Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Το facebook προκαλεί... χωρισμούς!

Φαίνεται ότι το facebook δεν έχει μόνο την ικανότητα να φέρνει κοντά τους ανθρώπους, αλλά μπορεί κάλλιστα να τους απομακρύνει! Σύμφωνα με τα στοιχεία των αμερικανών δικηγόρων που καταπιάνονται με διαζύγια ένας στους πέντε γάμου διαλύεται και η αιτία είναι το συγκεκριμένο site κοινωνικής δικτύωσης.

«Όμηρος» των λαθρομεταναστών το κράτος

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των μεταναστών απεργών πείνας σχετικά με την πρόταση που τους έκανε νωρίτερα η κυβέρνηση, όπως προέκυψε από τη σύσκεψη στη ΓΣΕΕ υπό τον υπουργό Εσωτερικών, Γ. Ραγκούση, τον υπουργό Υγείας Α. Λοβέρδο καθώς και εκπροσώπους των μεταναστών και της ΓΣΕΕ.

Η Ν.Δ. εξετάζει όλες τις περιπτώσεις για προσφυγή στις κάλπες

Μέχρι την Τετάρτη περιμένει η Ν.Δ. να ξεκαθαρίσει το θέμα του αν το ΠΑΣΟΚ θα προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές ή όχι. Ήδη οι μηχανισμοί της Συγγρού έχουν τεθεί σε ετοιμότητα καθώς πιστεύουν πως θα πάμε σε εκλογές εξπρές έως τις αρχές τους καλοκαιρού.

Κυβερνητικές...κόντρες!

Τον ασκό του Αιόλου φαίνεται ότι άνοιξε στην κυβέρνηση, η κόντρα Ραγκούση-Βενιζέλου. Για παράδειγμα μια… επισήμανση του Θ. Πάγκαλου ο οποίος κατά τα λοιπά δήλωνε ουδετερότητα μπορεί να σημαίνει πολλά για τις ευρύτερες ενδοκυβερνητικές κόντρες.

Η ιστορία του facebook σε αριθμούς

Με εξακόσια εκατομμύρια χρήστες και εννέα δισεκατομμύρια στις τράπεζες σίγουρα ο Mark Zuckerberg έχει μόνο να παινεύεται για το δημιούργημά του, το facebook. Όλο και περισσότεροι χρήστες υπολογιστών φτιάχνουν προφίλ στο facebook και το μόνο σίγουρο είναι το συγκεκριμένο site θα απασχολεί για πολύ καιρό ακόμη.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Διόρθωσαν τον χάρτη που εμφάνιζε την Θράκη και τη Μακεδονία να μην είναι Ελληνικές!

Η σελίδα USE Efficiency μετά από την"συντήρηση" που είχε... ΔΙΟΡΘΩΣΕ το χάρτη της Ελλάδας που εμφάνιζε τη Θράκη και τη Μακεδονία να μην ανήκουν στην Ελλάδα.

Προφανώς "είχαν καταιγίδα" από e-mails...

Βαθιά ύφεση, θηριώδης ανεργία, απειλές από οίκους

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη...

Στο παραπέντε, και ενώ ναυάγησε η προσπάθεια σε «χαμηλότερο επίπεδο», αποφασίστηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου με τους πολιτικούς αρχηγούς. Μετά την άρνηση Νέας Δημοκρατίας, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ να συναντηθούν με τον υπουργό των Οικονομικών – και αφού χάθηκε πολύτιμος χρόνος σε αντεγκλήσεις και κατηγορίες - οι αρχηγοί των κομμάτων αποδέχθηκαν την πρόσκληση του πρωθυπουργού και θα τον συναντήσουν την Τρίτη.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ
Αθήνα, 26 Φεβρουαρίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 10/3/2011ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Μουσική με γυάλινα μπουκάλια

Φοιτητές με… πολύ ελεύθερο χρόνο δημιουργούν μουσική με γυάλινα μπουκάλια! ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO...!

Χιλιάδες «χαμένα» πλαστικά παπάκια ταξιδεύουν

Είναι μικρά, πλαστικά, κίτρινα και προορισμένα για να τα παίζουν τα μικρά παιδιά μέσα στην μπανιέρα. Αλλά μετά από σχεδόν 20 χρόνια που ήταν χαμένα στη θάλασσα, ένας «στόλος» από χιλιάδες πλαστικά παπάκια αναθεώρησε ή διαλεύκανε πολλές από τις επιστημονικές γνώσεις μας για τους ωκεανούς.

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Σημείο G: Μύθος ή πραγματικότητα;



Το ακούγαμε, το ψάχναμε αλλά δεν το είδαμε… Σύμφωνα με τους επιστήμονες, το σημείο«G», που ταλαιπωρεί τους άνδρες εδώ και χρόνια, «δεν φαίνεται να υπάρχει». 

Ως πότε θα κυβερνούν φρουρούμενοι;


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το ελληνικό πολιτικό σύστημα – το πιο ανίκανο, αλλά και το πιο ανθεκτικό επί του πλανήτου – ενοχλείται από τις εναντίον του κατηγορίες, εξοργίζεται και θεωρεί «λαϊκιστικές» τις διαμαρτυρίες έξω από σπίτια πολιτικών (όπως αυτές που οργανώνει ο σκηνοθέτης Δ. Κολλάτος με χορηγό επικοινωνίας το Fimotro), καταδικάζει μετά βδελυγμίας και κολλάει την ταμπέλα του «αναρχικού» σε όποιους πολίτες αντιδρούν με οποιονδήποτε τρόπο.

ΤΟ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ. Τι κάνουμε με τις νέες διατάξεις του ΚΟΚ...



Ακολουθούν νέες οδηγίες για το πως περνάμε τα διόδια αφού έγινε νόμος η ντροπολογία του Ρέππα. Ζητάμε έκδοση Επί πιστώσει απόδειξης.

Το καφενείον η « Ελλάς »…!

Το καφενείον η « Ελλάς 
»…!Είναι γεγονός, ότι η οικονομική κρίση του καπιταλιστικού συστήματος αξιοποιείται στο έπακρο από την άρχουσα τάξη, ώστε οι όποιες κατακτήσεις των εργαζόμενων, που έμειναν ανέπαφες, να ανατραπούν. Η νέα κυβέρνηση, μόλις πήρε τη σκυτάλη, έχει ξεπεράσει εαυτόν δίνοντας καθημερινά διαπιστευτήρια προς κάθε κατεύθυνση: ότι η χώρα μας πρόκειται να γίνει ένας ακόμη μεγαλύτερος φορολογικός αλλά και επενδυτικός παράδεισος, που θα εξασφαλίζει υψηλή κερδοφορία σε εκείνους που θα την επιλέξουν για την επένδυση των κεφαλαίων τους. Έτσι όλες οι κυβερνητικές προσπάθειες κινούνται προς την κατεύθυνση δημιουργίας «επενδυτικών κινήτρων», που θα τα ζήλευαν ακόμη και οι «νεοτριτοκοσμικές» χώρες.  

Πρωτοφανής απαίτηση...

undefined
Είναι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά αλλά και ευρωπαϊκά δεδομένα, η προσπάθεια το επίδομα ανεργίας να μετατραπεί σε επίδομα επιβίωσης, και μάλιστα με κριτήρια ελάχιστων απαιτούμενων μέσων διαβίωσης, αφού η απάντηση του Όλι Ρεν είναι σαφής : Τα επιδόματα ανεργίας θα χορηγούνται σε όσους δεν έχουν περιουσιακά στοιχεία. 

Ποιόν Μητσοτάκη έδιωξαν από την κηδεία του αστυνομικού;!




Σύγχυση με το ποιόν Μητσοτάκη απομάκρυναν κακήν κακώς από την κηδεία του ενός από τους δύο άτυχους αστυνομικούς.
Το ένα site γράφει ότι ήταν ο Κυριάκος που πήγε να υποβάλλει τα συλλυπητήρια του στην κηδεία του Γιάννη Ευαγγελινέλη στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στο Περιστέρι και απομακρύνθηκε από συγγενείς του. Το άλλο διαφωνεί και επιμένει ότι ήταν ο μπαμπάς Μητστάκης:

Πώς μπορούν οι Αθηναίοι να ζήσουν 12,8 μήνες περισσότερο

Επί τρία χρόνια, 60 επιστήμονες από 13 ευρωπαϊκές χώρες μελέτησαν τις επιπτώσεις της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στα σχεδόν 39 εκ. κατοίκων 25 ευρωπαϊκών μεγαλουπόλεων.

Σχεδόν δεκατρείς μήνες περισσότερο θα μπορούσε να ζήσει ο άνω των 30 χρονών Αθηναίος, αν η μακρόχρονη έκθεση του στην ατμοσφαιρική ρύπανση μειωνόταν στα 10 μικρογραμμάρια ανά κυβικό μέτρο, που συνιστά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας. Αυτό προκύπτει από την ολοκλήρωση του τριετούς διευρωπαϊκού προγράμματος Aphekom για τις επιπτώσεις στην υγεία των Ευρωπαίων των αιωρούμενων μικροσωματιδίων στην ατμόσφαιρα.

ΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΝΩΘΕΙΤΕ!

Όσοι φαιδροί έχουν την εντύπωση πως επειδή απολαμβάνω συχνά τα θέλγητρα ενός Graycliff, αυτόματα θα πρέπει να είμαι γιάπης χαραμοφάης, πλανάται πλάνην οικτρά.

Εργάζομαι και καθώς η εργασία μου είναι αποκλειστικά πνευματική, εργάζομαι αδιάλειπτα.

Που σημαίνει πως και ο ελεύθερος μου χρόνος είναι σχεδόν ελεύθερος, ο ύπνος μου μόνο υπό συγκεκριμένες συνθήκες ανήκει αποκλειστικά στα όνειρά μου, με λίγα λόγια το μυαλό μου, το κορμί μου και κυρίως η κωλοτρυπίδα μου έχει παραδοθεί σε μια λάγνα εργασιακή σχέση πάθους.

ΠΟΙΟΣ ΑΝΕΘΕΣΕ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ "Δεν Πληρώνω"??

http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=592103

Την άμεση κατάργηση των πλευρικών – περιαστικών διοδίων και τον επαναπροσδιορισμό -προς τα κάτω- όλων των αντιτίμων στην Εθνική oδό Αθηνών – Λαμίας, ζητούν με ερώτησή τους ο Αλέξης Τσίπρας και ο Δημήτρης Παπαδημούλης, υιοθετώντας το αίτημα των κατοίκων της βόρειας Αττικής. 

ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

Η ομάδα Πρωτοβουλίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ν. Λάρισας ανακοινώθηκε την Τρίτη, 02.03.2011. Δείτε τα ονόματα:

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ


dap-ndfk2
Χθες ημέρα Πέμπτη 3/3/2011 και ώρα 15:00 οι φοιτητές του Πανεπιστημίου μας έγιναν μάρτυρες, για άλλη μια φορά, γεγονότων σκληρής βίας. Μετά από ανακοίνωση εκπροσώπων της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο τμήμα Ο.Δ.Ε. ομάδα 70 ατόμων-πλαισιωμένοι και καθοδηγούμενοι από έναν 35χρονο φοιτητοπατέρα  και ένα διδακτορικό διδάσκοντα (!)- που πρόσκεινται στην κυβερνητική παράταξη της ΠΑΣΠ επιτέθηκαν σε μικρή ομάδα φοιτητών της παράταξής μας με αποτελέσματα που ντροπιάζουν την ακαδημαϊκή κοινότητα του Πανεπιστημίου. 

Τι ετοιμάζει το πολιτικό σύστημα την Τρίτη;


Ποιοί λόγοι ανάγκασαν τον Σαμαρά να δεχτεί την συνάντηση με τον Παπανδρέου;

Οι εξελίξεις στην παρούσα πολιτική και οικονομική κατάσταση της χώρας είναι ραγδαίες. Η κυβέρνηση δεν μπορεί πλέον να κρύψει την αποτυχία των επιλογών της, αλλά ούτε φυσικά μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να απολογηθεί στον Ελληνικό λαό για τις ερχόμενες εξελίξεις σε θέματα που άπτονται άμεσου εθνικού ενδιαφέροντος. 

Τι παράπονο έχει ο Μιχελάκης από τα ΜΜΕ; Τα σχόλια των «γαλάζιων» εφημερίδων τα διάβασε κανείς στην Συγγρού;


Γκρινιάζει η ΝΔ και ο Μιχελάκης ότι τα ΜΜΕ δεν «παίζουν» τη ΝΔ όπως πρέπει και τα βαπτίζουν «πράσινα»;;; Τα «γαλάζια» έντυπα τα είδε;  

Ο Δ. Κολλάτος με ντουντούκα κράζει τον Σημίτη [βίντεο]

Στη διαμαρτυρία των Εξω-Πορτίστας κάτω από το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού, Κωνσταντίνου Σημίτη, ένας εκ των επικεφαλής ήταν ο Δημήτρης Κολλάτος. Ο γνωστός δημοκρατικός σκηνοθέτης δεν παρέλειψε να βροντοφωνάξει από μια ντουντούκα, για να τον ακούσουν τόσο οι συγκεντρωμένοι όσο και ο πρώην πρωθυπουργός! Δείτε το βίντεο που τράβηξε η φωτορεπόρτερ μας Μελίνα Βαρβαρέζου..

22 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΙΡΑΣΕ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ Ο ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ...

undefined
Ο Τσιτουρίδης μοίρασε 22.000.000 ευρώ σε ΜΚΟ και διάφορους συλλόγους κατά την διάρκεια της θητείας του. Μέσα σε 6 μήνες! 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ»

Η επέκταση του Κινήματος «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» πέραν του πανικού που έχει δημιουργήσει στις καθεστωτικές δυνάμεις φαίνεται ότι έχει ανοίξει την όρεξη σε αρκετούς άλλους προκειμένου να εκμεταλλευτούν την μεγάλη απεύθυνση του για να αυξήσουν τα πολιτικά τους κέρδη. Το τελευταίο διάστημα παρατηρούμε στα Μέσα μαζικής Ενημέρωσης, μια προσπάθεια να ταυτιστεί το Κίνημα των ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ «Δεν Πληρώνω» με συγκεκριμένους κοινοβουλευτικούς ή άλλους πολιτικούς σχηματισμούς.

Τον απέλυσαν από την τράπεζα που ίδρυσε!

Ο Μουχαμάντ Γιουνούς, ο οποίος έχει τιμηθεί με το Νομπέλ Ειρήνης και... είναι ο πρωτοπόρος των μικροδανείων, παύθηκε από τη θέση του γενικού διευθυντή της Grameen Bank, της τράπεζας που είχε ιδρύσει για πολιτικούς λόγους σύμφωνα με το BBC.

Μάγκας ο Στυλιανίδης! Κέρδισε μόνος του όλη τη ΝΔ…


Μετά την γνωστοποίηση του αποτελέσματος του πρώτου γύρου των εκλογών στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, αρκετοί είναι αυτοί που έκαναν λόγο για ισχυροποίηση του Ευριπίδη Στυλιανίδη, ο οποίος φτιάχνει πλέον το δικό του εσωκομματικό μπλοκ.

Μήπως κάποιος ντροπιάζει τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ;

Από ΠΑΣΠ ΠΑ.ΠΕΙ.
Την Δευτέρα 28/2 και την Τρίτη 1/3 ζήσαμε όλοι το θέατρο ή καλύτερα το αμφιθέατρο του παραλόγου και γίναμε μάρτυρες του απαράμιλλου θράσους της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Η παράταξη της ΔΑΠ ακολούθησε την στρατηγική της παραπλάνησης και της συκοφάντησης, διαστρεβλώνοντας τα γεγονότα της 25ης Φεβρουαρίου και ξαφνικά απέκτησε ρόλο συνδικαλιστή.

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Πωλούν εξοπλισμό τα Ατλάντικ

Στην πώληση του πάγιου εξοπλισμού ενός καταστήματος στην Χαλκίδα στην επιχείρηση Σούπερ Μάρκετ ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός ΑΕ. προχώρησε η εταιρεία Ατλάντικ Σούπερ Μάρκετ ΑΕΕ. Η κίνηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος αναδιάρθρωσης του δικτύου της εταιρείας που βρίσκεται σε εξέλιξη και με γνώμονα τη μείωση των υποχρεώσεών της και την ενίσχυση της ρευστότητάς της.
 

Μίζες σε συνδικαλιστές για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά

Σε συνδικαλιστές των ναυπηγείων Σκαραμαγκά φέρεται να κατέληξε μεγάλο μέρος από τις «αμαρτωλές» προμήθειες της υπόθεσης με τα υποβρύχια, σύμφωνα με νέα έγγραφα που παρουσιάζει η Real News.

Νέες Τουρκικές “βόλτες” στον Ελληνικό αέρα

Συνεχίζει η Τουρκική πολεμική αεροπορία τις «βόλτες» της στον Ελληνικό εναέριο χώρο.
Δύο σχηματισμοί μαχητικών αποτελούμενοι συνολικά από 14 αεροσκάφη - τα έξι οπλισμένα - προκάλεσαν στο κεντρικό Αιγαίο δύο παραβάσεις και τρεις παραβιάσεις. Όλα τα αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν και αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

Στο σκοτάδι οι έρευνες για τους δολοφόνους των δύο αστυνομικών

Με σκληρούς κακοποιούς που πιθανότατα είναι δραπέτες φυλακών πιθανολογούν ότι έχουν να κάνουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας που ασχολούνται με την υπόθεση, αν και τα στοιχεία που έχουν προκύψει μέχρι στιγμής τουλάχιστον από τις έρευνες δεν προσφέρονται για ασφαλή συμπεράσματα ικανά να οδηγήσουν στη σύλληψη των τριών δραστών που σκόρπισαν το θάνατο.

Ξεσηκωμός στο Facebook για τους αδικοχαμένους άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ

Αυτή η χώρα σκοτώνει τα παιδιά της! Δύο παιδιά 23 χρονών σκοτωθήκανε! Μπορούσε να ήταν ο γιος σας, ο σύντροφός σας, οι φίλοι σας, ο συνάδελφός σας. Καλό παράδεισο, παιδιά…Ξεχειλίζει η οργή (και) στο Facebook για τους δύο νεαρούς αστυνομικούς που δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ από αδίστακτους κακοποιούς, στην περιοχή του Ρέντη.

ΟΝΝΕΔ: Εθελοντισμός για τους «Special Olympics 2011»

Το καλοκαίρι  του 2011 η χώρα μας θα φιλοξενήσει  τη μεγαλύτερη παγκόσμια αθλητική συνάντηση  για το 2011. Από τις 25 Ιουνίου έως  και τις 4 Ιουλίου στην Αθήνα 7.500 αθλητές από 185 χώρες θα συναντηθούν για τους παγκόσμιους θερινούς αγώνες Athens2011 Special Olympics. Τους μοναδικούς αγώνες στον κόσμο, όπου όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές είναι Νικητές.

Γ. Παπανικολάου για τις δολοφονίες σε Νίκαια και Φρανκφούρτη...

 
Με θλίψη αποχαιρετούμε σήμερα τους δύο νεαρούς αστυνομικούς που προχθές έχασαν τόσο άδικα τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος. Χθες ένας μουσουλμάνος, τέκνο μεταναστών από το Κόσσοβο, σκότωσε εν ψυχρώ δύο Αμερικανούς στρατιωτικούς στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης. Εμείς γνωρίζουμε καλά τι θέση έχουν τα θέματα ασφαλείας στον κώδικα αξιών μας. Για κάποιους άλλους έχει φτάσει η στιγμή να μας το αποκαλύψουν επιτέλους.

Δελτίο τύπου ΟΝΝΕΔ Νοτιοανατολικής Αττικής





Η Υ2 Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, θέλοντας να προωθήσει τις εναλλακτικές δραστηριότητες και να ενισχύσει το σύνδεσμο με το περιβάλλον και τη φύση, διοργανώνει διήμερη εκδρομή στη Δημητσάνα με Rafting στους ποταμούς Λούσιο και Αλφειό.

Quiz: Τι κοινό έχουν ο Sakis και ο ...Σάκης?


Διαφορές έχουν ολοφάνερα πολλές...
Τι κοινό έχουν όμως ο Σάκης Ρουβάς και ο Σάκης Ιωαννίδης?

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, έξω από την πρεσβεία της Λιβύης, με σύνθημα "Αρκετά"

"Σήμερα 1 Μαρτίου 2011 πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας από εκατοντάδες μέλη της ΟΝΝΕΔ  και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ έξω από την Πρεσβεία της Λιβύης, όπου με κεριά σχημάτισαν την λέξη «enough» δηλάδή «αρκετά»…

Το σκίτσο της εβδομάδας

Γ.Παπανικολάου: Αύξηση 3% έως 5% ετησίως του αριθμού των παιδιών που ζουν με διαβήτη

Περισσότερα από 88 000 παιδιά στην ΕΕ ζουν με τον διαβήτη και ο αριθμός αυτός αυξάνεται με ρυθμό 3% έως 5% κάθε χρόνο σημειώνει ο Ευρωπαίος Επίτροπος για θέματα Υγείας και Πολιτικής Καταναλωτών κ. Τζ. Ντάλι έπειτα από σχετική ερώτηση του ευρωβουλευτή της Ν.Δ. κ. Γ. Παπανικολάου.

Σχετικά με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

Λάβαμε ένα email χθες που έχει σχέση με τις φασαρίες στο ΠΑ.ΠΕΙ. Όπως θα έχετε καταλάβει, η λογοκρισία είναι μια λέξη που δεν ξέρουμε τι σημαίνει! Δεν θα αποκαλύψουμε τον αποστολέα του email αν δεν μας το ζητήσει ο ίδιος...

Ε όχι και στο μέγαρο..!


Η Ν. Δ.  ψήφισε μαζί με την Κυβέρνηση, την τροπολογία για την ανάληψη εκ μέρους του Δημοσίου, ημών των φορολογουμένων δηλαδή, ενός δανείου του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, ύψους 95 εκατομμυρίων ευρώ!
Ο εκπρόσωπος του κόμματος, δικαιολογώντας της στάση της Ν.Δ. , δήλωσε

Το αδιέξοδο


Είναι προφανές ότι σε λίγο θα φτάσουμε σε ένα αδιέξοδο. Οι Ευρωπαίοι εταίροι μας και το ΔΝΤ βλέπουν ότι το πρόγραμμα στο οποίο συμφωνήσαμε για να πάρουμε τα χρήματα με τα οποία πληρώνονται σήμερα μισθοί και συντάξεις από το Δημόσιο δεν προχωράει. Οι περισσότεροι είχαν ήδη αρχίσει να εκνευρίζονται με την Ελλάδα. Γιατί; Πρώτα απ' όλα γιατί πριν ακόμη κλείσει χρόνος από την εφαρμογή του Mνημονίου, άρχισαν οι πανηγυρικές δηλώσεις των πολιτικών μας οι οποίοι προέβλεπαν επιμήκυνση, μείωση επιτοκίου, επαναγορά του χρέους από την Ελλάδα κλπ...

Αυτοκινητόδρομος στον ωκεανό!


Ο Δρόμος του Ατλαντικού Ωκεανού είναι ένα τμήμα 8 χλμ ενός αυτοκινητόδρομου στη Νορβηγία που συνδέει τις πόλεις Molde και Kristiansund. Ο δρόμος διασχίζει το αρχιπέλαγος της Νορβηγικής θάλασσας με μια σειρά από 12 γέφυρες που στηρίζονται σε διαδοχικές νησίδες. Είναι ένας δρόμος στον ωκεανό, όπως λένε οι ντόπιοι, και χαρίζει αξεχαστες εμπειρίες...

Ο Dj Καντάφι τρέλανε το Youtube


Μπορεί η κατάσταση στη Λιβύη να είναι έκρυθμη και όλοι να έχουν ξεσηκωθεί εναντίον του Μουαμάρ Καντάφι, ωστόσο, κάποιοι δεν ξεχνούν το χιούμορ τους και έφτιαξαν ένα τραγούδι (remix) με την ομιλία του Λίβυου ηγέτη.

Το κομμάτι λέγεται Zenga Zenga και έχει πάνω από 800.000 χτυπήματα στο Youtube μέσα σε λίγες μέρες...
 

Σε δημόσια Διαβούλευση το Πλαίσιο Θέσεων της Νέας Δημοκρατίας για το Διαδίκτυο


Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας  Τζαβάρας και ο Γραμματέας Νέων Τεχνολογιών, Έρευνας και Καινοτομίας της Νέας Δημοκρατίας Μανούσος Βολουδάκης, θέτουν σε δημόσια διαβούλευση το πλαίσιο θέσεων του κόμματος για το διαδίκτυο.

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Μετεωρίτης στην Ανταρκτική αποκάλυψε το «μυστικό»

Την άποψη αρκετών επιστημόνων πως οι μετεωρίτες και οι κομήτες ήταν αυτοί που έφεραν στην αρχέγονη Γη τα πρώτα ζωτικά χημικά συστατικά, στα οποία βασίστηκε η ανάπτυξη των πρώτων μορφών ζωής, ενισχύουν οι αναλύσεις μετεωρίτη ο οποίος βρέθηκε στην Ανταρκτική.

Πάει για Νόμπελ Ειρήνης το WikiLeaks

Προσωπικότητες της «αραβικής άνοιξης», το WikiLeaks, οι «πατέρες» του διαδικτύου και η Ευρωπαϊκή Ένωση συγκαταλέγονται στις 241 υποψηφιότητες -νέος αριθμός ρεκόρ στα χρονικά του θεσμού- για το Νομπέλ Ειρήνης του 2011.

Αποδοκιμασίες στην Άννα Διαμαντοπούλου στη Λυρική

Γιώργος Παπανδρέου, Θεόδωρος Πάγκαλος, Άννα Διαμαντοπούλου. Μετά τον πρωθυπουργό, τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, τώρα και η υπουργός Παιδείας δέχτηκε τις αποδοκιμασίες φοιτητών κατά τη διάρκεια παρουσίας της στη Λυρική Σκηνή.

Ο Μπερλουσκόνι «αγόρασε» βουλευτή

Ο ιταλός κεντροαριστερός βουλευτής, Τζίνο Μπουκίνο, μέλος του «Δημοκρατικού Κόμματος» αποκάλυψε σε συνέντευξη Τύπου ότι του προσφέρθηκαν 150.000 ευρώ για να εγκαταλείψει την προοδευτική παράταξη και να στηρίξει την κυβερνητική πλειοψηφία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Δήλωση του Α. Σαμαρά για το θλιβερά γεγονότα στη Νίκαια

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, επισκέφθηκε σήμερα τους δυο τραυματίες αστυνομικούς στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.
Αμέσως μετά, έκανε την ακόλουθη δήλωση: