Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Μύθος ότι το αλκοόλ παχαίνει


Η Ειρήνη Πασχαλέρη, Βιολόγος. Ειδικευμένη στη διατροφή, σας συμβουλεύει ώστε να έχετε τέλειο σώμα πίνοντας αλκοόλ

Δυστυχώς το αλκοόλ στο σώμα μας μετατρέπεται σε σάκχαρα και συσσωρεύεται ως λίπος γύρω από την κοιλιά και τη μέση. Υπάρχουν όμως τρόποι να διατηρούν οι γυναίκες την καλή τους σιλουέτα, έστω και με κάνα ποτάκι παραπάνω.
Έξυπνα tips που μπορούν να σας προστατεύσουν από αυτό:

Επτά μονάδες προηγείται ο πρόεδρος Ομπάμα του Μιτ Ρόμνεϊ


Ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα διατηρεί σημαντικό προβάδισμαέναντι του Ρεπουμπλικανού αντιπάλου του Μιτ Ρόμνεϊ, 40 ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές, όπως δείχνει η τελευταία δημοσκόπηση του ινστιτούτου Ipsos και του πρακτορείου Reuters. Η δημοσκόπηση στην οποια συμμετείχαν 1.194 εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι δίνει ποσοστό 49% στον Ομπάμα και 42% στον Μιτ Ρόμνεϊ.

Η Χρυσή Αυγή δημιουργεί «ΟΑΕΔ» μόνο για Έλληνες!


Μετά τη διανομή δωρεάν τροφίμων και την αιμοδοσία μόνο για Έλληνες, η Χρυσή Αυγή δημιουργεί τον Όμιλο Ανεύρεσης Εργασίας Δοκιμαζόμενων Ελλήνων
Η ονομασία, μάλιστα, του Ομίλου δεν είναι διόλου τυχαία καθώς παραπέμπει στα αρχικά του... ΟΑΕΔ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής:

Σύντομα θα αποθηκεύουμε τα αρχεία μας σε γυαλί

Η Hitachi ανέπτυξε ένα μέσο αποθήκευσης βασισμένο σε γυαλί το οποίο διαθέτει αυξημένη αντοχή στην ζέστη αλλά και στο νερό και σύμφωνα με τους επιστήμονες θα μπορεί να διατηρεί τα δεδομένα μας άθικτα για εκατοντάδες εκατομμύρια χρόνια!

Ο Παπανδρέου απέτρεψε πραξικόπημα

Δημοσίευμα στο οποίο αναφέρεται ότι απετράπη πραξικόπημα τον περσινό Οκτώβριο, δημοσιεύει αύριο η εφημερίδα το Βήμα της Κυριακής, όπως προαναγγέλλεται σήμερα σε ολοσέλιδη καταχώριση στην εφημερίδα «Τα Νέα».

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΟΣ Ο Μ. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο είχε σήμερα στο Φανάρι ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Μανώλης Κεφαλογιάννης. Ο Μ. Κεφαλογιάννης έκανε λόγο για «Πατριάρχη του Γένους, έναν...

Αυτό είναι το πόθεν έσχες του Ευάγγελου Μεϊμαράκη από το 1989


Στη δημοσιότητα έδωσε το βράδυ της Πέμπτης ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης τις δηλώσεις «πόθεν έσχες» του από το έτος 1989 έως και το 2011, μετά τη δέσμευσή του ναδημοσιοποιήσει όλες τις δηλώσεις της περιουσιακής του κατάστασης καθ' όλη την διάρκεια της πολιτικής του ζωής.

Παγίδα! Αύξηση στο υγραέριο κίνησης και τα τσιγάρα

Μέσα στα νέα μέτρα έρχονται και έμμεσες αυξήσεις φόρων και μάλιστα μεγάλες που θα σημάνουν νέα αιμορραγία στην τσέπη εκατοντάδων χιλιάδων καταναλωτών.

Προωθείται τώρα η εξίσωση των ειδικών φόρων κατανάλωσης στο υγραέριο και το πετρέλαιο κίνησης.

Κρυφοί φόροι:Όλη η λίστα με τα 15 νέα μέτρα-Φόρος ακόμη και ... στα παιδιά!

- Στο 35% ο φόρος για τα μεσαία εισοδήματα
- Στο 25% η παρακράτηση σε ελεύθερους επαγγελματίες και “μπλοκάκια”
- Τέλος το επιπλέον αφορολόγητο για όσους έχουν παιδιά
- Αύξηση της φορολογίας καταθέσεων στο 15%
- Δείτε ποιοι και πως πληρώνουν επιπλέον φόρους

Τελικά οι διαρροές για τα νέα μέτρα φαίνεται πως ήταν... λίγες. Υπάρχουν πολλά κρυφά ακόμη τα οποία τώρα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

«Χαλασμένο τηλέφωνο» η μνήμη


Όπως μια φράση που καταλήγει αγνώριστη περνώντας από παίκτη σε παίκτη στο παιχνίδι του «χαλασμένου τηλέφωνου», ο εγκέφαλός μας έχει την τάση να αλλάζει τιςαναμνήσεις μας κάθε φορά που τις ανακαλούμε στη μνήμη, αποκαλύπτει ένα έξυπνο πείραμα σε μικρό αριθμό εθελοντών.

Βότκα: Μην την πιείτε… χρησιμοποιείστε την!


Πέραν του γνωστού λόγου για τον οποίο καταναλώνουμε βότκα, το γνωστόαλκοολούχο ποτό έχει μια σειρά από χρήσεις τις οποίες αγνοούμε.

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Ποιές είναι οι επιδόσεις του "Greek lover";

Ο "Greek lover" δεν είναι μύθος, αλλά πραγματικότητα. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από μεγάλη έρευνα εταιρίας προφυλακτικών, σχετικά με τις σεξουαλικές επιδόσεις...
που έχει ο κάθε Ευρωπαίος και τις επιτυχίες του στο αντίθετο φύλο.

8 "δηλητηριώδη" σπιτικά αντικείμενα που πρέπει να πάρουν δρόμο!


Αρωματικά χώρου, σαπούνια και καθαριστικά
είναι προϊόντα καθημερινής χρήσης τα οποία ωστόσο δεν είναι και ότι πιο υγιεινό για τον άνθρωπο. Ποια προϊόντα που δύσκολα αποχωριζόμαστε είναι τοξικά για τον οργανισμό μας;

Οίκος ανοχής χορηγός σε ομάδα της Λάρισας - ΦΩΤΟ!

Μετά την ομάδα από τον Παλιόπυργο Τρικάλων που έσπασε τα ταμπού με χορηγό στην φανέλα γραφείο τελετών, άλλη μια ομάδα της Θεσσαλίας ξαφνιάζει καθώς επέλεξε για χορηγό έναν οίκο ανοχής! Ταράζει τα νερά ο Βουκεφάλας στη...

Παπαμιμίκος: Να φέρουμε έναν νέο πατριωτισμό...

Με χθεσινό του άρθρο στο antinews, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, δίνει το "έναυσμα" για μια ολική ρήξη με νοοτροπίες και μικροκομματικές αγκυλώσεις του παρελθόντος.

ΔΕΙΤΕ: Πώς ήταν ο B.Παπακωνσταντίνου στα 27

Για παράδειγμα, δες πώς ήταν ο ροκ τραγουδιστής Βασίλης Παπακωνσταντίνου σε ηλικία 27 χρόνων...Θα ερωτευτείς. Η ομοιότητα του με τον Τζίμ Μόρισον, συγκλονιστική. Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στα...πρώτα του ρόκ βήματα, όταν ελάχιστοι ακροατές γνώριζαν την καλλιτεχνική του ύπαρξη.


Σήμερα παρασύρει χιλιάδες θαυμαστές στις συναυλίες του!

Έτσι μας κλέβουν 12 λεπτά το λίτρο στα βενζινάδικα

Τα στοιχεία δεν προέρχονται από δημοσιογραφική έρευνα αλλά από στοιχεία του Συνδέσμου Εταιρειών Εμπορίας Πετρελαιοδειδών αλλά και πολλούς βενζινοπώλες.

Σύμφωνα με αυτά, ένα στα τρια πρατήρια έχει "πειραγμένη" την αντλία! Οι επιτήδειοι επεμβαίνουν στο λογισμικό και βγάζουν μέχρι και 12 λεπτό στο λίτρο στην αμόλυβδη.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου: Ο.Α.Ε.Δ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Όμιλος Ανεύρεσης Εργασίας Δοκιμαζόμενων Ελλήνων είναι μία προσπάθεια ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ με σκοπό την αλληλεγγύη και την υποστήριξη των ανέργων συμπατριωτών μας. Όποιος άνεργος Έλληνας πολίτης το επιθυμεί, μπορεί να επικοινωνεί με τα κατά τόπους γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου και να εγγράφεται στους σχετικούς καταλόγους ανεύρεσης εργασίας, αναφέροντάς μας μόνο το ονοματεπώνυμο, την ειδικότητά του και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Κολλημένοι με τους πρώην μας στο Facebook...

Πριν μπει το Ίντερνετ στη ζωή μας, το τέλος μιας σχέσης συνήθως «έκοβε» κάθε δεσμό ανάμεσα στους συντρόφους, οι οποίοι εύκολα ή δύσκολα συνέχιζαν τη ζωή τους...

Το Facebook, όμως, φαίνεται πως έχει διαταράξει αυτή τη διαδικασία, καθώς μια νέα μελέτη δείχνει ότι οι φρεσκοχωρισμένοι οι οποίοι δεν διαγράφουν τους πρώην από «φίλους» τους, παλεύουν για να αναρρώσουν συναισθηματικά μετά το χωρισμό τους.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου: Αγωγή κατά Δημήτρη Κυριαζίδη για συκοφαντική δυσφήμηση

Ζητείται η καταβολή αποζημίωσης 300.000 ευρώ, η οποία θα διατεθεί εξ' ολοκλήρου στη χρηματοδότηση των κοινωφελών δράσεων της Χρυσής Αυγής.

Παρέμβαση εισαγγελέα για τους πίνακες διαιτησίας

Την διενέργεια προκαταρτικής εξέτασης γύρω από τις συνθήκες υπό τις οποίες καταρτίστηκαν οι πίνακες διαιτητών της περιόδου 2012-2013 διέταξε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αθλητικός Εισαγγελέας, Αριστείδης Κορέας, έπειτα από δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή» (18/8) το...

Aναταράξεις από τη λίστα με τους 36 πολιτικούς που ελέγχει το ΣΔΟΕ


Νέες αναταράξεις στο πολιτικό σύστημα δημιουργεί η λίστα με τα 36 πρόσωπα, στα οποία περιλαμβάνονται βουλευτές, πρώην υπουργοί και γενικοί γραμματείς και τα οποία φέρεται να ελέγχονται από τον ΣΔΟΕ και τον οικονομικό εισαγγελέα, Γρηγόρη Πεπόνη.

Όλοι γνώριζαν για το «Karouzos gate» από τον Απρίλιο του 2011


Με εξώδικη ενημερωτική επιστολή τον Απρίλιο του 2011 προς τον υπουργό Δικαιοσύνης, το ΣΔΟΕ, πολιτικά κόμματα, όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς, σε επτά εφημερίδες και επτά επιλεγμένους δημοσιογράφους (Παπαχελάς, Τέλλογλου, Ρίζος, Χατζηνικολάου, Τράγκας, Κανέλλη και Κύρτσος) ο Γιώργος Ζωγραφάκης ενημερώνει λεπτομερώς για τη γνωριμία του με τον Γιάννη Καρούζο, καταγγέλλει σοβαρές παρατυπίες του ΣΔΟΕ, τα συμφέροντα πίσω από την πτώχευση Καρούζου και τις... επίμαχες αγοραπωλησίες ακινήτων.

Φόβοι ότι η επόμενη «φούσκα» θα είναι... made in China


Της Ζέζας Ζήκου

Η νέα μορφή ισχύος της Κίνας είναι πραγματική. Αλλά είναι πολύ πιο εύθραυστη απ’ όσο αντέχει το Πεκίνο. Αυτή είναι μια αλήθεια που ουδείς έχει την πολυτέλεια να παραγνωρίσει. 

Ούτε καν η Μέρκελ. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την κ. Μέρκελ δεν είναι πολιτικός, αλλά το ενδεχόμενο να «αρρωστήσει» η κινεζική οικονομία, σύμφωνα με το Reuters. Η Γερμανία βλέπει την κινεζική αγορά σαν λυτρωτική πηγή αυξημένης ζήτησης για τα προϊόντα της και οι ευρωπαϊκές χώρες αντιμετωπίζουν πλέον το Πεκίνο σαν σανίδα σωτηρίας για τα ομόλογά τους. Το ενδεχόμενο να αποσταθεροποιηθεί η νομισματική τάξη πραγμάτων εξαιτίας της Κίνας εγείρει μείζονα κίνδυνο.

Χατζηνικολάου: «Βαγγέλη, όταν βγάλεις το παντελόνι, να πηγαίνεις τοίχο-τοίχο»


«Όταν θα βγάλει το παντελόνι ο Βαγγέληςνα πηγαίνει τοίχο-τοίχο», ήταν το σημερινό μήνυμα του Νίκου Χατζηνικολάου στον Βαγγέλη Μειμαράκη και τις δηλώσεις που έκανε χθες στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο πρόεδρος της Βουλής σχετικά με την εμπλοκή του σε υπόθεση ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Απόστολος Κακλαμάνης: Δυο εν ενεργεία βουλευτές στη λίστα για περίεργο πλουτισμό


Βολές κατά του υπουργού Οικονομικών εξαπέλυσε στη Βουλή ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης κατηγορώντας τον κ. Στουρνάρα ότι έστειλε «εγγράφως» τη λάσπη για τα 32 πολιτικά πρόσωπα, ενώ ο ίδιος ο κ. Κακλαμάνης καταγγέλλει ότι τα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα για περίεργο πλουτισμό είναι μόνο δύο εν ενεργεία βουλευτές, ένας από τη ΝΔ και ένας μικρότερου κόμματος.

Σήμα κινδύνου από τα πανεπιστήμια


Ελλείψεις σε εκπαιδευτικό προσωπικό αντιμετωπίζουν πολλά πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας, εξαιτίας των περικοπών στους συμβασιούχους διδάσκοντες αλλά και στο «πάγωμα» των διορισμών μελών ΔΕΠ.

Όργιο τοκογλυφίας σε ενεχυροδανειστήρια Ι.Χ.

Με ληστρικά επιτόκια που φτάνουν το 147% λειτουργούν τα ενεχυροδανειστήρια αυτοκινήτων, όπως αποκάλυψε ο Συνήγορος του Καταναλωτή, Ευάγγελος Ζερβέας, σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον υφυπουργό Ανάπτυξης, Θανάση Σκορδά.
Όπως ανέφεραν πολλές φορές, ο ιδιοκτήτης που δίνει ως ενέχυρο το όχημά του πέφτει θύμα εκβιασμού και χρεώσεων, που δεν γνωρίζει εκ των προτέρων.

Στη Βουλή όσοι εμπίπτουν στο νόμο περί ευθύνης υπουργών από το 1974

Στην κοινή απόφαση να στείλουν επιστολές τόσο προς το ΣΔΟΕ όσο και προς τις αρμόδιες δικαστικές αρχές, με τις οποίες θα ζητούν να σταλούν στην Βουλή όσες περιπτώσεις εμπίπτουν στο νόμο περί ευθύνης υπουργών από το 1974 μέχρι σήμερα, κατέληξαν χθες, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από τρεις και πλέον ώρες συνεδρίασης, τα μέλη της Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου για το πόθεν έσχες...

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Τι δεν πρέπει να κάνετε την πρώτη νύχτα


1. Μην τα δώσετε όλα με την πρώτη: Ναι, γνωρίζουμε ότι είστε απελευθερωμένη γιατί έτσι πρέπει να είναι η σύγχρονη γυναίκα, και καλά κάνετε. Όμως, την πρώτη φορά είναι προτιμότερο να μείνετε στα βασικά, διότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος, αφενός ο παρτενέρ σας να αισθανθεί μειονεκτικά και ότι χάνει το πάνω χέρι, και αφετέρου να σας κάνει την εύλογη ερώτηση με πόσους άντρες έχετε πάει… Προσοχή, αν δεν απαντήσετε, πολύ πιθανό να θεωρήσει ότι ο αριθμός αυτός είναι πολύ μεγάλος!

Οι πλέον εξωφρενικοί νόμοι του σεξ

Περίεργοι νόμοι υπάρχουν σε κάθε Δίκαιο, όταν όμως μιλάμε για σεξ, τότε τα πράγματα ξεφεύγουν!

Αν λοιπόν ταξιδεύετε συχνά και για να μη βρεθείτε στο λάθος μέρος τη λάθος ώρα, να τι πρέπει να γνωρίζετε για τους σεξουαλικούς νόμους που επικρατούν σε διάφορες γωνιές του κόσμου. 

Αλλιώς, απολαύστε τον σουρεαλισμό της σεξουαλικής νομοθεσίας σε όλο του το μεγαλείο...

«Στοπ» στην κυκλοφορία οχημάτων χωρίς ABS από 1.1.2014

Απαγορευτικό θα ισχύει από τον Ιανουάριο του 2014 και μάλιστα με τη «βούλα» του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) για τα μεταχειρισμένα οχήματα που έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης μετά την 11η Σεπτεμβρίου 2003 και δεν διαθέτουν σύστημα αντιεμπλοκής κατά την πέδηση (ABS)...

Η εμφάνιση της Αλβανίας στη Λουκέρνη θύμισε... Ελλάδα κάτι που εξόργισε τους φανατικούς οπαδούς της ομάδας. «Όχι στα γαλανόλευκα»! Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οπαδών της Αλβανίας «tifozat kuqezi», γνωστός και για τον φανατισμό του έστειλε μήνυμα αυστηρό μήνυμα... αποχής στην Ομοσπονδία. Η αιτία;

Πόσες «διαρροές» θα μετρήσει η κυβέρνηση στην κρίσιμη ψηφοφορία


Στη βουλή η συγκυβέρνηση διαθέτει 178 έδρες. Θα φέρει τους 169 στην ψηφοφορία για τα μέτρα; Τα μολύβια που κάνουν τους λογαριασμούς έχουν ανάψει στα κομματικά επιτελεία της συγκυβέρνησης. Και εν τέλει, από τη συνοχή της ΝΔ εξαρτάται.


Η έκρηξη του προέδρου της Βουλής, ξάφνιασε. Πολλοί, ακούγοντας τα όσα μετέδωσαν τα Μέσα από αυτά που είπε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, πίστεψαν ότι δεν μπορεί να τα έχει εκστομίσει έναςπρόεδρος της Βουλής, ένας θεσμικός παράγοντας. Υπάρχουν όμως και άλλα πολλά που δεν έχουν δημοσιοποιηθεί.

Το newpost.gr, απομαγνητοφώνησε τις δηλώσεις του Β. Μεϊμαράκη, σταχυολόγησε τις πιο εντυπωσιακές και σας τις παρουσιάζει:

Πότε έχασαν την παρθενιά τους και από ποιους οι stars


Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μη θυμάται πότε έκανε για πρώτη φορά σεξ, είτε άντρας είτε γυναίκα. Για άλλους είναι μια γλυκιά ανάμνηση, για άλλους είναι μια στιγμή που θα ήθελαν να ξεχάσουν και για άλλους κάτι που δεν θυμούνται καν.
Οι άντρες συνήθως το λένε απο δω και απο κει, ειδικά αν είναι σε μικρή ηλικία, ενώ οι γυναίκες αντίθετα θα προτιμούσαν να έκρυβαν την αλήθεια.

Τι φοβούνται οι ασφαλιστικές εταιρείες


Άτομα και κοινότητες στρέφονται στιςασφαλιστικές εταιρείες για αποζημιώσεις μετά από φυσικές καταστροφές και ακραία φαινόμενα που προκαλούν υλικές και οικονομικές ζημιές στην περιοχή τους.

Ο εργασιακός μεσαίωνας πίσω από το iphone(Βίντεο)


Πίσω από τα πανάκριβα προϊόντα της Apple, όπως το πολυσυζητημένο i-phone 5, κρύβεται μια αναχρονιστική καταπίεση των εργασιακών και ανθρωπίνωνδικαιωμάτων. Εξαιτίας των άθλιων και μεσαιωνικών συνθηκών εργασίας, εργαζόμενοισε εργοστάσιο της Foxconn, της εταιρείας παραγωγής Αpple, πραγματοποίησανεξέγερση και απαίτησαν καλύτερες συνθήκες εργασίας.

Άνοιξε τις πόρτες για τα καλά στη ΝΔ

Τις πόρτες της Νέας Δημοκρατίας έχει ανοίξει για τα καλά σε βουλευτές και κομματικά στελέχη ο Μανώλης Κεφαλογιάννης βάζοντας ως στόχο να κρατήσει να αναδομήσει το κόμμα σε διάστημα  300 ημερών ώστε ο Σαμαράς να σταθεί για 1.000 μέρες τουλάχιστον τώρα στα πρώτα δύσκολα χρόνια.

Αυτοί είναι οι νέοι διορισμοί στη Βουλή


Και όμως διορίζουν, πάλι διορίζουν στη Βουλή.
Διορίζει για παράδειγμα ο Αλέξης Τσίπρας στο γραφείο του στη Βουλή, τον συνεργάτη του κ. Νίκο Παπά σε θέση μετακλητού υπαλλήλου.

Που «βολεύτηκε» ο Φασούλας


Η είδηση μπορεί να πέρασε στα ψιλά, αλλά έχει τη σημασία της...

Αποκάλυψαν φοροδιαφυγή, έφαγαν ξύλο


Πέρασε στα… ψιλά της επικαιρότητας, αξίζει όμως να αναφερθεί ότι στην πρόσφατησυναυλία του διάσημου συγκροτήματος  Red Hot Chili Pepers, το μόνο που έλειπε ήταν οι … αποδείξεις και εκείνο που … περίσσεψε ήταν το άφθονο ξύλο που έφαγαν οι ελεγκτές του υπουργείου Εμπορίου οι οποίοι πραγματοποίησαν ελέγχους εντός και εκτός του Ολυμπιακού Σταδίου.

ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ.

Σας γνωρίζουμε ότι στις 24/9/2012 κοινοποιήθηκε από τους δικηγόρους η υπ’ αριθμό 9274/21-9-12 απόφαση δικαστηρίου με την οποία 352 συνάδελφοι μας εργαζόμενοι, εργάτες και οδηγοί οδηγούνται στην ανεργία. Η εξέλιξη αυτή θα επιφέρει τεράστιο πρόβλημα στην αποκομιδή των απορριμμάτων στην πρωτεύουσα.

Υπάρχει φιλία μεταξύ αντρών - γυναικών;

Υπάρχει φιλία μεταξύ αντρών και γυναικών; Αυτό είναι ένα ερώτημα που διχάζει τόσο τους άντρες όσο και τις γυναίκες. Εσείς τι πιστεύετε; Μπορεί να υπάρξει αληθινή φιλία μεταξύ των δύο φύλων; Και αν ναι τότε τι γίνεται στην περίπτωση που...

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Οι 10 πιο ασυνήθιστες ασφάλειες για μέρη του σώματος [video]

Από τις τρίχες στο στήθος μέχρι τα αλλήθωρα μάτια (για την περίπτωση που γυρίσουν στο φυσιολογικό), δείτε 10 μέρη του σώματος που έχουν ασφαλιστεί για αστρονομικά ποσά.

Οι 10 επαγγελματικές κατηγορίες που δεν εμπιστευόμαστε με τίποτα!

Οι περισσότεροι από μας έχουμε ακούσει κατά καιρούς τα ανέκδοτα με τους πνιγμένους τραπεζίτες και δικηγόρους, ενώ η φράση «μην μπλέξεις με γιατρούς» είναι χιλιοειπωμένη. Ποιο επάγγελμα όμως βρίσκεται στην κορυφή της λίστας αυτών που εμπιστευόμαστε λιγότερο;

7 τροφές που μπορεί να μας... ξεγελάσουν

Οι τροφές που τρώμε κάθε μέρα, μπορεί να περιέχουν συστατικά που δε θα έπρεπε, καθώς μερικές εταιρείες αντικαθιστούν με παράνομο τρόπο ένα σημαντικό συστατικό μιας τροφής, με κάτι λιγότερο ακριβό. Δείτε ποιες τροφές βρίσκονται πρώτες στη λίστα εκείνων που μπορεί να μας ξεγελάσουν.

Avis Flex: Η ευέλικτη λύση ενοικίασης αυτοκινήτου για εταιρείες και ιδιώτες από 5,90 ευρώ την ημέρα


Η Avis πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά και προσφέρει ποιοτικές λύσεις για ευέλικτη και οικονομική ενοικίαση αυτοκινήτου σε εταιρείες και ιδιώτες με τιμές που ξεκινούν από 5,90 ευρώ την ημέρα.

Γιατί θέλουμε να φάμε όλο το γλυκό


Τα γλυκά επιδρούν στον εγκέφαλο όπως και τα ναρκωτικά, σύμφωνα με πρόσφατηέρευνα σε πειραματόζωα, και οι επιστήμονες αναφέρουν ότι υπάρχουν μεγάλες ομοιότητες στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος των παχύσαρκων και των εθισμένων στα ναρκωτικά. Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Michigan υποστηρίζουν ότι η λαχτάρα για κατανάλωση γλυκών προέρχεται από μια περιοχή του εγκεφάλου (ονομάζεται νεοραβδωτό σώμα). Η συγκεκριμένη περιοχή του εγκεφάλου παράγει μια ενδορφίνη, την εγκεφαλίνη, με οπιοειδή δράση.

Η 17Ν εκτελεί τον Μπακογιάννη (φωτό – βίντεο)


Περισσότερα από 20 χρόνια έχουν περάσει από τη μέρα της δολοφονίας του βουλευτή της ΝΔ Ευρυτανίας, Παύλου Μπακογιάννη από την τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη». Σαν σήμερα, 26 Σεπτεμβρίου, και συγκεκριμένα στις 26/9/1989, ήρθε το τραγικό τέλος στη ζωή του Παύλου Μπακογιάννη, λίγο πριν μπει στο γραφείο του στην οδό Ομήρου, την περίοδο μάλιστα που η πολιτική επικαιρότητα συγκλονιζόταν από την έναρξη της διαδικασίας για την παραπομπή των πολιτικών του σκανδάλου Κοσκωτά. OΠαύλος Μπακογιάννης συμβόλιζε τον ιστορικό συμβιβασμό Αριστεράς-Δεξιάς. Προφανώς δεν ήταν τυχαία η επιλογή της δολοφονίας του συγκεκριμένου προσώπου τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.