Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Πούτιν: Οσο μεγαλύτερο κούρεμα, τόσο καλύτερο για εμάς!


putin
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν υποστήριξε σήμερα ότι η κυπριακή τραπεζική κρίση μπορεί να είναι προς όφελος της Μόσχας και ενθάρρυνε τους Ρώσους να επενδύσουν στη χώρα τους γιατί η περιπέτεια της Κύπρου κατέδειξε την “αστάθεια” των δυτικών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.

Πώς θα καθορίζεται ο κατώτατος μισθός στον ιδιωτικό τομέα

Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου που παρέδωσε στην τρόικα η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας προβλέπει πως ο κατώτατος μισθός και το κατώτατο ημερομίσθιο θα καθορίζονται εφεξής με νόμο.

Πώς λειτουργεί ο μυστικός κόσμος των οffshore

Ο μυστικός κόσμος των οffshore δεν αποτελείται μόνο από τις εταιρείες και τους πραγματικούς δικαιούχους τους.

Η ιστορία πίσω από τα πιόνια στο σκάκι


Το σκάκι είναι ένα από τα δημοφιλέστερα και πιο γνωστά παιχνίδια στρατηγικής στον κόσμο. Οι περισσότεροι λίγο-πολύ γνωρίζουν τις φιγούρες του παιχνιδιού, καθώς η μορφή τους λίγο διαφέρει ανάλογα με την έκδοση.

Υπό πίεση ο Ολάντ λόγω των off shore


Οι αποκαλύψεις για το παγκόσμιο δίκτυο των εξωχώριων δεν θα μπορούσε να γίνει σε χειρότερη χρονική στιγμή για τον γάλλο πρόεδρο Ολάντ.

Εξαλλη η Μέρκελ με τους παπαράτσι που τη φωτογράφισαν με μαγιό


Εξαλλη είναι η Ανγκελα Μέρκελ με τους παπαράτσι που την φωτογράφισαν με τηλεφακό στις διακοπές της στην Ιταλία, γεμίζοντας τον Τύπο με φωτογραφίες της γερμανίδας καγκελάριου με ολόσωμο μαγιό και μπουρνούζι.

Συμμετοχή της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης στην εκδήλωση Sail for Pink


Ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί

Η ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης συμμετέχει στην καμπάνια “SAIL FOR PINK”, του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης.

Κλείδωσε η ημερομηνία εκλογών ανάδειξης νέου Προέδρου της γαλάζιας νεολαίας...


Σήμερα, 5 Απριλίου 2013 στα Κεντρικά Γραφεία της Οργάνωσης μας, συνεδρίασε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή και αποφάσισε δεδομένης της παραγράφου 5β του Άρθρου 17 του Κανονισμού Λειτουργίας της Οργάνωσης τα κάτωθι:

«Χωρίς αίμα» δημοσίων υπαλλήλων η τρόικα δεν θα αποχωρήσει

Εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα διαπιστώνουν κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης μετά το πρώτο ραντεβού του οικονομικού επιτελείου. 

Ο πρωθυπουργός που ενημερώθηκε αμέσως από τον υπουργό Οικονομικών ότι η τρόικα απορρίπτει το σχέδιο Μανιτάκη, πως διαφωνεί με τις πολλές δόσεις για την εξόφληση χρεών, πως ξαναβάζει θέμα για τη συγχώνευση Εθνικής-Eurobank και λέει ίσως για το σχέδιο για το φόρο των ακινήτων έδωσε οδηγίες να εξεταστούν όλες οι εναλλακτικές ώστε να μην υπάρξουν χρονοτριβές.

Ιδιότυπες συμμαχίες αποκαλύπτονται στην προανακριτική

Αντιπαράθεση σε νέο επίπεδο ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ αποτυπώθηκε κατά τα χθεσινά έκτροπα στη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για τη λίστα Λαγκάρντ και την πρωτοφανή, αναιτιολόγητη συμπεριφορά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη που λίγο έλειψε να μετατρέψει την κοινοβουλευτική αίθουσα όπου λαμβάνει χώρα η επιτροπή σε... τηλεοπτικό πλατό.

Επιστρέφουν τα υδροπλάνα


ydroplana
Με καθυστέρηση δέκα ολόκληρων χρόνων το θεσμικό πλαίσιο για τη δραστηριοποίηση των υδροπλάνων στη χώρα μας ολοκληρώθηκε χθες, έτσι με την νομοθετική ρύθμιση του υπουργείο Ανάπτυξης και Μεταφορών για τα υδατοδρόμια, άνοιξε ο δρόμος για την επιστροφή των υδροπλάνων στην Ελλάδα.

Υπεραιωνόβια ζώα ή απλά... Μαθουσάλες

Την ώρα που η ανάπτυξη της επιστήμης και το ολοένα και καλύτερο βιοτικό επίπεδο έχουν αυξήσει καθοριστικά το προσδόκιμο ζωής μας, η Φύση μάς βάζει και πάλι τα γυαλιά!

Εκεί λοιπόν που η πολυπόθητη ανθρώπινη επιδίωξη για περισσότερα χρόνια ζωής γίνεται πραγματικότητα, χάνει αποφασιστικά από μια σειρά πλασμάτων που κοιτούν κατάματα τον Χάρο και του βγάζουν αυθάδικα τη γλώσσα!

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Το τέλειο ραντεβού - Πώς το βλέπουν οι άντρες και πώς οι γυναίκες

Πώς το βλέπουν οι άντρες και πώς οι γυναίκες...

Τα καλύτερα φυλασσόμενα θησαυροφυλάκια του κόσμου

Την ώρα που οι απανταχού κυβερνήσεις διαθέτουν θησαυροφυλάκια-αστακούς και μυστικά αποθετήρια χρυσού, υπάρχει ένα παράλληλο σύμπαν από ιδιωτικά θησαυροφυλάκια που δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα τα πάνοπλα κρατικά φυλακτήρια.

Και ναι, φυλάσσονται σαν απόρθητες στρατιωτικές βάσεις!

Πόσα χρόνια «έκρυβε» η «εθνική μας σταρ»


Στο «φως» ήρθε η ταυτότητα της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία της ταυτότητας, η οποία έχει εκδοθεί στις 31 Οκτωβρίου 1963, η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει γεννηθεί στις 20 Ιουλίου 1937. Εδώ είναι και το...

Η πτώση της παράταξης του πράσινου ήλιου, με τα «μάτια» του BBC


Φιλοξενώντας ένα σύνθημα σε τοίχο της Αθήνας που αναφέρει χαρακτηριστικά «Πεινάς; Φάε τον Πασόκο της γειτονιάς!», το BBC «σκιαγραφεί» το προφίλ του ΠΑΣΟΚ.

Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, για ένα κόμμα που παλεύει για την επιβίωση, η απόφαση να διεξάγει το συνέδριο σε ένα μεγάλο στάδιο ήταν πιθανότατα κακή.

Απειλούν με εκτέλεση τον Νίκο Αναστασιάδη

Απειλές για τη ζωή του Προέδρου της Δημοκρατίας και του διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας διατυπώνουν άγνωστοι σε επιστολή τους που εστάλη ταχυδρομικώς στην εφημερίδα «Πολίτης». 

Η επιστολή σχετίζεται με τις πρόσφατες εξελίξεις στο τραπεζικό σύστημα και συγκεκριμένα με την απώλεια καταθέσεων στη Λαϊκή Τράπεζα και το κούρεμα στις καταθέσεις άνω των 100.000 ευρώ στην Τράπεζα Κύπρου.

Γράμμα μαθητή με απορίες στον Γ. Στουρνάρα

«Τι κάνετε κ. Υπουργέ;». Με αυτήν την ερώτηση μαθητής της Γ’ Λυκείου σε σχολείο των Χανίων απευθύνεται στον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, μέσα από ένα γράμμα που αξίζει να διαβαστεί αλλά και να συζητηθεί.

Λιγότεροι εισακτέοι σε στρατιωτικές σχολές


Με μειωμένο κατά 30% τον αριθμό των εισακτέων και χωρίς βασική προϋπόθεση εισαγωγής το ελληνικό γένος δημοσιεύθηκε η προκήρυξη εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η Β. Κορέα ζητά στη Ρωσία να εκκενώσει την πρεσβεία της


Η Βόρεια Κορέα ζήτησε από τη Ρωσία να εξετάσει το ενδεχόμενο εκκένωσης της πρεσβείας της στην Πιονγκγιάνγκ λόγω των κλιμακούμενων εντάσεων στην κορεατική χερσόνησο, σύμφωνα με εκπρόσωπο της πρεσβείας.

ΒΙΝΤΕΟ-Αυτός ήταν ο Νίκος Παππάς


Το Βέλος ΙΙ (Αντιτορπιλικό) / D-16 Αντιτορπιλικό τύπου ‘FLETCHER’, ήταν πλοίο του πολεμικού Ναυτικού το οποίο το 1973 κατά την διάρκεια εκπαιδευτικών ασκήσεων του ΝΑΤΟ αποστάτησε και ζήτησε άσυλο στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Φιουμιτσίνο της Ιταλίας, ως αποτέλεσμα του αποτυχημένου Κινήματος του Ναυτικού.

ΒΙΝΤΕΟ-Το κίνημα του ναυτικού κατά της Χούντας


Στις 25 Μαϊου 1973 το «Βέλος» μετείχε σε ασκήσεις με τα άλλα ΝΑΤΟϊκά πλοία. Ο κυβερνήτης του πλοίου Νίκος Παππάς, έπειτα από συζήτηση με το πλήρωμά του, ανακοινώνει στο ΝΑΤΟ ότι το πλοίο του αποχωρεί από την άσκηση.

Την Τρίτη η κηδεία του Ναυάρχου Νίκου Παππά


Την ερχόμενη Τρίτη 9 Απριλίου, στις 11 το πρωί, από το Α' Νεκροταφείο Αθηνών θα ψαλλεί η νεκρώσιμος ακολουθία για τον Ναύαρχο Νίκο Παππά.

Ο κεντρικός τραπεζίτης της Κύπρου φυγάδευσε την οικογένειά του στο εξωτερικό!


Απειλές κατά τις ζωής τους δέχονται τόσο ο Νίκος Αναστασιάδης και ο διοικητής της Κεντρικής τράπεζας της Κύπρου όσο και οι οικογένειες τους, μετά τις εξελίξεις στην οικονομία με το κούρεμα των καταθέσεων.

Η επιστολή - καταπέλτης του Νίκου Παππά στον πρωθυπουργό και τους βουλευτές


Πριν από περίπου ένα χρόνο ο ναύαρχος Παππάς που πάλεψε για την ελευθερία και την αποκατάσταση της Δημοκρατίας σε αυτή τη χώρα είχε αποστείλει μια επιστολή - καταπέλτη προς της πολιτική ηγεσία.

Σχεδόν αδιάφορα παρακολουθούν τις κινήσεις Αλαβάνου στην Κουμουνδούρου


Με ενδιαφέρον αλλά χωρίς άγχος παρακολουθούν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τις κινήσεις του Αλέκου Αλαβάνου. Το «Σχέδιο Β» όπως θα ονομάσει το κόμμα του ο πρώην πρόεδρος του κόμματος της  αριστεράς δεν αποτελεί κίνδυνο για την αξιωματική αντιπολίτευση αφού η τάση Αλαβάνου υπάρχει και μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα με αξιοπρεπέστατη εκπροσώπηση.

Κρίσιμες διαπραγματεύσεις για απολύσεις, ακίνητα και τράπεζες


Νέα συνάντηση με τους εκπροσώπους των δανειστών θα έχει σήμερα το μεσημέρι ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.

ΣΟΚ! Η Ευρωπαϊκή Ένωση θέλει να καταργήσει το σταυρό από την Ελληνική σημαία! (ΦΩΤΟ)

Λουρίδες η… «νέα» Σημαία σε πολλές πόλεις κατά την Παρέλαση της 25ης Μαρτίου Έντονή αρχίζει να γίνεται το τελευταίο διάστημα η φημολογία ότι έχουν σκοπό να αλλάξουν (πρώτα στην συνείδηση των πολιτών με την μέθοδο του μιθριδατισμού) την Ελληνική Σημαία.

“Μαύρα” σύννεφα στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα – Την Κυριακή (11.00) η συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά


Antonis-Samaras-Giannis-Stournaras
Μαύρα σύννεφα έχουν μαζευτεί πάνω από το Υπουργείο Οικονομικών καθώς έκπληκτοι οι κκ Στουρνάρας και Σταϊκούρας παρακολουθούσαν επι τρείς ώρες τους Τόμσεν, Μορς και Μαζούχ να απορρίπτουν το ένα μετά το άλλο τα σχέδια και τις προτάσεις της κυβέρνησης, ακόμα και αυτές για τις οποίες είχαν εκφραστεί με κολακευτικά σχόλια κατά το παρελθόν, όπως για παράδειγμα η συγχώνευση της Εθνικής με τη Eurobank.

Τι σημαίνει για την παγκόσμια κοινότητα η κορεατική κρίση


Παιχνίδια υψηλού ρίσκου. Μία κρίση, που κρατεί πάνω από μισό αιώνα, κλιμακώνεται για μία ακόμα φορά, προκαλώντας έντονη ανησυχία σε πολλούς...συνδικαιούχους. Από αυτούς, ο καθένας έχει τους δικούς του λόγους για να υπάρχει ειρήνη στην περιοχή. Στο επίκεντρο, η ασφάλεια της περιοχής, εν μέσω ισορροπιών, που εκτός από εύθραυστες, σε κάποιες των περιπτώσεων δείχνουν να έχουν ανατραπεί. Και στη βάση όλων αυτών, ένας ηγέτης, νέος σε ηλικία, ο Κιμ Γιονγκ Ουν, ο οποίος - διαδεχόμενος τον πατέρα του στην εξουσία της Βορείου Κορέας - δείχνει αποφασισμένος για όλα.

Δωρεάν μέσα μεταφοράς για όλους στο Ταλίν της Εσθονίας


tallinn_estonia_tram_350
Την ίδια στιγμή που το ελληνικό επιβατικό κοινό πέφτει καθημερινά θύμα μαζικής… ταλαιπωρίας και οι τιμές στα εισιτήρια συνεχώς αυξάνονται, το Ταλίν της Εσθονίας γίνεται η πρώτη πόλη του κόσμου που προσφέρει στους κατοίκους της δωρεάν μετακίνηση με όλα τα δημόσια μέσα μεταφοράς, με στόχο την αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας και τη μείωση της ρύπανσης.

Τα χρονικά της Wikipedia

Η Wikipedia δεν χρειάζεται φυσικά συστάσεις: σε κάθε αναζήτηση στο Internet είναι η απόλυτη -και πρώτη- αναφορά...

Πάνω από μια δεκαετία έχει περάσει από τη στιγμή που η Wikipedia δημοσίευσε την πρώτη της ανάρτηση, στις 15 Ιανουαρίου 2001. 

Η διαδικτυακή εγκυκλοπαίδεια που γράφεται από τους ίδιους τους χρήστες της έμελλε να αλλάξει και τον ψηφιακό αλλά και τον πραγματικό κόσμο.

Οκτώ «αθάνατες» τροφές χωρίς ημερομηνία λήξης

Το ξέρατε ότι υπάρχουν τρόφιμα κανονικοί… highlanders; Κι όμως, ναι! Δείτε οκτώ είδη (κάποια, πρώτης ανάγκης και μεγάλης διατροφικής αξίας για τον άνθρωπο) που δεν διαθέτουν «ημερομηνία λήξεως» και μπορούν να διατηρηθούν για χρόνια, αν ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες συντήρησης τους!

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Τι κάνει σήμερα η Μίρκα Παπακωνσταντίνου;

Είναι μία γυναίκα με χιούμορ και αυτοσαρκασμό. Έτσι ήταν πάντοτε, λένε άλλωστε όλοι εκείνοι που τη γνωρίζουν. Ποτέ δε δίστασε να πει τα πράγματα με το όνομά τους, επιβεβαιώνουν κάποιοι ακόμη. Και φαίνεται πως δεν κάνουν λάθος…

Οι πιο επικίνδυνες χώρες για τον τουρίστα

Οι πρόσφατες επιθέσεις σε Βραζιλία και Ινδία εγείρουν αυτομάτως ερωτήματα για τα επίπεδα ασφαλείας των χωρών αυτών, με τις τελευταίες εβδομάδες να φαντάζουν ανησυχητικές για το μέλλον των ταξιδιωτικών προορισμών.

Τι αλλάζει με τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων

Πρόταση στην τρόικα το Ειδικό Ενιαίο Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (ΕΕΤΗΔΕ) να ονομάζεται εφ εξής Ενιαίος Φόρος Ακινήτων και να εμπεριέχει έναν μειωμένο συντελεστή ο οποίος σε σχέση με το ΕEΤΗΔΕ θα επιφέρει μια απώλεια εσόδων της τάξεως του 10% - 15% θα καταθέσει σήμερα η Κυβέρνηση.

Τα έδωσε όλα με το "φωτιά με φωτιά" ο Καραθάνος (VIDEO)


Σε πάρτυ της νεολαίας της Βορείου Ηπείρου βρέθηκε πρόσφατα ο Μπάμπης Καραθάνος, όπου μαζί με τον - πολύ - κόσμο τα έδωσε όλα και χόρεψε με την ψυχή του, υπό τους ήχους του γνωστού σουξέ της εποχής "φωτιά με φωτιά" του Πάνου Κιάμου.

Aυτές είναι οι παγίδες στη νέα φορολογική δήλωση (φωτό)


Αρκετές παγίδες για εκατομμύρια φορολογούμενους κρύβει η νέα φορολογική δήλωση για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν πέρυσι και θα δηλωθούν εφέτος με 10 σημαντικές αλλαγές. Το νέο έντυπο της εφορίας, που αν ρίξει κάποιος μία πρώτη ματιά και το συγκρίνει με το αντίστοιχο περυσινό δεν θα εντοπίσει σημαντικές διαφορές, κρύβει σημαντικές λεπτομέρειες - παγίδες οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν σε πρόσθετη φορολογία περίπου 8.500.000 πολίτες.

Αυτοί είναι οι Έλληνες που κρύβουν αμύθητα ποσά σε offshore

Στο «φως» έρχονται τα ονόματα χιλιάδων κατόχων αμέτρητου πλούτου σε όλο τον κόσμο, καθώς διέρρευσαν από τον κλάδο των offshore τα στοιχεία των μεγαλοκατεθετών κυρίως από τον φορολογικό παράδεισο των Βρετανικών Παρθένων Νήσων. Ανάμεσα στους κατόχους των αμύθητων περιουσιών που αναφέρει η Guardian, βρίσκονται ο πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν, η κόρη του δικτάτορα στις Φιλιππίνες και ο πρώην «άρχοντας» του real estate στο Λονδίνο, ο Αχιλλέας Καλλάκης.

Να φύγουν από την Τουρκία καλεί τους κούρδους αντάρτες ο Οτσαλάν

Ο φυλακισμένος κούρδος ηγέτης Αμπντουλάχ Οτσαλάν κάλεσε τους μαχητές του να αποχωρήσουν από την Τουρκία χωρίς τα όπλα τους βάσει ειρηνευτικής διαδικασίας, η οποία θα θέσει, ύστερα από δέκα χρόνια, τέλος στις συγκρούσεις με τον τουρκικό στρατό, αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Yeni Safak.

 Τα 16 μέτρα για την ασφάλεια των φυλακών


roupak
Τα μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν στις φυλακές της χώρας, προκειμένου να αποτραπούν αποδράσεις, ανακοίνωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντ. Ρουπακιώτης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, παρουσία του υφυπουργού Δικαιοσύνης, Κ. Καραγκούνη, και των γενικών γραμματέων, Ν. Κανελλόπουλου και Μαρ. Σκανδάμη.

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ: Εμείς αποφασίζουμε


EKLOGESdapAEI
Η φοιτητική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας ΔΑΠ-ΝΔΦΚ δίνει και πάλι τη μάχη… με τον εαυτό της, στις φετινές φοιτητικές εκλογές, που ανακοινώθηκε επίσημα ότι θα πραγματοποιηθούν στις 17 Απριλίου, μιας και εδώ και πολλά χρόνια έχει καθιερωθεί ως η αδιαμφισβήτητη πρώτη δύναμη, βάζοντας κάθε φορά “στοίχημα” για το ποσοστό που θα φέρει και το εύρος της επικράτησής της.

Β. Κορέα: Η στιγμή της έκρηξης πλησιάζει…


kim-jong-un-bat-ngo-thi-sat-huan-luyen-khong-quan-3
«Χοντραίνει» το παιχνίδι ανάμεσα σε ΗΠΑ και Βόρεια Κορέα.
Σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, άμεση και άκρως επιθετική ήταν η απάντηση της Βόρειας Κορέας στη συστοιχία πυραύλων THAAD (αντιπυραυλική άμυνα) που θα αναπτύξουν τις επόμενες εβδομάδες οι ΗΠΑ, στο νησί του Γκουάμ.

Στις 17 Απριλίου οι φοιτητικές εκλογές


foititikes
Στις 17 Απριλίου θα γίνουν φέτος οι φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές για την ανάδειξη των εκπροσώπων των φοιτητών και των σπουδαστών των ΑΕΙ.

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ιωαννίνων: Φιλανθρωπική εκδήλωση "Όλοι μαζί για τα παιδιά"


Η Δ.Α.Π. - Ν.Δ.Φ.Κ. ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ
ΤΟΥ Π.Ι. ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ
''ΗΛΕΚΤΡΑ'' ΤΟΥ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ , ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ''ΛΟΓΟΥ
ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ'' ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ,ΩΡΑ 18:00...

Το μεγάλο «στοίχημα» της Παπαρήγα - Μια ακόμη φουρτούνα για την «τιμονιέρησα» του ΚΚΕ

Το εγχείρημα του Συνασπισμού της Αριστεράς που ξεκίνησαν το 1989 ο Χαρίλαος Φλωράκης, και ο Λεωνίδας Κύρκος, στοιχειώνει ακόμη το ΚΚΕ και την Α. Παπαρήγα. 

Κατά πολλούς η σημερινή γενική γραμματέας του κόμματος δεν ξεχνά. Έχει μείνει πίσω σε εκείνον τον Ιούλη του 1991, τότε που ένα απόγευμα Τρίτης η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ αποφάσιζε τη σύγκληση έκτακτου Συνεδρίου με στόχο την αποκατάσταση της ενότητας δράσης του Κόμματος και παράλληλα καθαιρούσε από μέλος του Πολιτικού Γραφείου τον Π. Λαφαζάνη και από την Κεντρική Επιτροπή τους Μ. Ανδρουλάκη, Δ. Καραγκουλέ, Θ. Καρτερό, Τ. Δραβαλιάρη και Δ. Παπάζογλου.

Πώς να προστατεύσετε τα μετρητά σας - Σε ποιες περιπτώσεις καλύπτουν ρευστό οι ασφαλιστικές εταιρείες

Σε μια περίοδο, όπου τα μετρητά είναι πολύτιμα σαν κόρη οθφαλμού, αρκετοί είναι εκείνοι, που ενδεχομένως έχουν χρήματα στο σπίτι τους καλά φυλαγμένα, είτε σε κάποιο συρτάρι κομοδίνου, είτε στο ψυγείο, σε κάποια ντουλάπα ή σε οποιαδήποτε άλλη ευφάνταστη κρυψώνα και αναρωτιούνται με ποιον τρόπο θα μπορούσαν να τα θωρακίσουν από οποιαδήποτε απειλή.

Απόφαση Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ | Ημερομηνία κατάθεσης υποψηφιοτήτων για τη θέση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ

Ολοκληρώθηκε σήμερα το βράδυ η συνεδρίαση της Κεντρικής ΕΦορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ) με αφορμή την προετοιμασία των εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου της οργάνωσης μας.

Ο Νικήτας κατά της ανέγερσης τζαμιού στον Βοτανικό


Nikitas-Kaklamanis
Με αφορμή τις πληροφορίες του Τύπου περί έγκρισης της δημοπράτησης του τζαμιού στην περιοχή του Ελαιώνα, ο βουλευτής Α’ Αθηνών της ΝΔ,  Νικήτας Κακλαμάνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η Αθήνα ετοιμάζεται να αποκτήσει… τζαμί


Ένα θέμα που από μόνο του… ακούγεται περίεργα, καθώς η ελληνική κοινωνία δεν δείχνει ακόμη έτοιμη να αποδεχτεί την αναγκαιότητα ή μη της υλοποίησής του, μπήκε από σήμερα στην τελική ευθεία του, καθώς δημοσιεύτηκε στη “Διαύγεια” η προκήρυξη του διαγωνισμού για την ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα.