Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Η Όλγα δίνει ώθηση στον θρησκευτικό τουρισμό

Olga-Kefalogianni
Πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ του υπουργείου Τουρισμού και της Μητρόπολης  Δωδεκανήσου,  υπέγραψαν σήμερα η υπουργός Τουρισμού κυρία  Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μητροπολίτης Ρόδου Κύριλλος, για τις εν Δωδεκανήσω Μητροπόλεις του Οικουμενικού Πατριαρχείου, με στόχο την προώθηση και την ανάπτυξη του θρησκευτικού τουρισμού στα Δωδεκάνησα.

Ο Χρυσοχοϊδης ζήτησε αναλογικά διόδια

Mihalis-Xrysoxoidis
Ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοϊδης τάχθηκε με σημερινές δηλώσεις του υπέρ της καθιέρωσης αναλογικών διοδίων, στο πλαίσιο παρέμβασής του στην Επιτροπή της Βουλής όπου πραγματοποιείται συζήτηση για την επανεκκίνηση των μεγάλων οδικών έργων.

Το “δέος” του Πελεγρίνη, και το… ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Theodosis-Pelegrinis-Kostas-Kazakos
Είναι, πέρα από κάθε αμφιβολία, ο πιο “επώνυμος” Πρύτανης των τελευταίων ετών για την Ελλάδα. Ο Θεοδόσης Πελεγρίνης είναι το κεντρικό πρόσωπο του δράματος που παίζεται στον χώρο της παιδείας, στον απόηχο της σκληρής κόντρας με το αρμόδιο υπουργείο, και εκ των πραγμάτων οι θέσεις τις οποίες ανά διαστήματα διατυπώνει, συνιστούν είδηση.

Ο Στουρνάρας κάνει (καθημερινά…) 50 push ups!

Giannis-Stournaras
Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ που δημοσιεύει η στήλη “Βηματοδότης” στο vima.gr, ο Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας έχει εντάξει στο καθημερινό πρόγραμμά του ασκήσεις γυμναστικής, στην προσπάθειά του να κάνει ψυχολογική… χαλάρωση.

Η “Ελευθεροτυπία” αποκαλύπτει τις 11.000 απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων για το 2014

Elefterotypia
Το σχέδιο της κυβέρνησης για τις δεξαμενές του δημοσίου από τις οποίες θα προκύψουν 11.000 απολύσεις υπαλλήλων το 2014, αποκαλύπτει η “Ελευθεροτυπία” με το βασικό πρωτοσέλιδό της.

Κομισιόν: Πρόστιμο σε έξι τράπεζες για χειραγώγηση επιτοκίων

comission
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, που επέχει ρόλο ρυθμιστικού φορέα για θέματα ανταγωνισμού στην Ευρωπαϊκή Ένωση, πρόκειται να επιβάλει πρόστιμα ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ σε έξι τράπεζες, περιλαμβανομένων της Citigroup, της Deutsche Bank και της Royal Bank of Scotland αύριο Τετάρτη για την χειραγώγηση των επιτοκίων διατραπεζικών χορηγήσεων, σύμφωνα με πηγές ενήμερες για το θέμα αυτό που επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.

Τεράστια ποσότητα ξυλείας ξεβράστηκε στη Λέσβο

ksuleia
Άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι για τους οποίους από σήμερα το πρωί η ανατολική ακτή της Λέσβου, βόρεια της πόλης της Μυτιλήνης «πλημμύρισε» από εκατοντάδες τόνους κατεργασμένης ξυλείας.

Μόνο το 1% των εγγράφων του Σνόουντεν έχει δημοσιεύσει η Guardian

snowden
Μόλις το 1% των απόρρητων εγγράφων που διέρρευσε ο σύμβουλος της αμερικανικής Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας (NSA) Έντουαρντ Σνόουντεν έχουν δημοσιευθεί στη βρετανική εφημερίδα Guardian, ενώ τα υπόλοιπα έγγραφα παραμένουν ασφαλή, όπως δήλωσε ο διευθυντής της εφημερίδας Άλαν Ράσμπριτζερ που κατέθεσε σήμερα σε μια κοινοβουλευτική επιτροπή.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ «ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ»

Η ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης συμμετείχε στην εθελοντική δράση «ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ», του Σώματος Φίλων Α.ΜΕ.Α. «Δράση για το Κάτι Άλλο» που διεξήχθη στις 3 Δεκεμβρίου στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας για Άτομα με Αναπηρία. Περιεχόμενο της δράσης είναι, μέσω διαδραστικών δραστηριοτήτων, το βίωμα της εμπειρίας του να κινείσαι με καροτσάκι ή να είσαι τυφλός.

Δελτίο Τύπου ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Θεσσαλονίκης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 3 Δεκεμβρίου 2013 η εκδήλωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ με θέμα «Το νέο παραγωγικό μοντέλο της Ελλάδας» . Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους 400 και πλέον φοιτητές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Την ημερίδα πλαισίωσαν νέοι ομιλητές οι οποίοι τοποθετηθήκαν στις τρεις θεματικές ενότητες: Παιδεία, Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα, θέματα που βρίσκονται στο επίκεντρο.

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Η ΕΥΑ ΠΑΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: "Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ψυχάκιας, αναίσθητος, Άθεος και σχιζοφρενής"

Απολαύστε πιο κάτω τις αποκαλύψεις της Εύας Γ. Παπανδρέου για τον άνθρωπο που μας κυβερνά αυτές τις ώρες. Αποκαλύπτει πως είναι ψυχάκιας, αναίσθητος, Άθεος και σχιζοφρενής, σε ένα βιβλίο που εκδόθηκε το 1988. 

Διαβάστε με προσοχή τα όσα γράφει...

Κατάσχεση από το δημόσιο: Ποια τα δικαιώματα του πολίτη-οφειλέτη στις πράξεις εκτέλεσης του Δημοσίου

Γράφει ο Γιώργος Τσιάπος, Δικηγόρος Σερρών
Αρκετοί συμπολίτες μας έχουν ανά καιρό βρεθεί σε δυσμενή θέση αναφορικά με τα χρέη τους και προς το Ελληνικό Δημόσιο, με αποτέλεσμα το τελευταίο να... έχει προχωρήσει σε πράξεις αναγκαστικής εκτέλεσης κατά των οφειλετών. Ιδιαίτερα δε τα τελευταία χρόνια το φαινόμενο αυτό έχει οξυνθεί, με τις περιπτώσεις ατόμων, εναντίον των οποίων έχουν ασκηθεί πράξεις εκτέλεσης, να έχει αυξηθεί δραματικά. Ο δε προβληματισμός είναι έντονος, από την στιγμή που υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για (γενική ή μερική) απελευθέρωση των πλειστηριασμών από το 2014.

Χωρίς ίντερνετ σε πολλά σημεία της Ελλάδας - Δεκάδες τα μηνύματα αναγνωστών με παράπονα

Από χθες μας έχουν σταλεί δεκάδες μηνύματα με αναγνώστες που δεν έχουν πρόσβαση λόγω της κακοκαιρίας στο διαδίκτυο. Όλες οι εταιρείες αυτή την ώρα αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα, με αποτέλεσμα να έχουν πέσει κυριολεκτικά τα δίκτυά τους, τόσο στο ίντερνετ όσο και στα τηλέφωνα. Στην Ελλάδα του 2014 (σε λίγες μέρες) δυστυχώς η...
τεχνολογία "κρασάρει" όπως λέμε στη γλώσσα των υπολογιστών.

 Όλι Ρεν: Τα έργα στους οδικούς άξονες θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας

oliren
Τη στήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην επανεκκίνηση της κατασκευής τεσσάρων μεγάλων αυτοκινητοδρόμων στην Ελλάδα, εξέφρασε σήμερα ο επίτροπος Οικονομίας Όλι Ρεν, λίγο μετά τη συνάντηση που είχε στην Επιτροπή, στις Βρυξέλλες, με τον υπουργό Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Λυκουρέντζος: Αδικαιολόγητη υπεροψία από τον Στουρνάρα

likourentzos_459_355
Την άρνησή του να ψηφίσει διάταξη για πλειστηριασμούς στην πρώτη κατοικία, εξέφρασε ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος, μιλώντας στο δημοτικό ραδιόφωνο Τρίπολης, και έβαλλε κατά του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, κάνοντας λόγο για «αδικαιολόγητη υπεροψία». Αναφερόμενος δε στην εξεταστική επιτροπή για τα υποβρύχια, που ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε πως, αν ήταν στη θέση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου θα ζητούσε να γίνει η εξεταστική, υπογραμμίζοντας πως εκτίμησή του είναι ότι δεν υπάρχουν ευθύνες.

ΚΚΕ: Ο Τσίπρας αντιγράφει τις προτάσεις του Γ. Παπανδρέου

perissos
«Μετά τις εξετάσεις τύπου Τέξας, ο Αλ. Τσίπρας αντιγράφει τις προτάσεις του Γ. Παπανδρέου για την καπιταλιστική ανάπτυξη, αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται στην ίδια αντιλαϊκή όχθη με τη συγκυβέρνηση. Οι αναφορές για επενδύσεις στην καινοτομία και τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, για ιδιωτικοποιήσεις, που τις βαφτίζει συμπράξεις, οι προτροπές στους μεγαλοεπιχειρηματίες να βγάλουν κέρδη με “κοινωνική και οικολογική ευαισθησία”, θυμίζουν όλο και περισσότερο μέρες παλιού ΠΑΣΟΚ», αναφέρει σχόλιο του ΚΚΕ για την ομιλία του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο.

Σαμαράς: Το 2014 αρχίζει ο κύκλος της ανάκαμψηςπολι

antonisamaras12
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την παρουσίαση της Ετήσιας Έκθεσης Ελληνικού Εμπορίου για το 2013, το προεδρείο της ΕΣΕΕ, με επικεφαλής τον πρόεδρό της Βασίλη Κορκίδη, συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στον οποίο παρέδωσε την Έκθεση μαζί με υποστηρικτικό υλικό.

Βρούτσης: Ενίσχυση των ελεγκτικών μηχανισμών για την αδήλωτη εργασία

vroutsis6

Για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια, τα έσοδα του ΙΚΑ για την απασχόληση παρουσιάζουν αύξηση τον μήνα Οκτώβριο, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης κατά τη συζήτηση των άρθρων του νομοσχεδίου για την «αναβάθμιση και βελτίωση των μηχανισμών είσπραξης των ασφαλιστικών φορέων, πρόστιμα για την ανασφάλιστη και αδήλωτη εργασία κ.α.» στην αρμόδια κοινοβουλευτική Επιτροπή.

Ελεύθερος ο Ρέστης

Victor-Restis
Έπειτα από 4 μήνες προφυλάκισης ο Βίκτωρ Ρέστης  αποφυλακίζεται με  διάταξη της ανακρίτριας και σύμφωνη πρόταση του εισαγγελέα.

Συνέντευξη Τύπου Δημάρχου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης για το θέμα του Αστέρα

Υπενθυμίζεται ότι αύριο Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου και ώρα 12.00 ο Δήμαρχος Βάρης – Βούλας - Βουλιαγμένης Σπύρος Πανάς, θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου προς τους συντάκτες των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης με θέμα «Ενημέρωση για την επίσημη θέση του Δήμου Βάρης – Βούλας- Βουλιαγμένης ενάντια στο σχέδιο τσιμεντοποίησης του Αστέρα Βουλιαγμένης».

Η βιασύνη για την ελληνική “Ελιά” δείχνει… εκλογές

Tasos-Giannitsis
Οι ζυμώσεις που βρίσκονται εδώ και μήνες σε εξέλιξη στον χώρο της ελληνικής Κεντροαριστεράς, απέκτησαν το τελευταίο διάστημα περισσότερο πιεστικό χαρακτήρα. Και μάλλον δεν είναι τυχαίο. Ο Τάσος Γιαννίτσης και οι υπόλοιποι εμπνευστές της κίνησης των “58″ διαθέτουν την πολιτική εμπειρία για να κατανοούν ότι οι εξελίξεις τρέχουν, και είναι προφανές ότι θέλουν να προλάβουν, και να είναι εγκαίρως έτοιμοι. Για τις βουλευτικές εκλογές του 2014, όπως προδικάζουν πολλοί.

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Το 96,7% των πολιτών “απέναντι” στον Στουρνάρα για την υπερφορολόγηση

stour
Την απαισιοδοξία των Ελλήνων πολιτών για το μέλλον τους, αλλά και την απογοήτευσή τους από τη στάση όλων των κομμάτων του κοινοβουλίου αποτυπώνει η δημοσκόπηση της GPO, για λογαριασμό της εκπομπής «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη στο Mega.

Ικανοποίηση στη ΝΔ για την ανανέωση στις ΝΟΔΕ

nd
Οι εκλογικές διαδικασίες στο πλαίσιο της μεγάλης μεταρρύθμισης στις δομές και τη λειτουργία της Νέας Δημοκρατίας ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου, με τις εκλογές που έγιναν σε ολόκληρη τη χώρα για την ανάδειξη νέων προέδρων στις 64 ΝΟΔΕ.

Το… σενάριο του Νικήτα για τριπλές εκλογές τον Μάιο και οι πλειστηριασμοί

nikitas
Το δικό του… σενάριο για το ενδεχόμενο να γίνουν τριπλές εκλογές τον Μάιο έδωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης μιλώντας στον ΣΚΑΙ.
Σύμφωνα με τον κ. Κακλαμάνη, η κυβέρνηση θα μπορούσε να επιδιώξει να πάει και σε βουλευτικές εκλογές τον Μάιο, «σε περίπτωση που οριστικοποιηθεί το πρωτογενές πλεόνασμα, δοθούν τα 50 ευρώ στους ενστόλους και ξεκινήσει η κουβέντα για τη νέα απομείωση του ελληνικού χρέους».

Κρατούν κλειστό το ΕΜΠ και το ΕΚΠΑ οι διοικητικοί υπάλληλοι

dioikitikoi-ypalliloi-570
Ελάχιστες είναι πλέον οι πιθανότητες να σωθεί το εξάμηνο στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, μετά τη νέα απεργία που κήρυξαν για την προσεχή Τετάρτη και Πέμπτη οι διοικητικοί υπάλληλοι του ιδρύματος. Σαρανταοκτάωρη απεργία κήρυξαν για την Τρίτη και την Τετάρτη και οι διοικητικοί υπάλληλοι του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, όπου οι πέντε από τις εννέα σχολές τελούν υπό κατάληψη από ομάδες φοιτητών.

Το φαινόμενο “Μπέπε Γκρίλο” και οι αυτοδιοικητικές εκλογές

Thanasis-Papamichail
Με το νέο εκλογικό σύστημα διπλών ψηφοδελτίων, ένα για Δημάρχους και ένα για Συμβούλους το γνωστό μας από την Ιταλία φαινόμενο «Μπέπε Γκρίλο» θα μεταφερθεί και σε μας σαν τσουνάμι.

Βλάχος: Ο Καραμανλής δεν στέλνει τελεσίγραφα

Giorgos-Blaxos
Ο βουλευτής της Περιφέρειας Αττικής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Βλάχος υπήρξε από τους πιο στενούς συνεργάτες του Κώστα Καραμανλή, στο ξεκίνημα τουλάχιστον της ηγεσίας του πρώην πρωθυπουργού στη Ρηγίλλης.

Οι νέοι πρόεδροι στις ΝΟΔΕ της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη

nd
Με υψηλά ποσοστά συμμετοχής ολοκληρώθηκαν οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των προέδρων ΝΟΔΕ της Ν.Δ. στο νομό Θεσσαλονίκης. Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κεντρικού Τομέα επανεκλέχθηκε ο Τάσος Εμμανουηλίδης.

To 73,6% δεν θεωρεί τον ΣΥΡΙΖΑ έτοιμο να κυβερνήσει

kalpes-psifodeltia
Η δημοσκόπηση της GPO για το MEGA, που παρουσιάστηκε στην εκπομπή “Ανατροπή” του Γιάννη Πρετεντέρη, καταγράφει προχωρημένη δυσπιστία της πλειοψηφίας της κοινωνίας, για το κατά πόσο ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να κυβερνήσει.

Ο γιος του Τάσσου Παπαδόπουλου, Νικόλας, νέος πρόεδρος του ΔΗΚΟ. Ενστάσεις από τον Καρογιάν

diko
Ο γιος του πρώην προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Τάσσου Παπαδόπουλου, Νικόλας Παπαδόπουλος, ήταν ο μεγάλος νικήτης στη μάχη με τον Μάριο Καρογιάν για την ηγεσία του Δημοκρατικού Κόμματος (ΔΗΚΟ) στην Κύπρο. Ο κ. Καρογιάν εξέφρασε τις ενστάσεις του για το αποτέλεσμα και την όλη διαδικασία, αλλά η νίκη του κ. Παπαδόπουλου επί της ουσίας δεν αμφισβητείται.

ΟΝΝΕΔ Δράμας: Δελτίο Τύπου και φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση "αντιΔΡΑΣΕ"

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σαββάτο 30 Νοεμβρίου, το σεμινάριο αυτοάμυνας «αντιΔΡΑΣΕ», στο Εθνικό Στάδιο της Δράμας. Η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Δράμας έθιξε το ευαίσθητο θέμα της βίας κατά των γυναικών, με ένα διαφορετικό και καινοτόμο τρόπο, ευελπιστώντας να μπει στην πραγματική ουσία του θέματος.

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Δράση ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Θεσσαλονίκης για την παγκόσμια μέρα κατά του AIDS

Η 1η Δεκεμβρίου καθιερώθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS το 1988, με απόφαση της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας και στη συνέχεια της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Αιμοδοσία της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης

Οι καθημερινές ανάγκες αίματος στη χώρα μας για την αντιμετώπιση χρόνιων νοσημάτων και οξέων καταστάσεων είναι τεράστιες. Ετησίως καταναλώνονται περισσότερες από 600.000 μονάδες αίματος. Το ποσοστό των εθελοντών αιμοδοτών είναι μικρότερο από το 6% του πληθυσμού.

Γιατί η “κοινωνία αξιών” προτείνει ριζοσπαστικές λύσεις σήμερα



Η ιδέα του πολιτικού ριζοσπαστισμού στην Ευρώπη στο νεώτερο κόσμο ξεκίνησε από την αντίληψη του διαφωτισμού ότι τα ανθρώπινα όντα μπορούν να είναι πραγματικά ελεύθερα.

Ριζοσπαστισμός είναι η ρήξη με το κατεστημένο, τις νόρμες και τα στερεότυπα του παρελθόντος. Δεν ταυτίζεται όμως με τις επαναστατικές ιδέες που επιδιώκουν να ανατρέψουν βίαια ή λιγότερο βίαια το κατεστημένο. Η ιδέα της επανάστασης ποτέ δεν ήταν το καθοριστικό χαρακτηριστικό του ριζοσπαστισμού.

Δίκτυο Ελλήνων Συντηρητικών

Το Δίκτυο Ελλήνων Συντηρητικών (ΔΙ.Ε.ΣΥ.) αποτελεί μια προσπάθεια ενεργών πολιτών να τοποθετήσουν στο επίκεντρο του πολιτικού διαλόγου μια ελληνική πρόταση για το συντηρητισμό που εμπεριέχει τις αξίες της προάσπισης της εθνικής ταυτότητας, των πολιτιστικών και θρησκευτικών παραδόσεων του τόπου, της φιλοπατρίας, της κοινωνικής συνοχής, του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος.

Πως να αντιμετωπίσετε το «πρήξιμο» από τις εισπρακτικές εταιρείες

katathlipsi
Και σε μία και σε δύο και σε τρεις εισπρακτικές εταιρείες αναθέτουν οι τράπεζες την «δουλειά» της ενόχλησης για την είσπραξη της ίδιας ληξιπρόθεσμης οφειλής. Έτσι, συχνά ερχόμαστε στη δυσάρεστη θέση να μας ενοχλούν τρεις διαφορετικοί άνθρωποι για το ίδιο πράγμα. Επιτρέπεται; Πώς μπορούμε να αμυνθούμε;

«Με τον πρόεδρο της ΔΗΜ.ΑΡ. Φ. Κουβέλη, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Βάρης – Βούλας –Βουλιαγμένης Σ. Πανάς με αντικείμενο την πώληση του Αστέρα Βουλιαγμένης» Θετικός στις απόψεις του Δήμου, εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:  «Με τον πρόεδρο της ΔΗΜ.ΑΡ. Φ. Κουβέλη, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Βάρης – Βούλας –Βουλιαγμένης Σ. Πανάς με αντικείμενο την πώληση του Αστέρα Βουλιαγμένης»  Θετικός στις απόψεις του Δήμου, εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ.
Με τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλησυναντήθηκε χθες, ο Δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Σπύρος Πανάς. Σκοπός της συνάντησης, ήταν η ενημέρωση του προέδρου της ΔΗΜ.ΑΡ. για τις θέσεις του Δήμου, σχετικά με το σχέδιο πώλησης του Αστέρα Βουλιαγμένης που προωθείται από το ΤΑΙΠΕΔ.

Ένας πρώην Υφυπουργός, ένας πρώην Βουλευτής, ένας πρώην Πρόεδρος καλούν…Καραμανλή!!!


Τα σενάρια που ήθελαν ομάδα δυσαρεστημένων Νεοδημοκρατών να πιέζουν για επιστροφή του Κώστα Καραμανλή στην ηγεσία του κόμματος επιβεβαιώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, όταν πρώην Βουλευτής της ΝΔ σε δείπνο με πολιτικούς φίλους μίλαγε για επιστολή πίεσης προς τον πρώην Πρωθυπουργό με σκοπό την επιστροφή του.

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Πριν και μετά τις περικοπές στο δημόσιο!

Η γνωστή φωτογραφία άλλαξε μετά τις περικοπές που θα γίνουν στο Ελληνικό δημόσιο.