Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Η πιο διεστραμμένη οικογένεια όλων των εποχών

Η ιστορία του ενέπνευσε αμέτρητες ιστορίες φρίκης και ταινίες τρόμου. Γνωρίστε τον σκωτσέζο Sawney Bean, κανίβαλο, αιμομίκτη και πατριάρχη της πιο αιμοβόρας οικογένειας όλων των εποχών.

Δεδομένα για το σεξ που ίσως δε γνωρίζετε

Το σεξ δεν θα πάψει να απασχολεί τις ζωές μας, ας το πάρουμε λοιπόν απόφαση και ας στρωθούμε στη μελέτη (και την πρακτική εξάσκηση βεβαίως).

Πέρα από την πλάκα φυσικά, θα ασχοληθούμε με λιγότερο γνωστά ή περισσότερο ασυνήθιστα δεδομένα που αφορούν στη σεξουαλική πράξη.

Απίστευτη γκάφα: Έστειλε στα ΜΜΕ λίστα απείθαρχων ψηφοφόρων!

Μία λίστα με «απείθαρχους» ψηφοφόρους του ΑΚΕΛ έφτασε κατά λάθος μέσω φαξ στα μέσα ενημέρωσης. Στον κατάλογο αυτό καταγράφονται πρόσωπα, ψηφοφόροι του ΑΚΕΛ, τα οποία δεν υπάκουσαν στην απόφαση του κόμματος για στήριξη του υποψηφίου Σταύρου Μαλά. Μαζί με τα ονόματα….

Ξεκινά η καταβολή επιδόματος ανεργίας σε ελεύθερους επαγγελματίες

Αύριο Σάββατο, υπογράφεται η υπουργική απόφαση για το επίδομα ανεργίας σε ελεύθερους επαγγελματίες. 

Αυτό ανέφερε ο υπουργός Εργασίας, Γ. Βρούτσης μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Στα 305,5 δισ. ευρώ το δημόσιο χρέος το 2012

Στα 305,5 δισ. ευρώ ή στο 157,5% του ΑΕΠ, διαμορφώθηκε το χρέος της κεντρικής κυβέρνησης στο τέλος του 2012.

Εμμεση ανακήρυξη ΑΟΖ - Καταθέσαμε στον ΟΗΕ συντεταγμένες υφαλοκρηπίδας - Διάβημα Πάνου σε Άγκυρα


Πριν από λίγο η Ελλάδα κατέθεσε στον ΟΗΕ ρηματική διακοίνωση με την οποία προσδιορίζει τα όρια της υφαλοκρηπίδας της σε όλη την περιοχή της Α.Μεσογείου και σε όλες τις περιοχές που αυτή ισχύει.
Η περιοχή αυτή συμπίπτει με την περιοχή της ελληνικής ΑΟΖ.

Αυτόματο σύστημα επιστροφών ΦΠΑ

Σε προχωρημένο στάδιο υλοποίησης βρίσκεται το αυτόματο σύστημα επιστροφών ΦΠΑ με το υπουργείο Οικονομικών να αισιοδοξεί πως θα τεθεί σε παραγωγική λειτουργία μέσα στον επόμενο μήνα.

Τι σημαίνει ο προσδιορισμός της υφαλοκρηπίδας - Οι Ένοπλες Δυνάμεις σε αυξημένη επιφυλακή


Καθοριστικής σημασίας για την υπεράσπιση των ενεργειακών συμφερόντων της χώρας κρίνεται ότι αποτελεί η απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να προσχωρήσει  σε ρηματική διακοίνωση με την οποία προσδιορίζει τα όρια της υφαλοκρηπίδας της σε όλη την περιοχή της Αν. Μεσογείου.

H επόμενη δόση “ξεκλειδώνει” (και)… με απολύσεις


Giannis-Stournaras-Eurogroup
Το πράσινο φως για την εκταμίευση της δόσης των 2,8 δισ. ευρώ του Φεβρουαρίου αναμένεται να δώσει σήμερα το EWG. Για την κυβέρνηση όμως έχει ήδη ξεκινήσει η μάχη για τη δόση του Μαρτίου, ύψους 2,8 δισ. ευρώ, η οποία θα κριθεί από τον έλεγχο της Τρόικας, που καταφθάνει την προσεχή εβδομάδα στην Αθήνα σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων.

H ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΦΟΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ


Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Ελευθεροτυπίας», ο διοικητής του ΟΑΕΔ κατήγγειλε μέσω non paper ότι ο οργανισμός δεν έχει λάβει ούτε ένα ευρώ από την "ειδική εισφορά αλληλεγγύης για την καταπολέμηση της ανεργίας", αν και αυτή παρακρατείται εδώ και δύο χρόνια, κάθε μήνα από τους μισθούς χιλιάδων υπαλλήλων του ευρύτερου δημόσιου τομέα και των τραπεζών (το συνολικό ποσό ανέρχεται στα 600 εκατ. ευρώ).

ΛΕΦΤΑ …ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ – Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει χρήματα για το Συνέδριο


Το επερχόμενο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ θα κοστίσει μόνο 325.000 ευρώ, σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή του ΠΑΣΟΚ Νίκο Σαλαγιάννη (δήλωση στα Νέα), συν 100.000 ευρώ για το Συνέδριο της Νεολαίας.

ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ: Ποιές λύσεις συζητά η κυβέρνηση με την τρόικα


Τις βασικές πτυχές του σχεδίου που συζητά η κυβέρνηση με την τρόικα για την τροποποίηση του νόμου για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, αποκαλύπτει έγγραφο του υφυπουργού Ανάπτυξης Αθανάσιου Σκορδά, το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή στις 18 Φεβρουαρίου.

Δεν στηρίζει κανέναν στο δεύτερο γύρο η ΕΔΕΚ


edek
Η Κεντρική Επιτροπή της ΕΔΕΚ επικύρωσε δια βοής ομόφωνα την εισήγηση του Πολιτικού Γραφείου να μην τοποθετηθεί υπέρ Αναστασιάδη ή Μαλά στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών την ερχόμενη Κυριακή.

Εξελέγη νέος Μητροπολίτης Μαρωνείας μετά από… θρίλερ


moutafis10
Φωτογραφία από το εκκλησιαστικό site “www.romfea.gr”
Ο Αρχιμανδρίτης Παντελεήμων Μουτάφης εξελέγη σήμερα από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδας νέος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής.

Τι προβλέπει ο νέος Επενδυτικός νόμος


ependutikos
Με την καθιέρωση, για πρώτη φορά στη χώρα μας, του θεσμού της «αυτοβεβαίωσης» των επενδυτών, με την κατάργηση περιττών εμποδίων και αντικινήτρων για μεγάλες επενδύσεις, με την ενίσχυση τού ρόλου τής Διυπουργικής Επιτροπής Στρατηγικών Επενδύσεων και με τη διευκόλυνση των επενδυτών τρίτων κρατών ως προς την παραμονή τους στη χώρα μας και τη χορήγηση βίζας σε όσους προβαίνουν σε αγορά ακίνητης περιουσίας, επιχειρεί να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση το περιορισμένο επενδυτικό ενδιαφέρον στη χώρα μας.

ΚΚΕ: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα «υπό διαμόρφωση ΠΑΣΟΚ»


still_105692150
Αυστηρή κριτική εξαπέλυσε το ΚΚΕ στον ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με την Επιτροπή «Σοφών» που σχηματίζει το κόμμα για να μελετήσει και να προτείνει αλλαγές στο κράτος, το πολιτικό σύστημα και το Σύνταγμα.

Τι έμαθε ο Τσίπρας για το Μνημόνιο (και δεν το λέει);


Alexis-Tsipras
Όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τη δημόσια ρητορική την οποία αναπτύσσει το τελευταίο διάστημα ο Αλέξης Τσίπρας, δύσκολα δεν θα παρατηρήσουν ότι, εκτός από την πολιτική “διόρθωση” προς τον ρεαλισμό, που σηματοδότησαν οι επαφές σε ΗΠΑ και Γερμανία και η συνολική στρατηγική στο εσωτερικό της χώρας, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης μεταφέρει σε θεσμικό επίπεδο την… ιστορία του Μνημονίου.

Αξιολόγηση σε 11 δήμους και 3 Περιφέρειες


dhmoi
Ύστερα από έγγραφο του υπουργείου Εσωτερικών, τέλος Φεβρουαρίου αναμένεται να ξεκινήσει η αξιολόγηση των υπηρεσιών και των δομών, σε έντεκα δήμους και τρεις Περιφέρειες της χώρας.

Δέκα μέρη που δεν θα θέλατε να επισκεφτείτε

Ο πλανήτης μας είναι γεμάτος από ειδυλλιακά τοπία και τουριστικές ατραξιόν που όλοι μας θα θέλαμε να δούμε κάποια στιγμή στη ζωή μας. 

Οι δημοφιλείς τουριστικοί προορισμοί κόβουν κυριολεκτικά την ανάσα με την εκπληκτική τους ομορφιά ή τις ιδιαίτερες πολιτισμικές τους πινελιές.

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Overdose με πτώσεις και ευτράπελα


Συλλογή από τις λίγες…

Το μήνυμα που στέλνει ο Σαμαράς με το… διαγώνισμα των υπουργών


Antonis-Samaras-orkomosia
Συνεχίζεται και σήμερα το πρόγραμμα των… εξετάσεων στο Μέγαρο Μαξίμου με τους κκ Μουσουρούλη, Αρβανιτόπουλο και Βρούτση να περνούν από το γραφείο του Πρωθυπουργού για το … διαγώνισμα. Ο ασφυκτικός έλεγχος των Υπουργών έχει ήδη αρχίσει με τον Αντώνη Σαμαρά να ξεκαθαρίζει πως δεν τον ενδιαφέρει να ακούσει προβληματα και γκρίνιες αλλά λύσεις στα καυτά ζητήματα που εμποδίζουν την προώθηση του κυβερνητικού έργου.

Yπέρ Αναστασιάδη το Ευρωπαϊκό Κόμμα


anastasiadis
Την στήριξη της υποψηφιότητας του Νίκου Αναστασιάδη αποφάσισε απόψε το Κεντρικό Συμβούλιο του Ευρωπαϊκού Κόμματος (ΕΥΡΩΚΟ), το οποίο στον πρώτο γύρο των εκλογών είχε ταχθεί υπέρ της ψήφου κατά συνείδηση. Στις βουλευτικές εκλογές του 2011 το ΕΥΡΩΚΟ είχε πάρει 3,88% και κατέλαβε δύο έδρες στη Βουλή.

Οι “σοφοί” του ΣΥΡΙΖΑ και η πρόβα εξουσίας του Τσίπρα


Alexis-Tsiparas
Επιφανείς προσωπικότητες του δημόσιου βίου συμμετέχουν στην Επιτροπή Εργασίας που συγκροτεί ο ΣΥΡΙΖΑ με πρωτοβουλία του προέδρου του Αλέξη Τσίπρα για να μελετήσει και να κάνει εισηγήσεις για αλλαγές στο κράτος, το πολιτικό σύστημα και το Σύνταγμα.

Φοιτητές του Παντείου δεν ήξεραν την Τρόικα! Δειτε τι απάντησαν...


Η Τρόικα είναι τα τρία μέρη που μας επιτηρούν, δηλαδή, το ΔΝΤ, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η ΕΚΤ.
Κάποιοι όμως φαίνεται ότι δεν έχουν καταλάβει ποια είναι η Τρόικα και τι κάνει στην Ελλάδα!

Πότε ξεκινά η αξιολόγηση στους ΟΤΑ


Στο τέλος Φεβρουαρίου αναμένεται να ξεκινήσει η αξιολόγηση των δομών και των υπηρεσιών σε έντεκα δήμους και τρεις Περιφέρειες της χώρας, πιλοτικά, καθώς ύστερα από έγγραφο του υπουργείου Εσωτερικών, αυτοί οι δήμοι θα μετάσχουν, κατά προτεραιότητα και με δική τους βούληση, στην αξιολόγηση.

Η Πορτογαλία ζητάει... χρόνο


«Η Πορτογαλία αναμένει από την Ευρωπαϊκή Ένωση να της δώσει περισσότερο χρόνο για να εκπληρώσει τους καθορισμένους στόχους της σε ότι αφορά στην μείωση του δημοσιονομικού της ελλείμματος», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της χώρας Βίτορ Γκάσπαρ.

Πρόεδροι των ΤΕΙ: Ανεπαρκές το σχέδιο Αθηνά


Τις ανησυχίες, τους προβληματισμούς και τις επιφυλάξεις τους για το σχέδιο αναδιάρθρωσης της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (σχέδιο «Αθηνά»), εξέφρασαν οι πρόεδροι των Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΤΕΙ) κατά τη διάρκεια της Συνόδου τους.

ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ

Στο υπουργείο Εξωτερικών έχει διαβιβαστεί από τη Διεύθυνση Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του υπουργείου Οικονομικών η μονογραφημένη Συμφωνία Ελλάδας - Νήσων Κέιμαν για την ανταλλαγή πληροφοριών σε φορολογικά θέματα,...

Αντισυνταγματική και παράνομη η εφεδρεία του πρώτου Μνημονίου


Αντισυνταγματική και παράνομη έκρινε, κατά πλειοψηφία, η Ολομέλεια του Συμβουλίου τηςΕπικρατείας την πρώτη εφεδρεία στο Δημόσιο τομέα που προβλέφθηκε το 2011 με το ΜνημόνιοΙ (Ν. 4024/2011), την υπουργική απόφαση ΔΙΔΑΔ/Φ.26.14/56/ ΟΙΚ.1872/8.11.2011 και τη σχετική εγκύκλιο.

Φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ


ÓÕÍÁÍÔÇÓÇ ÔÏÕ ÐÑÏÅÄÑÏÕ ÔÏÕ ÐÁÓÏÊ ÅÕÁÃÃÅËÏÕ ÂÅÍÉÆÅËÏÕ ÌÅ ÅÕÑÙÂÏÕËÅÕÔÅÓ ÔÏÕ ÐÁÓÏÊ (EUROKINISSI/ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)
Φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Ιπποκράτους, με αφορμή τις διαδικασίες για την εκλογή συνέδρων,

ΣτΕ: Νόμιμα τα πρόστιμα σε όσους δεν πληρώνουν διόδια


ste
Νόμιμο, για λόγους δημοσίου συμφέροντος, έκρινε το Συμβούλιο της Επικρατείας το  πρόστιμο των 200 ευρώ που επιβάλλεται σε όσους αρνούνται να πληρώνουν τα διόδια ή ανεβάζουν τις μπάρες για να περάσουν «δωρεάν» τα αυτοκίνητα.

Κοινοτικούς πόρους 44 δισ.ευρώ θα αξιοποιήσει η Ελλάδα έως το 2022


espa
Κοινοτικά κονδύλια (από το παλαιό και το νέο ΕΣΠΑ) συνολικού ύψους 44 δισ. ευρώ θα εισρεύσουν στη χώρα για το διάστημα 2014- 2022, ανακοίνωσε, κατά την συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιώργος Γιαννούσης.

Μέχρι τις Κυκλάδες έφτασε τουρκική κορβέτα!


korv
Μέσα από τις Κυκλάδες προτίμησε, για άλλη μία φορά να περάσει για να φθάσει στον προορισμό του πιο σύντομα, τουρκικό πολεμικό πλοίο. Όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΕΘΑ, αυτή τη φορά πρόκειται για την τουρκική κορβέτα «Bozcaada», η οποία, προερχόμενη από το λιμάνι της Σμύρνης, εισήλθε στις 11 το πρωί σε ελληνικά χωρικά ύδατα, πλέοντας μεταξύ Μυκόνου και Νάξου και στη συνέχεια ακολουθώντας δυτική πορεία κινήθηκε βορείως της Πάρου.

S&P: Αυξάνεται ο κίνδυνος χρεοκοπίας της Κύπρου


Anastasiadis
Ο Οίκος αξιολόγησης Standard & Poor’s προειδοποίησε για την αυξανόμενη ύπαρξη κινδύνου χρεοκοπίας της Κύπρου.

Η “απόρρητη” έκθεση για την υγεία του Πάπα


Pope-Benedict
Η κλονισμένη υγεία του Πάπα Βενέδικτου, που ο ίδιος υποστήριξε και επιμένει έκτοτε ότι τον οδήγησε στην απόφαση να υποβάλει την παραίτησή του από την Αγία Έδρα, φαίνεται τελικά ότι ήταν ο “ένας και μόνος” λόγος για την ιστορική όσο και αιφνίδια ανατροπή στην Καθολική Εκκλησία. Χωρίς δηλαδή… ουρά σεναρίων συνωμοσίας.

Υπέρ της επιδότησης για συστήματα ελέγχου οι βενζινοπώλες


venzinadiko
Η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος, βλέπει θετική την προοπτική επιδότησης της εγκατάστασης των συστημάτων ελέγχου εισροών- εκροών στα πρατήρια.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΜΕ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ DAMMA HOLDINGS S.A.


Η εzα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι πραγματοποιεί αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με στόχο την χρηματοδότηση της αναπτυξιακής της στρατηγικής.

Φανταστικοί χαρακτήρες που βασίζονται σε πραγματικούς ανθρώπους...

Όταν η πραγματικότητα γίνεται πιο περίεργη ακόμα και από τη μυθοπλασία, είναι από τις φορές που η ζωή βάζει τα γυαλιά στους δημιουργούς του φανταστικού.

Γι' αυτό ίσως οι συγγραφείς βασίζουν τόσο συχνά τους μυθιστορηματικούς τους χαρακτήρες σε υπαρκτούς ανθρώπους, έστω κι αν δεν αποκαλύπτουν πάντοτε τις πηγές της έμπνευσής τους.

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Οι πιο... προικισμένοι άντρες της Ιστορίας!

Το μεγάλο «όργανο» είναι το απόλυτο status symbol του άντρα κάθε εποχής.

Ο κάτοχός του είναι απαλλαγμένος από την επιδίωξη πλούτου ή φήμης στη ζωή, καθώς τα προσόντα του μιλούν δυνατότερα από κάθε φαλλικό υποκατάστατο του κόσμου!

Όσο για τις γυναίκες, το αντρικό μόριο παραμένει πάντοτε ένα από τα διαπρεπή μυστήρια της ζωής, γνωστό μεν, μυστηριώδες δε.

«Η Ε.Ε. δεν θα εγκαταλείψει την Κύπρο»

Καταιγισμός δημοσιευμάτων στο γερμανόφωνο Τύπο για την έκβαση των προεδρικών εκλογών στην Κύπρο.

Μαριέττα Γιαννάκου στη HP: Θα επιβιώσει η Ελλάδα;


Κουτσίκου
Άρθρο της επικεφαλής των Ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας Μαριέττας Γιαννάκου φιλοξενεί η Huffington Post. Σε αυτό η  αναφέρεται στην κατάσταση της μετά-κρίση Ελλάδας και σε όσα θα πρέπει να κάνει η Ευρώπη για να υπερβούμε την δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε.

Πώς να εκπαιδεύσετε τα σκυλιά σας

Έχετε σκεφτεί ότι θέλετε δίπλα σας έναν σκύλο, ο οποίος εκτός από τη συντροφιά, θα μπορεί να σας προστατεύσει; Εάν λοιπόν αυτός είναι ο τύπος που ζητάτε, τότε πρέπει αναμφίβολα να τον εκπαιδεύσετε.

Πώς θα αξιοποιηθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι

Πρόθεση του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης είναι να αξιοποιηθούν με τον καλύτερο και αποδοτικότερο τρόπο οι υπάλληλοι με αυξημένα προσόντα, ιδίως εκείνοι που είναι απόφοιτοι της Σχολής Δημόσιας Διοίκησης, όπως διαβεβαίωσε ο αρμόδιος υπουργός Αντώνης Μανιτάκης, απαντώντας πριν από λίγο στη Βουλή σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, σχετικής με την αξιοποίηση των υπαλλήλων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και των υπαλλήλων που είναι απόφοιτοι της Σχολής Δημόσιας Διοίκησης.

Προσοχή σε αυτή την φωτογραφία στο Facebook


Ένας νέος ιός κυκλοφορεί εδώ και λίγες ημέρες στο Facebοοk και κρύβεται πίσω από μια εικόνα, που «διαφημίζει» το Facebook σε κόκκινο χρώμα.

EKTAMIEYETAI H ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Τη δόση του Φεβρουαρίου προς την Ελλάδα, ύψους 2,8 δισ. ευρώ αναμένεται να αποδεσμεύσει το EuroWorkingGroup στη μεθαυριανή προγραμματισμένη του συνεδρίαση, ενώ η Αθήνα εργάζεται πυρετωδώς για το...

ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ...

Οι δανειολήπτες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι παράνομη όποια ενόχληση δεχτούν από εισπρακτική εταιρεία αν προηγουμένως δεν ενημερωθούν από την τράπεζα που τους έχει δανειοδοτήσει ότι πράγματι συνεργάζεται...

Τα κέρδη της Ελλάδας από την επίσκεψη Ολάντ


Antonis-Samaras-Francois-Hollande
Η δημόσια στήριξη του Γάλλου Προέδρου προς τη χώρα μας και οι πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει για την προώθηση των επενδυσεων στην Ελλάδα προκάλεσαν την ικανοποίηση της Αθήνας που μετά την Αγκελα Μέρκελ βλέπει και τον δεύτερο ισχυρό πόλο της Ευρωπαικής Ενωσης να στέκεται στο πλευρό της.

Η FIFA επιβεβαιώνει τη χρήση της τεχνολογίας Goal Line

Τη νέα τεχνολογία Goal Line (GLT) θα χρησιμοποιήσει η FIFA στη διεξαγωγή του επόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 στα γήπεδα της Βραζιλίας. 

Η νέα αυτή τεχνολογία είχε εφαρμοστεί για πρώτη φορά στην Ιαπωνία, και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, με μεγάλη επιτυχία, γεγονός που έπεισε τους υπευθύνους στη FIFA να πάρουν τη συγκεκριμένη απόφαση.

Τι περιλαμβάνει η ελληνογαλλική συμφωνία για τον τουρισμό

Σε μια συμφωνία οκτώ σημείων που αφορούν την τουριστική συνεργασία ανάμεσα σε Ελλάδα και Γαλλία, προχώρησαν οι αρμόδιοι υπουργοί των δύο χωρών. 

Το κείμενο που συνυπέγραψαν η υπουργός Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη και η υπουργός Βιοτεχνίας, Εμπορίου και Τουρισμού της Γαλλίας κ. Sylvia Pinel, συμφώνησαν να προωθήσουν την ανάπτυξη και την ενίσχυση της συνεργασίας των χωρών τους στον τομέα του τουρισμού.

ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ !

Πάνω από 74 τόνους κρέατος ιπποειδών, ακόμα και μουλαριού, έφτασαν και καταναλώθηκαν στη Ελλάδα σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία της Eurostat που δημοσιεύει η γνωστή Βρετανική εφημερίδα Guardian...