Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Ύψους 51 δισ. δολαρίων Δεκάδες απόρρητα προγράμματα στον «μαύρο προϋπολογισμό» του αμερικανικού στρατού


Ουάσιγκτον: Στα 51 δισεκατομμύρια δολάρια ανέρχονται τα κονδύλια για τα δεκάδες απόρρητα προγράμματα που περιλαμβάνει ο αμυντικός προϋπολογισμός των ΗΠΑ για το 2013, συνεχίζοντας μία αρνητική παράδοση μυστικότητας που συνεχίζεται για δεκαετίες.

Σχολικό βιβλίο της Γ΄ Λυκείου αναφέρει την περιοχή των Σκοπίων ως “Μακεδονία”


Απίστευτο, όμως με το ελληνικό κράτος και ιδίως με το Υπουργείο Εθνικής Απονεύρωσης, όπως θα έπρεπε δίκαια να μετονομαστεί στο Υπουργείο Παιδείας, όλα είναι δυνατά!
Μας το κατήγγειλε ο αναγνώστης μας κος Μαγκούτας Ζαχαρίας και το ψάξαμε.
Στην σελίδα 130 του βιβλίου της Ιστορίας Γενικής Παιδείας υπάρχει ο χάρτης της Ευρώπης με αναφορές στο Ολοκαύτωμα των Εβραίων την περίοδο 1933-45.

Γιατί ο Σόιμπλε φοβάται την Ελλάδα


Πριν από περίπου έναν χρόνο, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είχε αφήσει να εννοηθεί η πρόθεσή του να αποχωρήσει από την ενεργό πολιτική. Έχοντας άλλωστε γεννηθεί το 1942, κλείνει φέτος τα 70 χρόνια ζωής. Διαψεύδοντας εκείνους που δεν περίμεναν ότι θα ξεπερνούσε το (ψυχολογικό πέραν του σωματικού) τραύμα από την απόπειρα δολοφονίας του, το 1990, που τον καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσάκι.

Η Άγκυρα δεν αισθάνεται και πολύ καλά


Ένας πρωθυπουργός του Ισραήλ στην Κύπρο. Σε επίσημη επίσκεψη. Με αντικείμενο τη «συνεργασία των δυο χωρών για την εκμετάλλευση του υποθαλάσσιου ενεργειακού πλούτου». Στο περιθώριο της συνεργασίας του Τελ Αβίβ με τη Λευκωσία, στο Οικόπεδο 12 της κυπριακής ΑΟΖ, που προφανώς έχει προκαλέσει μόνιμο εθνικό εκνευρισμό στην Τουρκία.

Ένα εκπληκτικό βόρειο σέλας!!!(video)

Λίγες ημέρες μετά από την γεωμαγνητική καταιγίδα που βομβάρδισε με σωματίδια τη γήινη ατμόσφαιρα, το πλήρωμα του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού (ISS) απαθανάτισε ένα φαντασμαγορικό βόρειο σέλας πάνω από τον Βόρειο Ειρηνικό και τον Καναδά. Το βίντεο δημιουργήθηκε από τη συρραφή μιας σειράς φωτογραφιών (όπως η παραπάνω) που λήφθηκαν στις 29 Ιανουαρίου, μια τεχνική γνωστή ως timelapse. Ξεκινά πάνω από τα σκοτεινά νερά του Ειρηνικού, βορειοανατολικά του νησιού Βανκούβερ, και συνεχίζεται πάνω από τον Καναδά, μέχρι το σέλας να χαθεί στο φως της ανατολής.

Ανακοίνωση Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ ΑΧΑΪΑΣ: «Η αδιαφορία της Περιφέρειας στοιχίζει στην μέριμνα των Καρκινοπαθών...»


Η αδιαφορία και η έλλειψη σοβαρού σχεδιασμού των αρμόδιων φορέων για την έναρξη λειτουργίας του Ογκολογικού Ξενώνα «ΕΛΠΙΔΑ», που βρίσκεται στην Πάτρα, ταλαιπωρούν και δυσχεραίνουν την «μάχη» που δίνουν καθημερινά χωρίς τις ανάλογες υποδομές στα νοσοκομεία της χώρας οι καρκινοπαθείς.

Φιλελληνικές φωνές στην Ευρώπη

Ένα κύμα αλληλεγγύης προς την Ελλάδα αναδύεται μέσα από ξένα ΜΜΕ και με αφορμή τα νέα μέτρα αυστηρής λιτότητας που καλείται να πάρει η ελληνική κυβέρνηση.

Ο διευθυντής της γαλλικής εφημερίδας Humanité, Πατρίκ Γιαρίκ απηύθυνε κάλεσμα στήριξης του ελληνικού λαού από τους υπόλοιπους λαούς της Ευρώπης. «Είναι απαράδεκτο ότι...

Πόσοι Συμφωνούμε στα Αυτονόητα;

Ελάχιστοι.
Και ποια είναι τα αυτονόητα μέσα στη θάλασσα ανοησιών που ακούγονται, γράφονται και λέγονται;

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Ο Θεός μεγαλούργησε στα γυναικεία οπίσθια!!!

Ο Θεός μεγαλούργησε στα γυναικεία οπίσθια!!!

Ένας ακόμη λόγος να τον ευχαριστούμε! Απολαύστε ένα ακόμη αφιέρωμα σε γυναίκεια οπίσθια που κολάζουν στο πέρασμά τους! Δυστυχώς για τους άνδρες της παρέας, οι κοπέλες είναι τυχαίες και μάλλον όχι Ελληνίδες! 

We are all Greeks - Saturday 18th of February 2012, international mobilization day


Παγκόσμια διαδικτυακή διαδήλωση υπέρ της Ελλάδας!


Παγκόσμια διαδικτυακή διαδήλωση υπέρ της Ελλάδας!

Παγκόσμια διαδήλωση υπέρ του ελληνικού λαού οργανώνεται τις τελευταίες ώρες στο Internet.
Με κεντρικό σύνθημα το Είμαστε όλοι Έλληνες, ακτιβιστές από όλη την Ευρώπη συνεννοούνται ώστε το ερχόμενο Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου να υπάρξουν κινητοποιήσεις υπέρ της Ελλάδας.

Bloomberg: Το Γερμανικό σχέδιο για την Ελλάδα θα αποτύχει








Τo γερμανικό σχέδιο αποτυγχάνει, πρέπει επειγόντως να διευρυνθεί, αναφέρει το Bloomberg στο βασικό του editorial, που ασχολείται με την ελληνική κρίση. Οι συντάκτες του άρθρου αναφέρουν ότι, ακόμη κι αν η Ελλάδα πάρει το δεύτερο πακέτο στήριξης θα πρόκειται για πύρρειο νίκη, εάν δεν ανακοπεί η πτωτική πορεία της.

Σωσίβιο στην Ελλάδα από την ΕΚΤ



Στη γραμμή του ΔΝΤ αποφάσισαν να κινηθούν η ΕΚΤ και οι κεντρικοί τραπεζίτες της Ευρωζώνης ξεκινώντας ανεπίσημα την ανταλλαγή των ελληνικών ομολόγων που διαθέτουν στα χαρτοφυλάκιά τους. Με τον τρόπο αυτό η ΕΚΤ ρίχνει σωσίβιο στην Ελλάδα, η οποία βρίσκεται σε συμπληγάδες και αντιμετωπίζει πλέον ορατό κίνδυνο χρεοκοπίας. Η πρωτοβουλία ανταλλαγής των ελληνικών ομολόγων από τις κεντρικές τράπεζες αγοράζει χρόνο για την Ελλάδα και αποτελεί αγχολυτικό για τις αγορές. Η εξέλιξη αυτή δεν αποκλείεται να προκαλέσει την αντίδραση του γερμανικού άξονα σε πολιτικό επίπεδο.

Νέο συλλαλητήριο την Κυριακή

Στο επόμενο διάστημα η ΓΣΣΕ προγραμματίζει σειρά εκδηλώσεων με τη συνεργασία συνδικαλιστικών φορέων και καλλιτεχνών οι οποίες θα ολοκληρωθούν στις 29 του Φεβρουαρίου, ημέρα πανευρωπαϊκών εργατικών κινητοποιήσεων με στάσεις εργασίας και συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Οικονομικών.

Οι κύκλοι στο Google+ αναβαθμίζονται




Σε σταδιακή αλλαγή της λειτουργίας των κύκλων προχωρά το Google+. Στόχος είναι τόσο η ευκολότερη διαχείριση των ήδη υπαρχουσών επαφών όσο και η ανεύρεση νέων.

Η νέα νέα νέα ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...

Έγραψε πάλι ο Κρόγιας...

Η μεγάλη ανατροπή στην Κεντροδεξιά

Η επισημοποίηση της προσχώρησης του Μάκη Βορίδη και του Άδωνη Γεωργιάδη στη Νέα Δημοκρατία «ενδύεται» τριπλής σημειολογίας: Αφορά το κόμμα στο οποίο μετακινούνται οι δυο πολιτικοί, το κόμμα από το οποίο αποχωρούν, και τις εξελίξεις στον ευρύτερο ιδεολογικό-πολιτικό χώρο.

Γερουλάνος VS Παπουτσής σημειώσατε 1

Με επιστολή του στον Πρωθυπουργό ο Υπουργός Πολιτισμού ζητάει να γίνει αποδεκτή η παραίτησή του. Αυτή την ώρα ο κ .Γερουλάνος κατευθύνεται προς την Αρχαία Ολυμπία όπου εκλάπησαν αρχαία αντικείμενα ανεκτίμητης αξίας.

«Θερμό» τετ α τετ Μπακογιάννη - Μεϊμαράκη


«Θερμό»  τετ α τετ για αρκετή ώρα είχαν σε διάδρομο της Βουλής Ντόρα Μπακογιάννη και Βαγγέλης Μειμαράκης. "Τι συζητούσατε με τον κ. Μειμαράκη;" έσπευσαν να ρωτήσουν οι δημοσιογράφοι την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας. 

Δίνουμε ταμείο, παίρνουμε(;) εκλογές



Περισσότερη αισιοδοξία επικρατεί στην Αθήνα για το αποτέλεσμα του Eurogroup της Δευτέρας, μετά την επικοινωνία Λουκά Παπαδήμου και Άνγκελα Μέρκελ, ενώ σε περίπτωση μη ύπαρξης συμφωνίας θα συγκληθεί την Τρίτη έκτακτη Σύνοδος Κορυφής προκειμένου προφανώς να τροποποιήσει τις αποφάσεις της 26ης Οκτωβρίου.

Παρατράγουδα για ακόμα μια φορά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά


Παρατράγουδα είχαμε για ακόμα μια φορά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.
Σήμερα Πέμπτη 16/2 και κατά την εξέταση του μαθήματος Εμπορικό Δίκαιο, στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης, στο Παλαιό Αμφιθέατρο και στη αίθουσες 102 και 104 όπου εξεταζόταν το μάθημα, σε επιτηρητές «μεταμφιέστηκαν» (μιας και πλησιάζει και το καρναβάλι) δύο προπτυχιακοί φοιτητές και εκπρόσωποι της φοιτητικής παράταξης ΔΑΠ, πράγμα το οποίο απαγορεύεται.

Ρελάνς από Σαμαρά


Εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθούν οι προσχωρήσεις των Μάκη Βορίδη και Άδωνι Γεωργιάδη.  Από την στιγμή που ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ διέγραψε τα δύο στελέχη του από την κοινοβουλευτική του ομάδα, ήταν κοινό μυστικό πως η επόμενη πολιτική τους στέγη θα ήταν η ΝΔ. Κανείς ωστόσο δεν προέβλεπε αυτό να γίνει τόσο σύντομα.

Δικαιώθηκαν από το Πρωτοδικείο εργαζόμενοι μέσω προγραμμάτων stage

Από παλαιότερη κινητοποίηση εργαζομένων μέσω προγραμμάτων stage
Υπέρ των εργαζομένων με συμβάσεις μαθητείας («stage») είναι η απόφαση που εξέδωσε το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, κρίνοντας ότι κάλυπταν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και γι' αυτό οι συμβάσεις τους πρέπει να μετατραπούν σε εξαρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου.

Ο Ανδρέας Ψυχάρης στου «Καραβίτη» τσικνίζει με την ΟΝΝΕΔ

Ο Ανδρέας Ψυχάρης στου «Καραβίτη» τσικνίζει με την ΟΝΝΕΔ 
Στο εστιατόριο «Καραβίτης», εθεάθη το βράδυ της Πέμπτης ο Ανδρέας Ψυχάρης , γιος του εκδότη του Βήματος Σταύρου Ψυχάρη, να τσικνίζει με την ΟΝΝΕΔ. 

REUTERS: ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ 325 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ

Σε συμφωνία με την τρόικα για το πακέτο των μέτρων ύψους 325 εκατ. ευρώ ήρθε το οικονομικό επιτελείο σύμφωνα με το Reuters. Όπως επισήμανε στο πρακτορείο κυβερνητικός αξιωματούχος, τα 100 εκατομμύρια θα προέλθουν από περικοπές του υπουργείου Άμυνας, τα 90 από την επίσπευση των...

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Το πιο ανατριχιαστικό κόλπο με δάχτυλα που έχετε δεί!!! (video)

Φέρνει τα πάνω κάτω...

Αγάλματα στον κόσμο που πραγματικά μας αφήνουν άφωνους!!! (pics)

Οι περισσότεροι θαυμάζουν το Άγαλμα το Ελευθερίας. Κι αυτό γιατί είναι το πιο πολυδιαφημισμένο....

Reuters: Η ύφεση στην Ελλάδα θα ξεπεράσει ακόμη και αυτήν της Αργεντινής

Όταν πτώχευσε η Αργεντινή το 2002 είχε ύφεση 14,7%.Η Ελλάδα με τα νέα μέτρα λιτότητας θα φθάσει αλλά ενδεχομένως και θα ξεπεράσει το επίπεδο της Αργεντινής.

«Είμαστε όλοι Έλληνες!» - Η Humanite μαζεύει υπογραφές υπέρ της Ελλάδας


Λαοί της Ευρώπης ενωθείτε αναφωνεί η γαλλική εφημερίδα, με τον διευθυντή της να γράφει: «Ναι είμαστε Έλληνες μέσα από την αλληλεγγύη, γιατί αρνούμαστε να υποστούμε αύριο την ίδια δυστυχία που τώρα τους επιβάλλουν».

Ανακοίνωση Συλλόγου Προσωπικού Alpha Bank «Η απόλυτη χρεοκοπία της χώρας φάνηκε την Κυριακή»


Ο Σύλλογος Προσωπικού Alpha Bank εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με τις καταστροφές στο κέντρο της Αθήνας που έπληξαν και τα καταστήματα του πιστωτικού ιδρύματος.
Στην ανακοίνωση γίνεται εκτενής αναφορά στην ανικανότητα του πολιτικού συστήματος η οποία σύμφωνα με τους εκπρόσωπους των εργαζομένων στην Alpha Bank εκτείνεται από την ανεπάρκεια στην διατήρηση της δημόσιας τάξεως έως την διαπραγμάτευση με την τρόικα και την απόπειρα κρατικοποιήσεως των ιδιωτικών τραπεζών.

Ευθανασία: Θέλεις να πεθάνεις; Πες το σ' εμάς και έγινε... Η πρώτη ιδιωτική κατ'οίκων υπηρεσία ευθανασίας στην Ολλανδία


Η Ολλανδική ένωση «Δικαίωμα-στο-Θάνατο» ανακοίνωσε ότι σύντομα θα εκπληρώσει μία υπόσχεση που είχε δώσει πέρσι, να ανοίξει μία ιδιωτική κλινική στην οποία θα επιτρέπεται η ευθανασία και μάλιστα να προσφέρει και “υπηρεσίες” κατ' οίκων, για ανθρώπους που δεν μπορούν να πείσουν το γιατρό τους να τους σκοτώσει.

Στο προσκήνιο το σχέδιο νόμου Καμίνη για τον περιορισμό των διαδηλώσεων

Να εκμεταλλευθεί τη δουλειά που έχει γίνει από το δήμο Αθηναίων και συγκεκριμένα το σχεδιο νόμου για τις διαδηλώσεις στο κέντρο της πόλης, προτίθεται η Κυβέρνηση.
Κατά τη συνεδρίαση της Διυπουργικής Επιτροπής που συνεδρίασε υπό την Προεδρία του Θεόδωρου Πάγκαλουσυζητήθηκε το θέμα των αποζημιώσεων των επιχειρήσεων που επλήγησαν και η χρηματοδότηση για την αποκατάσταση των δημόσιων χώρων από τους βανδαλισμούς που προκλήθηκαν στις την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου.

Δελτίο Τύπου ΟΝΝΕΔ Δράμας


Από την οικονομική κρίση θα βγούμε πρωτίστως αξιοποιώντας τις δικές μας δυνάμεις τα δικά μας εφόδια.
Η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας έχει το προνόμιο να διαθέτει έναν εκπληκτικό φυσικό πλούτο , ο οποίος όμως σε μεγάλο βαθμό παραμένει αναξιοποίητος. Στα όριά της επίσης βρίσκεται το Φαλακρό Όρος , στο οποίο λειτουργεί το πλέον αξιόλογο χιονοδρομικό κέντρο της χώρας.

Γκιουλέκας: "Δεν πάω ούτε σε Καμμένο, ούτε σε ΛΑΟΣ"

Σε μια άλλη βάση έβαλε τα δεδομένα ο Κώστας Γκιουλέκας , με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του ant1.«Τυπικά διεγράφην και από το κόμμα και από την Κ.Ο, ουσιαστικά όμως και ψυχικά είμαι στη ΝΔ εδώ και 37 χρόνια. Και μαζί με εκατομμύρια άλλους Έλληνες δώσαμε κάποιους αγώνες για κάποιες αρχές που εμείς πιστεύαμε σωστές, αυτές τις αρχές της ΝΔ.

ΑΥΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟΣ...

Αντιθέτως με τις πληροφορίες - μαϊμού που διακινεί ο Γεωργιάδης, ο Βενιζέλος ένα πρόσωπο από τον ΛΑΟΣ θα ήθελε στοΠΑΣΟΚ. Τον Κ. Βελόπουλο που προέρχεται από το Κίνημα και τον γνωρίζει πάρα πολλά χρόνια από την Θεσσαλονίκη, την...

ΣΚΑΕΙ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΝΩΝ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ CDS

Του Δρ. Κυριάκου Τόμπρα
Τις επόμενες ημέρες κυκλοφορεί στις ΗΠΑ, ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ CDS.

EINAI 400 ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ 12.000 ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!

Το θέμα θα βγει σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ εδώ στην ΟΛΥΜΠΙΑ,

και θα δημοσιευθεί αυθημερόν από τα ...

Άρθρο του Μίκη Θεοδωράκη προς τη διεθνή Κοινή Γνωμή – ΔΙΑΔΩΣΤΕ

Άρθρο του Μίκη Θεοδωράκη ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ με τίτλο «Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

Υπάρχει μια διεθνής συνωμοσία με στόχο την ολοκλήρωση της καταστροφής της χώρας μου. Ξεκίνησαν από το 1975 με στόχο τον...νεοελληνικό πολιτισμό, συνέχισαν με την διαστροφή της νεότερης...

Μάθε πόσο σου κοστίζει ο κάθε Βο(υ)λευτής...

Μία προσεκτική ανάγνωση όλων των κονδυλίων ανά κωδικό αποκτά εξαιρετικό ενδιαφέρον, αφού φανερώνει τα ακριβή ποσά που πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι για μία σειρά από παροχές προς τους 300:

Ένας Μασόνος αποκαλύπτει το σχέδιο «Ελληνική κρίση» από το 2008

Η Ελλάδα επιλέχτηκε για να παίξει το ρόλο του κράτους μέλους σε πτώχευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου να «δημιουργήσει» το μεγάλο πρόβλημα για το οποίο η Ευρωπαϊκή Ένωση πρόκειται να «βρει» τη «λύση» σύντομα.

14.000 Ευρώ Πλήρωσε Ο Γιώργος Παπανδρέου Για Τα Καινούρια Του Ποδήλατα!-Μα Φυσικά Λεφτά Υπάρχουν Γι`Αυτόν Μόνο


Αυτός ο άνθρωπος δυστυχώς διαχειρίστηκε τις τύχες μας για τοσο καιρό,και το μόνο που έκανε ήταν να μας καταστρέψει και να γίνουν πλουσιότεροι οι κολλητοί του.Αν θέλει να προσφέρει κάτι σε αυτό τον τόπο καλό είναι να μπεί σε ένα αεροπλάνο και να πάει απο κεί που ήρθε και ακόμα παραπέρα για να μην πω και τίποτα βαρύτερο.Φτάνει πια με την κοροιδία και την προσπάθεια εξαθλίωσης  ενός ολόκληρο Λαού.Ναι να αλλάξουν τα πράγματα αλλά σε φυσιολογικά επίπεδα και όχι να διαλυθούν όλα επειδή θέλουν να τα ξεπουλήσουν όλα

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Προπονητής σε παίκτη: «Χάσε το πέναλτι. Δεν το κερδίσαμε δίκαια» (vid)

Προπονητής στο Μεξικό έδωσε εντολή σε παίκτη του να χάσει πέναλτι, διότι δεν το είχε κερδίσει η ομάδα δίκαια. Στον αγώνα της Πατσούκα με την Εστουντιάντες και ενώ το σκορ ήταν 3-0 υπέρ των γηπεδούχων, ένας παίκτης της Εστουντιάντες τραυματίστηκε και οι παίκτες της Πατσούκα σταμάτησαν να παίζουν. Όταν όμως συνεχίστηκε ο αγώνας ο Σέρχιο Τεράν της Εστουντιάντες δεν επέστρεψε την μπάλα στους γηπεδούχους. Η φάση είχε σαν αποτέλεσμα να κερδίσει η ομάδα του πέναλτι... Τότε ο προπονητής του, Μαουρίτσιο Γκαλάγκα έδωσε εντολή στον παίκτη που θα εκτελούσε το πέναλτι να το χάσει. Και έτσι κι έγινε...

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

H πρώτη πανελλαδική δημοσκόπηση μετά τις διαγραφές έχει ξεκινήσει από χθες για λογαριασμό του Πρώτου Θέματος. Η δημοσκόπηση διενεργείται από την εταιρεία ALCO με την οποία συνεργάζεται η εφημερίδα. Στη μέτρηση δεν έχει συμπεριληφθεί το νέο...

Πρόσκληση: Παρουσίαση του βιβλίου του Μάνου Ηλιάδη "Η Μυστική Δράση των Τούρκων στην Ελλάδα και η Σύγχρονη ΜΙΤ"

Είσοδος Ελεύθερη

CNN: Υπέρ μας η ψηφοφορία!


Υπερισχύει πλέον το «ΝΑΙ» υπέρ της χώρας μας στην ψηφοφορία που διεξάγει το CNN με θέμα: «Θεωρείτε πολύ σκληρή τη στάση της Ευρώπης ως προς την Ελλάδα;».

Τι κάνει σήμερα ο Χρήστος Κυριαζής;

Ο Χρήστος Κυριαζής γεννήθηκε στον Πειραιά και μεγάλωσε στα Καμίνια. Ο πατέρας του εργαζόταν ως επιπλοποιός και λόγω της οικογενειακής παράδοσης κι εκείνος έμαθε τη τέχνη. Ποτέ όμως δεν έκρυψε την αγάπη του για τη μουσική.

Ο Βορίδης έχει απόλυτο δίκιο!

Με τον Βορίδη διαφωνώ ιδεολογικά. Όμως στην περίσταση της πολιτικής του σύγκρουσης με τον κ.Καρατζαφέρη έχει απόλυτο δίκιο. Γιατί ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είχε ψηφίσει το πρώτο μνημόνιο το οποίο ήταν από απόψεως μέτρων περισσότερο σκληρό από ότι η νέα του εκδοχή. Στην συνέχεια είχε προτείνει κυβέρνηση εθνικής ενότητας προκειμένου να λυθούν τα βασικά ζητήματα ώστε η Ελλάδα να μην χρεοκοπήσει.

Κάποιος να μαζέψει τον κ. Πρύτανη

Οι κουκουλοφόροι της Κυριακής, χρησιμοποίησαν ως ορμητήριο τη Νομική. Ο πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου ΑθηνώνΘεοδόσιος Πελεγρίνης βγήκε ανακοίνωσε ότι είχε ενημερώσει εγγράφως τις αρχές. Η αστυνομία το διέψευσε, αλλά ποιος την πίστεψε;

ΟΡΙΣΜΟΣ ΝΕΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΤΟΜΕΑΡΧΩΝ & ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΩΝ ΝΔ!

Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά,ορίζονται νέοι Κοινοβουλευτικοί Εκπρόσωποι, Τομεάρχες και επικεφαλής Γραμματειών, οι παρακάτω βουλευτές: Κοινοβουλευτικοί Εκπρόσωποι, μαζί με το βουλευτή Κερκύρας κ. Νίκο Δένδια, ορίζονται ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Μάριος Σαλμάς και ο βουλευτής Χίου κ.Κώστας Μουσουρούλης...

Ο Σαμαράς έστειλε την επιστολή στο Eurogroup (ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ)


Επιστολή προς το Eurogroup απέστειλε πριν απο λίγο ο Αντώνης Σαμαράς, δηλώνοντας ότι δεσμεύεται να τηρήσει το νέο Μνημόνιο. «Η ΝΔ δεσμεύεται για την ταχύτατη εφαρμογή του νέου οικονομικού προγράμματος», τονίζεται μεταξύ άλλων στην επιστολή. Ωστόσο, ο πρόεδρος της ΝΔ επισημαίνει ότι αμέσως μετά τις εκλογές μπορεί να απαιτηθούν τροποποιήσεις «μέσα πάντα στο πλαίσιο της εφαρμογής των στόχων του οικονομικού προγράμματος», αφήνοντας έτσι ανοικτό το ενδεχόμενο η κυβέρνηση της ΝΔ να ξεκινήσει την επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ! Η αναγνώριση των προσώπων μέσα στο πλήθος....


Εδώ είναι ένα πλήθος πριν από την εξέγερση στο Βανκούβερ. Τοποθετήστε το δρομέα οπουδήποτε μέσα στο πλήθος και κάντε διπλό κλικ μερικές φορές και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε τη φέτα του ποντικιού για μεγέθυνση. Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε από Port Moody και δημοσιεύεται στην Tri-City News 24, Ιουνίου. Μπορείτε να  βρητε το κεφάλι και το πρόσωπο με εκπληκτική σαφήνεια κι ευκρίνεια. Είναι τρομακτικό. Μπορείτε να δείτε - και  τα χαρακτηριστικά του κάθε προσώπου - και υπήρξαν χιλιάδες! Προστασία προσωπικών δεδομένων μάλλον αντίο

Ο αντιδήμαρχος του Καμίνη αρνήθηκε την εθελοντική βοήθεια της ΟΝΝΕΔ!

Την ώρα που η Αθήνα πληγωμένη προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της μετά από τους βανδαλισμούς και τις λεηλασίες τους την ώρα που οι Αθηναίοι θα έπρεπε να είναι ενωμένοι, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας του δήμου Αθηναίων, Ανδρέας Βαρελάς αρνείται τη βοήθεια για την ανασυγκρότηση της πόλης!

Παραιτήθηκε η Ν.Ε της ΟΝΝΕΔ Ηλείας και η Τ.Ο ΟΝΝΕΔ Πύργου Ηλείας


Πύργος 13-02-2012

Η Ο.Ν.Ν.Ε.Δ. Ηλείας από τον Ιούνιο του 2010 ξεκίνησε μια προσπάθειά προκειμένου να αποτελέσει τη φωνή της νεολαίας. Πορευτήκαμε και δράσαμε με βασικό άξονα τον εθελοντισμό και την αλληλεγγύη, με αδιαπραγμάτευτη υποστήριξη προς τους νέους και τις νέες του τόπου μας. Αποφύγαμε συστηματικά τις στείρες, μικροπολιτικές αντιπαλότητες για δημιουργία εντυπώσεων και κομματικό προσηλυτισμό.

ΟΝΝΕΔ: Ο λαός πρέπει να αποφασίσει για το που θα οδηγηθούμε


Η σημερινή κοινωνική  κατάσταση της Ελλάδας είναι  αδιαμφισβήτητη. Η μείωση του κατώτατου μισθού και οι συνέπειες αυτής αλλά και η γενικότερη περικοπή εισοδημάτων, τα οποία είναι ήδη μειωμένα, οδηγούν στην εξαθλίωση. Τα συνεχή αντιαναπτυξιακά μέτρα που λαμβάνονται, αφαιρούν από τη γενιά μας το δικαίωμα σε μία αξιοπρεπή ζωή αλλά πάνω από όλα μας βυθίζουν στη μιζέρια και τον απομονωτισμό.

Τι λέει ο Κυριάκος για τις διαγραφές


Η διαδρομή του Κυριάκου Μητσοτάκη στα δυο χρόνια ηγεσίας του Αντώνη Σαμαρά, είναι από τις πλέον… ενδιαφέρουσες στον χώρο της Κεντροδεξιάς. Ο βουλευτής της Β’ Αθηνών και πολιτικός επίγονος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, διαφοροποιήθηκε πλήρως και εγκαίρως από την αδελφή του, Ντόρα Μπακογιάννη.