Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Καταγγέλουν απαλλαγή χαρατσιού για ακίνητα του Μυτιληναίου


Όταν ο ελληνικός λαός ζει με την αγωνία των απλήρωτων φόρων, οι καταγγελίες για φορολογική εύνοια προκαλούν το κοινό αίσθημα όπως είναι λογικό. Χαρακτηριστική η περίπτωση της εταιρείας «Αλουμίνιον» του κ. Ευάγγελου Μυτιληναίου, η οποία, σύμφωνα με αναρτήσεις σε γνωστά μπλογκ, έτυχε μιας τέτοιας εύνοιας. Μένει μόνο να ερευνηθεί αν ευσταθούν οι σχετικές πληροφορίες.

«Πορνό» σε βραχογραφία ηλικίας 37.000 ετών


Η σχετική μελέτη δημοσιεύθηκε στο περιοδικό της Εθνικής Ακαδημίας των Επιστημών των ΗΠΑ (PNAS) και σύμφωνα με το "Science",ότι η ανακάλυψη, που έγινε στην περιοχή Αμπρί Καστανέ, δείχνει τον ρόλο που ήδη έπαιζε η τέχνη στην καθημερινή των ανθρώπων εκείνης της εποχής στην Ευρώπη.

Στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ ο Πέτρος Μολυβιάτης

Στις ΗΠΑ, προκειμένου να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, που θα πραγματοποιηθεί στις 20 και 21 Μαΐου στο Σικάγο, θα μεταβεί ο υπουργός Εξωτερικών Πέτρος Μολυβιάτης.

Μελβούρνη: Ομογενής δήμαρχος φορολογεί το λίπος!

Φόρο στο λίπος θέλει να επιβάλει ο δήμος Ντάρεμπιν της Μελβούρνης, όπου ζουν χιλιάδες Έλληνες και δήμαρχός του είναι ο ομογενής Στιβ Τσίτας.

Διάσημοι ηθοποιοί με τους κασκαντέρ σωσίες τους

Διάσημοι ηθοποιοί φωτογραφίζονται κατά την διάρκεια των γυρισμάτων με τους σωσίες που αναλαμβάνουν να τους αντικαταστήσουν στις ριψοκίνδυνες σκηνές δράσεις!

Επίθεση Τσίπρα στους πιστωτές


Με αναστολή της εξυπηρέτησης του χρέους σε περίπτωση που και οι δανειστές διακόψουν το πρόγραμμα χρηματοδότησης της Ελλάδας, εκτιμώντας πάντως ως «μικρή» την πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο προειδοποιεί με δηλώσεις του στη Wall Street Journal o Αλέξης Τσίπρας. Η αμερικανική έκδοση περιγράφει ότι με τις δηλώσεις αυτές ο κ. Τσίπρας «πετάει το γάντι» που μπορεί να προκαλέσει εντάσεις μεταξύ Ελλάδας και πιστωτών της.

Τι κάνει σήμερα ο Γιάννης Γαλάτης;

Ο Γιάννης Γαλάτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1946. Όταν τον ρωτούν την ηλικία του, δεν την κρύβει… Όμως, υπάρχουν φορές που απαντά: «Διαλέξτε και πάρτε, από 18 ετών μέχρι 108». Κι αυτό το κάνει γιατί θέλει να πει ότι δεν έχει ηλικία, διότι θεωρεί ότι οι πραγματικές ηλικίες βρίσκονται μόνο στα πιστοποιητικά.

Στον "Καιάδα" του αμοραλισμού...

Το δρόμο για μια ψυχαγωγική εκπομπή υψηλής τηλεθέασης βρήκε ο περιβόητος Καιάδας, ο Χρυσαυγίτης που διέταξε τους δημοσιογράφους να σηκωθούν για να υποδεχθούν το μεγαλειώδη αρχηγό του. Ο Θέμος Αναστασιάδης θεώρησε σκόπιμο να συστήσει τον συγκεκριμένο...

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Το έγγραφο του Έργοτέλη που βάζει φωτιά στη Superleague

To www.neakriti.gr αποκαλύπτει την αίτηση βόμβα που κατέθεσε ο Εργοτέλης στη Σούπερ Λίγκα, με την οποία διεκδικεί την παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα. Σύμφωνα με αυτήν, ομάδα της Σούπερ Λίγκας και συγκεκριμένα ο Πανιώνιος έχει καταδικαστικές αποφάσεις για αφαίρεση βαθμών που δεν εφαρμόστηκαν!!! Δηλαδή, οι Πανιώνιος πρέπει να υποβιβαστεί και να σωθεί ο Εργοτέλης!

Ένα «πλωτό παλάτι» στις ελληνικές θάλασσες

Με περισσότερους από 4.000 επιβάτες κατέφτασε το «Navigator Of The Seas» στο λιμάνι της Σούδας στα Χανιά.

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια του κόσμου. Έχει μήκος 311 μέτρα, πλάτος 48 και μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα πλεύσης 21,6 κόμβων ανά ώρα.

Γιατί δάκρυσε η Λιάνα Κανέλλη...

Με δυσκολία μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της η Λιάνα Κανέλλη, η οποία μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, αναφέρθηκε στην πρωτοφανή απόφαση του δικαστηρίου της Χάγης να νομιμοποιήσει το Κόμμα Παιδόφιλων της Ολλανδίας.

Το «Παρά Πέντε» επιστρέφει

Η σειρά που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη την τελευταία δεκαετία, το «Παρά Πέντε» θα επιστρέψει στις οθόνες του Mega με την μοναδική πένα του Γιώργου Καπουτζίδη.

Αν τα σπάσουμε με την Ευρώπη, λέμε αντίο στην ΑΟΖ

Συγγνώμη, αλλά όποιος έχει οποιαδήποτε σχέση με τα (χρονίζοντα) εθνικά μας θέματα, γνωρίζει πως το πρόβλημα της Ελλάδας αυτή τη στιγμή δεν είναι η επιθυμία των Σκοπίων να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ και η σχετική κινητικότητά τους.

Δείτε τον Θάνο Τζήμερο να ροκάρει

Ο Θάνος Τζήμερος, ιδρυτής και πρόεδρος του νέου πολιτικού κόμματος «Δημιουργία Ξανά» ήταν καλεσμένος της εκπομπής «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλο. Ο πολιτικός που έχει σπουδάσει Οικονομικές Επιστήμες, είναι και....

Σφοδρή επίθεση ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε Τσίπρα για τον Αρσένη

Για συνεχή αποδυνάμωση «του κινήματος που έφερε σε αδιέξοδο τα κόμματα του Μνημονίου» κατηγορεί η ΑΝΤΑΡΣΥΑ την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ: Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, επικεφαλής της οποίας είναι ο Πέτρος Κωνσταντίνου, επικρίνει ιδιαίτερα την πρόταση...

Μας έχουν ξεγράψει - Σχεδόν όλοι μας στέλνουν στη δραχμή


- “Κομμένες” οι επαφές μέχρι να σχηματιστεί κυβέρνηση
- “Κουρεμένες” δόσεις και τα έσοδα στο ναδίρ
- “Τεχνικές προετοιμασίες” του ΔΝΤ για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ
- Κεντρικό θέμα η Ελλάδα και στη σύνοδο G8

Το επικρατέστερο σενάριο για την έξοδο από την ευρώ

Η έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη θα απαιτούσε εκατομμύρια νομικές και οικονομικές διευθετήσεις που σύμφωνα με κάποιες εκτιμήσεις θα έπαιρναν έως και δέκα χρόνια για να ολοκληρωθούν.

"Η νεολαία του Συνασπισμού διαδήλωσε στο κέντρο των Σκοπίων για το δικαίωμα της ΠΓΔΜ να χρησιμοποιεί την ονομασία "Μακεδονία"(!)


"Η νεολαία του Συνασπισμού διαδήλωσε στο κέντρο των Σκοπίων 
για το δικαίωμα της ΠΓΔΜ να χρησιμοποιεί την ονομασία "Μακεδονία"(!),
το δικαίωμα του εθνικού αυτοπροσδιορισμού,
την επιστροφή πολιτικών προσφύγων απ'την Πγδμ,
την αναγνώριση "μακεδονικής" μειονότητας στην Ελλάδα κλπ."
(Greece Salonika 18/5/'08) 

Βελόπουλος-Πλεύρης προσχωρούν στην ΝΔ

Με γοργά βήματα προχωρά η επανασυσπείρωση της κεντροδεξιάς πολυκατοικίας, με την ΝΔ να έχει ουσιαστικά ανοίξει τις πύλες της όχι μόνο στα μέλη αλλά και τα στελέχη των κομμάτων της ευρείας παράταξης που δεν μπήκαν στη Βουλή.

Η έρευνα της Π+13 για τα media


Ποιοι είναι υπέρ και ποιοι εναντίον του μνημονίου; Την απάντηση δίνουν οι ίδιοι οι πολίτες στην έρευνα της Παρασκευής+13, που έγινε σε συνεργασία με την Ελληνική Δημοσκοπική Εταιρεία. Στην έρευνα που διενεργήθηκε στο χρονικό διάστημα από 14 έως 1 Μαϊου, ρωτήθηκαν 1000 άνθρωποι.

Θ. Πλεύρης: «Θα πω ναι στην πρόσκληση»


«Οι συσχετισμοί έχουν αλλάξει από τις προηγούμενες εκλογές και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κεντρικό ρόλο, δεν είναι μόνο τα οικονομικά θέματα με τα οποία διαφωνώ πλήρως με το ΣΥΡΙΖΑ και είναι αδήρητη αναγκαιότητα να γίνει ανάχωμα σε μία διακυβέρνσηης ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει ο ΛΑΟΣ να ανταποκριθεί στο κάλεσμα» είπε ο Θάνος  Πλεύρης στον Real fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου, κάλεσμα έχει απευθύνει ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

H σύζυγος Μιχαλολιάκου επέλεξε για δαχτυλίδι τον Σιδηρούν Σταυρό!

Η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια ορκίστηκε χθες βουλευτής με την Χρυσή Αυγή. Ντυμένη λιτά με μαύρο φόρεμα, δεν θα μπορούσε κανείς να μην παρατηρήσει το μεγάλο δαχτυλίδι που επέλεξε να φορέσει με σύμβολο που έμοιαζε με τον... Σιδηρούν Σταυρό.

Οι φόβοι του ΣΥΡΙΖΑ για τα γκάλοπ, η αντοχή της ΔΗΜΑΡ και η τελική αντεπίθεση του ΚΚΕ

Η τελευταία δημοσκόπηση δεν άφησε κανέναν ικανοποιημένο στο ΣΥΡΙΖΑ. Τρεις μέρες μετά τις εκλογές, η Marc τους έδειχνε στο 27,7%. Η προσγείωση στο… 23% «έτσουξε» και ακόμα περισσότερο «έτσουξε», το ότι η ΝΔ πέρασε μπροστά. Στην Κουμουνδούρου αγωνιούν τώρα για τη δημοσκόπηση της Metron που βγαίνει σήμερα και προσεύχονται να τους έχει μπροστά, για να μην δημιουργηθεί κλίμα ότι ανατρέπεται η τάση.

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

1.900 προσλήψεις διεκδικεί η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συμβασιούχων Πυροσβεστών

Την άμεση πρόσληψη των 1.900 συμβασιούχων πυροσβεστών που δεν προσελήφθησαν ως πενταετείς ζητά από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συμβασιούχων Πυροσβεστών.

Σπηλιωτόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ''κρυφή ατζέντα'' για αποχώρηση της Ελλάδας απ' την Ευρωζώνη


Ο Βουλευτής Β' Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Άρης Σπηλιωτόπουλος, μιλώντας χθες 16 Μαΐου στον Ρ/Φ Flash 96,0 στην εκπομπή του Γ. Αναστασάκου, μεταξύ άλλων τόνισε:

Τι θα ψηφίσει ο Αλαβάνος;


Ίσως και να είναι το βασικό ερώτημα των εκλογών που έρχονται: Τι θα ψηφίσει λοιπόν ο Αλέκος Αλαβάνος; Το ερώτημα δεν είναι ρητορικό και δεν έχει προσωποπαγή χαρακτηριστικά. Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συμπυκνώνει στην περίπτωσή του μια σειρά από στοιχεία που, εφόσον αποκωδικοποιηθούν επαρκώς, μπορούν να δώσουν στους αναποφάσιστους πολίτες τις… διευκρινίσεις που χρειάζονται. Για να γυρίσουν την πλάτη τους σε εκείνον που οι συνεργάτες του αποκαλούν ήδη «νέο Ανδρέα».

Πρόεδρος Ν.Ε ΟΝΝΕΔ ΑΧΑΪΑΣ: «Η επιλογή μας θα κρίνει το σήμερα και το αύριο της Ελλάδας…»


Ο ελληνικός λαός καλείται για ακόμα φορά να επιλέξει και να αποφασίσει για την Ελλάδα που επιθυμεί. Αυτές οι Εκλογές αποτελούν το εφαλτήριο για την αλλαγή αρκεί να δώσουμε οι πολίτες την δύναμη για την δημιουργία μιας νέας Ελλάδας.

Οι πρώτες εκτιμήσεις για το αποτέλεσμα των επόμενων εκλογών – Κάλπη με ρίσκα και απειλές

Αυτή την ώρα “παίζουν” δυο ημερομηνίες και τρία πρόσωπα. Τα τρία πρόσωπα αφορούν στο ποιος θα είναι ο επόμενος υπηρεσιακός πρωθυπουργός, που θα αναλάβει επικεφαλής της υπηρεσιακής κυβέρνησης που θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές (διαβάστε εδώ ποιοι είναι οι υποψήφιοι).

Το δολάριο νέο εθνικό νόμισμα της Ελλάδας - Μια «τρελή» ιδέα που θα σώσει τη χώρα (;)

Θα μπορούσε το δολάριο να είναι το νέο νόμισμα της Ελλάδας; Θα μπορούσε σύμφωνα διεθνείς οικονομικούς κύκλους.

Έκλεισαν εννιά στις δέκα επιχειρήσεις που άνοιξαν το 2011!

Σε αλλαγή του «χάρτη» των ελληνικών επιχειρήσεων οδηγείται η αγορά από την πρωτοφανή κρίση. Η έκρηξη των ακάλυπτων επιταγών, η αύξηση του κόστους χρήματος και η καθίζηση του τζίρου έχει ήδη επηρεάσει το ισοζύγιο των επιχειρήσεων που ανοίγουν έναντι αυτών που...

«Δεν κατεβαίνω με τη ΝΔ»


«Δεν το σκέφτομαι ακόμη κι αν μου κάνει πρόταση ο κ. Σαμαράς γιατί αυτό δεν αποτελεί λύση» είπε ο Στέφανος Μάνος στον Real fm και την Κάτια Μακρή.

To μεγάλο ξεκαθάρισμα λογαριασμών - Η τελική σύγκρουση Σαμαρά με Τσίπρα

Ενδιαφέρον. Θα είναι η επόμενη εκλογική αναμέτρηση η σύγκρουση ανάμεσα στις «αριστερόστροφες συνιστώσες του μηδενισμού με το φιλοευρωπαϊκό μέτωπο της δημιουργίας» όπως την προσδιόρισε ο Αντώνης Σαμαράς; «Ή αυτή των δυνάμεων του χθες που πρέπει να μπουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας από την μεγάλη δημοκρατική παράταξη της Αριστεράς», όπως το περιγράφει ο Αλέξης Τσίπρας;

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΟΝΝΕΔ ΑΙΓΙΟΥ: Παράδειγμα προς μίμηση ο αέρας νίκης της ΔΑΠ


Aλλη μια μεγάλη νίκη πέτυχε η ΔΑΠ ΝΔΦΚ στις 16/5, η οποία κέρδισε την εμπιστοσύνη των φοιτητών που την αναδείξαν πρώτη δύναμη.Οι φοιτητές και σπουδαστές από όλα τα ιδρύματα της χώρας ανέδειξαν κυρίαρχη δύναμη με μεγάλη διαφορά για 26η συνεχόμενη χρονιά τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στη μοναδική ολοκληρωμένη πρόταση για την Ανώτατη Εκπαίδευση.

