Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Κατσέλη: «Κοράκια» της αγοράς πίσω από τους πλειστηριασμούς

ÊÁÔÓÅËÇ Ë- ÖÁÑÌÁÊÁ- ÓÕÍÅÍÔÅÕÎÇ
Πίσω από τις πιέσεις της τρόικας για άρση της προστασίας της πρώτης κατοικίας βρίσκονται το χρηματοπιστωτικό σύστημα και κυρίως κάποια «κοράκια» των αγορών που θέλουν να αποκτήσουν ακίνητα σε εξευτελιστικές τιμές και να κερδίσουν από την πώληση ή ενοικίασή τους, τόνισε στον ΣΚΑΪ Η πρώην υπουργός Λούκα Κατσέλη.

«Έχει δρόμο μπροστά της ακόμα η Ελλάδα»

daiselstourn1
Περίπου 3,5 ώρες διήρκησε το Eurogroup με τον Γερούν Ντάισελμπλουμ στη συνέντευξη Τύπου να επισημαίνει ότι η χώρα μας επιβάλλεται να σημειώσει πρόοδο σε 4 τομείς, τονίζοντας πάντως ότι ήδη έχουμε κάνει αρκετά.

Alpha Bank: Επιπτώσεις στην οικονομία από τις καθυστερήσεις με την τρόικα

¦ É Ä ¿ ³ Á ± Æ ¯ ±

«Οι διαιωνιζόμενες και πάλι καθυστερήσεις στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα για την ολοκλήρωση της τρέχουσας εξέτασης της πορείας υλοποίησης του ελληνικού προγράμματος προσαρμογής και για την απρόσκοπτη συνέχιση της χρηματοδότησης αυτού του προγράμματος, συνεπάγονται αναμφισβήτητα δυσμενείς επιπτώσεις και εγείρουν νέα εμπόδια στην πορεία της οικονομίας για έξοδο από την κρίση», εκτιμούν οι οικονομικοί αναλυτές της Alpha Bank, στο τελευταίο εβδομαδιαίο οικονομικό δελτίο της τράπεζας.

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Αντώναρος: Είμαι περήφανος που συμπορεύτηκα με τον Καραμανλή

Evangelos-Antonaros
Μηνύματα με πολλαπλούς αποδέκτες έστειλε για άλλη μια φορά ο Ευάγγελος Αντώναρος, μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, σχολιάζοντας τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Σόιμπλε: Θα υπάρξει λύση για την Ελλάδα

soimple3000
Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Eurogroup, τόνισε ότι «σε γενικές γραμμές η Ελλάδα έχει σημειώσει κάποια πρόοδο».

Ο Κουβέλης απέκλεισε επιστροφή της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση

kouvelis500
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, απέκλεισε ενδεχόμενη επιστροφή του κόμματός του στην κυβέρνηση υπό τις παρούσες πολιτικές και κοινωνικές συνθήκες.

Πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου από τον ΟΤΕ

ote
Σε προγράμματα εθελουσίας εξόδου, όπου αναμένεται να συμμετάσχουν περίπου 1000 εργαζόμενοι, προχωρά ο ΟΤΕ.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΤΕ, τα προγράμματα αφορούν κυρίως σε εργαζόμενους που βρίσκονται κοντά στην συνταξιοδότηση καθώς και ειδικές κατηγορίες εργαζομένων (πχ. δικηγόροι).

Eurostat: Ύφεση στο -3,8% για την Ελλάδα στο β΄τρίμηνο

yfesi
Σημαντική αποκλιμάκωση της ύφεσης που έφτασε στο -3,8% εμφάνισε η Ελλάδα το δεύτερο τρίμηνο του 2013 σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2012 (-5,6%), σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες.

Σκέψεις Σαμαρά για επίταξη στα Πανεπιστήμια

samarasarvanit
Ο Αντώνης Σαμαράς δεν κρύβει τον εκνευρισμό του για το γεγονός ότι παραμένουν κλειστά τόσο το Πανεπιστήμιο Αθηνών όσο και το ΕΜΠ, εξαιτίας της απεργίας των διοικητικών υπαλλήλων.

Σύσταση ένστολου Σώματος Δημοτικών Ελεγκτών προτείνει η ΠΟΕ-ΟΤΑ

poe
Τη θεσμοθέτηση ένστολου Σώματος Δημοτικών Ελεγκτών, σε αντικατάσταση της καταργημένης Δημοτικής Αστυνομίας, συστήνει η ΠΟΕ-ΟΤΑ στους δήμους. Όπως υποστηρίζει η Ομοσπονδία σε κείμενο νομικών παρατηρήσεων, δεν είναι σύννομο απλοί υπάλληλοι των δήμων να ασκούν αρμοδιότητες της Δημοτικής Αστυνομίας, για την άσκηση των οποίων απαιτείται ένστολο προσωπικό με καθήκοντα ειδικού ανακριτικού υπαλλήλου.

Επέτειος Πολυτεχνείου με προσδοκίες του Φωτάκη Βασίλη

Σαράντα χρόνια μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου ενάντια στη χούντα για δημοκρατία και ελευθερία, η χώρα βιώνει τη μεγαλύτερη οικονομική, πολιτική και κοινωνική κρίση που γνώρισε μεταπολεμικά.  Θεσμοί και αξίες αμφισβητούνται, ο παραγωγικός ιστός της χώρας παραλύει, η μικρομεσαία τάξη στραγγαλίζεται, η ανεργία αυξάνεται τρέποντας τους νέους σε φυγή αναζητώντας καλύτερη τύχη εκτός Ελλάδας.

Χατζηνικολάου: Ζήτα συγνώμη Άδωνι για τη μ@λ@κί@ που είπες.

Χαμός έγινε νωρίτερα μέσα από την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real fm.

Σχεδόν ουρλιάζοντας και με φανερό θυμό ο δημοσιογράφος απαίτησε από τον Υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη να ζητήσει συγνώμη για τη μ@λ@κί@ που έκανε, δηλώνοντας ήρωας που απολύει κόσμο από τον χώρο της υγείας.

Αποκαλύψεις δημοσιογράφου της Καθημερινής για κυβερνητικές πιέσεις σε ΜΜΕ και δημοσιογράφους

Διαβάστε τι αποκαλύπτει στη σελίδα του στο facebook ο γνωστός δημοσιογράφος της "Καθημερινής" σχετικά με τις κυβερνητικές πιέσεις που ασκούνται από την κυβέρνηση για απόκρυψη πληροφοριών από τους πολίτες σε σχέση με τα όσα διαδραματίζονται στις Βρυξέλλες.

Μιχελάκης: Μαρμάρινη πλάκα στη Σταδίου για τα θύματα της Marfin

mixelakis
Να τοποθετηθεί μαρμάρινη πλάκα στη μνήμη των νεκρών εργαζομένων από τον εμπρησμό στο κτίριο της Marfin στην οδό Σταδίου ζητά ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, με επιστολή που έστειλε στον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη.

Εντός 90 ημερών η απόφαση για την αίτηση πτώχευσης της Sprider Stores

sprider
Τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου, συζητήθηκε ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, η αίτηση περί κήρυξης σε κατάσταση παύσης πληρωμών (πτώχευσης) της ανώνυμης εταιρείας, με την επωνυμία «Συστήματα Πληροφορικής Β.Ι. Αλμπάνης Ανώνυμη Εταιρεία» και το διακριτικό τίτλο «Β.Ι. Αλμπάνης» κατά της Sprider Stores AE.

Κικίλιας και Αμυράς «Επιλέγουν Ελληνικό»

elliniko
Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013, από τις 11.00 έως τις 18.00, οι πύλες του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού ανοίγουν για πρώτη φορά στον κόσμο για οργανωμένες δράσεις πολιτισμού, άθλησης, ψυχαγωγίας και πικ-νικ με παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις. Οι δράσεις απευθύνονται σε οικογένειες αλλά και μεμονωμένους πολίτες όλων των ηλικιών, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να χαρούν τις εγκαταστάσεις του πρώην αεροδρομίου.

Προβόπουλος: Σε ανάπτυξη η οικονομία το 2014

provopoulos
Η ελληνική οικονομία το 2014 θα εισέλθει σε τροχιά ανάπτυξης και «ήδη οι αγορές δείχνουν να το αντιλαμβάνονται αυτό», τόνισε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργος Προβόπουλος, από την Αλβανία στο πλαίσιο του εβδόμου Ελληνοαλβανικού Φόρουμ.

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Ηλεκτρονική διακίνηση εγγράφων το 2014 σε όλο το δημόσιο

dioikitikis
Οριζόντια έργα και δράσεις που έχουν στόχο τη βελτιστοποίηση και διεύρυνση των παρεχόμενων ηλεκτρονικών υπηρεσιών προς τους πολίτες και τις επιχειρήσεις, προωθεί το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, στο πλαίσιο της Εθνικής Στρατηγικής για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση.

Απάτη 4,5 εκατομμυρίων ευρώ στο ΙΚΑ

IKA-dioikisi
Απάτη ύψους 4,5 εκατομμυρίων ευρώ σε βάρος του ΙΚΑ έδειξαν οι έλεγχοι που πραγματοποιήθηκαν σε υποκατάστημα του Ηρακλείου Κρήτης, για παράνομες χορηγήσεις σκευασμάτων διατροφής.

Εκδηλώσεις για την επιχειρηματικότητα από τη ΝΔ

oi kainotomoi teaser-01
Στο πλαίσιο των δράσεων εξωστρέφειας που έχει καθιερώσει το τελευταίο διάστημα η Νέα Δημοκρατία, το κυβερνών κόμμα  προετοιμάζει εβδομάδα επιχειρηματικότητας.

Νεολαία ΠΑΣΟΚ: Τα σύμβολα ανήκουν σε όλο το λαό

neolaia-PASOK-afissa-Fyssa
Απάντηση Νεολαίας ΠΑΣΟΚ  για την αφίσα του Πολυτεχνείου
Στις 10 Γενάρη του 1991 (δυο μέρες μετά την δολοφονία Τεμπονέρα) σείονταν η Ελλάδα σε δρόμους και πλατείες με το σύνθημα “Ζει ,ζει ο Τεμπονέρας ζει με Πέτρουλα, Λαμπράκη μας οδηγεί”.

5.000 υπάλληλοι των ΟΤΑ στην πόρτα της εξόδου

POE-OTA
Από τη δεξαμενή των υπαλλήλων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα προέλθει ο μεγάλος αριθμός εκείνων που θα ενταχθούν στο δεύτερο κύμα της κινητικότητας, για την οποία έχει δεσμευτεί η κυβέρνηση έναντι της τρόικας.

Πρόσκληση ΟΑΕΔ για 27.948 προσλήψεις

OAED
Ο ΟΑΕΔ δημοσίευσε πρόσκληση για τη διαδικασία πρόσληψης 27.948 ατόμων με συμβάσεις πλήρους απασχόλησης σε προγράμματα κοινωφελούς χαρακτήρα.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Διοίκησης του Οργανισμού, η υποβολή των αιτήσεων των ενδιαφερομένων εγγεγραμμένων ανέργων στα μητρώα ανέργων του Οργανισμού ηλικίας 18 ετών και άνω, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία προσλήψεων προσωπικού για την προώθηση της απασχόλησης ξεκινά στις 13/11/2013 και λήγει στις 20/11/2013 και ώρα 12η μεσημβρινή και γίνεται μόνο με ηλεκτρονικό τρόπο στο διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο καταχώρισης ηλεκτρονικών αιτήσεων στην ενότητα e-Υπηρεσίες / Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα.

Σε ύψη-ρεκόρ η παραγωγή οπίου στο Αφγανιστάν

opium-production-in-Afghanistan
Περισσότερο μετά από μια δεκαετία έπειτα από την εισβολή των αμερικανικών δυνάμεων στο Αφγανιστάν, στον απόηχο της επίθεσης στους Δίδυμους Πύργους την 11η Σεπτεμβρίου του 2001, και πολλά χρόνια άκαρπων προσπαθειών να αλλάξουν η συγκεκριμένη κουλτούρα των κατοίκων, η παραγωγή οπίου στη χώρα έφτασε σε ύψη-ρεκόρ.

Το Ναύπλιο υποψήφιο για την πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2021

nafplio
Την υποψηφιότητά του Ναυπλίου για πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2021, αποφάσισε κατά την αποψινή του συνεδρίαση το δημοτικό συμβούλιο Ναυπλίου, ύστερα από πρόταση του δημάρχου της πόλης Δημήτρη Κωστούρου.

Σε ρύθμιση μόλις τo 8% των οφειλετών στον ΟΑΕΕ

oaee
Τις 370.000 φτάνουν οι οφειλέτες του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ), ενώ από τον Ιούλιο μέχρι σήμερα στις ρυθμίσεις τακτοποίησης οφειλών εντάχθηκαν 28.500 ασφαλισμένοι (ποσοστό 7%- 8%), ενημέρωσε η διοικητής του Οργανισμού, Γεωργία Κωτίδου, την αρμόδια κοινοβουλευτική Επιτροπή.

Στα 2 δισ. ευρώ τα έσοδα από τις ρυθμίσεις για τα αυθαίρετα

au8aireta
Τα 2 δισ. ευρώ άγγιξαν τα έσοδα από τις ρυθμίσεις των δύο νόμων για τα αυθαίρετα και τους ημιυπαίθριους. Πρόκειται για το Ν. 4014/11 για τις αυθαίρετες κατασκευές και τους ημιυπαίθριους και το Ν. 4178/13 «Αντιμετώπιση αυθαίρετης δόμησης-Περιβαλλοντικό Ισοζύγιο και άλλες διατάξεις». Τα προϋπολογισθέντα έσοδα ήταν 1,7 δισ. ευρώ και τα εισπραχθέντα έφθασαν το 1,9 δισ., από τον Οκτώβριο του 2011 έως τον Σεπτέμβριο του 2013.

 Κικίλιας: Κάποιοι εξακολουθούν να επενδύουν στο γρήγορο κέρδος

Vassilis-Kikilias-Parliament
Ο βουλευτής Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας κατέθεσε ερώτηση για τη λειτουργία των καταστημάτων αγοράς χρυσού, και τα ενεχειροδανειστήρια.
Το κείμενο της σχετικής επιχειρηματολογίας του Βασίλη Κικίλια έχει ως εξής:

ΥΠΕΞ: Να αφυπνιστεί η Ευρώπη για τις προθέσεις της Τουρκίας για το Κυπριακό

koutras
«Η αμφισβήτηση, από πλευράς του Τούρκου πρωθυπουργού, της ίδιας της ύπαρξης της Κυπριακής Δημοκρατίας οφείλει να αφυπνίσει, επιτέλους, τη διεθνή κοινότητα σχετικά με τις πραγματικές προθέσεις της Τουρκίας για το Κυπριακό.

ΟΔΔΗΧ: Άντληση 1,3 δισ. ευρώ από έντοκα γραμμάτια

oddix
Μικρή αποκλιμάκωση του δανειακού κόστους της χώρας, κατά 5 μονάδες βάσης, παρατηρήθηκε κατά τη σημερινή δημοπρασία τρίμηνων εντόκων γραμματίων που διενήργησε ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ) αντλώντας 1,3 δισ. ευρώ.

Η υποψηφιότητα για τον Λευκό Οίκο που… τρέμει η Wall Street

Elizabeth-Warren
Όταν τα αμερικανικά ΜΜΕ κατακλύστηκαν από πληροφορίες περί του ενδεχομένου να είναι η Ελίζαμπεθ Γουόρεν υποψήφια για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών, ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2016, η Wall Street πάγωσε.

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Σε «μαύρη λίστα» οι εταιρείες που δεν υποβάλλουν δηλώσεις ΦΠΑ

fpa_3
Ηλεκτρονικό μπλόκο σε όσους φοροδιαφεύγουν επιχειρεί το υπουργείο Οικονομικών.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Καθημερινή» θα απενεργοποιεί τον ΑΦΜ των εταιρειών που δεν υποβάλλουν περιοδικές δηλώσεις ΦΠΑ για δύο συνεχόμενα τρίμηνα και θα τις καταχωρίζει σε «μαύρη λίστα».

Μαριάς: Αντιμνημονιακό μέτωπο με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές

marias2
Για αντιμνημονιακό μέτωπο με το ΣΥΡΙΖΑ και άλλες δυνάμεις στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές έκανε λόγο στον ΣΚΑΪ ο Νότης Μαριάς. «Θα έχουμε συνάντηση με τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο για ενδεχόμενη συνεργασία σε επίπεδο δήμων» σημείωσε.

Νόμιμα τα αυθαίρετα με αντιπαροχή

afthereta
Στη συνολική αντιμετώπιση της εκτός σχεδίου αυθαίρετης δόμησης προχωρά το υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής με νέο νομοσχέδιο που αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή μέχρι το τέλος του χρόνου.

Η Γερμανία καθιερώνει δημοψηφίσματα του… 1 εκατομμυρίου

Germany-referendums
Στην καθιέρωση δημοψηφισμάτος για την αλλαγή σημαντικών νόμων του κράτους, προσανατολίζονται το CDU/CSU και το SPD, στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη μεταξύ των τριών κομμάτων, για τη συγκρότηση κυβέρνησης Μεγάλου Συνασπισμού.

Μόνο το 19% των οπαδών της ΝΔ θεωρεί “άκρο” τον ΣΥΡΙΖΑ

dimoskopisi
Τα ευρήματα δημοσκόπησης της “Public Issue ” για τη θεωρία των δυο άκρων και την απήχησή της στην κοινωνία, παρουσιάζει στη σημερινή “Εφημερίδα των Συντακτών” ο Γιάννης Μαυρής.

Η “Kontra News” προβλέπει πρόταση Σόιμπλε για… “κούρεμα” καταθέσεων

Kontra-News
Στην πρόβλεψη ότι στο επερχόμενο Eurogroup  o υπηρεσιακός Υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε θα προτείνει “κούρεμα” καταθέσεων 20%-30% για την Ελλάδα, την Πορτογαλία και πιθανότατα την Ισπανία, προχωρεί η εφημερίδα “Kontra News” με το σημερινό βασικό πρωτοσέλιδό της.

Κυβέρνηση και τρόικα σε… blame game

troika-Megaro-Maximou
Από καθυστέρηση σε καθυστέρηση οδηγούν τη διαπραγμάτευση οι δανειστές, ζητώντας συνεχώς νέα στοιχεία για την πορεία των εσόδων, αλλά και τα οικονομικά των ασφαλιστικών ταμείων, ενώ χθες ανέβαλαν το προγραμματισμένο ραντεβού με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Κάθειρξη 10 ετών στον διευθυντή ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πάτρας

patra
Ποινή κάθειρξης 10 χρόνων για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, επέβαλε σήμερα το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών στον διευθυντή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, ο οποίος κρίθηκε ένοχος, κατά πλειοψηφία, για τον θάνατο ασθενούς το 2002.

ΥΠΟΙΚ: Σε τρία υπουργεία υπερβάσεις δαπανών

yp1
Καλύτερη επίδοση από τον στόχο παρουσίασαν οι δαπάνες του προϋπολογισμού κατά το εννεάμηνο Ιανουάριος- Σεπτέμβριος 2013.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους που έδωσε στη δημοσιότητα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, οι δαπάνες των υπουργείων και των φορέων του δημοσίου στο διάστημα αυτό (συμπεριλαμβανομένων των απλήρωτων υποχρεώσεών τους) ήταν χαμηλότερες κατά 1,2 δισ. ευρώ ή 3,4% συγκριτικά με τον στόχο του προϋπολογισμού. Ωστόσο υπερβάσεις δαπανών εξακολουθούν να παρουσιάζουν τα υπουργεία Δικαιοσύνης, Οικονομικών και Εργασίας.

Αντώναρος: Είμαι ευτυχής που δεν ανήκω σε αυτή τη Βουλή

Evangelos-Antonaros
Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter,  o τελευταίος εκπρόσωπος των κυβερνήσεων Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος σχολίασε με διαδοχικά μηνύματά του τη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στη Βουλή, στο πλαίσιο της πρότασης μομφής του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης.

ΕΛΣΤΑΤ: Νέα κάμψη της οικοδομικής δραστηριότητας τον Αύγουστο

MIDEAST ISRAEL PALESTINIANS

Σε «ελεύθερη πτώση» βρίσκεται η οικοδομή στη χώρα, καθώς ο όγκος της ιδιωτικής οικοδομικής δραστηριότητας συρρικνώθηκε περαιτέρω τον Αύγουστο εφέτος, ενώ η νέα μεγάλη μείωση στις οικοδομικές άδειες που εκδόθηκαν τον συγκεκριμένο μήνα από τις πολεοδομίες της χώρας, προοιωνίζεται χειροτέρευση της κατάστασης το προσεχές διάστημα.

Δαβάκης: Υπερσυγκέντρωση τουρκικών δυνάμεων στον Έβρο

davakis
Υπερσυγκέντρωση τουρκικών δυνάμεων στον Έβρο και απέναντι από τα ελληνικά νησιά, κατήγγειλε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Θ. Δαβάκης, μιλώντας στη Βουλή κατά την συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ προς την κυβέρνηση.