Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Χυμός Λεμονιού-10.000 φορές ισχυρότερος από τη Χημειοθεραπεία;

Ο Χυμός του Λεμονιού είναι 10.000 φορές ισχυρότερος από τη Χημειοθεραπεία και σκοτώνει 11 ειδών Καρκινογόνα Κύτταρα! Σας το μεταφέρω απλά. Όσοι είναι του ιατρικού κλάδου ή γνωρίζουν αντίστοιχα, ας τους το μεταδώσουν. Ίσως να υπάρχει αλήθεια και σκοπιμότητα ταυτόχρονα. Οι ωφελιμότητες του λεμονιού. Το λεμόνι, είναι ένα θαυματουργό προϊόν στο να σκοτώνει τα καρκινογόνα κύτταρα. Είναι 10.000 φορές ισχυρότερο από τη χημειοθεραπεία, γιατί δεν το αποδεχόμαστε αυτό;

Γεννήθηκαν τα πρώτα μωρά «του σωλήνα»

Δύο γυναίκες έφεραν στον κόσμο τρία υγιέστατα μωρά, τα πρώτα που γεννιούνται στο πλαίσιο της πιλοτικής δοκιμής μιας νέας τεχνικής προδιαγνωστικού ελέγχου, κατά την οποία τα ωάρια ελέγχονται για γενετικά ελαττώματα προτού εμφυτευθούν στη μήτρα και η οποία μπορεί να βελτιώσει τα ποσοστά επιτυχίας της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Επίσκεψη ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας στο Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης


Από την ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας

Την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011, ημέρα της γιορτής των Θεοφανείων, αντιπροσωπεία της οργάνωσής μας επισκέφθηκε το γηροκομείο Τρίπολης.

Oι Έλληνες εγκαταλείπουν το σταθερό τηλέφωνο

Oικονομία, ρυθμοί ζωής, κάλυψη σε κάθε χώρο και ανάγκη, συμφέρουσα επιλογή. Ο έλληνας καταναλωτής δεν έχει βάλει απλώς το κινητό τηλέφωνο στη ζωή του αλλά πλέον φαίνεται να ακολουθεί τα ευρωπαϊκά πρότυπα απεμπλοκής από το σταθερό και κατάργησης των συνδιαλέξεων μέσω αυτού.

Δείτε ένα διαφωτιστικό video από taxalia - Σαμαράς VS Παπανδρέου


Μετά τον Πρετεντέρη και ο Κανάκης φερέφωνο της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ! Κρίμα..

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Ανακοίνωση του Ν. Πέππα, Αντιδημάρχου Δ. Διονύσου


Πληροφορούμενος τα ονόματα της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμμαχίας,

Οργανωτική Επιτροπή Ιδρυτικού Συνεδρίου Δημοκρατικής Συμμαχίας

Διαβάστε στη συνέχεια την Οργανωτική Επιτροπή του Ιδρυματικού Συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμμαχίας.



ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΔΡΥΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ


ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

1. ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ, Οικονομολόγος, Ευρωβουλευτής, Αθήνα

Τα νούμερα της Χριστουγεννιάτικης Καμπάνιας της ΟΝΝΕΔ - Ποιοι δε συμμετείχαν, Τι έδωσαν κ.α.


Για πρώτη φορά, φέτος, η ΟΝΝΕΔ και η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ έκαναν χριστουγεννιάτικη καμπάνια με σκοπό να συνεισφέρουν "στην προσπάθεια λειτουργίας ενός ακόμη σπιτιού για τα παιδιά"

Αντλήσαμε, λοιπόν, κάποιες πληροφορίες από το http://xmassmiles.gr/

Τα συνολικά χρήματα που μαζεύτηκαν (με τελευταία ενημέρωση 7/1/2011, 4.00 μ.μ.) είναι:

Βασικοί Άξονες της νέας πρότασης παιδείας που ετοιμάζει η ΟΝΝΕΔ


Οι βασικές κατευθυντήριες γραμμές πάνω στις οποίες θα κυμαίνεται η νέα πρόταση παιδείας της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας θα είναι οι ακόλουθες:

  • Ναι στην αναθεώρηση του Άρθρου 16 και στην ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων, με σχέτικό έλεγχο για την αδειοδότησή τους. Αυστηρό θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας τους.
  • Ναι στην πλήρη κατάργηση του ασύλου
  • Ναι στη δυνατότητα συμπληρωματικής ιδιωτικής χρηματοδότησης των ΑΕΙ
  • Άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας

«Όχι» στις φωτογραφήσεις οδηγών που δεν πληρώνουν διόδια, λέει η Αρχή Προστασίας Δεδομένων


Οι κοινοπραξίες που διαχειρίζονται τους πέντε μεγάλους οδικούς άξονες της χώρας μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν τις φωτογραφίες των οχημάτων όσων οδηγών αρνούνται να πληρώσουν διόδια, ύστερα από σχετική γνωμοδότηση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, και να κινούν τη διαδικασία έκδοσης διαταγής πληρωμής., ανέφεραν προχθεσινά δημοσιεύματα. Ωστόσο, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Ελευθεροτυπίας», η Αρχή δεν δίνει ! την άδεια για φωτογράφηση των οδηγών.

Στο σκαμνί της δικαιοσύνης και πάλι ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και επιφανή μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας της Θεσσαλονίκης!



Μετά την υπ’ αρ. 2867/1.7.2010 αναφορά του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης ασκήθηκε ποινική δίωξη εναντίον του Ανδρέα Παπαμιμίκου προέδρου της ΟΝΝΕΔ, του Γιώργου Σκόδρα πρώην προέδρου και διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΥΑΘ και υπεύθυνο οργανωτικού της ΝΟΔΕ Γρεβενών και των καθηγητών του ΑΠΘ πρώην μέλη του ΔΣ της ΕΥΑΘ Αθανάσιου Οικονόμου και Παύλου Σμύρη.

Νέα Πρόταση για την Παιδεία ετοιμάζει η ΟΝΝΕΔ και η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ - Δείτε τις θεματικές ενότητες της ΟΝΝΕΔ και ποιοι τις αποτελούν



Οι πρωτοπόρες δράσεις της νέας διοίκησης της ΟΝΝΕΔ δεν εξαντλούνται μόνο σε καθαρά επικοινωνιακά τερτίπια, αλλά μπαίνουν και στο νόημα της πολιτικής.



Εμπρός στο ζήτημα του διαλόγου για την παιδεία που έχει αναπτυχθεί τον τελευταίο καιρό από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, η ΟΝΝΕΔ και η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ έχουν οργανώσει ένα διαδικτυακό τόπο για την υποβολή προτάσεων για την παιδεία του μέλλοντος: http://paideia2020.gr/

H γοητευτική Ελληνίδα διαιτήτρια!


Από το sport24.gr

Συνήθως οι διαιτητές όταν τραβούν τα βλέμματα είναι για τις αποφάσεις τους. Υπάρχει όμως και μια Ελληνίδα ρέφερι που κλέβει την παράσταση με την ομορφιά της!

Η διαιτησία στην Ελλάδα είναι μια πονεμένη ιστορία. Σε κάθε αγώνα από την Superleague μέχρι τα τοπικά ματς που γίνονται σε χωριά της επαρχίας για το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, οι ρέφερι είναι στο επίκεντρο με τους οπαδούς έτοιμους να αμφισβητήσουν κάθε τους απόφαση.

5 απλά βήματα για να ξεκλειδώσετε το blog σας

Αν διαβάσετε παλιό μας άρθρο προτρέπουμε να κάνετε αντίγραφο και στην word press
Εδώ το κοματοσκυλο μας δείχνει πως θα λύσουμε το πρόβλημα και εδώ


Πριν  λίγο καιρό, έκαψε και ζεμάτισε πολλούς Bloggers. Μιλάμε για την σήμανση που θέτει η Google σε ένα blog όταν το χαρακτηρίζει ως κακόβουλο. Αυτό έχει ως συνέπεια, όπως ήδη έχουν διαπιστώσει πολλοί συνάδελφοι bloggers, να “κλειδωθεί” το blog τους και κανένας αναγνώστης να μην έχει πρόσβαση σε αυτό. Το άρθρο που παραθέτουμε περιγράφει 5 απλά βήματα προκειμένου να ξεπεράσουμε αυτήν την δυσκολία, αλλά επειδή δεν είναι δυνατόν να επαληθεύσω την επιτυχία της μεθόδου, μιας και δεν έχω στη διάθεσή μου κάποιο “κλειδωμένο” blog, παραθέτω την μέθοδο και αν κάποιος άτυχος συνάδελφος βρεθεί σε αυτήν την δύσκολη θέση (χτύπα ξύλο), ας μας ενημερώσει αν τα 5 βήματα δουλεύουν ή όχι. Εκτίμησή μου είναι ότι η μέθοδος δουλεύει άψογα, μιας και αναφέρεται σε κορυφαίο site της Ινδίας.

Μέτρα για όσους δεν πληρώνουν διόδια


Του Γιωργου Λιαλιου, kathimerini.gr

Θα φωτογραφίζονται οι αριθμοί των οχημάτων και οι οδηγοί θα καλούνται να καταβάλουν την οφειλή

Το «πράσινο φως» από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για να χρησιμοποιούν τις φωτογραφίες των οχημάτων όσων οδηγών αρνούνται να πληρώσουν διόδια έλαβαν οι κοινοπραξίες που διαχειρίζονται τους πέντε μεγάλους οδικούς άξονες της χώρας. Οι κοινοπραξίες θα μπορούν στο εξής να κινούν τη διαδικασία έκδοσης διαταγής πληρωμής, διαδικασία που χρησιμοποιείται για την είσπραξη οφειλών. Ταυτόχρονα πιέζουν το υπουργείο Υποδομών να βρει λύση στο ζήτημα, προκειμένου να ανακοπεί η αυξανόμενη άρνηση των οδηγών να καταβάλλουν διόδια. Στο μεταξύ, η Ολυμπία Οδός έγινε η τέταρτη κοινοπραξία που ανακοίνωσε αυξήσεις στα διόδια.

Συνάντηση Γ. Παπανικολάου - ΟΝΝΕΔ Λεκανοπεδίου (Αποκλειστική φωτογραφία)


Είναι σίγουρο ότι η νέα ΟΝΝΕΔ του Ανδρέα Παπαμιμίκου στοχοθέτησε έναν αντίπαλο από την πρώτη ημέρα της εκλογής της. Και αυτός δεν ήταν άλλος από τον προηγούμενο Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ και νυν ευρωβουλευτή της ΝΔ, Γ. Παπανικολάου.

Το όραμα του Ευριπίδη Στυλιανίδη για τα Ελληνικά Πανεπιστήμια



Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης έχει αναδειχθεί τον τελευταίο καιρό ως ένα από τα ηγετικά στελέχη της νέας Νέας Δημοκρατίας του Αντώνη Σαμαρά. Με τον επικείμενο ανασχηματισμό της ΝΔ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αναβαθμιστεί ακόμη περισσότερο ο ρόλος του και να αναλάβει επιπλέον αρμοδιότητες. 

Ευχές με αιχμές από τον Κώστα Χατζή



Ανήμερα των Θεοφανείων, ο Κώστας Χατζής, που ήταν υποψήφιος Πρόεδρος για τις εκλογές της ΟΝΝΕΔ, δημοσιοποίησε τις ευχές του για την ημέρα, αφήνοντας αιχμές για τη νυν διοίκηση της ΟΝΝΕΔ.


Ο Χατζής λοιπόν εύχεται: 

Λουκέτο σε 6 νυχτερινά κέντρα έβαλε το ΣΔΟΕ


Λουκέτο σε έξι νυχτερινά κέντρα, επειδή δεν εξέδιδαν αποδείξεις, έβαλε σήμερα το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, ύστερα από ελέγχους, που πραγματοποίησε χθες. Ειδικότερα, από ελέγχους που έγιναν σε 15 επιχειρήσεις κέντρα διασκέδασης, οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ εντόπισαν 516 φορολογικές παραβάσεις (οι περισσότερες από τις οποίες αφορούν σε μη έκδοση αποδείξεων) σε 12 από τα κέντρα αυτά, ενώ ειδικότερα σε έξι νυχτερινά κέντρα οι παραβάσεις που διαπιστώθηκαν επισύρουν τις κυρώσεις που προβλέπονται στο φορολογικό νόμο για κλείσιμο του καταστήματος για 48 ώρες.

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Πάει Ριζούπολη η ΑΕΚ


Η εικόνα του ΟΑΚΑ με τις άδειες κερκίδες, την αποχή τόσο των οργανωμένων όσο και των κατόχων διαρκείας σε συνδυασμό με τα δυσβάσταχτα κόστη του γηπέδου οδηγούν την ΑΕΚ στην λύση της Ριζούπολης.   Η διοίκηση της ΑΕΚ έχει πάρει την απόφαση να επιστρέψει η ομάδα στην Ριζούπολή μετά και την εικόνα που συνεχίζει να έχει το ΟΑΚΑ στις τελευταίες αναμετρήσεις της Ένωσης.
Χθες το ΟΑΚΑ είχε λιγότερους από 6.000 οπαδούς γεγονός που καταδεικνύει ότι ακόμη και οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας δεν μπορούν να αποτελέσουν δικαιολογία για την παραμονή της ομάδας στο Ολυμπιακό Στάδιο, καθώς ακόμη και αυτοί δεν παρακολουθούν πλέον την ομάδα.
Η διοίκηση της ΑΕΚ θεωρεί ότι η Ριζούπολη θα προσελκύσει ξανά τον κόσμο, καθώς είναι πολύ πιο «ζεστή» από το αχανές ΟΑΚΑ, ενώ εκεί θα μπορέσει η Ένωση να δημιουργήσει μια έδρα που θα μπορέσει να δώσει ώθηση στην ομάδα στην κρίσιμη στιγμή που βρίσκεται.
Μάλιστα είναι πολύ πιθανό το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ, εναντίον του Ολυμπιακού Βόλου να γίνει στην Ριζούπολη.

Αύξηση 75% στο ηλεκτρονικό εμπόριο


Μεγάλη αύξηση της τάξης του 75% σημειώνει το ηλεκτρονικό εμπόριο το 2010 σε σχέση με το 2009, με τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 1,4 δισ. ευρώ.  
Μάλιστα στελέχη της αγοράς εκτιμούν πως το 2011 θα είναι η χρονιά του ηλεκτρονικού εμπορίου και αυτό γιατί μέσα στο κλίμα της οικονομικής κρίσης οι ηλεκτρονικές πωλήσεις αποφέρουν σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων.
Οι τιμές στα προϊόντα που πωλούνται μέσω διαδικτύου είναι κατά μέσο όρο 30% φθηνότερες και στην περίπτωση που υπάρχουν και προσφορές η διαφορά αγγίζει το 50%.
Σύμφωνα με έρευνα το 12% των χρηστών του Internet, που δεν είναι πραγματοποιούν ηλεκτρονικές αγορές, αναμένεται να τις ξεκινήσουν κατά τη διάρκεια του 2011.

Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα 2010


Τριάντα χρόνια μετά ο Μπίλιας και η απίστευτη παρέα του “Ρόδα, τσάντα και κοπάνα” επιστρέφουν σε νέες περιπέτειες για να μας αποδείξουν ότι αν υπάρχει μια εποχή που ταιριάζει το cult αυτή είναι τα 00's...

Τα πανεπιστήμια ανοίγουν... για πόσο;;;

Τα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ ανοίγουν μετά τις εορτές των Χριστουγέννων, είναι όμως γεγονός ότι το ενδεχόμενο σοβαρών καταλήψεων είναι πια κάτι παραπάνω από πιθανό... 

Επιτυχής η πρώτη έκδοση του ευρω-ομολόγου

Επιτυχία σημείωσε η πρώτη έκδοση «ευρωομολόγου» που πραγματοποιήθηκε χθες από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την άντληση των κεφαλαίων που θα διατεθούν για τη χρηματοδότηση της Ιρλανδίας στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Χρηματοοικονομικής Σταθερότητας (EΜΧΣ)...

Ξεκίνησε ακροαματική διαδικασία σε βάρος του ιατρού του Μάικλ Τζάκσον

Με τις καταθέσεις μαρτύρων ξεκίνησε στο Λος Άντζελες η ακροαματική διαδικασία σε βάρος του Κόνραντ Μάρεί, γιατρού του Μάικλ Τζάκσον, η έκβαση της οποίας θα κρίνει εάν ο γιατρός θα δικαστεί με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια για το θάνατο του βασιλιά της ποπ...

Κινδυνεύει με αποσταθεροποίηση η κυβέρνηση Μέρκελ

Ο κυβερνητικός συνασπισμός της Ανγκελας Μέρκελ έσπευσε να στηρίξει τον ηγέτη των Ελεύθερων Δημοκρατών (FDP) και υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας Γκίντο Βεστερβέλε που δίνει μάχη για την πολιτική του επιβίωση.  

Η θέση της ΝΔ για την κάρτα του πολίτη

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας,  Χρήστος Ζώης, ερωτηθείς από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, σχετικώς με την πρόθεση του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, να υιοθετήσει την κάρτα του πολίτη στις συναλλαγές με το Δημόσιο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:  

Διευκρινίσεις του Υπουργείου Περιβάλλοντος για τα νέα τιμολόγια της ΔΕΗ

Διευκρινίσεις για τα νέα τιμολόγια ρεύματος της ΔΕΗ δίνει με αποψινή ανακοίνωση το υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.  

Επεισόδια τη νύχτα στην Κερατέα

Ηρεμία επικρατεί πλέον στην περιοχή της Κερατέας μετά από μία νύχτα επεισοδίων που κυριάρχησαν οι οδομαχίες, ο πετροπόλεμος, οι μολότοφ και τα χημικά που χρησιμοποίησαν οι δυνάμεις της αστυνομίας κατά των κατοίκων που παραμένουν στο μπλόκο, επί της οδού Λαυρίου, διαμαρτυρόμενοι για την κατασκευή ΧΥΤΑ στο Οβριόκαστρο.  
Η ένταση αποκλιμακώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 02:35 τα ξημερώματα όταν oι εκατοντάδες αγανακτισμένοι κάτοικοι που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής, πολιορκώντάς το για αρκετή ώρα, αποχώρησαν προς τις αρχικές τους θέσεις. Στο σημείο παραμένουν ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ που περιφρουρούν το κτίριο.
Καρέ-καρέ τα επεισόδια στην ΚερατέαΛίγο μετά τις 23:00 και ενώ ήταν αρκετός κόσμος συγκεντρωμένος στο μπλόκο, οι διμοιρίες των ΜΑΤ πραγματοποίησαν επιχείρηση για να τους απομακρύνουν χρησιμοποιώντας χημικά.
Μετά την επιχείρηση των αστυνομικών, ορισμένοι από τους συγκεντρωμένους πέταξαν βόμβες μολότοφ κατά των ανδρών των ΜΑΤ.
Στις 00:30 έγινε εκτεταμένη χρήση χημικών αστυνομικούς με τους κατοίκους να οπισθοχωρούν από το μπλόκο πλησίον του Οβριοκάστρου.
Στη 01:15 τα ξημερώματα εκδηλώθηκε φωτιά στο 2ο δημοτικό σχολείο της Κερατέας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι κάτοικοι αρνούνται ότι εμπλέκονται στο περιστατικό και το καταδικάζουν.

Την Παρασκευή η ανακοίνωση του νέου οικονομικού επιτελείου του Ομπάμα

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι "οι Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να κάνουν σοβαρά βήματα, ώστε να αντιμετωπιστούν οι σοβαρές προκλήσεις στον οικονομικό τομέα".
Παράλληλα, 

Πληρώστε διόδια αλλιώς φεύγουμε, απειλούν οι εργολάβοι

Ο υφυπουργός Υποδομών, Γ. Μαγκριώτης επιβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση δέχεται πιέσεις από τις κοινοπραξίες που κατασκευάζουν τους μεγάλους αυτοκινητόδρομους να λάβει μέτρα εναντίον όσων αρνούνται να πληρώσουν διόδια. Απειλούν ακόμη και με αποχώρηση από τα έργα. 

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Οι περιπέτειες ενός δημοσιογράφου

Ένας δημοσιογράφος κάνει ρεπορτάζ για το πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να διαρρήξει ένα αυτοκίνητο με ένα σφυρί.
Ή τουλάχιστον προσπαθεί να κάνει ρεπορτάζ για το πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να διαρρήξει ένα αυτοκίνητο με ένα σφυρί. Πατήστε για να δείτε το video...

Μάχη στην πράσινη νεολαία!

Πρόβλημα φαίνεται να δημιουργεί, στον - μέχρι σήμερα - κραταιό αρχηγό της πράσινης φοιτητικής νεολαίας  Μιχάλη Νικηφόρο  (Γραμματέας ΠΑΣΠ ΑΕΙ, ΑΣΟΕΕ), ο "φέρελπις" Λάμπρος Ματζαφός (Μέλος του Κεντρικού Καθοδηγητικού Οργάνου ΠΑΣΠ ΑΕΙ, ΠΑΠΕΙ), με τις αλλεπάλληλες συναντήσεις που κάνει, με στελέχη των άλλων σχολών! Αυτοί που ξέρουν καλά τις εσωκομματικές ισορροπίες στην ΠΑΣΠ Πανεπιστημίων,

Έκανε τατουάζ την εμφάνιση της ομάδας του!

Οι τρόποι με τους οποίους μπορεί κάποιος να εκφράσει την λατρεία του στην αγαπημένη του ομάδα είναι πολλοί, ωστόσο το σίγουρο είναι ότι Φελίπε Αλβάρεζ, οπαδός της Ατλέτικο Νασιονάλ, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.
Ο τρελαμένος οπαδός της ομάδας από την Κολομβία, «χτύπησε» τατουάζ στο σώμα του ολόκληρη τη φανέλα της ομάδας του, με το σήμα μπροστά αλλά και με το Νο 2 στην πλάτη!

Πώs κλέβουν πετρέλαιο την ωρα τήs παράδοσηs.

Χρυσές ευκαιρίες για έσοδο 700 ευρώ την ημέρα από τις ελλειμματικές ποσότητες του πετρελαίου θέρμανσης υπάρχουν πλεόν για επιτήδειους διακινητές.
Πρόκειται για το βασικό κόλπο βυτιοφορέων που μπορούν κλέβοντας πετρέλαιο θέρμανσης και μεταπωλώντάς το να κερδίζουν σε μία μέρα ένα μηνιάτικο ενός εργαζομένου. Ο υφυπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας

"Οννεδίτικο" Quiz





Ποιο μέλος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ., το οποίο έχει κομβική θέση στο Ε.Γ. της οργάνωσης, δούλευε στο Δ. Αθηναίων με απολαβές της τάξης των 3000€, ενώ μετά την πτώση του Ν. Κακλαμάνη, έχει αναλάβει τις "business" της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. ???

Μυστηριώδεις αρχαίες πόλεις στο Πήλιο

Δύο σημαντικές αρχαιολογικές θέσεις έχουν εντοπιστεί στην ανατολή πλευρά του βουνού των μύθων και των Κενταύρων, δημιουργώντας πρόσφορο έδαφος για μελλοντικές έρευνες στην περιοχή του Πηλίου. Ειδικότερα, μια σημαντική αρχαιολογική θέση έχει εντοπιστεί, στην περιοχή του Κεραμιδίου, φέρνοντας στο φως μια πόλη με ιστορία χιλιάδων ετών, την οποία αναμένεται να αποκαλύψουν οι μελλοντικές έρευνες της

Πότε θα ξαναδούμε το "Νησί";

Δευτέρα προχθές και υπό κανονικές συνθήκες θα είχαμε στηθεί όλοι στους δέκτες μας, το βράδυ στο MEGA, για να παρακολουθήσουμε το "Νησί". Όμως αυτό κάνει διακοπές! Και το ερώτημα που γεννάται είναι πότε θα ξαναδούμε την επιτυχημένη σειρά του "Μεγάλου" καναλιού. Αφού πρώτα ακούσαμε το Λιάγκα στην εκπομπή του στον Real FM που δεν ήξερε, "ψαχτήκαμε" τελικά από μόνοι μας...

Η επανάσταση των οδηγών Ι.Χ.

Σημαντικές διαστάσεις λαμβάνει το φαινόμενο της ανυπακοής των οδηγών αυτοκινήτων Ι.Χ., καθώς υπολογίζεται ότι περίπου το 20% αυτών που καθημερινά κινούνται στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης αρνείται να καταβάλει το αντίτιμο χρήσης του αυτοκινητοδρόμου στους σταθμούς των διοδίων...

Στη ΝΕΟΓΑΛ Α.Ε. η πρώτη επιχειρησιακή σύμβαση!

Πρόκειται πιθανότατα για την πρώτη βορειοελλαδική επιχείρηση, που προβαίνει σε τέτοια κίνηση, ενώ κύκλοι της αγοράς υποστηρίζουν ότι στο επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν δεκάδες άλλες εταιρίες στη βόρεια Ελλάδα, ιδίως σε περιοχές με υψηλή ανεργία, όπως η Θεσσαλονίκη, οι Σέρρες και το Κιλκίς.

Η ανεπάρκεια των συνεργατών του Προέδρου...

Δύο μέρες μετά την περασμένη Κ.Ε της ΟΝΝΕΔ, στην συνάντηση του Ε.Γ και του Π.Σ., ο Πρόεδρος της οργάνωσης Ανδρέας Παπαμιμίκος - αφού είχε νωρίτερα διαγνώσει ανεπάρκεια στον πολιτικό λόγο των συνεργατών του - προσκάλεσε και τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας πολιτικής επικοινωνίας POLITICS,

Αποθήκες με χιλιάδες προϊόντα «μαϊμού» στο κέντρο της Αθήνας

Γεμάτες με προϊόντα «μαϊμού» ήταν τέσσερις αποθήκες που εντόπισαν οι αρχές, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα στο κέντρο της Αθήνας από την Αστυνομία και υπαλλήλους του Δήμου Αθηναίων και του ΣΔΟΕ παρουσία εισαγγελέα...

72χρονη ετοιμάζεται να αποκτήσει παιδί με τον 26χρονο εγγονό της!

Ανήκουστο και όμως αληθινό. Μία 72χρονη ετοιμάζεται να αποκτήσει παιδί με τον 26χρονο εγγονό της! Οι Pearl Carter και Phil Bailey πλήρωσαν μία παρένθετη μητέρα 20.000 λίρες για να φέρει στον κόσμο τον καρπό του «έρωτά» τους.
Η Carter από την Ιντιάνα των ΗΠΑ γνώρισε τον Bailey πριν τέσσερα χρόνια, όταν πέθανε η μητέρα του 26χρονου, Lynette, με την οποία η 72χρονη δεν είχε ποτέ επαφή μέχρι τότε.

Οικολογική οδήγηση… για να μη μείνετε από βενζίνη!

Οι αυξήσεις των τελευταίων μηνών στα καύσιμα και οι ελλείψεις που παρατηρούνται τις τελευταίες ημέρες σε πολλές περιοχές της χώρας έχουν φέρει σε απόγνωση πολλούς οδηγούς. Σ’ αυτό το πλαίσιο η οικονομική οδήγηση αποκτά πολύ πιο ουσιαστικό νόημα. Εκτός από τη μείωση της ρύπανσης στο περιβάλλον ως συνέπεια της μειωμένης κατανάλωσης,

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Ουΐσκι ή Βότκα;

Με μια πρώτη ματιά η βότκα θεωρείται βαρύ ποτό σε σχέση με το ουΐσκι που θεωρείται το ευεργετικό ποτό για τους καρδιοπαθείς, γιατί προκαλεί αγγειοδιαστολή των αρτηριών και ειδικά των στεφανιαίων. Εν τούτοις σε ένα ειδικό περιοδικό, το ‘Αλκοολισμός: Κλινική και Εργαστηριακή έρευνα’ δημοσιεύεται μελέτη η οποία τονίζει ότι η βότκα είναι καλύτερο ποτό από το ουΐσκι όσον αφορά τις άμεσες επιπτώσεις τους όπως πονοκέφαλος, ναυτία, δίψα, εύκολη κόπωση ακόμα και την επόμενη ημέρα.

Απίστευτο: Τρίδυμα με 11 χρόνια διαφορά!

Ακούγεται απίστευτο, κι όμως τα δύο 11χρονα κορίτσια με το τριών μηνών μωρό στην φωτογραφία είναι όντως τρίδυμα αδέρφια! Παρ’όλο που η Bethony, η Megand και η Ryleigh συνελήφθησαν την ίδια μέρα, η Ryleigh γεννήθηκε 11 χρόνια αργότερα από τις δίδυμες αδελφές της.

Ριβάλντο εναντίον… Ριβάλντο

Η Μότζι Μιρίμ είναι η ομάδα του και μπορεί και κάνει ότι θέλει. Ο λόγος για τον Ριβάλντο ο οποίος αποφάσισε να απολύσει τον προπονητή της ομάδας, Ρόμπερβαλ Νταβίνο, δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, παρότι σαν παίκτης ο «Ρίμπο» ήθελε την παραμονή του! Ο Ριβάλντο εδώ και λίγο καιρό έχει επιστρέψει στην Βραζιλία και στην αγαπημένη του Μότζι Μιρίμ στην οποία είναι πρόεδρος-ποδοσφαιριστής.

Ρίχνει τις τιμές ο ΟΤΕ

Χαμηλότερες είναι από την 1η Ιανουαρίου οι τιμές στις κλήσεις από σταθερό ΟΤΕ προς τα κινητά τηλέφωνα των τριών εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο οργανισμός. Συγκεκριμένα, οι κλήσεις από σταθερό τηλέφωνο ΟΤΕ προς κινητά Cosmote, Vodafone και Wind έχουν ενιαία χρέωση 0,1033 ευρώ ανά λεπτό επικοινωνίας με χρέωση ανά δευτερόλεπτο.

Ανασχηματισμός στην Ο.Ν.ΝΕ.Δ!


Έντονη είναι η δυσαρέσκεια του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Ανδρέα Παπαμιμίκου για μεγάλη μερίδα εκ των συνεργατών του στο Ε.Γ. και το Π.Σ. Κοινό μυστικό στην γαλάζια οργάνωση αποτελεί ότι ο Πρόεδρος Α. Παπαμιμίκος είναι το ισχυρό χαρτί της ΟΝΝΕΔ, που μόνο ο ίδιος και κάποιοι ελάχιστοι ακόμα, μπορούν να "τραβήξουν το κάρο", ενώ η πλειονότητα των μελών του Ε.Γ. παραμένουν ανενεργά και αδρανή.

Συσκευή θα «διαβάζει» τα όνειρα

Μία συσκευή που θα «διαβάζει» τα όνειρα και θα βοηθά τους χρήστες να ελέγχουν έναν υπολογιστή με το μυαλό τους, κατασκευάζουν Αμερικανοί επιστήμονες για πρώτη φορά στον κόσμο.
Πρόκειται για ένα καινοτομικό σύστημα που φιλοδοξεί να καταστήσει εφικτή την ηλεκτρονική καταγραφή και στη συνέχεια την ερμηνεία των ονείρων των ανθρώπων.

Σε «πράσινο νησί» μετατρέπεται η Κρήτη

Το δρόμο για τη μετατροπή της Κρήτης στο πρώτο «πράσινο νησί της Μεσογείου» κατά το πρότυπο του Σάμσο της Δανίας, άνοιξε η απόφαση της ΡΑΕ κατά την τελευταία της Ολομέλεια, με την οποία αδειοδοτείται ένα από τα μεγαλύτερα projects στο χώρο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.
Πρόκειται για τη δημιουργία ενός συμπλέγματος αιολικών πάρκων στο νησί, συνολικής ισχύος 1.000 MW και ταυτόχρονα την ηλεκτρική διασύνδεση της Κρήτης με την Πελοπόννησο μέσω υποβρυχίου