Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Και με τη "βούλα" υποψήφιος


Αρχίζει σήμερα, Τρίτη, τις εργασίες του το συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στην Τάμπα κατά τη διάρκεια του οποίου θα επιβεβαιωθεί η υποψηφιότητα του Μιτ Ρόμνεϊ για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Ο πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Ράινς Πρίμπους κήρυξε την έναρξη του τετραήμερου συνεδρίου στην πόλη Τάμπα και αμέσως μετά έκλεισε την σύνοδο. Κομματικοί παράγοντες προγραμματίζουν εκ νέου τις ομιλίες τους και τις υπόλοιπες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν τις τρεις ημέρες που θα ακολουθήσουν.
Το συνέδριο επρόκειτο να ξεκινήσει τη Δευτέρα, ωστόσο αναβλήθηκε για μία ημέρα εξαιτίας της έλευσης της τροπικής καταιγίδας Ισαάκ στη Φλόριντα.
Ο Μιτ Ρόμνεϊ είχε αρχικά προγραμματίσει να φτάσει στην Τάμπα την Πέμπτη, λίγο πριν την κεντρική του ομιλία, ωστόσο, τελικά μεταβαίνει στη Φλόριντα από σήμερα, Τρίτη, προκειμένου να παρευρεθεί στην ομιλία της συζύγου του, Ανν.
Την Κυριακή και τη Δευτέρα, ο Ρόμνεϊ και η σύζυγός του βρίσκονταν στο σπίτι τους στο Νιου Χαμσάιρ και πήγαν σε ένα τοπικό γυμνάσιο, όπου έκαναν πρακτική εξάσκηση στην εκφώνηση των λόγων τους.
Το πρόγραμμα του Ρόμνεϊ αυτή την εβδομάδα σε μεγάλο βαθμό διατηρήθηκε μυστικό, με τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων να παρακολουθεί στενά την εξέλιξη της τροπικής καταιγίδας.


ΠΗΓΗ: in.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου