταν ακόμα ήταν στην αφάνεια…

Μερικά από τα πιο όμορφα και ενδιαφέροντα, διάσημα αντικείμενα έχουν και μια κατάρα


10. Μάσκα των πολεμιστών Μαορί
Οι Μαορί είναι οι αυτόχθονες της Νέας Ζηλανδίας που έφτιαχναν μάσκες και αγάλματα και τα κουβαλούσαν μαζί τους στις μάζες. Σύμφωνα με το θρησκευτικό τους σύστημα, όποιος πέθαινε σε μάχη άφηνε την ψυχή σε κάποια μάσκα. Ενώ από την κατάρα της μάσκας δεν κινδυνεύουν άντρες, οι γυναίκες που είναι έγκυες ή είχαν πρόσφατα εμμηνόρροια λέγετε πως είναι καταραμένες με να πάθουν κακό ή κακή τύχη αν πλησιάσουν μια τέτοια μάσκα. Σε ένα βρετανικό μουσείο υπάρχει και προειδοποίηση.

Και τώρα… ανασχηματισμός


Antonis-Samaras-Evangelos-Venizelos-Fotis-Kouvelis
Λένε πως το… βιολογικό ρολόι μιας κυβέρνησης αρχίζει να χτυπά επίμονα και σε πολύ πιο έντονους ρυθμούς, κάθε φορά που ο επικεφαλής της αποφασίζει ότι ήρθε η ώρα για να προχωρήσει σε ένα αναγκαίο, πολιτικά και στρατηγικά λίφτινγκ. Δηλαδή, όταν σκέφτεται να κάνει ανασχηματισμό.

Αυτά είναι τα χρήματα που παίρνουν στο Dancing with the stars;


Είναι μια από τις μεγαλύτερες φετινές παραγωγές και γενικά από τις ελάχιστες που έχουν παραμείνει στην ελληνική τηλεόραση που παραπαίει ανάμεσα σα τούρκικα σίριαλ και χαμηλού Budget ρεάλιτι. Το Dancingwiththestarsπου αυτή την Κυριακή κάνει πρεμιέρα -έστω και καθυστερημένα από τη συχνότητα του Ant1- αναμένεται να σπάσει τα κοντέρ στην τηλεθέαση, άλλα όχι χωρίς κόστος, τουλάχιστον από την πλευρά της παραγωγής. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά, αυτά είναι τα χρήματα που παίρνουν όσοι συμμετέχουν φέτος Στο λαμπερό show.

Οι «πληροφοριοδότες» των ξένων πρεσβειών στην Αθήνα

«Κανείς δεν γνωρίζει τι μπορεί να ξημερώσει στην Ελλάδα» υποστηρίζουν ξένοι διπλωμάτες που υπηρετούν στη χώρα, σχολιάζοντας τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις από τότε που ξέσπασε η κρίση και ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο. Γι' αυτό το λόγο οι πρεσβείες βρίσκονται σε διαρκή επαφή με πολιτικά πρόσωπα από όλα τα κόμματα. Ωστόσο, κάποιοι θεωρούνται καλύτεροι ως «πληροφοριοδότες» και βρίσκονται σε «ανοιχτή γραμμή» με τις ξένες αποστολές.

Τι κάνει σήμερα η Ελένη Ράντου;

Διαθέτει χιούμορ, είναι πολύ ευχάριστη, κρατάει πάντοτε χαμηλό προφίλ και ξέρει τι πρέπει να εξωτερικεύσει και τι όχι. Άλλωστε, όπως υποστηρίζει, ένας ηθοποιός για να πετύχει στο ρόλο του κάθε φορά, πρέπει να μην έχει γνωστοποιήσει τα προσωπικά του.

 Ομπάμα και Πούτιν δίνουν… ραντεβού στη Μόσχα!


obamapoutin
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Αμερικανός ομόλογός του Μπαράκ Ομπάμα εξέφρασαν σήμερα σε τηλεφωνική συνομιλία που είχαν τη διάθεσή τους να προοδεύσουν οι σχέσεις ανάμεσα στη Μόσχα και την Ουάσινγκτον, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης για Ερρίκος Ντυνάν


Για την εικόνα πλήρους απαξίωσης και στρεβλής λειτουργίας του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν», που έχει καταστήσει 1000 εργαζόμενους και πλέον απλήρωτους εδώ και μήνες, κατέθεσε σήμερα ερώτηση στους αρμόδιους υπουργούς ο Βουλευτής ΝΔ στη  Β’ Αθηνών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Πρόβλεψη-σοκ: 15 (ακόμη) δύσκολα χρόνια για την Ελλάδα


greek-austerity
Οι Έλληνες, που ξύπνησαν με την αγαλλίαση των αποτελεσμάτων του χθεσινού άκαρπου Eurogroup, λαμβάνουν μια ακόμα ένεση αισιοδοξίας από επίσημα χείλη. Αυτή την φορά, ο φορέας των καλών ειδήσεων ονομάζεται Luc Frieden και είναι ο Υπουργός Οικονομικών του Λουξεμβούργου.

Ερχεται σούπερ-δόση 44 δισ. αλλά και τέσσερα σούπερ-καψόνια

Την έγκριση δόσης-μαμούθ ύψους 44 δισ. ευρώ για την Ελλάδα συζητούν οι δανειστές μας για να εκταμιευθεί ως τα Χριστούγεννα.Θα συνοδεύεται όμως από πολύ αυστηρούς αυτόματους μηχανισμούς ελέγχου. Ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε αισιόδοξος και δήλωσε ότι κάνει προσπάθειες να εκταμιεύσει χρήματα και για την ελληνική ανάπτυξη...

Αγωνία για το Σαββατοκύριακο του «Πολυτεχνείου»

Σε διαρκή ένταση και εγρήγορση αυτή την περίοδο ο  Νίκος Δένδιας  λόγω της  ηλεκτρισμένης  ατμόσφαιρας , των διαρκών κινητοποιήσεων και των  ακροτήτων από  εξτρεμιστικά στοιχεία  κοινοβουλευτικών-δυστυχώς- κομμάτων...

Tα συμπεράσματα της προσωρινής έκθεσης της τρόικας σύμφωνα με την Der Standard

«Οι κίνδυνοι στα προγράμματα παραμένουν πολύ υψηλοί», συμπεραίνουν στην έκθεσή τους για την Ελλάδα, οι ελεγκτές της τρόικας, σύμφωνα με δημοσίευμα της αυστριακής εφημερίδας «Der Standard», η οποία ισχυρίζεται πως έχει στα χέρια της το κείμενο της προσωρινής έκθεσης, αποτελούμενο από 130 σελίδες.