Επέστρεψε με ρόλο ο Ψωμιάδης


«Όταν σε καλεί η πατρίδα, τα παιδιά σου και η ιστορία σου, όσο αδικημένος και παραγκωνισμένος να νιώθεις, δεν έχεις το δικαίωμα να πεις όχι σε μια ειλικρινή πρόσκληση πανστρατιάς» τόνισε με δηλώσεις του ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Καραμπόλες προσώπων και ένταση μεταξύ των πολιτικών αρχηγών στο Προεδρικό Μέγαρο

Ο πρόεδρος του Συμβουλίου της ΕπικρατείαςΠαναγιώτης Πικραμμένος θα είναι ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός μέχρι τις 17 Ιουνίου, οπότε θα διεξαχθούν οι νέες εκλογές, όπως αποφασίστηκε στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια η οποία διήρκησε μόλις μία ώρα. Τα πρόσωπα τα οποία θα στελεχώσουν την υπηρεσιακή κυβέρνηση θα αποφασίσει ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός ο οποίος θα ορκιστεί σήμερα στις οκτώ το βράδυ.

Σόιμπλε: «Δεν μπορούμε να επανεξετάσουμε» το Μνημόνιο

«Δεν μπορούμε να επαναδιαπραγματευθούμε» το πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για την Ελλάδα, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας...

Η "γεωγραφία" της Βουλής


Αυτή είναι η διάταξη των βουλευτών των κομμάτων όπως προέκυψαν στις τελευταίες εκλογές. Η συγκεκριμένη Βουλή θα είναι η πλέον βραχύβια. Αν όμως σχηματιζόταν κυβέρνηση, με αυτό τον τρόπο θα κάθονταν οι βουλευτές στα έδρανα.

Το πόθεν έσχες του Προέδρου

Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα διαθέτει ένα λογαριασμό ο οποίος περιέχει τουλάχιστον 500.000 δολάρια στην τράπεζα JP Morgan Chase, όπως ανακοίνωσε απόψε ο Λευκός Οίκος. Σύμφωνα με το πόθεν έσχες του προέδρου, που ανακοινώνεται κάθε χρόνο, ο Ομπάμα έχει ένα...

ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ - 600 ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΟΡΟΣ ΜΕ ΤΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ

Εκκαθαριστικά σημειώματα - «φωτιά» θα λάβουν το καλοκαίρι εκατομμύρια νοικοκυριά. Ήδη τα στοιχεία που προκύπτουν από την εκκαθάριση των πρώτων δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων, οι οποίες υποβάλλονται...

Κ. Μητσοτάκης: «Να επιστρέψουν όλοι στη Ν.Δ.»


Η Ν.Δ. μπορεί να επανενωθεί με την επιστροφή στελεχών και κομμάτων που στο παρελθόν είχαν διαφοροποιηθεί, δηλώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με συνέντευξή του στο κρατικό ραδιόφωνο, ενώ υπογραμμίζει ότι υπάρχει χώρος για όλους ακόμη και για τον Γιώργο Καρατζαφερή.

Δεν θα πληρωθούν οι 300 που ορκίζονται!


Μπορεί η Βουλή που θα ορκιστεί να μείνει στην ιστορία ως η πιο βραχύβια στην κοινοβουλευτική ιστορία της χώρας, ξεκινά όμως με μια ομόφωνη απόφαση που μόνο θετικό αντίκτυπο έχει. Κι αυτό γιατί με σύμφωνη γνώμη όλων των κομμάτων αποφασίστηκε οι 300 βουλευτές που θα ορκιστούν να μην πληρωθούν την αποζημίωση που τους αναλογεί.


Ανακοινώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες η σύνθεση της υπηρεσιακής κυβέρνησης, υπό τον πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένο, που θα οδηγήσει τη χώρα στις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Υπουργός Οικονομικών ο Γ.Ζαννιάς, υπουργός Εσωτερικών ο Αντ.Μανιτάκης, υπουργός Εξωτερικών ο Π.Μολυβιάτης, υπουργός Αμυνας ο Φρ.Φραγκούλης, υπουργός Δημόσιας Τάξης ο Λ.Οικονόμου.
Αναλυτικά, η σύνθεση της υπηρεσιακής κυβέρνησης έχει ως εξής:

ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ Η ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΝΑ ΕΠΙΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΨΕΜΑ;

Ο Τέρενς Κουίκ ανέλαβε σήμερα να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά σχετικά με το "έγγραφο" που επιβεβαίωσε η Προεδρία της Δημοκρατίας αλλά διέψευσε ο Π. Καμμένος. Από το πρωί στον ΣΚΑΪμιλούσε για προβοκάτσια. Στη γραμμή δηλαδή...

Tα πρώτα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών


Μεγάλη νίκη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ δείχνουν τα πρώτα συγκεντρωτικά αποτελέσματα στις φοιτητικές εκλογές. Συγκεκριμένα στα ΑΕΙ και σε σύνολο 65 συλλόγων η ΔΑΠ συγκεντρώνει το

Ανακοινώθηκε η σύνθεση της υπηρεσιακής κυβέρνησης


Ανακοινώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες η σύνθεση της υπηρεσιακής κυβέρνησης, υπό τον πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένο, που θα οδηγήσει τη χώρα στις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Υπουργός Οικονομικών ο Γ.Ζαννιάς, υπουργός Εσωτερικών ο Αντ.Μανιτάκης, υπουργός Εξωτερικών ο Π.Μολυβιάτης, υπουργός Αμυνας ο Φρ.Φραγκούλης, υπουργός Δημόσιας Τάξης ο Λ.Οικονόμου.

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Έλληνες μαθητές κατασκεύασαν υποβρύχια ρομπότ! (video)

Η δοκιμή πέτυχε! Τα υποβρύχια (τα «φωνάζουν» και Hydrobot!) βρέθηκαν στο βυθό του λιμανιού με μηχανική καθοδήγηση την οποία χειριζόντουσαν οι μαθητές, ενώ το επόμενο βήμα ήταν, οι μαθητές του Γυμνασίου Γαζίου, του 6ου ΕΠΑΛ και του 1ου ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στην εργασία (σε συνεργασία με το Κέντρο Φυσικών Επιστημών), να βάλουν τα δύο υποβρύχια να… συναγωνιστούν!

Αλέξης Τσίπρας: Ένας ψεύτικος Ρομπέν των δασών


Σε παρόμοια θέση με αυτήν που βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, είχε βρεθεί πριν από κάτι μήνες και ο Αντώνης Σαμαράς. Τον Νοέμβριο του 2011 ο πρόεδρος της ΝΔ, βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα όταν σε αντιδιαστολή με όλα όσα είχε πει κατά καιρούς, κλήθηκε να υπογράψει την δανειακή σύμβαση. Και το έκανε, ενώ ήξερε οτι αυτό θα προκαλέσει περαιτέρω φθορά, στην ήδη καταπονημένη ΝΔ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταγείλει μονομερώς το μνημόνιο


Αποκαλυπτικά τα όσα είπε ο Λαφαζάνης στον 9,84 για το μνημόνιο και την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ
Π. Λαφαζάνης : Το καλό είναι να απαλλαγεί ο τόπος από τη τρόικα και το μνημόνιο . Αν είναι να πάμε σε Κυβέρνηση που θα εφαρμόσει το μνημόνιο , τότε πιστεύω ότι θα μας πάει όλους πολύ χειρότερα .

Αναστέλλονται κρατικές δαπάνες για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις του Ιουλίου…

Αναστέλλεται σειρά κρατικών δαπανών προκειμένου να εξασφαλιστούν κονδύλια για να πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις του Ιουλίου που προκαταβάλλονται τις τελευταίες ημέρες του Ιουνίου.

Επτά στους δέκα Έλληνες είναι «Πειρατές»!

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε η Business Software Alliance, επτά στους δέκα χρήστες ηλεκτρονικών υπολογιστών στην Ελλάδα παραδέχονται ότι έχουν αποκτήσει πειρατικό λογισμικό. Η έρευνα έγινε στο πλαίσιο της Διεθνούς Έρευνας της ΒSA για την Πειρατεία Λογισμικού 2011...