Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Στον ΠΑΣ ο Ζαϊρί!

Ο Ζαουάντ Ζαϊρί βρέθηκε στα Γιάννενα, συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση της ομάδας και απομένουν μόνο οι υπογραφές για την επισημοποίηση της συνεργασίας του με τον ΠΑΣ!

Coca Cola: Επενδύει 4 δισ. δολάρια στην Κίνα

Η αμερικανική εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών Coca Cola ανακοίνωσε σήμερα ότι θα επενδύσει 4 δισεκατομμύρια δολάρια στην Κίνα τα επόμενα τρία χρόνια.

Στο διάστημα 2009-2010 η εταιρεία άνοιξε πέντε εργοστάσια στην Κίνα και ακόμη ένα εφέτος, ενώ υπό κατασκευή είναι δύο ακόμα, όπως επεσήμανε η Coca Cola σε ανακοίνωσή της. Πλέον η εταιρεία διαθέτει περισσότερα από 40 εργοστάσια στην Κίνα και απασχολεί περισσότερους από 48.000 ανθρώπους στη χώρα.

ΛΑ.Ο.Σ.: Όλα δείχνουν εκλογές

Η χώρα οδηγείται σε εκλογές εκτιμά ο ΛΑ.Ο.Σ., με αφορμή την προσεχή επίσκεψη των εκπροσώπων της τρόικας.

Σύμφωνα με δήλωση του εκπροσώπου του κόμματος Κ. Αϊβαλιώτη «όλα δείχνουν ότι οδηγούμαστε σε εκλογές» αφού, όπως υποστηρίζει, «η τρόικα θα βρει ανεπαρκή ευρήματα κατά την προσεχή επίσκεψή της στην Ελλάδα».

Έτοιμη για όλα η Νέα Δημοκρατία

Αποφασισμένος «να ανοίξει την αντιπολιτευτική βεντάλια» του κόμματός του, σε ζητήματα και πέραν της οικονομίας, που κυριαρχούν στην τρέχουσα επικαιρότητα, είναι, σύμφωνα με στενούς του συνεργάτες, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος από την επομένη του Δεκαπενταύγουστου βρίσκεται στα κεντρικά γραφεία επί της λεωφόρου Συγγρού συντονίζοντας το κόμμα του ενόψει του φθινοπώρου για το οποίο προβλέπει ότι θα είναι «καυτό».

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Τα σκυλιά μπορούν να μυρίσουν τον καρκίνο του πνεύμονα

Τα σκυλιά μπορούν να αξιοποιηθούν από τους γιατρούς για να μυρίσουν στην κυριολεξία τον καρκίνο των πνευμόνων στην αναπνοή των ασθενών, σύμφωνα με μια νέα γερμανική επιστημονική έρευνα, η οποία έρχεται να επιβεβαιώσει υποθέσεις και θεωρίες, που είχαν για πρώτη φορά κυκλοφορήσει στο τέλος της δεκαετίας του '80.

Η Χουριέτ στη Δυτική Θράκη

Τη Δυτική Θράκη επισκέφθηκε ο συνεργάτης της Χουριέτ Γιαλτσίν Μπαγέρ και παρακάθισε σε ιφτάρ (σ.σ. δείπνο τον ιερό μήνα του Ραμαζανιού), συνομιλώντας με πολλούς κατοίκους της περιοχής. Διατύπωσε τις εντυπώσεις του σε δυο συνεχόμενα άρθρα. Επιλέξαμε τα βασικά σημεία  και τα μεταφέρουμε:

"Μην μπείτε στα μαγαζιά μας, στα εστιατόρια και στα καφενεία μας..."

Καυστικό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο ΠΑΣΚΕΔΙ (Πανελλήνιος Σύνδεσμός Καταστημάτων Εστίασης & Διασκέδασης) για την επικείμενη αύξηση του ΦΠΑ σε 23% στην Εστίαση και τα αποτελέσματα που θα έχει αυτό όχι μόνο στις τσέπες των καταναλωτών αλλά και στις επιχειρήσεις τους. Διαβάστε!!

Η σχέση Αντώνη Σαμαρά και Βασιλικής Τζότζολα

«Εσύ έκανες νωρίς την κόρη σου. Εγώ άργησα...», είχε πει πριν από περίπου 19 χρόνια ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς στον πατέρα της σημερινής αναπληρώτριας εκπροσώπου του κόμματος Βασιλικής Τζότζολα. O διάλογος είχε γίνει το ‘92, παρουσία της 15χρονης τότε Βασιλικής, στην οικογενειακή επιχείρηση με λευκά είδη του πατέρα της στην περιοχή της Ορεστιάδας, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του- τότε υπουργού Εξωτερικών- Αντώνη Σαμαρά, που εκείνη την εποχή είχε αποκτήσει την κόρη του.

Στα 7 δισ. ο πληθυσμός του πλανήτη

Ο παγκόσμιος πληθυσμός θα ξεπεράσει τα επτά δισεκατομμύρια κατοίκους το 2011, σύμφωνα με στοιχεία του Γαλλικού Ινστιτούτου Δημογραφικών Μελετών (INED). Επιπλέον, ακόμη και εάν η δημογραφική αύξηση επιβραδυνθεί, η Αφρική δεν θα ακολουθήσει την εν λόγω επιβράδυνση.

Πρόκληση!!! Παίρνουν τα αναδρομικά οι πρώην βουλευτές

Εν μέσω οικονομικής κρίσης και 800.000 Ελλήνων που παραμένουν άνεργοι οι βουλευτές που διεκδικούν αναδρομικά επιμένουν στη γραμμή τους χωρίς να κάνουν βήμα πίσω! Μάλιστα, ζητούν αναδρομικά χιλιάδων ευρώ και το Ελεγκτικό Συνέδριο τούς δικαιώνει με πρόσφατη απόφαση του.

ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ...

Παραιτείται την 1η Σεπτεμβρίου από τον Επισκοπικό Θρόνο της Ζακύνθου ο Μητροπολίτης κ.κ.Χρυσόστομος, στηρίζοντας την απόφασή του στο γεγονός ότι άγει 35ετία στο αρχιερατικό αξίωμα και πλήρη 50ετία από τη μοναχική κουρά και την χειροτονία του σε διάκονο στη Μονή Σινά (1961).

Ποιοι θα είναι οι πρώτοι 4 στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της ΝΔ

Μεταξύ Οκτωβρίου και Νοεμβρίου, συνεχίζουν να υπολογίζουν στη «Συγγρού», την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, παρά τις επίμονες διαψεύσεις κάθε τέτοιου ενδεχομένου από το κυβερνητικό στρατόπεδο.

Τα μπάνια του Ευριπίδη Στυλιανίδη στην ιδιαίτερη πατρίδα του!

Την ιδιαίτερη πατρίδα του προτίμησε ο πρώην υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης για να περάσει λίγες ημέρες ξεκούρασης τον 15αύγουστο! Ο βουλευτής Ροδόπης βρέθηκε το απόγευμα ανήμερα της γιορτής της Παναγίας στις Καγκέλες Μαρώνειας, όπου απόλαυσε την μαγευτική θάλασσα.

Κατάσκοπος η θρυλική Κοκό Σανέλ?

Κατάσκοπος των Ναζί, κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου φέρεται πως ήταν η Κοκό Σανέλ . Όλο αυτό βέβαια σύμφωνα με την βιογραφία του Αμερικανού δημοσιογράφου, εγκατεστημένου στη Γαλλία, Χαλ Βων. Ο συγγραφέας υποστηρίζει ότι βάσισε τις πληροφορίες του σε πληθώρα γαλλικών, αγγλικών, γερμανικών και αμερικάνικων αρχείων, προκειμένου να γράψει το βιβλίο του.

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: ....19χρονος δάγκωσε γυναίκα επειδή πίστευε πως είναι βαμπίρ!

Μετά την απίστευτη επιτυχία που σημείωσαν τα βιβλία και οι ταινίες Twillight όλο και περισσότεροι νέοι, κυρίως στις ΗΠΑ, αποφασίζουν να μιμηθούν τον τρόπο ζωής αλλά και τις διατροφικές συνήθειες των...βρυκολάκων.

25 σοκαριστικές.... αλήθειες και .......στατιστικές για το sex

Διαβάστε 25 στατιστικές αλήθειες γύρω από τον τομέα του σεξ…
Η στατιστική εισέρχεται στην ζωή μας πολλές φορές δίχως να την ρωτήσουμε. Κάποιες φορές μπορεί να μην την δεχόμαστε γιατί δεν θέλουμε να δούμε την αλήθεια αλλά κάποιες φορές την ακολουθούμε γιατί μας ανοίγει ένα καινούριο μονοπάτι που μας οδηγεί προς το φως του τούνελ.

Κάτσε....κάτω από την μπάρα! !!!! ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!

Ένα βίντεο με τις πιο αστείες στιγμές από την άρση βαρών.
Δείτε το οπωσδήποτε…

Τα σκουπίδια του διαστήματος

Επιστήμονες πρότειναν την εκτόξευση ενός δορυφόρου για να αντιμετωπίσουν το ολοένα και αυξανόμενο πρόβλημα με τα διαστημικά «σκουπίδια» σε τροχιά γύρω από τη Γη. Το σχέδιο, το οποίο κατατέθηκε από ερευνητές της Ιταλικής Υπηρεσίας του Διαστήματος, περιλαμβάνει την δρομολόγηση ενός σκάφους με ένα προωθητικό σύστημα στο μπροστινό τμήμα του.

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Σ. Καλυβάτσης: «Με πρόδωσαν άνθρωποι που νόμιζαν ότι ήταν φίλοι μου»

Στο ένθετο της εφημερίδας ΈΘΝΟΣ, "Radar", μίλησε ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Στη συνέντευξή του λέει για το αν του έχει λείψει η τηλεόραση, απαντά στο αν έχει νιώσει προδοσία από φίλους του και εξηγεί γιατί δεν παντρεύεται...

Δυναμώστε το σήμα του WiFi σας

Δείτε πως μπορείτε να ενισχύσετε το σήμα του WiFi με ένα απλό κουτάκι μπύρας. Με την μέθοδο αυτή ουσιαστικά ενισχύετε το σήμα του WiFi προς την κατεύθυνση που επιθυμείτε, αν και θα μπορούσατε απλώς να αγοράστε μεγαλύτερη κεραία ή καλύτερο router.

ΝΔ: Τα sms έβγαλαν τα μαχαίρια στη ΔΑΚΕ

Βγήκαν τα μαχαίρια στη ΔΑΚΕ, τη συνδικαλιστική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και έχει ξεσπάσει «εμφύλιος» πόλεμος. Η κατάσταση αγριεύει στο παρασκήνιο, αφού τίθενται μομφή και ζήτημα πολιτικής νομιμοποίησης για τη σημερινή ηγεσία της ΔΑΚΕ.

Έκαψαν ζωντανη αδέσποτη σκυλίτσα την ώρα που γεννούσε!

Στην περιοχή Κόκκινος Μύλος, στις Αχαρνές μία αδέσποτη σκυλίτσα γνώρισε την απίστευτη βιαιότητα υπανθρώπων. Την ώρα που γεννούσε στη φωλιά της, κάπου στο δρόμο της έβαλαν φωτιά και την έκαψαν κυριολεκτικά ζωντανή! Ο ηλίθιος που έβαλε φωτιά στα σκουπίδια εκεί δεν είδε την σκυλίτσα που κρυμμένη κάτω από νοβοπάν έδινε τον αγώνα της να γεννήσει τα μωρά της ή άραγε το έκανε επίτηδες, για να εξουδετερώσει ''ένα ακόμα ενοχλητικό αδέσποτο'';;;

Πέταξαν χαλασμένα ψάρια στη Μασεράτι του Μπαλοτέλι!

Δεν αντίκρισε και το καλύτερο θέαμα κατά την επιστροφή του από την Αμερική όπου βρισκόταν με την Μάντσεστερ Σίτι ο Μάριο Μπαλοτέλι. Ο Ιταλός επιθετικός τον «πολιτών» πήγε να οδηγήσει την πανάκριβη Μασεράτι του, ωστόσο διαπίστωσε ότι αυτή βρωμοκοπούσε ψαρίλα!

O λόγος που τα video games «ανεβάζουν» την ψυχολογία μας

Ερευνητές του Πανεπιστημίου του Essex προσπάθησαν να εξηγήσουν γιατί οι άνθρωποι που παίζουν συχνά video games νιώθουν όμορφα και κατέληξαν στο συμπέρασμα πως αυτό οφείλεται στο ότι προσπαθούν να εξιδανικεύσουν τον εαυτό τους, με αποτέλεσμα να αισθάνονται καλύτερα.

Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Οι Anonymous σχεδιάζουν να διαγράψουν το Facebook! (vid)

Εμπνευσμένοι από την ιστορία του Γκάι Φόουκς, ο οποίος προσπάθησε να ανατινάξει τη βουλή της Αγγλίας στις 5 Νοεμβρίου του 1605, η γνωστή ομάδα χάκερ, Anonymous, ανακοίνωσε την πρόθεσή της να καταστρέψει τη δημοφιλή ιστοσελίδα κοινωνικής ιστοσελίδας Facebook!

Αποδείξεις μέσω...e-mail!

Στην Ελλάδα μιλάμε για κάρτα αποδείξεων. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, αρκετές από τις μεγάλες αλυσίδες λιανικής αποφάσισαν να προχωρήσουν ένα βήμα παραπέρα και πλέον προσφέρουν στους καταναλωτές να λαμβάνουν τις αποδείξεις τους με ψηφιακό τρόπο.

Στο... κόκκινο η Ρεάλ

Αυτό κι αν είναι έκπληξη. Η Ρεάλ Μαδρίτης θα ντυθεί στα κόκκινα για τις αναμετρήσεις του Champions League που δεν θα μπορεί να φορέσει τις κλασικές λευκές της εμφανίσεις.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της αθλητικής εταιρίας που ντύνει τη βασίλισσα η οποία θέλησε να ξεφύγει από την πεπατημένη των μαύρων, μπλε και μοβ εμφανίσεων που φορούσε στο παρελθόν η Ρεάλ.

Δημιουργείται «μοντέλο» ανθρώπινου εγκεφάλου

Το όραμα δημιουργίας τεχνητού εγκέφαλου ή βιονικού υπολογιστή δεν φαντάζει πια τόσο μακρινό. Για την ακρίβεια βρίσκεται ένα βήμα πριν στην υλοποίησή του.

Οι επιστήμονες πειραματίζονται τα τελευταία 50 χρόνια στα εργαστήριά τους με τους νευρώνες, χωρίς να μπορούσαν όμως να φανταστούν ότι οι νευρώνες αυτοί έχουν δικά τους… γκάζια.

Δωρεά-μαμούθ της FIFA για τη Σομαλία

Η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία αποφάσισε να δωρίσει το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων (περίπου 704.000 ευρώ) στη Σομαλία, προκειμένου να βοηθήσει με αυτόν τον τρόπο στην ανθρωπιστική κρίση που έχει ξεσπάσει στη χώρα.

Iταλοί αρχαιολόγοι αποδεικνύουν ότι ο Μάρκο Πόλο ήταν «απατεώνας»!

Ο Μάρκο Πόλο, ένας από τους μεγαλύτερους εξερευνητές της ιστορίας, ήταν απατεώνας, ισχυρίζεται νέα αρχαιολογική έρευνα.

Εκτός από το γεγονός ότι δεν υπήρξε έμπορος που πέρασε κάποια χρόνια του στην Κίνα και στην Απω Ανατολή, το πιο πιθανό είναι ότι ο Μάρκο Πόλο δεν ταξίδεψε ποτέ πιο πέρα από τη Μαύρη Θάλασσα, πιστεύει η ομάδα των Ιταλών αρχαιολόγων.

Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

«Σβήνουν» χιλιάδες ΑΦΜ από 1η Σεπτεμβρίου

Xιλιάδες αριθμοί φορολογικού μητρώου κινδυνεύουν να σβηστούν από την «είσοδο» του Τaxisnet στις εφορίες από 1η Σεπτέμβρη.

Όπως αναφέρει η σχετική εγκύκλιος του υπουργείου Οικονομικών, από 1η Σεπτεμβρίου, καθίστανται ανενεργός ο ΑΦΜ, επιτηδευματία, φυσικού ή μη φυσικού προσώπου, που:

«Νάνοι» που έγιναν... γίγαντες

Aπό πωλητής κοχυλιών, κορυφαίος πετρελαϊκός όμιλος. Από τις κάρτες παιχνιδιών στις κονσόλες παιχνιδιών. Πολλές είναι οι εταιρείες, που σήμερα είναι πολυεθνικοί κολοσσοί με δραστηριοποίηση σε όλες τις χώρες του κόσμου, οι οποίες ξεκίνησαν πριν από δεκάδες (ή και εκατοντάδες) χρόνια με εντελώς διαφορετικά σχέδια και οικονομικά μεγέθη, έχοντας εν τέλει εντυπωσιακή και αλματώδη εξέλιξη, γράφει ο Economist.

Δημόσιο: Δέκα φεύγουν, ένας μπαίνει

Στοιχεία για εκτιμήσεις προσλήψεων και αποχωρήσεων του τακτικού προσωπικού του δημόσιου τομέα για τα έτη 2011-2015, ζητά το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης από όλες τις υπηρεσίες του Δημοσίου, σε εφαρμογή της πρόσφατης νομοθετικής ρύθμισης, βάσει της οποίας οι προσλήψεις και οι διορισμοί στο Δημόσιο υπολογίζονται συνολικά από την αναλογία ένα προς δέκα (μία πρόσληψη για κάθε δέκα αποχωρήσεις) για το 2011, και ένα προς πέντε για τα έτη 2012-2015.

Δεύτερη δικογραφία στη Βουλή για τον Άκη

Ο πρώην υπουργός Αμυνας, Άκης Τσοχατζόπουλος, θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις και για τα τα «τυφλά» F16 που παρήγγειλε η Ελλάδα επί υπουργίας του.

Η δικογραφία της υπόθεσης παραπέμφθηκε στη Βουλή για περαιτέρω διερεύνηση καθώς οι εισαγγελείς που την ερευνούσαν προσέκρουσαν σε ευθύνες πολιτικών.

Νέες καταγγελίες της ΝΔ για «ρουσφετολογικές προσλήψεις»

Νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης, την οποία κατήγγειλε για προσλήψεις με κομματικά κριτήρια, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γ. Μιχελάκης.

Αφορμή στάθηκε δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», σύμφωνα με το οποίο, όπως είπε ο κ. Μιχελάκης, «δύο στελέχη του ΠΑΣΟΚ ο κ. Γ. Μαρωνίτης και ο κ. Στ. Μηλιώνης, ως επικεφαλής Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, εμπλέκονται στο σκάνδαλο των σχεδιαζόμενων ρουσφετολογικών προσλήψεων».