Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Πρόωρη εκσπερμάτωση: Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Περίπου το 1/3 των ανδρών σήμερα ταλαιπωρείται από πρόωρη εκσπερμάτωση. Μάλιστα, κάποιες φορές μπορεί ....

Μετά το λάδι, κινέζικο ενδιαφέρον και για τα κρητικά κρασιά

Πέρα από το χρυσοφόρο προϊόν της Κρήτης, το ελαιόλαδο, Κινέζοι επιχειρηματίες ενδιαφέρονται και για τους τοπικούς ποιοτικούς οίνους, όπως δηλώνει ο...

Επίθεση σε βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ (βίντεο)

"Μωρή πατσαβούρα" "πουτ@να" και λοιπά άκουσε η γυναίκα από τους μάγκες. Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, πληρώνουν το δηλητηριώδες κλίμα που το κόμμα τους δημιούργησε σκορπίζοντας τόνους λάσπης στο δημόσιο βίο με την ατέρμονη σκανδαλολογία του.
Και τι δεν άκουσε η άτυχη βουλευτίνα του μνημονιακού Πασοκ Βάσω..

ΚΟΛΑΦΟΣ - ΑΠΕΤΥΧΕ ΤΟ PSI, ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΝΕΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!

Οι διαπραγματεύσεις για το πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων, το επονομαζόμενο PSI+, απέτυχαν, διακόπησαν προς το παρόν και αναμένεται να επανεκκινήσουν την ερχόμενη Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του IIF που μεταδίδουν τα διεθνή...

ΜΕ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΘΡΗΝΗΣΑΝ «ΣΩΣΤΑ» ΤΟΝ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΙΛ

Η ένταση, με την οποία οι Βορειοκορεάτες θρήνησαν τον θάνατο του ηγέτη τους Κιμ Γιονγκ Ιλ, ίσως εν μέρει εξηγείται από την παρακάτω είδηση: όσοι δεν τον θρήνησαν «σωστά», τιμωρήθηκαν με πολύμηνες καταδίκες σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, όπως τουλάχιστον...

Μάθετε τα πάντα για τους Αεροψεκασμούς από το κ. Νίκο Κατσαρό


Κ. Κατσαρέ θέλουμε πραγματικά να σας ευχαριστήσουμε για την τιμή που μας κάνετε δίνοντας τη συνέντευξη αυτή στο pentapostagma.gr. Η συνέντευξη αυτή ήταν ένα μόνιμο αίτημα των αναγνωστών μας, οι οποίοι κρέμονται κυριολεκτικά από το στόμα σας για ένα θέμα πάρα πολύ σημαντικό για τις ζωές των παιδιών μας αλλά και  όλων μας.

Τρεις τροπολογίες που αφορούν την εφαρμογή του μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής 2012-2015


Τρεις τροπολογίες στο σχέδιο νόμου «Επείγουσες ρυθμίσεις που αφορούν την εφαρμογή του μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής 2012-2015» κατέθεσε σήμερα η βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β’ Αθήνας Λούκα Τ. Κατσέλη μαζί με 43 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Αναγνωρίστηκαν οι «θυσίες» της Κύπρου

«Ψυχολογική ένεση» χαρακτήρισε ο υπουργός Οικονομικών της Κύπρου Κίκης Καζαμίας, την ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σύμφωνα με την οποία η Κύπρος έλαβε επαρκή μέτρα για εξυγίανση των δημόσιων οικονομικών.

Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Ιαπωνία στο δημόσιο χρέος

Η Ιαπωνία έχει το υψηλότερο δημόσιο χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ στον κόσμο, αλλά η Ιρλανδία κατέχει την πρώτη θέση όσον αφορά το συνολικό- δημόσιο και ιδιωτικό- εξωτερικό χρέος, σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης του BBC (BBC Mobile).

Κορυφαία ελληνική ομάδα, ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ είναι πλέον, η κορυφαία ελληνική ομάδα για την αγωνιστική περίοδο 2011 σύμφωνα με την τελική, σχετική λίστα της Διεθνούς Υπηρεσίας Στατιστικής κι Ιστορίας του ποδοσφαίρου αφήνοντας αρκετά πίσω του τους Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην 38η θέση της λίστας με...

Οι Αλβανοί εγκαταλείπουν την χώρα μας

Ιδιαιτέρως ανήσυχοι είναι οι Αλβανοί στη βόρεια Ελλάδα, οι οποίοι, λόγω κρίσης, μαζεύουν τα υπάρχοντά τους και ετοιμάζονται να γυρίσουν πίσω στην πατρίδα τους! Το δημοσίευμα του «Economist» περιγράφει μια...

Οι Ειδικοί Σύμβουλοι του Αν. υπουργού Παιδείας - Ανάμεσα σ' αυτούς και ο Βαγγέλης Πάνου!


Στο Γραφείο του Αν. υπουργού Παιδείας Κ. Αρβανιστόπουλου διορίστηκαν σε θέση Ειδικών Συμβούλων-Συνεργατών,οι κάτωθι:

Τι είναι η μυωπία; Τι συμβαίνει στο μάτι;

Γιατί έχουμε μυωπία; Τι γίνεται στο μάτι μας και δημιουργείται αυτό το φαινόμενο; Τι συμβαίνει ακριβώς στην κόρη και στον αμφιβληστροειδή χιτώνα; Ας δούμε πρώτα περιληπτικά πως το μάτι μας λαμβάνει τις εικόνες που βλέπουμε μέσω του φωτός. Φανταστείτε το μάτι μας σαν μια....

"ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ"!!!


Τρελό γέλιο το πρωί στον ΣΚΑΪ με τον Τζουμάκα. Ο υποψήφιος για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ εμφάνισε το κόμμα ως προϊόν παρθενογέννησης που δεν έχει καμία σχέση με την κυβέρνηση Παπανδρέου ή ακόμα και με αυτή του Παπαδήμου! Μίλησε για αφεντικά που "ελέγχουν τους υπουργούς" κατήγγειλε τα διαπλεκόμενα, αλλά δεν είπε κουβέντα για κανένα...

ΠΑΛΙΕΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΓΑΛΑΖΙΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ...


Ενδιαφέρον παραπολιτικό από την σημερινή "Παρασκευή και 13". Για να σας διευκολύνουμε έχασε στις εκλογές στο δεύτερο γύρο. Για να σας διευκολύνουμε ακόμα περισσότερο ήταν...

Κανονικά εκτελούνται οι συνταγές όλων των Ταμείων

Κανονικά εκτελούν τα φαρμακεία Αττικής, Πειραιά και Αχαΐας τις συνταγές όλων των ασφαλιστικών ταμείων με πίστωση, εκτός του ταμείου της Δ.Ε.Η., του οποίου οι οφειλές αγγίζουν τον ένα χρόνο καθυστέρησης.

Ποιες δεσμεύσεις αναλαμβάνει η χώρα μας

Προς ολοκλήρωση βαίνει η συμφωνία για το κούρεμα του ελληνικού χρέους. «Το 80% της διαπραγμάτευσης για το PSI έχει ολοκληρωθεί», δηλώνει στο 24h.gr στέλεχος κοντά στη διαδικασία, ξεκαθαρίζοντας πως Ελλάδα, Ευρώπη, ΔΝΤ είναι σύμφωνοι για το πώς θα δρομολογηθεί η διαδικασία ανταλλαγής ομολόγων.

Βίντεο με την επίθεση στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Βίντεο με την επίθεση που δέχτηκαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, χτες το βράδυ σε μπαρ στο Παγκράτι, είδε το φως της δημοσιότητας. Η επίθεση έγινε από ομάδα 20-25 νεαρών οι οποίοι αφού εκσφενδόνισαν αυγά, ντομάτες και άλλα αντικείμενα προκάλεσαν φθορές και στη συνεχεία αποχώρησαν. Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της αστυνομίας αλλά οι νεαροί είχαν αποχωρήσει.

Δείτε το βίντεο:

Σύντομα η σύμβαση για την επέκταση του μετρό στον Πειραιά

Σε περίπου έναν μήνα αναμένεται να υπογραφεί η σύμβαση επέκτασης της γραμμής 3 του μετρό, από το Χαϊδάρι στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, μέσω της Αγίας Βαρβάρας, του Κορυδαλλού, της Νίκαιας και των Μανιάτικων.

Στην Ελλάδα η Διοίκηση Ταχείας Αντίδρασης ΝΑΤΟ


Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, παρέστη σήμερα στην τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης Χερσαίων Δυνάμεων, της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης του ΝΑΤΟ (NRF 2012), που έγινε στο Στρατηγείο NDC – GR, στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Για πρώτη φορά, Έλληνας στρατηγός αναλαμβάνει τη διοίκηση των χερσαίων δυνάμεων της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης, παραλαμβάνοντας την από τον Τούρκο διοικητή.

Άρειος Πάγος: Αθώωση για Ηγούμενο Εφραίμ και μοναχό Αρσένιο


Ανατράπηκε από τον Αρειο Πάγο η καταδίκη σε δεκάμηνη φυλάκιση (με τριετή αναστολή) του ηγουμένου της Μονής Βατοπε διου και ήδη προφυλακισμένου Εφραίμ, του μοναχού Αρσενίου και της δικαστού Μαρίας Ψάλτη, η οποία είχε κριθεί ένοχος παραβίασης δικαστικού απορρήτου και παράβασης καθήκοντος με ηθικούς αυτουργούς τους δύο μοναχούς.

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Η Λαγκάρντ είπε την αλήθεια για την Ελλάδα


Πολύ πριν η Κριστίν Λαγκάρντ κληθεί να σηκώσει το βαρύ φορτίο της αποκατάστασης του κύρους του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, διαδεχομένη στη Γενική Διεύθυνση του IMF τον… άτακτο συμπατριώτη της, και ιδεολογικό αντίπαλο Ντομινίκ Στρος Καν, η φήμη της προηγείτο της εμβληματικής φιγούρας της.

Ν. Νικολόπουλος: «….Και ο κερδοφόρος κρατικός ΕΛΟΤ στην προίκα του ξεπουλήματος – ύποπτες μεθοδεύσεις απαξίωσης του»


Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών υπάρχει  μεθόδευση κύκλων με σκοπό να χαριστεί η άκρως κερδοφόρα δραστηριότητα της Πιστοποίησης του κρατικού ΕΛΟΤ, σε άλλον φορέα που μετέχουν και ιδιώτες!!!  «Έτσι, λένε, υλοποιείται με μέθοδο σχέδιο, που είχε εξυφανθεί και ολοκληρωθεί και παλιότερα» αναφέρει χαρακτηριστικά και σε ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή προς τους  αρμόδιους  Υπουργούς , ο Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Νίκος Νικολόπουλος, τονίζοντας στην συνέχεια

Αν. Μανωλοπούλου: «Χαράτσι και στα Δημοτικά Parking»


Τα «Περιφερειακά Parking» δημιουργήθηκαν για να διευκολύνουν τους συμπολίτες μας και να συμβάλουν εν μέρει στην "ανακούφιση" του κυκλοφοριακού προβλήματος της Πάτρας.
Το αντίτιμο ήταν 90 λεπτά (μετ´ επιστροφής) . Η τιμή ανέβηκε στα 2,30 ,εξ´ αίτιας των χειρισμών της Δημοτικής Αρχής.

Οι 90 σύμβουλοι του Λ. Παπαδήμου!


Ούτε δέκα ούτε είκοσι αλλά 90 θέσεις συμβούλων, συνεργατών και μετακλητών υπαλλήλων αποφάσισε να θεσμοθετήσει για το Πολιτικό Γραφείο του ως πρωθυπουργός ο Λουκάς Παπαδήμος! (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΦΕΚ)

ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ (πρώτο μέρος )


Άρθρο αναγνώστη...
Το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.) είναι όντως τέλος, έχει δηλαδή ανταποδοτικό χαρακτήρα και αφορά την αγορά του δικαιώματος   στην ηλεκτροδότηση. Εξού και η διακοπή της  παροχής σε περίπτωση μη καταβολής του Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.

Και ενεργειακό colpo grosso με το κούρεμα: Το βρετανικό δίκαιο αρπάζει τον ελληνικό πλούτο!


Αύριο έρχεται στην Αθήνα ο Charles Dallara για σειρά συναντήσεων με τον Λουκά Παπαδήμο και τον Ευάγγελο Βενιζέλο, τους οποίους και θα ενημερώσει για τις τελικές λεπτομέρειες του πλαισίου«κουρέματος» του ελληνικού χρέους.

Ο Γραμματέας της Νεολαίας ΔΗΣΥ Β. Τσιατσιάμης απαντά στο Ερωτηματολόγιο του Προυστ...



Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 11 Ιουλίου το 1982.
Είναι γραμματέας της Νεολαίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής.
Αποφοίτησε το 2007 από το Οικονομικό Τμήμα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και στη συνέχεια, πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές (MSc) στη Μεγάλη Βρετανία στο Project Management.

Οι “απαγορευμένες αποκαλύψεις” του Παπαδήμου


Η χθεσινή συνάντηση του Λουκά Παπαδήμου με τους πολιτικούς συντάκτες ήταν άκρως ενδιαφέρουσα. Ήταν η πρώτη φορά που ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε τόσο κοντά και… απενοχοποιημένα σε εκπροσώπους του Τύπου, δείχνοντας αποφασισμένος να μιλήσει για όσα… δεν λέγονται και δεν γράφονται.

Ανακοίνωση-Καταγγελία "βόμβα" των οργανώσεων ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΝΟΠΕ, ΤΕΦΑΑ, Γεωπονικής


Κύριοι «Θεσμικοί»,
Έχοντας διανύσει ήδη τις πρώτες δέκα ημέρες του 2012 και ύστερα από την απόλυτα «επιτυχημένη» διοργάνωση της πολυσυζητημένης Συνδιάσκεψης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Θεσσαλονίκης και αφού προφανώς ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος  απόλαυσε τις γιορτές του,  προβαίνουμε στην ακόλουθη δήλωση, ελπίζοντας το 2012 να είναι μία καλύτερη χρονιά για την παράταξη μας.

Ο επόμενος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ…


Το ποιος θα είναι ο επόμενος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ δεν ενδιαφέρει μόνο τους «πασόκους». Ενδιαφέρει και τους Νεοδημοκράτες και τους Αριστερούς και όλους τους Έλληνες.
Γενικότερα ενδιαφέρει όλους τους Έλληνες  ποιοί είναι ή θα είναι οι αρχηγοί όλων των Κομμάτων και κυρίως εκείνων που υπάρχει ισχυρή πιθανότητα να αναδείξουν τον πρωθυπουργό της χώρας ή τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης (που είναι και αυτός, θεσμικός παράγοντας του πολιτικού μας συστήματος).

Επιστολή-Βόμβα στα θεμέλια της ΔΑΠ και της ΟΝΝΕΔ

Αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ!

Το ντοκιμαντέρ που θέλει να ξυπνήσει τους Έλληνες - "Τι τρέχει με τους Έλληνες;"

Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ δημιούργησε για τη σουηδική τηλεόραση η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, με θέμα την οικονομική κρίση στην Ελλάδα. Το ντοκιμαντέρ με τίτλο "Τι τρέχει με τους Έλληνες;", ξεκινά με την εικόνα μιας παιδοψυχολόγου, η οποία ξεσπά σε κλάματα περιγράφοντας τις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζει η χώρα μας, υπό τους ήχους του περίφημου "λεφτά υπάρχουν", του...

Σε ποια σημεία της χώρας χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες


Με προβλήματα γίνεται η κίνηση των αυτοκινήτων σε πολλά σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου. Διαβάστε αναλυτικά που χρειάζονται αλυσίδες και που έχει διακοπεί η κυκλοφορία.

«Plan B» με τριετή αναστολή δώρου


Στο τραπέζι έχει μπει η τριετής αναστολή των μισθολογικών αυξήσεων (πλην της αύξησης της Εθνικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας), των ωριμάσεων αλλά και της καταβολής του 13ου ή του 14ου μισθού, εφόσον δεν υπάρξει συμφωνία και κατά τα πρότυπα της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου της 18 Οκτωβρίου του 1985, σύμφωνα με όσα ζητά σε επιστολή της η τρόικα

Μην μασάτε στη μείωση του αριθμού των βουλευτών.

Δεν σας κάνει εντύπωση που όλο το πολιτικό σύστημα αρχίζει και μιλάει για μείωση του αριθμού των βουλευτών; Κάποιοι μάλιστα το πάνε πιο πέρα. Μιλάνε για μείωση και ταυτόχρονα λίστες. Από κοντά και οι κολαούζοι συνταγματολόγοι και λοιποί πνευματικοί ...

BBC: Οι 10 χώρες παγκοσμίως με τα μεγαλύτερα δημόσια χρέη

Η Ιαπωνία έχει το υψηλότερο δημόσιο χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ στον κόσμο, αλλά η Ιρλανδία κατέχει την πρώτη θέση όσον αφορά το συνολικό- δημόσιο και ιδιωτικό- εξωτερικό χρέος, σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης του BBC (BBC Mobile). Η Ελλάδα έχει το μεγαλύτερο δημόσιο χρέος ωςνποσοστό του ΑΕΠ στην ΕΕ, αλλά ως προς το συνολικό εξωτερικό χρέος- που περιλαμβάνει το δημόσιο και το ιδιωτικό χρέος που οφείλεται σε τράπεζες και άλλους φορείς στο εξωτερικό- έρχεται τέταρτη στη σχετική κατάταξη.

Δημοψήφισμα ετοιμάζει η Σκοτία για την ανεξαρτησία της

Η Σκοτία σχεδιάζει να πραγματοποιήσει δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της το φθινόπωρο του 2014, δήλωσε χθες η αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Νίκολα Στάρτζεον.

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Στα 378 εκατ. δολάρια οι αποδοχές του νέου... Τζομπς!

Πώς γίνεται να έχει κανείς μισθό λίγο πάνω από 900 χιλιάδες δολάρια και να ανακηρύσσεται ως ο πιο καλοπληρωμένος, ο πιο «ακριβός» CEO της αμερικανικής αγοράς για τη χρονιά που πέρασε; Γίνεται, αρκεί να λέγεται Τιμ Κουκ, να είναι ο διάδοχος του πρόωρα χαμένου ιδρυτή και Διευθύνοντα Συμβούλου της Apple Στιβ Τζομπς, να έχει όντως ετήσιο μισθό κάτω του εκατομμυρίου, αλλά να παίρνει ως … «επίδομα» θέσης μετοχές της εταιρείας και δη μετοχές, σε μια περίοδο κατά την οποία διαπραγματεύονται σε ιστορικά υψηλά!

Το πληκτρολόγιο που καθαρίζεται απο μόνο του..

Δύο πρώην εργαζόμενοι της Microsoft πάνω στον τομέα του «hardware», σκέφτηκαν μια πολύ πρωτότυπη ιδέα.. Έκαναν μια πατέντα την οποία ανέπτυσσαν από το 2008 στην εταιρεία τους «Vioguard» και περίμεναν την έγκριση από τους απαραίτητους φορείς. Κατασκεύασαν ένα πληκτρολόγιο το οποίο με την εκπομπή υπεριώδους ακτινοβολίας «αυτοαποστειρώνεται». Δείτε το βίντεο!

Χρήστος Κουμάντος: Ο διαφημιστής που έπαιξε τον πεινασμένο πελάτη!

Εκτός από τον ψήστη που με το χιούμορ του πείθει τους φιλάθλους να φάνε το δικό του hotdog, στη τελευταία διαφήμιση γνωστής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας τις εντυπώσεις κλέβει και ο ντροπαλός πελάτης που έχει ξεμείνει από κοπέλα. Ο Χρήστος Κουμάντος δεν είναι ηθοποιός αλλά ο διαφημιστής που δημιούργησε τη συγκεκριμένη διαφήμιση κι έτυχε να είναι και μέρος του καστ της.

Δείτε που και με ποιους καλοπερνούσε o πρόεδρος Παπούλιας ....

Λέγεται  πως τη φωτογραφία τράβηξε ο ίδιος ο Αντρέας Παπανδρέου.. 

Σε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο στην Ελούντα 
φαίνεται να περνούσε την ώρα του ο πρόεδρος της Δημοκρατιας

Προφητείες Γέροντος Παισίου: Να τι θα γίνει στο Αιγαίο και πότε!


Προβλέπονται διάφορα γεγονότα με χρονολογική σειρά που αφορούν σημερινά δεδομένα και εξελίξεις που 20 χρόνια πρίν δεν είχαν ουδεμία βάση. Και όμως ... Ο Γέροντας Παΐσιος κοιμήθηκε στις 12 Ιουλίου 1994 μ.Χ. και αναπαύεται στο Ησυχαστήριο του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκου στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης. Ο Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, γνωστός από όλους σχεδόν τους Έλληνες, πολιτικούς, στρατιωτικούς, λαϊκούς, Μοναχούς, Ιερείς, Επισκόπους και αυτόν τον ίδιο τον Πατριάρχη, είχε κατά καιρούς μιλήσει σε πολλούς ανθρώπους για ό,τι βλέπουμε σήμερα στο Αιγαίο και για ό,τι θα δούμε σύντομα!

Αποζημιώσεις μαμούθ σε Ελληνοκυπρίους που έχασαν περιουσίες

Από 100.000-8.000.000 ευρώ κυμαίνονται οι αποζημιώσεις που επιδικάστηκαν από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σε 13 Ελληνοκυπρίους που στερήθηκαν τις περιουσίες τους στα κατεχόμενα, μετά την τουρκική εισβολή το 1974.

Ιράν: Απαγορεύτηκε η λέξη «δολάριο» στα sms

Από τη Δευτέρα οι αρχές του Ιράν έχουν μπλοκάρει τα μηνύματα μέσω κινητών τηλεφώνων (SMS) που περιλαμβάνουν τις λέξεις "δολάριο" ή "νόμισμα", στα περσικά, καθώς δεν έχουν καταφέρει να σταματήσουν την πτώση του ιρανικού ριάλ έναντι του αμερικανικού νομίσματος. Τα SMS που περιλαμβάνουν τη λέξη "δολάριο", στα αγγλικά ή τα περσικά, και τη λέξη "arz" (νόμισμα στα περσικά) δεν φτάνουν στον παραλήπτη τους. Αντίθετα δεν έχουν τεθεί περιορισμοί στη χρήση της λέξης "ευρώ", σύμφωνα με τα ιρανικά μέσα ενημέρωσης.

Φόρουμ για τα Ελληνικά πετρέλαια απο Άραβες

Στο υπερπολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα του Λαγονησίου παρατηρείται από χθες έντονη κινητικότητα, εξαιτίας του επιχειρηματικού φόρουμ Ελλάδας - Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων που θα διεξαχθεί αύριο και μεθαύριο στο ξενοδοχείο. Οι συνοδείες των υψηλών συμμετεχόντων έχουν αρχίσει ήδη να καταφθάνουν, ενώ δεκάδες λιμουζίνες πάνε και έρχονται. Στο μεγάλο αυτό επιχειρηματικό φόρουμ η ελληνική κυβέρνηση επενδύει πολλά. «Αν το φόρουμ πετύχει, κάποια πράγματα θα αλλάξουν σημαντικά προς το καλύτερο για τη χώρα μας» τονίζουν οικονομικοί και επιχειρηματικοί παράγοντες.

Μηταράκης αποκαλύπτει ότι η ΝΔ θα μονιμοποιήσει το “χαράτσι”


Η Νέα Δημοκρατία θα καταργήσει το χαράτσι της ΔΕΗ όταν γίνει κυβέρνηση δήλωσε ο αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομίας της Ν.Δ, Νότης Μηταράκης.
Ο κ. Μηταράκης τόνισε πως “ο φόρος θα περάσει στον ΕΤΑΚ και με αυτό τον τρόπο δεν θα απειλούνται οι πολίτες με διακοπή τους ρεύματος”.

Στη δημοσιοτητα απο το ΥΠΕΣ ο κατάλογος ανά δήμο των 1500 συμβάσεων


Την πλήρη κατανομή ανά δήμο, των 1348 συμβάσεων μίσθωσης έργου και ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου που αφορούν ανταποδοτικού χαρακτήρα υπηρεσίες των Δήμων, όπως μουσικούς για τα ωδεία, κοινωνικούς λειτουργούς και προσωπικό παιδικών σταθμών, καθώς και των 161 συμβάσεων που αφορούν ευρωπαϊκά συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα, που προωθήθηκαν πριν από λίγες προς τους ενδιαφερόμενους ΟΤΑ από την Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Φώφη Γεννηματά, εδωσε στη δημοσιότητα το Υπουργείο Εσωτερικών.

Ο Πατούλης πάει για Δήμαρχος Αθηναίων


Το ενδεχόμενο να υποστηρίξει η Νέα Δημοκρατία τον σημερινό δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη για τη δημαρχία της Αθήνας απέναντι στον Γιώργο Καμίνη, στις δημοτικές εκλογές του 2014, αποκαλύπτει σε σχετικό παραπολιτικό σχόλιό της η εφημερίδα «Δημοκρατία».

Ο Σρόιτερ στην πόρτα της εξόδου


Την προ ημερών αποκάλυψη του «Statesmen» ότι το Star και ο Σταμάτης Μαλέλης «φλερτάρουν» με τον Αντώνη Σρόιτερ, προκειμένου να του αναθέσουν την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού, επιβεβαιώνει η εφημερίδα «Espresso», με σχετικό ρεπορτάζ της.

Aποκάλυψη !!! Η σύγχρονη βιομηχανία τού καρκίνου

Βρισκόμαστε στην αυγή τού 21ου αιώνα, την εποχή τής ηλεκτρονικής τεχνολογίας, των κομπιούτερς, τής εικόνας και των πληροφοριών. Η έκρηξη τής τεχνολογίας, ο ψηφιακός φανταστικός κόσμος που ζούμε, μας έχουν οδηγήσει στην απομάκρυνσή μας από την φύση. Το παγκόσμιο καπιταλιστικό καταναλωτικό σύστημα που έχει επικρατήσει και το εξουσιαστικό κερδοσκοπικό μοντέλο διακυβέρνησης όλων σχεδόν των κρατών, έχουν φέρει την πρόωρη εξάντληση των φυσικών πόρων. Η καθολική μόλυνση τού πλανήτη μας (ατμόσφαιρα, υπέδαφος, υδροφόρος ορίζοντας) έχουν ως αποτέλεσμα την υποβάθμιση τής υγείας όλων των ειδών τού φυτικού και τού ζωικού και βασιλείου.