Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Η κατάθλιψη του Ανδρέα Παπανδρέου έγινε βιβλίο - Το επεισόδιο διπολικής διαταραχής το 1979, η Μαργαρίτα, οι ψυχίατροι και το ΠΑΣΟΚ [αποσπάσματα]

Για πρώτη φορά μαθαίνουμε ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου υπέφερε από δύο κρίσιμα προβλήματα: είχε χρόνια κατάθλιψη και ήταν παθολογικά ανασφαλής. Κάποιες σημειώσεις που κρατούσε επιμελώς ο πρώην υπουργός Παρασκευάς Αυγερινός έδωσαν τη θέση τους σε ένα βιωματικό πολιτικό βιβλίο, στο οποίο καταγράφει τα συν και τα πλην του ΠΑΣΟΚ από την ίδρυσή του ως σήμερα. Αποκαλύπτει επίσης με πολλές λεπτομέρειες, αλλά και με τον προσήκοντα σεβασμό, τα σοβαρά προβλήματα υγείας από τα οποία έπασχε ο πρώην Πρωθυπουργός.

Οι Γερμανοί απορρίπτουν τις κατηγορίες του ΔΝΤ και ρίχνουν το λάθος στην Ελλάδα

Για «υπερβολικά μεγάλες προσδοκίες» από την ευθύνη της ίδιας της Ελλάδας κάνει λόγο το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών αναφερόμενο στο ελληνικό πρόγραμμα διάσωσης και επισημαίνει ότι το δεύτερο πακέτο στήριξης κατέστη αναγκαίο λόγω των καθυστερήσεων στην εφαρμογή των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων. Υποστηρίζει δε ότι ο συνδυασμός όρων και αλληλεγγύης είναι ορθός.

BINTEO - Συγκλονίζει η μαρτυρία για το Ολοκαύτωμα

Η τελευταία επιζήσασα του Ολοκαυτώματος, 80 ετών,  περιγράφει τις 548 ημέρες που έμεινε κλεισμένη σε ένα σπίτι, αλλά και το πώς κατόρθωσε να ξεφύγει από το γκέτο.
Θυμάται ότι ήταν 13 Μαρτίου του 1943, όταν όλη της η οικογένεια έφυγε με το πρώτο τρένο για την Πολωνία.

Δείτε το βίντεο απο το δελτίο ειδήσεων του Alpha...

Βερολίνο:Συζητούν για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Κατοχικό δάνειο και γερμανικές αποζημιώσεις ήταν στο επίκεντρο της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Βερολίνο από τον ευρωβουλευτή ελληνικής καταγωγής Γιώργο Χατζημαρκάκη σε συνεργασία με την Πρόεδρο της Επιτροπής Γερμανοελληνικής Συνεργασίας του Γερμανικού Kοινοβουλίου Annette Groth, παρουσία Γερμανών βουλευτών και εκπροσώπων του Γερμανικού Υπουργείου Εξωτερικών, που έδειξε ενδιαφέρον για τη συνάντηση.

Συνιστώσα προς Τσίπρα: "Δεν θα διαλυθούμε για χάρη σου"

Άρχισαν τα όργανα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ , στο δρόμο προς το μεγάλο συνέδριο του κόμματος. Πρώτη και καλύτερη η ΔΕΑ (Διεθνιστική Εργατική Αλληλεγγύη) του Αντώνη Νταβανέλλου, μία από τις πιο αριστερές συνιστώσες, η οποία  ξεκαθαρίζει σε ανακοίνωσή της ότι δεν πρόκειται να αυτοδιαλυθεί.

Το ΠΑΣΟΚ θεωρεί… θλιβερό τον Παπακωνσταντίνου

Εvangelos-Venizelos-Giorgos-Papaconstantinou
Το ΠΑΣΟΚ δεν θα μπορούσε φυσικά να αφήσει αναπάντητη τη σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου από βήματος Βουλής κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου, αναφορικά με τη διαχείριση της λίστας Λαγκάρντ.

Ο Παπακωνσταντίνου… έστησε στον τοίχο τον Βενιζέλο: “Γιατί δεν με ρώτησαν; Δεν υπήρχαν τηλέφωνα;”- 234 υπέρ της διεύρυνσης του κατηγορητηρίου, 21 κατά και 7 “παρών”

Giorgos-Papaconstantinou
(Photo: Eurokinissi)
Στην αντεπίθεση κατά όσων των κατηγορούν πέρασε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου από βήματος Βουλής, όταν μίλησε σήμερα στον επίλογο της συζήτησης για την επέκταση του κατηγορητηρίου που τον αφορά, και ενώ η ψηφοφορία που ακολούθησε ενέκρινε τη σχετική πρόταση με ψήφους 234 υπέρ, 21 κατά και 7 “παρών”.

Τέλη Ιουνίου σε εφαρμογή μέτρα για τη λαθρεπιβίβαση

924-Eisitirio_leoforeio
Από τα τέλη Ιουνίου θα δίνεται η δυνατότητα στους πολίτες να επιβιβάζονται στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ από την μπροστινή θύρα και να προμηθεύονται εισιτήρια από τους οδηγούς, προκειμένου να καταπολεμηθεί η λαθρεπιβίβαση, όπως ανακοίνωσε ο Γενικός Γραμματέας Μεταφορών, μετά τη λήξη της σύσκεψης με τους επικεφαλής των συγκοινωνιακών φορέων.

Σαμαράς για το λάθος του ΔΝΤ: “Δεν πρέπει μόνο να κάνουμε κριτική, αλλά να διορθώνουμε τα λάθη”

Antonis-Samaras
(Photo: Eurokinissi)
Παρέμβαση στο θέμα της έκθεσης του ΔΝΤ όπου παραδέχονται λάθη στο δημοσιονομικό πρόγραμμα έκανε από το Ελσίνκι ο Αντώνης Σαμαράς. Ο Πρωθυπουργός τόνισε πως εδώ και ένα χρόνο ασκεί κριτική σε αυτά που χαρακτηρίζει ως λάθη το ΔΝΤ επισημαίνοντας πως ένας πολιτικός δεν πρέπει μόνο να κάνει κριτική αλλά να διορθώνει τα λάθη.

Οι μαγικές ικανότητες των ζώων

Ο μόνος τρόπος να γνωρίσουμε τον κόσμο και την εξωτερική πραγματικότητα είναι μέσω των αισθήσεών μας. Και πράγματι είναι από την εγκεφαλική αποκωδικοποίηση των αισθητηριακών ερεθισμάτων που σχηματοποιείται τόσο η πρόσληψη του κόσμου όσο και η κατανόηση του περιβάλλοντος. Κι ενώ κάποτε μαθαίναμε ότι οι αισθήσεις μας είναι πέντε, σήμερα ο αριθμός αυτός έχει αυξηθεί (τουλάχιστον 9!) για να συμπεριλάβει και πολλές ακόμα, κάτι που εξαρτάται φυσικά από το τι ορίζουμε ως αίσθηση.

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

On air γίνονται όλα τα καλά - Πτώσεις, γκάφες και αποκαλύψεις σε μία 10λεπτη συλλογή!

Πτώσεις, γκάφες και αποκαλύψεις σε μία 10λεπτη συλλογή!

Συμπτωματικές εφευρέσεις που απέφεραν εκατομμύρια

Κάθε πετυχημένος άνθρωπος του πλανήτη ξέρει καλά ότι η επιτυχία είναι ο ιδανικός συνδυασμός ταλέντου, σκληρής δουλειάς και μιας γερής δόσης από τύχη. Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που χρωστούν την καριέρα και τα πλούτη τους περισσότερο στην καθαρή τύχη παρά στην καινοτόμα ιδέα ή τις ικανότητες. Κι αυτό γιατί η μοίρα διαδραματίζει τον δικό της ρόλο στα ανθρώπινα πεπραγμένα, κάνοντας κάποιες συμπτωματικές εφευρέσεις ιδιαίτερα επικερδείς περιπέτειες! Ας δούμε λοιπόν 10 τέτοιους τυχερούς εφευρέτες που λειτουργούν ως πρότυπα για κάθε καινοτόμο μυαλό που επιζητεί να τα καταφέρει στη ζωή.

Ελπίδες και σενάρια για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Γ. Χατζημαρκάκης

Σε γερμανικό έδαφος μεταφέρεται η συζήτηση για το καυτό θέμα των πολεμικών αποζημιώσεων προς την Ελλάδα, με την ημερίδα που διοργανώνει σήμερα στο Βερολίνο ο ευρωβουλευτής Γιώργος Χατζημαρκάκης σε συνεργασία με την επικεφαλής της επιτροπής ελληνογερμανικών σχέσεων της γερμανικής Βουλής, Ανέτ Γκροτ.

Δένδιας προς ΕΕ: «Στηρίξτε την Ελλάδα στο μεταναστευτικό»

Έκκληση προς τους εκπροσώπους των κρατών - μελών της Ευρωπαϊκής Ενωσης να σταθούν αλληλέγγυοι και συνδράμουν την Ελλάδα στην αντιμετώπιση του προβλήματος των μεταναστευτικών ροών απηύθυνε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας.

ΔΡΑΣΗ: Αυτόφωρο για τα περιβαλλοντικά εγκλήματα

Θετικό βήμα η εγκύκλιος του Αντεισαγγελέα του ΑΠ για την προστασία του περιβάλλοντος
Η Δράση επικροτεί την εγκύκλιο του Αντεισαγγελέα του ΑΠ  κ. Δ. Δασούλα, σύμφωνα με την οποία, στις περιπτώσεις τέλεσης αυτόφωρων περιβαλλοντικών αδικημάτων, οι παραβάτες θα πρέπει να συλλαμβάνονται και να οδηγούνται στους αρμόδιους εισαγγελείς, ενώ οι σχετικές υποθέσεις θα πρέπει να εκδικάζονται κατ' απόλυτη προτεραιότητα. Η εγκύκλιος αναδεικνύει την αυτονόητη σημασία της  προστασίας του περιβάλλοντος από βλαπτικές ενέργειες που υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής όλων μας.

Συγκυβέρνηση με ΣΥΡΙΖΑ, Καμμένο ή Χρυσή Αυγή;

Κάνοντας μια προσεκτική ανάγνωση στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, το συμπέρασμα που βγαίνει είναι πως τα κόμματα που σχηματίζουν την παρούσα κυβέρνηση δεν μπορούν να ξαναπιάσουν με τα ποσοστά για να βγάλουν 151 βουλευτές και να σχηματίσουν κυβέρνηση.

Χρήστος Ζώης: «Έκθεση ΔΝΤ: Το 4ο Μνημόνιο είναι προ των πυλών»

Με αφορμή την έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ο Πρόεδρος του Κόμματος «Νέα ΜΕΡΑ» κ. Χρήστος Ζώης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Τελεσίγραφο Μπόμπολα-Ψυχάρη στον Βαρδινογιάννη: Αν επιμένεις με το STAR, φύγε από το δ.σ. του MEGA

Συνάντηση για το μέλλον του ΜEGA είχαν χθες οι τρεις μέτοχοι του καναλιού Φώτης Μπόμπολας, Σταύρος Ψυχάρης και Γιώργος Βαρδινογιάννης, παρουσία του διευθύνοντος συμβούλου Ηλία Τσίγκα.

«Τολμήστε να ζήσετε για ένα μήνα ως Έλληνας...»: Το πικρό σχόλιο-καταπέλτης Έλληνα αναγνώστη που δημοσίευσε ο Guardian Πηγή: «Τολμήστε να ζήσετε για ένα μήνα ως Έλληνας...»: Το πικρό σχόλιο-καταπέλτης Έλληνα αναγνώστη που δημοσίευσε ο Guardian | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/109197#ixzz2VQnSTonG

Στη δημοσίευση ενός πικρά αιχμηρού σχολίου Έλληνα αναγνώστη προέβη χθες η βρετανική εφημερίδα Guardian. Αφορμή ένα άρθρο οικονομικού συντάκτη της εφημερίδας για την επίπλαστη θριαμβολογία πολιτικών και τραπεζιτών σχετικά με τις θετικές εξελίξεις στην ελληνική οικονομία.

Σήμερα η συνάντηση της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ -Ποιά είναι τα δύο άτομα που συμμετέχουν από την Ελλάδα

Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ (Bilderberg) ανοίγει σήμερα τις πόρτες της για τα 140 μέλη της. Παρόντες θα είναι από τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, μέχρι τον Χένρι Κίσινγκερ.

Βιομήχανοι, μεγαλογιατροί, δικηγόροι, καλλιτέχνες και πολιτικοί «το παίζουν» εφοπλιστές για να ξεφύγουν από το ΣΔΟΕ

Με ευθύνη της κυβέρνησης μετά το ρουσφέτι στους εφοπλιστές, επιτήδειοι παριστάνουν και αυτοί τους πλοιοκτήτες για να φοροδιαφεύγουν και να ζουν μία χλιδάτη ζωή. Την ώρα που οι περισσότεροι Ελληνες δοκιμάζονται από την άγρια λιτότητα που πλήττει τη χώρα αυτοί που έκλεβαν το κράτος συνεχίζουν την ίδια πρακτική ανενόχλητοι, αφού η κυβέρνηση και ο υπουργός Οικονομικών δεν δείχνουν καμία διάθεση να τους εντοπίσουν και να τους τιμωρήσουν παραδειγματικά.

Έντονες διεργασίες για τη θέση του Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ.

Όπως γνωρίζετε στο τέλος του μήνα θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο της ΝΔ κατά το οποίο θα εκλεγεί η νέα Πολιτική Επιτροπή και ο Γραμματέας της.

Μισθό 2.400 ευρώ δίνουν οι Καναδοί στους Έλληνες που θα μεταναστεύσουν εκεί

Oι αποφασισμένοι να μεταναστεύσουν στον Καναδά Ελληνες, πρέπει να σπεύσουν. Η κυβέρνηση της περιοχής Μανιτόμπα, σε συνεργασία με την τοπική Ελληνική Πρωτοβουλία, προσφέρει θέσεις εργασίας σε Έλληνες και οι σχετικές αιτήσεις πρέπει να κατατεθούν το αργότερο έως την Παρασκευή 7 Ιουνίου.

ΕΣΕΕ: 52 λόγοι για να μην ανοίγουν τα καταστήματα τις Κυριακές

Σειρά επιστολών προς τον πρωθυπουργό, του αρχηγούς των κομμάτων, μέλη του υπουργικού συμβουλίου και βουλευτές, για το θέμα λειτουργίας των καταστημάτων όλες τις Κυριακές του έτους, έχει αποστείλει η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ).
Η ΕΣΕΕ εκφράζει την πλήρη αντίθεση του εμπορικού κόσμου της χώρας για την πρόθεση του υπουργείου Ανάπτυξης για άνοιγμα των καταστημάτων 52 Κυριακές τον χρόνο, κάτι που, σύμφωνα με την ΕΣΕΕ, αποτελεί καθ’ ολοκληρίαν δική του πρωτοβουλία.

Πρωτιά στην παραοικονομία

Χρυσό μετάλλιο στην παραοικονομία κέρδισε η Ελλάδα το 2012 ανάμεσα σε 21 χώρες-μέλη του ΟΟΣΑ. Το μαύρο χρήμα στην Ελλάδα φτάνει τα 45 δισεκατομμύρια ευρώ, δηλαδή περίπου το 1/4 του ελληνικού ΑΕΠ. Και όπως δείχνει η διεθνής έρευνα του βρετανικού Ινστιτούτου Οικονομικών Υποθέσεων (Institute of Economic Affairs) για το εύρος της σκιώδους οικονομίας παγκοσμίως, αν και η κατάσταση στην Ελλάδα έχει βελτιωθεί σε σχέση με το παρελθόν ακόμη υπάρχει πολύς δρόμος για να μπορέσει η χώρα να αντιμετωπίσει το πρόβλημα αυτό.

Ο Βενιζέλος “ψήφισε” Χαριλάου Τρικούπη

PASOK-Xarilaou-Trikoupi-50
Στην οριστική απόφαση να επιστρέψει το ΠΑΣΟΚ στο ιστορικό κτίριο της Χαριλάου 50, κατέληξε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, όπως υποστηρίζει ο Γιώργος Παπαχρήστος στα “Νέα”.

ΔΝΤ: “Όχι” νέα μέτρα, “ναι” σε “κούρεμα του ελληνικού χρέους – “Κάναμε λάθος με το πρόγραμμα στην Ελλάδα”

lagarde1
Δόθηκε απόψε από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) η έκθεση για την Ελλάδα, η οποία αποτελείται από τριακόσιες ογδόντα πέντε σελίδες.

Το ΔΝΤ ομολογεί: Ήταν λάθος η συνταγή για την Ελλάδα

IMF Greece Financial Crisis
Έτοιμο να παραδεχτεί δημόσια σημαντικά λάθη που έγιναν στο σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας είναι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, στο πλαίσιο μιας επικριτικής αξιολόγησης των χειρισμών του στο πεδίο αντιμετώπισης της χρηματοπιστωτικής κρίσης της Ευρωζώνης.

Στις 6 Ιουλίου το Ιδρυτικό Συνέδριο της Νέας ΜΕΡΑς

Η Πολιτική Γραμματεία του Κόμματος «Νέα ΜΕΡΑ» μετά από εισήγηση του Γραμματέα κ. Μιχάλη Γιαννάκη αποφάσισε την διεξαγωγή του Ιδρυτικό Συνεδρίου του Κόμματος το Σάββατο 6 Ιουλίου 2013 στο Ξενοδοχείο «NOVOTEL».

«Επώνυμοι» που έσβησαν νωρίς...

«Έφυγαν» νωρίς, κάποιοι αρκετά νέοι, κάποιοι λιγότερο νέοι, αλλά νωρίς... Τα περιστατικά τους απασχόλησαν την κοινή γνώμη, βλέπετε ένας θάνατος είναι πάντα στο επίκεντρο. Κάποιοι από αυτούς πρόλαβαν να αφήσουν το στίγμα τους. Κάποιοι άλλοι όχι. Άνθρωποι όλο δημιουργικότητα και ζωντάνια. Μερικοί κατάφεραν και εισέπραξαν τη δόξα και την αγάπη του κόσμου. Άλλοι όχι. Ο κατάλογος των προσώπων που ακολουθεί είναι ενδεικτικός και το μοναδικό τους κοινό σημείο είναι ο θάνατος. Πίσω από αυτές τις ιστορίες κρύβεται η απόρριψη, η αποτυχία, η ανεργία, η κακιά στιγμή, προσωπικά δράματα και εμμονές.

Τι νοστιμιές μαγειρεύουν οι γιαγιάδες σε όλες τις γωνιές του κόσμου [εικόνες]

Η κλασική ερώτηση της γιαγιάς «Τι θα φας;» ενέπνευσε την Ιταλίδα φωτογράφο Gabriele Galimberti να δημιουργήσει μια εκπληκτική φωτογραφική συλλογή με τίτλο «Delicatessen With Love», όπου παρουσιάζει γιαγιάδες από διάφορες χώρες να παρασκευάζουν τη σπεσιαλιτέ τους.

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Σταρ που δείχνουν πιο όμορφες όσο μεγαλώνουν

Υπάρχουν κάποιες σταρ του Χόλιγουντ οι οποίες εν αντιθέσει με τις περισσότερες γυναίκες, που όσο μεγαλώνουν τόσο πιο όμορφες γίνονται. Κάποιες από αυτές ίσως να ήταν και πιο σκληρές με τις παλιές φωτογραφίες τους τις οποίες και θα έκαιγαν με μεγάλη ευχαρίστηση. Ο χρόνος περνάει από πάνω τους και τις αγγίζει τρυφερά κάνοντάς της να δείχνουν πιο εντυπωσιακές από ό,τι στα νιάτα τους. Τι κι αν κάποιες από τις celebrities έχουν «πατήσει» τα 50 όπως η Sharon Stone. Με την κατακόκκινη τουαλέτα της είναι σίγουρα πιο εντυπωσιακή από το ό,τι το 1998 με το κοντό μαλλί.

Καφέδες με μπόλικο μεράκι


Η τέχνη του Latte...

Η ελίτ που έμεινε γνωστή ως Λέσχη Μπίλντερμπεργκ

Με αφορμή το φετινό 61ο συνέδριο της διαβόητης ομάδας, που θα διεξαχθεί από τις 6-9 Ιουνίου 2013 στο Hertfordshire της Αγγλίας, ας ρίξουμε μια ματιά στα πεπραγμένα της πλέον αγαπημένης λέσχης των απανταχού συνωμοσιολόγων. Τα χρονικά των συναντήσεων της «σκοτεινής» Λέσχης καλύπτονται από απόλυτη μυστικότητα, ενώ σπάνια ανακοινώνονται 2-3 ονόματα που θα συμμετέχουν στα ετήσια πεπραγμένα της (από τους 120-150 καλεσμένους κάθε χρόνο!).

Τι είχε πει ο γέροντας Παΐσιος για την Τουρκία

Προβλέψεις ότι η Τουρκία θα αφανιστεί είχε κάνει πριν από πολλά χρόνια ο γέροντας Παΐσιος. Στις προβλέψεις του είχε αναφέρει ότι η Τουρκία θα διαμελιστεί και η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει.

Ακολουθούν επακριβώς τα λόγια του:

Αλήθειες και ψέματα για την ανεργία των νέων

«Η Ευρώπη χαραμίζει τη νεολαία της» ήταν ο τίτλος πρόσφατου δημοσιεύματος του γερμανικού περιοδικού Spiegel, με αφορμή τον αντίκτυπο που έχει στους πολίτες και ειδικά στους νέους, η κρίση χρέους των τελευταίων ετών.

Πρώτη η ΝΔ στις εκλογές του ΣΑΤΑ

Οι εκλογές του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Αττικής που διενεργήθηκαν το προηγούμενο τριήμερο ανέδειξαν και πάλι τον προσκείμενο στη Νέα Δημοκρατία συνδικαλιστή Θύμιο Λυμπερόπουλο μεγάλο νικητή καθώς η παράταξη της οποίας ηγείται συγκέντρωσε το 45,5% των 4.321 μελών που ψήφισαν και ανέδειξε 10 μέλη στα 21 του διοικητικού συμβουλίου.

Η Κομισιόν βλέπει “φως στο τούνελ” για την Ελλάδα

Olli-Rehn
Θετικά είναι τα μηνύματα που έρχονται από τις Βρυξέλλες για την Ελλάδα, αναφορικά με την πορεία εξόδου της ελληνικής οικονομίας από την κρίση, και επιστροφής της σε ρυθμούς ανάπτυξης.

Τι αποκάλυψε ο Καρακούσης στο Twitter για τον Ερντογάν

Antonis-Karakousis
Μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση για τις εξελίξεις στην Τουρκία, με τα πρόσφατα επεισόδια κατά του καθεστώτος του Ταγίπ Ερντογάν, επιχειρεί ο έμπειρος δημοσιογράφος Αντώνης Καρακούσης, μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter.

Νέα ΜΕΡΑ: «Η προστασία του Περιβάλλοντας και η Κλιματική Αλλαγή, παρά την οικονομική κρίση, παραμένουν στο προσκήνιο του Παγκόσμιου ενδιαφέροντος»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, το Γραφείο Τύπου του Κόμματος «Νέα ΜΕΡΑ», εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Στη Βουλή με ερώτηση από τους βουλευτές της Νέας ΜΕΡΑς το θέμα της υπογραφής δήλωσης στατιστικού απορρήτου από τους υπαλλήλους της ΕΛΣΤΑΤ

Οι βουλευτές της Νέας ΜΕΡΑς κ. Νίκος Σταυρογιάννης και κ. Γιάννης Κουράκος με ερώτησή τους προς τον υπουργό ΔικαιοσύνηςΔιαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και  τον υπουργό Οικονομικών αναδεικνύουν το θέμα της υπογραφής δήλωσης στατιστικού απορρήτου από τους υπαλλήλους της ΕΛΣΤΑΤ.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: Η σιωπή δεν είναι χρυσός – Το δικαίωμα κατέρρευσε και οι μέτοχοι έχουν δικαίωμα να μάθουν – Επικοινωνιακό σκοτάδι

Το δικαίωμα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ έκλεισε στα 0,23 ευρώ στη συνεδρίαση της Τρίτης, αφού έκανε και τη βουτιά του στα 0,15 ευρώ! Υπενθυμίζουμε, ότι λήγει στις 7 του μηνός η διαπραγμάτευση και ότι η τιμή εκκίνησης του δικαιώματος ήταν 4,47 ευρώ.

9o Τακτικό Συνέδριο - Γενική Εγκύκλιος για την ανάδειξη συνέδρων

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1
ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ 9ου ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

1. Με απόφαση του Προέδρου του Κόμματος προκηρύσσεται το 9ο Τακτικό Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ. Σε εφαρμογή της σχετικής απόφασης, σας ενημερώνουμε ότι το Συνέδριο θα διεξαχθεί στις 14 και 15 Ιουνίου 2013 στο Κλειστό Γυμναστήριο "Μιχάλης Μουρούτσος" του Δήμου Δάφνης του Νομού Αττικής.

9ο Τακτικό Συνέδριο ΟΝΝΕΔ

Δάφνη, 14-15 Ιουνίου 2013
Αθήνα, 5 Ιουνίου 2013
Το 9ο Τακτικό Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ θα λάβει χώρα την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Μουρούτσος» του Δήμου Δάφνης – Υμηττού Αττικής.

«Ήταν εντολή του Τσοχατζόπουλου να μην φαίνομαι ούτε εγώ, ούτε εκείνος»

Βολές σε βάρος του Ακη Τσοχατζόπουλου, εξαπέλυσε γι άλλη μια φορά ο εξάδελφός του Νίκος Ζήγρας κατά τη δίκη για διακίνηση παράνομου χρήματος από εξοπλιστικά προγράμματα.

Γιώργος Καρατζαφέρης: "Εάν μου στείλει πρόσκληση η ΝΔ..."

«Ούτε εµείς κάναµε πρόταση στη Ν.∆., ούτε η Ν.∆. έκανε πρόταση σε εµάς», επισηµαίνει µιλώντας στην εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης. Ωστόσο, αποκαλύπτει πως έχουν φτάσει στο γραφείο του επιστολές από «γαλάζιες» Νοµαρχιακές, οι οποίες του ζητούν να επιστρέψει.

Μακρή και Γεροντόπουλος αρνήθηκαν τον έλεγχο για όπλα

makri
Δύο αναφορές για την απροθυμία βουλευτών να περάσουν τον έλεγχο για την είσοδό τους στο κοινοβούλιο, διαβιβάστηκαν στο γραφείο του προέδρου της Βουλής Ευάγγελου Μεϊμαράκη.

«Παράνομα στο ΔΣ της ΔΕΗ ο Φωτόπουλος», λέει ο Σπάρτακος

fotopoulos
Παρέμβαση κατά της εκλογής του προέδρου της ΓΕΝΟΠ Ν. Φωτόπουλου στο ΔΣ της ΔΕΗ, ως εκπροσώπου των εργαζομένων, έκανε απόψε ο πρόεδρος του Σωματείου «Σπάρτακος» Γ. Αδαμίδης, που εκπροσωπεί τους εργαζόμενους στο ενεργειακό κέντρο Πτολεμαΐδας-Κοζάνης.

“Αναβιώνουν” τα προγράμματα του κοινωνικού τουρισμού

vroutsis
Η επαναφορά των προγραμμάτων του κοινωνικού τουρισμού αποφασίστηκε κατά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).

Γνωστά λογότυπα στην πρώτη τους μορφή και σήμερα #2


Οι εποχές αλλάζουν, με αποτέλεσμα ακόμα και οι πιο ιστορικές εταιρίες να αναγκάζονται να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα, αλλάζοντας το λογότυπο τους…