Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Όταν οι άντρες γίνονται... γυναίκες - Δείτε τι κάνει το photoshop


Το worth1000.com είναι ένα δημοφιλές σάιτ που ζητά από τους επισκέπτες του να φανταστούν πως θα ήταν γυναίκες μερικοί από τους πιο διάσημους άντρες της Γης.

Έτσι για παράδειγμα μπορεί κανείς να δει τον Barack Obama στο σώμα της Jennifer Lopez, τον Johnny Depp στα ρούχα της Shakira, τον Jon Bon Jovi να ποζάρει αλά Pamela Anderson.

Σταρ που λατρεύουν τα see through

Το see through αφήνει ελάχιστα στη φαντασία και πολλές είναι οι σταρ του Χόλιγουντ που δείχνουν μία προτίμηση στις διαφάνειες. Τι αν στο πέρασμά τους προκαλούν τα βλέμματα αλλά και τους αναμενόμενους σχολιασμούς, εκείνες επιμένουν στις αποκαλυπτικές εμφανίσεις.

Έδωσαν χέρια Ιωαννίδης και Τσώκος;


Ραγδαίες οι εξελίξεις στην ΟΝΝΕΔ. Ο Ανδρέας Τσώκος φημολογείται ότι τα βρήκε με το Σάκη Ιωαννίδη τελειώνοντας νωρίς την κούρσα για την επόμενη μέρα στη νεολαία

Οι διασημότερες προσωπικότητες όλων των εποχών

Τι κάνει κάποιον διάσημο; Ποια στοιχεία απαρτίζουν δηλαδή την αναγνωρισιμότητα;

Ο Chesley Sullenberger, για παράδειγμα (ποιος;), σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση της λίστας του περιοδικού Time με τα 100 πιο σημαίνοντα πρόσωπα του 2009 γιατί κατάφερε να οδηγήσει επιτυχώς σε αναγκαστική προσγείωση το επιβατικό αεροπλάνο του χωρίς απώλειες.

Τι κάνει σήμερα ο Γρηγόρης Βαλτινός;

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και έχει καταγωγή από την Ξάνθη. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, από την οποία αποφοίτησε με άριστα. 

Ο Γρηγόρης Βαλτινός παρακολούθησε επίσης μαθήματα τραγουδιού και χορού. Άρχισε την επαγγελματική του πορεία το 1980 και ως νέος ηθοποιός τότε συνεργάστηκε με όλους τους θιάσους των μεγάλων πρωταγωνιστών.

ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΟΝΤΑΙ LEAR JET ΜΕ ΡΩΣΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟ ΑΠΟ ΜΠΡΑΒΟΥΣ!!!

Χαμός γίνεται από το πρωί στην Κύπρο. Στο αεροδρόμιο της Λευκωσίας έχουν προσγειωθεί περισσότερα από 150 Lear Jet Ρώσων επιχειρηματιών που θέλουν να συναντηθούν με τραπεζίτες για να δουν τι γίνεται με...

Η Ντόρα κοιμήθηκε σε ιμάντα αποσκευών


Μία απίστευτη ταλαιπωρία πέρασε η Ντόρα Μπακογιάννη την περασμένη εβδομάδα στο αεροδρόμιο της γαλλικής πρωτεύουσας.

Κλειστό το μετρό στο Σύνταγμα 24-25/3

Κλειστός θα είναι ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα, την Κυριακή 24 και τη Δευτέρα 25 Μαρτίου, λόγω της μαθητικής και στρατιωτικής παρέλασης.

Πού συμφωνούν και που διαφωνούν οι πρόεδροι του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ

Συμφωνία επί τριών βασικών σημείων και μια διαφωνία, διαπιστώθηκε στη σημερινή συνάντηση του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, η οποία πραγματοποιήθηκε, με πρωτοβουλία του δεύτερου, στο γραφείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή.

Γερμανία: Επιδείνωση επιχειρηματικού κλίματος


Επιδείνωση παρουσίασε το επιχειρηματικό κλίμα στη Γερμανία, για πρώτη φορά μετά από τέσσερις μήνες, εξαιτίας της πολιτικής αβεβαιότητας στην Ιταλία και των εξελίξεων στην Κύπρο που αναζωπύρωσαν τις ανησυχίες για την κρίση στην Ευρωζώνη.

Ιστορική έκκληση Οτσαλάν για εκεχειρία

Ο φυλακισμένος αρχηγός των κούρδων ανταρτών της Τουρκίας Αμπντουλά Οτσαλάν κάλεσε την Πέμπτη τους μαχητές του να σταματήσουν τις εχθροπραξίες και να αποσυρθούν από την Τουρκία, στο πλαίσιο μιας ειρηνευτικής διαδικασίας, η οποία προσφέρει τη μεγαλύτερη ελπίδα που έχει υπάρξει μέχρι σήμερα για να τερματισθεί μια σύγκρουση που έχει στοιχίσει τη ζωή σε 40.000 ανθρώπους.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ- ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ...


Τα νομοσχέδια που καλείται να ψηφίσει σήμερα η κυπριακή βουλή και τα οποία αφορούν στην εξυγίανση του τραπεζικού συστήματος, είναι έτοιμα από τις 14 του Γενάρη, όπως μαρτυρούν οι ημερομηνίες που αναγράφονται στα έγγραφα...

Κύπρος: Συρρέουν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο για τρόφιμα υπό το φόβο χρεοκοπίας


Αναστάτωση επικρατεί στην Κύπρο με τους πολίτες να συρρέουν σε Κοινωνικά Παντοπωλεία για να προμηθευτούν τρόφιμα υπό το φόβο της χρεοκοπίας.

Όλα τα “ωραία” κάποτε… τελειώνουν


hands-of-Cyprus
Η επιλογή της Κύπρου να γίνει μέλος της «ευρωπαϊκής οικογένειας», θεωρήθηκε μεγάλο γεγονός. Η είδηση πανηγυρίστηκε στο νησί και έγινε δεκτή με δάφνες στην Ελλάδα. Όλοι διέβλεπαν μια στρατηγική κίνηση με απώτερο σκοπό την επίσπευση επίλυσης του κυπριακού ζητήματος. Όμως αποδεικνύεται πως οι ευρωπαίοι αλλού είχαν εστιάσει την προσοχή τους.

Άνοιξη και οφθαλμικές αλλεργίες

Ως αλλεργία χαρακτηρίζουμε μια παράδοξη και υπερβολική αντίδραση του ανοσοποιητικού (αμυντικού) μας συστήματος σε κάποια ουσία που την ονομάζουμε αλλεργιογόνο και που προκαλεί υπερβολικά, ενοχλητικά και μερικές φορές επικίνδυνα συμπτώματα στον οργανισμό μας, ενώ υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα προκαλούσε.

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Οι πορνοστάρ πριν και μετά το μακιγιάζ


Βρείτε τις διαφορές...

O άνθρωπος με το μεγαλύτερο μόριο στον κόσμο


Ο Jonah Falcon από τη Νέα Υόρκη είναι ο άνθρωπος με το μεγαλύτερο πέος στον κόσμο με το μήκος του να φτάνει τα 22,86 εκατοστά κανονικά και τα 34,4 εκατοστά όταν είναι σε στύση.

Τι κάνει σήμερα η Ντίνα Κώνστα;

Η Ντίνα Κώνστα αποδεικνύει ότι ο σεβασμός δεν επιβάλλεται αλλά εμπνέεται. Όπως ακριβώς και το ταλέντο στην υποκριτική. 

Η Ντένη Μαρκορά, όπως την αγαπήσαμε στους «Δύο Ξένους» δείχνει αναντικατάστατη, κι αυτό φαίνεται και από τις επαναλήψεις των τηλεοπτικών σήριαλ στα οποία πρωταγωνιστούσε.

BILD: «Γιατί να σώσουμε μια ασιατική χώρα;»


Zypern Asien
Με το σύνηθες λαϊκίστικο και προκλητικό ύφος της σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα BILD το θρίλερ με την διάσωση της Κύπρου.

Αρχίζει διαχειριστικός και οικονομικός έλεγχος στον δήμο Πειραιά


mixaloliakospeiraias
Διαχειριστικός και οικονομικός έλεγχος σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου Πειραιά, σε βάθος δεκαετίας, αρχίζει την ερχόμενη Τρίτη (26/3), έπειτα από ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και σχετικό αίτημα στο υπουργείο Οικονομικών.

To μήνυμα του Μουρούτη στο Twitter για την Κύπρο


Cyprus-we-will-make-it
Πιστός του Twitter ο Γιώργος Μουρούτης, ως προς τη δυνατότητα του μέσου να ενισχύει και να πολλαπλασιάζει ένα μήνυμα, άφησε το δικό του αποτύπωμα λίγο πριν τα μεσάνυχτα, με την ανάρτηση μιας φωτογραφίας για την Κύπρο, που δεν άφηνε περιθώρια παρερμηνείας.

“Στέγνωσαν” από ρευστό οι Κύπριοι


Cyprus-banks
Σε οριακή κατάσταση βρίσκονται τα περισσότερα νοικοκυριά στην Κύπρο, καθώς λόγω του θρίλερ που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με τη συμφωνία του Eurogroup και το ζητούμενο “κούρεμα” καταθέσεων από την πλευρά της τρόικας, η πλειοψηφία των πολιτών έχει μείνει από ρευστό, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει ουσιαστικά προβλήματα στην καθημερινότητά της.

Σοκ! Φάγαμε λουκάνικα και μπιφτέκια «ΝΙΚΑΣ» και «ΥΦΑΝΤΗΣ» με DNA αλόγου

Για τα καλά φαίνεται να απασχολεί και την Ελλάδα το ευρωπαϊκό διατροφικό σκάνδαλο με το κρέας αλόγου, καθώς ένα μήνα μετά την ανάδειξη του θέματος, οι ελεγκτικές αρχές στην Ελλάδα βρίσκουν δείγματα σε ελληνικές βιομηχανίες

Τελευταίο κρούσμα οι χθεσινές ανακοινώσεις του ΕΦΕΤ για τις εταιρείας Υφαντής και Νίκας καθώς και για μια σειρά επιχειρήσεων catering.

Το νομοσχέδιο για τις τράπεζες φέρει ημερομηνία 15 Ιανουαρίου!


Άγρια κόντρα ξέσπασε μεταξύ βουλευτών της Αντιπολίτευσης και της Κυβέρνησης στην κυπριακή Βουλή όπου συνεδριάζει αυτή την ώρα η Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής για τα νομοσχέδια για την διάσωση της κυπριακής οικονομίας, σε συνεδρίαση κεκλεισμένων των θυρών.

«Πυρά» Alpha Bank κατά της απόφασης του Eurogroup


Σφοδρά «πυρά» κατά της απόφασης του Eurogroup της 15ης Μαρτίου εξαπολύει η Διεύθυνση Οικονομικών Μελετών της Alpha Bank.
Χαρακτηρίζει την απόφαση για «κούρεμα» των καταθέσεων «δραματικά άδικη» και παράλογη, και σημειώνει ότι όχι μόνο υπονομεύει την αγορά τραπεζικών καταθέσεων και την αξιοπιστία των Κυβερνήσεων στη Ζώνη του Ευρώ, αλλά είναι βέβαιο ότι στην καλύτερη περίπτωση θα οδηγήσει σε μεγάλη αύξηση του κόστους του χρήματος στο σύνολο των χωρών της Ευρωζώνης, ακόμη και στη Γερμανία.

Σαμαράς στον Αναστασιάδη: Πέρασαν σε ελλαδικές τράπεζες οι θυγατρικές σας στην Ελλάδα


Από την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας ανακοινώθηκε πριν από λίγο ότι ο Αντώνης Σαμαράς επικοινώνησε με τον Νίκο Αναστασιάδη.

Μέρκελ προς Κύπρο: Μην δοκιμάζετε τις αντοχές των εταίρων σας


Σκληρή στάση κρατάει η Γερμανίδα καγκελάριος, όπως διαφαίνεται και από την ομιλία της σε βουλευτές του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος πριν από λίγο.

«Η Κύπρος πρέπει να καταλάβει ότι το τρέχον τραπεζικό μοντέλο της πέθανε», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ απέρριψε την κρατικοποίηση των ταμείων προνοίας.

Σόιμπλε: Δεν ξέρω αν θα γίνει Eurogroup το Σ/Κ


Δεν μπορώ να πω εκ των προτέρων αν και πότε η Κύπρος θα μπορέσει παρουσιάσει αποτελέσματα, δηλώνει ο Σόιμπλε, ενώ συμπληρώνει ότι δεν γνωρίζει αν θα γίνει τηλεδιάσκεψη για την Κύπρο το Σαββατοκύριακο.

Ξεκινά η προσυνεδριακή διαδικασία της ΝΔ


Ξεκινά η προσυνεδριακή διαδικασία της ΝΔ

Από τη Ρόδο ξεκινά αύριο η προσυνεδριακή διαδικασία της Νέας Δημοκρατίας, που θα κορυφωθεί με το συνέδριο του κόμματος στο τέλος Ιουνίου.

Θέμα 24ωρων η πώληση των Τράπεζα Κύπρου, Cyprus Popular Bank και Ελληνικής Τράπεζας

Θέμα 24ωρων θεωρείται η μεταφορά του ενεργητικού και του παθητικού των Τράπεζα Κύπρου, Cyprus Popular Bank και Ελληνική Τράπεζα σε ελληνικό πιστωτικό ίδρυμα, διαδικασία που θα δρομολογηθεί το αργότερο έως την προσεχή Τρίτη.

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας έχει διαβεβαιώσει επανειλημμένως ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένας κίνδυνος για όσους έχουν τα χρήματά τους σε κυπριακές τράπεζες στην Ελλάδα και ότι οι καταθέσεις τους είναι ασφαλείς.

Πώς γίνεται η χρεοκοπία ενός κράτους

Η νομική μάχη της Αργεντινής με τα hedge funds (κερδοσκοπικά κεφάλαια) για τη χρεοκοπία που κήρυξε η χώρα το 2001 έχει αναδείξει την επιτακτική, κατά πολλούς, ανάγκη να υπάρξει νομοθεσία που θα διέπει το δίκαιο χρεοκοπίας για τις χώρες, υπό την αιγίδα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου στη σκιά των εξελίξεων στην Κύπρο

Στη σκιά των ραγδαίων δραματικών εξελίξεων στην Κύπρο αναμένεται να συναντηθούν στη μία το μεσημέρι σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος.

Τέρμα στις συντάξεις μαϊμού με το σύστημα «Αριάδνη»

Νησίδες παραβατικότητας που διαχρονικά αποτελούν «πληγή» στο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης, κατασπαταλώντας πόρους περίπου 500 εκατ. ευρώ ετησίως αποσκοπεί να αντιμετωπίσει το σχέδιο νόμου «Αντιμετώπιση της παραβατικότητας στην Κοινωνική Ασφάλιση και στην αγορά εργασίας και λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας του υπουργείου Εργασίας.

Δέκα φριχτές πρακτικές του σωφρονιστικού συστήματος

Όσο δύσκολη κι αν είναι η ζωή σε συνθήκες εγκλεισμού, τα πράγματα μπορούν να γίνουν ακόμα χειρότερα. Γιατί ο νόμος της φυλακής είναι γραμμένος με αίμα, πόσο μάλλον όταν στη διαβίωση του κρατουμένου εμπλέκονται και κυβερνητικοί χειρισμοί ή φρικιαστικά πειράματα. Ό,τι γίνεται εξάλλου στη φυλακή μένει στη φυλακή και σε κανέναν δεν καίγεται καρφί. Ας δούμε λοιπόν μια σειρά από βάρβαρα πράγματα που συμβαίνουν ή έχουν συμβεί σε ανθρώπους πίσω από τα κάγκελα, εκεί στο περιθώριο της κοινωνίας...

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Ξεκίνησε η διαδικασία για τη μετακίνηση των υπαλλήλων - Στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ οδηγίες και πληροφορίες

Ξεκίνησε η διαδικασία για τη μετακίνηση των υπαλλήλων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, των ειδικοτήτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Διοικητικών Καθηκόντων, οι οποίοι έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα και το ΑΣΕΠ ανήρτησε στην ιστοσελίδα του αναλυτικές οδηγίες και πληροφορίες για τους ενδιαφερόμενους.

Συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (asep.gr) αναρτήθηκαν:

Σε δημόσια διαβούλεση το ν/σ για τις αδρανείς καταθέσεις

Το ποσό των 140 εκατ. ευρώ απέδωσαν οι τράπεζες στο ελληνικό δημόσιο, την τελευταία τριετία, βάσει των διατάξεων του Νομοθετικού Διατάγματος 1195/1942, σύμφωνα με τις οποίες η τράπεζα αποδίδει στον αρμόδιο Οικονομικό Έφορο, κάθε οικονομικό έτος, τα παραγραφόμενα χρηματικά ποσά και τίτλους που δεν αναζητήθηκαν από τους δικαιούχους. Το στοιχείο αυτό περιλαμβάνεται σε έγγραφο του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή και αναφέρεται στις αδρανείς καταθέσεις, μερίσματα, τίτλους κλπ.

Γνώριζαν για το κούρεμα στις κυπριακές καταθέσεις και τους έστελναν στη Μάλτα


Οκτώ μέρες πριν από την απόφαση του Eurogroup για κούρεμα των τραπεζικών καταθέσεων, εταιρείες κυρίως ξένων επενδυτών στην Κύπρο αλλά και φυσικά πρόσωπα ειδοποιήθηκαν από τα γραφεία που τους παρέχουν νομική-φορολογική κάλυψη να μεταφέρουν χρηματικά ποσά σε τράπεζες της Μάλτας.

«Η ευρωζώνη τρεμοσβήνει» - Τα σενάρια μετά το «όχι» παρουσιάζουν αναλυτές του «OpenEurope»

Ως μια «πολύ σοβαρή τροπή στην κρίση της ευρωζώνης» χαρακτηρίζει την απόρριψη από την κυπριακή Βουλή του σχεδίου «κουρέματος» στις καταθέσεις, η βρετανική δεξαμενή σκέψης «Open Europe».

Ο νέος Ακαδημαϊκός Χάρτης της χώρας

Ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας τα Τμήματα του νέου Ακαδημαϊκού Χάρτη της Χώρας κατανεμημένα ανά επιστημονικό πεδίο, καθώς και τα Τμήματα που τίθενται σε μεταβατικότητα. Ο αριθμός των τμημάτων τα οποία καταργήθηκαν ή συγχωνεύτηκαν ανέρχονται σε 129 ενώ σε μεταβατικότητα, δηλαδή σε λειτουργία έως την αποφοίτηση των εισαχθέντων 2012-2013, τίθενται 26 τμήματα. Ο υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος χαρακτήρισε το νέο Ακαδημαϊκό Χάρτη ως ένα αποφασιστικό βήμα διόρθωσης των παθογενειών με στόχο την αναβάθμιση της δημόσιας Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ιδρύθηκε η νέα πολιτική κίνηση, Πατριωτικό Κέντρο, από τα πρώην στελέχη του Καρατζαφέρη


Μια νέα πολιτική κίνηση, το Πατριωτικό Κέντρο ιδρύθηκε σήμερα και επίσημα. Μεταξύ των ιδρυτικών μελών, ισότιμα και με συλλογική ηγετική ευθύνη, έχουν κατά αλφαβητική σειρά ως προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή οι: Γεώργιος Κανελλόπουλος, Ουρανία Παπανδρέου-Παπαδάκη, Αστέριος Ροντούλης, Δημήτριος Σαρατσιώτης και Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Έρευνα των αρχών στο σπίτι της Λαγκάρντ

Έρευνα πραγματοποίησαν οι αρχές στο σπίτι της Γενικής Διευθύντριας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ, στο πλαίσιο της διερεύνησης του ρόλου της στο διακανονισμό υπόθεσης Γάλλου μεγιστάνα.

Εργόσημο για άλλες τρεις ομάδες εργαζομένων

Στο καθεστώς του εργοσήμου εντάσσονται ακόμη τρεις ομάδες εργαζομένων: οι διανομείς διαφημιστικών εντύπων με το σύστημα της διανομής χωρίς διεύθυνση αποδέκτη, οι απασχολούμενοι στην προώθηση προϊόντων προσώπων και σώματος για λογαριασμό μίας ή περισσοτέρων επιχειρήσεων κατ΄οίκον ή σε άλλο χώρο και οι απασχολούμενοι στην προώθηση καταναλωτικών προϊόντων σε πολυκαταστήματα, καταστήματα τροφίμων και υπεραγορές (σούπερ μάρκετ).

Όταν ο Θ. Κολοκοτρώνης κατηγορήθηκε για εσχάτη προδοσία

Στις 20 Μαρτίου του 1834 ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και ο Δημήτριος Πλαπούτας παραπέμπονται σε δίκη με τις κατηγορίες της συνωμοσίας και της εσχάτης προδοσίας. 

Η δίκη των Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και Δημήτριου Πλαπούτα για συνωμοσία εναντίον του βασιλιά Όθωνα ξεκίνησε στις 16 Απριλίου. Ο «Γέρος του Μοριά» αν και πρωτοστάτησε στα γεγονότα για την εκλογή του Όθωνα, με την έλευση του τελευταίου το1832, έγινε στόχος συκοφαντιών εκ μέρους των πολιτικών του αντιπάλων. Η βαυαρική αντιβασιλεία δυσανασχετούσε έντονα εξαιτίας της φιλοκαποδιστριακής και φιλορωσικής του τοποθέτησης. 

Λιγότερο γνωστές -όχι όμως και λιγότερο απίθανες- θεωρίες συνωμοσίας

Ο κόσμος συνεχίζει να δονείται από σενάρια καταστροφής και αποκαλυπτικές συνωμοσίες, παρά το γεγονός ότι ζούμε στα χρόνια του Ορθού Λόγου.

Όποιος ψάχνει άλλωστε για πλανητικές προσπάθειες συγκάλυψης γεγονότων, μυστικές σέχτες που κυβερνούν την οικουμένη και μια σειρά ακόμα από «σκοτεινές» θεωρίες, η αλλόκοτη μυθιστορία μπορεί να του προσφέρει αυτό ακριβώς που αναζητά.

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Τι κάνει σήμερα η Μαρία Φιλίππου;

Η Μαρία Φιλίππου είναι κύπρια ηθοποιός που εργάζεται εδώ και πάρα πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Έγινε γνωστή μέσα από τη σειρά «Εμείς κι Εμείς», όπου υποδυόταν μία φιλόλογο και ακολούθησαν αρκετές ακόμη δουλειές της που την εδραίωσαν στο ελληνικό κοινό.

Ο Δασκαλόπουλος αφήνει το τιμόνι του ΣΕΒ


Dimitris-Daskalopoulos
Σε αναζήτηση νέου προέδρου βρίσκεται ο ΣΕΒ, καθώς όπως αποκαλύπτει το “Έθνος”, ο Δημήτρης Δασκαλόπουλος ανακοίνωσε στο πλαίσιο εκδήλωσης στο Εδιμβούργο ότι δεν σκοπεύει να θέσει υποψηφιότητα και για μια πέμπτη θητεία στο τιμόνι των Ελλήνων Βιομηχάνων.

Οι εξελίξεις στην Κύπρο “φρενάρουν” την Αθήνα


Antonis-Samaras-Giannis-Stournaras
Ανοιχτά παραμένουν ακόμη, λόγω και των εξελίξεων στην Κύπρο, τα αγκάθια στις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα, καθώς έχει ανοίξει και άλλο ένα ζήτημα, αυτό της ανακεφαλαιοποίησης των ελληνικών τραπεζών και των αναγκών που θα δημιουργήσει η απορρόφηση των θυγατρικών των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα.

Γιώργος Δρακούλης: H μικρή Κύπρος....με την μεγάλη ψυχή


Το ιστορικό «ΟΧΙ» της Κύπρου στο νομοσχέδιο σχετικά με το «κούρεμα» των καταθέσεων των Κυπρίων πολιτών δείχνει το δρόμο για την αλλαγή πολιτικής ενάντια στην πολιτική του μονόπλευρου συμφέροντος των δανειστών.

ΣΔΟΕ σε Προανακριτική: Είμαστε 40 ελεγκτές και απαιτούνται 400


proanakritiki
Τις αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει, προκειμένου να ερευνήσει με ταχύτητα τους καταθέτες της λίστας Λαγκάρντ, εξήγησε το ειδικό κλιμάκιο του ΣΔΟΕ στα μέλη της Προανακριτικής επιτροπής, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «είμαστε 40 ελεγκτές και απαιτούνται 400».

Οι Σοσιαλδημοκράτες επιτίθενται στη Μέρκελ, για την Κύπρο


steibrouk
Ο Σοσιαλδημοκράτης αντίπαλος της Άνγκελας Μέρκελ στις βουλευτικές εκλογές το επόμενο φθινόπωρο Πέερ Στάινμπρουκ, υπογράμμισε σήμερα και στηλίτευσε τις ευθύνες που φέρει η Γερμανίδα καγκελάριος για την απόρριψη εκ μέρους του κυπριακού Κοινοβουλίου του σχεδίου για τη δασμολόγηση των τραπεζικών καταθέσεων, χαρακτηρίζοντάς τες «κατάφορο πολιτικό σφάλμα».