Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Μύνημα της Χριστιανοδημοκρατικής Νεολαίας για τα 39 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LINK:

Νίκος Χριστοδουλόπουλος: Για τη μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο

Mε αφορμή τη μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, στις 20 Ιουλίου 1974, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και Γραμματέας ΕΔ-ΣΑ της Νέας ΜΕΡΑς Αντιστράτηγος ε.α. Νίκος Χριστοδουλόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Το ΚΚΕ για τα 39 χρόνια από την εισβολή των τουρκικών στρατευμάτων στην Κύπρο



Τι κάνει σήμερα ο Χάρης Σώζος;

Ο Χάρης Σώζος είναι ένα πρόσωπο που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Σεμνός, με ήθος και ταλέντο ηθοποιός και εξαιρετικός άνθρωπος, όπως τον περιγράφουν οι φίλοι του. 

Έπαιξε σε διάφορες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης όπως το «Θα βρεις τον δάσκαλό σου», «Καρέ της Ντάμας», «10η Εντολή» και άλλες ενώ τώρα τον βλέπουμε πάλι στους τηλεοπτικούς δέκτες αλλά σε επανάληψη.

Η κινούμενη πρόκληση Μέριλιν Μονρόε

Η σεξοβόμβα και το αδιαφιλονίκητο sex symbol του 20ού αιώνα έμελλε να γίνει και από τις χαρακτηριστικότερες ηθοποιούς μιας ολόκληρης γενιάς. Κατά τη διάρκεια της λαμπρής της καριέρας, η Μέριλιν έκανε τη διαφορά στη μεγάλη οθόνη, με τα φιλμ που πρωταγωνίστησε να αποφέρουν στους παραγωγούς περισσότερα από 200 εκατομμύρια δολάρια (τις δεκαετίες του '50 και του '60)!

Τι θα αλλάξει στη φορολογία των καινούριων αυτοκινήτων

Το υπουργείο Οικονομικών προσανατολίζεται σε αλλαγές στην φορολόγηση των αυτοκινήτων βάσει της λιανικής αξίας και όχι βάσει της εργοστασιακής αξίας σε μία προσπάθεια να βάλει φρένο στην πρακτική εταιρειών που διαμορφώνουν ανάλογα με τις φορολογικές περιστάσεις τις εργοστασιακές αξίες των μοντέλων τους, με αποτέλεσμα να μην καταβάλλουν τους φόρους που πρέπει.

Πλεόνασμα για πρώτη φορά στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών

Τα τουριστικά έσοδα έσπασαν κάθε ρεκόρ το Μάιο με αποτέλεσμα να καταγραφεί μικρό πλεόνασμα της τάξης 35 εκατ. ευρώ έναντι ελλείματος 1,2 δισ. ευρώ τον ίδιο μήνα του 2012 και 1,9 δισ. ευρώ το 2011...

Μέρκελ: Ερμηνεύουμε διαφορετικά το νόμο για τις πολεμικές αποζημιώσεις

- Η Γερμανίδα πολιτικός ξεκαθάρισε ότι «αυτό δεν αλλάζει, παρά τις πρόσφατες αξιώσεις» - Ανοικτό για την ελληνική πλευρά το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων - Το ΥΠΕΞ παραπέμπει στις δηλώσεις Κούρκουλα...

Το θέμα της κλήσης σε κατάθεση των μελών του ΚΥΣΕΑ επανέφερε ο Α. Τσοχατζόπουλος

Για ακόμη μία φορά, ο Άκης Τσοχατζόπουλος επανέφερε το θέμα της κλήσης σε κατάθεση των μελών του ΚΥΣΕΑ, προαναγγέλλοντας στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ότι οι συνήγοροί του θα ζητήσουν την ανάκληση της απόφασης, με την οποία απερρίφθη το αίτημα που από την αρχή της δίκης είχε θέσει ο κατηγορούμενος πρώην υπουργός.

Το εκκαθαριστικό του παρουσίασε στη Βουλή ο Κασιδιάρης

«Φωτιές» άναψε ο Ηλίας Κασιδιάρης με τις αναφορές του χθες στη Βουλή στην τροπολογία για την φορολόγηση των βουλευτών που είχε καταθέσει η Χρυσή Αυγή, στη διάρκεια της ομιλίας του επί του πολυνομοσχεδίου.

Παγκόσμια πρωτιά… απαισιοδοξίας για τους Έλληνες!

greek-society
Οι Έλληνες υπήρξαμε διαχρονικά λαός ψυχολογίας. Με τα θετικά και τα αρνητικά του. Η αίσθηση του μέτρου, της σύνεσης και της μετριοπάθειας υπήρξαν στοιχεία συμπληρωματικά και όχι κεντρικής υφής για το εθνικό dna, εν πολλοίς με τα γνωστά αποτελέσματα.

Emma Delta: Δεν υπάρχει πρόβλημα με τον ΟΠΑΠ

OPAP
Ο Τσέχος Γίρι Σμετς, επικεφαλής της κοινοπραξίας της Emma Delta που κέρδισε τον διαγωνισμό για την εξαγορά του ΟΠΑΠ, με δηλώσει του στους Financial Times διέψευσε τις φήμες, τους… ψιθύρους αλλά και σχετικό ρεπορτάζ της έγκριτης εφημερίδας, ότι υπάρχει εμπλοκή στη διαδικασία, που μπορεί να οδηγήσει ακόμη και στην ακύρωση της πώλησης.

Νίκος Σταυρογιάννης: Η κυβέρνηση αντί να εξυπηρετεί το δημόσιο αγαθό της ενημέρωσης, δημιουργεί ένα νέο προπαγανδιστικό μηχανισμό

Σημεία Ομιλίας του βουλευτή Φθιώτιδας της Νέας ΜΕΡΑς Νίκου Σταυρογιάννη στο νομοσχέδιο για τη Νέα Ραδιοφωνία, Ιντερνετ, Τηλεόραση, ως Ειδικού Αγορητή των ανεξάρτητων βουλευτών:

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Η δολοφονημένη ηγέτις Μπεναζίρ Μπούτο - Η πρώτη γυναίκα επικεφαλής ισλαμικού κράτους

Κόρη του πρώην πρωθυπουργού του Πακιστάν, Ζουλφικάρ Αλί Μπούτο, ο οποίος απαγχονίστηκε από τη χούντα που ανέτρεψε την κυβέρνησή του, η Μπεναζίρ έμελλε να έχει το ίδιο άδοξο τέλος: έπεσε νεκρή από επίθεση αυτοκτονίας το 2007.

Ποιές είναι οι επιτυχημένες σταρ που κάποτε τις είπαν χοντρές...

Τις βλέπεις στις ταινίες και τα περιοδικά, και αναρωτιέσαι πώς μπορεί κανείς κάποτε να τις είπε «άσχημες». Εντάξει, θα συμφωνήσουμε ότι μπορεί να μην είναι οι πιο όμορφες του Hollywood ή να είναι τέλειες, αλλά αυτό απέχει πολύ από το να σου λέει κάποιος «ότι δεν θα κάνεις καριέρα, έτσι όπως είσαι!».

Economist: χάνει τους οικονομικούς στόχους η Ελλάδα

Εκτός στόχων και μάλιστα με διαφορά θα μείνει η Ελλάδα, σύμφωνα με τον Economist που επικαλείται τα στοιχεία εκείνα που δείχνουν ότι και εφέτος η χώρα θα παραμείνει σε βαθειά ύφεση χωρίς ίχνος ανάκαμψης.

Σόιμπλε: Η απόπειρα δολοφονίας που τον άφησε ανάπηρο [εικόνες+βίντεο]

Ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε έπεσε θύμα δολοφονικής απόπειρας η οποία τον καθήλωσε σε αναπηρικό καρότσι το 1990 και χαρακτηρίστηκε από όλους άδικη.

Ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις

Τρία χρόνια συμπληρώνονται αύριο από τη στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλα. Η υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο εξακολουθεί να καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου. Η έρευνα από την Αντιτρομοκρατική δεν ολοκληρώθηκε, η δικογραφία δεν σχηματίστηκε ποτέ και η οργάνωση που με προκήρυξη ανέλαβε την ευθύνη, η «Σέχτα Επαναστατών», έχει «σιγήσει».

Το ντοκιμαντέρ για το Σωκράτη Γκιόλια: Troktiko... η αληθινή ιστορία

Πατήστε παρακάτω για να δείτε το ντοκιμαντέρ...

Ιδρύεται Ελληνικό Επενδυτικό Ταμείο με κεφάλαια 450 εκατ. ευρώ

Στην υπογραφή μνημονίου για τη σύσταση Ελληνικού Επενδυτικού Ταμείου με κεφάλαια ύψους 450 εκατ. ευρώ έως το τέλος του χρόνου, προχώρησαν ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστής Χατζηδάκης και ο πρόεδρος της γερμανικής τράπεζας KfW dr. Ulrich Schroeder, παρουσία των υπουργών Οικονομικών Ελλάδας και Γερμανίας κ.κ. Γιάννη Στουρνάρα και Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

ΤΑΙΠΕΔ: Προς πώληση τα λιμάνια Χίου και Πύλου

limani
Ξεκινούν αύριο δύο δημόσιοι διεθνείς διαγωνισμοί για την παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης, λειτουργίας, διαχείρισης και εκμετάλλευσης της μαρίνας και τμήματος του λιμένα Χίου, καθώς και της μαρίνας και τμήματος του λιμένα Πύλου.

Το Τρίτο Ράιχ πήρε από την Ελλάδα τουλάχιστον 200 εκατομμύρια χρυσά μάρκα, δανεικά και αγύριστα

Κατά τη διάρκεια της γερμανικής Κατοχής εκτός από την κάλυψη των δαπανών για τη διαβίωση των γερμανικών στρατευμάτων, η Ελλάδα υποχρεώθηκε να δώσει στους Γερμανούς ένα σημαντικό ποσό ως δάνειο, μέρος του οποίου χρησιμοποιήθηκε και για τον πόλεμο στη Βόρεια Αφρική.

Αίτηση πτώχευσης κατέθεσε το Ντιτρόιτ

- Ο μεγαλύτερος δήμος των ΗΠΑ που χρεοκοπεί - Στα 18 δισ. δολάρια το χρέος - Απλήρωτοι επί μήνες ήταν οι δημοτικοί υπάλληλοι - Ο Ομπάμα «παρακολουθεί στενά την κατάσταση»...

Το «μαύρο χρήμα» Άκη - Φώτη Μπόμπολα ψάχνει η Δικαιοσύνη

Ο Άκης αγόρασε απο τον μεγαλοεκδότη το καφέ - μπάρ "Στοά" αντι 400.000 ευρώ που δεν δηλώθηκαν πουθενά" κατέθεσε ο εξάδελφος του πρώην υπουργού Νίκος Ζήγρας. Το θέμα ερευνάται και στο στάδιο της ανάκρισης για τα μη πολιτικά πρόσωπα που βρίσκεται σε εξέλιξη...

Συμφωνία Σαμαρά-Εφοπλιστών για εθελοντική εισφορά 140 εκατ. το χρόνο

- Θα δοθούν άμεσα 75 εκατ. ευρώ - Στόχος να δώσουν μία  ηχηρή απάντηση  στις  κατηγορίες περί φοροδιαφυγής που εκτοξεύονται από το πολιτικο-οικονομικούς κύκλους του εξωτερικού- Η συμφωνία έχει διάρκεια τεσσάρων ετών...

«Ναι μεν, αλλά» Σόιμπλε, για το κατοχικό δάνειο

«Στόχος της επίσκεψης μας είναι να εκφράσουμε ότι η μεγάλη πρόοδος που έχει επιτύχει η Ελλάδα για να αντιμετωπίσει τα δικά της προβλήματα τυγχάνει του δικού μας σεβασμού» δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας κ. Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τους υπουργούς Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα και Ανάπτυξης κ. Κωστή Χατζηδάκη.  Παρόντες ήταν επίσης ο υπουργός Μεταφορών κ.Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Νότης Μηταράκης.

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης του 4oktovriou

Πατήστε παρακάτω για να δείτε τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης του 4oktovriou...

Alpha Bank: Μονόδρομος η επιστροφή στις αγορές εντός του 2014

Alpha-Bank
Τον… μονόδρομο επιστροφής της Ελλάδας στις αγορές το 2014, προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστες εξελίξεις για την ελληνική οικονομία από το 2015, επισημαίνει με έκθεση των οικονομικών αναλυτών της η Alpha Bank.

Για ποια Νέα Ευρώπη; Της Μαριέττας Γιαννάκου, Επικεφαλής της ΚΟ της ΝΔ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Γιατί μας ενδιαφέρει μία εκδήλωση με θέμα «Νέα Ευρώπη Τώρα»; Τι έχει να πει στον άνεργο, στον άνθρωπο που βλέπει να καταρρέει το βιοτικό του επίπεδο, να αντιμετωπίζει καθημερινά δυσκολίες για να ανταπεξέλθει στις πρακτικές ανάγκες της καθημερινότητας;

Eurobank: Κίνδυνος πολιτικής αστάθειας στην ευρωζώνη

Eurobank
Για “αναιμική” ανάπτυξη στην ευρωζώνη το δεύτερο εξάμηνο του 2013 κάνει λόγο έκθεση αναλυτών της Eurobank.

Καρατζαφέρης: Σαμαράς και Βενιζέλος δίνουν στους Έλληνες μπακλαβάδες, ενώ… έχουν ζάχαρο

Giorgos-Karatzaferis
Επίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου για την πολιτική που ασκεί η σημερινή κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Γιώργος Καρατζαφέρης, με συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Alpha 9.89.

Χρήστος Ζώης: «Μολών Λαβέ ή …μόνο Λαβέ»

Με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας, ο Πρόεδρος της Νέας ΜΕΡΑς κ. Χρήστος Ζώης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Τι κάνει σήμερα ο Γιώργος Παρτσαλάκης;

Είναι από τους πιο γνωστούς Έλληνες ηθοποιούς. Ο Γιώργος Παρτσαλάκης αποφοίτησε το 1973 από τη δραματική σχολή του Πέλλου Κατσέλη. Η πρώτη του εμφάνιση στη σκηνή ήταν στον Οιδίποδα Τύραννο στο κλασικό θέατρο Ρόδου.

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Ο αμερικανός πρόεδρος Τζον Κένεντι

Ο 35ος πρόεδρος των ΗΠΑ έμελλε να αφήσει το στίγμα του στη διεθνή πολιτική σκακιέρα παρά το σύντομο της θητείας του, την οποία και θα ανακόψει πρόωρα η διαβόητη δολοφονία του. Αναλαμβάνοντας καθήκοντα μέσα στο τεταμένο ψυχροπολεμικό κλίμα της δεκαετίας του '60, ο Κένεντι θα πάρει μια σειρά από μέτρα που θα εκτονώσουν την ένταση, με πλήθος άλλων δράσεών του να καλούν ωστόσο σε ενδελεχέστερη ανάλυση.

Τι κάνει σήμερα η Άβα Γαλανοπούλου;

Η Άβα Γαλανοπούλου γεννήθηκε στην Κοζάνη αλλά μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε στη δραματική σχολή «Βεάκη» παράλληλα με τις σπουδές της στη Φιλοσοφική Αθηνών.

Τι φανερώνει για τη σχέση σας ο τρόπος που κοιμάστε;

Λένε πως η γλώσσα του σώματος μπορεί να αποκαλύψει ακόμα και τις πιο ενδόμυχες σκέψεις και συναισθήματά μας. Ακόμα και ο τρόπος που κοιμόμαστε μπορεί να είναι διαφωτιστικός για το τι αισθανόμαστε για τον/ την σύντροφό μας. Για να μην σας πιάσουν στον ύπνο, ελάτε να δούμε τις βασικές στάσεις και τι σημαίνουν για τη σχέση μας.

Τι είναι η Ζέα και γιατί απαγορεύτηκε στην Ελλάδα;

Όχι άδικα, θα έλεγε κανείς, αφού για πολλά χρόνια το δημητριακό είχε εξαφανιστεί από τη χώρα. Στις αρχές της δεκαετίας του 30, ένας νόμος για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία απαγόρευσε όχι μόνο την καλλιέργεια της ζέας στο εσωτερικό της χώρας, αλλά ακόμη και το να αναφέρεται ως όρος στα λεξικά. Όπως ήταν λοιπόν αναμενόμενο με το πέρασμα των χρόνων, το δημητριακό ξεχάστηκε, ενώ οι μετέπειτα γενιές δεν έμαθαν καν την ύπαρξή του. Οι Έλληνες στερήθηκαν έτσι για πολλά χρόνια ένα πολύτιμο αγαθό, το οποίο βέβαια άλλες χώρες συνέχιζαν να καλλιεργούν και να απολαμβάνουν.

Τι σημαίνει η φράση του Βελουχιώτη «Καλή Αντάμωση στα γουναράδικα» που έκανε άνω κάτω τη Βουλή

Ηταν μια λαϊκή έκφραση που αγαπούσε να χρησιμοποιεί ο Αρης Βελουχιώτης, το «καλή αντάμωση στα γουναράδικα», που χθες, παραφρασμένο σχετικά ως ραντεβού προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Τι σημαίνει όμως και πως προέκυψε αυτή τη φράση;

Τα υδροπλάνα "επιστρέφουν"

Τα υδροπλάνα ετοιμάζονται να... επιστρέψουν στην Ελλάδα από τις αρχές του 2014, όταν θα έχει ολοκληρωθεί η αδειοδότηση -κατασκευή των πρώτων υδατοδρομίων.

Ποινικές διώξεις σε Βαγγέλη Μαρινάκη, Δημήτρη Γιαννακόπουλο και Σάββα Θεοδωρίδη!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΑΛΑΓΑ
Ο αθλητικός εισαγγελέας, Αριστείδης Κορέας, άσκησε ποινική δίωξη στους Βαγγέλη Μαρινάκη, Δημήτρη Γιαννακόπουλο και Σάββα Θεωρίδη.

Ποιοί κληρώθηκαν να δικάσουν τον Παπακωνσταντίνου

Giorgos-Papaconstantinou
Πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Βουλή, ενώπιον της Ολομέλειας του Κοινοβουλίου από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη η κλήρωση για τα μέλη του Δικαστικού Συμβουλίου που θα κληθούν να δικάσουν τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, μεταξύ των μελών του Αρείου Πάγου, της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου και του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Θέμα γερμανικών αποζημιώσεων επαναφέρει ο Παπανικολάου

Μέσω social media εξέφρασε την άποψη του για την επίσκεψη του γερμανού υπουργού Οικονομικών στην Ελλάδα, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Παπανικολάου. Ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, επανέφερε το θέμα των πολεμικών αποζημιώσεων και ζήτησε από τον γερμανό να δρομολογηθεί μία πιο δίκαιη λύση για τον ελληνικό λαό.

Οι Βρυξέλλες έστειλαν… μήνυμα στο ΔΝΤ για την Ελλάδα

Simon-O-Connor
Σαφές μήνυμα… προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, αναφορικά με την εγγύηση της χρηματοδότησης της Ελλάδας έστειλαν σήμερα οι Βρυξέλλες, καθώς ο εκπρόσωπος της Κομισιόν Σάιμον Ο’ Κόνορ διαβεβαίωσε ότι το ελληνικό πρόγραμμα είναι πλήρως χρηματοδοτημένο για τους επόμενους 12 μήνες.

Ο Τσίπρας προτείνει τον Βίτσα για Γραμματέα

Dimitris-Vitsas
Τον Δημήτρη Βίτσα αποφάσισε να προτείνει για Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας, ενόψει της σχετικής ψηφοφορίας που θα ακολουθήσει στη νέα Κεντρική Πολιτική Επιτροπή.

Η επίτροπος Δικαιοσύνης της ΕΕ ζητά να διαλυθεί η τρόικα

reding
Η επίτροπος Δικαιοσύνης της ΕΕ Βίβιαν Ρέντινγκ κάλεσε η διεθνής τρόικα των πιστωτών (Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο) να διαλυθεί, σύμφωνα με μια γερμανική εφημερίδα.

Τροπολογίες του ΥΠΟΙΚ για την ταχύτερη είσπραξη φόρων

ypoik
Τροποποιήσεις με σκοπό την ταχύτερη είσπραξη των εσόδων που βεβαιώνονται από τους φορολογικούς ελέγχους επέφερε το υπουργείο Οικονομικών με τροπολογίες που κατέθεσε στη Βουλή, στο πολυνομοσχέδιο που περιλαμβάνει και τον Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος.

Τηλεδιάσκεψη στις 24 Ιουλίου για τη δόση στην Ελλάδα

dosi
Τα μέλη του Euro Working Group (EWG) προγραμματίζουν μια τηλεδιάσκεψη την 24η Ιουλίου προκειμένου να συζητήσουν για την εκταμίευση μιας δόσης ύψους 2,5 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ένας αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, μεταδίδει το πρακτορείο οικονομικών ειδήσεων Bloomberg.

Η ορθογραφία του Ανδρέα

Ανδρέα μια μικρή επισήμανση θέλουμε να σου κάνουμε επειδή είσαι από τα καλά και δραστήρια παιδιά.

Οριστικά εκτός Εθνικού Θεάτρου ο Ξαρχάκος

ksarxakos
Εκτός Εθνικού Θεάτρου φαίνεται να είναι πλέον ο Σταύρος Ξαρχάκος, καθώς έπειτα και από μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Πάνο Παναγιωτόπουλο, με τον οποίο διατηρούν χρόνια φιλική σχέση, ο συνθέτης έδειξε πως εμμένει στην απόφασή του να παραιτηθεί από πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Εθνικού Θεάτρου.

Stratfor ανάλυση: Που θα ξεσπάσουν οι επόμενες κρίσεις-Τι θα γίνει στην Ελλάδα το φθινόπωρο...!!!

Στις αρχές του 2013, το Stratfor έλεγε πως αυτή θα είναι η χρονιά κατά την οποία οι βαθιές, δομικές αδυναμίες στην Ευρώπη και στην Κίνα θα φέρουν τους ηγέτες των δύο αυτών πυλώνων του διεθνούς συστήματος αντιμέτωπους με μια οδυνηρή πραγματικότητα:

Χρήστος Ζώης: «Ο κ. Σαμαράς αποπειράται ματαίως ν' αγοράσει πολιτικό χρόνο και να εξαγοράσει την ανοχή των Ελλήνων»

Με αφορμή το διάγγελμα του κ. Πρωθυπουργού, ο Πρόεδρος της Νέας ΜΕΡΑς κ. Χρήστος Ζώης έκανε την ακόλουθη δήλωση: